Új privát üzeneted érkezett!

Na, kicsi fiam szemecskéje másnapra már egész szép lett, tegnap még ébredésekkor kicsit váladékos volt, de mára már szép tiszta, szóval bizti a szél volt!

Gabi!
Nagyon formás kis baba Gáborka, és milyen jellegzetes kis orrocskája van, tök édi, ez v.hogy rögtön feltűnt... biztos örökölte v.kitől, ugye?
Fürdetőkrém: úgy látszik mostanában nem automatikusan írják már fel, mert én sem kaptam, de szóltam telefonon és a védőnő kihozta, úgyis jött minden héten. Addig egyébként én a popsikrémből kentem valamennyit az egyik kezemre, azzal fürdettem.... popsikrémből én is 2 kis tégelyt kaptam, most használom az első végét, bár én közben Neogranormon krémet is használok!

Timi!
A tej "erőssége" sem egyforma, tehát ugyanannyi mennyiségtől nem ugyanúgy hízik egyik baba, mint a másik. Igen, azt mondják, hogy testsúlykg-onként 150 ml-et kell enniük egy nap, tehát 3 kg-nál jön ki így a 450 ml! De ha 50-eket eszik, esetleg tedd többször cicire, hogy ne 7-szer egyen, hanem 8-9-szer. Jó, ez elég fárasztó, de ez csak 1-2 hétig kell, utána már lehet hogy jobban beindultok és a tej összetétele is módosul!Amúgy a Te mérleged összhangban van a védőnő mérlegével?

Newcdina!
Neked akartam írni, hogy ne aggódj, annó Somával én is január elejére (3-ára) voltam kiírva, mégis 12.19 megszületett, így már otthon karácsonyoztunk. Még lehet Neked is meghozza Jézuska a babát, vagy szilveszter/újév! Akkor meg majd mi irigykedünk, mert ahogy Timi is írja, egy kis CSODA minden kis lélek!

Én amúgy ma is elérzékenyültem, ahogy Soma fiamnak meséltem az Oroszlánkirályt, aminek a végén megszületik Simba és Nala kislánya..... :oops: :)

lola77

Sziasztok!

Köszi a képeket Irita!

Amikor nálunk kint volt a védőnő, én azt mondatm neki, hogy szerintem fölösleges méregetni a babát állandóan. Amikor eszik hallom, hogy kortyolja a tejcit, hol többet, hol kevesebbet.
Kíváncsi leszek mennyit gyarapodtunk.
Szerintem néha többet árt, mint használ, ha a kismama méregeti a csemetét, és azon stresszel, hogy mennyit kellett volna ennie...
Nem tudom mi a jó megoldás, de már nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak mondani.

Voltunk picit sétálni, csak a boltig, meg vissza, de szépen alukált egész úton :roll:

Mindenkinek kitartás!

Sajna gazdagabb lettem egy aranyérrel :?
A Reparon-ra azt írják, hogy elvileg használható szoptatás alatt.
Szerintetek???

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!
Lola77:igen, lehet előbb kibújik de egyelőre nem tudom elképzelni. Nem tudom miért de én olyan picurnak találom a pocakom :-( Jó hát amúgy sem voltam soha nagy darab de akkor is... :-( kicsit el vagyok kenődve emiatt! De majd kiderül mert jhéten menni szeretnék ultrahangra mert nagyon kiváncsi vagyok hogy mi van vele oda bent. Ott amúgy tudnak körülbelüli értéket mondani h kb mekkora lehet?? (mármint súlyra) Meg azt is meg akarom kérdezni hogy most pár napja eszeveszett mód elkezdett mocorogni. Eddig is voltak viszonylag intenzív mozdulatai, de most... Parázok egyfolytában hogy nehogy vmi baj legyen és azért mocorog ekkorákat. Ráadásul eddig mindig középtájt v középen de ugyanakkor vmelyik szélén éreztem leginkább, most meg teljesen lent. Nem tudom, hogy helyezkedik (tuti lakberendező lesz :-) ) vagy méééééééért'.... de nagyon lentről érzem!

