Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mogyó
Bibu egy rétegbe izzad mint állat,reggel is csupa víz volt,pedig csak egy pamutrugi van rajta
Vendég

Hát mi úgy indulunk sétálni ,hogy body, rugi, mellény ,kiscipő, kalap!
Aztán lekerül a mellény a kiscipő és a kalap!

Kép

Kép
mogyoland

Timi:Ágika is iszonyat izzados olyan mint én!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Vilkó, egy kis manó!!!
Nagyon tetszik a kép róla!

Edit!
Nagyon helyesek vagytok a képen!!!

Ági!
Az apukás képek gyönyörűek. Annyira édes, életvidám Ágika!!!

Timi!
Milyen nagy baba bibi a képeken. Nem is baba már, inkább kislány.
Öltözés. Én még mindig hosszúgatya, bady, cipő, plusz pulcsi.
A nagy melegben inkább marad ez a változat, csak vékonyabba. Ákos nagyon fehér börrű, így csak fokozatosan ismerkedünk a nappal. Na és nála tuti előkerül a baba naptej.

Ági!
Mi is badyra kaptuk mindig Manót, de kiskalapot mindenképen tegyél a fejére, vagy,....Mi anno így oldotuk meg a hirtelen meleget...:)
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hát a kalapot úgy oldom meg mikor venné le mindig mondom neki" olyan cimi vagy hajd már fen" és nevet de akkor nem piszkálja aztán újra eszébe jut!
Szerintem veszek neki kendőt hátha azt nem szedi le!
De nagyok vagytok már! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

na sikerült felraknom piszzkozatba két minivideót

Anett
most látom írtál ott nekem,majd reagálok

Jolka
igen Bibi evvel a hajjal tök nagynak néz ki,meg hossző is,végig éri a 74es cumókat

kalap na igen Maja bírta,bírja,Bibu letépi,a kötőst is :?
Vendég

Sziasztok!
mi mos Bkeszin vagyunk, mert már nagyon untam a várost! Úgyhogy sok kertezés, séta (de nem kell kutyasz@rokat kerülgetnem!) stb.

Zsu: a cipőt ajándékba kaptuk, nem turi :lol:
Ági (Ádimama Ági): minket két havonta rendeltek eddig vissza a neurológiára. De nekünk eddig elég komolynak nézett ki, most nem tudom mi lesz!
Jolka: tökfödő (is!) cuki :lol:

No, lépek, játék van
Csóki!

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Itt van Anya, de esküszöm, 10szer többet ugrálok miatta, mintha egyedül lennék.

Csak bepelenkázni tudja Lénit, de már a cuccokat sem látja,pedig minden az orra előtt van a polcon. Hol a krém, hol a pléd, hozzál teát, hozzál zokni, hogy kell kivinni a babakocsit, takarjuk be mert mágfázik (22,3 C fok van az udvaron árnyékban) stb... Azt mondja segít, de képtelen önállóan bármihez is hozzáfogni...szóval nekem ez akkora segítség..na jól van kifújtam a gőzt....megyek "segíteni" neki mert megint elakadt valamiben... :lol:

Gabcii, igen Lénit fel kell ébreszteni fürcsi előtt. Utána kb. 20.30-21.00 között újra beáll alfába és durmol, úgy kell bepakolni az ágyba, miután jól belakott tápszerből és képzeld, nem kel fel csak valamikor 5-6 között. Nem is sír fel, max. kicsit dünnyög,ha a cummantója kiesik vagy valamelyik állat messzebb kerül az orrától. Jó baba nagyon, még így fogázáskor sem kel fel hajnalban. Nem panaszkodhatom.

Ja képzeljétek, reggel azaz 10óraira adtam pépet vilmoskörtés desszivel és kb. 100 ml-t megevett! Juhééééééééé! Majd meglátjuk mi lesz az ebéddel (bébiétel zsenge borsófőzi és csibehús).

Zsu, igen szoktam durizni. Főleg anyagok után vadászgatok, amikből jó dolgokat lehet varrni. Van egy jó kis duri, német és holland cuccokkal, vegyesen válfás és bálás is van meg rengeteg függöny és szövet...oda sokat járok, mindig van valami érdekes. Majd ha megszáradtak a rucik, felteszem a fotókat, nagyon édes kis cuccok.

