Új privát üzeneted érkezett!

Beusa!
Elfelejtettem írni, hogy nagyon jó mosolyogtam a wc-s teáztatós storyn :D Olyan, mintha a sógoromról írtad volna :D :D

Melódia!
Hát nem lehet könnyű nektek. Én meg itthon lógatom a lábam, semmi gondom sincs. :oops: Drukkolok, hogy összejöjjön neked a munkahely, a párodnak a suli, Pistikének a bölcsi, Fati pedig gyógyuljon meg minnél hamarabb!!!

Bettus!
Látom a te lányod is az autókat preferálja :D Nálunk az a ritka, ha Jazi kezében babát látunk...

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,

mindenkinek nagyon szépen köszönjük!!!!!!!! Aranyosak vagytok!

Most csak ennyire futja, az elmúlt napokban ritka szahul vagyok, gondolom a keddi utazás is rátett egy lapáttal... Ma már pindurkával jobb, ami azt jelenti, kezdem létező embernek érezni magam :o
Olyanom van, mint mikor nagyon náthás az ember, és se enni, se inni, se felkelni nem tud.... csak döglene, ha felül már remeg, mert abban kifáradt... és csak néz ki a nagy buta fejéből... Szóval nagyjából így telt az elmúlt két nap, és ez ma már jobb!!!! :D:D:D

Na, majd ha visszetértem élőként, akkor olvasok-írok.
Pussza nektek!

Bettus, nem mondod, hogy az ott a kisautón Kitti? Mert én ki nem néztem :) Sokkal lágyabbak lettek a vonásai, kislányos édes picimanó :)

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Ma megvettem a kicsik húsvéti ajándékát, egy fa homokozót, fedéllel. Jó lenne, ha apának minél előbb lenne ideje megcsinálni a hintaállványt is (már megvan az anyag, csak el kéne hozni :x ) Már csak csúszda hiányzik, de az baromi drága :evil: 34 ezerért láttam, aminek a mérete azért normális volt.... Hátha egyszer arra is össze tudjuk sprórolni, és akkor kész a minijátszótér!

Riz, neked hiába kívánok jobbulást, az még odébbvan! :? De azt tartsd szem előtt, hogy addig jó, amíg rossz, vagyis ameddig rosszul vagy, tuti él a terhesség! Nekem mindig ezt mondták.

Melódia, én is drukkolok nektek, hát nálatok most tényleg összejött minden! Olyan rossz, hogy nem lehet más időbeosztásban dolgozni, most megint egy új helyet megszokni!! De legalább örülhetsz, mert vidéken nem tudnál így válogatni a munkahelyek között!!

Bettus: a Kitti tényleg nagyon megváltozott, hát hiába, ők már igazi nagylányok! :wink:

Levike is nyitogatja az ajtókat, ezért nekem is zárnom kell. A múltkor, mikor itthagytam őket mamával, kinyitotta az ebédlő ajtaját és az előszobában állt a bejárati ajtónál, és ott kiabált, hogy anya-anyaaa, mama akkor vette észre. Még jó, hogy azt az ajtót nem nyitotta ki - pedig ki tudja!! - mert a kaput is nyitva hagytam, mivel otthon voltak. Akkor aztán ki tudja, hova ment volna!!! A másik a lépcső: ez a gyerek mindent megmászik, végem van tőle. Marci edzésén vártunk, hogy vége legyen, volt ott lépcső, Levi csak azzal volt hajlandó szórakozni, hogy lépcsőzött. Persze egyfolytában mellette voltam, de annyira kell figyuzni!! És képzeljétek, váltott lábbal megy néha a lépcsőn :shock:

Vásárolni már nem igazán lehet vele elmenni, mert nem marad el sehol, babakocsi kizárva, gyalog csak arra amerre ő akar, ma a Jysk-ben 50x meglógott, tiszta ideg voltam, bevásárlókocsiban ideig-óráig, de aztán hisztizve félig kilóg belőle és üvöltözik, hogy MANNI MANNI kicsit palóc tájszólással ez a menni :lol: :lol:

Úgyhogy most jól meg vagyok lőve, nagyon nehéz bármit intézni vele, és nincs, aki vigyázzon rá...

Linda, a múltkor amit akartam küldeni video, Levi volt, ahogy dumál, csak nem ment át, majd csinálok róla frissebbet, rövidet, és este megpróbálom átküldeni.

Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Linda!

Belehúzni? Még magam sem tudom mi lenne a jó. Azt szerintem el kell határozni és arra koncentrálni. Riz akarta és össze is jött nekik. Azt nem tudom írtam-e, de leálltam már a 45 napossal. Most megint 45 nap , délig gyümivel. Te, h állsz? Már ráálltál a mérlegre? Biztosan nagy változás van Nálad, hiszen olyan hősiesen csinálod. Na! Launak kezd kibújni a foga? Hajrá!!!!!!!!

Santos!

Csókold már meg a kis koboldlányodat! Timi anyu küldi
:lol:

True írta már a húsvéti ajándékot. Többiek?????? Ki mit fog venni? Én arra gondoltam, h egy pici sárga kiscsibét vennénk Dórinak. Annyira kiváncsi vagyok a reakcióra. Mostanában az Animal Planetet nézzük és valami hihetetlen milyen extázisba tud esni amikor az állatokat látja. Sűrűn van: ohhhhhhh, tapsolás, nevetés stb.....

Tegnap a frászt hozta rám Dóri. Képzeljétek aludt egy óriásit 11:30-16ig. Már azon voltam, h felkeltem. De olyan édesen kelt fel. Mosolygott, szóval bizti kell ilyen is Neki. Ma sem volt piskóta az alvása 13-15:30ig. Linda te jutottál eszembe, mert Lau a nagy álommanó.

A legújabb, h megyünk az utcán és sziázik. Kész vagyok lányok! Minden nap boldogság a felkelés :lol: Úgyhogy már megyek is aludni, mert már ma van. Tehát mindjárt jön a BOLDOGSÁG! :lol:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Timi!
Szeretem olvasni a boldogságtól sugárzó soraidat! :) Jazi is szeret aludni, napközben olyan három órát szokott.

Nálunk is van pipiskedés meg ajtónyitogatás, de nem vészes. A bejáratit én mindig kulcsra zárom.

True!
Harcos Levi függetlenségi törekvéseihez kötélidegeket kívánok! :wink:

Már a múltkor akartam írni, hogy olyan jó fotókat tesztek fel, nagyon szeretem nézegetni őket!