Tgabi: NAGYon édes a baba!!!!!!!!!!! NAGYon tetszik! :-) :-) GRATULA

Kép
Kép
newcdina

newcdina!
Nekem se volt egyikkel se nagy hasam,mégis mindegyik előbb született...
Hány hetes vagy most?Rendes uh-ra mész?mert ott attól függ kit fogsz ki és milyen kedve van, hogy mond-e súlyt.Kérdezz rá, mert maguktól nemigen közlik sajna.
Itt egy link a méreteket illetően:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Alul gondolom keresztben fekszik, azért érezheted jobban.

Gabi, aranyér ügyben nem tudok nyilatkozni....

lola77

Sziasztok!

Már megint ilyen későn értem ide :cry:
Megvagyunk,Viki még mindig imád oviba járni :lol: ,én meg melózok 1000-rel.... :roll:

Múlt szombaton majdnem becsípődött teljesen a nyakam,ma voltam vele orvosnál,szednem kell gyógyszert rá 1 hétig meg kenni,ha zsibbadna a kezem akkor további kivizsgálás....
addig is gerinctorna és kímélőbb életvitel :?

Vikinek varrtam múlt héten egy szép adventi kalendáriumot,képet majd valamikor csatolok,hátha más is kedvet kap hozzá :lol:
Amúgy Gangiéknál láttam az alpot,csak tovább fejlesztettem :lol:

A héten pedig nekiálltam egy szép zöls-rózsaszín takaróhuzat varrásának,hiszen új nagy ágyba kell 1-1 újdonság is :lol:

Viki szeptember 9-e óta teljesen ágy és szobatiszta...lekopogom.....,bocs ha már írtam :oops:
csak győzzem átszoktatni biliről wc-re...mindegy az is fog majd menni!!!!!!!

Oviban volt múlt héten karácsonyi fényképezkedés,és már a pótrendeléssel is megvagyunk :lol: képet majd erről is próbálok csatolni :D

Röviden ennyi rólunk,most elküldöm,nehogy elszálljon.

cseriviola

Zsanka
Máténak előre is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!
képeket meg várjuk :lol:
maradtok még bölcsiben 1 évet?

Gangi,Angika,Ági....rég jártatok erre!!!!!!!!!!!!

Xytimi
-nekem a védőnőnk nagyon sokat segített az első időkben,jól tettem hogy sokszor ráhallgattam!
először is mérlegről lebeszélt,inkább hetente vagy 2 hetente vittem Vikit méretni.
sok anyukát idegesíti az állandó méregetés,stresszel,hogy nem eszik eleget a gyerek,nem hízik megfelelően.....
holott az sem mindegy hogy mennyit kakilt,pisilt....sőt az étvágyuk is változó,mi felnőttek sem eszünk egyformán és nem is vagyunk egyforma alkatúak.....
Szerintem próbáld ki,hogy 1-2 hétig nem méred Lizit,sőt a mérleget be a szekrénybe!!!!!!!!!!!!!!!
Sokat pihenj,egyél-igyál!!!!!!!!!!Hidd el,minél többször teszed cicire a babát,és fejsz rendszeresen,be fog indulni a tej!
Fejés előtt masszírozd át a cicijeidet,szoptatós teát pedig melegen igyad,ha tudod úgy,az is serkentett nálam.
Vikim 1 hónapi be volt sárgulva,emiatt eléggé lusta is volt,sokszor volt cicin,sokszor 40 perceket is szopott,majd amikor elaludt,nem keltettem fel,hogy na eltelt 3 óra enni kéne,úgyis jelzi ha éhes!
Viki 3920-szal született,3 hetesen nyerte vissza születési súlyát,tehát ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!
Szoptatási tanácsot itt is kaphatsz www.lll.hu
Remélem tudtam segíteni :lol:

tgabi
nagyon szép a kisfiad!!!!!!!!!!!az első képen milyen gyönyörű a bőre!!!!!!!!
családi képetek nincs?
aranyérre körömvirág krémet tudok javasolni...esetleg kérdez rá a gyógyszertárba,mit ajánlanak,talán valami homeósat....

