Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!
Csak egy gyors jelentkezés:
még mindig pocaklakóval vagyok, a szombati uh szerint 4150 g, a feje pedig 37 cm körben. Az akkori adatai alapján pont 40 hetes volt. A doki viccesen megkérdezte, hogy azt látja, hogy hol a baba, de vajon hol vannak az én belső szerveim??? Hmmm... Na igen, ha ő sem tudja, akkor én honnan tudhatnám.
Ráadásul a kenetvizsgálatnál streptococust talált, úgyhogy most antibiotikumot szedek, ami rendesen meghajt. + ehhez még a gyógyszer hatására gombás fertőzésem lehet, ezért mától hüvelykúp is kell.
Már borzasztóan várom, hogy Levi megszülessen, mert már ez nagyon rossz állapot. A doki szerint a szombaton már nem fogok menni a rendelőjébe, max. csütörtökig húzom!
Bencével ma pl. nem mertem elindulni a játszira, olyan hasgörcseim voltak. Akkor jó, ha ülök(spárgaülésben :D , mert nem fér el a hasam) , más semmi.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
hannablanka

Csilla, gratulálunk Bogátához!

A nagyfiúk csak augusztusban találkoznak élőben Csanáddal, legalábis most ez a terv.Az apjukkal általában vakációkban találkoztak a nagyszülőknél (apai nagyszülők), de sosem kötődtek tulságosan hozzá. Ő se kereste a fiúkat, gyerektartást nem fizetett, de hát azért mégis az apjuk volt.
Próbálok lekicsinyíteni egy képet, remélem sikerül.

KépKép
Kép
el..né

sziasztok!

voltam ma nst-n. Minden ok. Vooltak fájások, de csak keményedésnek éreztem. Mivel a doki hétvégén nem lesz, így ha csütörtökig nincs semmi, csütörtökön reggel indítja!

Kép
szly27

Sziasztok!

Hú, tetszik, hogy egyre többször kell új babához gratulálni! :lol:
Isten hozta Bogátát is!

Úgy látszik, ez egy ilyen nap, én is voltam ctg-n. Semmi különös.
Viszont kérnék szépen drukkokat, hogy júli 7-ig ne szüljek (13-ára vagyok kiírva, de a nagyot is 9 nappal előbb szültem), mert akkor jön vissza az orvosom a szabiról. Ennek kicsit ellentmond az, hogy már alig várom, hogy kívül legyen Nóri baba, mert egyre nehezebben viselem a pocakomat. :(

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Noémi!
Nagyon rád jár a rúd így a végén!Vigasztaljon a tudat,hogy már tényleg nincs sok hátra,és hamarosan megszületik Levi-"óriás"bébi! :lol: Jó neked,hogy tudsz ülni sárgaülésben! :shock:
Joli!
Azért ez nagyon szép dolog,hogy így áltál hozzá az "apa-kérdéshez" annak ellenére,hogy se gyerektartás,se nagy érdeklődés!A férjem fiának anyjával valahogy ezt nem lehetett megértetni.Bár szerintem ez csak intelligencia kérdése,úgyhogy nem is csodálkozom! :)
Sly!
A te dokid ezen a hétvégén nem lesz,és jövő csütörtökön indítja? akkor max 10 nap!Várod,mi?
Ja,amit kérdezni akartam,mert eddig senki sem írta apás szülések zajlottak le eddig?Vagy úgy tervezitek még pocakosok?Nekem Márknál bent volt az egész "pereputty",egszerre legtöbben az alábbi felállás (férjem,anyu,sógornőm) de volt hogy bent volt anyós is. Most azt szeretném,hogy csak a sógornőm legyen bent,a többiek csak nyavaloygtak!Kivétel a férjem,mert ő kiment a végén,mikor már látványosan szendvedtem! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Nálunk apás volt és apás lesz. El sem tudnám képzelni máshogy. Meg ő sem, szerencsére. :)
Amúgy nem volt előre lefixálva, de olyan természetes volt, hogy végig együtt vagyunk, pedig férjem elájul még a Vészhelyzet főcímétől is. :lol: Ehhez képest premier plánba végignézte, hogy bukkan ki a lánya, az első pillanattól az utolsóig. :shock:

Még egyszer jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Patrícia!
Nem jövő héten csütörtökön szülök, hanem holnap után csütörtökön! :lol:
Mert a hétvégén nem lesz a dokim, és ha esetleg akkor indulna be, akkor nem tudna jönni, így előtte lerendezzük.

