Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajócák,

Reni: felkerült végül Peti képe az nlc-s mosolyalbumra. Marci képe néhány órán belül felkerült, viszont nővérem kisfiát 20-án délelött töltöttem fel és még mindig nincs kint :( . Lehet, hogy már nem is lesz, de akkor durci leszek :evil: !!!
Egyébként jobbulást, igyál nagy mennyiségben meleg teát, nekem bejön az ilyen napokon :) . Szerencsére nekem is ritkán van benne részem.

Ancsa: üdv közöttünk :) . Érdekes neve van a kisfiadnak, még soha nem hallottam :) !

Era: aranyos a cipő :) , de úgy ahogy a függöny ez sem tűnik barnának :) .
Nem szereted a gyümölcsöt, azért nem eszel, vagy mi az oka???

Rita: jó lehetett Hévizen :) . Most én is fel vagyok dobódva, mert november végén mi is kiruccanunk 3 napra Keszthelyre és környékére :) .

Benianya: szoptatás :) . Szerintem nem lehet okos tanácsot adni. Én is sokat vívódok, egyik nap be szeretném fejezni a másik nap imádom, hogy ott szopizik a cicimen a kis drága. Ha mégis tanácsolnék vmit, akkor lehet hogy mégis azt mondanám, hogy ha hajlandósága van Ákosnak arra, hogy abbahagyja, akkor szerintem nem kellene erőltetni.
Én azt szeretném a legjobban, ha Marci magától mondana le róla és nem nekem kellene elválasztanom, mert akkor úgy érezném, hogy megfosztottam vmitől és azon rágódnék, hogy jól döntöttem-e :roll: .
Amikor sebes volt a mellem egyik este vizes pelust tettem rá, hogy szép lassan elapasszam, de olyan lelkiismeret furdalásom volt, hogy soha többé nem tettem... :cry: . Gyenge vagyok.

Andy: nagyon ügyes vagy ezekkel a képeslapokkal. Letöltöttük a programot, de csak egy korábbi verzió működött. Mindegy, majd azzal bűvészkedek :) .

Kimike: cipő ügyben nem igazán tudok segíteni, de ha nekem kellene vennem és 21-es lenne a mostani cipője Marcinak amiben végigér a lába és még vastag zoknit is kell húzni, akkor 23-ra szavazok :lol: :lol: :lol: !
Én is elfogult anyuka vagyok, megértelek :P :wink: !

Katus: szupi, hogy jelentkeztél, de többet is írhatnál :) !

Csajok, most beszélgettünk Istivel, lehet, hogy elöbbre hozzuk a babaprojektet pár hónappal, mert úgy érezzük, hogy felkészültünk. Na nem most, majd 3-4 hónap múlva, csak 1 a bajom, hogy még mindig nem jött piri, hogy az itteni szóhasználattal éljek :roll: !
Azt hiszem elmegyek nőgyogyihoz, mert még az 1 éves kontrollon sem voltam rákszűrésen és egy kicsit beszélgetek vele, tanácsot kérek, hogy mit lehetne tenni azon kívül, hogy próbálkozunk :lol: ! Ilyenkor érdemes hőmérőzni??? Szerintem igen, mert ugye peteérés lehet attól függetlenül, hogy nem menstruálok.
Tanács???

Mindenkinek szép estét :P !!!

Eni
marcy

Most látom, hogy elfelejtettem frissíteni du. óta, bocsi, akinek nem reagáltam :roll: .

Eni
marcy

Halihó!

Kimike: Itt szültem a helyi kórházban, 38 hétre. Annyira vizes voltam, hogy bekeményedett a méhszájam és 2 újnyinál nem tágultam tovább, így császároztak. Egyébként is gondom volt a vizesedéssel, 2x fektettek be 1-1,5 hétre a kórházba az utolsó 10 hétben, de nem tudtak mit kezdeni velem. Volt olyan ismerősöm, aki meg sem ismert. Gondolom ezért is lett ilyen kicsi Zoló.
Összehasonlításképp:
Kép Kép
Szeptembertől jár a bölcsibe és nagyon szereti/jük. Jól érzi magát és sokat tanúl a nagyobbaktól, bár aludni nem nagyon szeret.
Tesót pedig 1-2 év múlva szeretnénk.

nancsa

Helló csajok!
Amandi, Meteor, Marcy!nagyon köszönöm a szoptatással kapcsolatos tanácsaitokat. Örülök, hogy más is jár hasonló cipőben, lehet, hogy hülyeség, de ezekben a napokban komoly fejtörést, érzelmi kinlódást, és kétkedésekkel teli gondolatokat okoz. Tény, hogy azóta sem hajlandó este szopizni, szabályosan lök el magától vizivás után már hajol le a kezemből az ágyához,-kicsit most irigylem azokat akiknek altatniuk kell a babaájukat. Másrészről meg örülök, hgy a kialakitott rituálénak köszönhetően ilyen könnyedén képes elaltani magát. Azt hiszem ez a cici kérdés engem visel majd meg jobban, őt nem. Ezért érzem a felelősséget is, nem szabad elrontani azt ami természetes, nem szabad magamhoz láncolni ezzel az esti szopival. Másrészről -fogalmam sincs miért pont az, és miért pont úgy, -de a reggeli szopihoz ragaszkodik!!!!!!Hülyeség, de talán épp azért, mert érzi, akkor én már rohannék, szóval "ott veszithet el"-ezért ragaszkodik. Szóval kicsit át kell alakitani a napot, reggel korábban kelnem, elkésziteni az uzsit és utána szoptatni. Ebben nem jön jól majd az óraállitás, mert 1 órával korábban fog ébredni, de majd meglátjuk. a suliba pedig oda kell érni, nincs mese.
Gab, annyira megértem most a Mesivel és az elválasztódással kapcsolatos érzéseidet-vagyis eddig is megértettem, de most át is érzem!!!!! :cry: :cry:
hogy mennyi immunanyag van benne, azt nem tudom, de gondolom nem véletlen, hgy 1 éves korig nagyrészt az anyetejes táplálást javasolják, és 2 éves korig a szoptatást. Ennek most nem tudok utánanézni, de elképzelhetetlennek tartom, hogy nincs már semmi benne benne és csak a lelkiek miatt van. Ha megtalálom azt acikket ami erről szól,bemásolom. Tény, hogy Blankánál nagyon bevált a 2 éves korig való szoptatás, nem volt beteg, azóta is nagyon gyorsan gyógyul ha -ritkán-megbetegszik. Még 5 ször sem kapott a 7 év alatt antibiotikumot. És magától választódott el. Érdekes, hogy pont az anyásabb pasik elméletet megcáfolva, Beni meg hamarabb lecuppan. :shock:

Nancsa! Üdv közöttünk, édes a fiad!!!!!
Katus, üdv, irj többet!!
Oryandi, szuper a fürcsis képsorozat. mi is ép most néztük a debreceni élményfürdőt, el kéne menni csak gyűjteni kell rá.

