Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi, mifélét fordítasz?
Jutta, jó h kicsit jobb Dorka pocija. Talán mindenre fény derül ha befekszetek.

Akartam mondani még, hogy nálunk az alma normalizált, harmadik napja kapja, ma már pépet is két kicsi kanállal, amióta kapja naponta van kaki, előtte meg 3 naponta volt. A héten még mindenképpen almázunk, de utána fogalmam sincs hogyan tovább, a következő gyümölcsök az őszi meg a meggy. Meggyet fagyasztottan nem igazán akarok, őszi talán van üveges, de olyan amiben csak az van? Mert mixeset sem akarok, csak ha már jól mennek a benne levők külön-külön. És hogyan kezdi az ember a zöldségeket? Burgonyát például? Ha már tuti az alma, akkor csinálok neki almás krumplit? Vagy hogy? És mennyi az az adag, ami már elég egy kajára? Tudtam, hogy ezzel gondom lesz, hiába próbáltam meg raktározni az infókat amikor a többség kezdte :cry:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!!!!!!! Végre, vége ennek a napnak is. Mostanában (mióta apu elment) valahogy rühellem az ünnepeket. Elmentünk anyósomékhoz, ott tündibündi volt a Vivi, el is aludt, majd felébredt (ez olyan fél kettő fele volt, kb 20perc alvás után :shock: )és azóta harcolunk egymással. Nem hajlandó aludni 10 percnél többet. MOst talán van remény, már csend van egy kis ideje. Na mindegy. Timi én annyira sajnálom ezt a gyönyörű kiscsajt, de téged is nem lehet könnyű ezt végigcsinálni. De a környezetemben van olyan ember, akinek asztmája volt és kinőtte olyan 5 éves korára. Jó tudom ez kurvára nem vigasz, meg hol van az még :cry: (most nem emlékszem Majcinak pontosan az van-e :oops: )Panni tavaszi szünet lévén anyunál van folyamatosan. Bár ezt nem bánom csak már nagyon hiányzik a kismocsok. Jaa és tegnap adtam a Vivinek pár kanál húslevest, de csak a levét és úgy megette mint a sicc... :shock: persze a tápi nem kellett neki :twisted: Na puszi csajok Kép

kikuka

Kriszti, mi a baj a fagyasztott meggyel? én olyat adtam, és bejött nekik... igaz, csak egyszer.

amúgy vmi hüje szerződés. brrrrr....

krumplit én majd pürének csinálok kiolvasztott anyatejjel. almás őszit meg mérne lehetne? én adtam azt is. mivel nem volt külön őszi, ja. én legalábbis nem találtam csak szentkirályi őszilevet, abba meg a barmok raktak cukrot :evil: és én annyit adtam nekik, amennyit kértek. a szoktatásos 1, 2, 5 kiskanálnyi napok után, hadd szóljon, gondoltam én, és megy az alma ezerrel. először sült, aztán nyers tápival, vagy majd anyatejjel, mert van sok még fagyasztva. és addig adom, amíg nem ynomják kifelé a nyelvükkel, hanem nyelik. és mostanában megint szopi után (a sok zabálásnak megvan az eredménye: megint baromi sok tejem van. meg a tokám is nő :evil: basszus).

ja, és Kati, Petra újabban harap :cry: bár vigasztaló, h csak (?) akkor, ha nem igazán éhes. kár, h ezt még másképp nem tudja elmondani :?

Kép
an°°di

Kiri!!!!!!!! A hippnek van olyan ami csak őszibarackos. Nincs benne más. De asszem a kecskemétinek is van. De inkább a hippet mert az bió. Állítólag. Én annó a krumplit anyatejjel hígitottam. Vagyis megfőztem és anyatejjel turmixoltam. Ne parázz, nem lesz semmi gond. Aztán az almát keverheted burg-gal is, ha túl kemény lenne, hígitsd anyatejjel. Én legalábbis igy csináltam :roll: És még semmi gáz nem volt.

