Hűh, micsoda fejlemények!
Vagyok ám, olvasok rendszeresen (minden tejfejésnél
), csak írni nem jut már időm.
A fogacskák hallatán csak lestem! ÍNagy-nagy gratula Petrának és Marcellnek!
Zsu, Panka annyira édes azon az alvós képen! Kis angyalka. Tök jó, hogy így ki mertél mozdulni vele, és jól sült el!
Prücsi, nagyon aranyos Ábel, ahogy kutyázik! Leírnád nekem hogy a sült almát hogyan készíted neki? Meg a linket is? (Nem találom...) Mi a jövő héten kezdünk.
Olyan jó, hogy mondtátok a frutapurát, Krisztihez hasonlóan én is azt hittem, ez valami desszert vagy puding, az nem tűnt fel, hogy nincs hűtőben...
Úgyhogy már be is vásároltam belőle.
Timi, szerintem is inkább matrica, mint hitti (ez a szó annyira aranyos
). Lehet, hogy csak tűzoltás, meg átneneti megoldás, de majd később hátha jobban lehet beszélni a kis fejével. Vagy az ovi helyreteszi. Bibuska képei díjnyertesek! Hát, azt a copfot irigylem!!
Jutta, a start-számláról nekem is ez a véleményem. Nagy átvágás, én nem is foglalkoztam vele, ennek ellenére egy nő az OTP-től zaklatott vagy 3xx, hogy nademostmár tényleg küldjem vissza a szükséges papírokat...
Síelés: hát, csúcs lehettél! Idén is hasonlót tervezel?
Na, ezért nem síelek én. Mert csúszik, és el lehet esni.
Vojtek a zurad? vezetékneve?
Mogyo, nem semmi, hogy Ágika gyakorlatilag mindenevő. A táblázatom szerint, ha nem volt étel allergia a családban, akkor narancsot és paradicsomot 7 hónapos kortól lehet adni. Tápszeres bébikéknél gondolom 2 hónappal hamarabb. Szóval jól csinálod.
Gabci, nagyon szép a Gellért név! Meg Ádika egész neve úgy ahogy van!
Eszter neve: Szabó Eszter. Hát, van hangja, ha kiereszti...!
Most egy kicsit el vagyok szontyolodva. Hordozókendő tanfolyamra mennénk fél 4-re, de a párom még sehol. Kivett fél nap szabit, tehát 1-ig dolgozott csak, azt mondta, elintéz pár dolgot, aztán jön 3-ra. 3-kor rátelefonálok, erre ő: már ennyi az idő?? Á, nem, nyugodtan élhetünk a New York-i, vagy a Tokyo-i időzóna szerint is, végül is ... Szóval sz@r érzés, hogy neki rohadtul nem számít, hogy mi meg itt várjuk... És direkt a mi kedvünkért szervezték fél 4-re a tanfolyamot, ezt az égést!!!