Betegeknek jobbulást, gyógymanók mennek!!!

Babaprojekteseknek hajrá!!!

Viera, jó a szandi!!!
Ex, mi van veled, nem szoktál ilyen sokat elmaradni?

Tjuca! Ha olvasol még minket, irjál már mi van a mászóbajnokkal? Tegnap óta Beni is felmászik a csúszdán-esze ágában sincs menni, de ahogy mászott és majdnem elájultam az ijedségtől, mert lefelé is hason mászott-eszembe jutott Kinga, hogy ő is ezt csinálta nyáron.

Sziasztok!
Andi

benianya
ákosbenianya

Szép reggelt mindenkinek ebben a zimában :) !

Benianya: Exék talán ma jöttek haza, elmentek 3 napra kikapcsolódni, azért nincs :) .

Ancsi: húúú, tényleg látszik a különbség. Nem irigyellek a vizesedés miatt, de szerencsére azért minden jól alakult.
Juca volt közöttünk az, aki így vizesedett.

Na most lépek, mert itt vannak apukám tesójáék és megyünk anyukámékhoz, hogy találkozzunk velük :) .

Eni
marcy

Sziasztok!!

Olvasgatom néha az irományaitokat, de én most nem tudok írni. Talán este.

Nem tudom mi van Noémivel, talán a korral jár? Egyfolytában rajta lóg. Úgy járkálunk a lakásban, hogy ő kapaszkodik a lábamban és ha megpróbálom eltolni, mert pl. mosógépet kell berakni, vagy ilyesmi, akkor rögtön ordít. Senki nem jó neki csak én. Ez már így van egy hete, de a tegnap és a mai nap a legcsúcsabb.
Felkéreszkedik az ölembe, felveszem, utána meg azért ordít, hogy tegyem le, szabályosan kivergődik a kezemből.

Lehet, hogy fogacska?
Lányok! Noéminek most négy foga van alsó-felső kettők. Most melyiknek kell jönni? Én úgy tudom, hogy nem a mellettük lévőknek ugye, vagy nem jól tudom. Nem tudok a szájába benézni és matatni sem enged benne.

Na ennyire futotta, majd este írok.

Andy!!
Jók a képek nagyon! Irigyellek is titeket nagyon. Hol is van ez a fürdő? És van ott szálloda vagy ilyesmi? Mert most valami ilyesmit keresünk, valami wellnesféleséget. Galyatetőt imádjuk, de ott már nov. végéig le vannak foglalva a szobák.

Sziasztok!

Erika

Kép
viera

Lányok, ki mit használ köhögésre? Lándzsás útifüvet adom, de most valahogy nem jön be. Éjszaka arra keltem, hogy a férjem kiabál, hogy fullad a gyerek. Hál Istennek csak köhögött, de olyan kutyaugatásszerűen, fú, félelmetes volt, úgy sajnáltam szegénykét. :cry: Aztán a férjem ragaszkodott hozzá, hogy köztünk aludjon Milán, ami persze nem ment, mert nincs hozzászokva, csak ült szegénykém a sötétben, így visszatettem a kiságyba.

[quote]
írta:

Viera, ez ismerős. De nálunk nem a foga, mert az már mind kinőtt. Szerintem a korral jár.
Vendég

Felkéreszkedik az ölembe, felveszem, utána meg azért ordít, hogy tegyem le, szabályosan kivergődik a kezemből.
[quote][/quote]
Vendég

Béna vagyok, bocsi. Remélem érted Viera! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móni!

Nem akarok okoskodni, de szerintem szólni kéne a dokinak, mert tavaly ősszel éjszaka a Nonónak is volt ilyen kruppos köhögése, majd megfulladt és éjszaka kellett kihívni a dokit. Addig is hidegpárásító, vagy ha nincs, jó melegbe burkolni és kinyitni az ablakot, vagy a hűtő elé állítani.
Adott akkor neki egy kúpot és jobban lett, de azt mondta, hogy egy-két éjszaka ne aludjon egyedül a szobájában.

Nem ijesztgetlek, csak nekünk ez volt.
Azóta is van itthon mindig egyetlen ilyen kúp, de azt csak vészhelyzetbenszabad beadni, nem másféle köhögésre.

Nekem egyébként nagyon jó a Baby Luuf Balzsam!!!

Erika

Kép
viera

Viera, köszi, fel is hívtam az ügyeletet. Ha felkel Milán be is visszük. A férjem pedig megnézte a neten a hidegpárásítót, holnap első dolga lesz, hogy vesz egyet.
Vendég

Ez a krupp általában ősszel és télen fordul elő és általában éjszaka. Nálunk mindkét gyerkőcnél volt, igaz még csak egyszer. De mind a kettőhöz éjszaka kellett kihívni a gyerekorvost. Olyan rendes dokink van, éjszaka is mindig be van kapcsolva a mobilja és bármikor kijön.
Ilyenkor egyébként nézni kell a mellkasát is, hogy nincs-e behorpadva, mert az már veszélyesebb.
Amikor nálunk ez volt, akkor ott aludtam a kiságy mellett a földön éjszaka, nem mertem otthagyni. Ő persze a kúp után aludt nyugisan, viszont a hidegpárásító nagyon fontos, főleg ha a babó ilyenre hajlamos.

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Én már sokkal jobban vagyok. Az elmúlt 3 este forró fürdőt vettem, csak úgy húzta kifelé belőlem a náthát.
Viszont Peti elalvása mostanság egy merő borzalom és megint kezd éjjel is szopizni. Remélem csak a foga miatt. Nagyon kis szemfüles lett. Mindent csinál, amit nem szabad. Kukázik, polcra mászik, az erkélyajtón a reluxát piszkálja. A függönyt csak azért nem, mert már egy hónapja leszedtem és szerintem még pár hónapig vissza sem rakom. Még szerencse, hogy emeleten lakunk és velünk szemben csak a vasút van!

Kimike!
Ez nagyon rosszul hangzik. Majd írd meg, hogy mi volt az ügyeleten.

Viera!
Nem írtad meg, hogy miért volt rossz a buli!