kikuka

basszus, és nem is írtam, h szombat este leléptünk Gyulával biliárdozni. a tesóm bébiszitterkedett (Petra perszehogy felébredt fél 12 felé, de a nővérem adott neki egy kis tápit, néztek együtt filmet, aztán visszafektette), mi meg barátokkal söröztünk és dumáltunk, és fél 1re értünk haza (lekéstük az utolsó metrót). nagyon klassz volt! :D másnap még egy kis másnapos fejfájásom is volt a sörtől. :lol: :? olyan kis "csalás" volt, h kétgyerekes szülők vagyunk, és olyat csináltunk, amit legutóbb még gyermektelenül, és senki nem látta rajtunk, h két cukifej vár ránk itthon. remélem, máskor is elenged a tesóm :oops: :wink:

Kép
an°°di

sehol senki? de kár! én meg itt pörgök ezerrel egy délután megivott nescafé 3in1-tól 8) de legalább haladok. majd holnap reggel nem lesz már pörgipörgi, az tuti. ha nem esik, majd felébredek a bicajon :?
még azt is akartam, h keresztelő lesz nálunk vasárnap. tök izgi! akinél már volt: küldtetek meghívót v vmi? ha holnap feladnám, talán még odaérne... :roll: kissé le vagyok maradva

Kép
an°°di

akkor mindenkinek szép álmokat!
holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi!
Keresztelő, tök jó! Sörözés, szupi!

Kikuka, édik a lányok!
Panniról nem tudsz kiskorit dobni?

Jutta! a babák hamar kiszáradhatnak magas láztól. de mi eleget ittunk. Doki biztosra ment, de azért jól beparáztatott és sikerült lelkifurdalást is okoznia, hogy szar anya vagyok. éjjel megint 38,5 volt, gyorsan nyomattam cicit meg teát is.

Bea, rem. hamar tól leszel rajta és megkönnyebbülsz végre

Szegény Majci! Az ajándékokról meg annyit, hogy a nagyszülóket nem lehet leállitani, Betti első mikulásán 9 hós volt és annyi ajándék volt mint kiskoromban egy karácsony, persze más idők voltak. pl szülinapra mi gyakran nem is veszünk semmit, úgyse tudják mi kitől van

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Jajajaja a láz, hüje vagyok és kezdő anyuka! Jobbulást nektek!

Andi, szupi a sörözés! ÉS jófej tesód van! :lol:

Kikuka, szépek a lányok! És egyedül már nem vagy apa nélkül sem soha!

Kriszti, akkor az alma nálatok is bevált! Szerintem nem kell feltétlen 1 hét után gyümit váltani, mi pl.szinte csak almát és banánt eszünk, azt hippest és frutaputtást. a mixektől se félj szerintem, pl.próbálj 2 gyümölcsöst, amiben alma van, hiszen úgy csak 1 új gyümi van benne (ráadásul, van aki pont azt ajánlja, hogy a már megismert gyümihez - nálatok alma - kell a másodikat keverni).
Főziben nem mi vagyunk a májerek! Gabcii majd ír, de ő a bébikajás vonalat képviseli.
(gasztros dokik szerint is az a jobb eleinte, mert az tuti nem vegyszeres)

Na megyek dolgomra! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke, dehogy vagy szar anya! Csak hát jobb az óvatosság, ezért javasolta a doki az infúziót, ártani nem árthat.

Andi, ez a szombat esti program szuperül hangzik! Hű de vágyom már én is valami ilyesmire! Áprilisban egy hétig anyóséknál tavaszolunk, remélem, lesz alkalmunk zülleni is férjjel... :D

Kíváncsi vagyok, hogyan sikerül a keresztelő! Nálunk is aktuális már lassan... Csak azt se tudom, hogy kezdjek neki! Sose jártam templomba, nem áldoztam, bérmálkoztm, stb. Ami azt illeti, a katolikus vallás nekem nem is szimpatikus (remélem, ezzel nem bántok meg senkit, tudjátok, ízlések és pofonok... :oops: ). Úgy szoktam mondani, hogy hívő vagyok de vallásos nem. Két katolikus kereszteltetheti a gyerekét reformátusnak?

Kikuka, nem irigyellek! :D Azt ugye tudod, hogy Panni mellől majd vadászpuskával kell a fiúkat elhajtani hamarosan!?! :D Gyönyörű lányka! Főhet majd apjuk feje! :D Vivike meg egy tündér, annyira de annyira édes a vonalzós képe!

