Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beja: azt hiszem, neked hozta a Jézuska a legszebb ajándékot!!! Kép

Zsuzsi: Toncsi ajándékba műanyag játékot kap. Hű, most hogy magyarázzam el, hogy milyet? Szóval olyan műanyag alakzatok, mintha poharak lennének, és egymásBA és egymásRA is lehet rakosgatni őket. Várjál, megnézem a dobozán... szóval Baby piramis a neve. Kép
Romola pedig szánkót kap. Ezzel apa bekavart egy kicsit, mert kb. 1 hónapja mondogatom neki, hogy jó-jó a szánkó, de mi lesz, ha nem lesz hó? Nem kéne esetleg valami mást is venni neki? De ezt valahogy ő mindig figyelmen kívül hagyta.
Erre pont tegnap este igazán eredeti ötlettel állt elő: közölte, hogy valami mást is kellene venni, mert lehet, hogy karácsonyig már nem is esik hó. Kép

Nemrég belinkeltem neked a Keravill bicikli-kínálatát, ott sem láttatok jó bicajt?

A kabátban történő szoptatásban a visszaöltözés a legrosszabb. Soha sem sikerül tökéletesen és utána már mindig fázom hazáig. De ma megúsztam. Kép

Norci: már bocsi, de miért nem viszitek vissza a fényképezőt oda, ahol vettétek? Szerintem 3 napon belül minden további nélkül vissza kéne venniük.

Rebi: csak halkan drukkolok.. mi történt?

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Így jár az, aki órákig ír egy hozzászólást... Kép

Rebi: gratula!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Rebi: gondolom már túl vagy a vizsgán, de én nagyon úgy érzem, hogy megvan!!!!! Meglátod ezen túl vagy és végre együtt lehetsz Csengével annyit, amennyit szeretnél!Kép Nagyon nehéz lehetett az elmúlt hét, de ma már túl leszel mindenen. Mindenképpen lazuljatok ma este egyet!!!!KépKép

Szilvi: és tényleg nem tudod, milyen nemű lesz a tesó?? Hogy bírod ki? Doki nem szólta el még magát?Kép Szerencsére elmúltak már a rosszullétek, kifejezetten jól vagyok, leszámítva a náthát és a köhögő rohamokat!

Heni: Kép majd legközelebb többet írsz!Kép Boldiról is írtál?

Solya:
75 dkg liszt, 35 dkg porcukor, 5 dkg vaj/marg., 4 tojás, 4 evőkanál méz, 4 teáskanál szódabikarbóna, 2 kávéskanál őrölt fahéj, 1 kk őrölt szegfűszeg vagy fél csomag Kotányi fűszerkeverék, csipet só.

Máz: 1 tojásfehérje és 12 dkg porcukor, sokáig verni.

Én azonnal megsütöttem, nincs időm várniKép Szerintem elég jó lett. Leginkább azért szavaztam erre a receptre, mert nem akartam túl sok mézet feláldozni, mert mi van ha nem sikerül és akkor oda a finom méz... Náthás ember jobban megbecsüli ezt a finomságot!Kép
A dobozba betettem egy almát, hogy hamarabb megpuhuljon.Kép

ma az egész napom elment, hogy a téligumikat lecseréltettem. Mázlim volt, mert közben kiderült, hogy kb. 100 km bírt volna a fékem. Igaz ez a költség nem volt bekalkulálva az ünnepek előtt, de legalább időben kiderült. Nem is értem, hogy tud ennyire elkopni a fékbetét, hiszen a kocsi elég fiatal.

Dorka megőrül a hóért, minden egyes hófoltba beleáll vagy fetreng!

Üdv: Zsuzsiék (9)
zsu26

Rebi: Gratulálok!!!!! Na akkor ma tessék egy nagyot lazulni! KépKépKép
Ma látta a férjem, hogy megjelent DVD-n a Süsü 2. (sok fejezettel)!

Norci: milyen dig.gép volt? azért kérdezem, mert mi (az egész család) az apósomnak Karácsonyra és szülinapjára vettünk egy dig. kamerát, remélem az jó lesz. Milyen lesz az új gépetek?

Lányok voltam a Camponás Tescoban (míg a szervízre vártam), sokkal több dolog volt, mint más tescoban, nagyon jó játékok voltak és sokkal több a hely, gyerekruhában nagy akciók vannak !

