Új privát üzeneted érkezett!

Aki fel akar készülni a gyerek betegségére, ugorjon fel egy hullámvasútra. Most boldogan rohangál Nati, viháncol. Két órával ezelőtt bömbizett, hogy rosszkedvű, fáj ez meg az. Semmi gyógyszert nem kapott a kettő között. Ma már többnyire lázmentes és aludt rengeteget. Meg már evett is egy kicsit. Bár etetni kellett, amit azért nem szoktam. :twisted: Hogy holnap mi lesz, fogalmam sincs, ahogy látom, az sem jósolható meg, hogy pár óra múlva mi lesz, hát még egy egész nap. :roll:
Ilyenkor ráadásul sokkal anyásabb. Robi jót nevetett, mert ahogy a konyhában voltunk tettem-vettem volna, de mindketten addig ordítottak, amíg fel nem vettem őket. Mihelyst megpróbáltam leülni vagy vmelyiket lepasszolni, jött a tandemüvöltés röhögéssel színezve. Az én kis életem párja tudja, hogy dobja fel még jobban a derűs pillanatokat. :lol:

Szabi megkezdte a rendes kajás önálló hozzátápiját. Sült csirke nagy répákkal és rizzsel. Csak kíváncsi voltam, mit csinál a hússal, olyan jó borsónyi puha csirkecombbal. Simán elnyammogta, igaz beletelt vagy fél percbe. De nagyon élvezte! A rizst azt kevésbé, de még azt is próbálta felszedni. Meg a répára is kiakadt egy kicsit, mert amikor összenyomta, nem tudta felszedni egyáltalán. De jó volt, ahogy megpróbálta felnyalni az etetőszék tálcájáról. :lol:

Kris,
Akkor csak fél nap különbség van manóink között. Szerintem szerencsés vagy, hogy sikerült. Nekem biztos nem jutna eszembe elvetetni. :wink:
A virsliben ízfokozó van, ha hozzászokik, uncsi a főzelék. :wink:

Pann,
Boldog 10-est kívánunk! :D
Az orrszívót minden alkalommal átmosom folyó vízzel. Sokkal gyorsabb frissen, mint állottan. A gyerek meg már amúgy is ordít. :wink: A héten először fertőtlenítettem ki, vettem gyógyszertári fertőtlenítőt. De egyetértek Ságival, nem sok értelme van, csak kellett valamit csinálnom. 8)

Nanica,
Linusnak pusszancs a 8. hófordulóra!
Az AB-től is lehet kiütése, legalábbis dokink mondta, Natinak még nem volt. A hasmenés azért eltartott egy darabig, amíg rendeződött nála. Egyébként is hajlamos rá.
Mágnesből vannak azért elég erősek is, és számít, hogy hova kerül. A konyhai foganytyúk nálunk elég csúszósak, azok feladják a leckét most is, Nati nem tudja kinyitni őket, csak a szekrényeket.

Dana,
A lázat nem volt nehéz lehozni, csak a lent tartással voltak gondok. :evil:

Sági,
Attól tartok, elkiabáltam a rácsot. :oops: Van, de nem találok egy kütyüt hozzá. Így nem lehet mozgósra rögzíteni, csak a hosszát változtatni. Kaptuk, soha nem használtuk. Tescoba lehet, hogy elbarangolok holnap. Akció ide vagy oda, kell egy kis kikapcsolódás. :wink:

Ágiboldi,
Nincs egy nagyszülő, aki felvehetné a GYESt? Ha már egyszer neked gonosz módon nem jár. :?

Lora,
Én 40 fölötti lázat még csak lázmérőn se láttam eddig. Pedig én könnyen belázasodok, csak nem megy magasra.

Mazsi,
Szabi csak kenguruban utazik, de ő karcsú. :wink: A kabát alá veszem, miután rajtam lóg, adom rá a kabátját. Az enyém csak a feneke alatt van bekapcsolva és reménykedek, hogy nem fázok meg. De eléggé leizzadok még az ő súlya alatt is, (8.3), úgyhogy azért ez nem olyan veszélyes nekem. Ő meg jó melegben van. :twisted: Kendőbe viszont simán belefér egy nagykabát.

Május,
Ismerősi körben elég sok gyerek utálja a Sinlacot, úgyhogy nem Kele az egyetlen. :wink:

Kép KépKép
lorca

Lorca, nagyszülő is csak a gyerek 1 éves kora fölött kaphat gyest, de ott ráadásul van még valami megkötés is, talán ő nem dolgozhat 8 órát, csak a szülő..

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok
Boldog hófordulót Gergőnek aé akinek még most van !!

Csongria

Láttam a fényképeden, hogy a kisfiad egyhenger alakú játéknál ül, mi a neve, mire való, és hol lehet kapni és mennyibe kerül, már láttam TV-ben és nagyon tetszik, de nem tudom mi-ez ?

Nagyon ciki. Édesapja szerint ne bombázzam szegény gyerekem hülyeségekkel ami nem jó semmire, ezt szeretném neki cáfolni.

Pann

Nagyon tetszett volna a vonalzó, pont ez az én kedvenc képem Tomiról, aki megszólalásig apukája, kivéve apuka világító kék szemét nem örökölte sajnos, mert azzal még szívtipróbb lenne.
Mégegyszer köszi a vonalzót !

GYES témában csak az a nagyszülő vehet fel GYES-t akinek nincs más jövedelme, sem nyugdíja, sem fizetése. Ez bizti !!

Ágiboldi
GYES jár annak a szülőnek is (apa vagy anya) aki 8 órában dolgozik, én úgytudom.

Dana 1

Nagyon jók a képek!!!

