Jutta
az a baj,hogy a drnőnk és a védőnő is azt monda erőltessem a szopit,de nekem is nagyon lassun indul be a tej,pedig annyira koncentrálok,de két szívástól nem indul meg,sokszor percekbe tellik.Itthon humana ha volt azt eddig kiköpte most megkezdtem a sima beba 1-est abból ivott most kicsit,de nagy ordítás közepette.a 2est is inkább 6 hótól írják,bár nézegettem erősen őket,merthogy nem hiszem hogy nagy kárt tenne a gyerekembe
és abból van vaníliás meg dúsított,lehet vennem kéne???
cumi?ne is mond,ügye volt egy egyes avent,hát alig jön belőle akkor azért ordít,aztán van chicco ami 3 folyású,tehát ahogy döntöd,forgatod attól fühgg hogy folyik,nos az egyesnél alig jön a kettes meg sok neki,mondom kikészít teljesen.
Jolka
hát nekünk most nagyon összejött,a múltkor is kórház után csökkent le nagyon a tej,gondolom most is az jött ki,plusz hétvégén anyuéknál voltunk és a férjem annyira horkolt,hogy alig aludtam tőle,na ez se tett jót,de azóta már két éjszaka tudtam aludni nagyjából.meg most fog megjönni is,nem beteg már,kicsit tortyizik néha,de ig jön valami az orrából
Nem tudom,szerinted vegyek 6 hós tápit??? hátha megissza
hozzátápit már etekintetben elkezdtük.mivel nem volt más,sütőtökkel,az bejött neki,és elég sokat megbír belőle enni.
ha minden igaz megyünk most pénteken is anyuékhoz.
de azért nyugi ám,nem hal éhen,azt nem hagyom
éjjel eszik kb. 3szor,a reggeli kitart neki úgy 10-11 ig,most akkora nem volt tej,akkor kapta azt a kis tápit,azt hittem elég volt neki,de rá egy óráára cuppogott akkor kapta a sütőtököt,aztán rá egy órára megint cuppogot és végre szopizott..most alszik,de láttátok volna,amikor szopizott kiszívta egyik cicit,mosolygott egyet,majd ordított,megkapta a másikat,közbe nagy mosolyog meg a végén is,minth aazt mondaná anya mért nem jön mindig így???
most azon gondolkodám,ha felkel akkor megint éhes lesz most csináljak tápit és ne fusztrálja a cicivel,mert alig van benne és még időkéne,vagy ordítassam meg.Lehet kéne neki egy kis tápi vagy tejpép cumiból és este fürcsi utánra meg lenne elég tejci.
Amúgy inni nem iszik,nehezen fogadja el két korty aztán kész.
A kanalazást amúgy nagyon jól csinálja,tetszik neki,ügyes,dehát azért nem lehet gyümin élni,meg némi anyatejen,vagy igen.
Még jó hogy elterveztem,egy kiskanál,két kiskanál
jah negyed üveg