Zulu, te vagy az én sorstársam, nálunk ugyanis hasonló a helyzet
Külön-külön tudok bánni a kölkökkel, de együtt letálisak az idegeimre nézvést. Timi nemcsak visít a játékarzenálját védendő, de tevékenyen részt vesz a betolakodó (azaz Zsebi) eltakarításában, aminek általában kék-zöld folt, vagy egy eltaposott ujjacska a végeredménye
Tegnap annyira le voltam gatyásodva agyilag, hogy este légvétel nélkül borítottam le egy üveg sört és persze ettől azonnal kómába is estem
Abban azért reménykedem, hogy nem neveltem teljesen félre a gyerekeket, ha ez másnál is előfordul. A túlélésben meg igazad van, de addig nem lehetne helyettesítést kérni?
Elli, te aztán nem vesztegeted az időt, bár jobb passzban én is ilyentájt kezdek vásárolni
Most viszont se cérnám, se pénzem...
A "fene nagy türelem " témához meg csak annyit, én úgy érzem, kénytelen vagyok az anyai ösztöneimre hallgatni, mert az orvosok elképesztőek tudnak lenni
Az egyik túl türelmes, a másik meg túllihegi a problémát, általában nem kis riadalmat keltve ezzel a szülőkben. De a legjobban a földi halandók felett lebegő orvostípust utálom, aki még a hülye aggódó szülő számára érthető tájékoztatásról is megfeledkezik. Szóval ha én úgy érzem, nem pusztán genetikai örökségtől ilyen, vagy olyan a gyerekem, vagy ha tudom, van a családban magasabb rizikófaktorú betegség, akkor bizony addig erősködök az orvossal, amíg utána nem járunk a dolognak. Ilyenkor naggyon pitbullszerű vagyok
, egyébként elfogadom az orvosi döntéseket. Hát részemről ennyi...
PIldi, gratula a forgó Ancsinak
Maci2, jobbulást a szemednek
Pocóka, Janka nagyon édes a képen, tényleg kár titkolni
Zsurló, az etnikum miatt utálom én is a Nyíregyháza vonalat
Szerintem csak az IC vonatokon nem garázdálkodnak a jegyár miatt.
Norka, gratula a fuvolához
A vezetésbe meg bele lehet jönni, bár a sikeres gyakorlati vizsga sem jelenti még azt, hogy már mindent tudsz. Én még egy jó darabig leizzadtam, sőt hosszabb út után még ma is kiszáradok. Gyáva Momo
Leszter, Petra nagyon édes
Mégegyszer mondom, Petra ekcémája nem olyan nagy dolog. Timinek is ilyen volt, Zsebin is kezd kijönni, de a megfelelő hidratáláson kívül nem igényel akkora odafigyelést. Csak ha hirtelen sokkal csúnyább lesz, akkor érdemes végiggondolni, milyen étel, vagy esetleg mosó- és öblítőszer okozhatta.
Orsoly, a C.Poneet tavaly vettük Chicco boltban 20000-ért, de a Tescoban is volt ugyanennyiért. Most nem tudom, hol van, mert még nem láttam. Nekem csak az a gondom, hogy esővédőt nem bírtam hozzá keríteni, tavaly állítólag még nagyon friss termék volt (mondták a boltban)
Idén még nem érdeklődtem, ja, és a bolt is megszűnt közben
Heppi, ha éhezik a lyányod, majd szól. Szerintem teljesen normális a 3 fő- és 2 kisebb étkezés. Timi 8 hónapos kora óta csak 4x eszik és nem is sokat, megtömni meg nem lehet, ugyi
Soványkának látszott?
Jaj lányok, elkiabáltam: Zsebi megint 2x kelt az éjjel, pedig kapja még a kúpot
De nem adhatom azt se örökké, nem igaz? És úgy üvölt, mint akinek tényleg valami baja van
Éjfélkor még elaltattam, de hajnali 4-kor inkább adtam neki szopit, és nyakalt. Megint nem tudom, mitévő legyek, mert szerintem éhes
Ja és persze napközben alig eszik valamit.
Na mennem kell, mert Timi selejtezi a cipősszekrény tartalmát
pusssz
Momo