Orrszívó-zás
nálunk apuka segítségével történik, mivel Tomi nem szereti a porszívó hangját, így apuka szívja meg az orrszívó porszívóra illeszthető végét(hát ez nem hangzik valami gusztusosan) és utána folyó forró csapvízzel kimossuk, sterilizálni még nem sterilizáltam.
kditke

Sziasztok,

én a várandósság témába irogatok, de ide is be be szoktam kukkolni, mert a ti babóitok pár hónappal előttünk járnak , jó tudni, mi vár még ránk :wink:

Pár napja olvastam hogy szó volt a terhesség alatti ill a szoptatás alatti masszázsról, és egyhangúlag elvetettétek az ötletet.
Én a 20. héttől jártam masszázsra (a terhességem előtt is rendszeresen) mert nagyon fájt a derekam. Két reflexmasszázs alkalom után elfújták a derékfájásom. Ottragadtam. Nagyon sok terhes kismama járt ugyanide masszázsra. Egész testes masszázs volt, háton, oldalt fekve illetve ülve, és a 36. hétig a pocakom is masszírozták, onnantól nem, mert Zsófi annyira felgömbölyödött a kéz alá, hogy azt hittem kijön.
Az utolsó négy hétben a melleim is minden alkalommal átmasszírozta a masszőr, és azóta is (immáron majd 7 hónapja) szoptatok, soha egy mellgyuszim semmi problémám nem volt.
Én tutira fogok járni a következő terhességem alatt is. Nem tudom hogy ennek volt-e köszönhető vagy sem, de nem vizesedtem, nem fájt semmim az utolsó hétig.
És most, a szoptatás alatt is járok masszőrhöz. Hason fekszem, és egy törölköző van a mellkasom alatt hogy elférjenek a melleim :oops: illetve hogy ne nyomjam őket.
A babám vidám és kiegyensúlyozott, akárcsak az anyukája akinek így nem fáj a háta és a dereka :D

Csak ennyit szerettem volna megosztani veletek. Szívesen megadnám a masszőr elérhetőségét ha érdekel valakit, de ahogy láthatjátok fehérvári vagyok és a masszőr is itt tevékenykedik.
További jó babázást, és bocsi a belekotyogásért, de segítő szándékkal tettem :)
pici76

pici
köszi, h megosztottad velünk a tapasztalataidat! érdekes lehet. bár a hasam masszírozását terhesen nehezen bírom elképzelni.

kditke
bár riát kérdezted, de nekünk is van olyan hengerünk. a mienk tescós, kétezer vlmennyi volt. de ne felfújva keresd, összelapítva van egy dobozban :wink:
kele is n szereti (van benne 3 csörgő golyó) bár ő csak hátonfekve a lábán pörgeti mint egy cirkuszi zsonglőr

sági
kösziiiiiiiiii!!!!! végignéztem becsülettel, de uolyat sajnos nem találtam. van két hasonló, még meglátom, beruházunk-e?
esetleg mazsi hozhatna amerikából néhány ergoval együtt, visszajönne a repülőjegy egy része :wink: (muhahahaha)

dana
húúú, ez a dani egy igazi rosszcsont peti lehet! n n helyes!!

majus3

Jó reggelt!

A henger nagyon jó, Benit mászásra ösztönzi. Érdekes, hogy gurítja maga elött és szépen mászik a lábával. De egyébként meg inkább kúszik. Én is használatba vettem mert nagyon fáj a hátam és a gerincem. :oops: :lol: Mi a guliverbe vettük 1200-ért.

Kari! Mi valami apróságot veszünk mert mikura kapott FP betonkeverőt és FP kockát. Szemétség ha arra gondoltam, nagypapitól inkább ruhát kérek neki??? Kéne bélelt naci meg egy két pulcsi, de elég drágák. :oops:

Orrszívó! A Mária nagykerben lehet kapni orrszívó mosó kefét ami nagyon kis vékony és még abba a vékony csövecskébe is belefér. Én forró mosószeres vízzel tisztítom, minden használat után, de nálunk még a porszívó csöve is trutyis szokott lenni. Másnak nincs ennyi orrváladéka?

Beni próbál felállni, miután feltérdel szinte mindenhol, de csúszik a parketta és kis béka módján spárgába végzi. Van még baba aki előbb állt fel, mint mászott és egyenes háttal ült?

Május! Nagyon édi lehet Kele ahogy zsonglörködik. :lol: Szoktad rá térdeltetni? Mi kezdettől fogva gyakoroljuk. Most már magától felmászik rá. De háton még nem használta. Mondjuk soha nem is fekszik háton. :roll:

KépKép
csongria

Május 3

Kösz az infókat! Nagyon cuki lehet ahogy Kele játszik a hengerrel.

Csongria

A barátnőm kisfia úgyanígy volt aki Tomival napra egyidős. (9,5 hó)
Előbb felállt, utána kúszott, mászott. A védőnő mondta neki, hogy ne engedje felállni, nyomja le, A barátnőm nem nyomta le, utána Marci elkezdett kúszni, mászni, 2 hét alatt behozta a lemaradást, már majdnem jár, támaszkodva feláll és ha fogja a bútort akkor megy mellette.

A hátfájásról jut eszembe, nektek a vállaitok, karotok nem fáj a manók emelgetésétől ? Az enyémek már leszakadtak. Kép Tomi és a csirkecsont
kditke

Ria
Igazán nem vagyok szakember, de én is sokszor hallottam már olyat, hogy előbb állt és utána csinálta a többi dolgot. :roll:
Volt már róla szó, de nem emlékszem, hogy a Gulliverbe csak kártyával lehet menni?
Brigi is taknyolt már annyira, hogy még a porszíba is jutott. Pl. amikor a fogzás miatt nagyon híg volt.

Orrszívó
Én sem sterilizálom. Ha esetleg nem öblítem át azonnal (pl. éjjel) akkor beáztatom és utána már könnyű kimosni. Én egy kis cumimosó kefét fogtam be, a fejbe pont befér. :wink:
lora7

Sziasztok!

Ria!
Lillus is előbb állt fel, minthogy mászott volna. Felülni meg még most sem tud egyedül, vagyis 2 napja próbálkozik négykézlábból leüléssel. De nekem a védőnő azt mondta, hogy nem baj, ha megcseréli a folyamatokat, majd előbb utóbb mindegyiket csinálja.

Kditke!
Azért elég bizarr, hogy apa szívja az orrszívó végét! :? Lilla sem szereti túlságosan a porszívó hangját, de hát ez van. Majd megszokja! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
Bizarr, de régen nem is volt más. Még a bátyámék is így könnyítettek szegény gyereken. Csak az egy picit más szerkezet volt. De ez azért nem azt jelenti, hogy eljut az ember szájáig!
lora7

Sziasztok!
Csak gyorsan pár dolog, mert most épp nekem is fordítanom kéne, és ki kell használni, amíg a minimálalvó csemete épp nyugton van.
Visszaolvasnom sem sikerült még teljesen, de van két dolog, amit szeretném ha tudnátok:-)
Fogcsikorgatás:
Ábris is csinálta, de úgy tűnik megunta. Neki 2 foga van fölül, és 2,5 alul. Amikor megneszelte, hogy alsó felső összeér, akkor szórakozott ezzel. És nem tudom, hogy segített-e, de én mindig szóltam neki, hogy ne csinálja, és bedugtam az ujjam picit a szájába, hogy abbahagyja. Aztán vigyorgott egyet. Azért jó remélni, hogy én is segítettem a rá nem szokásban, akinek kedve és lehetősége van, próbálkozzék bátran!

