Új privát üzeneted érkezett!

Druszám!
A gyüminap a legszörnyűbb. Ilyenkor minden mást kívánok, mint a gyümit. Most pl. husit! :( :( És megettem egy karika kolbászt, mert azt gondoltam, felfordulok, ha nem ehetek! :twisted:
Amúgy nem tudom mi van, de dől Lillus nyála és hígabb is a széklete. Viszont, nem látom, hogy meg lenne duzzadva az ínye.
Kelének ma jobb napja van?

Timi
Kép Kép
timocska

timo
egy karika kolbi? hát ettől se fogsz elkárhozni.... asszem én is a gyümölcsnapot bírnám a legnehezebben (bár vlhol emlékeimben él víznap is. olyan nincs?). vigasztaljon a tudat, h a változás viszont olyan látványos, h én is fontolgatom, h belekezdek. csak hát egyedül n nehéz, mármint keleapu csak röhögne a markába..

én már nem is mondok kelére semmit. az a rettenetes egésznapbőgés nincs, viszont ma éjjel én is többet aludtam, szvl bizti jobban is bírom.

majus3

haliho :)

Itt nem esett a hó, de a tegnapi szél miatt szinte egész nap nem aludt Linus, talán de fél órát, du pedig 10 percet.

Éjjel nem tudom hányszor és hánykor ébredt fel, már nem is nézem az órát (3-4x biztos).

Tegnap este Linus is elkezdett kúszni előre - a tv kapcsolóért! Valami tényleg volt tegnap a levegőben, vagy a kis kosoknak álltak jól a csillagjaik? :D

Kesztyű: nagyon jót csikerüt szereznem, tépőzáras, könnyű ráadni, rajtamarad, kivül jo kis vízhatlan réteg és a kabáthoz is passzol! Csak kimostam gépben és kirojtolódott a külső huzat! Utánna olvastam el, hogy csak kézzel lehetett volna! :evil: :evil:

SNO: jók ezek a fa játékok. Apukém a csattogós szárnyú lepkéért van oda, már vett is egyet az unokájának! (mikor fogja még azt tologatni :P )

Megcsináltam én is az almás-kekszes sütit, (de elsőre nem sikerült a máz, abból csináltam kókuszgolyót,) mi sem bírtuk megvárni, hogy teljesen megpuhuljon...

Most megyek tovább olvasni, még nem végeztem...
Utánna séta (ma már harmadszor!)

nanica

Víznapot szopi alatt tilos tartani! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Csatlakozom az etetőszékes témához: nekünk PegPerego van, örököltük, de tök fölösleges ilyen bazinagy, bazidrága etetőszéket venni, Boldi is nagyon bírja az IKEÁ-sat, én olyat vennék..

Timi, kolbászostul egy hős vagy!!!

Nanica, az én szüleim is a csattogós szárnyú tologatós izével riogatnak, már alig várják, hogy vehessenek :roll:

Sági, és a Peti felső foga? Kinn van már?

Voltunk sétálni délelőtt, erre jégeső kezdett esni. Képzeljétek, szűk volt az utca egy helyen, szembe jött egy pasa, de én mentem el először a babakocsival. Erre rámförmed, hogy nem tudtam volna megvárni, hogy előbb ő??? Hát az eszem is megáll, mekkora bunkó! Mondtam, h szerintem a minimális illem szerint a babakocsinak van elsőbbsége, erre elkezdett méltatlankodni, meg mindennek lehordott.. Na nekem se kellett a szomszédba menni néhány keresetlen szóért, pedig nem vagyok az az utcán ordibálós típus... vagy mégis? :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Csak egy mondat megint: Nagyon köszönöm a beledumálásomra adott kedves reakciókat!

Az az igazság, hogy nem "időm jut" rátok a négy gyerek mellett, hanem nagyon hasznos, hogy ronda kukkerként olvashatom a fórumot, mert Petim picit kisebb mint a ti babáitok (tkp azért kezdtem olvasni már jó régen, mert Peti is tavaszinak szánódott, épphogy nyári lett belőle :)), és így kicsit előre látom hogy mi fog következni nála (pl nyiszegés a járókában, éjszakai ébredések előzmény nélkül öthósan, stb). A legutóbbi baba óta több idő telt el, így sokszor egészen elsőgyerekesnek érzem magam, jólesik a sorstársak megerősítése. Hát így. :)

(2,5 órája alszik kint, én nem tenném, ő élvezi :))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Még egy, aztán mára eldugulok:

