Jó reggelt!
Helga!
Köszi.
Én is adtam már a jó éjt tápit, de nem csak estére, hanem nappalra is.
Viszint nekem ezzel ugyanaz a bajom mint a többi milupásal, hogy nagyon habzik.
(én csak összerázom a cumisüvegben a vízzel, nem kanállal kevergetem, így jobban összekeveredik).Szerintem ha ilyen sokat eszik nappal, akkor nem azért kel mert éhes, inkább a közelségedre vágyik.Vhol olvastam, hogy ilyen korban a babák már nem éhesek éjjel)persze van kivétel az tuti, mert én is éhes vagyok ha felébredek
, és héha napján Emili is).De Te vagy az anyukája, ezt csak Te tudod eldönteni.
Lora!
Édes lehet Brigi!
Emili most kezd tapsolni.Ő meg a tappancsát mutogatja
Párodnak mielőbbi jobbulást!
Kaja:én megmelegítem az üveggel együtt,mivel megeszik egyet.Ha másikat is bontok, azt is megmelegítem, ha marad egy kevés benne, akkor az megy a hűtőbe, és du. uszora azzal kezdek.Szerintem ennyitől nem lesz baja a kajának, és Emilinek sem lett még(kop-kop-kop).
DE ha látom hogy már nem fog elfoyni a 2. üveggel, akkor inkább csak egy Frutapurát bontok, abban kevesebb van.
Ditke!
Kimagzova , persze
Összeturmixoltam a többi gyümivel.Csaka banánt eszi meg tudrmixolás nélkül.
Kitartás a kollegínához!Hátha Ő szökik meg hamarabb
Aranyos a ki loboncos.
(Csak csendben:Lorának van Brigije
)
Tejet csak 1 éves kora után adok, akkor is először csak hígítva.
Timi!
Na végre!csak visszaáll az alvókája!9 hós:olyasmi mint a 6 hetes, meg a fél éves.
Ilyenkor szokott elromlani az alvóka, vagy megjavulni, attól függően milyen volt előtte.Csetingetés már régóta megy nálunk, azóta már igencsak cifrázza is, meg pödri a nyelvét is hozzá.
Dana!
Én először hagymát a resztelt májjal adtam, aztán paradicsomlevesben.De szoktam a párolt zöldésgekre is néha szórni szárított metélőhagymát.
Én most adtam Emilinek Danon Actimelt, azt a 4 poharas ivójoghurtot, az nagyo fini, meg is itta szépen pohárból!Nem lett tőle gond.
Ma is zsép napsütéses idő van nálunk, du, séta!
Emilinek gyűlik a bűnlajstroma:Teganap eltört egy gipsz angyalkát, vagyis a szárnyát róla, ma az egyik cserépből vette ki a beletűzött fémdíszt, arról törte le a pillangót, és az egyik tanítható távirányítót is elprogramozta, most használhatatlan!
De szerintem örülhetek hogy ennyi idő alatt "csak" ennyi mindent tett tönkre a kis Rontó Panna!
Többi baba is ilyen rosszaság????