Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ne ízlelgesd!! Én is majd eldobtam a szagától magam! nyugi, Vilko rögtön vágná, ha nem lenne okés... de tuti az, én is meglepődtem elsőre!

Jutta

KépKép
jutta

ja én a tápszert kóstoltam meg... háááát :x
Nem csoda, hogy majd ha hozzátáplálunk cuppogni fognak a gyerekek... a tej is gáz meg a tápszer is, de nekik ízlik, ez a lényeg!!!

Jutta

KépKép
jutta

Macsek: passzolom a felengedett tej állagát, szagát és küllemét.
Ha viszont rossz lenne, Vilkó vissza bukná!
A heti 120g hízás meg okés!
Hajni: milyen torta és alkalomra, vagy csak úgy?

Ma Ádi HASRA FORDULT! :D.

Kép
Kép
gabcii

hát lányok panaszkodni jöttem :-(
ma egész nap vitáztam a férjemmel ügyebár,majd felhívtama drnőt és mondtam neki hogy akkor hétfőn leszánkózunk a receptért és szerdán Bi megkapja z oltást,anyuék hozták volna rá a pénzt.Telefon cseng összetörték az autójukat,azt az autót ami az első normális autójuk életük során,azt amit így is fizettek 5 évig,azt amit apukám sikál ,mert annyira szereti ,félti.Járhatatlanok az útak,de ők elindultak,hogy hozzanak Majának szalonnát meg mandaritnt

áh kész vagyok

ennek megfelelően mindegyőnk tiszta ideg

mennem kell sír Bibi
Vendég

Sziasztok!
Macsek! Nincs tippem! Sajna nekem nincs tej a hűtőben és esély sincs rá, így nem találkoztam még ezzel a problémával! :oops:
Hajni! Milyen torta? Végülis tökmindegy! Nem küldessz? :wink:
Jutta! Nekem úgy tűnik, h magabiztosabb vagy amióta nem stresszelnek téged a nagyik! :wink: Hajrá!
Ancsi! Már akartam pont írni! Sajna nem csináltam meg, és ahogy elnézem nem is lesz rá időm! :oops:
Gabcii! Gratula forduláshoz!
Jolka-Timi! Help! Leírnátok mégegyszer hol vannak azok a f*sza keretek-fotók (karácsonyi, rajzfilmfigurás), amikből csináltátok azokat a jópofa képeket?! Nincs időm visszakeresni és én balga nem mentettem el a linkeket! Előre is köszi!
Holnap majd jövök!

Kép
ermoni

Jaj! Szegény Timi! Szüleidnek semmi baja, ugye? Kocsi meg... Megértem! Fog fizetni a biztosító? Vagy mi történt? Jaj, így is, úgy is macera, idegeskedés, pénz! :cry:

Kép
ermoni

timi: sajna a kocsi de remélem szülők oké!
A hintát FP-set vettünk nyolc dallamos ,forognak a halak,stb,stb....

Macsek. a hízás miatt ne agodj szerintem az jó kb.Ágika is ennyit hizik egy hét alatt és a dokink azt mondta ,hogy okés!
De megint ez van!NEM EGYFORMÁN NŐNEK A GYEREKEK!!!

Hidd el lehet ,hogy egyszer csak beindul Vilko és nem győződ neki cserélni a ruhaméretet!
Ja és boldog hófordulót Vilkonak!

Tortát én is ennék! :lol:

Gabci: gratula a hasraforduláshoz!

Kép
mogyoland

Móni
szóval az úgy volt,hogy itt esik a hó szakadatlanul,takarítás ohne,persze anyuéknak nincs akadály,annyira szeretik Maját és Bibust.De egy autó átment a sávjukba és forgott körbe és puff nekik.szerencsére elvállaltaa hibáját és adott betétlapot,de mindenki tiszta ideg,apu tudod smes alapból rosszat tesz neki a stressz duplán,de íg még dolgozni se fog tudni menni,pedig iylenkor leállnak két ünnep közt így jaunárba alig lesz fizetése,ráadásul benne m van hogy miattunk.egy csomót sírtam,persze felnőtt emberek,de nekünk akartak jót.így most ügye ugrott az oltás is ,hívhatom fel a drnőt hogy majd januárba ,ha akkor nem késő (szerintem nem,de elég kellemtlen lesz) na mindegy a lényeg persze hogy nem lett nekik semmi bajuk.

aztán Maja elkezdett dilulni,újabban nem alszik napközbe,mert neki kakilni kell,van 3 wcülőke szűkítőnk (lépcsős ,sima,most örökölt fentről egy teknősbékást),merthogy rakjam fel a lépcsőst mert az piros aztán arra a békást,de mondom kislányom nem lehet ekkor elkezd tutulni,üvölteni közbe majdnem betojik,kakilt üvöltve,leveszem,neki pisilni kell,visszateszem,adjak papírt,adok,nem ő akarja letépni,adok neki hogy tépjen,de ilyenkor már kezelhetetlen,közbe Bibi bent ordít,erre húzzam fel a gatyáját,húzom nem inkább ő és csak áll és ordít vísít,erre kapott kettőt a seggére,erre beront az apja hogy kint hallja ahogy ütöm a gyereket :shock: Maja odarohan hozzá és néz rám mint egy gyilkosra,na mondanom se kell rohadtul összevesztünk úgy mint még soha,Maja okádásig sírt én meg fogtam afarmerom hjogy na itt én most elmegyek egy fél órára,aztán nem engedett,na ez jó hosszú lett,de azek után gondolhatod milyen kis fasza napom volt.

nem tudom a keretesnek a nevét én a photoimpactel szokok csinálni úgyhogy letöltök karácsonyos háttereket (rajzfilmeset akár) és abba illesztem a képeket
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... i8t_e.html

Gabci
gratula Ádinak

Hajni
nem írja fel a drnő,mert amikor Bibi náthás volt nem írta be azt a kódot a számítógépbe,pont ez a baj,mert ők ezt még csak pár hete tudták meg ,azóta minden babának beírják,de enkünk még nem :-( végig nézta a gépet,agyalt,de azt mondta nem tudja felírni :-(
Vendég

Sziasztok!

