Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

Köszi a meghívást, nekünk mindegyik időpont jó.

Adri,
Köszi már jól vagyok, a köhögés is elmúlt.
Új doktornéni? Ki ő? Magdi?
Vendég

Kata!

Én, mint dolgozó jelezném, hogy nekünk nem jó a csüt délután se, mert akkor balett van :oops: :? Miattunk bulizzatok csak nyugodtan délelőtt, :cry: :cry: , talán több bele is fér, mint a délutánba. Csak rakjatok fel képeket!!! :lol: :lol:

Anikó, Judit!

Elküldtétek valahova a szöges képeket??

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Gyöngyi,

Nem küldtem még sehova, hazahoztam az egész kupacot és azt fontolgatom, hogy érdemes-e bemennem vele az önkormányzathoz, hogy ezt ott felejtették...(szerintem ez még a játszótér-szerelés maradványa) De gyanítom, hogy azonkívűl, hogy az agyamat felhúzom semmit sem érnék el vele.
Vendég

Sziasztok!

Kata!
Nekünk is jó mind a kettő de talán a péntek még jobb mert akkor apának aludnia kell itthon és így nem zavarjuk de ha valakinek csak a csüt jó akkor az is szuper. Délután nekünk is program van (uszi).

Judit!
Szerintem sem foglalkoznának veled, vagyis a szögekkel az önkormányzaton, annyira nagy emberek dolgoznak ott, hogy a "kicsik" problémája az nem érdekes. Zorka ma két és fél??? :D

Sz

szandrakiss

Szandra,

Szóval mégsem elég széles a hátam? Na sebaj még növesztem egy kicsit:)
Igen, ma 2,5:)
Vendég

Kata,
Köszönjük a meghívást, mi élük majd vele :D Csütörtök vagy péntek? És kaphatok egy címet priviben?

Judit,
hátakkor Zorkának boldog 2,5-et!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Judit!
Örülök, hogy jobban vagy!
Nem a Magdi, hanem Lőrincen a húgom szülész dokijának a felesége, aki homeopátiás párti, ráadásul a későbbiekre gondolván a munkahelyemtől 5 percre van, és anyuékhoz közel van, kb 10 percre.

Gyöngyi!
Jó lenne veletek is talizni, már rég láttunk titeket!

Kata!
Nekünk továbbra is minden jó!

Katus!
Beszéltem Évivel, és mégis elmegyünk az első cinire.

Anett!
Ezekről a képek meséltem:
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Először is az elmaradásom :oops: :

KÖZELMÚLTBAN ÜNNEPLŐKNEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!

Kép

Kata!

Mi is, mi is! Nekünk is mindegy melyik nap...bár elvileg csütörtökön mennénk be a (volt) munkahelyemre, de nem hiszem, hogy lesz kedvem a városi forgataghoz... :roll: :?

Szóval döntsétek el melyik nap legyen :wink:

Így viszont nem is írok senkinek, mert úgy is talizunk...ugye?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok, egyelőre akkor a péntek délelőtt tűnik a legjobbnak! Aki még nem járt nálunk, annak elküldöm priviben a címet, és várunk mindenkit szeretettel kb 9 órától (de Marci 7-kor kel, úgyhogy korábban is indulhat a buli :))!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata! Megismerkedhetünk veletek pénteken??? Marci is korán kel :lol: :lol:

Évi! Mondtad, hogy gyalogszerrel mentek az Adrival. Megmondod, hogy mikor indultok??? Becsatlakoznánk a sétába.

Kata, Hogy szoktátok? Mit vigyünk??? Én még tapasztalatlan vagyok :-)
almi

Szandra,
nem tudom mennyire lesz holnap hely az Almán, mert már lefoglalt helyek vannak csoportoknak....mi is alig fértünk be a keretbe.
Kérdezz rá mielőtt elindultok.

Kata, lehet mi is :D Köszi! :D

Anita
putyu

Reni, Anita, örülünk nektek is!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra!