Benianyu!
Most lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de én meg irigyellek a szopi elhagyás miatt. Az én fiam nagyon cicifüggő. Amikor mellettem alszik önkiszolgáló. A nappali cicit talán el tudnánk hagyni, de szerintem vért izzadnánk az ebéd utáni elalvással. Így meg, hogy heti kétszer suli van, egyszerűbb mellre tenni és zsupsz elalszik, én meg kisurranhatok és az aktuállis bébicsősznek (apuci vagy mami) is könnyebb.
Néha nyügnek érzem, de ha meg nem szopizna, talán az zavarna.
Egyébként pedig biztos, hogy van még valamennyi tápanyag tartalma az anyatejnek még ilyenkor is. Még a mi maradi védőnőnk is két éves korig ajánlja a szopit.

Így mászik Peti a polcra: Kép

Reggel elbűvölve nézte a Sezame street-et a tv-ben: Kép

A porszívó még mindig nagy szerelem: Kép

Az apukájával: Kép

Tegnap este ezzel a vezeték nélküli fülhallgatóval a fején mászkált. Időnként megállt táncolni. Mókás volt. Kép

Reni
Kép
prenata

Juca!

Mi újság veletek? Nagyon eltűntél!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Benianya: A ciciről leszokás nálunk is így kezdődött! Este vacsi és fürdés után mindíg összebújtunk és úgy aludt el. Először azt gondoltam, hogy az elalvás ellen tiltakozik így, mert éjszaka ha nem tudott visszaaludni kellett a cici, és reggel is mindíg bújt. Aztán az éjszakai is elmaradt. 13 hónaposan egy reggel mikor magam mellé tettem az ágyban rámutatott a cicimre és azt mondta hi-hi :P ! Na innentől kezdve nem kellett neki, pedig tejem lett volna még. Néha még fejnem is kellett, mert úgy feszült!

Sajnos (vagy szerencsére) köhögés ügyben nem tudok segíteni.

Nincs ötletetek mit kenjek kimart popsira? A dr. Theiss féle körömvirágkrém is csődöt mondott... Vagy csak nem vagyok elég türelmes? 3 napja kenem.

nancsa

Halihó!

Az idő maga a borzalom. Még pár ilyen nap és befonom a hajam....

Szörnyű két napunk volt. Kezdve azzal, hogy vasárnap jöttek anyámék a férjem szülinapjára. A szörnyű nem ez volt, hanem hogy a gyerek negyed hétkor kelt, tiszta zizi volt, így le kellett tenni délelőtt. Aludt is 20 percet. Aztán az ebéd utáni alvására már itt voltak anyámék, és persze nem volt hajlandó aludni, pedig tiszta fáradt volt, és kétszer is letettük, hátha. Ugye hallotta a zajokat, akkor csináltam az ünnepi ebédet, nem akart semmiből kimaradni. Anyám meg megjegyezte, hogy hát pedig meg kell szoknia, hogy néha borul a napirendje.... :roll: Na nálam meg a bili borult ettől... :twisted: Már miért kéne egy 14 hónapos gyerek napirendjének borulni? Miért jó az neki? Persze ő könnyen van, hazamegy, estére a hullafáradt, kialvatlan gyerek nem neki csinálja a hisztit....Nem is tudom, Bálintot mi tartotta ébren, de hősiesen, cirkuszmentesen kitartott majdnem a normál idejéig (igaz, cumival... :oops: ), és háromnegyed 8kor mentünk locsizni. Éjjel viszont kétóránként ébredt :cry: , és még tegnap is "dilis" volt. Ebéd után mindenáron ki akart jönni a kiságyból, mert ugye előtte nap is ki lett véve (gyorsan tanul)....úgyhogy altattam, ahogy este. És persze hozzáteszem, jön a foga is, mindkét rágó alul, így nem csak a napirend borulás a bűnös. Ettől még anyám kiborított :evil: . Mindegy, úgy néz ki mára helyreálltunk, most alszik, és délelőtt is bekómált egy picit.

Preni:
Bálint is rosszalkodik, a kanapéra most már bárhol felmegy, hiába barikádozok... :shock: És huncut a "büdös kölke", mert amint kitenném a nappali ajtaján a lábam, már röhögve ugrik szinte fel az ágyra és nekiáll futkosni rajta :roll: . Néha alig érek vissza. Most már csak úgy tudok kimenni wc-re, vagy inni, vagy kezet mosni, ha kiterelem a gyereket és becsukom az ajtót. És még ez sem életbiztosítás, mert a "szarházi" rájött, hogy ha nekifut az ajtónak, akkor az bizony kilincsre csukás ide vagy oda, kinyílik...Anyuka meg sportosan rohan ilyenkor, még szerencse, hogy kicsi a lakás....

Na, ennyit rólunk, apa persze dolgozik (pedig ma szülinapos, nem hiába nemzeti ünnep :lol: ). Ráadásul éccakás volt, úgy ment el buszozni.... Remélem, nemsokára hazaér!

Oriandy:
Tök jók a képek! Tényleg, akartam is kérdezni, mert láttam az iwiwen a képeket, hogy milyen volt Tenerife? Elméletileg oda készülünk jövő nyár elején (állítólag akkor már jó idő van).

Kimike:
Remélem, Milán jobban van!

Nancsa:
Üdv itt (bár én is új vagyok)!
Nekem a Bepanthen szokta helyrehozni a piros popót, ilyenkor fogzásnál mindig ezt kap (éjszakára amúgy is).

Tényleg Viera: miért volt rossz a buli?? Szerintem is kor, Bálintnak pár hete volt néhány ilyen napja, amikor semmi sem volt jó, ha felvettem, azért üvöltött, ha letettem (lement), akkor azért. Mondjuk a mai napig úgy közlekedek a lakásban, hogy mondom neki, hová megyek, aztán vagy jön, vagy nem (most már általában nem, lásd fentebb.... :lol: :lol: )

Biztos még egy csomó mindent akartam írni, de felébredt a gyerkőcöm.

Ja, Ex: köszi a szépiás infót/ötletet, ma találtam én is ilyet a mobilomon... :oops: 8)

Puszi Nektek!

Vicky

Kép
vicky21

ANcsi!

Nekünk is pár napja úgy fel volt maródva Noémi popója, hogy azt sem tudtam mit csináljak. Szinte nem is volt már bőr rajta.
Felváltva kentem Neogranormonnal, Bepantennel és Sudocremmel. Éjszakára általában a Sudocrem.
3 nap alatt teljesen rendbe jött.