Na megyek Anya után....
Vendég

Sziasztok!

Edit: jó alvókája van Léninek hallod! Most komolyan szól érte, ha nincs az orránál 1 játék? :shock: :D
Timi: jók az új avatar képek!
Videjót mindjárt nézem
öltözködés: ha jó meleg van, rövid ujju body, hosszu ujju póló ,nadrág, zokni és vékony sapi. Kalapot egyelőre nem kaptam még Ádinak, de úgyis addig hajtom míg nem találok.

Nálunk is megy a fogzás ezerrel. Hígabb, zöldes kaka, nyüszi, étvágytalanabb változatlanul.
Ádi a fognövögetést is megfontoltan csinálja. Az a fránya fogacska még mindig csak félig van kint.

Kép
Kép
gabcii

Vmi egyszerű és finom ebéd ötletet adhatnátok holnapra.
Ma sem főztem, holnap már kéne vmit, de tippem sincs.

Kép
Kép
gabcii

hát a storyba ben van a vénfasz aki bezárta a lányát,úgynéz ki az egyik unoka-gyereket is megerőszakolta,tiszta ide lettem,simán kinyírnám,kínzás után

Gabci

az a sülthusi amit írtam?nagyon fini
Vendég

Timi!

Majci az unokatesóval táncol? Nem igaz, hogy nem szédültek el. :D
Bibus annyira ügyes. Saját maga találta meg, hogy az ágyba meg lehet kapaszkodni?
Ádika ezt még nem fedezte föl. Térden áll, ha a kanapén mellettünk van és bele tud kapaszkodni a lábunkban. meg ha egy díszpárnát lerakok a földre akkor.
Az nem gáz ugye, hogy ennyi idősen nem áll még?

Kép
Kép
gabcii

vissza keresem a sülthusi receptet

Kép
Kép
gabcii

Gabci: nagyon gáz! :lol: :lol: :lol:

Majd áll ha készen áll rá nem izgulj!
A fogzással is ezt csináltad, meg ,hogy nem hizik rendesen és minden helyre állt! :lol: :lol: :lol:

Vilkonak nagyon boldog hófordulót!

Kaja én tegnap csináltam borsóleves nokedlival, pulykapörit tésztával meg Zsu féle habcsókot, és sörkiflit!
Még csinálni akartam kókusztekercet de azt majd holnap!
És még kérdeznétek miért csak úgy!

Kép

Kép
mogyoland

Csajok lehet ,hogy nem irtam de valszeg kimegyünk németbe ősszel lakni!
TEsóm tud apának melóhelyet intézni!

Kép

Kép
mogyoland

Gabci
feláll mindenhol a fene mutogaata neki,most ez a mániája hogy feláll bajng elesik vagy tartogassam :?

igen ő a Domi,középsős,egy ruha és cipőméret van köztük :-)

ne keresd vissza leírom szebben :-)

lapos husi amit szeettek,kiklopfolni,sózni,borsozni,tarjaszeletet kell ráfektetni,rúd sajtit rakni bele,összegöngyölöd,fogpiszkálóval megtűzöd.

tejfölt fokhagymaporral kis pirospaprikával összekersz,megkened a husikat,mielött kész még szórsz rá sajtot

nayon fini :-)

szerintem
Vendég

Ez a kekszes süti még nagyon fincsi ha raksz a pudingba almát én igy szoktam csinálni!

Timi: fincsi ez a hús csinálok majd én is!