lrita
szép nevet választottatok a babának!

emesedora
mi újság,fájdalom már elmúlt a fogad helyén?
gyerekek jól vannak?

most már megyek,holnap 5-kor csörög a vekker :evil: :evil:
Mindenkinek nagyon szép hosszú ünnepet kívánok és jó időt!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Lola77: Most a 29-edik hétben vagyok (mégcsak...) :-)
Magánrendelésre megyek a jhéten uh-ra ha minden igaz
akkor 4D-sre. De mindenképpen rá fogok kérdezni, hogy
mekkora lehet. :-)
Hányadik hetekben szültél meg?

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Jó rég jártam már erre.
Igazán semmi különös nincs velünk,Dorka készül az oviba ezerrel,hol akar menni hol nem...Az ovónénitől eléggé tart,de majdcsak összeszoknak,eléggé szigorú az ovónéni,de sztem nem baj...Beszéd még mindig nincs,olyan 15-20szót mond.Ha kérdezem tőle hogy hívnak ,erre mondja hogy "Dodó" :D .
Már június vége óta teljesen ágy és szobatizsta,ezzel nem lesz gond az oviba,bár biztos lesz ott baleset néha...eléggé kis félős sztem nemis fog szólni ha kell neki...
Bejárunk néha az oviba hog yszokja ismerkedjen a gyerekekkel,már van ott két barátnője ,tök aranyosak :) .
Vesegondira már csak 3-4 havonta kell menni,azt már csak fél évente,de kiváncsi leszek rá hogy az oviba el fog e kapni valmi fertőzést,mivel ott 3 csoport van csak és közös wc,tehát olyan 75 gyerekre van 7-8 wc... :? ,de nagyon tetszik neki a kicsi wc,és ha megyünk be mindig kell pisilni bele.
Ma megyek a suliba az évnyitóra,már eléggé kiváncsi vagyok mi lesz,milyen lesz....Azt innentől kezdve tanulhatok :?

Erika!
Nekünk Dorka már régóta csak wc-be jár intézni a dolgát,mi vettünk neki olyan fellépőkét a Kikába ,és tök tetszik neki,kicsire össze is lehet csukni.Hátha Vikinek is teszik .Kaki is már bilibe megy,Írtad régen hogy az csak pelusba ment annó.Vigyázz magadra,nem hangzik jól ez a becsípődés...

Zsani!
Előre is boldog szülinapot Máténak,24-én lesz ugye?Képeket kérünk!!!!!! :P

Ja Erika,Angikát kérdezted még hol jár,jól vannak fősuli meg yneki jól,Julcsit nem vették fel az oviba,pedig körzeti oviba iratta,és így sem,az volt a kifogás hogy nem az idén tölti a 3-at,erre a lépijükbe lakó kislányt meg felvették,és 3 nap van köztük :twisted: ,pedig akkor egy csoportba kerültek volna a csajok :cry: .Hétvégén voltunk Angikával bulizni meg mégegy csajjal a játsziról, Byronba voltunk Retro buliban 8) ,nagyon jó volt!!!!!!!!!!!

Tényleg a régiekkel mi van?Gangi,Livi,Rozi...tök rég jöttetek,Bár én mondom.... :)

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!
Lola, Cseriviola
Csak az én mérlegemmel mérem de frászt hozz rám a védőnő meg a drnő. most nem nagyon fogom mérni mert dilis vagyok tőlle.

Az a baj hogy 3 órát átalusza és nyűgős ha felkeltem igy nem jön ki több szoptatás vagy nyüglödik néha ahogy a kiságyba leteszem sír a kezembe vagy apáéba alszik. De valamikor sikerül többször cicizni.