Ágiboldi, szerintem NAGYON JÓL TETTED!!! Az utcán belőlem is elő tud bújni a sárkány a proli járdánparkolók, zebrán-át-nem-engedők stb miatt. Kb egy hete egy autót csak az úttestre levonulva tudtam megkerülni, ott volt az összes gyerekem, babakocsi, a tulaj éppen pakolt ki a csomagtartóból, tehát látta.:shock: Annyit mondott, ne haragudjon, de esze ágában sem volt tíz centit hátratolatni, én mondtam, hogy de, nagyon haragszom. :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!
Úgy látom vmi van a levegőben.Minket a buszosofőr akart az ajtó közé csukni, mert voltam olyan hülye, hogy megvártam amig mindenki leszáll, hogy legyen helyünk leszállni a babakocsival.Erre ránkcsukta!Még jó, hogy a babakocsi masszív, és nem tudott becsukódni az ajtó, én meg ordibáltam,mint egy őrült, hogy szóljon már vki annak a f@szkalapnak, hogy nyissa már ki!
Lányok, én úgy megijjedtem!!!Majdnem sírtam! :( Abban a pár másodpercben lejátszódott előttem, hogy most bizony végig fog vonszolni minket nyitott ajtónál.Emilit féltettem iszonyatosan.De szerncsére meghallotta a nagy ordibálást, és kinyitotta az ajtót!
Utánna integette bocsánatkérően, én meg mondtam neki, hogy talán a tükröt nem ártana használni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Rohadék!
Vagy a sofőr a hülye, vagy az utasok.Már máskor is volt, hogy leengedtem az embereket,mivel addig nem tudom megemelni a kocsit, de a felszállók(diákok!!!) már nem várnának meg, már szállnak is fel!És ha szólok, hogy engedjenek le, nem ám hogy leszállna, csak nekilapul az ajtónak!Persze így még szűkebb a hely.
Na befejeztem a panaszkodást.

Timi!
Recept nélküli, de kérdezt meg,mikortól lehet adni, hány hónaposnak.Ha csak az orra folyik, akkor szerintem ne adj neki hársfateát.Lehet tényleg egy fog lesz, hiszen ha fokozódik a nyálelválasztás, és a széklet is hígabb, akkor logice az orrváladék is lehet több, hígabb.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Huh Panka, ez durva lehetett! :evil: :evil: :evil: :evil:
Akkora bunkók vannak, de hát ezt még pocakos korból megtapasztaltam!

Lillus iszonyat nyüszi, egyszerűen nem tudom letenni a kezemből, mert máris sír!!!

Ráadásul leállt a fűtés nálunk, tök hideg a radiátor a konyhában és Lillus szobájában! :evil: :evil: :evil: :evil: Hívtam a Főtávot, azt mondták 4 órán belül kijön valaki. Addig fagyjunk (na, ezt hogy írjuk?) meg!!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Nincs fűtés? :shock: Én máris vacogok, brrr.Remélem azóta már megcsinálták!Na ez az egyik ok, amiért nem veszünk távfűtéses lakást.Meg semmilyet :lol: , ilyen árak mellett. :( Már 2x is laktunk albiban panelben, de szerncsénk volt, sosem volt gond a fűtéssel.Nekem csak az nem tetszik, hogy nem akkor kapcsolom be, amikor én akarom.Nem is értem, annak idején hogy találhattak ki ilyet?Jó messziről csöveken szállítani a vizet???Hidegben???
A fagyjunk-at jól írtad. 8)
Emili is nyűgi, tök álmos, de nem aludna ám! :evil:

Kép
pankaa

Halihó! Hol vagytok?

Timi
Kár hogy nem jöttetek! Tanultuk egy kissé bizarr merülést. A gyerekek bírták, az anyuciknak van még mit gyakorolniuk. :lol:
Mikor pótoltok? Nekünk is van pótolni valónk!

Ágiboldi, Panka
Rémes emberek vannak! :evil: Én is tudnék mesélni! :evil: De nem szabad mérgelődni rajta, mert csak magadnak ártasz vele.

Elteszem magamat holnapra. Már alszik Brigócám is.
lora7

Montam már, hogy nem szeretem a hétfőt :( ... mindent megbeszéltek uszi után, és nincs itt senki! :wink: :(

Képzeljétek, ma fürdéskor Linus folyton fel akart ülni, alig bírtunk vele. Nem oldalról, hanem hasizomból! olyan cuki volt.

nanica

olyan szép....

Mikor a gyermek gőgicsél,
Az Isten tudja, mit beszél!
Csak mosolyog és integet…
Mit gondol? Mit mond? Mit nevet?
S mint virággal az esti szél,
Az anyja vissza úgy beszél,
Oly lágyan és oly édesen…
De őt sem érti senki sem.
Hogy mit beszélnek oly sokat,
Apának tudni nem szabad:
Az égi nyelv ez. Mély titok.
Nem értik, csak az angyalok.

nanica

olyan szép....

Mikor a gyermek gőgicsél,
Az Isten tudja, mit beszél!
Csak mosolyog és integet…
Mit gondol? Mit mond? Mit nevet?
S mint virággal az esti szél,
Az anyja vissza úgy beszél,
Oly lágyan és oly édesen…
De őt sem érti senki sem.
Hogy mit beszélnek oly sokat,
Apának tudni nem szabad:
Az égi nyelv ez. Mély titok.
Nem értik, csak az angyalok.

nanica

Nanica, tényleg szép :)

Lora, milyen merülést tanultatok?