Tejpép:
Mi nestléset eszünk néha (indokolt a T/1, mert én is beleeszegetek) ami elég finom szerintem, de én azt gondolom, hogy inkább fog, mint nem, mármint a hasat, ezt persze Ábrison észlelem. Én a rizsest vettem Neki, egyből a hozzátápi elején, amikor már nagyon sokszor kelt, és volt egy kis kiakadásom, meg türelmetlenkedtem és reméltem, ettől majd átalussza az éjszakát. Persze nem alussza át (sem ettől sem mástól), sőt védőnéni össze is ráncolta a szemöldökét, hogy tejszármazék van benne, és hogy minek kellett. Úgyhogy leálltam, de lassan megint kezdem adogatni, szerintem reggelire a legjobb, akkorra úgyis nehéz kitalálni valamit. Ja igen és mindkettőnk szerint elég finom.

Na most ennyi, persze a képek nagyon szépek, és jó hogy raktok föl, mert szeretek képet nézegetni, de most nagyon nem ezt kéne csinálnom:-)

Szilvi
phpBB: Kép
maszi

Még az jutott eszembe, hogy valaki beoltatta magát influenza ellen? Vagy szándékozik valaki? A dokitól kérdeztem, hogy ilyen csecsemőt lehet-e és azt mondta, hogy inkább engem kéne beoltani.

Egyébként nálunk is megérkezett a szepa. Borzalmasan! Jön utánam mindig mint egy kiskutya és sírva kapaszkodik fel rám, hogy vegyem fel. Eddig is követett, de elég volt, hogy mellettem játszik, akár a konyhában is. Még szerencse, hogy az apja is jó neki. De hétközben egyedül leszek vele! :evil: Ti ezt hogy tudtátok kezelni?
lora7

ria
hát nálunk ugye meg csak hátonfekvés van. de most mintha kezdené megszeretni a hasonfekvést. na jó, ez túlzás, de hajlandó hasrafordulni, ha vlmit csak úgy ér el. ki fogom próbálni a térdeltetést is
a sorrend sztm is mindegy, a lényeg, h meglegyen a kúszás-mászás (v legalább az egyik). az ülés "hivatalosan" akár 18 hónapos koráig is ráér

éjszakák
mióta megy az esti sokkaja (gyümi kölessel, sinlac, szopi), egész jól alszik. tegnap is éjfélkor sírt, de szadianyu (timo után szabadon :lol: ) nem adott neki enni, mert hajnali egy előtt elvből nincs kaja és reggel fél hatig hangját se hallottam

kari
mi megvettünk minden ajándékot, és a nagyik abból választanak, h ki mit akar adni. így mi szinte semmit nem adunk. így is egy nagyszatyornyi játék (zörgős könyv, formabedobó csiga, fp kocka, montessori torony, stb)

influenzaoltás
mi nem adatjuk be

erről jut eszembe, tök aranyos sztori sztm. egy barátunk (23 éves lány, egyetemista) hívott ma, h mumpszos, akarjuk-e, h megfertőzze kelét. n cuki, komolyan gondolta, merth jobb ezen a betegségen minél előbb túlesni :wink: asszem nem élünk a lehetőséggel

majus3

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! Hasonló jókat kívánunk Gergőnek és Botondnak is.
MMoni régen jártál erre!

Linusnak 8. hónaposan kibújt az 1. foga! (B. alsó metsző).

Javítottam én is a képfeliratot.

Sági: gondolom nagyon emlékezetes lehetett az első felállás, ha percre pontosan megjegyeztétek!

Ezt elküldöm, majd még jövök olvani este.

nanica

Sziasztok!

Lorca

Nálunk ugyaqnez megy.Ha az egyiket fogom akkor a másikat is kell.

Május

Igen tényleg úgy néz ki mint valami rosszcsont,de csak itthon.Óviba meg egy bárány.Pedig 22 fiú van a csoportba és 7 lány.Laura biztos elevenebb lesz nála. :?
Tényleg 18 hónapos koráig ráér felülni?Akkor picit megnyugodtam.
Jövőre én is ezt csinálom.Mindenkinek megveszem az ajándékot és választhatnak.Volt olyan év mikor 2 rajztáblát kapott Dani.
Mumpsz :D

Kditke

Nekünk is van hengerünk,de Dani csak háton használta,Laurát rá szoktuk néha térdeltetni de neki se tetszik úgy.Inkább a golyók érdeklik .

Ria

Ügyes fiad van Én még nem láttam senkit aki így gurítja maga elött a hengert.Szerintem se gond mikor áll,ül,és mászik úgyis csinálni fogják.Igaz nálunk tornán Dani idejébe nagyon törekedtek a pontos menetre. :wink: Csak valaki magyarázza el ezt a gyereknek is.

Lora

Mi nem is akarjuk magunk beoltatni.Anyósomék egyik évet megcsináltatták és betegebbek lettek.Nem tudom ettől-e,de akkor elhatároztuk hogy mi nem kérünk belőle.

Na az igért hóember.Nálatok tényleg nem is esett hó?
Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Helló.Köszönöm a főzelékes tippeket. A virslit és a párizsit a védőnő mondta,hogy adhatom,de már jó régen. Én csak mostanában kezdtem adogatni,lehet,hogy ezért nem eszi a bébiételt?Némelyik nagyon ízetlen. A rizst,és a meggyet milyen formában adjátok?Már nem emlékszem ki írta,hogy azt is ad a picinek.
Lorca
neked mikor született Szabi? Sima szülés volt? Nekem a két fiú természetes módon született,mondhatom a császár százezerszer rosszabb. A hasam is sokkal nagyobb maradt,igaz,ez már a kor miatt is van.
p.kris.

Sági,
Igen, a KIKÁ-ban vettünk fillikid ajtórácsot, nagyon szupi, egyszer sem használtuk, mert mire megvettük megkezdődött a szepa, és hát ugye egy gombostűt sem lehetett kettőnk közé ejteni, nemhogy egy ajtórácsot szerelni :roll: Most viszont valószínűleg átvisszük papáékhoz a lépcsőhöz, tudjátok... :oops: :cry:

Kris,
üdv itt. Érdekes a felállás nálatok a két nagy fiúval. Ez egy új színfolt lesz. Nálunk bejött a nagy korkülönbség: legkisebb öcsém 13 évvel fiatalabb nálam, vele elsajátítottam az alapokat gyerekgondozásban, most meg ő foglalkozik sokat a Sebivel, nagyon szereti, és ez így fog folytatódni az ő gyerekével...