Timi!
Sajnálom, jó kis mozgalmas napod volt tegnap. :( Na és a bilit nem szereti Maja? Mi lene, ha azt adnád alá, és közben még tv-ni is tudna, és nem hivogatna állandóan. Ne haragudj, de, ha az apja otthon volt, akkor miért nem segített neked? Én is lekaptam volna a férjem fejét, ha beleszól, vagy csak kioktatt.

Macsek!
Nyugi, de minek pótlás? Kért még tejcsit? Tejet még én sem fagyasztottam.

Móni!
A tegnapi keretes képet a photoframeshow-al csináltam. www.frameshow.com oldalon tudod letölteni max. 30 napos próbaverziót, vagy ha fullosan kell, akkor tudok creket küldeni, ha kell.
A buborékokat, vagy csillagokat, naptárat, kereteket pedig a photoexpress -el szoktam csinálni. Ennek is van fent 15 napos próbaverziója a neten. De szerintem te tuti meg tudod szerezni erdetibe is valakitől. Nekem 3.0-as van meg fullosan, de a telepítő lemezt valakinek kölcsönadtam és még nem adta vissza. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ádi nagyon ügyes!!! És még az anyuka, hogy kétségbe volt már esve. :D És mindenkit beelőztek. :wink: :lol:

Mi betegek vagyunk. :(
Apa Beteg volt a héten,m ég most is. Igazi férfi, mikor beteg. Kis hipo, na de most tényleg meg van fázva. Erre ma reggelre már az én torkom is fáj. Ákos nyerekeg mint egy üres fazék, de a kedve jó. Manónak kutyabaja. Remélem nem lesz rosszabb. Pedig én még boltba sem viszembe, nehogy elkapjon valamit, erre házonbelül éri. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka
havat lapátolt,itt szakadatlanul esik,olyan szinten ,hogy nem tudunk menni sehova autóval,nyári gumink van csak :-( fánk nincs,meg kéne még venni pár dolgot a keresztelőre (üdítű,ásványvíz,rágcsa) és persze fánk sincs még.Az is idegesít ,hogy hogy fog menni dolgozni,mert az autó amivel jár egy roncs és szintén nyárigumival felszerelt.Az utat még mindig nem tolták le :evil: és csak esik és esik.

az volt a legrosszabb,hogy Maját elapta tőlem,mintha legalább öltem volna,pedig tényleg csak 2-3at kapott a seggére és nem azért mert üthetnékem volt,hanem mert ott állt meztelenül és vísított és nem láttam már kiútat,simán lenyugodott volna,ha nem kapja el túlem és nem áll neki szidni a gyerek eött ,hogy miért visíttatom meg üvöltetem.stb

Maja bilizik 99 %ba csak most azon a hülye békásülőkén akart kakilni,de a 3 szűkítőt egyszerre akarta feltenni miközbe majdnem bekakilt.rakjuk a lépcsőst meg arra a békást meg még alá a sima fellépőt :shock: .most is levágott egy hisztit ,hogy apaaaaaaa,na mondom kész vagyok,ezt csinálta akkor is amikor hazajöttünk akórházból,mindent csak apa....

remélem Ákosnak itt meg is áll a kórság,olyan car ez a tél :-( sok betegség,bár ti eddig egész jól megúsztátok.Nálunk azért van ez a sok betegség,mert a kis ovis unokatesó hazahoza az összes baciját és Maját megfertőzi ,ő meg Bibit.Állítólag így erősödik az immunrendszerük,de azért mindennek van határa,minden bizodalmam az oltásba van.Aki beadatta mindenki dícséri,remélem nem mi leszünk a kívétel aki erősíti a szabályt.
jobbulást++++++

megyek csinálok mézespuszedlit
Vendég

Sziasztok.

Sajna tegnap már nem jutottam ide, ma sem nagyon leszek.

Torta:
hamburgertorta.
És alkalomra, ma megyünk köszönteni és oda.
5 óra volt. :shock:

Ilyen,( ezt nem én sütöttem):

Kép

Timi:
sajnálom, h nem tudják felírni. :(
És a kocsit is. De tudod, az pótolható, a szüleid nem , így örülj annak, h nekik nem lett bajuk. ( mikor szeptemberben apa karambolozott, akkor én sem ezt gondoltam. )

Jutta:
ha kell a kód majd szólj.
Ja és hétfő reggelig kell ottlennie.
Tudom, h a banknak kell idő, de én Raiffaisenes vagyok, ők is, így nekem rögtön ott volt.
Ha ennek ellenére szeretnék karira, akkor max elutalom Neked, Te meg Nekem. :) Így ott lesz holnap reggel. :)
Szóval nyugodtan szólj ám. :)

Jolka:
jobbulást

Felengedett tej:
sztem az nem jó ha büdös. :oops: :oops:
De tapasztalatom nincs, ez csak vélemény volt.

