Hu mennyit irtatok! Nekem meg meg mindig nincs gepem...
Na, ami nalunk van, azt Edit leirta kb. 3 lappal ezelot: nyügi, egy kis nyügi, meg hogy el ne felejtsem, nyügi is van. Ja, es a nyügit mondtam mar???
Eszti ordít mindenért, enni nem akar, játékok fúj, séta fúj...
Megfázás: mindig viszek plédet, de most kevés volt. Mondjuk apais beteg, lehet, hogy valami vírus, szerencsére Eszti láytalan, az orra folyik csak, vettem neki nasivin, vagy mit, meg kap Oscillot.
Ami a kedvemet illeti, azt Kikuka írta le úgy 5 lappal ezelott... Valaki lőjön má' ki a holda!!! Mondjuk én se vagyok egyszerű eset.
Tököm kivan, de majd elmúlik, ezen a rohadt világon minden elmúlik egyszer.
Na, abbafejezem az önsajnálatot.
A gyerekek gyönyörűek.
Gabci, Ádi naggyon sokat változott! Nagyon jóképű még mindig. Ha lánynak nézik, vedd bóknak.
Kikuka, a fürcsis képen nagyon szépek a lányok.
Kriszti, Nadin nagyon kis huncut!
Ciripke, jaj, de jó képek ezek a gyerekekről (no a táskák se kutyák, egy kicsit elharapództak az elharapódznivalók, nem?
)
Móni, Eszti szeme ugyanilyen, anyósom szerint ez KÉK, ám legyen, szela.
Timi, jaj Bibuka de szép, és Majcika is! Dobjál már ide egy kis gyorsan növö sűrű hajat, nekünk olyan nincs.
Jutta, remélem Dorka jobban lesz most már, jól hangzik ez a órás alvás, hajrá GW! És mivel szeretnél foglalkozni majd?
Andi, hű de strammok vagytok bár te nekem mindig is a sci-fi kategória voltál, ikrecskék, meg munka, meg költözés, meg fözés, áhhh, ilyenkor mondig olyan nullának érzem magam, aki még 1=egy gyerekkel se boldogul, és csak nyávog folyton, most is abbahagyom inkább.
Ami a mozgásfejlődést illeti, nálunk olyan nincs. Hasról hátra fordul, ha nagyon muszáj úgy 4 hónapja. Meg a habtapin próbál kúszni, de ebből az lesz, hogy a feje körül elforog a teste... Nem egy nagy spíler, na, de addig jó, amíg nem kell utána rohangálnom. Ha majd fenyeget a veszély, hogy lepereceli a konyhakövet, veszek oda is habtapit.
Na, szépjóccakát mindenkinek!
HOL VAN BEA?