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Rebi! Hurrá! Gratulálok! Most pedig tessék gyorsan meggyógyulni.Kép

Mindy meg folyamatosan hóangyalt szeretne csinálni. Ahhoz viszont kevés a hó, meg még betegek is.Kép
linato

RebiKép Tudtam én!

Zsuzsi,
azóta elkészült a mézes, sok mézzel. Elég jó az íze is, csak kifelejtettem a citromhéjat és kicsit folyós lett a cukormáz. Kicsit elrontottam a lányom munkáját, de mostmár ez van. Viszont nagyon ügyesen segített. Kép Majd teszek fel róla képet, csak előbb fel kell tölteni az elemeket.
solya

Csak egy kérdésem van: szerintetek lehet már egybe mosni a gyerek ruháját a felnőttek holmiaival?

Üdv: zsu
zsu26

Zsuzsi: ez az egyben-külön mosás nekem is nagy dilemmát szokott okozni. Nálunk a párom nagyon szépen tud vigyázni a ruháira, és amikor behoztam a kertből vagy a játszótérről Romit, főleg még a latyakos, sáros őszön nagy fejtörést okozott, hogy együtt moshatom-e apa ruháit Romiéval. Kép Kép Kép
Ez most viccesen hangzik, de tényleg így volt. Kép
Szóval a felsőruházatot már egyben mosom, de a fehérneműket, ágyneműket szigorúan külön.

Laura
p_laura

Zsuzsi,
én kb. 3 hónapig mostam külön Hanga ruháit. A fehér cuccait pedig domestos-szal v. flóraszepttel is kimosom. Öblítő: a Lenor Summer-t használom.
Szila
szila

Sziasztok lányokKépKépKépKép

Innen jelentkezem a föld fölül úgy 10-15 centivelKép És olllllyan pocsékul vagyok ám, tegnap dél óta alig ettem valamit... Már pénteken kezdtem gyanússá válni magamnak, mikor megláttam a fiam tortáját, világgá tudtam volna szaladni... de azért begyűrtem egy pár falatot. Aztán tegnap délután/este meg már szabályosan hányingerem volt, a melleim pattanásig feszültek, "jaj-ne-érj-hozzá"-effektus ezerrelKép, aztán ma reggel teszteltem. Egyből megjelent a második csík, sokkal határozottabban, mint BácunálKép HuhhKép Pedig én már beletörődtem, hogy vizsgálatok sorozata vár rám év elejétől... talán épp ezért sikerültKép
Norci, kérdezted a dokit. Nincs szívem megválni a MÁV-tól, doki-ügyben két név jöhet szóba...

Rebi, gratulaaaaKépKépKép

Eddig engedett írni a fiam...

Pusza,
Beja+Bácus+Öcsi/Hugi
beja

Sziasztok!
Az előbb a híradóban a mávos topikot mutatták.
Csak annyit lehetett kivenni belőle, hogy pocaklakóváró üzije volt a képen.
Nem gondoltam, hogy ilyen népszerűek a topikok.
Este az aktívban is lesz róla szó.
linato

Márti! Az előbb küldtem neked egy emailt a profilodban lévő címre, de visszajött! Szeretnék kérdezni a dokidról...

Pusza,
Beja
beja

linato! KépKépKép
Itt vagyok az 500.-kal.KépKépKép Olvastam!!!
A Jó Estét Magyarországban is lesz róla szó.

REbi!
Óriási nagy gratuláció! Mi van még hátra, hogy kész legyél?

Zsuzsa

beababa

Beja! neth@index.hu

Márti
márti

Zsuzsa!Kép
linato

Beja,
Márti emailje: neth@index.hu .
Szila
szila

na, mire elküldtem, aktualitását vesztetteKép.
szila

Sziasztok!