Nekünk a tündér Anita :wink: :wink: elintézte, hogy tudjon menni a csoport a 9 órási előadásra. Aminek nagyon-nagyon örülök, mert Sanyi a fél kettesre vitte volna őket, de az elmarad. Viszont így nem maradnak le a csajok a koncertről, aminek nagyon örülök, mert imádjuk az Almát! :lol: Szerintem Ti amúgy is a későbbire mentek, nem? Nekem anno azt mondták, hogy bár telt ház van pár emberrel több vagy kevesebb, az nem jelent semmit, menjünk nyugodtan jegyfoglalás nélkül! Úgyhogy bulizzatok és gondoljatok rám :lol: :lol:
Pénteken is :? :cry: :cry:

ágyöngyi

Hétvégén családi nap lesz a Városligetben, ott is lesz Alma-köncert, szombaton 13.40-kor. Nekünk ez elég idióta időpont, mert Zorka alszik :?
Vendég

Gyöngyi!
Nem mentünk mert "teltház" van, és a végén kiderült, hogy még vagy 20 gyerek befért volna. Nem baj ma úgysincs olyan szuper kedvem, kár is lett volna elmenni :wink: :wink:

Judit!
Az nekünk is rossz időpont mert 2 felé alvás van, sebaj majd jól kibéreljük az Almát és zenéltetjük őket a saját kertünkben akkor amikor mi akarjuk.

Sz

szandrakiss

Sziasztok!

Hát mi elmentünk a Szonjaborival Almázni (10:30-ra), és Borcsika nagyon élvezte. Még autogrammot is kért és vett egy cd-t. :D

anett
kállai

Szandra!

Sajnálom!! :cry: :cry: Csajoknak tetszett nagyon, kár, hogy lemaradtatok!

Hoztam egy képet: így alszik a Sára :lol:
Kép

ágyöngyi

Gyöngyi, artistaképzőbe járatjátok Sárát? :) Sajnálom, hogy holnap nem tudtok jönni, de majd legközelebb... :roll:

Lányok, holnap reggel akkor várunk mindenkit!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Örülök, hogy ilyen sokan eljöttetek és mindenki jól érezte magát! A jövő héten megismételhetjük valamelyik délután a bulit, hogy az ovisok és a dolgozó anyák is el tudjanak jönni fürdeni :)
Néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Katus, a recept:

Kéttúrós-sajtos pogácsa
Hozzávalók:
# 1 dl tej
# 1 csapott evőkanál cukor
# 3 dkg élesztő
# 60 dkg liszt
# 1 evőkanál só
# 25 dkg sütőmargarin
# 15 dkg tehéntúró
# 15 dkg juhtúró
# 3 tojássárgája
# 1 dl tejföl
# 10 dkg trappista sajt

Elkészítése: Az élesztőt felfuttatjuk a meglangyosított, cukros tejben. A lisztet átszitáljuk, elkeverjük a sóval, és durva reszelőn belereszeljük a fagyos margarint. Gyors mozdulatokkal összedolgozzuk-morzsoljuk. Hozzáadjuk az áttört túrókat, az élesztős tejet, 2 tojássárgáját, végül a tejfölt. Jól összegyúrjuk. Cipót formálunk belőle, tiszta konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen 1/2 órát kelni hagyjuk. A sajtot lereszeljük. A megkelt tésztát lisztezett deszkán 3 mm vékony téglalapra nyújtjuk, a tetejét megszórjuk a reszelt sajt 2/3 részével, majd hosszanti oldalán rétesszerűen feltekerjük, letakarjuk ruhával és meleg helyen újabb 1 órán át kelesztjük. Most kétujjnyi vastag csíkot nyújtunk belőle, a tetejét megkenjük a maradék tojássárgával, megszórjuk a maradék reszelt sajttal. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapírral bélelt sütőlapra tesszük, és előmelegített, forró sütőben 200 fokon 20-25 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Frissen, langyosan az igazi!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

hajjajjjj, de jó lehetett!!! :wink: :lol:

ágyöngyi

Kata,

Köszönjük szépen a vendéglátást.
Gyönyörű a kertetek, a medence miatt irigy-irigy:)
Vendég

Szandra, ez pedig a kedvcsináló Apátoknak, amit ígértem:
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Úristen, ez a medencés kép kicsit lesokkolt... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kata! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!