Kép
Kép
Kép
juborka

Húsvégi ajándék: mi nem szoktunk :shock: :oops: Valahogy eszembe sem jutott, hogy ez olyan ajándékozós ünnep lenne. Inkább elmegyünk valahová pihenni...
A Párom elment Siófokra hajnalban, Jazi még alszik, én itt pötyögök, a fiúk meg az ágyukban beszélgetnek. Nem tudom miért kelnek ilyen korán, este meg hulla fáradtak.

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi: kicsi korunkban mi mindig kaptunk ajit Húsvétkor, de nem nagy dolgokat, aztán Félegyházán az volt a szokás, hogy a fiúk pénzt kaptak a locsolásért - nálunk nem volt túlzásba vive, de ismerek olyan családot, ahol összelocsolkodott a gyerek biciklit stb. :shock: - itt az a szokás, hogy játékot kapnak a kicsik. Mi azért döntöttünk a homokozó mellett, mert ez most nagyon hasznos lesz - csak már jönne a jó idő, nagyon várom, itt olyan hideg van hogy brrrrr

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Helló Csajok

Nem tudom mi van velem (mondom ezt az esti msnpartyzóknak főként) de nem tudom nyitva tartani a szemem kilenckor már alvászat kész vagyok a fáradtságtól...

Melódia!
Jó hogy jöttél megint,tessék sűrűbben,ha van időd!
A melóhelyeden csak 12 órázni lehet? nem lehet állandó nappalos műszakot kérni? (bocs,ha hülye vagyok...)

Bettus!
Nagyon frankó a kiskocsi és rajta Easy Rider kisasszony,tényleg sokat változott,ahogy a többiek mondják.(próbáltam Rékára kis szoknyácskát adni én is,de tépkedi,megnézi ugyan magát a tükörben de aztán...)

Timi!
Összevissza lett puszilva a gyerek a nevedben :lol:
A csibe annyira aranyos ötlet,de aztán mi lesz vele? Megy a levesbe? :lol: Én nagyon félnék hogy rálépünk (már ha élő pipire gondoltál,egyébként a leves sem értelmezhető akkor...)

True!
Szénné röhögtem magam palóc Levin, magyak ánni kálócsot,
merthogy sütöttem végre egyszer én is...(tej helyett rizstejjel,hááát a gyerek nem szereti,de majd én megeszem,mint mindent a kis konyhamalac.

Linda!
Remélem jól kidumáltatok,alig aludtam a nagy csuklástól. :lol:

Teszek fel képeket azért még: Kép Kép Kép Kép

pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok lányok!

Santos!
Nem vagy egyedül ezzel a fáradsággal. Már a tv-ét se tudom nézni mert érzem hogy nyitott szemmel bobiskolok. Már lehetne jo idő és semmi bajunk nem lenne.
Még vannak emlékeim a lányom szoknyájárol. Azt szerette ha pöröghetett benne. Addig add rá mig kicsi utána már ugy sem akarja. Most csak farmer minik vannak a szekrénybe, és mégse akar szoknyát venni.

Megkaptam az első nőnapi deszertemet.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

JELENTEM :KIBÚJT LAURA LEGES LEGELSŐ FOGA :lol: (még nem teljesen,de kint van :wink: )nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!
A bal felső :roll: mellékhatása nincs az erős nyálzáson és anyáskodáson kívül,hála istennek éjszaka és napközben is jól alszik,de nappal nagyon kis nyügike,szinte obégat,nem sír csak matat a szájában és nyálzik,kaksija nem híg,láza sincs,esziik is,iszik is,ez ugye normális? :lol: most apjával locsiznak.
Nem nagyon leszek hétvégén ,mert kisegítek a virágboltban a nőci nap miatt,reggel 7-re megyek,Laut viszem Györökre.

Timi,ugye milyen jó mikor ilyen sokat alszik a gyerek? :wink:
Ja,még megy a fogyi,április elején mérlegelek.

Ildi,homokózó klassz lesz,csak tényleg jöhetne a tavasz :o
lau is kap egy kis apróságot,olyan fotelt szeretnék neki(szivacs)

Santos: :lol: yes,jó kidumáltunk :mrgreen: nagyon ari a kis sapis :wink:

Bettus,király a retró járgány,és természetesen Kittike is cuki :wink:

mennem kell ,végeztek a fürcsivel,ja, kenem neki a kis ínyét azzal a fogzás könnyítővel,szereti megenni :roll: :lol:
(nem olvasok vissza,rem,jól írtam mindent)

Linda

Kép

Kép
czmelinda

HI lányok!

Linda!

Végre, h kibújt az a pici fogacska. Én le sem merem írni, h Dórinak hányadik foga bújt ki :lol: :lol: 13.-14. Tök jó, h így van hébe-hóba egy kis munkád amivel egy picit feltöltődhetsz.

Santos!

Úgy gondoltam, h megveszem a kicsibét vagy kiskacsát és visszaviszem az öregasszonynak a piacra. Csak 2 napig lenne nálam. Remélem ez kivitelezhető, mert annyira várom a hatást amit egyszerűen szavakba nem tudok önteni. Mivel tudom mennyire szereti az állatokat. Brrr bele is borzongtam :wink:

Jubi!

Én is szeretem olvasni a soraidat :lol:

Nos! Most ennyi voltam. :wink:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok,
Linda, nagy gratula a fogacskához:-) szuper édi lehet:-)

Riz, pihenj sokat, hogy minden okés legyen kis lurkóval.

Santos,
Csak nem Te is??? Vagy csak én gondolok az álmosságból rögtön arra....:-)

Jubi,
azt hiszem három gyereket mozgatni sem lehet könnyű...

Melódia,
akkor egyeztethetünk beszoktatás ügyben. Hétfőtől én lánykám is szokik, igaz az itthoni családi napközinkbe. Ez kicsit más, de nem feltétlenül könnyebb.
Éjjel nappal melózunk rajta, ma már kissé sok volt Minnusnak a rengeteg új játék, pakolászás. Főleg, merthogy a saját életterünk kicsire szorul vissza, így elég izgalmas. Majd mesélek.

Sziasztok, szép tavaszi 7végét mindenkinek. B

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Nőcinapot!

Kép
Vendég

Csajosok!!
Ezt nektek!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
Boldog nőnapot kívánunk!
Pisti baba, Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok

Egy kis élménybeszámoló, bocsi ha hosszú leszek.