Newcdina
Nekem 32 hetesen mondták hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok és feküdjek én nem tartottam be egy kicsit ovatosabb voltam.
Aztán 39 hetesen 1 ujjnyival mentem szülni és nem tágultam.
Ne aggodj de a megérzéseidet mond el a dokinak engem mindennel ilyeszgetek. Meg most is!!

TGabi

NAGYON ÉDES GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok
TIMI

Kép
xytimi

Sziasztok!
xytimi: előre szólok nem éri nevetni a kérdésen :D :D :D
de: "egy ujjnyival mentél szülni" akkor kapsz vmit amitől tágulsz? Vagy mi? :)
Mindenképp szólok a dokinak mert azt sem vágom h normális-e, hogy ennyire mocorog!!! Ez most hülye hasonlat lesz de úgy képzeld/képzeljétek el mint ha egy kiscicát beletennének egy zacskóba és kaparná az oldalát.... :shock: természetesen ő nem kapar :) de teljes mértékig érezni vagy a fejecskéjét v a lábát nemtom, de totál neki nyomja folyamatosan a "ház falának" :) Ha a kezünk oda tesszük rendesen azt érezni, hogy "beleteszi" a kezünkbe és a kis rafinált nem icipici ideig!, hagyja 1-2 másodpercig :D
VALAKI NYUGTASSON MEG, HOGY EZ TOTÁL NORMÁLIS DOLOG!!! :D

Kép
Kép
newcdina

Kép
emesedora

Dórikám nyuszijával és cumijával...
emesedora

Kép Emese és az ő öcsisajtja
emesedora

Kép Kincseim
emesedora

Kép Ezt nektek!
emesedora

Kép Jó pasi!
emesedora

Sziasztok!

Velünk minden ok a körülményekhez képest.
Dórikám és Bence már kezd gyógyulni ebből a köhögösségből. Mindkettő gyógyszert kap. Emese most jól van, hál istennek. Élvezi, hogy őszi szünet van. Már én is alig vártam :)

A fogam: az állkapcsom még mindig kicsit duzzadt és fáj, meg ahol varrva van, érzékeny. Tegnap már nem vettem be fájdalomcsillapítót a baba miatt (szoptatás), bár tudtam volna. Mindegy, most már azért jobban viselem. Az első 3-4 nap volt szörnyű, amíg annyira be volt dagadva az arcom. Jövő hét kedden végre a varratokat is kiveszik, még attól is félek. Ezek után.... Tök érzékeny még ott, ott fogja biztos rángatni az az állat...

A héten már elkezdtem feljavítani a gyerkőcöket. Kész téboly megjegyezni is. Bence echinácia golyót kap két hétig napi kétszer 5 golyót felolvasztva, Dórika szintén, plusz napi kétszer 5 csepp béres cseppet c vitaminnal. Emese napi kétszer 10 csepp béres cseppet 5 csepp c vitaminnal és napi egy immuno kidet. A két picit a gyógyszer miatt napi egy normaflore-t is kap. Szóval... nem egyszerű megjegyezni :)

Tegnap csak lustiztunk, de megbeszéltük apával, ha meggyógyulnak a gyerekek, felmegyünk a trpicáriumba. Emesével már voltunk. Dórikának már kellenek ezek az élmények...

Remélem mindenki jól van, pihenjetek. Megyek, mert Dórikám bal lábbal kelt, sírdogál.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok
Newcdina
A Pazár mondta hogy 32 hetesen nyitva vagyok 2100-ra 1 ujjnyi ez koraszülés veszélyét jelenti. és egy héttel elöbb született a Lizi 3510g-al és sajna nem tágultam fájásom is akkor volt ha sétáltam.tehát semmit nem nyiltam 7 hét alatt lehet szerencsém volt már mint hogy nem lett korababa.
Ja nekem is kinyomta néha magát de nekem meg keveset mozgott az orvosok szerint, álandóan felkellett rázni az orvosnál meg számolni a mozgását. Hát most bepotolja. Szerintem minden pocaklakó másképp mocorog .Neked is első baba lesz?

EmeseDoraBence anyu
köszi a fityiszt nagyon édik Emese sokat segit.Tök arik hárman.
Jóbbulást!