Az utóbbi képek hatnak... Én is mennék nyaralni, de az idén sajna nem lesz :-(

Ati aludt 1,5 órát, így még ebédet is tudtam főzni :-) Utána bedobtam a fürdőkádba, nehogy kipöttyösödjön. Na persze nem a kaját :-)
almi

Kata!

Köszönjük a lehetőséget, naggyon-naggyon szupi volt!

Én nem csak a medencéteket, a zongorádat is irigylem :oops:

Juidt!

Nem értem miért sokkol a meztelen fürdőző gyerekek látványa :roll: :wink:

Egyébként sem értem mit látsz azon a képen sokkolónak...én semmi olyat nem látok!!!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Judit, nem benned van a hiba, hanem a fényképezőgépünkben! Régi, ócska sz*r, torzít!

Szandra, ilyen klassz lett az ülés, vigyázni fogunk rá nagyon! :)
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!

MI IS KÖSZÖNJÜK SZÉPEN? SZUPER VOLT!!!

Húúúúú, ez a varrónő tényleg több mint szuper. Ha ezt tudtam volna már rég szóltam volna neked :wink: :) Az ülést nem hiszem, hogy bármennyire is tönkre tudnátok tenni hiszen kő kemény műanyag!!!!! Használjátik egészséggel és majd azt is meséld el, Marci mennyire élvezte a nézelődést az autóból.

Judit!
Ígérem összekapom magam és leadom!! :wink:

Anikó!
Szuper volt, hogy pancsiztak a csajok.

Sz

szandrakiss

Ha nem láttok sokkolót azon a képen, akkor azt jelenti, hogy élőben is ekkora vagyok...Különösen a combomon akadtam ki. ..meg a fejemen...meg a karomon...meg egyébként is...:((((
Vendég

Kata,
mi is köszönjük, nagyon szuper volt!!! A receptért külön egy cuppantós :D

Judit,
jól nézel ki, ne nyavajogj :D A fotók mindenkit telítenek, mert ezek már csak ilyenek. ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Nem tudom tudtok-e róla, van az index fórumon egy topik, ahol feleslegessé vált gyerekholmikat kínálnak olcsón.

Reni,
Most egy rugós hintát láttam Neked, amiről tegnap beszéltünk. Elég gyorsan pörög a topik, úgyhogy lehet, hogy majd vissza kell olvasnod egy kicsit.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025595
Vendég

Judit, köszi a linket. Megtaláltam. :D
almi

Gyöngyi! Most keresgéltem vissza, hogy Éviéknek milyen sorrendet javasoltál a gyümik után, de nem találtam. Ha van időd segítesz??? Vagy aki tud.... :oops: :oops:
almi

Reni,
ez szerintem teljesen jó:
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... s-tablazat
de majd védőnénink megerősít :)

Anita
putyu

Reni!

Olvasom, közben kommentálom :lol:
- azt írja 6 hónapos kórtol adható a búza, zab, gabona pehely, de előtte és utána is írja, hogy kifli csak 8 hónapos kortól - ez ellentmondás :? szerintem lisztes dolgok 7 hónapos kor után csak

- 8 hónaposan én nem adnám még a cseresznyét, mert nagyon puffaszt

- 8 hotól jöhetnek a "k" betűsek és a hüvelyesek, de csak nagyon óvatosan, hetente egyszer egyet bevezteve

- bár a hal finom és egészséges én nem adtam 1 éves koruk előtt, ez is allergizálhat

- a tojást egyben írja, pedig nem mindegy, hogy a fehérjét vagy a sárgáját adod. Sárgáját én már adtam 6-7 hónaposan a húsi bevezetése után, de fehérjét csak 1 éves kora után szabad

- tejtermékek jöhetnek 8 honapos kórtól, de a tej nem. És figyelni kell, hogy mi tartalmazza a tiltott hozzávalókat.
Pl egy piskóta is fincsi, de van benne egész tojás így már nem is mehet 1 éves kor alatt

Anita! ügyes voltál! még nem láttam ilyen jól (és szakmailag is ennyire megfelelő) összeszedett "okosságot" :lol: Jó az Anita a háznál, ezt már rég tudjuk!!! :lol:

Voltatok a gyereknapon az Epresben???? Szandráékkal és Vikiékkel találkoztam, ők igen. És többiek?? Jó pénzköltési lehetőség volt megint :twisted: De a koncertet nagyon élvezték. A Zabszalma együttes volt, még nem hallottuk őket (bocsi, de szerintem nem is voltak túl jók :oops: ) A csajok a szinpad előtt ropták. csinált is róluk egy csomó képet az együttes fotósa :lol:

ágyöngyi

Én babapiskótát simán adtam nekik már 9-10 hónaposan 8)

Nálunk a tej csak 2 éves koruk után nem csapta ki őket, addig viszketett a bőrük tőle.