Nálunk bent volt apa, amikor Roli született. Plusz bent volt unokatesóm, mert ő a szülésznőm.
Most ugyanez lesz a felállás. Jó volt, hogy ott voltak mind a ketten. Bár miután megszületett Roli, azt mondták anyuék, hogy apát úgy kellett felmosni, na nem szó szerint. De nagyon megviselte. Azt mondta akkor, hogy soha többet nem jön be. De amikor terhes lettem Jázminnal, nem volt kétség, hogy most is be fog jönni.

Patrícia! Azért nem volt semmi, annyi ember körülötted! Nálunk egyszerre csak egy lehet bent. Bár mivel protekciós vagyok, lehetne több is, de szerintem felesleges. Ne nézzék annyian, hogy hogy szenvedek.

Kép
szly27

Sly!
Akkor már csak napjaid vannak hátra! :lol: :lol: :lol: De izgi!Remélem nekem is! :wink:
Nekem azt mondta anno a dokim,hogy ennyi ember egyszerre az ő szülésén még nem volt bent! Meg nem is lesz... :lol:

Mi eredetileg úgy terveztük,hogy nem jön be a férjem,aztán mivel ő vitt be a kórházba, a szülésznőm megfűzte,h jöjjön be,ha meg majd nem bírja akkor kimegy.Így ment ki az utolsó 1 órára,és akkor jött be,mikor kibújt a babus.Nameg amúgyis a fejemnél állt,vészes dolgokat nem látott,de nem is bírt volna! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Ma tudtam meg, hogy a dokim nem lesz hétvégétől, elutazik, de ő NEM INDÍTJA MEG A SZÜLÉST!!!, mert így nagyobb a császár veszélye, inkább átad másnak!!! Pedig már szombaton meg kellett volna szülnöm! Sík ideg vagyok!!!

Sly!
Most akkor ez hogy van? Nálad nem félnek a császártól, vagy eleve úgy szülsz? Ma már bőgtem egy sort, persze, ez nem segít, talán a stressz hoz majd erdményt... :?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi4 Én még ilyet nem hallottam, hogy nagyobb a császár esélye. Nekem Roli is indított volt és 5 óra alatt spontán meglett. Több ismerősömet is indították és nem lett császár. Persze ez attól függ, hogy hogy van beilleszkedve a baba, milyen a méhszáj állapota, milyen érett a lepény. Ezt mind, meg még amiről én nemis tudhatok, figyelembe véve úgy gondolja a doki, hogy be lehet indítani.

Sokan vannak azon az állásponton, hogy nem kell beindítani, meg várjuk ki az idejét. De én megbízom a dokimban és a szülésznőmben is(aki uncsitesóm és 20 éve szülésznő, valamint rosszat tuti nem akar nekem, és sokmindent látott). Ráadásul örülök is, mert ugye ha már érett, legyen csak idekint, jobban tudok rá vigyázni.
Mindent elrendezek csütörötkre, Rolit, a lakást, bevásárlást, számlákat, hogy minden nyugis legyen míg nem vagyok itthon.

Ráadásul azt sem tudnám, kit válasszak, ha nem lenne ez az orvos.

Évi! Te meg már túl is vagy a 40 héten. Nem tudom miért nem csinálnak valamit. Amúgy meg a hétvége még messze van. Addig van sok nappal és sok éjszaka. Hátha beindul a bébike! Már nem lehet sok hátra!

Kép
szly27

Szly!

Köszi a bíztató szavakat, én se értem, miért tökölnek ennyit, ráadásul nem kicsi a baba súlya sem, azt mondják, szerintem is jobb lenne neki (meg nekem is!) itt kinn, irigyellek, hogy a te dokid ilyen felfogású, mást nem tehetek...