Na mennek is kell. majd jövök....egyszer.. valamikor.... :wink: :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni!
:D :D :D Nagyon állat ez a torta. :)

Timi!
Téligumi, kár, hogy ilyen messze vagytok, nekünk itt áll a garázsba 2 kocsira való. :) és csak egy szezont volt használva. CSak foglalják a helyet.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka, jobbulást!!

Gabcii, gratula, ügyes Ádi!

Andi, kérdezni akartam, hogy a bűvös 5 órás alvás óta mizu??

Timi, :cry: , de Hajninak azért igaza van a kocsi az pótolható, csakhát az ideg...

Hajni, köszi, de most a mikor érkezik téma még nem érdekes, de a kuponok miatt majd dobok egy privit!

Macsek, végül is mi lett a tejcsivel??? Szerintem a szennyezés valószínűtlen (miben tárolod? és hol? - mélyhűtő felsőpolc a tuti szerintem) 2 baja lehet: vmi miatt leenged a hűtő (ezt tuti észrevennéd) és felforr a tej (ekkor tényleg még büdibb - 1x történt meg velem, de azt is észreveszed). Egy kicsit - de nem extrán - amúgy is büdi (szerintem).

Móni, a vonalzód még mindig frusztrál, de legalább inspirál is!

Ja tegnap sírás nélkül aludt el, bár fél9-től fél 11-ig többször is altattuk, de már ennek is örülök, ellenben most 5-kor kelt, pedig 7 után szokott (megint a pocija fájt szerintem), evett- visszaaludt majd 7-től 8-ig puki-kaki fesztivált tartott a kiságyban, utána kajára jelentkezett... ma nyűgösebb, hiába kevesebbett aludt... :roll: Ezt a rohadt hasmenéses hasfájást már baromira unom!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Gabci, ügyes nagyon Ádi!
Hajni, jó a torta!
Timi, Te szegény :cry: Apukát békítsd meg, szüleidnek szerencsére semmi baja, reméljük fizet a biztosító.
Jolka, jobbulást a családnak!
Lekopogom, mi eddig semmit nem kaptunk el, de oda is figyelünk. Mondjuk ma jönnek anyósomék, tegnap a másik unokánál jártak, aki nyakig taknyos, hát kíváncsi leszek :oops:
Andi, merre? Megint hétvégéztek?
Macsek, mi lett a tejjel? Nekem is volt egyszer, hogy az egyetlen normál mennyiségű lefejt mélyhűtott tejet oda akartam adni, de olyan büdi volt, hogy inkább nem :cry: Szóval kárba ment. A mélyhűtőbe már nem is teszek tejet, inkább egye meg este pótlásként amit egész nap fejek - persze ez csak teória, mert üvegből nem eszik meg semmit :cry: meg amúgy is lósz@r amit fejni tudok :oops:
120 gr heti hízás szerintem sem kevés.
Jutta, hányszor alszik kint Dorka a babakocsiban egy nap?
Én is kiraktam most a csajt a teraszra, de már félek, hogy túl hideg van.
Találtam egy jó ajándék ötletet Nadinnak anyósoméktól: autósülés-bundazsákot fog kapni. A takaró mindig lecsúszik, vagy a szájához ér, azt utálja. Ez ugyanolyan lesz, mint egy babakocsi lábzsák, kapucnisra összehúzható, csak rövidebb, így pont autós hordozóba passzol. Csak összecipzározom ha kiszállunk, szétcipzározom ha meleg helyre érünk :)
Meg kap még egy visszapillantó tükröt, illetve azt inkább én, mert a légzsák miatt csak magam mögé tudom tenni ha ketten autózunk, és így látom majd. De lógnak róla játékok, így neki is tetszeni fog.
Mogyó, mi az az xbox??
Csabinak semmi ötletem továbbra sem, mert azért a számítógép mellé kellene azért valami meglepi. Lehet, hogy National Geographic előfizetést fogok, de nem tudom, mert mostanában a heti egy HVG-jével sem nagyon halad, nincs ideje olvasni :?

KépKép
kertikiri

Móni, feldíszítetted már a lakást? Rénszarvasok milyen formában jelennek meg Nálatok, figurák, plüssök...vagy hogy képzeljem?
Mi 23-án este fogunk fát díszíteni, mert 24-én reggel indulunk én szüleimhez, délután meg Csabi szüleihez.... hát jó kis program lesz.

KépKép
kertikiri

Kertikiri, Ti caplatjátok végig a családot egy 3 hós gyerekkel??
Vagy közel laknak??
Nekünk a Pécs, Debrecen, Veresegyház háromszög jutott. Idén mindenki jöhet, aki akar, mi nem megyünk sehova... illetve Maglódra sógorékhoz egy ebédre, de az közel van, az oké - legalább nem mi főzünk! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja és Dorka pl tegnap 3x aludt kint. 2x fél órát, 1x 3 órát. Jól felöltöztetve -5 fokig lehet kint több mint fél órát. Azalatt csak fél órát lehet kint. Remélem nem lesz nagy hideg idén télen!!