Timi, van fűtés? És Lillus? Takony vagy fog? :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Móni!
Bocs, hogy csak most reagálok :oops:
Múltkor kérdezted, hogy nem-e parázom attól hogy Gergő megeszi, lenyeli Benő játékait, nos a válasz 1 határozott igen nagyon is, de a megelőzésre a nagy figyelmen kivül, még nem találtam ki semmit. Ráadásul Benő sem irigy és sokszor a kezébe nyomja a kis vackait, próbálom magyarázni, hogy ne és hogy miért ne, de így is nagyon résen kell lennem :(

Etetőszék
Nekünk is Ikeás van és nagyon szeretem, azt pedig egyáltalán nem bánom, hogy nem dönthető mert még sosem hiányzott ez a funkció. Vettünk bele 1 "betétet" ami majdnem drágább volt mint maga a szék és azt használtuk amíg Benő kisebb volt, de hamar kinőtte.

Cebion
Télen mindkét gyerkőc kap nálunk.

Kint alvás
Nos, sokszor panaszkodtam, hogy Gergő napközben kb. 2xfél órát alszik, viszont vasárnap is meg ma is "kiraktuk" a teraszra és 2 és fél órákat aludt :? no comment

Nekem még akkor is jött pár csepp tej mikor Gergővel terhes lettem pedig Bencét 6 hós koráig szoptattam és másfél éves volt mikor terhes lettem.

Mozgás
Kicsit el vagyok kenődve mert Gergő nem nagyon strapálja magát pörög és kúszik, de mást nem nagyon akaródzik neki pedig már 4 hós kora óta "hasazik" de ha ültetem akkor olyan mint 1 kis "rongybaba" így inkább nem teszem.

Képzeljétek voltunk a hosszúhétvégén (nov 1.) Debrecenben a hotel Aquaticum-ban és annyira, de annyira beleszerettünk ebbe a helybe, hogy jövőre lehet, hogy nyaralni is ide jövünk dobjuk a tengerpartot. Ez nálam nagy szó mert tengerimádó vagyok... A szálloda maximálisan a gyerekek kiszolgálására, szórakoztatására van és végtelenül kedves mindenki. Debrecen pedig gyönyörű és van állatkert és vidámpark is, minden ami egy 3 és fél éves gyerkőcnek kell :D

Ágiboldi, Panka
Ne hagyjátok magatokat (főleg ha 1 idióta soför figyelmetlen), mióta gyerekeim vannak én is az "utcán ordíbálós" típus lettem pedig előtte ez nem volt jellemző rám :D

Timi
Kitartás, én a "Norbival" fogyózom (2 hónap -6 kg) de majd belegebedek, ráadásul a tél nem a legideálisabb évszak ilyen kínzásokhoz.

Nálunk is az orrszívás, fenistil, calcium a napi program :( szerencsére láz nem volt, remélhetőleg már nem is lesz, jobbulást mindenkinek!

Benőke végre a bilibe kakil, rájött milyen szupi formákat tud alkotni, ma pl. kigyót, így nagy kedvet kapott hozzá :D Ja, és a TélapóMikulás (tényleg! most melyik is?) Elviszi a cumiját....Hát kivi leszek :shock: Fő a következetesség :?

Azt hiszem ideje befejezni a regényemet :oops:
Még annyit: a sógornőm Krinyó mindenórás bármikor megérkezhet a 3. babájuk nagyon izgatott az egész család :D

Kép
Kép
bendegúz30

Sziasztok!

Megvolt az első igazán brutál éjszakánk. Fél 11-kor ébresztő, mert fulladozik Lillus a takonytól. Porszívózás. Erre úgy felélénkült, hogy esze ágában sem volt visszaaludni, csak ordított. Ez ment éjfélig. Addig volt a részemről is kiborulás, sírás stb. Bali is ott sertepertélt a sarkamban. Na, éjfél után kidőlt, majd 4-kor ugyanezt lejátszottuk. Már köhög is! :( :(
Megyünk a doktornénihez.. :( :(

Majd jövök.

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Nagyon sajnálom az éjszaka történteket!!! :cry: :cry: :cry: Szegény Lillus! :( Tegnap volt gyümi nap??? Hány kiló minusz? Persze ha nem vagyok indiszkrét

Jó reggelt!

Mi is voltunk drnéninél tegnap ekcémás az egész kis teste. Volt rajta egy pár csípés....PÓK :shock: Azt mondták hogy lehet hogy allergiás rá :? Na meg persze az sem használt hogy apa 2 hétig minden nap 4x5 megmosta a testét a fürdetővel :evil: . Kaptunk steroidos kencét és visszatértünk a fürdetőre...

Tegnap voltunk a konduktornál majd egy órán át nézegette Benit. Ő már nem a "normális lassú" fejlődéshez tartozik... Timi nálatok tuti nincs gond mert azt Lillus csinálja már amit ilyenkor kell. Az extra gáz nálunk, hogy öklözik még és egyáltalán nem ül. Rongybaba. De mi már 9 hósak vagyunk holnap. :)

Busz sofőrök, autósok! :evil: Múltkor Beni apuval mentünk át a zebrán és megállt ott egy autó nem tudtunk átmenni a babakocsival. Beniapu meg neki tolta a babakocsit és jó nagyot rugott a kocsiba. Szó nélkül odébb ment, de biztos meglepődött. :lol:

KépKép
csongria

Timo,
ez a rémálmom, hogy nem csak fel kell ébredni éjszaka, hanem még csinálni is kell valamit ill. nincs egyből visszaalvás, ami a szopin felül van az már kemény.
Tegnap szolidarítottam veled, és nem ettem egy falat édességet sem. Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés nekem.

