Sziasztok!
Timi!
Most albiban lakunk, és újat tervezünk venni.
A Fészek lakóparkban.Akit érdekel, el tudom küldeni a látványterveket, alaprajzokat.
Emili vacsira mostanság szilárdat kap, általában tejpép formájában.Eddig csak üvegből itta meg, de mostmár kezdimegszokni.Utánna fürdés után még megkínálom tápial is, de az többnyire már nem kell neki.De a pépből 200 ml-t belepakolok.addig nem állhat fel az asztaltól.
Mazsi!
10 kg???Akkor tényleg nem erőszak a disznótor
Emili csak 8.3 körül van.
Én nem vinnék semmit, szerintem az ottani kaják is elég megbízhatóak.
Cellux???Hú, az nem semmi!Még jó hogy nem olyan erősen tapad.
Ágiboldi!
Én már adtam tojássárgáját, szerintem nyugodtan mehet.
Dana!
Laurának boldog hófordulót!
És jobbulást!
Öregszenek ezek a kölkök
Lakásról lentebb.Emili is dobálja ajátékokat, de direkt, és néi hová esik.
Biztos jó móka.
Ma megint fél8kor kelt Emili
De éjjel 3x kelt!
Mi pedig hajnal 3ig!!! nem tudtunk elaludni.
Nem viltunk álmosak
Reggel sem vltam álmos, csak nyúzott
Tomi elment reggel tárgyalni az építtetővel, és elég pozitívra sikeredett!
Jövő 7en találkoznak megint, akkorra majd kerítünk ügyvédet is, aki átnézi a szerződést.De előbb meg is kell írni, mert mi elég sok változtatást kérünk(tzhely helye, hang-hőszigetelés, ajtók, ablakok, csaptelpek varálhatósága, stb.)Szerencsére a hitelt is megkapjuk!Szóval élesedik a helyzet.Jövő nyáron lesz a mszaki átadás.
Ma főztem is, fini pcolt húst sütöttem, tegnap este megtűzdeltem szalcsival, fokival, befűszereztem, ma pedig megsütöttem gombával mellette.Volt hozzá hagymás törtkrumpli, és pezsgős káposzta!Szóval kitettem magamért, és még rétest is sütöttem(mirelittet
).Mindenkinek ízlett minden, el is fogyott szinte az össz.Anyósék is normik voltak, voltunk sétálni a városban is, és megnézték ők is laksást.
Holnap megyünk anyáékhoz, és majd csak jövőre jövünk vissza, vasárnap.
Így én most el is köszönök, és MINDENKINEK Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!