Jutta

KépKép
jutta

Legújabb barátunk a szájpenész :evil: hát nekem nagyon elegem van ,legszívesebben világgá mennék :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!
Jolka-Timi! Köszi lányok! És ha elakadok sikítok! (Jolka, számítok Rád! :wink: )
Bár még nem tudom mikor fogok ezzel bütykölni!
Jutta! Engem is frusztrál és motivál egyszerre a vonalzóm! Maglódon laknak sógorék? Az nekünk is majdnem szomszéd!
És hát mi is nyakunkba vesszük az országot... :lol: Megyünk anyámékhoz! Hát, kíváncsi leszek hogy bírja majd Janka a nyomorgást!
Kriszti! Szal, igen feldíszítettem a házat! Minden ablakban van valami kis diszkrét világítás. Előkerültek az angyalok és a rénszarvasok is! Van fa, plüss, porcelán, frigomágnes meg minden! :lol: (És van kicsi, nagy, még nagyobb és zenélő....) Nem röhög hangosan! :lol: :lol: :lol:
Hajni! Ez a torta? Besz*rás! Dobd már fel a receptet! Ha jól sejtem a gyerekek megpusztulnak érte!
Mi van Andival meg Zsuval? :shock:
Karácsonyi ajándékok: már majdnem teljes a lista, csak mi hiányzunk róla! Csütörtök délelőtt visszük Jankát csípő uh-ra (akkorra van időpontunk), hazafelé beugrunk az aréna plázába és szeretnék már a lista végére érni!
Vettem már mindenfélét: pulcsi, pizsi, köntös, sál, nyakkendő, poló, poháralátét, ezüstkarlánc, parfüm, társasjáték stb. Kinek mit, klasszikus ajándékok, most nincs időm se csinálni, se agyalni! Így is még f*ngom nincs (bocs!), h mikor vegyem meg a férjemnek a meglepit (mer' az ugyi kell a fa alá!). A parfümről tud, a nagy ajándékot közösen vesszük (az órát), de ugye meglepit így esélyem sincs! Mindenhová együtt megyünk! És hát amit kigondoltam az a közértben a sarkon nem kapható! :lol: :lol: :lol:
Na majd meglátjuk!
Na én el, mert a céges ajándékokat csináljuk, címlistázunk meg ilyesmi! Jövő héten postázni kell egy csomót! :roll: Csak kész legyünk!

Kép
ermoni

Jaj! Szegény Timi! De inkább a szájában legyen, mint máshol! Ott könnyebb kikezelni!
El ne induljatok már fáért nyári gumival! (És tessék beszerezni téligumit! Legközelebb disznó helyett erre költsél! Én nagyon régen még trabanttal jártam nagy hóban nyárigumival! Hát! Kell a téligumi és kész! Ég és föld! És két gyerekkel meg különösen muszáj!)
Már annyiszor akartam kérdezni, h miért írjátok a muszájt ly-vel? Tudom, h nem Kazinczy-bajnokság egy netes topik, de hát j-vel írják! És nem kell két betűt bepötyögni, csak egyet... meg ilyenek! Vagy hagyjuk? :lol: :lol: :lol: (Nem akartam megbántani senkit, csak már régóta akartam kérdezni! És bocs előre is, de tényleg nem bántásból!)

Kép
ermoni

Móni
elárulom,hogytudom hogy az írásaim olvashatatlanok és tele vannak hibával,de egyszerre legalább 3 felé figyelek,de ez most nekem a legkevesebb,itt bőgök,mert úgy érzem nem bírom tovább,nem tudom mikor mászok ki a gödörből,ez már nagyon durva,majd ha összeszedtem magam jövök..........
Vendég

a másik autónkon 4 évszakos gumi volt és simán elmentünk vele minden télen,ez meg egy nagy szar,egy kis emelkedőn nem tudunk vele felmenni,nem érdekel a fa se,nem érdekel semmi,majd lesz valami
Vendég

Timi! Mondtam, h nem személyeskedés! Meg tudom én, h nem helyesírás-bajnokság van itt! Meg sok az elütés! Én is szoktam! :wink: Csak egy betűt ütni rövidebb idő mint kettőt, és még helyes is! Na, tényleg! Nem akartam én senkit bántani!
És ne legyél kibukva! Na ez az egy baj van ezzel a Karácsonnyal! Túl nagy a megfelelési kényszer, túl sok az idegesség, kevés az idő, kevés a pénz! Tényleg sz*rd le a fát! Lesz még jobb idő és elmegy a férjed és hoz egy gyönyörű fát és kész! (Jut eszembe: nekünk sincs még meg a fa! Na én is zavarom az embert! :wink: )
Mondjuk azért én nyakon vágtam volna, ha a gyerek előtt kritizál, úgy h azt se tudja, h igazán mi történt! Nagyon érik, h arrafelé járjak! Tudod, ígérgetem már egy ideje! :wink: Légy egy kicsit jobb kedvű! Mindjárt itt Bibus keresztelője! (Kik lesznek a keresztszülők?) És jusson eszedbe, h micsoda fantasztikus élmény lesz, amikor Maja-ördögnő megkapja a Jézuskától a várva várt ajándékokat! Hogy fog örülni! (És neked mit is hoz a Jézuska? Kabátot? Jól emlékszem? :wink: )
Többiek! Vasárnapi pangás?

Kép
ermoni

Jolka, jobbulást Nektek, remélem Karácsonyig kiheveri mindenki a nyavajáját!

Gabci, milyen ügyi Ádi! Mi még ettől nagyon messze vagyunk. Panka most kezdett el a kezébe venni dolgokat, töm mindent rögtön a szájába :D És Ádi milyen kis pufi, jól kitölti a rugiját :lol:

Andi, ügyik a skacok az éjszakai alvással, szerintem egyre tovább fognak majd aludni, meglátod!

Timi, tényleg az a fő, hogy a szüleid jól vannak, kocsi pótolható, bár ünnepek előtt tényleg nem hiányzik ez senkinek!