Ma jöttünk haza a nyíregyházi hosszú hétvégénkről. Nagyon jól telt, csak az idő jobb is lehetett volna. :?
Pénteken dél körül tudtunk csak indulni, páromnak még melóznia kellett. Este haverok-buli-fanta :D
Reggel kelés (nekem henyélés) férjem a Kittivel tescozott 9-ig :lol:
Vettek is szép bodykat, pizsit, nagyon jó cuccok vannak most.
Délelőtt megnéztük az állatkertet, az elején melegem volt a végén elkezdett esni az eső és majd megfagytam. Kitti dél-1 körül elaludt, kesztyűjét a szálláson felejtettem és csak egy kiszokni volt nálam így az került a kezére :wink:
Délután megnéztünk a nyíregyi élményfürdőt. Húúú azt nagyon élvezte. Olyan cuki volt majd megzabiztam. A víz nagysága pont neki való volt, a játékok, csúzdák, látvány szép és használható volt. A termálba is kicsit megbugyogtattuk a fenekét :D
Szegénykémnek a vizicipő feltörte a lábát, de volt ott egy kislány aki mezitláb volt és a csúzda végén csúszott meg, és a feje végig koppant az összes lépcsőn, volt nagy sírás :?
Este nem kellett altatni. És nekünk is jól telt az éjszaka :wink:
Reggel korán kelés, átmentünk a debreceni élményfürdőbe is, az viszont nem volt a legjobb.
Az egyik babyfürdőhöz már túl nagy volt, az kisbabáknak való, a másikhoz meg túl kicsi, a cicijéig ért a víz alig tudott menni. Így ott nem voltunk olyan sokáig, alvásidőbe pedig hazaértem.
Viszont elkövettem azt a hibát, hogy a kocsiba felejtettem a sima pelust, így gondoltam akkor ráadok egy vizipelust ezzel hazaértünk.
250 km hazáig, közbe elfogyott egy pár tea majd bealudt. Mire hazaértün már ordított de nem értettem mi baja van, mondjuk a kocsiba mindig hisztis. Képzeljétek el, kivettem az autósülésből és egy merő pisi volt a gyerek. Csöpögött a nacijából, a kabátja is átázott, még a sarka is pisis volt. Nem gondoltam volna hogy ilyen kicsi a vizipelus nedvszívó képessége... :roll:

Na "dióhéjban" ennyi.

Egy pár kép rólunk, meg magáról a fürdő gyerekrészlegéről, mondjuk a neten is fennvan, de élőbe más

:) Kép Kép Kép Kép

Kép
bettus79

LInda: Gratula a foghoz! JUHÉJJJJJJ!!!!! :lol:

Jubi: Szupi az új képed. Rövidebb haj??? Csini :lol:

Santos: Édi Réka baba, az első képen azt hittem valami régi motoros sisak :lol: Szoknya, meg csini cuccok, úgy látom Kitti imádja, mert mikor valami szépet adok rá, modnom neki, menjél mutasd meg apunak, ő meg rögtön elájul hogy milyen csini :wink: Modnjuk a hátul copi nem jön össze mert mindig kicibálja, csak a pálmafa a nyerő.

Böcsi: Telcsiztek hogy felvették a lányom bölcsibe szeptembertől, de még nem tudom hogy akkor mi lesz. :roll:

Beusa: napközi, ez milyen nálatok pontosan, olvastam róla valamikor, de gondolom ahány ház annyi szokás. Leírod nekünk? Köszi :wink:

Húsvét: nálunk is volt kisebb ajándék, csoki-moki ilyenek, de mondtam hogy Kittinek nem kell csoki, kértünk egy homokozó szettet, vödör, lapát szita stb.

Anyósnak kifejezetten mondtuk hogy ne költse a pénzét, és képzeljétek múltkor mentünk hozzá és az egyik szobába volt egy kis csúzda, kismotor, meg kisbili. Annyira idámja az uncsiját, hogy berendezett neki egy játszószobát. Így nyugodt szívvel hagytuk ott amíg elmentünk az utazás kiállításra :wink:

Na most már tényleg alszok, köszi a lányom nevében is a dícséreteket :D

Kép
bettus79

Sziasztok!

Köszönjük a fiúknak a szép virágokat
:lol: :lol:

Dóri meg ilyen szépséges virágot kapott apucikájától :lol: [KÉP]

És most a börzén vásárolt rucik következnek :lol:
[KÉP] [KÉP] [KÉP]

Még vettem 7 db csiri-biri harit is :lol:

HOL VAGYTOK?????????????????????????????

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Timi!
Nagyon jókat vettél!! Azt elárulod, hogy mennyi volt így összesen? Én még nem voltam ilyen börzén, fogalmam sincs az árakról...

Linda!
Igen, a hajam egyre rövidebb és egyre világosabb...Ez a változat tetszik most mindenkinek a legjobban, nekem is :D Annyi a gond, hogy mindig vasalnom kell, mert alapból göndör, de ennél a hossznál göndören nagyon viccesen néznék ki.
Jók a képek, kedvet kaptam egy kis pancsihoz. Mi is készülünk Nyíregyházára, de eddig csak az állatkert volt tervben, nem is tudtam, hogy van ott élményfürdő :shock: Nagyon tetszik a képeken, szerintem mi is megnézzük. A debreceni élményfürdőbe mi Jazi nélkül szoktunk menni - addig ő mamázik -, mi meg a fiúkkal élvezzük a vizet. Hidd el, hogy nagyobb gyerekekkel már a debreceni is nagy élmény - csak hogy egy kicsit haza beszéljek :wink:
Milyen jó fej anyósod van :shock: :D

Beusa!
A három gyerek szállítása stb. csak logisztika kérdése, abban meg már nagyon jó vagyok :D
Én is kiváncsi vagyok a családi napközire!!

Santos!
Jöhetnek még ilyen képsorozatok Rékáról!!

Linda!
GRATULA A FOGHOZ!!! Innen már nincs megállás...

Kép
Kép
Kép
juborka

Ja még annyit az úszópellusról: tavaly nekünk is maradt meg, gondoltam elhasználjuk nappalra. Hááááááát...az első adag pisi a talpáig folyt :?

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,

tegnap óta jobban jobban vagyok ;) vagyis, azóta tartós a jóllétem. Délelőtt szavazás+séta, délután pedig elmentünk csemete nélkül a pécsi Gospel Kórus koncertjére, imaházunkba voltak meghívva ;) Nagyon jó volt!

Persze indulásig nem volt biztos, hogy megyek :D De napról napra jobban vagyok. Betömtem az elmúlt napokban egy nagy vagon vitamint magamba, mindenfélét (b, c, és elevit amiben gigászi mennyiségű vas van), ezek lassan kezdtek hatni. Most már csak kisebb fáradékonyság, kajában való válogatósdi (volt, hogy egy napig nem tudtam enni, csak undorodtam mindentől) és hatalmas vadászkutya szaglás van rajtam :) Még a csemete is meg a férjem is tiltólistán van, nem jöhetnek ám csak úgy a közelembe... A reggeli pisis pelus szaga.... :D:D:D:D Kiadtam apának, hogy sűrűbben mossa a kicsi haját, mert ha büdi a feje, akkor nem tudok puszit adni neki :roll: :D Amúgy jól vagyok :)
Kistesó érkezésének legjobban apa örült, meg barátok. Férjem szerint, ez még nem megfogható, nem felfogható dolog, ezért nem kezdett üdvrivalgásba más családtag (értitek? :? )

Bettus: a képek láttán Santos féle sárgulás kezdődött el rajtam :o Nagyon örülök, hogy ilyen jó helyet találtatok, és jól éreztétek magatokat!

