Az epidurálisnálén is félek a beadástól, és szeretnék elkerülni mindenféle ilyesmit. Meglátjuk, hogy bírom. Olyan nagy dolog megszenvedni, együtt küzdeni a babáért!
Ti nem álmodtok a csemetétekkel? Nekem mindig más, de olyan meghitt vele! És nem sírós baba
...
Te Bagzer, én nem tudom megnézni az összeset. A tied a terhességem című album? Abben egy szép nagy 22 hetes pocak jön be egyedül. Szép egyébként, de nem tudom, hol a többi...
Nekünk 300 km-re laknak a szüleink. Édesanyám nagyon sokat segít mindenben, jön gyakran stb, anyósomék viszont olyan otthon ülősök, és kicsit fáj, hogy mindenre van idejük, de itt egyszer voltak csak az unokájuknál, pedig mi nem tudunk menni egyáltalán. Úgyhogy olyan furcsa, hogy nem szeretném, ha az ő hangjukat nem ismerné a kicsi, de én nem tehetek róla, hogy nem jönnek.
Aura, Edwig, minden tiszteletem a tiétek, és örüljetek nagyon, azt kívánom. Biztos nagyon klassz fickókat kaptok majd!!
Rékacs,, azért nem semmi, hogy 24 hetes koráig nem vette észre a sógornőd a babát. Milyen hamar eljön neki a szülés, nem?
Lehet, hogy egyszerűbb így.
Nagyon szép 7végét mindannyiunknak, és azt hiszem, segít, ha néha másra is ránézünk- mármint a nyomorban. Radnóti feleségének, Fanninak mondta az édesanyja mindig azt, hogy lefele nézz, ne fölfele. És ez igaz szerintem. Észreveszem, hogy mennyi mindennek örülhetek. És tényleg hálásak lehetünk a párunkért, én még az anyósomért is az vagyok azért
...
Bagzer, olyan jó, hogy így alakult nektek ez az egész!Amúgy a férfiak mindig később érnek
De nem soha. Én is még tanulok, a férjem dolgozik is, nálunk is voltak ilyen "várhattatok volna" típusú megjegyzések, de ez nem így működik. Mindig lenne valami ok, hogy várjunk, úgy meg nem lenne soha semmi.
Na én is rengeteget írtam, bocs...
Noémi
26+5