Nekünk az elmúlt pár nap ritka szar volt, kórházban is voltunk Pankával, majd leirom részletesebben, csak most sirás van.
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

No, ma NEM aludt a csaj csak 2x félórát, közben nyöszörgött... és... 3 óránként evett... most adtam neki tápit (1 órával evés után 150 ml benyomott) és mintha végere elaludt volna... no a rengeteg idegeskedésnek és gondolom Dorka 2. növekedési ugrásának (vagy hogy is hívják ezt) meg van az eredménye: 2. tejkrízis... de leszarom... elfogadja a tápit, én meg megpróbálok minél több tejet termelni... azt csáááá
Amúgy húúú de frusztrált tudok lenni, ha nem tudom miért sír... (éhes, álmos, túlpörgött, unatkozik, fáj a hasa????... és most mégegy minimálisan náthás is, hogy nagyobb legyen a káosz)

Timi, történt még vmi azóta? Nagyon rád jár a rúd! De nyugi, a gyerekek jól vannak (csak kinövős, meggyógyulós betegségiek vannak), szülők megúszták... kocsi meg megoldódik!
A pároddal azért én MOST tisztáznám, hogy gyerek előtt nevelési elvekről NEM vitatkozunk, és alapból egyetértünk egymással (később meg lehet vitatni, de előttük NEM), különben a fejetekre nő a 2 csaj, Maja már ha jól veszem le, el is kezdte...

Jutta

KépKép
jutta

Helló-haló!
Tényleg betegek! Jobbulást kicsiknek és nagyoknak!
Ciripke! Jobban van Barnu?
Jolka! Mizújs? Jobban vagytok?
Zsu! Mi a frász történt? Nem komoly, ugye? Engem érdekel... Azért már oké minden?
Jaj, valakinek méf akartam valamit! De kinek és mit?
Ja, Macsek? Na mi lett a tejjel?

Kép
ermoni

Ajándék: még semmi :oops: Fenyőfa megvan! Gyönyörű! Pankának rendeltem ugye az egyen pihiszéket és a textil kockákat, azokat már meg is kapta, szóval akkor suttyó vagyok én is :lol:

Macsek, én is fagyasztottam régebben tejet, mikor még volt több :( Nem volt büdi. :roll: És az, hogy 90-et evett Vilko ne aggasszon, lehet, hogy nem is akart többet, nem? Csak akkor van gond, ha utána nyűgös és nem hizik. De a 120 sztem is jó!

Kertikiri, tényleg, miért nem a család jön hozzátok? Nálunk is eddig az volt, hogy mi mentünk, de most megmondtam mindenkinek, hogy 24-én nem vagyok hajlandó sehova, sőt, jobban szeretnénk inkább hármasban. Majd a másik 2 nap lesz szülőlátogatás. Szerintem igy nyugisabb.

Móni, mi a meglepi a párodnak?
Muszáj-on és egyéb helyesirási hibákon én is jókat röhögök, Timi irásai meg olyanok néha, mint a keresztrejtvény, jó kis időtöltés kisilabizálni :lol:

Timi, nyugiiiiiiiiiiii!!! Ne roppanj most össze. Jön a Karácsony, remélhetőleg a párod is többet lesz veletek, Majci is kezelhetőbb lesz.

Jutta, most mi van? Miért kellett tápi? Nem elsietett dolog ez? Miért nem tetted cicire megint? 1 órával evés után már lett volna sztem megint tej. Nem kritizálni akarlak, csak kérdezem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

vháá írtam aztán elszállt bele a nagyvilágba :evil:

Zsu
mi történt????? minden oké ügye?

ettől félek,apa itthon lesz Maja meg kezelhetetlen,mint amikor haza jöttem a kórházból,katasztrófa

bocs hogy rejtvényesen írok :-) most os itt van rajtam Bibi közbe meg beszélgetek Majával

Jutta
mért nem adtál cicit?egy óra alatt simán termeltél neki :-)

az mit jelent,hogy a fejemre nő? ezt sose értettem :roll:

minden 2-3 éves gyerek ilyen hisztis,dacos van aki kevésbé,de ezt látom ismerősöknél meg a másik topikjaimba

holnap ha minden jól megy feladom a dvdket

Móni
nem bántottál meg,nem vagyok helyesíró bajnok,de sokszor mellé is ütök és nem nézem át,most is félkezezek,ez van :-) de a muszályt most megjegyeztem örökre :-)

keresztelő?nyüg :-) főzőcske,pattogás,mosogatás,házonn belül lesz,sogórnőméket hívtuk vissza komának :-)

hogy én mit kapok?hát igen vettünk egy kabátot 2 hónapja :-)
de van egy százasom rá,hogy gofrisütő lesz a fa alatt

Maja biztos örülni fog az ajándékoknak :-) remélem nem lesznek extra dilis napjai,ez a hétvége csúcs katasztrófa volt
Vendég

Jolka
küldöm a havat,küld a gumit

80 rugó a garnitúra az autónkra :evil:
Vendég

Barnu köszi, jól van. ma reggel is csak azért hányt, mert kiporszivóztuk az orrát.
vácszentlászlón voltunk anyuéknál, kicsit szánkóztak is a gyerekek, meg kutyáztak
nálunk is volt barnuval balhé, de nem részletezem. és van is minden nap.
Timi! Sajnálom a balesetet, de hála az égnek, hogy senki nem sérült meg.
kitaláltam az uncsitesóm ajándékát. jegyet fog kapni valami zenés darabra. tavaly a szülők is kaptak különbözö elöadásokra, ez mindig jo ajándék, csak mi nem jutunk el sehova. ja most jut eszembe voltunk piramis koncerten! de én már szinházba mennék.
helyesirás: a muszájjal én is hadilábon állok és az ékezeteim azért rosszak, mert nincs felmatricázva a billentyüzetem és lusta vagyok javitgatni, hosszú i-m nincs is!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na szóval a szar hetünk részletei:

Anyós ugye itt volt a héten, ez tök jó volt. Szerdán a párom szabin volt, hogy elmehessünk az Ikeába és megvegyük a hálószoba bútort. Ezt szépen el is intéztük, másnap már szállitották is. Ma akarjuk összerakni, erre kiderült, hogy az ágy fejvége 160-as, a lábvége 140-es. Mi csesztük el, mert ugye az Ikeában nekünk kell mindent összevadászni. 3 külön dobozból állt az ágy, az egyikből rosszat vettünk el :evil:
Péter ma ment visszacserélni, mondanom se kell, hogy városban dugó, Ikeában dettó, szóval odavolt vagy 5 órát, de sikerült!