Ria,
szerintem igazságtalan a sors Benivel, egy ilyen aranyos, türelmes baba nem érdemli meg ezt a sok sz@rságot! Igazából egyik sem.
Azért merész dolog apától az autórugdosás, vannak egyedek, akik nagyon messze állnak attól a szinttől, hogy alapvető udvariassági szabályokon vitatkozzon velük az ember.
Sebiapuval egyszer mentünk át a Stadionoknál a zebrán, és egy mercin látszott, hogy nem szándékozik megállni, úgyhogy mindenki visszahátrált a járdára, kiv. Sebiaput, aki folytatta útját, a kocsi úgy állt meg, hogy meglibbentette a gatyaszárát, a sofőr az azonnal kiugrott a kocsiból és utána vetette magát, ha nem kezdtek volna el dudálni a mögötte jövők, akkor csihi-puhi lett volna.

Vasárnap este először fürödtem együtt Sebivel a "nagy"kádban. A cickók jelenléte kissé bezavart, így folyamatos szopi volt, és közben pacsált a lábával.

Hogy állnak a kutacsok? Sebié tök összehúzódott, alig érezni lágyrészt. Most honnan fogom tudni, hogy szomjas???

Orsi
Kép Kép
sno

Sno! Ja nem érdemli meg senki. De az a kijelentés a konduktortól hogy még nem lehet tudni hogy sérült-e Beni?! Az sziven ütött. Mármint méhen belül sérült... De ez nem a szellemi ill. értelmi dologra vonatkozott hanem a mozgás kp.-ra. Vagyis remélem... :shock: Szerintem a szellemi az látszana rajta...gondolom :cry:

Kádban fürdés :lol: :lol: :lol:

KépKép
csongria

Kutacs: Nekünk azt írta a neurológus hogy sejthető... :roll:

KépKép
csongria

Ria,
volt valami a terhesség alatt, amiből sejteni lehetett, hogy lesz valami (rosszul feküdt, stb.), vagy ezek a sérülések minden látható jel nélkül is bekövetkezhetnek? Bocs, ha már korábban volt erről szó.

Orsi
Kép Kép
sno

Sno! Fogalmam sincs! :roll: A lábfejét elfeküdte az biztos! Ebből kiindulva feküdhetett rosszul. Írok privit. :)

KépKép
csongria

Sziasztok!

Timi!
Jobbulást Lillusnak!Szomszéd kisfiúnak is porszívózzák az orrát, arra ébredtünk, szegény annyira sírt.:-(

Sno!
Emili kutacsa is már csak ujjbegynyi, vagy kisebb.Én itataom amikor felébred, evés után, meg ha nyafog. :lol: Ivással nincs gond. :wink:
Én is szeretek eggyütt fürcsizni Emilivel;-)

Ria!
Sajnálom az ekzemát.Elég macerás egy kórság, de biztos ki fogja nőni.Csak ne jöjjön mellé ételallergia. :?
Mit mondott akonduktor, mi baja Beninek?Tornát hogy viseli?

Bendegúz!
Örülök, hogy jól telt a vakáció itt mifelénk! :wink:
Mi is voltunk 1x az Aquaticumba, de ott csak csúzda van, így átmentünk a termálba. :lol:
Szerintem is szép város, szeretünk itt lakni.Főleg most a főtéren a sok karácsonyi világítás, olyan gyönyörű este, sötétben!

Nanica!
Szép a vers!Ki írta?

Emili felébredt fél 6kor, visszaaludt negyed7ig, 3/4-kor kapott enni, majd elaludt, és 9kor kelt fel!!! :shock: Ilyet még sosem csinált! :?
Megmértem nem-e lázas, de ki volt hülve, levonva 36.3 volt a hője. :lol: Bizti csak álmos maradt.
Megyünk dokihoz a köv. prevenar receptért.Busszal. :?
Remélem tegnap sofőr szabadnapos! :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kutacs: én még érzem. Lehet, h nem adom elég rendszeresen a D-vitamint? :oops: :oops:

Ria! Húúú, egy ilyen mondattól én is kiakadnék, az biztos! Főleg ha utána nem magyarázza el, h pontosan mire gondolt ezzel! :x És mit javasolt? Vmilyen gyógytornát/masszázst?

Timo! Sajnálom a rossz éjszakát! Ezek szerint jó döntés volt az uszi kihagyása! Jó mami vagy, látod? :wink:

Sno! És is attól akadok ki leginkább, ha éjjel vmi plusz meló adódik az ezer felkelés mellé. Ma pl. 40 perc volt a visszaaltatás hajnali 3 körül! :x :shock: Nem vagyok ehhez hozzászokva! :( Az a "jó", ha csak fel kell kelni, visszatenni a cumit, betakarni, vagy megszopiztatni aztán szunya. Az igazi mélypont nálunk az, ha neki kell állni éjjel pelust cserélni. Na azt mindhárman(!) szívből utáljuk! Bár az éjjeli orrszívózást még nem próbáltuk... :shock: ....az is jó lehet. :?
Vendég

Pann! Igen fejlesztést javasoltak meg jön ma a Marcsi a Dévényes és meg kezeli szegényt. :shock: [size=7](mint megtudtam az izom eredés ill. tapadásánál feltépik az izmot)[/size] Vagy valami ilyesmi

KépKép
csongria

Sziasztok!