Ahogy Ditkéék is érdekesek lesznek (na nem mintha most nem) a gyeses apukával. Ez nem lehetett egyszerű döntés részetekről. Apa hogy fogadta, hogy nem egészen a sztederd szerint alakul az életetek? Semmiképp se emészd magad, hogy nem vagy jó anya! Sokan kényszerülnek vissza a munkába.

Lin,
végre megkerültél!

Róki,
adj valami jelet!

Pann,
és mondjuk egy vegyszerallergia meg egy latexallergia együtt???
Sebinek CSAK hótaposója van, és lábmelegítés a funkciója. Tudod, nem találtam semmi mást, csak ezt. Nem tudom mennyi kell a felállásig, de mostanában egyre stabilabban ácsorog. Változásokra számítok, mert megint nem tud nyugodni a mozgási kényszertől.

Gergő, Beni,
Boldog 10-et!

Ria,
Nekem tetszik ez a frizura. Beninek a mosolya a régi, de szépen kerekedik a pofija.
Sebő előbb állt fel, mint ült, de mászni előbb mászott mint állt. Tehát hányévesakapitány?

Lorca,
gyógypusszancs Natinak!

Mazsi,
hát igen a csikis részre figyelni kell, mert oda az egész :lol:

Nanica,
az almás gesztenyéről nekem is az volt az első gondolatom, hogy meg van a Karácsonyi vacsi, és szerencsére imádja is. Gratula a felálláshoz és a foghoz!

Linus,
Boldog 8-at!

Május,
ettől a muhaházástól mindig kinyúlok :lol:
Kele nevében szeretnék protestálni: a "csak" és "mint egy cirkuszi zsonglőr" egy kicsit ellentmondásos :D Hagyjuk ezt a "csak"-ot.

Lora,
szepa kezelés: SEHOGY, most hétvégén is teljesen kinyírt...ja de, egy módszer van, amikor már nagyon kiakaszt, legugolok mellé és én kezdek el hisztizni a ruhájába kapaszkodva, szétröhögi magát tőle, meg én is... aztán folytatjuk ahol abbahagytuk :(
nem oltatjuk magunkat.

Dana,
szép a hóember nyaklánca, vagy nálatok ennyire lopják őket? :lol: :lol: :lol:
Kari ajándék: óriás fa építőkockák

Alternatív játék kategóriában nevezném a lefogyott papírkéztörlő hengert. Lehet vele kukukcskálni, meg tütürűzni, amíg nem lesz túl nyálas.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Lorca,
Azért köszi!!! Nati hogy van? Újabb hullám vagy már a gyógyulás útjára tért?

Ria,
Peti előbb ült és utána mászott. Nem tudom mekkora jelentősége van a sorrendnek, de szerintem lényeg az, hogy most már Beni is belejön a dolgokba!!! :D
Miért lenne szemétség ruhát kérni a nagyapától?! Szerintem még mindegy nekik, hogy kitől mit kapnak és ha rucira van szükség akkor az a legjobb ajándék. Én csak bizakodom, hogy nem csak játékokat kap a Peti.

Május,
Szivesen! :D Én is Mazsira gondoltam.... :wink: :lol:
Éljen a láncetetés!
Mupsz :roll: :?

Ditke,
Nekem szerencsére semmim nem fáj még, de nem is emelgetem olyan sokat. Esetleg egy masszázs?! Mint kederült szabad! :D

Lora,
Mi tuti nem oltatjuk be magunkat, szerencsére nem vagyunk egy betegeskedő család. Én egy kezem meg tudom számolni, hogy hányszor voltam influenzás. Sőt még sok is az 5 ujj. :lol:
Szepa: Csak annyit tudok mondani, hogy türelem és kitartás!!! Én sokszor ölbekaptam , de amikor próbáltam lerakni akkor még nagyobb volt a sikítás. Szinte semmit nem tudtam csinálni, folyamatosan a földön szórakoztam vele. Most már határozottan jobb a helyzet. Ha eltűnök akkor rögtön rohan utánam és van amikor még sír is, de amint utolér rögtön csend van, már nem is érdeklem, elfoglalja magát valamivel. :lol:

Nanica,
Igen, nagyon emlékezetes volt az első felállása Petinek. Akkoriban kezdte növeszteni a felső egyeseket és minden éjjel 1-2 órát ébren töltött és az egyik alkalommal így fogadott minket. :D

Dana,
Jesszus ekkora hóember és még hó is maradt?! :shock: Na mondhatom, hogy itt semmi az a 2-3 mm ami van.

Kris,
Rizs, meggy: én simán megfőzöm és turmix. A rizst jó sokáig kell főzni, a meggyet meg héjastól csinálom :oops: . A meggy az már megy simán kiolvasztva is, a rizst viszont csak nyeli mint a kacsa és darabosan újra találkozom vele. :lol:

Orsi,
Azért köszi! :D Nálunk is bejöna papírtörlő guriga. :lol:
Vendég

Csajok!
Rendelt még valaki asztali határidőnaptárat a dm-től. Még nincs készen, de most vettem észre a honlapon, hogy fejjel lefelé vannak a képek ha rendesen le van állítva a naptár. Szerintetek ez ilyen lesz vagy csak a minta ilyen? Nagyon remélem, hogy csak a minta, mert akkor tuti nem veszem át 3000 ft-ért. :evil:
Kép
Vendég

Sági
Nekem még pont két ilyen naptár hiányzik. Állítólag ezt mindig később küldik, a többi már megjött és jók. Most beijedtem egy kicsit, remélem jó lesz, mert különben a fejükhöz vágom. :evil: De csak tudják már hogy kell kinéznie a naptárnak, nem most csinálják az elsőket. Remélem...
lora7

Hahó!

Ria, Boldi előbb kúszott, aztán mászott, aztán leüllt négykézlábból, aztán felállt, és most kanapé mentén halad oldalazva :wink:

Sági, most jól rámijesztettél a naptárral, mi is rendeltünk egy asztalit is, remélem nem lesz fejjel lefelé, de írd meg légyszi ha neketek megérkezett h milyen..
Meggy mirelit???