Erika

Kép
viera

Hello lányok!

Köszi az ötleteket popsi ügyben. Majd próbálkozok. Most kamillázom minden fosi után, hátha használ.

Preni: Nekünk is addig ment problémamentesen a nappali elalvás, amig cici volt. Azóta küzdünk. Az ágy mellett ülök, egymás mellé fekszünk, végső esetben ringatom (szerencsére még csak 8,5 kg). Az estivel nem szokott gond lenni. Lefektetem, megkapja a tápit, ha elfogyott cserélünk cumira, aztán befordúl és alszik. Bár tegnap éjjel 3/4 1-ig randalírozott :shock: !!! Nem tudom mi volt vele, de egyszerűen nem tudtuk addig elaltatni.

Kimike: Milán jobban van? Mit mondott a doki?

nancsa

Jaj, csajok, igazából nem is a buli volt a rossz (mert nem is volt), hanem a végkimenetele.
Alighogy elmentem otthonról 7-kor átmentünk két barátosnémmal Kecskemétre. Beültünk egy jó kis helyre, még fél óra sem telt el, telefonál a férjem, hogy nem bír a Nonóval, egyfolytában üvölt. Kb. három telefon lezajlott így, hogy nem tudja elaltatni, bömböl és bömböl. Ezután következett még három hányás is. Na akkor mondtam a barátnőknek, hogy én indulok haza és kész.
Az egyik barátnőmnek ez volt a szülinapja, ezt ünnepeltük volna.
Ő meg egy kicsit megharagudott rám. (ezt azóta már tisztáztuk és szent a béke, de akkor is...)
Én úgy gondolom, hogy teljesen igazam van, hogy hazajöttem, hisz nagyon sok ilyen éjszakai kimenőt kapok Apától és ez volt az első amikor nem bírt a gyerekkel. Nekem meg persze, hogy a pici az első és nem a mulatozás.
Hát ennyi röviden. Csak lelkileg volt szar, hogy ezért a barátnőm haragudott.

Na, mentem, Nonót lefektetem.

Sziasztok.

Erika

Kép
viera

ja, nem fejeztem be, szóval fél tízkor már itthon is voltam, Noémit betettem az ágyába, mert szegény itt volt kiterülve a mi ágyunkban félálomban. Lefeküdtem aludni és kb. 10 perc múlva felébredt, kezdődött újra a bömbi. Fél négykor tudtam elaltatni.

De a barátnőmék kitalálták, hogy menjünk haza, altassam el Nonót, aztán menjünk vissza. Hát azért Cegléd-Kecskemét 30 km, nem autókázunk odavissza, ráadásul utána még tényleg felébredt.
Na, tényleg befejeztem.

Csáó!

Erika

Kép
viera

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Sziasztok!

Voltunk az ügyeleten, szerencsére nem krupp. Kapott fenistil cseppet és kalciumot.
Viera, a dokinéni is azt mondta, hogy a horpadt mellkas utalhat a kruppra, nekünk ilyen nem volt szerencsére. Ez valami felső légúti nyavalya. De Te tuti pályát tévesztettél, elmehetnél dokinak. :-) :wink:

Most mennem kell, mindnekinek jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Móni:
Örülök, hogy nem krupp, mert az tényleg veszélyes, bár annak is vannak könnyebb fajtái. De jobb megúszni. Mi már annyi minden ilyen nyavalyán túl vagyunk, hogy tényleg fejből vágok mindent. Néha már a doki állít le, hogy higgyek már neki, hogy ez nem az aminek látszik. Pl. a tejallergiát sem akarta elsőre elhinni Noéminél, négy hétig kellett neki bizonygatnom, hogy ez az. Ezután elküldött gasztroenterológiára és ott kiderült, hogy tényleg az.

Milán mire kapta a Fenistil cseppet?

Gabi!
De jó, hogy itt vagy, már rég olvastalak. Megnéztem a linkedet, tényleg jó. Blogot írtad? Mindjárt megnézem azt is.
Szoktál még szavazni a Minisztáron? Én igen, de ma pl. egyszer sem, mert észrevettem, hogy van akinek már kétezernél is több pontja van, úgyhogy nem szaggatom magam.

Lányok, akik még szoptatnak. Én pont azon kesergek, de elég régóta, hogy Noémi abbahagyta. Legalább az esti maradt volna meg. De engem még napközben sem zavarna. (Jó, bizonyos esetekben biztos kényelmetlen lehet) Annyira imádtam Vele úgy összebújni és hallgatni, ahogy nyeldes, meg szuszog.
Képzeljétek (ne nevessetek ki) nemrég megnyomtam egy picit a cicimet és mind a kettőből jött a tejcsi. Nagyon sokáig gondolkoztam rajta, hogy visszaszoktassam-e, mert meggyőződésem, ha jön belőle a tejcsi, akkor vissza tudtam volna szoktatni. Azon is rágódtam, hogy mivel Ő tejallergiás, akkor megint újra kell kezdenem a tejmentes étrendet. De aztán eldőlt a kérdés: fürcsi után odatettem a cicimhez a kis száját, megnyalta, furcsálta, de nem tudta mit kell vele kezdeni. Úgyhogy akkor azt gondoltam, hogy semmi értelme bekavarni, meg erőltetni, ha csak én akarom.
Na, jó hosszú lettem ebben az ügyben, csak gondoltam leírom.

Még nem köszönök el, lehet, hogy még jövök.

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Bocsi, hogy ma sem tudtam eddig jönni, de kihasználtuk, hogy végre együtt a család. Igaz délelött végig a konyhában sürögtem-forogtam, ebéd után meg egy kicsit takarítottam amíg Dani aludt, de utána elmentünk a barátokkal fallabdázni. Jól esett ez a kis mozgás!!
Kép
Kép

Cipő (aza bakancs és csizma): ezzel én is bajban vagyok, mert ugye most hord Dani 21-es cipőt. Így valószínűleg nálunk is a 22-es bakancs és a 23-as csizmi lesz a befutó!

Móni!
Remélem Milán már jobban van! Gyógypuszi neki!!!!!

Era!
A fürdő Szentgotthárdon van, de hogy a közvetlen közelében van-e szálloda, azt nem tudom. Ugyanis elaludtam a kocsiban odafele menet és a parkolóban ébredte fel, akkor meg már csak a fürdő épületét láttam, kifelé meg nem is figyeltem, de asszem közvetlen mellette nincs. Nem akarok hülyeséget mondani, inkább nézz utána a neten!