Próbálok kicsit bepótolni a lemaradásomból, berogytam a forgószékbe, mert már jártányi erőm sincs. Délelőtt vásárolni voltunk, azóta meg takarítok megállás nélkül. Én már annyit takarítottam az elmúlt hetekben, hogy fel nem foghatom, miért nem ragyog mégse a lakás?! Kép Lacika megtanulta elfordítani a konyhai szekrényeken a félfordítót, büszke vagyok rá, olyan ügyes! Kép Viszont azóta akár mit csinálok, állandóan ott lomol. Kép Lassan megőrülök tőle. Kép Ma délben pl. meg 2 percre maradt magára a már tényleg szépen kisuvickolt konyhában, és mire visszamentem, egy kiló liszttel homokozott a kövön... Kép Viszont a bőre látványosan szépül Kép, verem a fejem a falba, hogy miért is nem vittem el orvoshoz azonnal. Kép

Szóval azt akartam kérdezni, hogy hol vettetek műanyag orrszívót? Én még sehol nem láttam, de már egy vagyont költöttem üveg orrszívókra, a törött üveg takarításáról nem is beszélve. Szóval én is, én is szeretnék műanyagot! Kép

Menta! Akkor már nem hiába írtam le a sztorit a pelenkák árával. Kép Mára sajnos kijavították az Auchanban, pedig én is vettem volna olcsó pelust. Kép
Laci karácsonyi ajándékával majdnem pont úgy jártem, mint te Győzőével. KépKép Kitaláltam, hogy kap egy PenDrive-t, profi hardveres ismerős véleményét is kikértem, nehogy bután válasszak, annyira ki vagyok esve már a szakmai gyakorlatból. Erre hazajön Laci azzal, hogy Anyukája (pedagógus) keretébe még belefér az idén egy PenDrive, és ő azt megveszi magának sulinetben. Kép Én meg már meg is rendeltem, de szerencsére még le lehetett mondani. Mázlim van, mert volt még egy 5letem, csak féltem, hogy már nem ér ide időben, de éppen ma jött az e-mail, hogy postázták, holnap vagy holnap után megérkezik. Kép

Most tartok ott, ahol tegnap előtt kellett volna... Kép

Rohanok fürdetni, már csak a legfontosabbak, amiken magakadt a szemem a friss hozzászólásokban:

Beja, Rebi! Más-más ügyben, de mindkettőtöknek szívből gratulálok! KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Márti, Szila köszi! Kép

Márti, már ment is a mail!

BMárti, köszönömKép

Beja
beja

Sziasztok!

Most csak röviden, aztán ha el nem alszom, akkor írok bővebben is.

Bejaaaaaa!!!!! Nagyon jó a profilképed!KépKép Óriási gratulaaa!!!! KépKépKép
És még Bélintnak sem kívántam boldog szülinapot!Kép

Rebi! Ez is nagyon jó hír, gratulálok!

És az elmaradások:

Kicsi Luca! Neked is utólag boldog névnapot!Kép

Dzsili! Boldog szülinapot! Kép Szép kerek számKép

Heni! Barninak folyamatosan küldtük ám a gyógyokat, csak az írásig nem jutottam el..KépKépKép

Luca nevében köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Puszi, majd még jövök
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

El nem tudjátok képzelni, milyen megkönnyebbülés.... legalább nem volt teljesen hiába az egész mostani féléves nem-pihenős hajtás... Még mindig nem vagyok ám kész.... A szakdogámból még hátravan, de ma nem akartam már foglalkozni vele... Nem tudom, szegény témavezetőm hogy tud így bírálatot írni, meg leadni, ha nem is olvasta még el ... Kép miatta azért lelkiismeretfurdim van, mert tényleg nagyon rendes... Ha jól tudom, január 22-én van az államvizsga... na attól töredéke annyira sem félek, mint ahogy a mai naptól... magyarul azért még tudok mellébeszélni Kép Meg az is bosszantó, hogy ha nem jön közben CSengus betegsége, aztán meg az enyém, akkor készen is lennék... de nem... Ráadásul lehet, hogy holnap CSengussal mehetünk újra, mert köhécsel, és a tavaszi tüdőgyuszi óta aztán tényleg nem merek ezzel kockáztatni... Csak épp van egy olyan érzésem, hogy én pl. ott a rendelőben várva kapta el ezt a nyavalyát... Meg gondolom nem használt az ügynek a totál kimerültség sem...
Szerencsére a párom még tartja magát... Olyan rendes volt.. Hazarohant értem, hogy ne kelljen tömegközlekednem... meg aztán haza is hozott.. pedig lett volna épp elég dolga.