Kép

Kép
mogyoland

Köszi a dicséretet...de...A képen Manó van. :) 1 évesen. :D De Ákos ilyen csak szőkén és kék szemikével. ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jó ebédhez szól a ....
hellóóó
mától hivatalosan is délelőtt sétálunk (bevásárlás, gyerekek alszanak v leskelődnek), délben kaja, utána pici játék és alvás! (ez új elem a napirendben: nem én találtam ki), du. majd gondolom játék, és még egy séta, csak úgy, mint Krisztiék.
még egy hasonlóság: Petra nem eszik. :? gondolom, a begyulladt torka miatt, és tápszert azért vmennyit legyűr, de inkább azt sem. inni azonban tanulunk mindketten pohárból: én itatni, ő inni. általában átöltözéssel végződik a műsor. :P

abszolutte felületesen olvastam vissza, ehhez mérten reagálok 8)

Mogyó: Németbe? tyű? és uaz csinálja apa, amit itthon? beszéltek németül v majd megjön? ;) Ágika jobban?

Macsek, már tudom is, h hol legyen a kinti tali ;) csak ne lenne olyan irtó messze
:lol:

Jolka, ház? Manó tuticuki a zsepiben (is) :lol: pajzsmirigy-cucc okés?

Gabcii, Ádi nem áll? :shock: :shock: :shock: vmit azonnal tenned kell!!! :lol:

Zsu, muti az elkészült függönyöket, plíz! és sikerült a nagybevásárlás?

Móni, merre???? brékóbrékó.. kertben?

Edit, olyan szépek vagytok a képen!

Jutta? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jolka: valahogy az volt az érzésem ,hogy nem Ákos van a képen!
De mondom hülyének néznél ha rákérdezek! :lol:

Andi: nem húsüzembe!
Hát tesom perfekt én tanultam 11 évig de tesó mondja ,hogy teljesen máshogy beszélnek!
Apa meg annyit nézte a forma1-et a németen a Schuni miatt ,hogy remélem tud! :lol:
Ágika jól van amugy csajók még szívni kell az orrát de már mintha csökkene a cucc!

Kép

Kép
mogyoland

Köszi Timi! Egészen jól hangzik.
Mogyo: mennyi idő alatt főzöd-sütöd meg ezeket? És főleg hány nap alatt fogy el? :D
Jóvan, röhögjetek csak ki, hogy mindenen aggódom :P :P
Nem hogy nem áll Ádi, de nem is mászik, csak kúszik. És csak fél foga van :P :P
DE, tud feleselni, mondja, hogy te, de, baba, bababa, nenene, jájájáj, tete és helyesen is használja őket. :D
Andi és Kriszti és aki még délelött is sétál!
Mikor jut idő főzésre, takarításra?
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de én ezt mind délelött csinálom.

Kép
Kép
gabcii

Gabci. hát két napra mert apa nincs itthon ma melózik!
Meg voiltak anyósék tegnap. Meg reggel apunak is adtam egy kis sütikét!
Hát időben nem sok de ilyenkor apa tökéletesen elvan a csajjal!
Meg segit kint a konyhában tegnap a kézi habverővel játszott nagyokat!

Azt hiszem holnap csülök bableves meg tejespite!

:lol:

Kép

Kép
mogyoland

Mogyó: naccerű, hogy mentek Németbe!
Idővel megtanuljátok a nyelvet, no para. Addig meg majd kézzel-lábbal csak megértetitek magatokat. :D
Tényleg Jutta!
Ti nem mentek végülis?

Gömbi , Ebi, Móni merre???
Jolka: nekem lejött, hogy manó van a képen. Tényleg nagy a hasonlóság a tesók között.
Na összemerem magunkat és lépünk sétálni

Kép
Kép
gabcii

Mogyo!

Befizethetek hozzád menüre? Csak a házhoz szállítást kell megoldani vhogy. :D

Kép
Kép
gabcii

Gabci: hát ha eljössz érte! :lol:

Tesómékkal közösen laknánk mer egy 2 szintes házban laknak 5 szobás kéróba!
Felül 3 alul 2 szoba van és ők felül laknak!