Vicky!
Tenerife nagyon szuper volt!! Imádtam, csak Dani piszkált egy kissé! Egy 5 órás óceáni hajóúton az 5 órából 3-at vágigrókáztam! Aztán már utána sem lettem sokkal jobban, így a nászút felétől VUK állandóan zaklatott!!!
Amúgy a hely csodás!!! Az idő jó! Mi kell ennél több??? :wink: :lol:
Pár kép kedvcsinálónak:

Kép Tenerife szigete a repülőgépről

Kép A szállodánk (volt)

Kép Delfinshow

Kép Delfinek élőben (a végigrókázott hajóúton)

Na, most lépek csucsukálni, jól elfáradtam!!

Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok.

Na tegnap hazaértünk. Egész jól telt a hétvége, azt leszámítva, hogy a fiatal úr sem szombaton, sem vasárnap nem volt hajlandó ebéd után aludni, aminek folyománya: esti nyűgösség. ÁÁÁÁÁ. Már apájával kollektíve legszívesebben lelőttük volna. :o Tudjátok, tipikusan az a semmi sem jó szindróma jött rá. De túléltük, most épp a dédiknél piheni ki a fáradalmakat.
Szombaton voltunk rokonlátogatóban, Peti bemutatót tartott, hogy mire is számíthatnak úgy egy év múlva (ott féléves a kisfiú), vásároltunk, aminek végén Peti jól bealudt, élvezet volt cipelni a 13 kilóját. :)
Vasárnap a Velencei-tónál sétáltunk, hattyúkat, kacsákat etettünk, ebédeltünk egy étteremben (még etetőszék is volt!), hétfőn meg ébredés, pakolás, reggeli és indultunk haza. Na még beugrottunk a soroksári Auchanbe is, Petinek vettem body-kat, majd kiesett a szemem, 36 hósakra valót vettünk, és ez a jó méret számára. :o
A szállás nagyon jó, egyet hiányoltam: az ágyak a felső szinten voltak, és azért egy leesésgátló nem ártana a lépcsők elé. De egyébként szuper, volt kiságy, kiskád pelenkázóval, etetőszék. És mindez elég barátságos áron. Kint egy kis "játszótér" hintával, csúszdával, játékokkal. Van kerti sütő is, de ilyen időben nem használtuk, és a pingpong asztalt sem...habár a labdákat használtuk, Peti élvezettel dobálta szét őket. :)

Colett, szupi, hogy jól érezted magad a koncerten! Spirált anyukámnak összességében 10-ért rakta fel a doki, de nem tudom, hogy ebből mi mennyi volt. :?

Bénianyu, éljen, hogy Blanival minden OK! Hát én sem lennék képes naponta WC-t pucolni...
Eltűnés okát ld. fentebb. :)

Oriandy, köszike, most töltöm, talán ez már jó lesz, ha lesz időm, akkor majd operálok. :) Na megtörpént, de amint lentebb látszik, beteszi középre a "reklámot". :( Na mindegy, egyébként szupi a progi. Ja, és én azt töltöttem le, amit feltettél! Megoldható lenne, hogy óriásfájlként elküldd a mélcímemre azt a .exe fájlt, amivel a te verziódat telepítetted fel?
Teszveszt én sem annyira szeretem, inkább Vaterázok. Ráadásul annak van kifejezetten babás része is: babaszoba.vatera.hu
Na nálunk Peti még nem eszik egyedül, max. kézzel. De azt mesterien. És ilyen kanállal nem tud enni, valahogy nagy neki.
Ezek a pancsis képek szuperek, különösen a tüsihajas a szimpi számomra.
Akkor taliügyileg hogy állunk? Oda megyünk, ahova Meteor ajánlotta? Nem sürgetés gyanánt, csak eszembe jutott...

Gab, na igen, de a Bastiano is jó. Ott meg sok díjat sorsolnak. Mondjuk nálunk elég sok az SMS küldés. :o

Viera, kérdezz, mi válaszolunk! :) Nálunk egyébként a férjem a fő analfabéta...de szegénykém inkább szenved, mintsem hagyja, hogy segítsünk.
Na nézzük: nekem nem hullik a hajam, viszont beteg tudok lenni. Valamit valamiért... (Mondjuk egy paróka tovább tart, mint egy doboz antibiotikum.)
Hát én sajnálom, hogy nálatok nem vált be a lilacsomis pelus. Mellesleg én a Pampers pelenkával állok hadilábon, Peti attól lett kicsinek pelenkakiütéses, azóta is max. egy-két mintát használtam a feneke alá.
A cipő nem dr. Punto? Egyébként az is talpemeléses...de Siestát én sem vennék, nekem drága...
Nálunk Petinek először jött a két alsó 1-es, majd a két felső 1-es, és legutoljára a felső 2-esek bújtak ki. De hogy most mire készüljek? Azt hiszem, a felső 3-ok lesznek a befutók...
Nem elkeserítés és egyéb gyanánt, de nekem úgy jön a mai napig pár csepp tejcsi a melleimből, hogy Peti szinte sosem szopizott, mert a pár csepp kevés volt neki ugyebár. És nem lett több semmilyen csoda ellenére sem. :( A viszonylag magas prolaktin szint az oka, elvileg nálam is ez a helyzet, vannak rá homeós és egyéb bogyók, de engem nem zavar. Mondjuk pontos hormonértéket csak jövő héten fogok tudni...

Nancsa, üdv közöttünk. Nagyon édes a fiad. Nagyon ügyes a fiad. Nálunk még a hamma megy úgy isten igazából.
Látom, tényleg jól bevizesedtél. Nekem ezzel szerencsém volt...habár engem is csasziztak, de más okokból.
Hát ahhoz képes még tényleg kis filigrán a fiad. Peti Zolónál nehezebb vagy min. 4 kilóval. :o Mondjuk ringatni már nem kell, cipelni meg még megy.

Preni, mielőbbi javulást! Látom, javulsz, szupi.
Nálunk is van rosszalkodás, hol jobban, hol kevésbé. Nem igazán tudom, mitől függ. Néha ráhagyom (na jó, nem a kukázást, hanem pl. a kazetták kipakolását), és egy idő után abbahagyja. Persze, ha rászólok, akkor addig csinálja, amíg idegbajt nem kapok.