Beja
A pocsékulérzések között azért van különbség... Ezerszer inkább az a fajta, ami most Nálad van KépKépKép

Jajj, rettenetes idő van kint... KépKép utálom ezt a jeges-szeles izéééét...
Indulunk is lassan ... remélem, most éjjel azért már fogok tudni aludni, mert már kezdek zombisodni ( a vizsgáztató is azzal kezdte, hogy jajj, de pocsékul néz ki... Kép)

mindenkinek minden drukkot KÖSZI!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

üdv
Rebiék (megint nem tudom ám, hogy hány hét... Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Laura! Zsuzsi!
Off.
A fényképező Minolta F300-as gép volt 5megapixeles, vett fel hangot, mozgóképet is, szóval jónak tűnő gép volt. Kicsi könnyen kezelhető (nem lencsesapkás és nem felpattanó vakus, hogy a izgő mozgó gyerkőcöket a lehető leggyorsabban le lehessen kapni). Szabadban szuper képeket csinál, viszont szobában retteneteseket. Apa rájött miért, kis fizika: az objektívtől messze van a vaku. Így olyan képeket csinált, hogy hatalmas árnyéka van mindennek, olyan mintha kétszer akkora fejünk lenne, stb.
ezzel nem veszik vissza, egész egyszerűen konstrukció hibás, ja és már két hónapos gép volt, viszonylag jól sikerült túladnunk rajta.
Most egy Canon A80--t vettünk. Remélem ezzel nem lesz gondunk. A régi Canon A10-t is szerettem.

Rebi!
Hurrá Kép Remélem most már tudsz lazítani!

Elkészültek a mézeskalácsok. Teszek fel képet róla. Vili miatt egy részét nem mázzal, mert abba nyers tojás van, hanem zizvel diszítettem. Vilinek nagyon ílik a zizi.

Zsuzsi!
Ezek szerint Te is, Mira receptje alapján csináltad a mézest? Én is. Viszont tavaly nekem nem puhult vissza. Lehet, azért mert túl vastagra nyújtottam? Te fémdobozba tetted? Én egyelőre lefóliáztam. Idén csináltam vastagot és vékonyat is. Hogyan tároljam?

Norci
norci

Itt a kép a mézeskalácsokról:

Kép

Norci
norci

Beja!
Annyira örülök!!!!! Gratulálok nektekKép

Laura!
Ilyenkor télen nem tudunk anyukáméknál lakni, mert náluk lakik a nagymamám is (novembertől márciusig), mi még 4-en nem férünk el ott! De a húsvétot már tuti náluk töltjükKép Ma viszont náluk töltöttük az egész napot és olyan de olyan jó kedvem lettKépKépKép Donci is meggyógyult, én még köhécselek, de az már semmiKép

Rebi!
Ez aztán a jóhír!KépKép Mikor költöztök? Vagy nem tudsz egyelőre ezzel foglalkozni?

Norci!
De jó, hogy érzed már a kistesót!!! Most úgy szeretnék én is pocakos lenni, csak az érzés miatt úgy pár napra... Úgy érzem, olyan rég volt, pedig csak 2.5 hónapja. Ja meséltem már, hogy úgy 2 hete fogalmazódott meg bennem, hogy talán mégse jelentem ki előre, hogy a 2. bébi után megállunk, és lehet, hogy bevállalunk egy 3.-at is?

BMárti!
Hú, csak nem te leszel Beja után az újabb zebra?? Ezek után valami nagyon titokzatos, ötletes módon kell bejelentened!

Cory!
Mizujs? Nagyon hallgatsz!!!! Keresztszemezel?? Elkészültél az ajándékokkal?

Puszi, Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Nem bírok lépést tartani veletek!!! Most se fogok tudni írni hosszan, mert apa rosszallóan néz, akkora kupi van. Kép Hja, másfél órán keresztül altattam a két gyerkőcöt... Kép

Gyorsan:
Andi! Köszönjük! Éreztük! Pont ma (is) gondoltam rád, végre megtaláltam a gépen a Ghymest, meg egyéb zenéket Kép Meg hogy nem szóltál a kaziról, nekem meg a lyukas agyam... Jó lenne, ha tudnál magatokról írni bővebben!!! Akár emailben...