True: amit írtál nem mondom, hogy segített :D de igenis erősített :D Köszi! (Apa olvasta fel nekem, mert "ágybanfekvő" nem tudott felkelni :P )

Most ennyi, megyek aludni :D:D:D:D

KépKép
rizibizi

Ja még annyi, hogy ma voltunk egy másfajta játszótéren, mint eddig, és ott volt Kakas-ülő, meg krokodilszerű nagy farönk, ami egy hosszu fatörzs, felfüggesztve... és mögé ültem Veronikának...és ment a hinta-palinta...na ezt is nagyondenagyon élvezte. Meg a kakas-ülőt is, ahol bicepszre gyúrtam :D mikor húzgáltam felfelé, másik kezemmel meg készenlétben tartottam, hátha lepottyan :D Mikor elfáradtam, akkor meg próbálta felnyomni saját magát :P

KépKép
rizibizi

True!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Riz!
Örülök, hogy már jobban vagy!!

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

True!

Boldog Névnapot!

Jubi!

Jó az új frizurád! csíkoztatva is lett vagy csak vágva? Alapos fodrászat rám is rámférne. :?

Linda!
Gratula a foghoz! Máshol is jön Laurának? Látszik az ínyén?

Timi!

Jó cuccokat túrtál :) mennyit fizettél ezért a sok ruháért?

Ribizli!
Mikor mész dokihoz? Örülök, hogy jól vagy :wink: Veronika nagyon lefáraszt egyébként? Pihenj amikor csak tudsz!

Bettus!
Tök jó helyen voltatok! Mi a neve pontosan? Máshol is van ilyen fürdő az országban, mármint ilyen tök jó babáknak kialakított? Kittike nagyon édes ezzel a frizurával!

Mi most jöttünk meg sétából, ilyen még nem volt, levetkőztünk, Kata ment a kiságyba és 3 sec alatt már aludt is. Nagyon ki volt fáradva, már 11 felé is álmos volt, de vártuk a hamit (rendeltem), 13kor hozták, ettünk mentünk sétálni, olyan szépen sütött a nap. Beájult szegényke :)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, én is megyek enni, meg pihenni.

Edit

Kép
Kép
edi78

Na helló
BOLDOG ILDINAPOT! (képet újfent nem tudok beszúrni,de mindjárt keresek valamit az enyéim közt....na ezt találtam,remélem szereted az ilyet (én nem vagyok valami virágképet csatólós tudod... :lol: Kép
de az igyekezet kérem...az uram hazajött vasárnap és jó szokásához híven aludt,majd du 5 kor az ágyról átfeküdt a kanapéra,szóval nyugis hétvégém volt újfent,viszont nem volt ma délelőtt netem,azt hittem fejreállok :lol: függőség ez én mondom.

A srácoknak köszi a virágot! (én csokikát kaptam,de csak mert megjegyeztem,hogy nőnap van vagy mi... :lol: )

Bettus,
Sárgasárgasárgasárga Nagyon állat ez a fürdő,biztosan élvezik a gyerkőcök (én még nem is voltam Rékával usziban azt sem tudom mit szólna egy ilyenhez,anyóséknál nyomult úszógimival a "medönsziében" amolyan úrilány módra,fintorogva. :lol: ) Hja kérem az úszópelus...mivel terveztem,hogy majd egyszercsak babaúszásra is fogok járni vele de nem így lett vettem egy vagon úszópelust,hát egy óránál többet nem bírt ki,tiszta pisi volt a bébi,pedig nyáron tök jó volt ráadni,mert jól nézett ki a kis mintás,tengeri csillagos bugyiban...na dehát nem a külső ugyi...
Ja igen,az én úszósapim a menő mostanában azt huzigálja a fejére fel és le diadalittasan (a második kép a levétel pillanatában készült,látszik a diadal a pofin heheeh) Jó az ilyen anyós a háznál :lol: játszószoba mi? sárgasárgasárgasárga.

Timi,
Nagyon jókat börzéztél össze,egyszer voltam börzén egy halom cuccot bírtam volna venni,meg jó,hogy tudod,hogy kitől veszed.

Jubi,
hihi Jön még majd sorozat,de annyira lusta vagyok szöszmötölni a képek átméretezésével,hogy ritkán tudok csak feltenni...de lesz még beccsszó.

Riz,
Büdi a feje???? :lol: :lol: :lol: :lol: még ilyet,a kis tündérnek? A csókosszájúnak? Nahááát nem is hiszem el! Pihenj azért ha bírsz! Micsoda változáson megy át az ember ilyenkor,jól bírja a libikókát,meg a kakasülőket,de elájul ha például lángost lát,szagol....micsoda furcsaságok....ja még ez jutott eszembe: Mit gondosz, mit szól majd csókosszájúpicibaba "trónfosztáshoz"
Kérdezem azért,mert S.R.F (Vagyis Sánta Réka Fanni, a sapkás, tutira iszonyatos féltékenységi rohamokat kapna,tekintve azt,hogy ha hozzáérek- símogatási szándékkal- más babához a jászótéren fúriaként ront oda és vádlón néz,majd ismét dzsungelharcossá vedlik és a hintát támadja...) szóval még nem agyaltál ezen?
Én is alszom egy csomót,egyelőre a tavaszi fáradtságra fogom,de most is mindjárt koppan a fej,tök nagy kupi van a lakásban én meg csak feküdnék...majd ráfekszem a kiteregetnivalókra és magamra húzom a Réka által széttépett quelle katalógus lapjait...szép remények.

Megyek,kv vagy alvás (találtam egy tök fini kávét Zamat cikória,de persze mivel koffeinmentes ezért literszámra is ihatom eheh és nem ugrik ki a szívem sem tőle)...na puszika

Zsuzs

Kép

Kép
santos

True,
:lol: A KAKTUSZ VIRÁGA :lol: ez egy komédia címe is,franciák írták,vicces-jó....nem szándékos,csak szép volt a kép Santos hülye a viárgokhoz is mint tudjuk...

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Linda!
A szenilitás miatt nem írtam neked vén zsémbes boszorka lettem mint látod,szóval nagyon király a fogkijövés!!!!! Mivel kenegeted? Visszatért az étvágy,vagy még darálja kifelé a kajákat? Urad még Győrben vagy már itthon melózik? na tényleg pá :arrow:

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok!