Meteor, amint látod, Peti is nyűgös volt a "nyaralás" alatt... Egyébként én is elcsodálkozom, ha látok egy pici babát, hogy jesszus, az én gyerekem is volt ekkora!
Cipőt én passzolom, nálunk van mindkettő, igazából, ha a lábát fogja, teljesen mindegy, mert levenni nem tudja. Talán annyi szól a tépőzár mellett, hogy azt könnyebb visszacsatolni, mint a fűzőt kötözni. (Ugyanis Peti a fűzőt is kiköti, pedig azt hittem, hogy a duplakötés akadály lesz...hát nem.)

Kimike, na tapasztalt nem vagyok, viszont CSAK Milánnal EGYÜTT vegyél cipőt, mert ahány fajta annyi méret. Azt hiszem a múltkor leírtam, hogy Peti lába kb. 22-es, de a nagyszüleimhez vett benti cipője 21-esnek van méretezve, és jó rá! És összemértem akkor egy másik fajta lábbelivel, ami 23-as volt, és utóbbi kisebb volt!!!
Én egyébként még nem vettem bélelt cipőt, a legutóbb zokni-harisnya-kisbakancs volt a módi, amikor kisétáltunk a Velencei-tóhoz.
Mákot passzolom, Peti ma mogyorót evett, de muszáj volt, mert kiverte érte a hisztit, most várom, hogy lesz-e valami gondja, jó, csak két-három szemet evett kb. Mondjuk evett már mogyorósat (nem aroma volt), attól nem lett baja. Szerintem a mák sem lehet rosszabb.
Látom, megjártátok a dokit, jó, hogy semmi "komoly". Mondjuk nem értem, mire adnak ilyenkor Fenistil cseppet??? Az a tudomásaim szerint allergiásoknak való... :?

Amandi, akkor egész jól álltok a fogakkal...nálunk még mindig csak 6 van, de hát Peti sem kapkodja el a dolgot.
Cipőügyben egyetértek, én is ezt hallottam. De azért hidegebb helyeken nem megoldható sajna...max. két zoknival.
Képzeld, ha Peti beteg, csak minimálissal több folyadékot vesz magához, mint egyébként. Én nem tudom, hogy csinálja!
Nálunk Hedelix csepp van itthon köptető gyanánt, elég mentolos az íze, de Peti megeszi. Egyébként borostyán kivonat...

Marcy, hát a hőmérőzéssel nem vesztessz, az tuti. Csak min. egy hónap, hogy kitapasztald a dolgokat. Aztán majd látod. És talán a doki is tud valami okosat mondani.

Vicky, sajna igaz, hogy vannak ilyen napirendborulós napok, ahogy írtam, nálunk is ez volt. Habár, ha itthon vagyunk, és úgy van valami zaj, akkor nem biztos, hogy Petit zavarná. Mondjuk ez a hülye időjárás is betehet szegény gyerekeknek...
De jó dolga van a férjednek, kár, hogy ilyen a munkaköre, hogy ünnepnapon is dolgoznia kell.
Na igen, rosszalkodás, rafináltak ezek a kis drágaságok. :)
Képügyben örülök, hogy segítettem.

Na én is megyek, pancsi, aztán csicsiska, a komaaszonyom jól leitatott ugyanis...na nem vagyok részeg meg ittas sem, de rég ittam ennyi alkoholt. :o

Íme két kép, az első a gárdonyi kiruccanásunk összeollózása (bocsi a reklámért, Andi segíts!), a második ma készült, anyósom varrt egy kisinget, meg egy kantáros nacit, aminek meghímeztettük a zsebeit. :)

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Ex!

Azt hol találom meg és hogy tudom neked elküldeni?
Melyik??? Segíts!!!!!!

Kép
oriandy

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a kis pihenése :)

Móni, amikor ilyen kutyaugatósan köhög, és nem bírja abbahagyni, az hurutos köhögés, és köptetőt, nem köhögéscsillapítót kell neki adni. A lándzsás utifű egyébként szerintem nem túl hatásos, de ez az én magánvéleményem tapasztalatból. Mi most rhinatiolt adtunk, de az iszonyat szirupos, minden ragad tőle. Az ACC port is próbáltuk, szerintem jó, ha meg hajlandó inni a vizet épp. Ennek olyan limonádés íze van amúgy. Kalciumot imi is kaptunk a mostani betegségnél. (Köhögésben én jártas vagyok, mert nálam ez a gyenge pont)

Kicsípett popónál, ha megoldható, hagyd minél többet meztelen fenékkel, hagy szellőzzön. Peluscserénél ne használj törlőkendőt, inkább mosdassad le a csapnál a popót. Nálunk ezek váltak be.

Én is most írtam, hogy mostanában tényleg nem lehet mozdulni Márktól, amint nem vele foglalkozom, vagy nem ülök a földön, rögtön jön, és megy a hiszti. És nálunk is ez a vegyél fel-tegyél le játék megy. Ráadásul most otthagyni se nagyon tudom sehol, mert azonnal megy az anyázás (nem a hagyományos értelemben :) ). Remélem ez a túlzott függőség hamar elmúlik.

Húú, ezt az esós napot nagyon nehezen viseltük, és pont ma minden zárva, sehova se tudtunk menni.

amandi

Sziasztok!

Megint elment apánk Pestre, kicsit nyomott a hangulatom.

Majd jövök, ha Mesi alszik, és a kaja is kész. Úgy döntöttem, most inkább rendet rakok, nem itt lopom a napot.

Majd rakok fel táncis videót, mert este végre sikerült egy normálisat csinálni.

Pusszanat!

Gabella

gabella

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!

Gab!
Ha végeztél, gyere és mi felvidítunk egy kicsit!
Gondolj arra, megint milyen jó lesz (izgulni), amikor majd jön haza apa!!!! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Andy! Köszi! :-)

Mese ma elhagyott a faluban egy cumit, visszaúton meg már nem találtuk. Már csak egy van neki.

Hót álmos vagyok, de ezer a dolgom.

Tegnap még falat is kellett vakolni, éljen a xar ezer éves vályogház. Hol volt az agyam, mikor ide költöztünk...

Grrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Andy! Ezt is neked küldöm:
És még ez is fölmérgelt!

Gabella

gabella

Hát Csajok,
pont tegnap volt asszem szó a kruppról, erre reggel hív a barátnőm, hogy éjszaka be kellett vinni a kisfiát (2 éves) a Madarászba, mert annyira fulladt.
Most több napig bent tartjék őket :(
Én délután viszem Pancsit dokihoz, mert már 3 hete nem tudom kikúrálni a takonykórból, mindig javul egy picit, aztán visszaesik, ráadásul két napja köhög is.

meteor

Sziasztok Lányok!