Megy a drukk csütörtökre! :wink:

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Kitartás Évi! Aztán lehet, hogy egyszerre szülünk. Ha esetleg megszülnél, míg kórházban vagyok (3-4 nap), akkor ne nekem küldj smst!
Drukkolok! Aztán megyünk együtt! :lol:

Kép
szly27

Én a megindítás ellen vagyok, kivéve, már a 40. hét környékén, vagy ha valami nyomós ok van rá. Egészségügyi. De amiatt, hogy a doki szabira megy vagy ilyesmi, az nem. Szly, Évi, tudom, Ti már a 40 hétnél vagytok, nem nektek szólok be :lol:. :wink: Sőt, drukkolok nagyon!

Patrícia merre lehet?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabuska! Köszi a hiányolást,de egyenlőre még egyben,itt a gép előtt! :wink:
A szülésmegindítás pontosan mit jelenet? Oxitocin infúziót?
Évi nálad valóban meg lehetne indítani,pláne így,hogy a doki tutira nem lesz hétvégén! De hidd el a babóca tudja mikor kell előbújni,és ki is fog magától, a saját dokidnál! :)
Sly!
Számolod már a napokat? :)

KépKép
Kép
patricia83

Szly, Évi
Az én orvosom is a csütörtököt pécézte ki, hogy szerinte akkor szülök, mert erős front lesz! :D Vicces lenne hármasban!!! Folytassunk esetleg konferencia-beszélgetést!

Évi
Nekem is a baba súlya miatt akarta megindítani, de mégsem teszi! Kivárja, hogy eljöjjön az ideje, bár már jobb lenne! Ne izgulj, állítólag ha indítják, az gyorsabb!

Bencével apás szülés volt azzal a feltétellel, hogy bármikor kimehet, ha rosszul lesz. Erre szülés alatt be akarták Zolit küldeni a legtávolabbi sarokba az ajtótól, ő meg közölte, hogy csakazértis az ajtóhoz közel marad! De nem lett rosszul!
Most, hogy 50-50% az esély a császárra, közölte, hogy akkor ő nem jön be, mert nem hajlandó végignézni. Mondtam neki, hogy még annyit sem lát, mint a sima szülésnél, mert előttünk lesz egy lepedő a pocinál, ő meg a fejemnél ül. Majd meglátjuk, közölte! Azért szeretném, ha bent lenne, de ha nem bírja...

Kép
Kép
hannablanka

A szülésindítás nálunk úgy megy, hogy megrepeszti a burkot, elfolyik a magzatvíz és feltesz valami méhszájtágító tablettát. Ezek után nekem Rolival 20 perc múlva kezdődtek fájások. Először olyan rendszeres 20, majd 10, majd 5 percesek. stb.
A repesztés után 5 órával már a kezemben volt a kisfiam.

Noémi! Én benne vagyok! Igyekezzetek, mert én tuti szülök csütörtökön.

Patr. Már csak egy teljes nap pocakosan
:shock:

Kép
szly27

Kép [img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/at%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213733596.3792.jpg[/img] Kép Kép tachments/1213733588.541.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Huhú, csütörtökön babaeső lesz???? Hajrá!

Jevi:remélem nem kerülök a helyzetedbe, így túl a 40. héten. Megértem, hogy kész vagy. Drukkolok nagyon!

Gabuska: az hagyján, hogy összefutottunk egy másik topikban, de ha minden igaz egy dokinőhöz járunk! :lol: Ugye te is hétfőn voltál ctg-n előttem?

Kép
Kép
deako

Hát belekezdek a történetünkbe, hátha lesz erőm be is fejezni.

Kedden mente ctg-re. Reggel elvittem Olivért a bölcsibe és valami miatt otthagytam a kulcsomat a szekrénybe és szoltam a gondozónőnek, hogy ha esetleg nem én jönnék érte akkor ki és hoyg a kulcsom a szekrényben.
Ctg-t megcsinálták tök jó lett és utánna szoltam, hogy kéne vérnyomást mérni, mert a dokim már múltkor is kérte. Sajna magas lett 148/ valamennyi. Így feghérjét is néztek és az is volt a vizeletemben. A szülésznő mondta, hogy várjam meg a dokit, mindjárt jön mert szülése lesz. Hát a doki már nem engedett haza. Hívtam Tamást ez van mennyen haza a cuccaimért és ugrasztottam a barátnőmet is, hogy hozza már el Olivért. Aztán kezdtük szervezgetni, mi legyen Olivérrel ki mikor tud rá vigyázni.