Ildi,Isten éltessen sokáig,kötöttem neked egy pici csokrot: Kép
Mizu nálatok?Nekem nagyon hamar eltelt a hétvége,sokat melóztem,itthon is meg máshol is,rengeteg férfinép vásárolt virágot nőnap alkalmából,jó volt egy kis pörgés.Szombat este a meló után fél tízkor sütöttem a drágámnak a tortát(amúgy kedden lesz neki a szüli.nap),majd másnap reggel meg is kostoltuk,nagyon fini lett a Malakow torta,isteni volt a pörkölt mandulás vajas krém....nyamesz :wink: Ajándékot is megkapta,meglepődött,én egy big Milkát kaptam tőle nőci napra :lol: Vasárnap szintén Györökön voltunk,egy nagyot sétáltunk a Balcsi parton,kertészekedtünk,dumáltunk.....

Santos,emberem még Győrben:azt mondja tegnap:hatkor kelek és indulok is,ehelyett 7 kor kelt.... :lol: úgy néz ki, még egész hónapban ott lesz,csütörtökön viszont megjön,mert pénteken Pestre megy a motor kiállításra a heverokkal,de sebaj,én meg az uncsitesóm szülinapi ebédjére,hehe,bizti lesz torta is,hehehe.
Tavaszi fáradság,mi?!De egész télen meg nyáron is??? :lol:
Fog kence fice:dentoxin vagy mi a szössz,most nem tudom megolvasni mert Lau szobájában van a papír,ő meg még szunyál.

Timi,olyan jókat turiztál,jól fognak állni Dórinak a kis rucik :wink:

Edi,fent sokkal jobban fehéredik Lau ínye ,mint lennt,majd teszek fel fogas képet is ,de nem most ,mert mindjárt kel.Kata jó sokáig fennt van,elhiszem hogy fáradt vagy.A bécsi vagy nem bécsi(passz) diéta amit írtam,bejön neked?

Riz,Lau csúzdázni imád,már majdenm tud egyedül is :wink:
Én is a szagokkal voltam annó hadilábon,mikor kinyitottam a hűtőt,azzal a lendülettel csuktam is be,soxor kinyiítottam,megnéztem mi hol van,és legközelebb csukott szemmel kivettem ami kellett:roll: :shock: :lol: .Róka koma van?

Bettus,pazar szupi helyen voltatok,még jó hogy mi gyakran járunk fürcsizni ,így nem sárgulok be ,mint egyesek :mrgreen:

Hú,rohanok,ébresztő,gyümi meg minden....

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Itt vanna a képek,Lau most épp jól elvan,autózik :roll: :lol:

az első fog,bal felső: Kép

egy emlékmű meggyalázása a Kastély parkban: Kép

mai séta: Kép

mamival virágoznak: Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda

True: Boldog névnapot kívánunk innen is ;) !!!!!

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Na végre, h itt vagytok :lol: :lol: :lol: !

Linda!

De édes Lauka pici foga :lol: Megviseli? Dentinox=dentonix :lol: :lol: Ez tetszett :oops:

Santos!

Mit nem tudsz? KÉpet beszúrni :lol: , ez akkor mi? Tök ügyi vagy. Van még fáradság? Csak nem te is????(mint Riz???) Nekem ez nagyon gyanús :lol: Dóri dettó Réka. Féltékeny amikor Kitti az ölembe ül, vagy csak ha hozzáérek. Dóri ha el is van egy játékkal és meglátja ezt , már rohan őrjönge és már sajátít is ki magának. De amikor látja apucikájával ölelkezünk, már dörgölödik ő is, h felvegyük. Mit is mondhatnék? IMÁDOM NAGYON :lol:

Edi!

3500Ft. Ebben benne van a 7 db hari is. Te is mindig alszol Katával?

Riz!

Más ez a terhesség? Vagy milyen? Írjál már erről

:lol: Mikor is tudunk többet, h mekkora és mikorra leszel kiírva?
Az klafa, h jobban vagy.Nekem szerencsém volt, mert én semmit az égatta világon nem éreztem. Nem volt sem róka-koma, sem émelygés. Most ne félj ÉRZEK MINDENT! Olyan most Dóri, mint a gyík. Olyan Perpetuum mobile.

Jubi!

Szóval ezek a ruhák a hari nacival együtt voltak 3500 ft. De már várjuk, h megint mehessünk börzére.

:lol: Dogáiddal, h állsz?

Ildi!

Boldog Névnapot!

[KÉP]

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok!!

Köszi szépen mindenkinek a köszöntéseket!! Tegnap apa itthon volt még (tanúként hallgatták ki a múltkori gázolásos baleseben, aminek szemtanúi voltunk) és elvittük a gyerekeket ovi, suli, aztán elvitt Pécsre csavarogni névnapom alkalmából :lol: :lol: A Jeans Club-ban iszonyatos leárazások vannak, kaptam egy gatyót meg egy fölsőt, de voltak pl. 690-ért tök jó szövetszoknyák, csak ami tetszett volna, nem volt a méretemben, és mivel negatív idő állt a rendelkezésremre a döntésben, ezért a gatyó, amit vettem kicsit nagy lett rám :x

Timi rucik klasszak, tök irigy vagyok na.

Linda hatalmas gratula a foghoz, és nagyon szépek a képek, különösen a mezős tetszik nagyon :)

Nem igazán tudok most mindenkinek reagálni, mert mindig késésben vagyok, Levivel voltunk dokinál, mert már megint köhög szegénykém:( mondjuk ma gyüminapot tartok elképesztő haskörfogat okán, úgyhogy főzni nem fogok, bébikaját kap nemsokára, aztán hatalmas nagy alvást tervezek neki:) mert megígértem a nagyoknak, hogy értük is korán megyek.