Jut eszembe, ha írni támad kedvetek nekem, inkább a savate@hu.inter.net - re tegyétek, a freemailt nem bírom, iszonyat lassú nálunk (már ha működik) Kép Van új mobilszámom is: 0630-361-3741! Megkérhetek valakit, hogy küldje el azt a levelet, amiben mindenkinek a telszáma benne volt? Köszönöm előre is!

Szila! Írtad, hogy elküldenéd a Barniról a képeket, sajna a csigaság miatt korlátoztuk a postaládánk, így megoldható lenne, hogy küldünk egy cd-t, és ráírod? Nagyon megköszönném! Végül milyen ágyat vettetek hangának? Fakereteset vagy kanapét? Szereti? Kép

Most lesz a HSZ-ügy az m1-en, kíváncsi vagyok, mit fognak összehordani.

Utána még írok.

Heni
gesztenye

Csak roviden, kesobb jovok meg:

BEJA!
GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Kép

Andysj
andysj

Inkább nem kommentálom Kép Láttátok?

Beja!!! Nagyon-nagyon örülök nektek! nagyon szép karácsonyi ajándék!!! Tessék a tesztre masnit kötni, és a fa alá tenni!!! Kép (Én hónapokig őrizgettem Kép) Meg lehet tudni, ki az a két doki? Az egyik TZs ezek szerint?

Rebi!!! Neked is gratulálok!!! Már nem kell sok, és kezdeben a diploma! Kép

Mindjárt ébred Boldika (Zsuzsi, bizony, csomót írtam róla is, de majd pótolom!), és még volna dógom addig Kép

Pusszanat:
Heni++
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi: én bevallom, csak az első mosásnál mostam őket külön, azóta a miénkkel együtt mosom a ruháikat. És vasalni sem szoktam.
Az első méretekből 6 rugi-6 body van, 1-2 darabért meg nem indítok külön mosást!

Rebi: gratulálok Kép Akkor lassan eljöhetnétek egyszer hozzánk Kép

Nyuszimanó: hímzek ezerrel, egyre kevesebb idő van karácsonyig.

A fiúk betegek. Mindkettő köhög, náthás... Voltunk dokinál, kaptunk gyógyszert, meg ígéretet, hgoy karácsonyra jól lesznek Kép

Most megyek, bedőlök az ágyba.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mosás: én is együtt mosom a mienkkel. Így is alig győzöm. Extrém esetben rakom csak külön, pl múltkor Andrist telibe kapta kint a szennyvíz... Kép

Boldi nem rég hányt egy óriásit Kép Nagyon remélem, hogy csak túlette magát!

Nem bírom ki, hogy ne írjam le a mávval kapcsolatban (és inkább ide), hogy a tv-sek szerintem minden infojukat a babanetről és az nlc-ről vették. Három hónappal a történtek után. Igen objektív megközelítés. Kép

Puszi nektek,
H.
gesztenye

Sziasztok,

Heni,
hagyd a csudába a cd-t, este Bence ír egyet nektek és holnap feladom, csak mélben írj egy nevet, címet!Kép Ja, olyan ágyat vettünk, mint Barninak is van, csak a sima változatot. ImádjaKép, csak az elalvás tart sokáigKép.
(És a MÁV-val kapcsolatban pont ugyanezt gondoltam a riport utánKép - így tisztára olyan szaga van, mintha tegnap történt volnaKép).
Szila
szila

Sziasztok!

Kicsit el vagyok maradva mindennel. Peti hétfő óta meg van fázva, az éjszakát végigköhögte, stb. Láza szerencsére nincs. Ha nappal is köhög, akkor irány a doki.Kép

Bácunak, Dzsilinek és BMártinak nagyon boldog szülinapot kívánunk utólag is!KépKépKép

Márti
Bár már rég írtad, de a sütit egyből lehet lekvárral kenni, szerintem segíti a puhulását, és úgy be a dobozba.

BMárti
Tejallergia.Kép

Norci
Félelmetes, hogy mennyi mindent tud és mond Vili.Kép

Andysj
Szuper lehet San Jose ezzel az ünnepi hangulattal.Kép

Rebi
Gratula a vizsgához! Majd csak vége lesz már az egésznek.Kép Magunkat is ezzel nyugtatgatom, mert Levinek is dipimunka van, meg államvizsga, úgyhogy enyhén szólva feszültek vagyunk.Kép

Beja
Itt is nagy gratula nektek! KépKépKépKép

Zsuzsi
Én mindig is együtt mostam a babarucikat a miénkkel.