Ja és a doki megvizsgált de úgy hogy makd leugrottam a székből. Ilyet még sohasem éreztem. Gondoltam, hogy tágított egy kicsit. Na ettől kezdve pisilésnél észleltem a nyákdugót. A vérnyomásom sajna nem akart lemenni a dopagit mellé még korinfárt is kaptam.
Másnap reggel a vizitnél mondta a főorvos mondta, hogy mivel betöltöttem a 38. hete így a komplikációk miatt bármikor befejezhetik műtéttel a terhességet.
Kicsit megijedtem, mert úgy gondoltam, ha 40 hét akkor 40 hét és ha ő még ne akar kijönni akkor miért kell piszkálni, viszont a körülmények miatt aggódtam, hogy nehogy valami baja legyen Leventének. A Dokim azt mondta, hogy majd este, ha minden leletem meglesz megbeszéljük mi legyen másnap. Persze a dokim elfelejetett bejönniézt akkor tudtam meg amikor már rákérdeztem, hogy akkor most mi van, mert a családnak is tudnia kellene róla. Azt modták, hogy majd reggel jön a doki és akkor megbeszéljük. Persze én fél 5-től (önnállóan) nem ettem és reggel már nem is ittam, ha műtét lenne ne legyen gond belőle. A reggeli vizitnél megint megismételte a főorvos amit előző nap. A dokim perszenem volt most a viziten. (érdekes)
Közben már éjjel is és egész reggel éreztem, hogy valami nem stimmel, görcsölgettem. Szóltam a szülésznőnek aki csinált ctg-t. A ctg is mutatta szépen egyenletesen a fájásokat. GHívták a dokimat aki azt üzente 11-kor császár. Na kezdődött az előkészítés.
Beöntés, borotválás, infúzió, sóslötty ivás :x és katéter :(
Közben a Tamás is megjött és velem volt ameddig előkészítettek.
fél 11-kor bejött a doki és tájékoztatott mi fog történni és miért kell császár. Ja és megkérdezte, hogy ettem e ma. (próbált poénos lenni)
11-kor jött a műtör"fiú" és mentünk a műtőbe. Persze megint nagyon hideg volt. Elkezdtem vacogni, reszkettem mint a nyárfalevél. Nehéz volt mozdulatlannak maradni amig beszúrták a tűt, de szerencsére most sikerült és hataott az érzéstelenítő. Nagyon rendes volt az altatóorvos csajszi, végig szóval tartot mert említettem neki, hogy vizuális típus vagyok és félek, hogy rosszul leszek ha azon agyalok épp mikor vágnak. Szerencsére semmit sem éreztem és amikor kiemelték Leventét egyből felsírt és én is sírvafakadtam. Amikor kivették mindenki ámuldozott, hogy mekkora és azt mondogatták, hogy már most beírathatom az óvódába. Aztán pár perc múlva hozták megmutatni, megsimiztem és odadugták az arcomhoz és szinte egy percig puszilgathattam. Csodálatos érzés volt. Végre én is átélhettem, hogy milyen hallani felsírni a gyerekemet és milyen (szinte) egyből megpuszilgatni. Boldog vagyok, hogy érezhettem (ha kicsit is) milyenek a fájások és milyen amikor beindul a szülés. Ennek még azért is örülök, hogy legalább már Levente is ki akart jönni.
A műtét utánna még viszonylag sokáig tartott, de nem érdekelt. Ja és azt mondta az altatóorvos, hogy amikor kinyomják belőlem a babát az kellemetlen lehet és hájhat is de éles fájdalmat nem fogok érezni, szerncsére szinte nem is éreztem, csak onnan tudtam , hogy most nyomnak hogy nagy levegőt kellett vennem.
A műtét után betoltak az örző szobába ahova a császárosok kerülnek és EGYBŐL hozták Leventét. nem volt felöltöztetve, csak pelus és lepedő volt rajta. Egyből rátették a melkasomra és szopizni is megpróbáltunk, de sejna nem sikerült nem tudott szívni csak harapni. Ott volt velem 2 órát, ott aludt a cicimen. Aztán elvitték felöltöztették és kicsit később visszahozták. Majd este10-ig ott feküdt a melkasomon. Nagyon jó volt sokat puszilgattam szagolgattam. Aztán elvitték másnap reggelig. Megint próbálgattuk a szopit, de sehogy sem akart menni.Nem nyitotta ki a száját rendesen éppen hogy csak résnyire vagy még annyira sem. Sajnos ez így ment a következő napokban is és már adni kellett (állítólag) pótlást neki, szerencsére nem tápszert csak női tejet. Nagyon nehezen mentem bele, de lement a cukra és kellett. Azért mindig próbálkoztunk és a végén mellbimbó kiemelővel kicsit ment. Én mindig lefejtem ami a mellemben volt és ammellé kapta a pótlást is. Egy idő után már csak az én tejemet kapta nem kellett más.
Én sajnos nem voltam valami jól a vérnyomásom nem akar lemmenni és vasárnap már a fejem is fájt és alig kaptam levegőt Olyan volt mintha rátapostak volna a mellkasomra és a hátamra.Csináltak labort szerencsére minden oké volt.
Mivel hamar beindult az anyagcserém így gondoltam a műtéttől nem lehet.
Szerencsére már jobban vagyok, bár még nem az igazi, a hátam és légzésem, de az a lényeg, hogy itthon vagyunk.
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam le, de én már csak iylen vagyok.