Gyorsan még néhány jó kis képecskét szeretnék csatolni, ezért most ennyi pusz mindenkinek!
De először elküldöm, mielőtt elveszik

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Kép így segítünk anyának Kép ilyen helyekre mászok fel Kép Kép megtanultam bemászni Kép megnyírtak!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Ja és amit még mindenképp el akartam mondani, Levi úgy hív, hogy ANYUNYI, apát meg APUPI
true

Ildi,olyan jók a képek :wink: alig várom már hogy Lau engem is szólítson.Múltkor egy csajszival együtt sétáltunk,a lánya annyi idős mint Lau.Bement a Rossmanba én meg kint maradtam a gyerekekkel,a kislány meg csak:anya,anya ,anya....szóval nem ez hiányzik :roll: :lol: Ha valamit nagyon akar akkor ezt mondja:ee eeee eee eee e eee e eeeeee :lol:

Santos,elfelejtettem írni,hogy most már nem darálja ki a kaját Lau,igaz ma egy üvegeset kapott,mert nem volt időm főzni,egész délelött mentünk......Vettem egy tökfőzit sonkával,de hogy egy darab sonkát sem láttam benne az biztos....Sehol de sehol nem lehet kapni tököt,hiánycikk,felzabálták az emeberek a télen :x

Timi,nem igazán viseli meg Laut,inkább csak előtte egy pár napig volt nyügösebb minkor írtam hogy állandóan jött utánam,most jól elvan,autózik,toligálja a játék babkocsit,motorozik,labdázik...az eurós boltban vettem neki 4 lasztit,kicsiket,imádja :lol: meg egy felhúzhatós tekit(rád gondoltam mert a te kedvenced)olyat ami úszík fürdőkádban,felétek nincs ilyen üzlet?Jópfa kacatokat lehet venni,270FT-ért.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Hali!

Linda!

Nálunk nincs ilyen bolt. Muti a békát majd. Bizti én is vettem volna :lol:

True!

Ugye nem mondod, h ilyen magasra felmászik Levi. Szívinfarktust kapnék. Így is probálgatja már Dóri a határokat......Ha egyszer ráveszed magad, akkor szívesen küldök az aloéról ismeret anyagot, mert őrület, h milyen sokat betegek. Persze tudom, h a közösség, de hát akkor is! Barátnőmnek is hoztam és hála elég jól bevált nekik. Azt azért nem mondom, h nem betegszik meg a fia, de sokkal-de sokkal hamar lefolyású a nátha.

Santos!

Mi ez a zéro?

Timi,

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok,

igazából mindig mindenről kisregényt tudnék írni, és nem akartalak titeket a nyavalyáimmal traktálni :roll: Főleg ha magamat elemezhetem... :twisted:

Ez a terhesség iszonyatosan más lett mint az előző, védőnő szerint lehet, más nemű baba jön... vagy bármi. De lehet, keddi út során összekaptam valamit :shock:

Szóval ezt is megéreztem, mint Veronikát.... nála volt mellfeszülés, akarom mondani mellviszektés... utcán, bárhol, irdatlanul... vakargatni muszáj volt, persze, hogy más ne lássa, úgy :P De itt most nem volt... Csak tipikus anyai érzések jöttek a semmiből, babázós érzés, hangulat (Elmúlt már!), ez volt Verónál is :) meg most nagy szomjúság érzés + sok wc. Pár nap múlva hass puffadás... buborékos üdítő előnyben részesítése, könnyű buboréktávoztatásra :) És pocakom gigászi megnövekedése (puffadás miatt) kb 4-5 hónapot kinéztem volna magamból :) Mondtam is, vagy ikrek lesznek, vagy szuperman, aki így nő :D

De keddi út estéjén hihetetlen fáradtság, és szerdától, nemhogy alig tudtam hazajönni a dokitól, mert úgy elfáradtam.... de enni már csak pizzát tudtam... melegszendvics.... majd egy nap múlva semmit. Mindentől undorodtam. Párom tette tisztába a kicsit, ő etette joghurttal, mert kavarog a gyomrom a szagától is... Hűtő büdös, ki kellene dobni egy csomó kaját belőle... de nincs hozzá gyomrom... Párom megmentett szombaton, mert elmosogatott <- már nem tudtam kimenni a konyhába a bűztől, amit csak én éreztem, pár tányér+pohártól... Tehát se enni, se inni nem tudtam... És ha valahonnan haza mentem, akkor átrobogtam a lakáson... ki az erkélyre, kereszthuzat míg én kint szipákoltam a friss levegőt, addig bent szellőztetés...
Állandó fáradtság, ha csak felültem az ágyban, már szinte remegtem, kívül-belül... Állandó hőhullámok, vagyis hol melegem van, hol irdatlanul fázom... vagy lábam megfagy, közben fent megdöglök a melegtől :shock:
Róka egy sem volt :D
Veronika pedig átminimaxozta ezt a pár napot. Bűntudatom volt tőle, kissé, de ha az ágyban mellette egy mesekönyvre mutatva próbáltam beszélni hozzá, hogy kisvakond stb,. akkor abban is rosszul lettem... hányinger+fáradtság :shock: :?:
Péntek délután védőnő tanácsára felkerekedtünk vasért bioboltba... meg is vettük.. Meg elevitért gyógyszertárba... és láss csodát, az apával való séta közben kezdtem javulni... ittam buborékos narancsot, ettem bioboltos vörösáfonyát, ami rohadt drága volt, de végre volt valami, amire ránéztem, és megkívántam !!!! Igaz, mint minden, ez is sokkal édesebbnek hatott, mint valójában... minden baromi édes most
Hazafelé menet lassan elmúlt a varázs, de jó volt egy kicsit újra normálisnak lenni... Szombat délután újra gáz voltam... főleg pörkölt láttán, amit párom evett :D Most is rossz belegondolni... a pörköltekkel még hadilábon állok :D:D:D De vasárnap végre rendbejöttem, szerintem az extra vitaminok hatása....
Ja, elevit annyi vasat tartalmaz, hogy a bioboltost nem is kell bevennem....sokkaldesokkal többszörösét

Azóta, kis émelygések csak. Válogatás a kajában, de végre étvágy, farkasétvágy (párizsi, joghurt, máj... kerülés) A top a szeletelt sparban akciós füstölt-főtt tarja, ami most nagyon ízlik :D:D:D:D Más ennyire nem. Édesség kerülés eddig, ma egy francia krémes kunyerálás apától.
Ja, és ha apa eszik valamit, akkor azt tuti elkunyizzuk a gyerekkel... mint pizza séta közben, vagy pörköltes tiltólistáról a gombapörkölt kivétel, mert lenyúltam apa gombapörijét, és cserébe sóletet kapott szegény, amit én turkásztam csak előtte :) De ez pár napja volt csak így... ma már főztem sárgaborsó levest, igaz sokat szellőztettem, mert ritka büdös dolog főzni :D:D:D

Már fáradt sem annyira vagyok, szerintem hatnak a vitaminok, vagy kiment ez a fránya kór, ha esetleg, tényleg beszedtem valamit...