Orsi, papírtörlő guriga tipp jól jön, kipróbálom. Mióta Boldi van úgyis rengeteg foy...

Május, mumpsz :lol: :lol: és nektek volt már? :wink: Mikor én elkaptam aszem 3 évs voltam, az apukám me elkapta tőlem. Hát valami borzalmasan szenvedett, és állítólag felnőttkorban tök veszélyes is, főleg férfiaknak!

Lora, én se oltatok. A munkahelyem minden évbe felajánlja, de én sztem még sose voltam influenzás. Talán ha Boldi bölcsis/ovis lesz majd élek a lehetőséggel.
Szepa kezelhetetlen!

Nanica, már a múltkor akartam írni, bár nem is emlékszem, h te írtad-e, h azon filóztál, h úgyse tudsz olyan jó kajákat adni mint az anyatej.. Na én meg pont fordítva érzem (bár tudom, h annál semmi se jobb), mert amíg csak belőlem élt folyton az volt az érzésem, h kizárt, h napi x kg csoki, meg amiket én összevissza eszem az elég jó minőségű tejet produkál :D

Maszi, megpróbálom akkor megakadályozni a fogcsikorgatást!! Rettenetes! 3 foga van :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Remélem csajszik a naptár jó lesz! Azért kari előtt pár nappal ne derüljön már ki, hogy balekok dolgoznak ott! :?

Ágiboldi!
Meggy mirelit. Én kicsit átforralom vízben, mert mindig elfelejtem kiengedni. És héjjastól turmixolom általában banánnal adom.

Mi sem oltatunk..

Timi
Kép Kép
timocska

Lora,
Küldték az e-mailt, hogy készen vannak a naptárak. Holnap megyünk érte.

Ági,
Meggy hazai mirelit. :D
Vendég

Sno,
most mennyi idős az öcséd? Annyira jó érzés nekem is látni a két fiamat ,amikor fogják ezt a pici lányt ,meg játszanak vele.Gondolom neked is,amikor az öcséd babázik.Aranyosak tudnak lenni.
Sági,
én is meg fogom próbálni a meggyet,mert alma ,banán már uncsi.Tegnap már sült csirkemellet is adtam Dórinak,mert simán megfőzve azt is unja.Elég rossz evő,nálunk ez a központi téma állandóan. Csak 8 kg,és mindig azt hiszem,hogy sovány.
Azt kérdezném még,hogy a felső két fogán fehér folt van ,az mi a fene lehet? Épp csak kibújtak,és máris van vmi baj velük?
p.kris.

Timocska
Az orrszívóban még annyi váladék sincs hogy az oldala olyan legyen csak egy pici a végén, de mivel sűrűn szörtyög azért szoktuk szívni. De mint kiderült és i nkább lejjebb a garatban van valami váladék, nem az orrában agyerkőcnek.

Lora 7

Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Védőoltásról csak annyit, hogy ma este olt be a férjem az inf. ellenivel, mivel én félek, hogy munkaköri ártalomként benntről hazahozom.(profin inj. mivel 8,5 hónapig a szülésig inj. a hasamba vérhígítót)

Május

Nem csodálom, hogy nem éltek a lehtőséggel, az én férjem egyenesen retteg a mumpsztól De egyébként ha jól tudom van ellen védőoltás!!!!!

Dana 1

Nagyon aranyos a kis hóember felvigyázó. Látom ti sem mentek sehova fényképezőgép nélkül, akkor nem csak én fotozók állandóan. De szerintem olyan jó pillanatokat lehet elcsípni a gyerkőcökkel.

Sno
A férjem szerint minden rendben lesz ő pedig profin kezeli majd az eléháruló akadályokat. Én rettegek előre.
Az biztos, hogy nem fogunk unatkozni, ma volt az első betanulós napja a férjremnek, hát elég érdekes volt, főleg mikor azzal az édes fars hangján elkezdett neki gyerekdalalokat énekelni, fura mód mindegyiknek ugyanaz volt a dallama. Az etetés is úgy zajlott ahogy gyermekemnek épp kedve volt hozzá. Az első pillanatban rájött, hogy az atyai szigornak még csak a nyoma sincs édesapja környékén sem !!!!
Az alvást azt mindhárman végig nevettük, kb 1 óra játék után aludt el Tomi mivel azt hitte hogy ez a játék része, hogy ő az apját altatja.
A földön való játszás szövege meg fergeteges volt és a hálóban dolgoztam a gépen, hát egypárszor hangosan nevettem. Volt válófélben levő királynő, meg mérges adóellenőr és jótékony közlekedési rendőr.
Remélem a meséből nem sokat ért még a gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sági

A masszázs jó ötlet este megkérem a férjem hátha kapható lesz rá!! A vonalzó képeteket elnézve ugyanaz mint nálunk a járókában a fiam állandóan az az érzésem, hogy börtönben van a gyerkőc és ahogy az én fiam is nézni tud ilyenkor az legalább olyan mintha egy kiskimenőt vagy eltávot kérne!!!

Mára befejeztem a munkát elég is volt belőle, azért mennyivel jobb lenne ha hétvégén is a Tomikával foglalkozhatnék nem ez a hülye munka!!! Kép A főállású apuka a gyerkőccel
kditke

ágiboldi
kele is kapott meggyet az első gyümik között. mirelit (spar) :lol: banánnal szoktam keverni

még mi sem voltunk mumpszosak. és a lány is pont ezért ajánlotta kelének, merth felnőtt férfinak állítólag n gáz.

babaülést majd csak karikor tesztelitek? nem tudom, h passzírozom bele kelét a hordozójába karácsonykor, ha szolnokra megyünk :oops:

naptárosoknak drukkolok!!!!! (és n bízom a dmben..)

p.kris
képet! vonalzót!

snorsi
na ezt a hóemberlopást barternek tekintem a muhaháért :lol: (még a könnyem is csorgott a röhögéstől)

én a wc-papír gurigát erőltetem időről időre, de nem kell a büdös kölkének. na most rámegyek a papírtörlőhengerre. hátha gusztus kérdése :D

majus3

Jelentem van járássegítőnk. :lol:
Bent volt a szobában egy kis rattan szék, Peti gondolt egyett és elkezdte tologatni. Ez a kéréds is megoldódott. :lol:
Vendég

Sági
Mi is kaptunk emilt. De csak a fele lett kész. A két határidős asztali még nincs meg. :twisted: (Tudnám minek küldenek akkor emilt!) Viszont a párom szerint ilyen lesz a naptár. Főleg mert kétoldalas, tehát az alsó és a felső lap is ugyanaz a hét. Csak az a baj, hogy amikor a kész naptárakat néztem (másokét) a dm-ben, nem láttam hozzá tartót. Ezekután valyon milyen tartóba lehet berakni őket így kiterítve? :? Most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Én is holnap megyek érte. :roll:
Járássegítő: Látod, Peti olcsón megoldotta a kérdést. :lol: :lol: :lol:

Ditke
Tomiapu nem tart nyílvános meseolvasást? :lol: :lol: :lol: Szívesen meghallgatnánk Brigivel. :lol: :lol: :lol:

Oltás
Hát sajnos én el szoktam kapni az influenzát. Emiatt volt egyszer 39,8 a lázam. Szerencsére pocakosan megúsztam, de nem is jártam már annyit emberek közé, főleg nem BKV-n. :? Vki nem tudja, h ezt az oltást receptre kapni?