Olivér még nincs itthon, mert a hétvégén belázasodott és a doki azt javasolta pár napig ne érintkezzen kisbabával. Az elöbb beszéltem vele telefonon Nagyon édes volt megkérdezte, hol a Levente és jóéjszakát kívánt nekem a papának és a Leventének is.
Amikor bejött a kórházba a nagyival méregette a kistesót és kérdezte, hogy akkor most ő még nem tud menni a kismotottal sé nem tud vele homokozni? Majd megtanítja fűrészelni. Nagyon édes volt, de hamar kezdett megkergülni és így el is mentek. Nagyon jó volt látni sokat bújt hozzám és sok puszit is adott. Nagyon hiányzik most is.

Na abbahagyom, mert már unhattok. Bocsi mégeygszer, hogy ilyen hosszúra nyúlt.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Csak dobok egy képet a nagylányról:
Kép

Kép
Kép
deako

Titi! Még egyszer köszi, hogy leírtad!
Levi tündéri!

Deako! Csenge látom nagoyn bírja a fürdést! Roli nem mindig, pláne a fütyi és a hajmosást!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Deako!

Csak nem az a sötétbarna hajú, cofis lány vagy? B@sszus, isten látja lelkem, nem kamuzok, hogy már annyiszor meg akartalak szólítani, de nem azért, hogy te vagy-e Deako, mert arról fogalmam sem volt, hanem mert folyton ugyanakkor mentünk dokinénihez, és tök szimpi voltál, kíváncsi voltam, mikor fogsz szülni, stb. De nem akartam kéretlenül nekiállni trécselni. És most hétfőn ott volt egy másik topiktársam, a zárt topikból (a kisbabával), velük, meg Barbival voltam elfoglalva.
Nahát, kicsi a világ! :D

Látom, 1 héttel előttem jársz, így könnyen lehet, hogy a kórházban is összefutunk, mert sztem előbb fogok szülni. Csak ki kéne drukkolni, hogy ne 7-e előtt, hogy a dokinéni már visszajöjjön a szabiról. :roll:

Na, elolvasom Titanillát.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is akarok babát csütörtökön! Én is én is! :lol:
Titi!
Köszönjük a történetet,egyáltalán nem untatott,sőt nagyon is megható volt,öröm volt olvasni! Mégegyszer gratula a hatalmas Levi-babához! Akinek egyúttal:
Nagyon boldog 1. névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabuska!
szurkolunk neked is,hogy ne 7-e előtt szülessen a babód! :)
Ja,még azt hozzá akartam tenni,hogy Márk kb. 7 hetesen volt ekkora,mint Levi! :shock: :shock: És mi van ha még kivárnak 2 hetet?5 kg is lehetett volna?! :shock: De olyan formás-hurkás baba,hogy öröm nézni! :)