(szóval Veronikával inkább csak mell viszketés, és munkahelyi wc-k kerülése, otthoni pacsulik elhagyatása volt inkább :D:D:D , nem voltam ilyen nemevős-fáradós. Max. kicsit válogatós)-persze mindenről apa tudna mesélni, az elszenvedő :lol: :lol:

Veronikával nem nehéz (Edi kérdezte). Úgy érzem, ezt bírom még, szeretünk nagyokat sétálni... igazából most élvezem leginkább a létét, értitek :roll: vagyis felfelé ível a görbe folyamatosan... de már olyan jó vele lenni... nem nyafog mint picinek... hanem élmények a hétköznapok (kivéve mikor leordítja a fejem....és én az övét :oops: )
Csókosszáj szerintem imádni fogja MAJD a helyzetet, hogy új jövevény van a háznál :) -remélem-, igazából ha vendég jön, akkor még hoz is a másik gyereknek játékokat, és adogatja nekik... szóval enyémcsemete nagyon jószívű, nyitott...szereti a gyerekeket. Igazából neki szól inkább a kistesó... nem is nekem :D :lol: :lol:
És santos, libikókázni sem tudok ám így, minap apa hintáztatta csemetét a szobában, és már azt sem tudtam nézni, gyomorforgató :D

Dokihoz holnap délelőtt megyek... Picurkát pedig november elejére írták ki a szüléskalkulátorok a neten :)

Most ennyi, mondtam, hogy nem tudom tömören, és szűkszavúan, sőt érthetően sem :roll:

Jó éjt nektek! :)

Ja, tegnap, megvettük a második kiscipőjét, 21-es wink bőr, rasztaszínű :) nem is, csak, mint az anyja cipője, narancssárga+világoszöld :lol: :lol: majd dobok képet. Tök jó, mert gyorsan megtaláltuk :) és akciós volt, kiskínaiak leakciózták 40 %-kal, így volt 2900 körül.

KépKép
rizibizi

sziasztok,
Riz, olyan jó olvasni.. és csak bátran hosszan, kész nosztalgia olvasni a soraidat:-)
Vigyázzatok magatokra.

Bettus,
jó lehetett a pihi, klassz az a nagy vizibohóc is. Ahol mi voltunk, ott is ilyen volt.

Jubi, True,
mi otthon csináljuk a családi napközit (induláskor gyermekfelügyelet) , és még csak két nap tapasztalatom van. Sok érdeklődő szülő jön, első nap jöttek a nyitott nap miatt is. Többnyire más helyekről hoznának át gyereket. A miénk jó nagy - 100 nm és ezen maximált létszámban lesznek kicsik - saját lányunk miatt is. Másrészt én azt gondolom, hogy kicsi korban jobb a kis közösség, mintg a tömeges.
Nagy kaland az ilyen, az biztos.
Biokaja van, nagy kert és allergén mentes környezet öko tisztítószerekkel, mosószerekkel stb. De ez titeket gondolom már nem lep meg :lol:
Iszonyat sok meló lesz viszont, az látszik. 2 pedagógus van, de én is egész nap ezen pörgök.

Linda,
olyan szép a csokor, majd én is kérek ilyet:-)

Bettus, tényleg készülsz vissza melózni? Te mit is csináltál? Oda mennél vissza?

True, boldog névnapot utólag is,
szaisztok B

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok, van egy 8,8 mm-es pici baba a hasamban, szívműködéssel. Ez már tuti! :)
Szóval megjártam a dokit (időpontom ellenére, csak egy órát kellett várnom, míg bejutottam :( ) És jól vagyok! Terhesgondozó kimaradt most... Majd egyszer deles altatás után lelépek, és apa vigyáz kicsire, mert pont 11-14 között van :)

De nincs okom panaszra... Ma irtó jó kedvem van -még ha Manci, nem is akart rendesen ebédelni :P :twisted: :P :twisted:

Sziasztok!

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Olvaslak titeket ha nem is irok!
Máskor se fogjátok vissza magatokat a képekkel. Nagyon arik a gyerkőcök!
Rizi! Nagyon furi hogy 2vonalzod van. Jo hogy minden Okés.

Kép
Vendég

Lányok ezt meg kell hogy nézzétek! Még mindig könnyes a szemem.
http://www.videoplayer.hu/videos/play/43516
Vendég

Sziastzok

Riz, úgy örülök, hogy örülsz!!! Remélem, minden rendben lesz a kis lurkóval!! én is emlékszem erre, amit írsz, Levivel nekem is nagyon nehéz volt a főzés! Állandóan egytál kajákat csináltam, amit jénaiban bedugtam a sütőbe, a rizst meg ilyesmiket a mikróban, aztán menekültem a konyhából. Egyébként az hülyeség, hogy attól más a terhesség, hogy más nemű a baba, szerintem minden terhesség más és más.

Azta Beusa, nektek aztán jó nagy házatok van, ha 100 nm-t kapásból berendeztetek családi napközinek!! Hogy megy ez? vállalkozásként? És ha nem vagyok indiszkrét mennyibe kerül itt egy hónap a gyerekeknek? Gondolom, nem a legolcsóbb, ha ilyen szupi körülmények vannak. Milyen pedagógusok vannak? Óvónők, vagy gondozónők? És a kaja? Ott főzik, van szakácsnő is, vagy hozatjátok? Mennyi a max. létszám? bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de tényleg érdekel. Nekem ez inkább ilyen luxus magánbölcsinek hangzik, de te tudod, mi a különbség a csana és a bölcsi között. Bizti jó helyük lesz ott a kicsiknek, köztük Minnának is! És te maradsz még otthon? Vagy lassacskán mész vissza melózni? Vagy ez lesz a melód?

Timi, mire gondoltál, a konyhaszekrényre? Oda én tettem fel, mert nem tudok mostanában semmit sem csinálni, hogy a két kicsi ne akarna segíteni. Az asztalra simán felmászik.
Levinek a foga miatt bugyog az orra, Hanna mostanában nem volt beteg, csak orrfolyás, de az oviban MINDEN gyereknek folyik az orra, tehát ez nem betegség. Egyébként Levit is mindennap viszem az oviba, úgyhogy ő is majdnem úgy van, mintha közösségben lenne.

Na el pusz sziastzok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Ja, Judit, én ezt már láttam, fel is akartam rakni nektek, csak elfelejtettem valószínűleg, annyira édi, én is el voltam ájulva tőle!!
true

Sziasztok!

Edi: Nyíregyházán voltunk az élményfürdőbe, kicsit ugyan messze van de mivel autópálya megy oda, így nem bonyolult :D
http://www.aquariusfurdo.hu/main.php?subpage=
Amúgy szerintem elég sok ilyen fürdő van ahol a gyerekek pancsizhatnak, főleg ahol van élmény ott gyerekfürdő is van, most már azért figyelnek erre a jobb helyeken :wink:

Linda: Juj mekkora fog :shock: Ennek idő kellett mire kibújt :lol:
Nagyon cuki a sál Lau nyakába, kis vagesz.
Nőnapra én nem virágot kértem, mondtam az Uramnak :P hogy ne dobjon ki több ezreket virágra inkább vegyen nekem ilyen kis beszélőkét a skyphoz, meg kamerát. Szép a virág, szép, de én sajnálom azt a sok pénzt azért hogy 3 napig ott álljon aztán meg irány a kuka :cry: Ettől szomi leszek :roll:
Nekem mondja hogy anya annyira szépen, de akkor olvadok amikor azt mondja: ANYÚÚÚÚ, mondom neki: tessék? Aztán nagy halandzsa :)

Tru: Nagyon jó lett Levi haja, nekem legalábbis így jobban tetszik.