Mumpsz
Nekem se volt még. De uezért kérdezte nemrég a bátyám, hogy nem-e látogatjuk meg a bárányhimlős lányait. :lol:
lora7

Iora 7

Igen az influenza védőoltást csak háziorvosi receptre lehet venni a patikában.

Jó éjszakát mindenkinek, főleg csendeset !!
kditke

Sziasztok!

Próbáltunk ma vásárolgatni karira de extra nyügi Benike... Meg ma volt a haver szülinapi bulija. Képzeljétek 1 évesen, amikor mondták neki hogy fújja el a gyertyát akkor fújta!!! :D Számomra hihetetlen hogy Beni 2 hónap múlva felszólításra fújjon. :roll:

Akartam mondani hogy a DM-ben a HIPP babakaják akciósak voltak 249!

Május! Mumpsz! :shock: Nekem volt, elég durva!

Sági! Akkor lehet hogy rattan széket veszek!!! :lol:

Na megyek alukálni leragad a szemem!

KépKép
csongria

Látom már kiveséztetek mindent.Én is meggyből hazai mirelitet adok de még nem mertem turmixolni.

Rizst még nem adtam,de tényleg Pann múltkor írtad hogy 2 napi adagot csinálsz.Csak szétfőződ a rizst és úgy rakod hűttőbe?Majd mikor előveszed akkor adsz hozzá zöldségeket?

Pkis

Nekem is császár volt mindkettő.Dani az nem is volt vészes,de Lauránál nagyon megszenvedtem.Mikor hazajöttünk utána 1 hónapig jártam vissza sebtisztitásra annyira begyulladt és szétnyílt.Úgy volt hogy újra műtenek.

Sno

Apával építették és sál gyanánt hátha megfázik rakták fel. :shock:
Nálunk is ez a legjobb játékszer.Mikor kettővel megyek Spárba tele szokott lenni vele a babakocsi.Dani az összes üresset összeszedi,Biztonsági őr meg jön utánunk. :)

Sági

Látom a fiad rád ütött.Olyan találékony mint az Anyja. :lol:
Kiváncsi vagyok a naptárra. :shock:

Kditke

Férjed adja be az injekciót? :shock: Az enyém mikor császárra készítettek és adták be a szurit már futott is ki :lol:
Azért megnéztem volna a mai napotokat.
Nálunk is hasonló a szitú ha Laurával van.Ma Danit vittem cirkuszba addig itthon voltak.Egy etetést kellett neki csinálnia/igaz máskor is eteti,de én mérem ki az adagot/Annyit adott,hogy még 4 óra után se volt éhes.Meg hozzáteszem tényleg lányos Apa, mindent megenged neki.

Május

Én is hallottam hogy felnött korba rossz,meg a bárányhimlőre.Zsolti 22 évesen kapta el az utóbbit.2 hétig még a szobából se jött ki. :lol:

Csajok annyira kevés képet raktok fel.Még csak kisképen láttam a gyerköcöket Május,Ágiboldi,Lora,Nanica,Lorca... még nem tudom kit hagytam ki.Had nézegessem.légyszi!

KépKép
KépKép
dana 1

Dana, a Sno aláírásánál van egy link a picasa-ra, ott van sokkal több kép!
És most mindjárt priviben elküldöm a jelszót is hozzá, amivel jelentkezz be a jobb felső sarokban.

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :)

Hogy vagytok?

Én gyerekkoromban voltam mumpszos, nem sokmindenre emlékszem, csak arra, hogy egy bazi nagy sállal volt bekötve a fülem és a nyakam és pont disznóvágás volt nálunk és ki sem dughattam az orrom a lakásból! :cry: :oops: És bárányhimlős is voltam. Állandóan vakaróztam! :lol: :lol:

Ria!
Én pl. tesóméktól direkt kértem, hogy ne játékot vegyenek! Úgyis már szinte Dunát lehet rekeszteni a sok játékkal. Mondtam nekik, hogy vegyenek egy játéktároló ládát és egy csomag pelust. Ciki vagy nem, ezt a legjobb per pillanat! :)

Lillus még szinte egyáltalán nem köti le a mese. Kábé 1 percig nyugton ül az ölemben, aztán megy a dolgára. :roll:

Kditke!
Tényleg tiszta apja a fiad! :)

Dana!
Miért kellett a csaszi?

Gondolom az usziba ma is csak mi megyünk! :cry: :cry:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Boldog 9. hónapot Briginek!!! :D :D :D

Mi megyünk a dokinénihez. Még mindig náthás, köhög, de ami jobban zavar az az, hogy tele lett pici kiros kpöttyökkel Petinek a pocakja és a háta. Semmi új kaját nem kapott mostanság. Arra gondolok, hogy a fogzás, nátha miatt gyengébb az immunrendszere és valami kajára, amitől egyébként semmi baja, most így reagál. Csak megerősítésre vágyom! Remélem semmi komoly.
Vendég

Megint csak egy mondat erejéig:

Azért nem érdemes elkapatni gyermekeinkkel a mumszot, mert 15 hónapos oltás véd majd ellene! :)

Itt van egy oltási napló, én is eből vagyok okos (bár rémlett, hogy a ngyobbakat is oltották már az MMR oltással, amiben ez is benne van). :)

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/8374 ... kori_3.htm

((Nem is tudom, tényleg nem idegesítő, hogy csak időnként közbekotyogok?? Ha nem zavar titeket, hogy bővül a csapat, nagyon szívesen bemutatkozom rendesen, de ha sokan vagytok, inkább háttérben maradok továbbra is...))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nati most egész jól van. Azt hiszem, lemondom a 11-es dokit, csak a fülészetre viszem. Egy hónapja nem vittem, visszaesett. Hátha tud valamit mondani. :?