Panka szerdától új tápszert kap, HAT-set, ami tejérzékenyeknek van. Ez még mindig azért, mert véreset kakil. Ez a 2. számú teória, miután a baktériumot kizártuk. Szerda délután óta nem is volt vér, már hivtam is pénteken a gyerekorvost, hogy minden ok, akkor valszeg ez volt a gond, hurrá. Erre rá 1 órával kakilt egy nagyot, tele vérrel, utána még egy kicsit, ami szinte csak vér.
Sirógörcsöt kaptam, hivtam megint a gyerekorvost, mondta, hogy azonnal kocsiba be és irány a László. Aztán visszahivott, hogy ne is a Lászlóba, mert az fertőző beteg kórház, amit ugye kizártunk, menjünk a Bethesdába, az az ügyeletes. Apa haza, kórházba be. Ott végre megállapitották, hogy a végbele van felrepedezve, mert nagyon sokszor kakil és nagyon higat és felázik. Legalább tudjuk. Nem kellett ott maradni, de jó pár órát ott voltunk és stresszeltünk végig. Na meg a doki belenyúlt Panka popsilyukába, szegénykém, úgy üvöltött, majdnem elsirtam magam :(
Most annyi, hogy kamillában kell ülőfürdőztetni naponta 2x, aztán várni, hogy elmúljon, mert állitólag erre nincs semmi. Hát kicsit szkeptikus vagyok, hogy ettől elmúlik, de majd meglátjuk.

És most csak Pankával akarok foglalkozni, leszarom, hog ynincsnek ajándékok, anyukámnak már mondtam, hogy nem kapnak semmit :D
Párommal meg megbeszéltük, hogy a hálószoba bútor elég nagy ajándék most egymásnak, nomeg a legnagyobb ajándék a fa alatt nekünk Panka lesz :wink:

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam.

Ja, és újabb parám van: Panka az elmúlt 3-4 napban nagyon álomkóros. Eszik, elalszik, felkel, és máris dörgöli a szemét megint, szopi közben is elalszik. Tegnap azon morfondiroztam, hogy mi változott, talán annyi, hogy azóta kapja az új tápszert. Most visszaálltam a régire, ma már elevenebb. Szerintetek lehet ez a baj??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

igen, betti nem volt ilyen dacos a dackorszakában. ez nagyban személyiségfüggö

zsu! mi történt??????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsu, én is majdnem elbögtem magam mikor olvastam, pedig már túl vagyunk egy két dolgon.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Zsu, jujj... ezen én is jól beparáztam volna... de akkor gondolom nincs nagy gond... Nem adtak neki vmit ami legalább fogja a hasát? Vagy az nem segítene?

Tápszer: lehet, hogy elkapkodtam... de ha most nem kap, akkor a kövi szopi lesz kevés... 1x ezt már lejátszottam - onnan tudom, node majd újra fejek, miután elaludt... jó szórakozás az éjfél tájékán... :roll:
Őszintén... 3 hós koráig fogom ezt csinálni, utána kap tápszert a cici után, ha kell... kezdek besokalni ezen a cicimizérián... és az éjjeli fejéseken, tehát utána napi 2x max kap 50-100 ml pótlást és kész...

Timi, nem akartalak megbántani a fejedre növéssel... tudom, hogy nehéz, de itt lehet elrontani és 2 dologgal 1. ha következetlen vagy, 2. ha nem támogatjátok a gyerek előtt egymást a pároddal...
Nálatok úgy tűnik az utóbbi játszik be...
(mondjuk ez még mindig csak elmélet 2 év múlva meglátjuk, hogy mi marad belőle... :roll: )

JA 1 órát aludt és várom a tippeket, mi miatt kelt fel... na jó, nem kell nagy zseninek lenni, hogy kitaláljátok...

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke,Barnunak bizti az a baja, hogy nem kapott új vonalzót!!

Jutta

KépKép
jutta

jajj Zsu
szörnyű,hát igen ehhez képest mit nyüsszögök egy hülye szájpenész miatt,de remélem mostmár rendbe jön Panka

Jutta
nem bántottál meg csak tudod elvek aztán gyerek.Elméletbe olyan szép minden,de sokszor nekem engednem kell,mert itt van Bibus,sokszor ha elkezd hisztizni csak hogy mielöbb abbahagyja engedek neki,tudom hogy ez nem jó,de sokszor ez van.
A másik meg valóban így van,de ez is olyan,hogy teszem azt nálam hisztizik apuka nyugodt, és nyugodtabban lekezeli a helyzetet,fordítva ugyanez,ma sütöttem a mézespuszit ami egyébként isteni lett ,eljövök látom bőg,hisztizik,apuka síkideg,persze hogy nálam meg lenyugodott.A bibi valóban az hogy a gyerek elött megy az egymás kioktatása,de amikor benne van az ember nem gondolkodik.