Gyorsan benézek. Visszaolvasni most nem volt időm. Csütörtökön elromlott a gépünk, Máté leverte és eltört benne vmi. Kölcsönkértem tesóméktól pár napra, nekik most nem kell. Remélem rendbe tudják hozzni, tele van képekkel, ott tároltam még nem mentettem át CD-re. Én hülye.
Üdv itt Nancsa! Édi a fiad!!!!! A lányok nagyon kedvesek, egyébként én sem vagyok régi mototros.
Andy! nem tudom a kérdőív kitötltése még aktuális-e címem: szava5@freemail.hu
Mindenkinek szép napot ebben a nyírkos időben, a betegeknek jobbulást. Még jövök.
száva26

Gabella

gabella

Gab!
Kimi miatt: a jó k.... anyjukat ezeknek!!!
A gyerekek pedig nagyon édik!!!!!!!

Száva!
Email-ben ment a kérdőív!
Köszi!

Kép
oriandy

Száva! Nagy esély van rá, hogy nem a winchester ment tönkre, úgyhogy azt ha másik gépbe átrakják, simán tudod menteni a képeket! Drukkolok! Nekünk februárban 2 havi képpel a winchi ment tönkre... Fú, kész voltam teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, a krupp valami félelmetes lehet! Szegény kis manócskák! Szerencse, hogy Milánnak nem az a baja!

Nancsa! Üdv közöttünk, aranyos a fiad!

Szopi téma. Igazából nem rázott meg annyira a dolog, és hát még örültem is, hogy Mesi magától hagyta abba, csak azért érintett mégis érzékenyen, mert a szoptatás egyébként egy nagyon csodás élmény, és attól tartok, hogy soha többé nem lesz már alkalmam átélni...

De átérzem, amit írtok, Era, Benianya!

Beszéltetek még a csizmákról. Hát, ez olyan érdekes! Nem érzem a csizma fontosságát! Lackó már mindjárt 5 éves, de gumicsizmán kívül nem volt még csizmája. Tavaly örökölt egyet az öcsémtől, de tavaly meg hó nem volt, úgyhogy vagy 3x volt rajta, mikor beázott a cipője. Szóval én nem gondolkoztam, hogy csizmát vegyek Mesinek. Vagyis nézegettem, mert olyan kis menő csajosak vannak, de én inkább egy jó kis bundás bakancsban gondolkozom. De az meg mindkét gyereknek kell, előre félek, hogy lesz rá majd 20 ezer forintunk...

Más! Képzeljétek, kapott a párom üdülési csekket, és mondta, hogy ha már a buli nem jött össze jövő hétvégén, nézzek valamit a neten, és novemberben elmegyünk, elherdáljuk a csekket. Mindent rámbíz, hogy gyerek nélkül vagy gyerekkel, a helyet is, mindent, de én meg magam se tudom, mit szeretnék. Tudtok ajánlani valamit? Nem feltétlen szeretném mind a 65500-at elherdálni, de lövésem sincs, hol keressek, meg arra se, hogy mit. Ugyanis még mióta 11 éve együtt vagyunk, nem volt alkalmunk egy nyaralásra se. Nászutunk se volt. (Nem azért írtam, hogy sajnáljatok, csak tényleg nem tudom, hogy hogy is fogjak hozzá...)

Na megyek, altatom Meskét, aztán főzés, mosogatás, mert azt nem lehet, ha ébren van.

Pusszka!

Gabella

gabella

Gabella

gabella

<object width='320' height='273'><param name='movie' value='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=A9Q1ZfuxRTW1ufHM' /><embed src='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=A9Q1ZfuxRTW1ufHM' type='application/x-shockwave-flash' width='320' height='273' /></object>

Gabella

gabella

bocsesz

Gabella

gabella

Volt időm végre végigolvasni a termést.

Viera,
Nekem már többször előfordult, hogy a férjem hazarendelt ilyen csajos összejövetelről és persze volt olyan barátnőm, aki húzta a száját. Hát én meg pont leszarom...amíg nincs gyereke úgyse fogja megérteni....
Másrészt múltkor végre elmentünk úgy bulizni, hogy végre Panni nyugis volt, nem ébredt fel, hajnali fél 3ig mulattunk, de ez most nekem több évre elég volt. Kiábrándultam teljesen az egészből. Pest egy nagy szar hely lett, pedig én aztán vagy 16 éven keresztül jártam az éjszakát, de most már komolyan gusztustalan lett. Történt ugyanis, hogy elkeveredtünk valahogy az Old Man’s-hez és kérdezte tőlünk egy máltai srác, hogy segítsünk már neki, mert 50 euro van nála (köbö 13000Ft) ebből szeretne a Bara hotelhez hazajutni. Mondtam neki, hogy az bőven sok is, mert 10 euronál nem lehet több. Erre odapattant egy kis köcsög (bocs a szóhasználatért, de erre az emberszabású szardarabra nem tudok mást írni) és elkezdett a legalpáribb stilusban fenyegetni, hogy én ebbe ne pofázzak bele, majd ők taxiba teszik a gyereket és ha nem húzok el onnan akkor kicsinálnak....
Először néztem mint a moziban, hogy mi van, aztán azzal a lendülettel hívtam is a zsarukat, ahol unott diszpécser közölte, hogy a fenyegetéssel még nem tud mit kezdeni, majd ha tényleg történt valami (ergo kés a hasamban) akkor hívjam őket. Na ekkor borult el az agyam (jó már ittam is), a rendőrt is elküldtem az anyjába, meg a csávót is, hívtam egy rendes taxit, máltai kölyköt beültettem, aztán mivel a hotelje egy saroknyira van tőlünk kiraktam a hotelnél és inkább hazajöttem én is.
Hogy én legközelebb csak akkor megyek szórakozni, ha nyár lesz és valami nyitott hely nyitva lesz, ahol normális emberek vannak az is tuti. Vagy sose többé már...

Szoptatás témakör:
Na én már szívesen abbahagynám...de nem én döntök a kérdésben és Pancsi manó még erősen ragaszkodik a dologhoz.

Andy,
Tenerife kapcsán: ott most milyen idő van? A férjemnek még van 13 nap szabija, meg most még van némi pénzünk is , szívesen költeném valami ilyesmire.