Mesélés:
Van olyan gyerek, aki 3 évesen sem tud rá figyelni. Nati 2,5 évesen kezdte értékelni. Mostanában naponta csak én minimum 5 Boribon könyvet olvasok, meg még Robi is x-szer. Kár, hogy csak 3 könyvünk van. :twisted:

Lora,
Nem kaptál mumpsz ellen oltást? Én, mint túlkoros, átestem rajta, de lehet, hogy te már az oltott korosztály vagy. :wink:

Sági,
Gyermeki találékonyság. :D

Nati játszik kitalálósdit.
Mire gondoltam?...Egy ááálat, aminek két szeme van!

Kép KépKép
lorca

A párásításról olvastam az allergia hírlevélben, ideteszem, mert mostanában volt róla szó:
A közhiedelemmel ellentétben az allergiásoknak nem használ a páradús levegő. Még az asztmások is jól teszik, ha kb. 50 százalékos páratartalomnál megállnak, mert az ennél magasabb páratartalmú közeg jó élettér az atkáknak.

Rita,
Várom a bemutatkozást. :D
Nekem nagyon jó, ha vannak olyan fórumozók is, akik a testvérkérdésben igencsak járatosak. :wink:

Sági,
Szegény pöttyös Peti. :( A hétfő ráadásul elég rossz időpont a dokinénizéshez, nem irigyellek benneteket.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Hihetetlen, de igaz, Gergő még mindig alszik éjjelente, csak 5-kor szopizik, de azután visszaalszik legalább hétig! :D :D :D Rájöttem a titkára is: SOKKAL kevesebbet alszik napközben, ált-ban csak kétszer 3/4-1 órát, és este is később fekszik le. Persze az esti lefekvést mi irányítjuk, de pont az állandó ébredései miatt próbáltuk a később fektetést már régebben is, de érdekes módon csak most vált be. :roll:

Sági! Petinek jobbulást, remélem tényleg semmi komoly! Náthában még mi is nyakig vagyunk, más panasz szerencsére nincs.

Timo! Mi megyünk az usziba, de csak a DVD-ért. Ha gondolod mehetünk együtt, sztem a szabad levegőn nem fertőz Gergő. :roll:

Gergő köszöni a meggyes-banános ötletet (sajnos nem tudom, kit illet :oops:), n ízlett neki ez az új kombináció. Sztem nem gond, hogy héja van, legalábbis nekem eszembe sem jutott ezzel babrálni. :roll:

Van egy n gusztustalan kérdésem: el lehet vhogy kerülni azt, h a szemébe dörgölje a...öööö....orrváladékot? Teljesen rosszul vagyok tőle, félek, h vmi jó kis szemgyulladást fog magának okozni. :?

Ria! Nektek nem Pisze orrszívótok van? Csak mert nekünk olyan, és nekünk is a csőbe megy a trutyi. :x Sztem konstrukciós hiba, elvileg a tartály részben kéne gyűlnie. :roll:

Dana! Rizs: jól szétfőzni, ha kell felöntöm egy kis (ásvány)vízzel, turmixolom és megy a hűtőbe. Előre nem keverek hozzá semmit, mert így lehet majd gyümis és zöldséges is.

Mumpsz: felnőttkorban elkapva (a szövődménye?) a ffiak heréit károsítja, és sterilitást okozhat. Nem néztem utána úh nyugodtan cáfoljatok meg, ha nem így van.

Megyek orrszívni. :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Mi is nagyon náthásak vagyunk! Lányok a Sinupretet adhatom neki csak úgy önkényesen? Nem kell orvosi javaslat?

Sági! Tuti biztos vagyok benne hogy virus miatt pöttyös. Tanultam anno gyermekgyógyászatot és valami ilyesmit tanultam. Majd előkaparom a könyveimet. Eddig azért nem nézegettem annyira, mert attól félek hogy mindenféle betegséget vélnék felfedezni Benin. :oops: 8) Amúgy se kell félteni!!! :lol:

Brigikének boldog hófordulót! :D

KépKép
csongria

Pann! De piszkénk van!!! :evil: Nagy gratula az éjszakához! Így hánykor fektetitek le?

KépKép
csongria

Kris,
A fogfoltokat nem tudom. Fluorid és antibiotikum okozhat foltosodást, de gondolom még egyiket sem kapott és te sem habzsoltad terhesen. :wink:
Védőnő mondta a virslit és a párizsit??? Újabb gyöngyszeme a szakmának. :? Dokinőnk (velem egyetértésben) még most is tiltja, de még Natinak is. Ami durva allergén csak létezik, az minden van benne és tele van, még a legjobb is, mindenféle E-vel. Mint iszony egyszerű reggeli azért befigyel, mert én is szeretem a virslit. :oops: :lol:

Csongria,
Szerintem Szabi sem fog fújdogálni februárban. 8) Nagyon ügyi egy éves lehet!

Kditke,
Apuka nagyon ügyes! Én mindig kínlodok, amikor csak szövegelnem kell mese címén. Őstehetség. :lol:

Ágiboldi,
A fogcsikorgatástól engem is kiráz a hideg. :x Bennem olyankor az tartja a lelket, hogy állítólag össze kell csiszolni a fogaikat. Neurotikus még nem lehet. :roll:

Orsi,
Nem is gondolkodtam rajta, de nagy szerencséd van, hogy van egy ennyivel kisebb öcséd. Nekem közelemben nem volt csecsemő, csak kisgyerek. Azt hiszem, könnyebb lett volna az életem. 8)
Szabi csak megenni szeretné a gurigákat. :? Életveszély minden papírból készült dologra. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Dana 1
A férjem egy dolog, hogy beadja az inj., a császár után ö kötözte a sebemet, ő fertőtlenítte, muszály volt neki megtanulni egy egészségügyi dolgozó mellet 10 év után sok mindent.

Fogalma nem volt a számítógépről annak idején ma meg már profin kezeli, nagyon ügyike. De a elvágja a kezét, mondjuk pl. flex-el akkor fog egy varrótűt sima cérnát és össze is varrja, de szép apró arányos öltésekkel, a múltkor átfúrta az ujját fúróval és a traumatológián mondta a dokinak,m hohy nem probléma, ha nem varrja össze, hanem hazamegyünk és majd ő szépen kitisztítja és összevarja, a Tetanuszt én meg majd beadom. Errre megkérdezte a doki, hogy akkor miért mentünk oda, mire a férjem közölte vele, hogy szerinte ez az ő dolga lenne, bocs.