KépKép
Kép
patricia83

Patrícia,
köszi! :wink:

Csendben mondom, hogy a lányom 3 és fél hónaposan volt ennyi, amennyivel Levi született. :lol:

Van több Levente nap is a hónapban, most tartják Titiék vajon?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na mi van csajok,mindenki eltűnt? Meg sem várjátok a holnapi frontot?Ejnye-ejnye,nem ér beelőzni! :lol:
Deako!
Nagyon tündéri a lányod!Az én fiam is imád pancsizni,csak Sly rolijáéhoz hasonlóan a hajmosás nem tartozik a kedvenc elfoglatságai közé!
Ja,még nem is írtam,hogy itt a szüleimnél van körbekeretes ágya,meg anyu sikeresen levágta a törpi haját,így van nagyon cuki fotóm,majd lekicsinyítem és felrakom!

KépKép
Kép
patricia83

Roli természetesen nagy R!!!Bocsi :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Évi üzent: Ma 16:15-kor megszületett Vince baba. 4230g, 54 cm. Jól vagyunk, Puszi Évi

Gratulálok Évinek a babához!

Kép
szly27

Íme a kép:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Évi!
Gratulálunk Vince babához!

Látod tudta mikor kell kibújni! Ezek szerint a sját dokidnál szültél! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Kép

Kép
szly27

Patrícia! Nagyon aranyos Márk! Ti is tescos pelenkát használtok? Nekem nagoyn bejött.

Kép
szly27

Sy!
Köszi! :D
Nekem is bejön a tescos pelus,főleg,hogy Márknak elég nagy a pocakja, a pelusnak meg gumis a dereka.A Pampersből is nagyon szeretjük a kukacosat,ami nyúlik!Most akciós a dm-ben,ha érdekel valakit!2 Jumbo csomag együtt 6.500Ft,én felhasználtam a 15%-os kuponfüzetemet is,így 1 csomag (72 db-os) 2.800Ft sem volt! :)
Ja,nem akarok tippeket adni,meg nem is szemrehányás,de szerintem Csillalát is beírhatod a tábliba! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Évi, gratula Vince babához!

Titi, köszi a beszámolót! Sajnálom, hogy annyi rossz dolgon kellett keresztülmenj!

Boldog Levente névnapot!

Elnézést, alig győzök visszaolvasni, nem hogy írni...

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Tegnap végre hazaérkeztünk, minden rendben. Bogi baba egy tündér, eszik, alszik. Tejcsi van.
A nagyobbik 1 percig sikongatott, amikor meglátott. Ölelgetett, puszilgatott, nekem csak potyogtak a könnyeim. Érzem, hogy végre újra élek.

Ha lesz időm, próbálok jönni.
Gratula a csipet csapathoz és kitartás a még várakozóknak.

Puszi mindenkinek
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Csillala!
Üdv újra itt!!! :) Reméljük nagyon jól vagy,túl a 2 hónapos megpróbáltatásokon! Sokat emlegettünk,hiányoltunk! azért ha majd megszülök,Júli vége felé csak összefuthatnánk egy Capuccinora! :lol: Vigyázzatok magatokra,sok-sok tejcsit!Ha meg lesz egy kis szusszanásnyi időd,várunk történetet,képeket.Még azt sem tudjuk hol szültél! :shock:
Sly-ról tudunk valami?Nagyon drukkolok ám érte is! :)

KépKép
Kép
patricia83

Isten hozta Vince babát!!!

Csillala: örülök, hogy végre otthon lehetsz a családdal. Nem semmi lehetett ez a hosszú távollét.

Gabi: most nagy gombóc lett a torkomban: Levente július 6-ra van kiírva. Ezek szerint a dokinő pont akkor nem lesz???? Igaz, hogy júni 2-án vizsgált utoljára, de akkor nem szólt, hogy várhatóan szabin lesz a szülésemkor! SZóval mettől meddig nem lesz?

