Sziasztok!
Flytatom a visszaolvasást.Amig alszik Emili.Reggelre kiütéses lett.
Csak a hasa.Du. megyünk dokihoz.Kezdem unni!
Pann!
Ha ugyan még aktuális:Babylove pelust használtunk, de nekü k nem jött be
Alana sem annyira.
Jobbulást neketek!Én alvások előtt szívtam az orát, félpercenként mégsem lehet.Sterilizálás:minden szívás után,mikor el mostam, beletszem egy kis tálkába, amiben van kb. fél liter víz, abban pedig fél tabletta Neomagnol.Ez fertőtlenít, így nem lesznek bacik a csőben.Patikában lehet kapni, 800 ft. körül van 10 db tabi.De csak felet szoktam használni.1 liter vízhez kell 1 tabletta.Bár a dobozán nem ez van azt hiszem.
Én is mondtam a meggyes-banános recit, meg szerintem más is.
Emili is néha beletörli a szemébe atrutyit, de akkor megtörlöm az arcát, és ennyi.éjjel nem törlöm, de még nem lett baja a szemének.
Ariana-ra cseréltük most a Pisze szívót, és annak nem megy a csövébe, és vhogy könnyebb kimosni is, nem tudom miért, de nagyon könnyű!!!
Dana!
Sárgáját már adtam neki, én is spenótba, de tökbe is fini, magunknak zöldbabhoz szoktam főzni tojást.De adtam már neki csak őgy magában is főve, mikor mi is ettünk vacsira.
Ha turmixolod, akkor szerintem szinte bármelyik főzibe elmegy, répába, tökbe, krumpliba is.
Semmilyen hurkát nem vagyok hajlandó megfogni!:)Ki sem dugtam az orromat, csak néha lestem ki, hogy megfőőt-e már a husi!:)
Emili főleg hason alszik, meg az oldalán.
Ditke!
Mindenki tud vonalzót csinálni!Nem vagy béna!Én már többször is leírtam hogy kell, vagy visszakeresed, vagy majd más leírja, most nincs túl sok időm, bocsi.
De a babafalva.hu-n magyarul van leírva.
Nekünk is van lyan hengerünk, berndonban vettem, 3000 ft volt.Van máshol is, atlán még olcsóban is.Pontos nevét nem tudom.vannak benne labdák is, amik csörögnek.Lehet rajta tornáztatni a babát, meg tud vele játszani is.Igen, anyukám rata el a meggyet, de van benne cukor.De ez nem zavar, anélkül nagyon savanya lenne
Gratula a fogacskákhoz!Jó hogy ennyivel megúsztátok!
Emilit beteszem az ágyába, és kijövök.Ennyi.Csak néha nem alszik el, akkor bemegyek, iszik, cumi betesz, és kijövök.Éjjel is ez van, ha felébred.
Lorca!
Remélem már jobban vagytok!
Ria!
Beninek boldog 10.-et!És gratula afelálláshoz!
Nekünk is ugyanolyan gurulós hengerünk van.
Motanában többet jástzik vele!Aranyosak a képek!
1200-ért vetted???Bár itt nincs gulliver azért a Brendon tehet egy szívességet!Ott ettől csak drágábbat láttam!
Orrszívásnál, ha a porszi csöve felfelá áll, akkor csak a szívócsőbe megy atrutyi, a potsziba nem.
Lora!
Briginek boldog 9.-et!(ha tegnap nem köszöntöttem volna
)
Kris!
Főzelék az csak zöldséget tartalmaz?Próbáld meg az alma-banán-husit, vagy őszibari-husit, ha ezekt eszi, utánna sütőtök-krumpli, ls így tovább, vmi édessel a zöldséget, és mindig kicsit több zöldséget bele.A cékl, répa elég édes, ezeket sem eszi?