Kriszta, a fagyasztott megy szerintem se gáz. Én gyakorlatilag mindent üveges bébiételből adok, most nincs szezonja semminek. És nem cicózom 1-2 kanalakkal, ha ízlik neki, hagy szóljon! :D (Persze ha lenne allergiára való hajlam a családban, óvatosabb lennék. Mondjuk akkor eleve megvártam volna a 6 hót a hozzátápival.)

Jutta, remélem, ez a jobb nap azt jelenti, hogy már végre kinövi ezt a hasfájósságot Dorka.

Kép
waterlilly

Ahoj!
Lázas gyerek, fogműtét, sörözés, keresztelő?! :shock: Hű, ezeket még emésztem... Mindenesetre aki beteg, annak gyors felépülést!
Nem is fogok tudni mindenkinek írni, mert szita az agyam... Most értünk haza az usziból (ma apával csobbant a nőszemély!).
Timi! Ennyi cuccot! Hallod! :lol: Hát nálunk semmit nem tojt a nyúl... :lol: Én mondtam, h bajban vagyok ezzel a Húsvéttal... Majd kitalálom hogy is legyen, de valahogy szerényen szeretném. Na, majd jövőre!
Anett! Meggyógyultatok?
Hajni! Hogy bírod? Azért gyere néha!
Bea! Én szorítok Neked ezerrel!
Egri leányka, ha hazaértetek jelentkezz!
Jutta! Sztem az is jót tesz Nektek, ha apa otthon van! :wink: Rég láttuk Dorka babát!
Kikuka! Elsöprő a lendületed, hallod!
Mogyo! Hű, Ágikával már nem eccerű! De jó, h nem lett nagyobb baj!
Kriszti! Örülök, h jó volt a kiri, Kiri! :wink: Nadin nagyon helyes!
Ja, akkor a fotók csalókák: Jankának sötétkék szeme van (remélem így is marad) és seszínű barnás haja. Az apja szeme hasonló, meg a haja is. (Bár ez utóbbit jó lett volna, ha inkább az én majdnem feketésemet örökli, de még az is lehet belőle! :wink: )
Macsek! Ha kirokonoztad magad, gyere mesélni!
Ciripke! Ezek a gyerekek egy alomból vannak, az bizti. Tökre hasonlítanak! És jelentem én csak a bokaszalag, kulccsontörött bandának vagyok a tagja (a kiságyason kívül! :lol: ), mert nekem nem volt gáz a bölcsességfogammal! Amikor nőtt! Mer' ugyi ne feldjük 5 hónap körül be kellett tömetnem! :lol:
Gabcii! Már épp hiányoltalak! Jól tetted, h egy kicsit önzőztél! :wink:
Akinek nem írtam, bocsi, majd legközelebb tuti! :wink:
Mi lenyomtuk a húsvét-tour-t! Az én gyerekem továbbra sem alszik a kocsiban (max. 20 perc!), hiába qrva fáradt! (Foggggalmam sincs hogy jutunk így ki a Tátrába?! Tipp?) Sok rokony-barát-gyerek jött megnézni Jankát, aki majdnem kiválóan aludt idegenbe, bírta a sok gyömöszölést, és gyerekzsivalyt! Szal fogadta a hódolókat! Anyám kitett magáért, és unokázott ezerrel. Szal jó volt!
Na én el, mert holnap doki, meg bioalmát is kell vennem (Kikuka már írta, h van őszi, Kriszti, alma után én is azt nyomom majd!), meg mosni, vasalni, péntektől meg nem leszek, mert lelépünk! (Örülhettek! :lol: )
Na, szép napot!
:arrow:
Tényleg, hol van Zsu? Meg Kati és Kat mikor érkeznek vissza?

Kép
ermoni

Ja és Jolka? A fiúk voltak locsolkodni? 8)

Kép
ermoni

Ciripke, kis betegednek jobbulást! És tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Kicsi Marci gyönyörűszép kékszemű :lol:

Móni, autóút elég kényes. Nálunk a 3 órás útból 2-t aludt mindkét irányban, de az a maradék 1 óra elég szenvedés volt sajnos. Persze az összes játék kéznél volt, de elővettem olyanokat is, hogy toll meg telefon, meg amit csak felleltem a táskámban, és szinte végig éneklés ment. Visszafelé egyszer meg is álltunk levegőzni. Hát hosszú 1 óra volt :cry: Nektek mennyi az út?
Húsvétra én is ki szeretnék találni valami jó kis történést jövőre, de a Karácsonyt is meg kellene fogalmazni valahogy Nadin-módra. Mi egyáltalán nem vagyunk vallásosak, ezért - hacsak anyukám nem fog nagyon ragaszkodni hozzá - keresztelő sem lesz. Templomban sem esküdtünk pont ezért. De azt azért nem akarom, hogy pl. Karácsonykor a Manó hozza az ajándékot, vagy ilyesmik....