Egyébként látott valki már szájpenészt????? Bibinek két pötty van egyik egyik oldalt és az ajkánál fent meg kifakadt hólyagszerűség de alatta rózsaszín szóval nem olyan mint az afta,ez az lehet ügye????
Vendég

Sziasztok!

:D :D :D Én felvállalom a topik összes helyesírási hibáit. Én tipukus 1-es vagyok. :D Nem is értem, hogy kaphattam a fősulin nyelvművelésből 4-est? :) Egy a baj, hogy nem hallom, hogy kell kiejteni a szavakat, sokat tanultam, meg most is, hogy tudjam. Mostanában tudom megkülönböztetni az orr és az óra közötti különbséget. Zolkó mindig cikizet: Pl: Piszkos a kocsi óra....:D

Zsu!
Végre meg van a baj forrása. Megértem min mentél keresztül. borzalmas lehetett, és megértem, hogy most a kiscsaj a világközepe. Kamilla tényleg jó lesz. Bepanthen is jó sebekre, én bekeném vele a végbélnyilását, csak kivül, hátha gyorsabban gyógyulna. Jobbulást a picurkának!

Mi... Lázunk nincs, Fiúk még minidg alusznak, megint késői alvás lesz. :) Ákos csak rekedt, de az étvágya változatlan. Én bágyadt vagyok, meg elkezdett folyni ar orrom. De túléljük, remélem 1-2 nap és elfeljtjük.

Ja nála mis egész nap aludt Ákos, eszik, alszik. Szerintem ez a hülye idő is tehet róla.

Mi is itthon karácsonyozunk, nem megyünk ilyenkor sehova sem. Eddig mindig mi voltunk úton. Szülők jönnek kajálni. Majd januártól indulunk megint hétvégézni a szülőkhöz.

Timi!
Te maximalista..... Sajnáálom, hogy betegek a gyerkőcök, remélem a szájpenész hamar elmúlik. Csak ne fájon neki. Rózsaméz...?
Gondolom, olyan precizen készülsz a karácsonyra minta szülésre. Mindent előre eltervezzel és amit tudsz megcsinálsz. Ne görcsölj már rajta anynit, menj a gyerekekhez, játszatok, nézzetek közösen mesét, hancurazatok, a lakást meg sz@rd le....Látnád nálunk mi van, már a járókából öltözünk, mert nem vasaltam az elmúlt nap. Mosogat helyetem a gép, azért is belerakom most a lábasokat is. Holnap 2 napra vendég jön, de a lakás szalad, de nem érdekkel, pihizni is kell.
Itt még mindig nincs hó, Mutiék már esik Biharban.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi én még nem láttam, de én fehér foltoknak gondolnám.Ecseteld rózsamézzel.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka

húha akkor nálatok későn lezs csicsika
Maja újabban egy héten kb kétszer -háromszor alszik napközbe,de így legalább kifekszik fél9 -9 felé

holnap úgyis menni kell le a dokinénihez a receptért,majd megmutatom neki,szerintem fáj neki,mert nagyon nyügös szegénykém,természetesen kenem a száját ezerrel

rmeélem nem jön ki jobban rajtatok a betegség++++++

hát tudod nagyon idegesít,hoy én mindent megteszek a karácsony érdekében más meg letojja,na mindegy még van egy hetünk :-)

kicsit megnyugodtam már,hála nektek (is)
Vendég

Lányok, köszi az aggódást és a jókivánságokat, jól esik :wink:
Persze a tejem megint apadt a hülye idegeskedéstől, lassan már nem is fogok tudni szoptatni :(

Jutta, van lehetőség, hogy szilárdabbat kakiljon, 4 hós kortól adtatunk rizspépet, abból is van HAs, inkább azt ajánlották, mint a gyümit.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Köszöntés megvolt, torta nagy sikert aratott. :)

Móni:
majd rakom a receptet, de csak akkor tudod használni, ha kicsit is, de tudsz sütni.

Zsu:
még olvasni is szörnyű volt. :(
De a lényeg, h már minden ok, tudjátok, h mi volt a baj.
Van egy jó tápszer( inkább pép) Sinlac pép a neve, 4 hós kortól lehet. Ezt teljesen allergiamentes. Sztem ez is megoldást jelentene Nektek.

Timi:
szájpenész: sok apró fehér folt...
Dackorszak: hát bevallom, h néha Marci is kicsinál, de MAjához képest egy angyal. Remélem, h nem most jön majd a java. :oops: :roll:

Karácsony:
csak az árzuhanásról vannak a cuccok, senkinek semmi.
Fa sincs, szaloncukor se.... Majd... :wink: :oops:

Jolka:
örülök, h jobban vagytok.

