Francba, majdnem leégettem a tarhonyát! Gondoltam, míg megfőzi magát, addig visszaolvasok. itt rötyögök Zsu legújabb udvarlóján, aztán észbe kapok, h a tarhonya meg árván ott a tűzhelyen...hát az alja elég gáz, de majd áztatom egy darabig a lábast...
Jutta, hát, ha már az "ájemtéesz" sem tudja, akkor ugyan ki? A dokid szereti az ilyen megoldhatatlan rejtvényeket?
Naptej: nálunk is Vichy.
Móni, a kifordítható gyerekülés tuti lehet! Kár, h 2005-ben nem voltam ennyire képben (vagy akkor még nem is volt?), mert egy derékfájósnak ez tényleg szempont, h a ficánkoló manót hogy halássza ki az ülésből, h közben ne álljon be a dereka. Emlékszem, úgy örültem, amikor már B egyedül ki-, be tudott szállni, mintha legalább is ötösöm lett volna a lottón.
Azt tudja vki, h az isofix miért jobb, mint a nem isofix? Kati, Te biztosan, hga arra hajtasz!
Kati, Oscillohoz még. Az nem baj, h az egész tubust feloldottad, csak a dokinénink szt a kevesebb is elég a kicsiknek. Amúgy az számít, h a száj nyálkahártyájával érintkezzen a szer, így kisebb száj, kisebb mennyiség is elég. Oldott állapotban meg szinte mindegy.
Andi, Petra nagyon ügyi! Jövő héten meg már ácsorogni fog, tuti!
Huba meg Ábel tuti összebeszéltek, mert Ábel meg csak balra fordul, jobbra nem szeret.
Kikuka? Régen hiányoltalak!
Nagyleányod hogy érzi magát? Vagy még semmi életjel?
Nagykádban fürdés. Nálunk még nem, mert B uralja a terepet és Á könnyen vízalá kerülne. Majd ha már biztonságosan áll, ül...talán.
Kiri, már hogyne lenne anyai ösztönöd! Csak nagyon szupi anya akarsz lenni és ezért csinálsz mindent kottára. Persze ez nem baj, csak ha frusztrál, akkor egy idő után be lehet csavarodni tőle. Kell Neked egy második gyerek, ő majd mindent megold, hidd el
Én az első hónapok méricskélésébe csavarodtam be mindkét gyereknél. B-nél ugyebár muszáj volt, mert biztos már nem emlékeztek rá, de ővele nagyon nehezen indult a szopi, aztán 3 hónap után azon vettem észre magam, h már félálomban is a mérleghez visz az utam. Na, gyorsan vissza is vittük a mérleget! Ábelnél is képes voltam éjjel is mérni... De kiiktattam a zavaró tényezőt. Arra, meg h nézzem miben hány kalória van, egyszerűen nincs időm és energiám. Meghát az ember lánya a saját kajáját sem számolja örökké...alapesetben persze.
És persze Nadin nem egy gömbvillám típus, de Ábel sem, mégsem soványak, hanem ők is nagyon formásak.
Gratula a mászáshoz! Ugye mondtam, h a gyógytornász szt összehangolódik a mozgás. Csak akkor kell szakember, ha a mászás féloldalisága nem javul.
Hajhullásom nekem is megállt, mint Gabcinak, szóval van remény, lányok! Végül is Gabcival mi szültünk itt a legrégebben...
Gabcikám, Ádibogyóról dobjál már néhány frisset! Régen láttuk már. Foga hogy áll? Kint van már?
Ábel szájában három fogacska áll a startvonalnál, mert a két fölsőhöz mára csatlakozott egy alsó is. Kíváncsi leszek ki szakítja át először a célszalagot.
Hajni? Hogy vagy?
Gömbi, a kis virágbogár merre van?
Erről jut eszembe.
Bea, gyermekem ma felfedezte a kék Anna és Petiben, h ha a szöveg szt az van, ha "
este sokat beszélgettek arról, h mi legyen a farsangi jelmez", akkor a képen miért süt a nap az ablakban?
Hogy ennek a gyereknek milyen megfigyelőképessége van! De engem nyaggatott, h magyarázzam el, miért van ott a nap, amikor este a napocska is alszik...
Szerdán mi is utazunk Egerbe (ballag a keresztlányom), szóval holnap még mosás, vasalás..., megspékelve egy kis fejlődésneurológiával.
Na, még keresek egy-két képet, aztán hajcsi.