Kép

Kép
mogyoland

Elvisszük Bibut délután dokihoz,nem tetszik nekem :-( kapja ezt a buzi spiropentet,köptetőt,megevett egy üveg ospamaxot és nem hogy jobban lenne rosszabbul van,vagy csak azért mert felszakadt neki és alig köhög és szambázik benen a sok cucc,de nem bírom már elhallgatni ahogy hörög,krákog,lehet kell neki majd mége gy adag anti :-(
asszem megen kezd elegem lenni

JOlka
én is egyből vágtam,hogy manó vana képen :-)

Gabci
egyik pillanatról a másikra Ádi is feláll és kúszik-mászik

nyugi

Bibus egy hétördög,már félkezezni se lehet vele,ha lerakom akkor meg jajgat. állandóan mozgásba van a feje minimum,de ált. keze-lába is,olyan mint egy örült százlábú.

szóval cseréljünk egy napra :-) hm?
Vendég

Timi, én cserélek veled, jó? :P :lol: itten hanyattesés van, olvasás, számítógépszerelés (NEM szabad, NEM szabad...), esőnézés, verselgetés, Huba nyíg kicsit, Petra teper ezerrel...
őrült százlábú? :lol: legalább humorodnál vagy :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok

babák szépek

ikereknek jobbulást, meg Bibunak is.

Mogyo:
mi ennyi kaját 2 hétig ennénk. :lol: :lol: :lol:
hajráá németország. :)
mondjuk én nem mennék, beszari vagyok, na. 8) :wink:

Jutta, Móni:
merre? csak nem szívrohamot kaptatok a hajamtól? :lol: :lol:

Gabcii:
Lilla sem tud állni, mászni, sőt.. ülni sem. :?

Jolka: az zsepi a fején?

Kép
Kép
h@jni

Andi
öhh veled talán nem :-) na jó egy napra jöhet két baba,de akkor Maját meg viszed :-)

tényleg olyan kis fürge Bibike ,pelenkázás közbe is mászik,teper,forog,meg jajgat,mert unatkozik közbe vagy mi

Hajni
kajál Lilla rendesen?

mikor mentek nyaralni?
Vendég

csajok, ha Petra fosik (mánelnézést) az antibigyótól, és vettem neki normaflore-szerű bélflóra izét, azt az antibigyóval együtt kell adni v utána?

Kép
an°°di

Andi:
az antibigyó alatt és utána is minimum 5 napig.

Kép
Kép
h@jni

Azt hiszem holnap megint meglátogatjuk a dokit mert annyira folyik az orra szegénykémnek!
Már a második fajta antibigyót kaptuk és úgyanúgy folyik az orra!Megáll az eszem!

Kép

Kép
mogyoland

Andi: alatt is meg utánna is lehet adni neki!
Nállunk szerencsére nincs ilyen gond de azért adok neki én is!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Na Léni ágyban én meg lassan megyek és folytatom Micimacit a falon:) Meg varrni is kéne. Anya annyira lefárasztott, vett egy nacit, olyan halászgatya de ugye nem próbáta fel és tök bő volt rá. Meg kellett csinálni beszűkítgetni stb.. Szóval jó lett úgy 30 percembe tellet. Na erre gondota, hogy a Léni cuccok után azt is kivasalja, de nem figyelte a vasaló beállítását, ráégette... :twisted: Áhhh kár volt vele kínlódni! Tiszta ideg lett, persze olyan hülye helyen sütötte meg a nacit :o hogy még foltot vagy valami díszítést sem lehet rátenni.....

Mogyo, tényleg jó, ha valaki ilyen bátor,mint Ti és kimentek külföldre dolgozni. Mi soha sem voltunk elég bátrak ehhez, tán nem is megyünk soha...valszeg.

Gabcii, az állatkákra visszatérve, képzeld, Léna addig nyüszít míg nem kap valamit. Már kipróbáltuk, milyen a'la nature őslények nélkül aludni, de nem sokáig bírtuk, úgyhogy most is ott bújik a plüss medve gyormra táján:)

Vilkónak nagyon boldog hófordulót kívánok!

Timmi, Bibus hogy van? Voltatok dokinál? Jobbulást neki?
Vendég

Szóval ha valakinek van valami jó ötlete a jövő heti osztálytalálkozóm miatt az írjon sebtibe! Kellenének érdekes és vicces feladatok, vetélkedők. Keresgéltem kicsit a neten de semmi extrát nem találtam.