Andi, szupi a billiárd, tesód meg egy angyal. Neki nincs egyébként családja?

Köszi a kajás válaszokat. Egyelőre én is bio almát adtam, tudok venni még szerintem bio krumplit meg répát meg céklát mostanság. Őszit mindenképp csak üvegeset most akkor, meg amit nem tudok bio piacon megvenni azt is mindenképp üvegesből fogom. De egyelőre még csak alma lesz. (A bio banánról mit gondoltok? Elképzelhető, hogy az valójában nem bio? Mert az öko piac is tele volt vele, meg az Intersparban is van. Szerintetek merjem majd?) Egyébként én azt hiszem csak eleinte fogok így biózni, hiszen szopi alatt én sem azt eszem. Tegnap volt egy műsor, amiben arról volt szó, hogy a 70-es években volt valami vegyszer, amit már betiltottak ugyan, de annyira felhalmozódott a földben is és a szervezetben is, hogy azóta is szinte mindenkiben kimutatható, és a szopis babákban még sokkal koncentráltabban, anyukájukban viszont kevésbé, mert az anyatejbe annyira kiválasztódik minden ilyen szir-sz@r, hogy anyuka leadta, baba felvette.

KépKép
kertikiri

Anett, ezer köszönet!!! Nadin nagyon élvezi háton. Próbálgatom majd közeli sétákra, aztán ha megy, irány a Gerecse! Csak az a baj, hogy a hajamba meg a fülembe kapaszkodik, de kábé úgy, mintha az kimondottan erre lenne odatéve :lol: Még szerencse, hogy bírom a strapát :)

Kikuka, nagyon szépek a lányok!

KépKép
kertikiri

Puszi mindenkinek és köszönjük szépen a dícséreteket. Hát igen, apájuk már most parázik. Voltak ovis szerelmek, de most, mikor már olyan szavakat használ hogy anya már bocs de ez az én magánéletem :shock: esküszöm csajok ezt mondta fürdés közben na akkor már én is kezdek félni. De az apjuk ezerszer rosszabb lesz. Ciripke!!!! megpróbálok elővadászni kiskorit Panniról állítólag tiszta Vivi, bár én azért látok némi különbséget még jó!!!!!! :P
Móni!!! mire gondolsz konkréten??? :) Ja Cirip! Remélem már teljesen jól van Marcika!!!!!!!!! +++++
Jutta!!!!!!!! Drukkolok ezerrel nektek is++++++++ Na :arrow: felébredt a hejcegnő

kikuka

A gyerekem mostanában csak babakocsiban alszik napközben!? :shock: Valamit nagyon elb*ctam, mert eddig ez nem így volt... Öööö... Na, ezen el kell töprengenem!
Kriszti! A szüleimhez az út 3-3,5 óra (Üveghegyen túl!). Odafelé 1x10 1x 20 perc, visszafelé 20 perc! Hát a maradék 3(!!!!) óra azért kicsit macerás volt! Az én ölemben is volt nagy játékhalom, de csak az A part alatt dal bírta lecsillapítani! Berekedtünk a férjemmel, mert ha jól emlékszem kb. 1milliószor énekeltük el! Mi is megálltunk pihenni, de nem sokat segített!
A tátrai út a gps szerint kb. 5 óra, valahol a felénél kéne keresni egy bevásárlóközpontot. Babakocsi elő, tologatás, szopi meg ilyenek! :roll: Hű, bakker, nagy fába!
Kikuka! Csak arra gondoltam, h egy bekezdésben számtalan témát érintessz én meg mindig litániázom, részletezek, szóf*sok. Mint pl. most is!
Na pá! (Bea?!)