Rizbiz: Úgy örülök hogy van valaki a pocidban :wink: Mi is tervezzük de még nem akar jönni :cry: :oops:
Nekem a magne B6-tól lett anno istenes a közérzetem.

Beusa: Hmmm ahol eddig dolgoztam autóalkatrész kereskedelem, és oda nem szeretnék visszamenni. A böcsi az még második baby függő. Vagy lehet ezt nem is tőlem akartad kérdezni?
Húúú ez a bio, meg öko meg allergénmentes dolog ez nekem már nagyon űri dolog. :roll: Én ehhez túl egyszerű vagyok, bocsi :oops:

Rólunk annyit hogy hétfőn voltunk a 18 hós oltáson, egy mukkot se szólt, semmi sírás, csak néztem nagyot :shock: Másnap volt ám böjtje 39,5 fokos láz, nyakig takony és az oltás helye jó piros nagy lett szegénynek. Mostanra kicsit jobban vagyunk. És 16 fogunk van.

Nos ennyit rólunk, sziókák: Bettus

Kép
bettus79

Hali, csak egy gyors kukk.
Szeretném megosztani veletek a borzalmas éjszakánk, mert éjféltől fél óráig énekelve, sikítva, visítva üvöltött a Kitti és semmi nem volt jó neki, úgyhogy nagyon kivoltam. Ti ilyenkor mit csináltok, már ha valakinek volt már ilyen???

Kép
bettus79

Bettus!

Kedden mi is megkaptuk a 18 hós oltást, volt fekvőtámaszozás és magas frekvenciás visítozás...aznap éjszaka kicsit nyügi volt (4-szer ébredt fel :shock: ), de láz semmi.
Nem lehet, hogy Kittit úgy oltották be, hogy már bújkált benne valami betegség? Csak azért kérdezem, mert mi így jártunk az egyik (már nem emléxem melyik) oltás után. Estére már csupa takony volt, nagyon magas láz, kiderült, hogy betegen oltották be, az meg csak rátett egy lapáttal. Igaz, hogy én akkor szóltam a dokinéninek, hogy néha köhécsel, de ő azt mondta nem gond :?

Linda!
Igaz, hogy nem mostanában volt téma, de most hallottam, hogy a barnarizst 50 (!) percig kell lassú tűzön kevergetve főzni.

Riz!
Jó egészséget a 8 milisnek és a mamájának!! :D A tesóm is kismama, 16 hetes, tegnap derült ki, hogy kisfiúk lesz. Az uncsitesóm is terhes (12 hetes) és a barátnőm is (16 hét körül). Szóval ha ragályos lenne, nem menekülhetnék :wink:

Ma reggel észrevettem, hogy a Jazi egyik kis körme alatt van egy begyűlt gennyes rész (fogalmam sincs mitől :shock: ). Lefertőtlenített tűvel kiszúrtam, kinyomtam belőle a gennyet, betadinoztam és babaragtapaszt tettem neki rá. Most szenvedő arccal mutogatja nekem a bibijét. Apának is lefényképeztük, és elküldjük neki emilben :D

Nőnapra én egy csüngő barkafűzt kértem. Szerintem olcsóbban úszta meg a párom, mintha vett volna néhány szál rózsát. Ráadásul ebben évekig gyönyörködetek...

Kép
Kép
Kép
juborka

plüssök kocsikáztatása:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam pár mondat erejéig....

Szeretném megosztani Veletek azt a örömteljes hírt, ha minden jól megy akkor augusztusban kis családunk bűvülni fog :)
16 hetes kismama vagyok. :lol: :wink: Vonalzót még nem kreáltam, de Rizinek már látom van. :D

Ribizli! Gratula a 7 hetes manóhoz!

Tegnap voltunk a 18 hós oltáson, és mint Bettuséknak, nekünk sem volt aznap semmi gond. Este mondjuk kapott Kata Nurofent mert meleg volt, meg nem tudott mászni, fogta a lábát, jajgatott, meg mondogatta, hogy fá..fá..
Viszont reggel 5-kor arra keltünk, hogy fent van Kata, nyögött, meg fura hangokat adott. Cumit nem is kért, forró volt, kapott Nurofent. Remegett, nyögött meg mint aki félrebeszél beszélt. Aludt egy fél órát, felkeltünk és már ment is az asztalához rajzolni. :) Egész nap rajzol. A széket, asztallal interspárba vettünk 1800Ft-ért. Nagyon tetszik neki.
Aztán visszaaludtunk 8-11-ig :lol: jólesett. Kata nyűgös kicsikét és meleg. :(

Próbálok még jönni. Szeretném visszaolvasni ezt az oldalt.
Este szeretnék jönni kicsit msn-ezni, majd meglátjuk mi lesz :?

Kép

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Szia Edi!

Had gratuláljak elsőként! Ilyen sokáig tudsz titkot tartani? Már csak az lett volna a nemsemmi, hogyha a nemét is tudod mire mi értesülünk a nagy hirről.
Már tulvagy a rosszuléteken is gondolom. Vigyázz magadra és fényképet is kérünk!

Kép Szia
Vendég

EDI

Juj de örülök, TÖK JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Én is én is :lol:
Mi is láttuk az újságba ez a kisszéket asztalt, nekem is bejön, csak még nem tudom hova tenném :roll:

Jubi: Lehet hogy igazad van, mert mikor hazajöttünk nyíregyről egész reggeltől kezdve hapcizott. Mondtam is a dokinőnek, de azt mondta náthának semmi jele, aztán lehet hogy mégis volt benne vmi.
Nagyon cuki Jazi Kitti is cipeli ezeket a vackokat mindenhova, sőt akkor a cuppanóst ad nekik, de nekem nem osztogatja olyan bőszen. :?

Kép
bettus79

Micsoda baby-bumm!! Edi!! Hatalmas gratuláció!! Nem félsz, hogy nem fog beszélni a gyerek sokáig? :lol: :lol: :lol: Van egy olyan babona, hogy ha sokáig titkolják a gyereket, későn kezd beszélni!!! Mondhatom, ti aztán ügyesek vagytok!!! 2 éves koráig megszületik ketteske nálatok is! A többieknek is jó lesz belehúzni, itt a tavasz :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?