Sziasztok,
Köszi mindenkinek a gratulát Artúr hasrafordulásához
Azóta is gyakorolja nagy bőszen,jól ki is fárad szegény. Ráadásul náthás is,úgyhogy gyakran porszívózom az orrát.
Még mindig nincs netünk,a hülye axelero 1 hét alatt sem volt képes kiküldeni
a számlát
,úgyhogy ha ma se jön,megint hívjuk őket,de azért gyorsan írok egy pár sort.
Heppi
Hát úgy látom nektek se volt szerencsétek a Matávval
Az én barátom is kezd lassan üvöltözős hangulatba kerülni(pedig ő nem szokott)az axeleró miatt,én pedig az előbb láttam a matáv oldalán,hogy az axelero lett az év internetszolgáltatója!
Írtad,hogy a taliképekről csak Momóékat ismered fel,én meg tegnap délelőtt 11körül láttam a Frankel Leó úton (II.kerület)egy anyukát egy fehér Peugeot 206-osban,a gyerekülésben egy Orsira hasonlító (a képek alapján amiket felraktál) gyermekkel. (sajnos téged még nem láttalak képen,így nem tudom biztosan). Nem ti voltatok? Bár tudom,hogy nem errefelé laktok,de ki tudja?
Gombóc
Szegény Zsombi
Ne izgulj, a Budaiban biztos jó kezekben van,ott lelkiismeretesek(legalábbis az ortopédián meg a neurológián,de biztos a többi osztályon is). Szurkolok,hogy mihamarabb kilábaljatok a betegségből mindketten
Nincs Zsombinak valami kedvence (pl. gyümölcspüré) amit szívesen enne?
Erről jut eszembe,képzeljétek,tegnap láttam,hogy a Mildi bébidesszertjeiben (gyümölcspürék) pl az almában van citromsav!! Nem tudom,hogy tehetik bele egy bébikajába? A Hipp spenót burgonyával-ban meg van tejszín és tejpor!
Bár azt hiszem ti általában főztök a babáknak,de mindenesetre jól meg kel nézni,mi van a kajákban. (nem okoskodni akarok
)
D-vitamin ügyben: Anita beültetted a bogarat a fülembe. A mi gyerekdokink ugyanis azt mondta,hogy 5kg-os súlytól elég heti 2x2 csepp Dvitamin és én ennyit is adtam. Ha viszont a többiek gyerekdokija heti 7 cseppet mod,akkor én hetente 3 cseppel kevesebbet adtam hónapok óta
Akkor most micsináljak? Azért kérdem,mert én úgy tudom (lehet,hogy rosszul tudom),hogy a haj meg a köröm növekedéséhez B vitamin szükséges,viszont Artúrnak is ki van kopva a kobakján a haj (bár igaz,hogy csak nemrég fordult hasra,előtte főként háton feküdt,ettől is kikophatott)máshol viszont nagyon szépen nő a haja (még le is nyírbáltam belőle,mert rálógott a fülére).
Elli,
Anyós miatt nem irigyellek
És Péter nem állna melléd? Képzelem,milyen lehetnek a közös ebédek
Nálunk az bevált,hogy amikor sorozatosan beszólogattak,akkor egy jó ideig nem vittük Artúrt hozzájuk és akkor abbahagyták az okoskodást (de csak egy időre hagyták abba
).
Nemhízás miatt ne izgulj,Artúr se hízott 1 hónapja 6-7. hó közt,ő is kb 9 kiló (nincs babamérleg,csak egyedül ráállok a mérlegre,aztán ráállok Artúrral a karomban és így mérjük.)
Franyó,
Fogacskához gratula
Zsuzsi
Jobban vagytok már?
Kangi
Gyarapodáshoz gratula
Timici
Igen,én kérdeztem a babakocsizásról,örülök,hogy Bence már megint tűri
Köszi az Auchanos muffinforma tippet,vettünk és elég jól sikerült (barnalisztből,csokidarabokkal,de én nem recept alapján csináltam,hanem csak szemre-ez elég nagyképűen hangzik,pedig ebben a sütőben eddig még soha semmilyen süti nem sikerült)
Maci
Hogy van Roni? Rekedt még? Jobbulást
Sofka
Jól vagytok? Rég írtál.
Ari
Most biztos nem olvasod,de örülök,hogy túlestél a műtéten és gyors felépülést kívánok
Momo
Autó ügy
Remélem már végre megoldódik!
A kis tv bevált? A gyerekek nem reklamálják a nagy tvt? Nekünk fekete fehér tvnk van (nagyié volt,színes volt,de kiégett benne valami talán képcső? és most fekete fehér). Már megszoktuk és a fekete fehérség jól is jön az olyan műsoroknál,mint a Vészhelyzet
A karácsonyi készülődéssel én is le vagyok maradva
Még fánk sincs. Nem tudjátok hogy Budán hol lehet műfát venni? (Tescon,Corán Auchanon kívül,mert olyan messzire nem jutunk el).A másik meg,hogy valaki vásárolt már a topshopban (Studio Moderna)a Kresz Géza utcán a XIII. kerületben?
Nem tudjátok,hogy hol lehet kapni a babák csuklójára tépőzárral felszerelhető csörgőt?
Még csak azt szeretném kérni,hogy valaki küldje már ét nekem legyen szíves a Pamperses mailt (azurkek01@yahoo.com),mert nagy okosan kitöröltem. Köszi
sziasztok,
Azur