Kép
ermoni

Sziasztok!

no én akkor autóról nem beszélek, mert meglincseltek....
na jó, azért elmodom: tehát a megállással együtt több mint 8 órás utat Dorka síeléskor marha jól viselte. Ha álmos volt, mózebe (ez a kocsiban kiköthető változat) aludt egyedül hátul, ha fent volt akkor a hordozóban csücsült és én szórakoztattam.
Odafele 1x 20 perc sírás volt (utána böfi, majd alvás), visszafele kb 2x20 perc. Mi nagyjából az itthoni napiend szerint ettünk és kb akkor altattam, csak hosszabbakat aludt.
Egy horrorsztoris autósutunk volt Pécsről visszafele, amikor is a fekvős cucc volt csak nálunk, ő meg marhára nem volt alvós kedvében és egyedül feküdt hátul, hááááát nem tetszett neki...

Ez a szopid méreganyag átadás szarull hangzik...

Jutta

KépKép
jutta

Móni, üdv a klubban! (babakocsiban alvó gyerkőc)

Jutta

KépKép
jutta

Hahó!!!

Hát én jól levagyok maradva!!!! :oops: :oops:
Nagyon elvesztettem a fonalat igy hozzászolni sem tudok semmihez!!! :oops: :oops:

Ha nem bánjátok teszek pár képet...tegnap Élményfürdőztünk Nyiregyházán!! :D :D
Nagyon jó volt!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Az utolsó képen Meli kissé kechup-os,dehát pont akkor jött a nyuszi!!! :lol: :lol: :oops:

ancsi26

Előre is elnézést kérek mindenkitől, de az igéret szép szó ha betartják úgy jó. Ciripkének!!!!!!!!!!!! :lol: Kép Panni 2 éves Kép Panni kb. 2 hónapos Kép szintén Kép ez mai Viviről

kikuka

Jutta! A mózes jó ötlet lenne, ha nem nőtt volna ki Janka minden mózest már rég! Csak a hordozó jöhet szóba, de nem alszik benne! Nézelődik, motorozik, dumálgat. Tegnap már annyira fáradt volt, h 5 percet röhögött is! :roll: Szal kivagyok már előre... Ezzel mi kicsit/nagyon meg vagyunk lőve, mert eddig mi marha sokat autóztunk (kettesben), de így hármasban?! De pont a férjem emlegette, h nyáron amikor Berlinből jöttünk haza autóval, akkor is végig pörgött a gyerek a hasamban! :? :roll:
(Már azon agyalok, h felveszem/feléneklem az A part alatottot valahogy és végtelenítve nyomom egy cd-re valahogy! :shock: 8) )
Szia Ancsi! :wink:

Kép
ermoni

Ancsi, mekkora már Molli!!!! :shock: :shock: :shock: és milyen cuki Meli! főleg a labdás vigyori arca tecc, és a kecsöp is jól áll neki

Kép
an°°di

Móni, és ha nem szórakoztatod? Próbálj előre ülni, mert lehet azért nem tud elaludni, mert téged néz. Dorka ha fáradt volt, és én hátul voltam szintéb túlpörgés irányába ment el... ilyenkor kifele bámultam az ablakon ill. a cumit nyomkodtam a szájába. de úgy ő is csak 10 perceket aludt

Jutta

KépKép
jutta

Móni, ha szórakoztatva bírja, nézelődik, dumálgat, az istenes. Nadin nem bírta 15 percnél tovább az egy helyben csücsülést. Ő eddig két órát volt fenn, mostanában hármat, ha ezt végig kellene ülnie a kocsiban, hát.... :oops: Én már komolyan gondolkodom azon is, hogy nyáron se megyünk messzire. Majd ha elég nagy lesz ahhoz, hogy mesét nézhessen, és akkor beszerzünk egy autós dvd-t.

KépKép
kertikiri

:oops: :oops: :oops: az ikrek alszanak. vagy csendben nézelődnek. olyan 2 óra elteltével kezdik unni, de annál többet még nem autóztunk.
( :evil: sose leszek kész)

Kép
an°°di

hehe, Andi netfüggő! Főleg ha fordít! :D :D

Jutta

KépKép
jutta

Én meg akkor vagyok netfüggő, ha a gyerek alszik! 8)

Jutta

KépKép
jutta

ki a netfüggő? :evil: :shock: jaaaa, babanet, ammás :wink: látnád Jutta ezt a sz*rt. :?