Tikk, Beja
Nagyon jól esett, hogy hallani szeretnétek rólunk.Kép

Peti folyamatosan beszél, csak nem értjük. Azért van 1-2 új szavunk, de nem mondja ki a szavakat rendesen, inkább csak tudom, hogy ez meg az azt jelenti. Mostanában megint rosszul viseli, ha nélküle megyünk el itthonról. Tegnap itt volt a bébiszittyó és olyan édes volt, mert amikor hazaértem, átölelt, majd fogta a leányzó csizmáját és vitte be hozzá a szobába, hogy akkor akár indulhatna is.Kép Pedig amúgy jól megvannak. Egyre rosszcsontabb egyébként, olyannyira, hogy apámék is mondják már, pedig eddig össze-vissza jógyerekezték.Kép
A babavárás kapcsán az a legfeltűnőbb a hatalmas hasamon kívül, hogy rémesen lusta lettem. Valahogy sokminden alól felmentést adok magamnak, Petivel is keveset foglalkozok szerintem. Amikor igazán csak vele szeretnék játszani vagy foglalkozni, akkor neki nincs kedve vagy éppen akkor elvan egyedül. Az énekek egyáltalán nem érdeklik.Kép Amitől viszont lázba jön, az a diódaráló meg ilyenek. Ehhez viszont nem kellek én. Szóval most nem vagyok vmi elégedett magammal. Alig megyünk le sétálni is. Ha borzasztóan nagyon felöltözünk, akkor is majd megfagyunk félórán belül, én legalábbis. A szél meg állandóan fúj, már nagyon utálom.
Pocakbabát már apa is érzi néha.Kép Peti meg még eléggé nem érti a dolgot, de azért amikor apa megpuszilja a pocakom, akkor Peti is.Kép Egyetlen játékbabánk van, azt meg össze-vissza puszilgatja, ölelgeti, szeretgeti. Remélem ez jó előjel a későbbiekre.

Bocs, hogy ennyit írtam.

Karácsonyi süti kapcsán nem töröm össze magam, mert hozzánk úgysem jön senki, mi megyünk. Szóval vettem fagyasztott pozsonyi tésztát és kipróbáltam a bejglit belőle és tök fincsi lett. Szóval veszek még és hipp-hopp csinálok majd 1-2 gyors bejglit. A mandulás sütink már rég elfogyott pedig 3 adagot csináltam.Kép

Megyek fürdőszobát suvickolni, a srácok ui. még alszanak, mert fél éjjel nem aludtunk Peti köhögése miatt.

Üdv és szép napot!
Gorsi
(fogalmam sincs hol járunk, úgy a 21. héten)
gorsi

Beja,
amit mailben kérdeztem, már tárgytalan.
solya

Sziasztok!
Voltam dokinál meg uh-n. A pindurkám már majd 3 mm, és láttam, ahogy ver a szíve.KépKépKép Meg kaptam egy fotót is, tán még sikerül az idén beszkennelni.
Egyenlőre azt gondoltam ki, hogy a Horváth dokihoz járok sztkba. Nekem ideális megoldás: a hírek szerint nincs magánpraxisa, bevallottan nem vállal szülést, és bónuszban még a stílusa is szimpatikus. Egy olyan szép nagy kórházban, mint a Szt. Imre, csak lesz egy doki, ha szülhetnékem leszKépKép. Az a lehetőség meg, hogy privát poci-trénert válasszak, még mindig nyitva van, ha hirtelen igényem támadna rá.

Még régebben kérdezte vki, hogy Réka mit tud erről.(KismamaagyKép) Az elméleti tervek nem voltak sose titkosak, egy emlékezetes esetben ő vetette fel, hogy majd ha Luca 3 éves lesz, szüljek neki is egy kistesót. De ne előbb, mert nagyon fárasztó lenneKép. A konkrétumokról viszont semmi tudomása nincs (remélem), mivel nem áll meg benne a szó, és én nem szivesen terjeszteném a családban a 12. hét előtt. (Ez ám a babona KépKép, a világ tudhatja, a rokonok inkább ne.)