Ancsáról tudtok valamit?

sziasztok Timi

Kép
xytimi

Ancsára én is tegnap gondoltam, hogy vajon mi lehet vele.??? Már rég jelentkezett!

Szilvia (Emesedórabence anyu)!

Nagyon édesek a gyerekekről a képek. A fityiszes meg pláne. Szép kis vasgyúró a kispasi!
Dóra is nagyon édes a kisnyuszijával. Dani babám is olyan helyes mikor a Pandáját hurcolássza még félkómásan.
Emesének csak a héten van az őszi szünet? Bocs, de nem vagyok tisztába a szünetekkel! Még! Majd ha Dani is megy egyszer, akkor aztán....

Nálunk a pociban nagy mocorgás van. Már kezdem rosszul viselni nap végére. Egy ponton elhelyezi a kis lábikóját és iszonyatosan fáj. A hátam nagyon hamar megfájdul. Tegnap próbáltam a kismamapárnán hason feküdni, akkor a csípőm húzódott. Sehogy se jó. De már féllábon is kibírjuk ezt a pár hetet.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Timi: Emese segít, ha megkérem. Van, amikor mondjuk morog is hozzá. Ha megkérem pl. hogy vigye ki a kakis pelust, akkor megjegyzi, hogy ő nem kukás :) De azért aranyos. Ma elég nyűgös mindkét picikém. Fene tudja, miért. Dórika most elaludt, Emese elment az apjával csavarogni kicsit, Bence itt beszélget nekem. Addig kicsit netezek.

Ha van időtök, olvassátok el a picibaba.freeblog.hu címen Botikát (Török Botond). Hét hónapos, két hete tudták meg, hogy leukémiás, hányással kezdődött. Van agyi tumorja, agyvérzés is. Borzasztó. Folyamatosan bőgök, mióta elolvastam. Én ebbe beleroppannék. Nem rossz kedvet akarok nektek okozni, csak annyira durva és felemelő, hogy egy kis családnak ennyit kell küzdenie. Édes Botika...

Ancsával tényleg mi van? Megszületett esetleg Anna? Megvan nekem a mobilszáma, lehet, hogy dobok neki egy sms-t.

Sziasztok

Megyek Bencust etetni.

Szilvia
emesedora

Gabi: nem, jövő hét végig szünet. Hétfőig békén hagyom, de jövő héten gyakorolunk majd. Nagy tempóban haladnak.

Már nektek sem sok van és ismét babócád lesz. Tök izgi érzés, kicsit sajnálom, hogy több gyermekem nem lesz, bár ha ezt mondom a családban, mindenki bolondnak néz :)

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Ancsáról azt olvastam egy másik topikban,hogy még "egyben van" :lol: ,de majdcsak jelentkezik :D

Ma voltunk Budapesten a Vasúttörténeti Parkban,nagyon jó volt,mindenkinek ajánlom,főleg a vonatmániás gyerkőcöknek :P
Íme pár kép a kirándulásunkról és a rég megígért adventi naptáramról :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Most csak ennyi,holnap hosszú napom lesz melóban :evil:

Sziasztok,szép hétvégét mindenkinek!

Erika

cseriviola

Sziasztok

Még egyben vagyok én is :?
Képzeljétek, azt hittem lehidalok és ilyen nincs :( 2 ujjnyira voltam nyitva,már csak 1-re :shock: azt mondta a dokim h a méhszájam is vaskos lett,tehát őszerinte nem szülök egyhamar :? Na tessék, ezért fenyegettek koraszüléssel :? Pedig már a nyákdugóm is megy el napok óta folyamatosan ás fájdogálok is egyre erősebben,de mindíg elmúlik .
Na mindegy,majd kibujik a királylány amikor akar, de én azért türelmetlenül várom már :lol:

Szerdán megyek be a kórházba ,vinnem kell a kórházi cuccaimat is,:? akkor lessz ügyeletes a dokim és látni akar . Ami nem baj,csak félek nehogy bennt fogjon,mert azt mondta nem biztos,h akkor kienged majd :( csak azt nem értem miért kéne bennt maradnom szülésig ,amikor az NST jó, igaz elkezdtem vizesedni,de nincs fehérje a vizeletemben,vérnyomim nem magas, csak az általános bajaim vannak,hogy már szétszakadok ugy fáj mindenem és menni is alig tudok.
Én hülye meg azon morfondírozok,lehet h ő sejt valamit vagy valami ,,baj" csak nekem nem mondta meg?:roll:
Vagy gondoljátok,h ilyen ,,virágnyelven" közölte velem h szerdán rásegítene a szülésre? csak én nem vettem a lapot? Nem tudom.....
De most ezen agyalok és idegesít nagyon.......

Anyukának mégegyszer szívből gratulálok! :lol: Jó egészséget , gyors felépülést, és sok-sok tejcsit kívánok! :lol:

Kislányom is megint beteg, valami vírusos nyavaját kapott el szegény :?
Meg szerintem én is,mert megint fájdogál a torkom,napok óta megy a hasam :?

Olvastalak ám benneteket,csak a netem is szarakszik :? Kislányom is beteg, és ugye most kezdődött az őszi szünet is :D ugy örülök neki,hogy együtt tudunk lenni a gyerekekkel még szülés elött egy kicsit többet :lol:

cseriviola
Jujj de jó volt akkor nektek Pesten!
:D Jók lettek a képek is! :D

Szilvia
Elolvastam :cry: :cry: :cry: Nem is tudok mondani semmit,mert erre nincs szó :cry:
Van egy kisfiu a 2008 nyári babák topicban is, ő is beteg és sok műtét vár rá :cry: De van egy csodálatos , erős anyukája és családja,akik segítik azt a piciny fiut. Én is szorítok nekik,h sikerüljenek a műtétek .
Gyerekeid tündériek!!

gabrielldaniell
Megértelek, én is nagyon kínlódok már így a végére,ugy szégyellem magam, h ugy nyögök mint egy 80 éves öregasszony amikor felveszem a cipőmet és kész tortúra már megfordulni vagy felkelni az ágyból is :oops:

Timi
Hogy vagytok?

Lola
Én láttam képet rólad, és szerintem nem volt kicsi hasad, hanem pont tökéletes volt! :D

tgabi80
Az aranyér nem jó dolog :? Körömvirág kenőcsöt próbáltad már?
Gábor igazi kis pasi :D tünemény

Na most gyors elküldöm,mert elszáll megint amit írtam :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Eagleszemnek megszületett Október 23-án 7:47-kor a kisfia, 2770g-mal és 50cm-rel!

Szívből gratulálok neki és jó egészséget kívánok! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Huhhh,most levert a víz, ő jóval későbbre volt kiírva mint én :oops: :oops: :oops:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa
Nagyon ügyi voltál eddig, minden rendben lesz, szorítok!

Cseriviola
Szuper képek!
Remélem egyszer mi is eljutunk odáig, hogy hasonló kirándulásokban legyen részünk. Az álmom egy hosszú hétvége, majd a csemetékkel is, meg kettesbeb is apával.
De erre még egy pár évet várni kell :cry:
Most is egy hete, hogy visszament melózni, és nov. közepe lesz, mire hazajön, szegénykém... :cry:

Hétfőn megyünk méreckedni Gabóval, kíváncsi vagyok nagyon :roll:

Gáliak és környékiek, mikor és hová jártok sétálni?

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Lányok...
nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem már kezd karácsonyi hangulatom lenni...
Mit vesztek a csemetéknek?
Menü ötletek? Sütik?