Én nem vagyok nagy virsli, és párizsi párti, elég sok az adalékanyag benne, mi is csak nagy ritkán eszünk.Ja, és egy barátunk dolgozott húsüzemben, és semmi pénzért nem enné meg ezeket.De mi még nem láttuk;)DSzerencsére..)
Sno!
Már reégóta akarom kérni a picasahoz a jelszót!Köszi.
Nanica!
Ha nektek sem írtam volna tegnap, bolodg 8.-at Linusnak!
Körömbőr:okát nem tudom, próbáltad már krémezni?Vagy egy kis olajjal?
Timi!
Nekünk az összes zeneovi megvan.
Vettünk mi ia tegnap habtapit, most azzal játszik, nagyon tetzszik neki!
Lora!
De édes Brigi, hogy bealudt kajcsi után!
És hogy ti is tudtatok aludni, ez nagyon jó!Nálunk ez ritkaság, én ilyenkor teszek-veszek, amikor alszik.
Merülés:Emilit szemmel láthatólag nem zavarja, sőt!Így engem sem.Nyitva vana szeme a víz alatt, és beszorítja a száját.Ennyi.Mikor kijön meg megy tovább,mintha mi sem történt volna.De itthon a kdban is elbambul a szemében lévő habbal!
Május!
Jó lehetett az alakformáló
Apa is ügyi volt!Tudnak ezek a pasik, de csak ha mi nem vagyunk ott, akkor mutatjaák meg a tudományukat.Biztos félnek, hogy lebuknak, és utánna nekik kell csinálni a dolgunkat!:D
Éjjel csak a homlokára teszem a kezem, és érzem, hogy lázas-e.Ilyenkor inkább Panadolt adok neki, ahoz nem kell sok macera.
Boldog szülinapot!:)
Hütőfürdő:hát ha 40 fokos a láza, akkor azért nem teszem 40 fokos vízbe!;) Csak olyan meleg legyen, amilyenbe amúgy is fürdik, inkább kicsit langyosabb, majd fokozatosan hűteni.Van gyerek, akit ha jégbe tesznek sem megy le a láza, másnak a kicsit lanygosabb víztől is.Én nem magyon szeretem ezt a módszert, annyira brutál, max. végső esetben.Lázas gyerek amúgy is didereg, a vízben is biztos vacogni fog elsőre.Mire lehűtöd a vizet, addigra elég is az idő, max. pár perc az utolós hűtés után.Bocsi, nem akarok kioktató lenni, csak leírtam én hogy tudom.
Kúpban Germicid-c-t adok.Nurofenből is van már kúp.
Sági!
Én már adtam a Stodalt, szerintem jó.
és az íze is, ami ugye nem utolsó szempont!
Rita!
Ügv!Szépek a gyerekid!
Bundazsák:Eleite én is szemehzgettem velük, de úgy döntöttem az overáll jobb, mert felül is melegíti, és jövő télen már nem férne bele, meg ugye sáros cipővel...De majdnem ilyen hatása van egy meleg plédnek is ha ráhajtjuk a babára.Így azért olcsóbb.Nekünk van a kocsihoz lábzsák, és még pluszban betakarom, ha nagyon hideg van.Bár Emili nem fázós, az oeváll alatt csak egy bodi van felül, így nem izzad.Pulcsival már igen.
Bozotka!
Emili mindent megiszik, amit adok neki, de a víz a legmenőbb, teát csak cukor nélkül, és főleg citromfüvet,a gyümilevet ő inkább ennivalónak veszi, és megissza a 200 mlt egy szuszra.
Mindezt csőrös Aventesből.
Na most jól vállonveregetem magam, visszaolvastam 4 oldalt!
Emili alszik, utánna taklán elmegyünka dokihoz, vagy majd csak holnap reggel apával.Lehet esni készül megint.
Kiütések még megvannak.
Képzeljétek, Emili kezd tudatosan puszit adni!Ha közel hajolok hozzá, és mondom neki, hogy puszi, akkor odanyomja az arcomhoz a száját!Olyan édes puszit tud adni, hogy csak na!