Grtaula az új mutatványokhoz!

Utóag boldog hófordulót Lillusnak! Jobbulást neki! Mi már javulunk, tegnap már alig jött valami az orrából, csak még rekedt.
Aludni is aludt éjszaka csak 5-kor kelt mikor az apja, de visszaaltatta és 7-ig aludtunk.

Sofőrök, buszsofőrök: Iszonyatos bunkók tudnak lenni én is megrugdosnám néha a kocsijukat, meg az utasok se semmik.

Kutacs: Máe szerencsére alig érezhető, bár a kisasszonyra nem jellemző az ivás. Ehyáltalán nem szeret inni, napi max 20 ml+ a tápszer.

Kint alvás: Én biztos ki fogom vinni, nekik is kell egy kis levegőzés. Ha jól fel van öltözve, be van takarva nem hiszem, hogy fázna.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Jó reggelt!

Lillsunak jobbulást! Nekem is az jutott eszembe mint Pannak, h milyen ügyesen eldöntötted, h ki kell hagyni az uszit! Együttérzek az éjszakával...

Timo, Sno, a tegnapi csokiadagotokat elfogyasztottam este 10-kor! :lol: Kaptam óriás tábla milkát, Boldiapu trükközik, és mindig Bolditól kapom, a múltkor a takarója alatt rejtegették, most meg az etetőszékben ült, kezében a csokimmal :wink:

Ria, hát Beninek tényleg mindig adódik valami tortúra, szegény! Én nem tudom elékpzelni, h komoly gond lenne, mert ok, h még csak kúszik, de azt mindenkinél hamarabban kezdte, és marha fürge, tuti, h javítani fog rajta a gyógytorna/masszázs.

Bendegúz, én is örülök, h tetszett Debrecen, én debreceni vagyok, és nagyon szeretem (bár lakni nem szeretnék ott..)

Kutacs: érezni még lehet, de másfél hónapja az alváslabornál már nem tudták ultrahangozni a fejét rajta keresztül.

Inni nem iszik, csak nagyon ritkán. Reggel este tápszer+ szopi, de azon kívül max 30 ml tea.

Kép
Kép
agiboldi

Pann,
én a múltkor rákérdeztem a kutacs-Dvit kapcsolatra, és azt mondta a védőnő, hogy a Dvit hiány jele, ha a kutacs pereme puhulni kezd (ezért tapperolják), és a méretével nincs összefüggésben.

Tartozom egy vallomással :oops: én nem szoktam hajnalban tisztába tenni, mióta észrevettem, hogy egy kis pisi simán megszárad a takaró alatt (egyszer már szopizott, amikor észrevettem, hogy kicsit nedves a pizsije, gondoltam megvárom, amíg befejezi, de mire felébredtem már nem volt sehol a nedvesség :shock: ) Mondjuk én végig ott fekszem mellette és ellenőrzöm a folyamatokat, a kiságyba nem merném nedves ruhában visszarakni. Erről jut eszembe ma viszont teljesen szétázott a Huggies-el, most vettem először, és nagyon tetszik a derékkiképzése, meg a tépőzárak, de az éjszakát ez még annyira sem bírja, mint a Tescos :cry: Képzeljétek tegnap a DM-ben egy nő az orrom előtt ürítette le a teljes Alanás készletet a méretünkben :evil: , már raktáron sem volt, és a rogyásig pakolt kocsijából sem lehetett egyett elvenni.

Továbbá a C&A-ban nem volt kutyusos felső :( , hogy leszünk így egyen talisok? :lol:
Mindezek felett találtam egy kocsiba való kiscsizmát 370Ft-ra leértékelve, de 25-ös volt a legkisebb. Ezt hogy gondolják, hogy olyan méretben gyártanak egy járásra nem alkalmas lábbelit, ami már egy rég járnitudó gyerek mérete?

Orsi
Kép Kép
sno

halihó!

úgy látom az éjszaka volt vmi a levegőben mert Lea is óránként kelt f3ig tuti onnantól nem emlékszem :shock:
kész vagyok ilyen már nagyon régen volt ja és persze ennek ellenére as délelőtti alvás kimaradt amire még nem is volt példa :shock:

Lillus
jobbulást!!!

pann
n ÜÓ------ c 1211111111111111110 n v g

na ezt Lea üzente :lol:

40perces visszaaltatás :shock:

most megyek mert nem bír magával itt az ölemben :twisted: ha leteszem ordít :evil: :evil: :evil:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timo
Látom már Pann és Ágiboldi megelőzött, de én is pont arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy kihagytad az uszit! Nem is tudom, hogy a védőnénid miért mondta, hogy jöhetnél, ha egyszer folyik az orra. Nyilván azért folyik, mert vmi nincs rendben! :evil:
A nyáron voltunk így egyszer, hogy éjjel is kellett orrszívózni. Nagyon vacak tudom. :( Jobbulást!!!!