Ha linket tudtok, az is tuti jó lesz! Segítsetek :)
Vendég

Közkívánatra Őslény, tadaaaaaaaaaaaaaam

Kép Őslény

(jól vagyok, köszike :lol: még eszemnél :lol: )
Vendég

Szerintem nagyon jó Edit!
Hát akkor anyud sem egyszerű eset! :lol:

Csak gyors kukk mindjárt fürcsi!

Hát megvallom öszintén az is hajt ,hogy hamarabb letudom a lakáshitelt és még talán kezdhetünk valamit az életbe!
Azt a pár évet ha jó lesz minden csak kibirjuk!
Meg együtt vagyunk külön-külön biztos nem csinlánák ezt meg!
Nem birnánk egymás nélkül nekem ilyenkor már este is nagyon hiányzik alig várom a reggelt ,hogy hazaérjen! :oops:

Kép

Kép
mogyoland

Na jóéjt!

Timi: mi volt a dokinál?

Többiek merre, Jutta, Zsuzsa,Móni,Gömbi, Andi005,stb.stb......

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok Csajok! részben visszaolvastam.

ne már, hogy ettől nem beszél? biztos van rá tudományos magyarázat, de én ezt nehezen hiszem
konkrétan Betti nem kúszott, de be nem áll a lepénylesője.
tegnapi duma, mert elment a tv adás: Szóljunk már egy szakértőnek! Hol van már egy műszaki szaki?

Andi, jobbulást az ikreknek!

Ma voltunk koponya uh. minden ok! Csipem ezt a napi hőingást, reggel melegitő, délelött halásznadrág, délben body, még, hoyg nyáron nem kell öltözni!

Oviban volt ma ortopédiai vizsgálat, Bettinek még egy icipici baja sincs, ami tök jó, de be akartuk tolni gyógyúszásra!

Marcinak meg volta az első szerepjátéka: Betti meg Barnu tegnap papás mamást játszottak, marci volt a gyerek, takargatták meg minden a konyhapadlón persze. csak lesett meg vigyorgott

na olvasok tovább!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Fogak: haasmenés OK, nem alvás OK, pukik (úgy kb mondjuk 1 órán át) OK, node VÉRES kaki?????

Gasztroról pont hívtak, mondtam... jövőhét utáni hétfőn megyünk... most tejmentes tápi...

Bocsi, most csak ennyi... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
sajálom :-(

Bibu meg kapott asztmagyógyszert :-(
Vendég

Timi, én is sajnálom!
A betegség monnyon le!

Jutta

KépKép
jutta

Csak gyors bekukk, alig elek, mindjart megyek zuhanyozni, utana aludni.

Beteg vagyok, bacilusos torokgyuszi, de valami brutal. Ezer eve nem szedtem antibiotikumot, hat most szedek. Hiaba konyorogtem a ferjemnek, hogy vegyen ki par napot, szo sem lehet rola... sot, meg munkabol hazatelefonalgat, hogy vegyek ezt meg vegyek azt... Anyosom sem er ra, hetvegen programjuk lesz, arra kell keszulni... Szegeny Esztivel alig foglalkoztam 2 napig, csak akkor vettem ki a kisagybol, ha mar nagyon muszaj volt. Ma mar osszeszedtem magam valamennyire, es kivittem setalni. Csak a fejem ne akarna leszakadni! Ma mar 8 Advilnal tartok.

Jo hir: Eszti nem beteg, hal`Istennek.

Mindent vissza tudtam olvasni ma este a ferjem laptopjan, mert gepunk az meg mindig nincs, kertem a ferjemet, hogy vegyunk egy ujat, de nem akar, vegul is itt a laptopja, este hasznalhatom, koszi...

A gyerekek gyonyoruek a kepeken, nagyon jolsikerult kisbabak! Esztirol sajnos nem tudok rakni, a regi gepen voltak a kepek is...

Meg mindig nagyon a beka segge alatt van a hangulatom, de remelem, ha meggyogyulok, jobb lesz a kedvem.

Ne haragudjatok, hogy nem reagalok most senkire, de nagyon faradt vagyok. Hianyoztok am, csajok!!!

Puszi mindenkinek, aki gondolt ram.