Kép
an°°di

Voltunk dokinál, nem kell antibiot. csak ha csüt-ig nem múlik a láza, addig spiropent+ambroxol
Marci elaludt 11-kor, kicsit felábredt induláskor és azóta alszik beleértve a várakozást, a vizsgálatot :shock: , a patikát... húzós volt neki az éjszaka.
Mi nagy kocsiban alvósok vagyunk, a gazázsban még ordit a nagykapu elütt benyomja a szunyát és alszik amig nem nem áll a kocsi. De ő ezt szokta meg, hogy folyton úton vagyunk.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

namostmármondjamegvalaki MI A FENE AZ A SPIROPENT! Már nem is tudom hanyadszor látom ezt, de fogalmam sincs róla!

Ciripke, remélem jobban lesztek csütörtökre, de szerintem az alvás már jó jel szokott lenni!

Andi, el tudom képzelni! És nem azééé mondom! Megértelek én. De mennyire, nálam a vasani valót üti ki mindig a net a nyeregből!
(nemisértemmért :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

de jó, Ciripke, h minden okésabb! csak lemegy az a fránya láz is.
megláttam Betti vonalzóján a puncstortát. én beteg vagyok. édességmániás... brühühü... ez tragikus. soha nem elszek többé 65 kiló :cry:

Kép
an°°di

Andi, ne is mondd, próbálom visszafogni magam, megettem 2 tányér züldséglevest (alig kalóriával), de mindent le kell öblitenem egy kis csokismüzlivel. még mindig 59 kiló vagyok! persze igy nem is fog változni :(

spiropent hörgötágitó, jobban hat a köptető (jól mondom Timi?)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na ismét itt, pedig télleg dógom vóna... Mint Andi, ideragadtam...
(Igazából most rendeltem netről biocuccokat, mer' kiderült, h holnap nem tudok Újpestre menni. Ha jól működik a dolog szívesen átadom a forrást!)
Andi! Na ne má', h még a jogi szövegekben is májer vagy! 8) Süti! (Azt kívánod, nem? :lol: )
Ciripke! Mi is szaladgálósak vagyunk (szülők messze, és mindent Pesten intézek, és mi messzebb is vagyunk mint Gödöllő... ezért nem értem és állok értetlenül), de kb. 1 hónapja nem alszik kocsiban a principessa, és egyre súlyosbodik a helyzet.
Na, majd megírom hogy történt!

Kép
ermoni

hehe, principessa... ezt én is szoktam mondani ;)
Újpesten nem csak szombaton van ökopijac?
ja, májer. :? csak kissé zötykölődve állok vissza a több melóra. még jó, h anyós boldogan ugrik sétáltatni 8)
ja, és adtam ma a gyerekeknek ebédre biokölespépet (kis víz 2 evőkanál kölessel összezutyulva+almaturmix). csak úgy nyomták befelé. az ebédet követő szopi azonban elmaradt. túletettem őket asszem. majd' szétdurrannak a melleim a mérgekkel teli anyatejtől :roll: (ezt olvastam az indexen. ebben a világban élünk. már tibetben is jár a vonat, akkor mit akarunk mi európa közepén?)

Kép
an°°di

Andi, azt a kölespépet definiáld már jobban. Nem kölespehely véletlenül? Mert én minden nap azt reggelizem :shock: De ez nem instant, ezt kicsit főzni kell. Szóval kéne az info :)

Autóban alvás nálunk anno úgy kezdödött, hogy már a hordozóban lefelé a negyedikről. Aztán már csak az első kanyarnál, mostmeg már az első két piroslámpáig simán ébren van. De ha elalszik, akkor két órát húzza, ha nem szedem ki. Volt már, hogy én is a kocsiban dekkoltam anyuék előtt, amíg fel nem ébredt. De ébredés után még tovább autózni...na ez már cinkes.

Most én is kipróbálom, hogy a kinti alvás után hátha szopizik, hogy ne kelljen fejnem. Hátha a levegőtől megéhezik ennyire.

Kilókról csajok inkább ne :oops: :oops: Jövő héttől én viszem úszni a csajt, mert Csabinak most olyan munkái lesznek, h nem tud eljönni. Kéne egy normális fürdőruha, nade erre a testre olyan nincs is :oops: Meg a fene akar fürdőruhákat próbálgatni.