Ágiboldi
Szóval az valahogy úgy volt, hogy a tenyereddel tartod a mellkasát, a másik tenyereddel a hátát és így lenyomod a víz alá. Aztán az alsó kezedet elveszed és tolod egy kicsit a hátát. Ő megpróbál feljönni. Aztán mikor már feljön, akkor vissza kell tenni a mellkasára a kezedet, nehogy visszaessen. Remélem érthető így.
:oops: A víznyomás nem engedi lesüllyedni, de ő is tartja magát és jön felfelé. Szóval ezt kell még gyakorolnunk, mert elég nehéz elengedni a vízalatt. :oops: :D

Ria
Borzasztó, hogy miken kell átesnetek. Remélem ez is csak olyan komoly, mint az állítólagos tejallergiája. :( :( :(

Kutacs
Brigóé is csökkent, de még érzem egy kicsit. És Brigi egyáltalán nem iszik, csak anyatejet.

Azt viszont az elmúlt két napban bőségesen, mert szilárdabbat nem volt hajlandó enni. Valószínű a foga miatt, de még mindig semmi. Remélem csak az elsők ilyen nehezek és a többi meg csak kibújik és kész. Álmodik a nyomor, mi? :?

Nanica
Tényleg szép vers, kétszeresen is! :lol:

Bendegúz
Nagyon ügyes Benőke! :lol: Kukac kaki! :lol: :lol: :lol:
Tesóm ikreinél is annó emlékszem, hogy a Mikulás vitte el a cumit a kicsibabáknak, hogy nekik is legyen. :lol: Aztán a Jézuska visszahozta... :lol: :lol: :lol: És mivel vallásos családba születtem, így nálunk Mikulás van. Karácsonykor Jézuska hozza az ajándékot és az angyalkák díszitik a fát.

Sno
Akkor egy "sikeres" bevásárló túrán vagy túl! :evil: :lol: :lol:

Fogyókúra
Hát Timi én bevallom nem tartottam veled. Pont tegnap du sütöttem Ria-féle sütit és mára alig maradt. Sőt már nincs is, mert megettem. Szóval így amit te leadsz, én kétszeresen felszedem. :twisted:
lora7

Na, megjártuk a doktornénit. Nem mondott semmit, szívjuk az orrát meg cseppentsek az orrába. Vettem azért Cebiont is. Ja, meg azt is mondta, hogy hasmenéses járvány van!

Most itt van anyukám, de délután megy haza, majd akkor jövök bővebben!

Timi
Kép Kép
timocska

15 perce hagyom sírni...már volt egy kiveszem vigasztalom... :cry:

KépKép
csongria

lora
nekem tetszik a vízalányomás :twisted: kár, h már nem járunk :lol:

sno
a cipő valóban nem jó semmire, de legalább olcsó volt hihihi

bunkók
hétvégén az árkádban (soha többet nem megyek oda hétvégén, legalábbis amíg nem dolgozom) minket egy fickó kiküldött az újságostól, mert sok helyet foglalt a bkocsi :x hát, nem hagytam szó nélkül, h finom legyek (ha már akkor nem voltam :lol: )

timo
jézusom, ez borzasztó lehetett. nálunk még nem kellett éjszaka porszívózni, de el bírom képzelni, mekkora móka lehet.. gyógyulj meg, lillus!!!! (nem csoda, h kiborultál, egy almával nemigen lehet állni a sarat :oops: )

pann
a 40 perces altatás miért kellett? mármint csak nem akart aludni v sírt? kele ma megint felkelt fél négykor és fél ötig sírdogált. addig bírtam, aztán áthoztam a mi ágyunkba. ott nagy nehezen elaludt, de igazság szerint én különalváspárti vagyok (már megint a könnyebb ellenállás)

ágiboldi - csoki
kár, h kele nem ilyen jógyerek :lol:

majus3

Megjártuk mi is a dokit, felírta a 2. Prevenart, 2 hét múlva kell beadatni.
Kapott ma Emili főtt tojássárgáját, remélem nem lesz gond tőle.Teganap este meg szétcsócsált egy zsömlét.Volt utánna mit porszívózni! :twisted:

Róki!
Szilvinek boldog névnapot kívánok!

Kép
pankaa

Anya elment, Lillus alszik, apa dolgozik. Végre egy kis szusszanás! :) :)

Ria!
Úgy sajnálom szegény Benit! Majd írj, hogy milyen volt a torna!

Orsi!
Neked nem kell csokimegvonás! :) :) Olyan csini vagy! :) Lillus is szokott fürcsi közben szopizni, de azért a pacsálás jobban lefoglalja! :)
Lillus kutacsa úgy 1,5x1,5 cm lehet. Semmit nem mondott rá a dokinéni, pedig ma is megnézte. Így azt gondolom, normális.

Ágiboldi!
Látod milyen klassz gyerkőcöd van? Te meg csak zsörtölődsz! :wink: Bali max egy sárgarépát adhatna nekem mostanság. :cry:

Lora!
Egészségedre a sütit! Amíg magaddal ki vagy békülve, addig pánikra semmi ok! Én azért kezdtem a diétát, mert már sz.rul éreztem magam a bőrömben!
De azért bízom benne, hogy a köv. tali szénhidrát napra esik és én is ehetek!