Agiboldi

Hol van az az aláírás ahol a fényképek vannak, megnézhetné én is , légyszi !! Köszi !!

Sági!

Jobbulást Petinek, reméljük semmi komoly tényleg !
Egyébként szerintem a nátha ill. némely virusfertőzés is okoz kiütést ! Nem akarok okoskodni csak egy tipp.

Iorca

Nálunk a mesélés, lehet, hogy nem voltam elég érthető nem könyvből ment hanem van egy olyan vára amelyiknek a tetejére figurákat lehet állítani, az oldalán gombokat lehet nyomogatni ami sípol oldalt pedig különböző formákat, betűket lehet beletenni. Szóval ezzel aq játékkal történő játéknál történt a mesélés. Az egyik bábu volt a királynő a másik az adóellenőr, a harmadik a rendőr. Egyébként Tomi is falja a könyveket szó szerint foggal.
Van neki egy Thomaszos kiskönyve és már ronygyosra rágta a lapok csücskét. Kép Tomi és a habtapi
kditke

Valakinek nincs meg a Zeneovi-Téli ünnep című cd?

Sági!
Remélem tényleg semmi komoly!

Pann!
Ok, mehetünk együtt! :)
Tényleg, mikor fekszik Gergő?
Lillus mostanában 3 és 4 között ébred! :twisted:

Boldog 9-et Briginek! :)

Na, lerántotta Lilla az adventi koszorút az asztalról! :evil: :evil: :evil: Pedig terítő sincs!

Timi
Kép Kép
timocska

Kris,
Szabi február 28án, 10.30kor született. Így igencsak közel vannak egymáshoz korban. Róki Szilvije is 28-i, ő délelőtt született.
A felvágottban, virsliben meg só is rengeteg van. Abból meg a minél kevesebb, annál jobb az elv. Nem csoda, ha rá se néz a bébiételekre.

Dana,
29 gyerek van egy ovis csoportban? :shock: Erre hány óvónő van egyszerre?

Lora,
Szepa már enyhülőben, nálunk a legjobb megoldás anyós. :lol: Odaadom és kiszaladok. Két hüpp, aztán jól elvan. Egyébként meg felveszem.
Influenzás azt hiszem, még nem voltam. Így nem oltatunk.

Mazsi,
A rizs, ami fog, nem a tejpép. :wink:

Kditke,
A karom, derekam nem fáj, már Natin megedződött. :wink: De végre, először az életemben, mintha látszódnának az izmocskák a kezemen! :lol:

Ria,
Úgy látom, mintha nem lenne két gyerkőc, aki ugyan abban a sorrendben csinál dolgokat. :wink: Én Natit és Szabit is ültettem, a hátuk nem volt görbe, csak a legelején. Gondolom meg kellett kicsit erősödnie, de nem ültetés/felülésfüggő volt nálunk.

Pici,
Gyere nyugodtan máskor is. :wink:
A masszázs az szerintem is jó lehet, de annyi kontár van a szakmában, hogy emiatt nem a legjobb ötlet szeritnem.

Ágiboldi,
Szörnyű. Akkor a második Gyes-tipp is dugába dőlt. Felháborító. :evil:

Kép KépKép
lorca

Csongria,
Én is szoktam önykényeskedni gyógyszer téren. A Sinupret hörgőtágító, úgye?

Orrszívó:
A csőbe csak akkor megy bele nálunk a trutyi, ha túl erősre állítom a porszívót.

Pann,
Ahogy csoror, én szívom. Jobb ötletem nincs. Már egy jó hónapja áll a szoba közepén a porszívó, hogy pakolni se kelljen.

Kép KépKép
lorca

... csorog ...

Kép KépKép
lorca

Csak bemásolom ide a BVSC babaúszásról kapott információkat, ha valakit érdekel, aztán még majd visszaolvasok:

"A babaúszás már elindult két hete,de még folyamatosan várjuk az újabb jelentkezőket.Az időpontja:szerdánként, de.11- től 12 óráig. Az ára: 2700Ft/ alkalom, azonban ha bérletet vásárol( 5 vagy 10 alkalmasat), akkor alkalmanként 2500 Ft- ba kerül. A bérletvásárláskor nem kell kifizetni az 5 vagy 10 alkalmat előre, és nincs időkorlátja, hogy meddig kell lejárni, csupán arra szolgál hogy regisztráljuk magunknak és a szülőknek az alkalmakat amin már megjelentek. Jelenleg 4 főből áll a csoport, vegyes korosztállyal. Amennyiben még többet szeretne tudni az úszással kapcsolatban várjuk hívását a 06 1 321 99 46, vagy a 06 30 435 41 70- es számon minden hétköznap 9-17 óráig. Ünnepi nyitvatartás: 2007 dec.22- től, 2008 jan. 7-ig zárva tart a Bárányfelhő Gyermekközpont.
Üdvözlettel: Tóth Zsuzsa"

Lehet, hogy átmegyünk ide úszni, mert
1. nekünk közelebb van,
2. uannyiba kerül,
3. rugalmasabb a bérlet és van 1 alkalmas jegy is,
4. talán nagyobb öltöző,
5. elgondolkodtatott a Nanica féle kisfilm.

Szóval mi tuti kipróbáljuk és ha vkit érdekel, majd írok élménybeszámolót. :wink:
lora7

Lorca! Mi is csorgunk!!! :(

KépKép
csongria

Briginek boldog fordulót!!

Ria, én is önkényesen adtam a Sinupretet, miután mindenki ajánlotta. Csak gyógynövény, és sztem jót tett. (oldja a leragadt trutyit)

Pann, igen, Boldi is beletörli a taknyot a szemébe, néha onnan látom, h folyik az orra, h dörgöli...

Kditke, Kris, Dana elküldtem a picasa jelszavát képnézegetéshez, elfelejtettem valaki újat? Igen, Maszi, mindjárt neked is.

Csőbe nálunk mindig belemegy, a porszívóba is. Jobb is, mert ha megáll a tartályban, akkor nem látom, h jön-e még.. :shock:

Sági, majd írd, h mik voltak a pöttyök!

Kép
Kép
agiboldi

Lora! Hát nincs kizárva hogy minket érdekel ráadásul 10 perc séta! Gondolod hogy tiszta a víz és meleg?

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?