KépKép
kertikiri

hogy nekem mennyire kivan a tököm,Majának megint olyan fehét pöttyös a mandulája ,de ez nem tüsző,antibio nem szedi le,de holnap tutira kap,ömlik belőle a zöld cucc,na ennyi rólunk

a spiropent hörgőtágító,olyan mint egy doppingszer,nagyon erős,ingerültséget,heves szívdobogást okoz.5 napnál tovább nem lehet szedni,adni

a köptetők köhögésre ingerelnek és nem engedi lerakódni a tüdőbe,légutakba a cuccot

megyek Bibus is csak egész nap sír meg nyekeg meg minden :arrow:
Vendég

Sziasztok!

Majd visszaolvasok. Most csak annyit, hogy én gondoltam úgy, hogy ma kiszedik, mert lement a gyulladás. Ők úgy gondolják, hogy ilyen műtétre már előjegyzés kell, és a leghamarabb április 10-re kaptam időpontot. Király! :twisted: Kérdezem, mi lesz, ha megint begyullad vagy valami. Hát...izé...reménykedjünk, hogy nem, jó alaposan mossam, öblögessem egy curosept nevű gyógybigyóval, ha mégis begyullad, menjek. Köszi! Mondom, hogy 3 gyerek, szoptatok, 25 km stb, erre mutatja a naptárat, hogy higgyem el, hogy totál be vannak táblázva...Én elhiszem, de akkor is. Most foshatok, hogy addig kibírjam! Mert most tényleg nem fáj pár napja...kopp, kopp, kopp...És Nyíregyházán már nem először járok így. 5-6 hétre előre vannak csak időpontok mindenhol! No, így állunk.

No, majd jövök még! Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea! magánba nem találnál valami helyet ahol elöbb ráérnek?

Timi nektek meg jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Timi, elhiszem, hogy kivagy! Nem semmi! Jobbulást Majcinak!

Bea, hát drukkolok, hogy addig ne gyulladjon be!

Andi, látom Te is a teli cicitől "szenvedsz". Hát Ramika nagyon rákattant a Hippes kajákra: alma-burival, alma-sütőtökkel-körtével, alma-szőlő-rizs. Ezek mennek nála, egy kaja már fél üveg utána nyomunk egy kis teát is. A cicin kb. 5 percet van rajta. Én nem merem fejni, nehogy még több legyen. Így is olyan a mellem mint a beton. Mikor fog hozzáállni a kisebb igényhez?
Este persze még ezen alszik el, és éjjel 3 körül is szopizik.
Hiába, már nagylány! :)

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Vicuska, a cici apadni is tud ezerrel, tényleg nem kell fejned, ha nem akarod turbózni, de annyit azért fejhetsz, hogy ne durranjon! Pár hét szerintem és rááll a cici az új igényekre is!

Bea, hááááát kb ilyen sztori volt amikor ambulánsan május 27-et mondtak nekünk gasztrora (múlt héten), ez van.... de szerintem elég gáz!

Timi, mostmár megszavazhatnánk itt a tavaszt! Hátha az segít! Tényleg mi volt ez a március végi hóesés??? :shock: :shock: DE csak kitavaszodik!

Jutta

KépKép
jutta

Bea! Csak javaslat, nem értek hozzá, de ártani nem árthat ha tantum verde-vel öblögetsz vagy fújod addig is.
alma-szóló-rizs nálunk is bejön, most épp apa kecskeméti őszibarackkal tömi, de neki minden gyümi izlik, főzelékből csak a borsó meg a vegyeszöldség (unever)
Marcika du is nagyon aludt, rem. kezdi kialudni a baját.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Timi :cry: Kitartás, Majcinak jobbulást!
Bea, drukkolok, hogy "kibírd" addig. Ez abnormális, h ennyit kelljen várni egy akut dologgal.

Teli cici itt nincs :cry:

KépKép
kertikiri

Andi!