Kép
Kép
deako

Gratulálok én is Vincéhez! :D

Deako,
hogy pontosan mikor megy szabira azt nem tudni, én még 23-án megyek vizsgálatra. Ami biztos, hogy 7-én jön haza és 10-én lesz az első rendelési nap. Szóval ha 7-ig kihúzod, akkor már vele szülsz.
Nem is értem hogy lehet, hogy nem szólt. Meg Barbi sem. 6 éve az első fekete pont nekik. :?
Nekem majd 23-án mondja meg, hogy kinek ad át, ha előbb szülnék.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Csilla, szeretettel köszöntelek a hosszú távollét után!
Gabuska és Deako, remélem minden rendben lesz a dokitok körül! Bosszantó, hogy van és mégsincs :(
Pat, neked is drukk!

KépKép
Kép
el..né

Kép

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Joli!Csanád tüneményes!És annyira pasi!!! :lol: :lol: Tőled biztos nem fogják megkérdezni a nemét,mint a barátnőmtől,aki egy tündéri hajcsatos kislány anyukája,és talpig pinkben kérdezték meg tőle többen is,hogy:- Kisfiú? :shock:
Na ja...

KépKép
Kép
patricia83

Sly-ról valami infó? Majd átnézek a másik topicba,hátha ők jobban informáltak! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Megkukkantottam a másik topicban:

13:55-kor született meg Jázmin baba,3510g és 56 cm,simán!!!!Gratulálunk Sly!Sok-sok tejcsit!

remélem jól emlékszem az adatokra...tudjátok kismamaagy :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Dejóóóóóóóóóó, még egy baba! Gratula Jázminhoz!!!

Elné,
tényleg nagyon fiú! És nagyon szép! :D

Végülis nem nagy tragédia, ha nem lesz ott dokinéni, bár nagyon közel áll hozzám, de a szülésznő is, és ő ott lesz velem végig, az megnyugtat.
Meg kábé ismerem azokat a dokikat is, akiknek általában átadja a betegeket, remélem minden oké lesz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na jó, ez azért megnyugtató, hogy a szülésznő ott lesz. Nekem sokat számít az ismerős arc.

Isten éltesse a kicsi Jázmint!!!

Kép
Kép
deako

Sziasztok!
Elnézést, hogy befurakodom... :oops:
Én a várandósság/ 2008. nyári kismamák topicból vagyok, ahova Szly még írni szokott, küldött nekem képet Jázminról, megmutatom nektek :lol: :

Kép
Vendég

Na,az előbb elszállt az irományom!
T.Mária!
Köszönjük szépen a képet Jázminról!Tündéri kisbaba!És az a haj!Én is hajasbabát akarok! De még ma!!! :lol:
Amúgy szerintem rajtam a sor,délelőtt voltam dokinál,méhszáj már mjd 2 ujjnyi,meg a vizsgálat óta folyamatosan görcsölget a pocak!Persze semmi rendszeresség,de hátha.Holnap anyósék felmennek az uramhoz 3 hétre segíteni,és még ő is meg szeretné látni az unokáját!Hátha! :)

KépKép
Kép
patricia83

Ne ijedjetek meg, ő a nagyobbik. :lol:
Csak mutatom Patríciának, hogy ő ilyen kis jólfésült hajasbaba volt. :lol:

Kép

Drukk neked mára!!!

Nagyon aranyos Jázmin. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gratula Sly a kis Jázminhoz!

Köszi az infót, képet, jó, hogy nem kell bizonytalanságban legyünk!
Gabuska, tényleg szép hajasbaba volt Lívia is :)
Pat, nagy drukk!

A Csanád-kép nem nagyon jó, mert telefonnal csináltam, a fényképezőgépeseket nem tudom eléggé lekicsinyíteni.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Köszi a drukkokat! Ha ma már nem is,holnap bizti lesz baba,legalábis remélem,mert 10 perces fájásaim vannak!!!! :) Végre!Bár hogy ebből mikor lesz 5 perces,hogy indulnom kelljen azt nem tudom!
Joli neked írok majd sms-t ha lesz valami,ha nem baj,a te számod tudom!
Puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
patricia83

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?