Kép
waterlilly

Hahó, jól lefáradtam ma, meleg volt, jöttünk-mentünk, nyügi is volt, mindjárt lefekszem.

Etetőszék megvan, vettem labdát is, mert Hajni cikkében az volt, hogy már 6-7 hósan vissza tudják guritani. Csak az a baj, hogy bevágtam a babakocsi aljába és úgy csuktam össze és tettem be az autóba, kicsit összenyomódott, és most tojás alakja van. Ha guritom, csak körbe-körbe gurul. Szegény gyerek, igy milyen fogalma lesz a labdáról? :lol:
Nagy sikerünk volt a Brandonban, Panka végig sikitozott meg torka szakadtából dumált, hát kaptunk bókot rendesen :D Egy anyuka le is ragadt nálunk, mikor az etetőszékbe próbálgattam Pankát, teljesen megdöbbent, hogy ennyi idősen ilyen szépen ül. Úgyhogy hizott ma a májam egy kicsit, na! :wink:

Timi, mi az a rúd sajt?
Szegény kis Bibus! Miért lehet az, hogy nem gyógyul már meg? Hogyhogy nem használ az antibiotikum??? Majci most jól van?

Andi, függöny még csak Pankánál van és a mi hálónkban, ja, meg a dolgozóban félig, mert a fényáteresztő ott hiányzik (elfelejtettünk venni :D ). Nappali és étkező rendelős volt, ma telefonáltak, hogy lehet menni érte, aztán még varrni kell, szóval még nincs kész.
Majd jöttök oszt megnézitek :wink:

Ágika is meggyógyulhatna már, sok lesz neki is ez az antibigyó! Küldök egy nagy gyógypuszit!

Jutta, hát ez szörnyű!!! Szegény kis Dorka barátnénk! :cry: Tudod, hogy én a helyedben már rég befeküdtem volna :oops:

Anett, Te is beteg? Hát itt mindenki beteg?? Neked is gyors jobbulást, reméljük Eszti nem kapja meg!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És Vilkónak boldog hófordulót!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett
jobbulást és drukk hogy Esztella ne kapja el

hát ezért nem használ az antibio,mert asztmatikus hörghurut,vírusos,most kap hörgőtágítót hosszútávon,aztán meglátjuk

nagyon sajnálom picikémet meg a nagyot is asszem most elis megyek kicsit bőgni,bár legszívesebben futnék mint forrest

mutasd a szerzeményeket

de bunkó vagyok Ágikának még nem is küldtem gyógypuszit,most megy anyuka figyelem++++++++++

és Volkó manónak boldogságost :-)
Vendég

Ugyan senki nem hiányolt, de azért én jövök anélkül is, nem ússzátok meg :wink: :lol: :lol: :lol:

Anett, kitartás! Hipp-hopp meggyógyulsz! Bár az jobb lenne, ha Apa kicsit empatikusabb oldalát is megvillantaná...

Nem tom mi a fene ez, de a környezetmben szinte mindenkit legyűrt valami köhögős nyavalya. Mi már jobban vagyunk. Ábel homeos gyógyszere velem csodákat tett, két nap alatt kirángatott a köhögős cuccból. B már teljesen a régi, Á még szörcsög, de ugyebár egy majd 4 éves már tudja fújni az orrát, egy majd 9 hónapos még nem, ráadásul kis manócskámnak fájhat a köhögés, mert köhögéskor fájdalmas arcot vág. Így inkább nem köhög, de ezáltal a cucc sem tud felszakadni, ürülni. Ma is voltunk a dokinéninél, szerinte is sokat javult, csak még a maradék trutyit kell kicsalogatni, kaptunk még másik homeobogyót.

Móni, ez a Janka-nézés...félelmetes! De szó szerint. Jaj annak, akire egyszer megharagszik :lol: Édi nagyon azokkal a műszempillákkal.

