Sziasztok!
Huh, nem is tudom, hol kezdjem...
Bibusnak, Nadinnak, Raminak boldog felediket! Puszi a fejükre!
Nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni, bocsi, mostanában hamar eltelnek a napok nálunk is. Sokat vagyunk kint, már ha épp jó idő van.
De jók nagyon a képek azokat meg tudtam kuksizni!
Kiri! Igen, egy idő után semmi nincs biztonságban...
Drukk a férjednek! Az enyémnek gerincsérve van, nem operálható, volt már, hogy csuklott össze a térde, mert egy olyan ideget nyom, amitől néha elzsibbad a jobb lába! Na, az is király! Neki a masszázs, gyógytorna válik be, már amikor...
Timi! Bibi még így is csajos!! És gyógyuljatok mán meg!!!!!!!!!!!!
Kat! Gergő cuki! Jókat tudnak néha kitalálni!
Zsu! De jó, hogy jöttél! Tudtál pihizni?
Móni! Örülök, hogy jól sikerült az út! Jók a havas hegycsúcsok! (Persze a letarolt erdő nem annyira...) És Ti is szépek vagytok!
Marek! De jó!!!!!!!!!!!
Jutta! Csak lenne már biztos diagnózis!
Ciripke! De jó, hogy Te sem tűntél el!
Kati! Aranyos az uszis kép!
Vicuska! Rami mennyit nőtt!
Mogyo! Ágikának meg a foga jöjjön mán ki!!!!
Prücsi! Benedek egy szívtipró!
Andi! Keresztelő: szupi képek! Gondolom, a papnak sincs sokszor ilyenben része, azért is élvezte a fotózást, látszik rajta!
Hajni??
Jolka! Megértem, hogy nem tudsz annyit jönni! És igen: Réka szülinapja előtt voltam 33, jól emlékeztél!
Nekem fogam OK. Jövő csütörtökön műtét! Jajj, csak lennék már túl rajta.
Szülinap megvolt, csak a gépünkben kifigyott az elem, vagy nem tom, mi volt, mert a töltőből vettem ki másikat, de az sem volt OK, lehet, annak van baja...Így csak az apámék normál fotógépével készült kép a tortázásról...Kicsit ideg voltam.
Réka amúgy kapott babát meg azt a fa szétvághatós kaja szettet, amit már Timi is írt egyszer, de legjobban egy rózsaszín lufival játszott...Ő amúgy totál ilyen, nem érdeklik annyira az ajándékok, mikor kérdeztük, mit kér, azt mondta, hogy Levikének chipset. Ennyire jószívű és szereti a bátyját!
Én nem ültetek, nem állítok, de ezt már mondtam...
És mi is már fél almánál tartunk, és enne még többet is, de fő a fokozatosság...Nagyon szereti, én egyelőre még a délelőtti szopi után adom. Az én botmixeremhez van egy átpaszsírozós rész is, azon csinálom meg az almapépet, mert reszelve még túl darabosnak találom.
És: Botika egy hete végigalussza az éjszakát, nincs hajnali szopi. Így akár kipihent is lehetnék, de Réka alszik ebéd után, mert sokat vagyunk levegőn és elfárad, de ennek az a következménye, hogy este 11-kor alszik el...
Én már néha totál kivagyok. Reggel meg már 7-kor fenn van. Így aztán se magamra, se egymásra nincs időnk a férjemmel, mert örülünk, ha bedőlünk az ágyba, és ez kezd kicsit stresszelni. No, mindegy, hátha lesz ez még máshogy is!
No, bocsi, ha josszú volt! Majd jövök, ha tudok!