Mosás: én mostanában kezdtem Luca holmiját a miénk közé rakni. Vasalni viszont kb. 3 hétig volt türelmem. Tán annyi se.

Rebi! Gratula!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Nagyon ügyi vagy, és most már menni fog minden, mint a karikacsapásKépKépKép.
Csengusnak és neked is sok gyógyKépKépKépKépKépKép.
Cory! Fiúknak szintén millió gyógyKépKépKépKépKépKép!

És egyáltalán! Tessék karácsonyra szép egészségesnek lenni!!!KépKépKépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Beja: GRATULALOK!!!!

Rebi: NEKED IS SZIVBOL!!!

Tomi ma nem akart bemenni a bolcsibe, alig akart elengedni. Az estek is nehezek lettek 3 napja, a farkas ota... Azt ajanlottak, vigyem el az allatkertbe... Na, majd csak lesz valahogy.
Most csak ennzi. bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Bogancsi!
Nálunk, amikor Réka rémálmodott vmi ijesztő mese után, az jött be, hogy egy nagyméretű plüsskutya került az ágyába, akinek megbízása volt elkergetni a "haragos holdat", Rékám félelmeinek tárgyát.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Laura! Milyen jó, hogy apa kitalálta kéne még valami... Nem tudom miért de olyan ismerős nekem ez a jelenet.Kép
Kabátban szopinál meg vigyázz, meg ne fázz. Rémes mennyire hideg van mostanában.Kép

Zsuzsi! Még szerencse, hogy pont gumicsere időszak van és kiderült a fékprobléma.
Dorka hómániájaKép Lányok is be vannak gerjedve rá.
Én 4 hónapos koruktól egybe mosom a ruháinkat.

B. Márti! Nálunk a gyógyszertárban lehet kapni műanyag orrszíłvót. Meg a kenguruban./2400 körül vettem/ Ha nálatok nincs a környéken, szívesen megveszem neked.

Norci! Szépek a mézeskalácsok. A tetejüket lekented tojásfehérjével? Csak mert olyan fényesek.Kép

Ma visszamentünk a dokinénihez, mert Kori nagyon lázas volt már két éjjel is és köhög. Ő is kapott antibiotikumot, mert szeptember óta néhány nap kivételével folyamatosan beteg. Remélem végre meggyógyul. Karácsonytól nem akarok egy bacit és egy vírust sem a környéken látni.

Borcsa! Hogy vagy?Kép

Korina rengeteget beszél. Ma reggel két labdával próbált kijönni a gyerekszobából. Az egyiket elejtette és közölte: jaj isteem.

Meg akartam este mérni a lázát. Anci neee,fáj a popó.Kép

Cory! Fiúknak gyógyikKépKépKépKépKép

Az összes betegnek jobbulást.KépKépKépKép
linato

Borcsa!
Na mire leírtam, megelőztél és választ kaptam a kérdésemreKép
linato

Mi 1500-ért vettük a műanyag orrszívót Kép http://www.tar.hu/orrszivo ilyet.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: a miénk is ilyen Kép még sosem tört el, de elég nehéz kitisztítani.

Zsuzsi
zsu26

Linato!
Tojássárgájával Kép Így a díszek is jobban tapadnak rá.

Norci
norci

Sziasztok!

Borcsa: nem értem, hogy lehet, hogy a dokid nem vállal szülést? Nem szülészorvos, "csak" nőgyógyász?
Én is ilyen babonás voltam ám! Kép

BMárti: nálunk is a gyógyszertárban lehet kapni a műanyag orrszívót. Már nem is tartanak üveget.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Azt jelenti, hogy csak akkor vezet le szülést, ha amúgy is a kórházban van, senki kedvéért nem megy be külön. Mivel az én kedvemért eddig se jött be senki, üdítő változatosság, hogy ezt előre tudom. Ezek után jót derülnék, ha pont bent lenneKépKépKépKép.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