Ezt nézted ki?
http://www.zoldello.hu/index.php?id=ter ... &nyelv=hun

Leginkább zöldséggel keverném, hogy laktatóbb legyen, mert mi nem igen lakunk jól sima zöldségtől, husival meg majd később próbálkoznék... vagy ez hülyeség?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Na végre net közelbe kerültem már szinte elvonási tüneteim voltak.
A húsvét gyorsan eltelet nálunk nem volt semmi extra hétfőn voltunk Szentendrén a skanzenba hát még jó hogy vittem a téli kabátomat tiszta téli idő volt.
Alig várom már a tavaszt!
Megnéztem az összes képet a gyerkőcökről hát mindenki nagyon aranyos.
Holnap apával Miskolcra megyünk kiváncsi vagyok, hogy Petra mennyire bírja az utat mert mostanában kevesebbet alszik a kocsiba és egy idő után uncsi neki.
Na lépek is mert nagyon fáradt vagyok.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ja és még kettő "tavaszi kép" húsvét hétfő Dobogó-kő-n

Kép Kép

Andi
KépKép[/url]
andi005

igen, Jutta, ez az! mi gyümölccsel ettük. hát, nemtom, mennyire 'igazi' kaja ez, de egy doboznyi próbát megér. végülis nem tartalmaz semmiféle allergizáló cuccot. mint már mondtam, nekem oyan tejbegríz-jellegű a cucc, tehát a szülők étrendjében max. alkalmanként illeszthető. én inkább főzelékpárti vagyok amúgy is. úgyhogy majd az lesz ebből, de nem hoztam krumplit anyukáméktól. se répát. így azzal még várok/-unk.
próbálnék kb olyan kajákat adni, ami normálisan bevezeti azt, amiket mi eszünk. csak ugye tejmentesen. meg lisztmentesen.
husival mi is várunk, bár Hajni tyúkanyós linkje szerint 7 hónapos kortól mehet.

na, vissza a melóhoz. remélem, Petra nem sokáig rázza a békáját. :?

Kép
an°°di

ja, tényleg, Vicuska hsz-ről jut eszembe: mennyit kell innia a gyerekeknek, ha mondjuk van napi 4 szopi (este kis tápival pótolva ugye) és egy 'igazi' kaja? adjak nekik vizet/teát? :shock: :roll:

Kép
an°°di

Andi adjál nekik, de ne csodálkoz,ha 4 szopi mellett, nem igen fognk mennyiséget inni.
Dorka 3x eszik tápit (200 ml) és 1x gyümit (100 g), 1x Sinlacot (200 ml), no ehhez képest nem sokat iszik pluszban.
A vizet csak véletlenül, a teából meg vagy 20-30 mlt összesen!

Igazad van ezzel az igazi kaja dologgal, csak nézz rá a tápi kcaljára, majd a főzijére... a husis főzik már tápértékben is ott vannak, csakhát mégse kezdhetünk azzal... addig meg nemtudom mi lesz, mert Dorka a sütőtök-krumpli után hamarabb éhes volt ...
(most egyrészt ezért, másrászt a Sinlac bevezetése miatt nem kap főzit, mert az már 3! kaja kiváltását jelentené :shock: :shock: , igaz dokinéni azt nyomatná...)

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
húsvét nálunk is szép volt, bár elég sűrű, hétfőre rendesen kipurcantunk. Itt volt a nővérem, a bátyám is jött (mind Bkeszin anyukáméknál) úgyhogy két unokaöccs + Vilkó + a terhes húgom (náluk is fiú lesz :lol: )... szerintem anyukámék már lemondtak a leány unokáról :lol:

Vilkó nagyon belehúzott a hason létbe, megijedt sztem ő is :lol:
És egyre kevésbé feszes, pl ma bekapta a jobb lábujját 8)

Engem is érdekel, h mennyit kell inniuk, meg mit ennek a gyerkőcöknek. Nálunk az alma, körte már lement, most jön a sütőtök.

Na, mindenkinek további sok szépet és jót, mennem kell. Ja, és költözünk, összel, de remélem még idén, a lakás már megvan, annyi a lényeg! :lol:

KépKép
1macsek

hé, Macsek hová költöztök? 8) :shock: :D szuper!!!! lábujjbekapás?! :shock: majd megmondom Hubának, h irigykedjen. (sztem ő meg egyre feszesebb :cry: folyton homorít)

Kép
an°°di

A homorítás állítólag jó, ma mondta a gyógytornász, mert Vilkó állandóan úgy fekszik az oldalán, h totál kicsavarodik. Ezt látván azt mondta, h ez így oké :shock: fenese érti...

Orbánhegyre :lol: :lol: de teljes körű felújítás, cirkót kell csináltatni, meg ilyenek, szóval lesz vele dolog, de úgy tűnik hogy onnan nem megyünk tovább egy jó ideig :lol:

KépKép
1macsek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?