Gabella,
Hááát mi voltunk Alsópáhokon, az nem rossz, meg főleg gyerekkel jó, mert van bébimegőrző és le lehet adni őket. Csak az ára elég húzós: félpanzióval 12000 körül van /fő/éj :( Gyerek persze kevesebb...itt két napra elmenne az egész csekketek :(
Ahol most voltunk az még drágább (de ezt szerencsére nem mi fizettük, a férjem egyik partnercége hivott meg minket, juppié:) ) Egyébként lövésem sincs...én múltkor akartam anyuéknak valami ilyesmit venni karácsonyi ajándéknak, de olyan hót drága az összes ilyen wellness izé...szóval ha valakinek van valami jó tippje akkor én is vevő vagyok rá.

meteor

Sziasztok,

Gab: a gyerekeid nagyon édesek, tündérke mind a kettő, ahogy táncolnak :) !

Bocsi, hogy csak ennyi, de én is megpróbálom kihasználni, hogy alszik Marci.

Eni
marcy

Rita!
Hát, 2005-ben ilyenkor szupi idó volt
kép:
este fél 8kor
Kép
25 fok
Kép

Lefoglalnád a babapihenőt akkor nov.17-re?
Szerintem jó hely, a többiek hallgatnak, így beleegyezésnek veszem!!!
Köszi!

Andy

Kép
oriandy

Ja és nagyon magas a páratartalom, így még melegebbnek tűnt!!

Kép
oriandy

Dani továbbra is szuper kölyök! Megzabálom!

Most viszont ennyi voltam, felébredt Meském!

Pusszanat!

Gabella

gabella

Gab elment, így megint magamra maradtam.....

Sebaj, akkor teszek fel képet! :lol: :lol:

Ezt vettem hétfőn Daninak: (az a csík a jobb szárán fényvisszaverő ezért olyan)
Kép

És így aludt Dani az elöbb az ölemben:
Kép

Kép
oriandy

Hali.

Andy, ha minden igaz, akkor van egy mappád, Wondershare néven, ha abba belemész, akkor találsz egy pcls.exe fájlt, de ha Windows Intézőbe, vagy Commanderben rákeresel, akkor megtalálja szerintem. Na ez kéne nekem.
Eszméletlen a beszélős videó, ilyenkor irigy-irigy.

Meteor, sajnálom, hogy nem javul Pancsi. Peti még holnap kap antibiotikumot, és du. bemegyek vele az orvoshoz (vagy péntek de.), hogy nézze meg, mert még mindig köhécsel, mondjuk láza nincs. Szerintem ebben az időben nem is lehet rendesen kikúrálódni, amíg nem jön a legalább mínusz 10 fok, addig virulnak a vírusok.

Száva, sajnálom, hogy elromlott a gépetek, drukk, hogy megjavítsák. Mi egyszer jártunk így, hogy elszállt egy winchesterünk, ami tele volt fotókkal, na azóta némelyik mindkét gépen megvan, Peti fotóit ráadásnak kiírjuk DVD-re, lassan megtelik egy.

Gabi, eszméletlen a táncis videó. :)
Ja, kifejezetten csizmája lehet, Petinek sem lesz. Én várok ezzel...hátha lesz hó.
Ahol mi voltunk, nagyon tudom ajánlani: http://www.bedandbreakfastinhungary.hu/ . Van termálfürdő is a közelben. Itt a honlapjuk: http://www.agarditermal.hu/?oldal=furdo&lang=hu
De itt is van akció: http://www.hotelmagistern.hu/co_subpage ... o=relative
Valamint ezt is a helyi újságban találtam: http://www.hotelsolar.eu/arak.php?mid=5

Na megyek, vár a fiam.

Ági és
KépKép
exdeus

Helló!

Gab! Keresett Andi jelölt, így benéztem. Bevallom nem nagyon járok erre, olvasni sincs nagyon időm.

Gabnak részletesen megírtam egy másik bajomat is, miszerint kicsit frusztrál, hogy nem jön a tesó. Akit érdekel a problémám ezen fele, az fogamzás-> spontán és missed ab topic. Ide nem írom le a nyűgömet több szempontból sem.

Kinga köszönjük jól van, most már menőmanó, és a híresztelésekkel ellentétben semmivel sem nehezebb, mint mikor mászott. Van pár új szava, és konkrétan elmagyarázza mit akar, és azt is, hogy mit nem. :twisted: Valamint kezd mondatokat összerakni, mint apa el, oda baba, anya hova, hoppá apa, Ki bumm.

Időm nincs sok, már csak napi egyet alszik, amikor általában én is. A bennléttől kicsit fázunk, de mogoldjuk, és a legrosszabb időben is igyekszünk kijutni. Egyébként továbbra is egyéniség, saját konrét akarattal, és tökéletesen hisztizik, én pedig makacsul nem engedek. Ez jó móka, naponta többször. Pakol, segít főzni, mosni, most éppen újságot olvas fel nekem. :lol: Két kép:
Kép Kép

tjuca

Ex!

Valamit elüldtem mail-ben!!! Nézd már meg, jót csináltam-e!

Kép
oriandy

Halihó!

Andy! Visszaküldtem a kérdőívet. Remélem átmegy.

Még nem tudom pontosan mi van a géppel, a hétre ígérték, hogy visszaszólnak a szervízből. Tesóméknak is vissza kell adni, úgyhogy ha eltűnök és sokáig nem jövök, akkor komolyabb a baj. A képeket én is mentegettem, de tavaly Karácsony óta már nem. Hát a legjobb képeink vannak a gépen. Húúúúúúú most megy a para.
Milyen témák is voltak
Csizma! Mi is vettünk Máténak, viszont 23-as, ami kicsit nagy rá, vettem egy bakancsot is ami szintén 23-as, de azt visszaviszem egy számmal kisebb kell. Nem volt velem és csak úgy találéomra vettem. 21-es a lába, de van olyan 21 bakancsa, ami akkora mint a 23-as csizmája. Megfogadtam most már csak vele vásárolok. Az a baj, hogy nincs türelme, ezért néha kész gyötrelem a vásárlás.
Viera! raktál fel képet a függönyről??? Én nem láttam. Elfogyott már a Tescos pelusod??? Ha jól emlékszem nálatok voltak problémák. Én most vettem a DM-be Pamperst 37 Ft/db. Megnéztem mert a Libero is akciós, de az 48 Ft/dr-ra jön ki. Ja és vettem Nestlé folyékony tejpépet kipróbálni ilyet még nem ittunk. Kíváncsi vagyok. Az ízesített vizet is te kérdezted? Én már vettem Máténak Jana és San Benedetto citromos sportkupakos vizet. Imádja az ilyen flakonokat, bár nálunk nincs gond a víz ivással.
Már nem tudom ki mit írt, visszaolvasok és válaszolok azokra is.
száva26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?