Jó reggelt!
Peppisimo, hogy van a kis Pepe? Ugye már nem betegeskedik? Meddig tervezel dolgozni?
Nagyon jók a vonalzók, és végre nyomon lehet követni, h mennyi idős a kis pocaklakótok.
Gratula a kombinált eredményhez, és az egészséges fogakhoz! Én kicsit elbagatelizáltam, mert nem mentem fogdokihoz…pedig kellett volna. Nyáron voltam utoljára fogkőleszedésen, akkor minden rendben volt, de ki tudja, bármi történhetett azóta amiről nem is tudok..na majd Zalán születése után vmikor felkeresem (csak kicsit macerás, mert eddig pestre jártam, és ragaszkodom is hozzá, mert egy tünemény dokibácsi)
Az Állatpark biztos nagyon klassz lesz
, már én is sok jót hallottam róla, sajnos mi még nem jártunk ott, de talán majd egyszer eljutunk oda is. Amikor még pesten laktunk mi is nagyon imádtuk az állatkertet, volt bérletünk, meg viszonylag közel is laktunk hozzá, szuper jókat sétáltunk, Barna nagyokat szundizott (és legalább nem a szmogot szívtuk). Sajna amióta visszajöttünk vidékre elég ritkán látogattunk el..bár most nem olyan régen voltunk. Barnabás jól ki is dőlt a hatalmas sétától, ugyanis nem volt hajlandó babakocsiba ülni (már december óta bojkottálja a témát
).
Apropó, napok óta (tegnap volt a 3.) nem akar délután aludni a fiam, Apa szerint ne erőltessem, de én ragaszkodom egy kis délutáni sziesztához, hiszen olyan kicsi még és ha nem alszik ebéd után, akkor tiszta kakukk délutánra. Nem tudom mi lehet az oka…
Cini, mi az az Adrenalin park? Én még nem is hallottam róla..
Emma tündéri lehetett a színpad körül
Sziszi, jók a fotók, helyesek vagytok, és már picit látni is, h gömbölyödsz!
Lányok, nagyon tündériek a gyerekek, a múltkor mindenkiét megnéztem az iwiw-en!
Hetti, nem is hiszem el, h Arti hisztis gyerkőc!
Beus Marci gyönyörű, szerintem dőlni fognak a csajok érte!!
És hogy a kis Pepe milyen huncut, mindig ilyen kis vigyori? Nagyon zabálnivaló!!
A reggeli tényekben most volt szó arról, h egyes önkormányzati ovikba a szülőknek kell bevinni a WC papírt, szappant, gyümölcsöt, stb…mert az ovi nem tudja biztosítani ezeket az ellátásokat.
Rólunk: tegnap voltam dokinál, most nagyon boldog vagyok, mert azt mondta, h minden rendben van
- persze még mindig fekvést, sok-sok pihenést javasol. Jelentősen javult a méhnyak állapota (két hete még totál felpuhult volt), de szerencsére mostanra javult a helyzet, valószínű az antibiotikum segített + a pihi.
Megyek, lassan kezdődik a napunk..
Puszi, vigyázzatok Magatokra!