Helyesírás:
én anno versenyeket nyertem, azóta eltelt pár év, megtanultam vakon gépelni és ennek az a hártánya, h sokszor melléütök, betűk kimaradnak, betűket felcserélek. :oops:
Átolvasni meg nincs időm, meg kedvem se. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Zsu! Szegény Panka! És szegény Te! Ne idegeskedj tovább! Egyél-igyál sokat, h a tejci visszajöjjön! (Szivart szeretnék Z-nak. Mert néha-néha rá szokott pippantani! :wink: Remélem ő nem olvassa, mint Gyula!)
Nem fogjátok elhinni mit csinál Janka! Ül a pihiszékében és engem néz! Közben vadul cumizik! Ezt kb. 20 perce csinálja szó nélkül! Elég vicces!
Hajni! Tudok sütni! Csak ritkán vetemedek rá! (Már megint rá kell jönnöm, h én milyen sokoldalú vagyok! :lol: :lol: :lol: ) Én is nyertem versenyt! Na meg amúgy tanítónéni is vagyok... szal... de én tényleg nem ezért írtam! :lol:
Jolka! Örülök, h jobban vagytok!
Ciripke! Attól hányt, h orrszívóztatok? Hogy van ez, én nem értem!?
Hát lányok, mi megyünk Karácsonykor! 24-én édes hármasban (mondjuk akkor mindig így szokott lenni) és másnaptól vendégjárás! Amíg élt az anyósom, be volt osztva, h mikor hol ebéd, vacsora, anyáméknál alvás stb. Most csak anyámékhoz megyünk, mert ugye az unoka nélkül nem ünnep az ünnep! 240 km! Hát kíváncsi leszek! (Tavaly volt az első Kari, amikor én láttam vendégül a családot -már nem élt az anyós!-, hát 3 napig a konyhában robotoltam! Mindig más ebédelt nálunk! Szó sem lehet róla minden évben! Az idén az én sejhajomat nyalják ki! Már bocs!)

Kép
ermoni

Hajni, igen, a dokinő is ezt a pépet ajánlotta. Ha addig nem jön rendbe ez a dolog, akkor ezt kipróbáljuk a tápszer helyett. De az még 4 hét :roll:

Néhány friss kép:

Kép Alvás a nagyágyban Kép Játék apával Kép Újságolvasás apával :) Kép Maci és a mézesbödön

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, igazad van, az még mindig jobb, ha Ti mentek! Én be se vezettem, nálunk mindig szülőknél volt a Kari, jobb, ha ők sütnek-főznek (nekem) :lol:

Panka egyébként nincs annyira oda a pihiszékért, elvan benne azért. Jobban szereti nézegetni a nagy dobozt, amiben jött, azt imádja, ma 20 percet beszélt neki :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja és persze h Janka a tuti ajándék a fa alatt! De azért lesz más is! Erről jut eszembe: ma tudtam meg, h a pávatoll (ill. annak színei!) a divatos az idén a karifán! :shock: :? És nyugodtan akasszak rá táskát és oda nem illő dolgokat a fára, ha az színben passzol! :shock:
Hát én konzervatív vagyok! Nekem égők lesznek rajta meg szaloncukor meg gömbök meg ilyenek!
Ja, van egy mikis vers vagy dal ami ...tralala-tralala (nem tudom a szöveget)... nesztelen jár Télapó... Én ezt egész gyerekkoromban meztelennek értettem! Meztelen jár Télapó! Mondjuk csodálkoztam egy kicsit, de belefért! :lol: Pont ma meséltem a férjemnek! Mit szóltok, mekkora egy nagy marha vagyok! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Tyű! Közben Panka penderült a topkba! Van ám pofazacsi! Cuki! Zsu! A szeme a tiéd! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Zsu: Jajj, ez borzasztó. A lényeg,hogy megvan az ok.
És őszintén megmondom, a karácsonyra készülődés nálam is lightos. Az még a jövő zenéje,hogy fogom megfőzni a menüt. Ha hagy Ádi eszünk, ha nem akkor nem :D
Csakis a gyerek miatt várom a karácsonyt.
Timi: emlékeztetsz Anyukámra! Ő is mindig erején felül dolgozott, kinyalta a seggünket, a családjának, főleg a gyerekeinek mindent megtett. Ő tartott kézben mindent, stb...
És kb úgy érezhette magát az ünnepeken és a mindennapokon, mint te. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy hidd el SENKI nem várja el tőled,hogy folyton pörögj! És ha időnként pihennél is, azzal tennél a legjobbat mindenkinek,főleg magadnak!Ne hari,hogy ezt leírtam, nem megsérteni akartalak.
Sajnálom Apukádék autóját. Lényeg,hogy ők jól vannak!
Móni: a j és ly-vel mindig is gondjaim voltak (lehet,hogy nem is csak azzal?) :D
Jutta: tipp: hasfájás miatt ébredt Dorka!
Hajni: nagyon tuti ez a torta!
Karácsony: 24.-én hármasban itthon, 25.-én Apa és tesóm nálunk, 26.-án mi anyóséknál.

Nálunk a helyzet: ugye említettem, hogy Ádi nem akar szopizni. Fejek, de ha feszül a mellem, akkor is a kettőből max 100mlt tudok fejni, egyébként olyan 60ml-ket 2 mellből. Na és ma észre vettem a balban egy pici csomót ami fáj is. Juhhéé, hát ezt "vártam " már :evil: :evil:
Szal Jutta, megértem, hogy kezd eleged lenni a tejparából. Valszeg baromi önző vagyok, de én is kezdek besokallni.
A másik , hogy majd minden éjjel a héten ordítva aludt el Ádi. Biztos, hogy fáj vmilye, de már nem vagyok benne biztos, hogy a hasa. A fülére is tippelek még.
Lányok! van jellegzetes sírás fülfájásnál???

Kép
Kép
gabcii

Gabci, a karácsonyi menüvel én is igy vagyok...ha Panka hagyja, megcsinálom, ha nem, akkor eszünk szalámis kenyeret :lol: Jó kis karácsonyi menü lesz...ja, meg szaloncukrot. Mi egyébként nem szeretjük a szaloncukrot, igy nálunk a kedvenc Lindt csokigolyónk lóg a fán évek óta :lol:
És Gabci, ha Ádinak fájna a füle, akkor az nem csak az esti lefekvésnél fájna, hanem gyanitom, hogy egész nap sirdogálna és nyűgös lenne, nameg sztem lázas is lenne.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Meztelen Télapó...hű, a szatir! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?