Lehetne pénteken a tali? :lol: :lol: :lol: (csak vicceltem, hétfő, kedd kivételével bármelyik nap jó)

Ja, képzeljétek, hónapok óta először tegnap éjjel eláztam a tejcsitől!!! :shock: :shock: :shock: A hajnali szopi és porszi után vettem észre, hogy tiszta tej a pizsim! Érdekes, pedig azt hittem, már alig van vmi bennem.

Timi
Kép Kép
timocska

Szilvinek Boldog Névnapot!!! :D

Timi
Hát nem mondanám, hogy teljesen ki vagyok békülve. :oops: De még nem készültem fel egy fogyóra. Majd karácsony után, január, februártól, hogy tavaszra szép legyek! :wink:
Látod ezen lepődtem meg én is a mellgyuszi miatt! Meg most is másfél napig csak szopizott és nem ordított az éhségtől. Úh. még van tejcsi amennyi kell. :D

Nemsoká megyünk a tesómékhoz. Már várom, mert rég találkoztam velük. Brigiapu meg megy téligumit felrakatni, persze ez is a hóesésben jutott eszébe...
lora7

Sziasztok!

Ez csak egy próba, mert eddig nem tudtam belépni...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hát ezt a fene se érti... tegnap egész nap azt írta ki nekem, hogy rossz a jelszavam, erre kértem új jelszót, azzal se engedett be, most meg beenged a régivel. :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nyúlós krumli:
Már többször említettem nektek, hogy a sütőzacsi nagyon szuper, nekem nagyon bevált. Amióta kipróbáltam és már mást nem is használok, mindent abban csinálok és egyáltalán nem főzök semmit.

Nanica!
Mi sem bio cuccokat vásárolunk. Bár amikor először igezi joghurtot adok Laurának, biztos biot fogok venni, mert a legtöbb boltban az már elérhető.
BCG: Laurinak semmi nem látszott és semit nem lehetett érezni az első oltás után. Amikor hazajöttünk a kórházból akkor adák be és másnap már nyoma sem volt. A megeredésen arra gondotam, h pozitív, nem pedig, hogy esetleg kifakad vagy valami ilyemsi. Elég annyi, hogy érezni lehet. A mostani oltás után 3napig duzzadt volt, mostanra pedig csak egy érezhető göb van a helyén, ha megtapizom. Ez sem fakadt ki és nem volt semmiféle genny sem.

Timi!
Gartula a Lillus hófordulójához és neked a 90naopshoz. Gondoltam én is belevágok, hogy ne legyél egyedül, úgy mégiscsak könnyebb. De nem vitt rá a lélek. Nem bírom ki, hogy pl. főzök és akkor én nem eszem belőle. Illetve van eg yjó kis ünnepi ebéd, és akkor nekem éppen gyümölcs napom van?!?!? Te ezt hogy éled túl??? Amúgy van egy tök jó recepkönyv ehhez a diétához, egészen jó, használható receptekkel. Ismered?

Na, ezeket gyorsan elküldöm, mert már így is másodszorra írom, mert mindig áramszünet van pillanatokra az időjárás miatt. :evil:

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Május, gonoszanya, nem ugrunk el mégis az usziba, csak egy vízalányomás erejéig, Boldizsár barátunk is megérdemelné... :wink:

Timi, na ez az, pont ezt akartam írni, én meg tegnap séta közben áztam át a tejtől!!! Pedig már hónapok óta nem használok melltartóbetétet, mert nem kell, egy csepp se jön, és Boldi csak 3x szopizik, és alig van tej :shock: én arra gondoltam, h a tegnapi bunkó pasas úgy felbosszantott az utcán, h valami anyatigris-hormon szabadult fel, és attól jött tej is :lol:

Kép
Kép
agiboldi

bocsi a félregépelésekért....

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Jövő héten megyünk a dokihoz, beaadatom a 2 extra védőoltást, a Prevenart és a NEIS VAC-C-t. Aki beadadta: volt valami extra reakció? Panka?
Nem tudom, de én valahogy mindig izgulok a védőoltások előtt...

Én is hallottam az a csakcsajokat, amiben a -5 fokról volt szó. Szerintemis fura. Én megőrülök itthon a kiscsajjal. Ma is 2órát voltam kint vele a hóesésben, mert séta közben legalább nem vijjog.
Néha úgy érzem, hogy teljesen megőrülök tőle, annyira lefáraszt. Ha vele vagyok minden ok. De ahogy kimegyek a szobájából, azonnal vijjog, meg nyüszít, szóval ahogy meghallom az a bizonyos hangot, ugrok. Hiába csak a teáért megyek a konyhába, azonnal nyafog.
Az etetés is gáz volt, úgyhogy már rendesen folytak a könnyeim tehetetlenségemben. Nyakig benne a tányérban, mindkét keze tiszta sütőtök, a ruhájáról ne is beszéljünk, kikapja a kezemből a kanalat stbstbstb.... Tegnap volt az első nap, amikor úgy éreztem, kikészít a kiscsaj, és alig vártam, hogy este legyen és fürödjön, majd aludjon. :oops: :(

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Dinyuska!
Szerintem természetes érzések, itt sokan vagyunk, akik így éreznek néha napján! :)
Engem azóta fáraszt rendesen Lillus, mióta kúszik és állandóan szem előtt kell, hogy legyen! Boldog békeidők, mikor szinte egész nap csak aludt! :wink:
Melyik receptkönyvre gondoltál?