OFF
Beja!
Ne haragudj, hogy kicsit elvittük a MÁV-os topicot a "gyógyfüves témák" felé. Én sem akartam ilyen mértékben, de hát így sikeredett. Talán még mindig hasznosabb ezeket olvasgatni, mint H.Sz. gyalázgatásait, meg egymás fröcskölődését!
Ne vedd fel azt sem, hogy miért nyitottál új topikot! És nyugodtan írd meg, hogy már láttál külön 1-1 dokinak szánt topicot. Én már láttam többet is, főleg az nlc-én.
Remélem nem haragszol!
Kép
Menta
menta

Norci! Kép

Cory! Az enyém pont ilyen. Csak itt kicsit drágább. Úgy látszik hátrány,hogy elköltöztem zuglóból.Kép
Biztos több helyen azért tartanak üvegből, mert az jobban fogy. Mert úgyis mindenki eltör párat.Kép
linato

Sziasztok!

Csenge náthás szegénykém, és köhög.. Kép ha nincs jobban, pénteken megint megyünk... újabb vírust összeszedni... Kép
Ma is szakdolgoznom kellett volna, de vásárolni voltunk, majdnem az összes lámpa megvan, meg a gardróbba a dolgok... (már csak reménykedhetek, hogy be is fér majd Kép)
Na most jött el az a pont, hogy Anyuékat pár napra hanyagolom, még akkor is, ha egy fél oldalt sem fogok tudni írni... Mai kinyilatkoztatás: Csengus azért beteg, mert én most 5 percre leültem a gép elé....

cory
Nekünk is pont ilyen orrszívónk van... én már anno eleve olyat (ilyet) akartam, ami műanyag... Aztán amikor kellett, Ati pont ilyet kapott a gyógyszertártban...Kép

... na megyek, mert Csengus csakis cicizve bírja ki .. még jó, hogy van mit KépKép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Menta, nem értek semmitKép ÉN Rád Isten ments! dehogy haragszom! A hozzászólásom csak a HSZ-es ripacsoknak szóltKép Teljesen le vagyok maradva... mindjárt meg is nézem...

És nem is nyitottam új topicot!!!!!!

nem értek semmitKép

Beja
beja

Bocsi, másoknak OFF:

Menta, figyu, a mai 15:57-es hozzászólást nem én írtam!!! Valaki szórakozik! Én nem mondtam, hogy menjetek másik topicba a gyógyfüvekkel!

És a Tidrenczeles topicot sem én nyitottam!

Nekem ennél sokkal fontosabb problémáim vannak most! Ugyanis teljesen be vagyok pánikolva!!! A fiamon valami kiütések vannak, ha bárányhimlő, el fogom kapni, mert én még nem voltam, és a baba meg fog betegedniKépKépKépKép

lányok, segítsetek, itt bőgök, mint a vásáros szamárKépKépKép

Vagy ha meg tejallergiája lenne, mert egy-egy hasmenés szerű kakija is van (sárgás, büdi), akkor meg az a bajKépKépKépKép Úgy tudom, a tejallergiánál kiütések is jöhetnek.

Én úgy félek, akár ettől, akár attólKép

És ez még semmi, nekem is hasmenésem van, és hőemelkedésem. Ha valami baj lesz vagy Bálninttal, vagy a babóval, megőrülökKép

Beja
beja

Off

Beja! jaj, de figyelmetlen voltam! Tényleg az a Beja nem te voltál. Bocsi!
Kicsit csodálkoztam is, de hát mindegy. Örülök, hogy végre írahtok "gyógyfüves" témában is. Csak a "te" kedvedért nem bővítettem tovább ebben a témában a topicot. Kép
Puszi!
Menta Kép
menta

Azt nem tettem hozzá, hogy Bácunál tegnap v. tegnapelőtt óta van ez a néha-híg kaki, pl. ma 4 körül joghurtot evett, és most fél órája produkált ilyen kakit... meg ma reggel is, tejcsiivás után úgy 20 perccel... KépKépKép

Ha meg mégis bárányhimlő, akkor nem is tudom, mit csinálokKépKépKép

ÚGY FÉLEK!!!!!!!!!4
B.
beja

Beja! Én úgy tudom, hogy inkább a 3. harmadban gáz, ha bárányhimlős lesz az anyuka!

Persze még mindig jobb lenne egy tejallergia, de figyu, lehet, hogy simán csak egy kis vírus.

Jaj, Beja! Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!!!

Pusz!
Menta
menta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?