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Ancsa: örülök, hogy egyben vagy. Azért jó lenne, ha nem kapnál el sok nyavalyát már, mert így elég nehéz lesz a kórházban is. Lehet, hogy arra célzott a dokid. Mindegy, én a helyedben azért annyira szigorú fekvésre már nem ítélném magam. Én pénteken hagytam abba a magnéziumot (37. hetet töltöttem csüt), vasárnap éjjel beindult a szülést. Azon a hétvégén nagytakarítottam, kimostam-kivasaltam mindent. Vasárnap este 11-ig vasaltam, 1 órakor meg elkezdett folyni a magzatvíz :) Ilyeneket csináltam a másik két gyereknél is, de védőnő szerint a harmadik az harmadik.

És hogy hívják azt az anyukát a másik topikban? Olvasgatom majd. Tudom, nem kéne, mert mindig elszomorodom, főleg, hogy én ilyen hülye vagyok, beleélem magam. Most is napok óta ez a kisfiú jár az agyamban. Olyan szerencsés vagyok, hogy az enyémek egészségesek. Inkább legyenek rosszcsontok, de egészségesek!!

De mitől alakulhat ez ki egy 7 hós babánál? A terhesség alatt történhetett valami? Bár ahogy olvastam, mindig minden rendben volt.

Eagleszem
- nek nagy - nagy gratula! Igazi kis forradalmár baba :) Sok tejcsit, jó egészéget!!!

Na megyek, főzök tovább. Rakott krumplit rendelt Emese. Az a kedvence :)
emesedora

Szilvia
Meglehet h én nem vettem a lapot arra,amit a dokim mondott,csak hát idegesít a bizonytalanság,mert hát van még azért időm és nem értem minek feküdjek bennt a kórházban amikor semmi komoly bajom-bajunk nincs .Feküdtem én már rengeteget,megérdemelném ezt az 1-2 sétálós hetet a csemetéimmel, hiszen erre vártak,h anya ne legyen ágyhoz kötve na meg én is :roll: S ha eddig nem akart befektetni a koraszülés lehetősége miatt, akkor most meg már minek :roll:
Páromnak meséltem,ő meg csak kinevetett, mondván h én nem veszem a lapot,h a dokim ráakar segíteni a szülés beindítására biztosan,mert minden összevág / vigyem a kórházi cuccumat, ügyeletes és nem mellékesen azt mondta ,ha érett lenne a méhszájam szerdára,akkor akár szülhetünk is ,na meg vigyem apát is magammal és nem is reggel kell bemennem, hanem délután 14:30 után :wink: / szóval beutalóm sincs ,semmi :wink:

2008 nyári kismamák
Topicba van muffin kisfia, ő született betegen és sok mütét vár rá. :cry:

A rakott krumplit imádom én is :lol:
Én ma a palacsintát kívántam meg, és azt is csináltam meg fini borsólevest és estére pizzát sütök, nálam azt rendeltek a gyerekek :D

Gabi
Én egyenlőre mindefelé,amerre épp kedvük van menni a gyerekeknek .
Sajnálom h ilyen sokat van távol a párod ,de biztosan lessz idő,amikor majd többet lehettek együtt.
A karácsonyi dolgokon én még nem is gondolkoztam :roll: egyenlőre

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

xytimi:
Igen első baba lesz :lol:

Eagleszemnek GRATULÁLOK!!!

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok! Elnézést a zavarásért!
Egy fotoretusálással foglalkozó oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
http://www.photoretus.mlap.hu/
- régi, megfakult, elszíneződött, rongyos képek felújítása
- képek megyszépítése, rengeteg lehetőséggel
- montázsképek készítése babáról, esküvőről
Kérlek nézz körül nálunk, nagyon korrekt áron dolgozunk!
Kép
photoretus

Sziasztok!

Anikó
Szívből gratulálunk kisfiad születéséhez!!!!!!!!
Jó egészséget és sok tejcit!

Emesedora
igen,elszomorító történet Botié,de ilyen családi háttérel,biztos sikerül minden akadályt legyőzniük,nagyon drukkolunk nekik!!!!!!!!!!!!!
Igazad van,inkább legyenek a gyerekek rosszcsontok,de egészségesek!
Nálunk is rakott krumpli volt az ebéd :P

Ancsa
nem irigyellek,de végülis mégis jól alakult ez a terhességed,még a végén úgy kell kicsalogatni a kisasszonyt :lol:
Kinél fogsz szülni?
Nálunk is pizza lesz a vacsi,van egy tuti tészta receptem :P

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Eagleszem gratulálok a babához! Sok tejcit!

cseriviola
Megkaphatom azt a tészta receptet?