Ágiboldi!
Én meg arra gondoltam, hogy a hormonok hatására több tej termelődik a beteg gyerekemnek! :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

halihó

na aludtam 1 órát déltől Lea asszonysággal úh kicsit jobban vagyok
most megint alszik közel 1,5 órás hajcihő után :shock:
én nem értem ezt a csajt :shock: :lol: vmi nagyon készülődik...
az altatási praktikáim sorra dőlnek dugába :twisted:
nem engedi nagyon ringatni magát forgolódik, tekereg stb ha leteszem h aludjon a kiságyában ordít :shock: simizni sem engedi a buksiját eltolja a kezem :shock: cicin nem alszik el :shock: leginkább még a hajszárító vált be de azt meg nem nagyon akarom h hozzászokjon...
most épp a bébidordozóban ringatva aludt el :shock:

timo
jó h semmi komoly :lol:

ria
rem benivel szintén semmi komoly :lol: a csajnál nem kérdeztél rá mit értett ezen rémisztő kijelentés alatt :shock:

etetőszék
most már teljesen elbizonytalanítottatok:shock: :oops: :oops: :wink: úh apa dönt holnap :twisted: :lol: :lol:

egyébként Lea azóta sem ül fel úh tulképpen nem tud mégse ülni :lol:
rem ez a nagy nyűglődés a felülés előtti nyűglődés és semmi komoly :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timo,
Fajáték: az a karikás izé a montesszori akar lenni, ahol egyre kisebbeket kell egymásra rakni? Olyant mi már vettünk az ikeában, majd azt kapja télapóra.
Én is egy nagyobb építőkockát tervezek karácsonyra, mikulásra pedig azt a dobozt, amin különböző alakú lyukak vannak, és ott kell bedobálni az alakzatokat (a süteményfalónál is ez a lényeg? Mert nem láttam róla képet, de előttem van egy játék, ami szerintem az lehet).
Nincs új fog, pedig voltak tünetek.
Köszi a dicséretet, fogyni nem is akarok, csak próbálok visszatérni a normális étkezéshez, egyrészt, mert még belőlem táplálkozik az a gyerek, és szeretnék némi hasznos anyagot is továbbítani felé (ne értsetek félre, sosem mondanék olyat, hogy a csoki nem hasznos), másrészt, meg ha abbahagyja a szopit, nem akarok pofára esni.
Milyen finom is tud lenni egy sárgarépa, ha szeretettel adják! :twisted:

Május,
Nálunk a gyerekboltba nem lehet bemenni babakocsival!!! Úgyhogy én megálltam a kocsival a bejárati ajtóban és kértem, hogy mutassák meg a biztonsági rácsokat. Erre a nő a bolt hátuljából odacígölte a cuccot. Hát normálisak?!

Dinyus,
A sütőzacsiban ráadásul nem főnek ki az értékes tápanyagok.

Mazsi,
Nálunk az altatás most úgy néz ki, hogy szopi, közben „egy kismalac” éneklés, és ezzel egyidőben láb-és kézmasszírozás. Először kicsit letört, hogy bonyolódik a helyzet, de most azzal vigasztalom magam, hogy ha így megszokja, akkor a szopi kiesésével marad két másik dolog, ami ellazítja kellőképp az alváshoz. Hát nem nagyszerűűűű :roll:

Orsi
Kép Kép
sno

Mazsi!
Csak hogy mégjobban megzavarodj etetőszék ügyben: nekünk is u.olyan van, mint Riáéknak. És én sokkal jobban bele tudom a falatot varázsolni Lillus szájába, ha kicsit döntve van az ülés! :roll: Függőlegesen akkor lesz jobb, ha már önállóan eszik. Legalábbis nálunk bizti! :)

Timi
Kép Kép
timocska

este megyek nőgyógyihoz :twisted: 3/4 8-ra kaptam időpontot :shock: a lehető legszupibb időpont nem tudom Lea h fogja bírni ez ui már fürcsiidőpont...de ha ma nem akkor csak 1 hét múlva mehettem volna :lol:

holnap pedig USA követség az is remek kör lesz :lol:

rita
nem gáz ha belekotyogsz :lol: :lol:

timo
van már fűtés?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Na megvagyunk a tornával :cry: :cry: :cry: tényleg a könnyeimmel küszködöm. Nagyon fájt neki...nagyon. Hát vannak hiányosságaink hiába olyan mint a csík. Nincs alapvető kéztámasz ami már 4 hósan kellett volna a négykézlábra állás se jó és hát persze az ülés... Úgy elfáradt hogy amíg kiengedtem a Marcsit addig elaludt a szőnyegen. Ilyet se csinált még soha! :roll: Nem is uzsizott.

KépKép
csongria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?