Gyöngyi, ez elég rövid találkozó volt, valamikor kicsit velősebbet?

Sanyinak jobbulást.
Tudod: szegény ember a lábát is húzza :wink:

Szandra

szandrakiss

Kicsi Eszter!

Boldog névnapot!

Kép

(és tényleg, apa 2. gyereknek Esztert választotta, ha lány lett volna :lol: )

Anita
putyu

Gyöngyi, köszi :wink: :lol:
Csak felszínesen olvastam végig :oops: Boginál nem kellett nagyon odafigyelnem, mert vele minden tolodott... Botondnak én is adtam 6 hósan a babapiskótát :oops: 8) imádta :) A tojásra én is figyeltem, halas bébikaját viszont tuti kapott 8hósat...
Mi nem Epreseztünk, direkt :oops: :)
Sanyinak jobbulást! Mi baja?

Anita
putyu

Eszternek boldog névnapot kívánunk! :D

Lányok, a Ti vonalzóitok működnek? Az enyémek napok óta nem változnak :(

Ha valakinek van kedve holnap délután újra bandázni, és az idő is jó lesz (fürdésre alkalmas), várjuk szeretettel 4 órától!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kicsi Eszter! Boldog névnapot kívánunk!!

Kép

Kata!

Ha jól nézem a mi vonalzónk "működik"
Húú de jó lenne csobbani nálatok! 8) 8) De nem tudok ígérni semmit, mert apát kel orvoshoz vinnem.

Anita!

Megint szarrá ment a térde! Nem tud járni és fáj is, megyünk a BM orvoshoz. Kérdezte, hogy muszáj ezért nekem szabadságot kivenni? Mondtam igen, mert miatta nem mehetek betegállományba :lol: :lol: 1 hónapig volt a térde panaszmentes :twisted: :twisted:

ágyöngyi

Kicsi Eszternek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Lányok, akinek kell még homok gyertek nyugodtan.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Eszter!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Eszternek boldog névnapot kívánunk szeretettel :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

ágyöngyi

Kata,
minket csábít a legfinomabb víz :lol:

Anita
putyu

Emőke!
Mi sajnos csak este fél hat- hat felé tudnánk odaérni. Esetleg valamelyik nap nem zavarnánk titeket ilyen későn???

Kata!
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen. Holnap sajnos nem jó, mert du jön a Móni Dórihoz, és kezelés után nem merek vele sehová menni. De remélem, nem sokára megint találkozunk!

Gyöngyi!
Mi nem voltunk, mert tegnap voltunk először Monoron babaúszáson, Dórinak is tetszett, egyszer se sírt, csak akkor veszekedett egy kicsit, mikor a hátán kellett húzni a vízen. Így megyünk most szombaton is.

Katus!
De aranyos vagy, hogy Juditot így vigasztalod. Akkor lehet, hogy én is legalább egy kicsit soványabb vagyok???? :P :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Most mennem kell, mert már megint felébredt a Manó!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Eszterkének mi is kívánunk nagyon boldog névnapot!!!

Kata!
Szerintem nekünk oké a holnap, persze Tamival!! :D , el sem mesélem neki legyen meglepi, hogy mi vár rá. :D

Anita!
Bevállalod a fürdőruhás felvonulást, hogy Edó is tudjon fürödni? Én nem szívesen!!! :oops: 8)

Gyöngyi!
Siessetek a dokinál, jó lenne látni benneteket!

Anett!
Merre??? Munka, munka, munka??

Emőke!
Meggyógyult Ábel? Jó lenne titeket is látni!

Mindenkit szervezek szegény Katához :lol: :lol:

Kezdődik az utolsó hét az oviban, utána nyári szünet :D

Szandra

szandrakiss

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?