Gabci, Ádi meg annyira ártatlanul tud nézni, gondolom ezzel a nézéssel minden csínytevését egyből elfelejteti veletek :D

Macsek, ezek szerint még nem voltatok Kenesén? Vagy csak gyerek nélkül? Írok privit, talán még ma (csak előbb alexandráról rendelek, mert holnapig van akció)

Kikukám, depi elszállt? Szálljon messzire! Vivi nagyon kis édibédi!

Andi, most mi van ezzel a köles dologgal glutén ügyben? Akkor mibe nincs, és mibe van? Én vettem 7gabonás pépet, abban van. De azt meg 6 hótól ajánlják. Akkor hogy is van ez? Má nem értem.

Mogyó, mondd már el légyszi, h ezt a menüsort hány óra alatt rettyintetted össze. És ez alatt Ágika mit csinál?

Jutta, most már tényleg szedjék össze magulat az orvosok, no!

Zsu, mi van, lemaradtam valamiről? Már agyaltok a tesó kérdésen? (Onnan már csak egy lépés a megvalósítás...jó, jó, azért tényleg az a két év különbség nem árt, bár van aki kevesebbel is beéri) Ez tök jó! :wink:
Kistündérke hogy van?
Céklát Te kérdezted? Hát nem emlékszel? Hájastul!

Timi, mi újság a sóbarlangban? Leírod, h mi ez a sócucc és hogy csinálsz barlang-feelinget?
Anyósodat meg nem kommentálom inkább. Írtam inkább a gmailre ezzel kapcsoltaban.

Hajni, dehogy gáz a hajad, sztem dögös!

Ciripke, ez a kisfiú nemcsak nem kúszott, hanem nem is mászott, szinte egyből felállt és oldalazott a bútorok mentén. Én nem tom, h mi az igazság, ezt szakemberek állítják. De ahogy Macsek is írta, nem minden nem kúszó-mászó lesz beszédhibás, de a beszédhibások nagy része nem kúszott-mászott eleget. Legalább is a legújabb kutatások szt.
Komp ügyben meg nem akarok negatív kampányolni, aki biztos a dolgában, h jó az ok, de aki bizonytalan, annak egy kis info a kontra oldalról. A pro-t meg majd valaki más leírja...
Klasszak az új fotók a csipet-csapatról!

Gömbivel mi van? Gömbi, Gömbi, jelentkezz, vétel!

Lányok, töltsétek a gmailen a táblázatot (Dokumnetumok/ 2007 Ősziek táblázat). Sok a hiányzó adat!
Jolka, én meg olyan bunkernek érzem magam, nem is kérdeztem, meg, h átcsiálhatom-e a tábládat gmail-es táblává. Ne haragudj! De nem voltam biztos benne, h a tábládat ott lehet-e kezelni, ezért tettem át. No, meg a többieket sem kérdeztem meg, csak cselekedtem (ha tudnátok, h néha milyen ingerenciám van excel táblákat csinálni...hülye vagyok mi?)

Kati, dögös szerkója van a Kékszeműnek, jó pasi!

Na, mindjárt keresek néhány kenesei képet.

KépKép
KépKép
prücsi

Prücsi :lol: Nekem hiányoztál! :wink:
Tesóval várunk még, betartjuk a 2 év különbséget, de én szeretnék megint terhes lenni és pici babát dajkálni.

Tököt adott már valaki? (nem sütőtök, rendes főzőtök). Azt hogy kell elkésziteni? Simán megfőzni?
És a cseresznyét hogy kell adni? Gondolom a héját nem lehet adni, ki kell kaparni a húsát, vagy hogy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Fotók!

Indításnak egy kis giccs...ezt bámultam 3 napig
Kép

Az öreg pecás...és a 6tyú

Kép
Kép

Távolban egy fehér vitorla...

Kép

Ültünk a mólón és vártuk, h jöjjön .... a hattyú

Kép

B-t is próbáltuk a képre terelni, szerintetek sikerült???

Kép

A nagyfiam koktélozik, meg csajozik...

KépKép
KépKép
prücsi

ááá, nem akartam én még elküldeni, szóval:

A nagyfiam koktélozik, meg csajozik...

Kép
Kép
Kép

Cukikám, a fogas...

Kép

Hmmm...most megzabáljam, vagy megfürdessem?

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?