Sziasztok, utólag is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Nem tudtam jönni,mert padlón volt eddig az egész család. Ciripke, még Te mondtad, hogy jó, hogy nem hoztunk haza semmit a Lászlóból! Hát ugye pénteken jöttünk ki a kórházból, én szombat reggel f*sással inditottam, délután Panka fél órán át sugárban hányt, éjjel már én is. Pankánál esélyes volt ismét a László, merthogy kiszáradhat, de a gyerekorvos mondta, hogy próbálkozzunk 2 óránként 30 ml-t belediktálni, ha az bentmarad, akkor jó. Hál' Istennek bent maradt, éjjel is keltünk hozzá és nyomattuk neki a kaját. Én is tök szarul voltam, másnap délig fel se tudtam kelni, 38 fok láz, fájt kezem-lábam. Délutánra Péteren is kijött, hányt, lázas volt, szóval katasztrófa. De szerencsére 2 nap alatt végigment rajtunk teljesen és már jól vagyunk (kopp-kopp-kopp!)
Annyi van még, hogy Panka a 150 ml helyett most csak 100-110-eket eszik alkalmanként és vissza is fogyott
Bocs, hogy mostanában csak panaszkodni tudok
Ciripke, hogy van a kezed?
Ez a kádas sztori meg jó ilyesztő
Jó, hogy Marcikának semmi baja!!! Utólag is boldog hófordulót neki! És látom, hogy a vonalzóján néger baba lett
Macsek, gratulálok a sok tejcihez és az átalváshoz!
Gabci, nagyon vagi Ádika abban a szerkójában, megnyugodtunk, hogy van neki olyan ruhája is, amit nem nőtt ki
Boldog hófordulót Ádinak is!
Timi, hogy van Majci? Remélem már jobban van a kis tündér, puszi neki!
Jutta, ügyes Dorka a forgással! És a bent alvással is, hajrá-hajrá!
És nem ünnepekhez méltó téma, de hátha segit nektek. Minket a kórházban leállitottak az Espumisanról, azt mondta a dokinő, hogy nem szabadott volna 2 hónapon keresztül adni Pankának. Eddig ő is 4-5x kakilt egy nap, irtó folyósat és hülye szinűeket, ezért is ázott fel a popója és repedt ki. Amióta nem szedjük, csak 1x kakil naponta, a nagykönyvben megirt állagút és szinűt. Kicsit nehezebben jön ki neki, küzd vele, de holnaptól adunk neki egy kis kamillát. Szerintem tegyetek egy próbát Ti is!
Mogyo, de jó, hogy elinditottad a pocakos-szülőszobás kép sorozatot, olyan jó újra látni őket
Kat, hova tűntél???