Sziasztok Lányok!
Alízkám!
Még1x és persze még nagyon sokszor,
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!! Mi lesz a menü a holnapi családi, névnapozós ebéden? Biztos fini lesz és anyósod tortája is az lesz (feltéve ha most is készít).
Mozgólépcsőzésre naná, hogy emlékszem, lehet azt elfelejteni????????????????????????????
Gondoltam hogy most is be fog jönni Balázskának, Dorka is szereti még mindig. Múlt hétvégén a Praktikerben voltunk és Dorka is nagyon élvezte a mozgójárdát.
Hát igen, van a Fórumban jó sok üzlet, rengeteg idő kell(ene) hozzá, hogy végigjárja az ember normálisan, és persze gyerek mellett ezt nem igazán lehet.
Panka!
A Bodies jó lehetett, de hogy a Jean Michel Jarre ennyire vacak legyen?!
Mégiscsak világsztárról van szó és a jegy sem két Ft-ba került..... őrület. Sajnálom, hogy nem olyan volt mint amit vártál.
Ismét megbabonázott a pesti légkör???
Tegnap a Fórumban egyedül bóklásztam, mert a férjem csak a Hervisbe volt hajlandó elkisérni. Férfiből van, úúúúúúúúúúúútálja az ilyesmit.
A Burger King-ben vettem egy sajtburgert, amihez most 30 Ft-ért választhattam sültburgonyát, üdítőt, vagy rántott hagymakjarikákat. Üdítőt, Fantát választottam . EZ volt a reggelim és ebédem is egyben. Ugyhogy még csak ennyit próbáltunk a Burger Kingből. Szerintem a férjem míg le nem megy a dömping nem is hajlandó elmenni. Bár ahogy Zsuzsi irja ma már nem voltak sokan.
Panka, ma kiváltottam a Media Markt-os fényképeket, egész jók lettek.
Léccccci, szólj már ha legközelebb is van ilyen klassz akciójuk, oké? Ezt most honnan tudtad? Nem a netről, igaz? Mert ott nem láttam akárhogy néztem.
Köszi, hogy most is szóltál, hálás vagyok érte.
Zsuzsi!
Nektek tényleg közel van a Fórum, jó kis bevásárlási lehetőség a Spár is. És jó hogy van DM is benne.
Zsebi baba!
Mikulásra mi kis csomagokkal készülünk a gyerekeinknek, Nálatok meg egy nagy csomagot kapnak,Szabi baba személyében a gyerekeid.
Mégiscsak a Ti ajándékotok lesz az életreszólóbb. Tök jó, hátha a kiirt napon akar megszületni a kis drága. Az olyan klassz lenne. (nekem mint kívülállónak ), persze nem tudom Te hogy állsz a dolgokhoz. Bogi és Gergő is hamarabb jött, igaz, jól emlékszem??
Azt elhiszem, hogy jól elfáradtál ma a klinikán, nagypocival már elég fárasztó tud lenni a váarkozás az utolsó hetekben. De kitartás, lassan babázhatsz Te is.
Lilla!
Jajj, miket irsz, remélem ez a görcsölés elmúlik végleg és nem fog ijesztgetni többé. Biztos a sok stresszre így reagált a szervezeted. Mostmár tényleg lazíts, a babádra és Magadra koncentrálj.
Cilamila!
Kis Patriknak a fülét ugye nem kellett felszúrni? Ma vitted vissza orvoshoz, igaz?
Ja, egy "szakmai" kérdés Hozzád:
A Corában vásárolt felvágottak nyáron másnapra-harmadnapra (mondjuk ez más hipermarketesnél is előfordult már), most hüvösebb időben pedig harmadnapra, vagy esetleg negyedik napra rendszerint megbüdösödnek, pedig hűtőben tároljuk temrészetesen őket. Mitől van ez? Jó a Corában ezeknek a hűtése? Tudsz erről valamit mondani? Olyan bosszúság amikor a büdi felvágott a kukában landol. És az sajnos az utóbbi időben rendszeresen előfordul. Próbálok egyszerre annyit venni amennyit elfogy, de nem mindig jön össze.
Edina!
Jó, hogy írtál!!!!
Hogy telnek az éjszakáitok?
Szépen gyarapodik a kis Kamilla baba, ez klassz nagyon. És Te is ügyesen leadtad a felesleget, gratula hozzá!!!!
Első hetekben összefolynak az etetések, elég az anyukának utolérnie magát, ugyhogy nem vesszük zokon ha most csak ritkábban tudsz írni. Lényeg hogy minden okés legyen körülöttetek.
Évi!
Örülök, hogy néha Te is eljutsz a levélírásig. Jó hallani Rólatok. Örülök, ha a kis Szaszának jó a felső. Előbb-utóbb a kis csörgőt is felfedezi, nemsok idő kell neki, meglátod.