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Egyszerűen nem tudom mindhárom vonalzót berakni, kész vagyok tőle :evil:

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Nagy-nagy gratuláció Anikónak és a kisfiának, sok örömöt-egészséget kívánok Nekik. Tényleg jó, hogy minden nemzeti ünnep Náluk egyben szülinap is lesz majd!
Hány hetes lehetett Anikó, nem tudjátok?

Ancsa!
Nem semmi a méhszájad, még ilyet se hallottam hogy összébb záródott... pedig a jómúltkor csak vicceltem, hogy a végén túlhordod! :oops:
Ahogy leírod tényleg minden klappol ahhoz, hogy a dokid megindítsa!Ki is a dokid? Ne izgulj, minden rendben lesz!
Ja, Köszi a bókot a hasamhoz...

Newcdina!
Soma 37+4 napra (2940), Noé 35+4 (2700) napra született, de szerintem ha végig kihordom őket se nőttek volna nagyon 3 kg fölé, mert az én hasam már nemigen tudott nőni, amiben egy nagyon jó, hogy abszolút nem lett csíkos, ugyanolyan lett, mint volt!

Tgabi!
Kérdd meg Ritát, hogy segítsen a vonalzóknál, látod neki sikerült a 3-at berakni. Lehet hogy nem mindegyik fajta fér el...
Karácsonyi sütiken még nemigen gondolkodtam, de már bújom a receptjeimet,mert nálunk december fullra tele van ünnepekkel, van mire válogatni...
Van egy Rámás receptkönyvem pdf-ben, ha gondolod (vagy BÁRKINEK) átküldöm szívesen, meg szoktam a nlc-ről (Sütik képpel) lementeni recepteket, vannak tök jók.
Ha van valakinek még gépen recigyűjteménye, Én is szívesen fogadom! :wink:

Cseriviola!
Látom Ti is jól éreztétek magatokat a V.Parkban, ugye milyen klassz!?

Körkérdés: Nem tudjátok, hogy ilyenkor ősszel is minden állat megnézhető a Fővárosi Állatkertben, vagy egy részük el van zárva?
Tervezzük, hogy felmegyünk, de akkor úgy készülünk....

Na megyek, fő a karfiol leves (túrós csusza lesz még hozzá, Anyukám erre azt mondaná: vasárnap túrós tészta??????)

lola77

Lola
Én se halottam még ilyet,h összezáródna a méhszáj, ezért esett le nekem is az állam :shock: És olyat se, h a felpuhult, elvékonyodott/mert nekem az volt/ újra vaskos lessz :shock:
Hiába 3. gyerköc, nekem is lehet újat mondani :lol:
Hát ha ti is így gondoljátok,lehet h a páromnak van igaza, és rásegítene a doki szerdán a dolgokra :wink:
Mindenestre ha nem, akkor harcolni fogok,h ne kelljen bennt maradnom addig,amíg nincs gondunk. :wink: Legalább jövő hét hétfőig,mert addig lesznek itthon a gyerekek.
Majd írok mindenképpen valamelyikőtöknek sms-t a helyzetjelentéssel.

Nem tudom, összel még nem voltunk az állatkertben, így sajnos ebben nem tudok segíteni.

1 dologtól viszont kiráz a hideg, nagyon nem szeretnék Nov.1-jén szülni :oops: Nem vagyok babonás,de akkor is. Remélem lessz olyan szerencsém,h nem pont az a nap indul be a szülés. :oops:

Erika
Engem is érdekelne az a tuti recept :D Megköszönném :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: én sem szívesen szülnék november 1-jén, de hát ezt Anna baba dönti el. Egy volt osztálytársam április 1-jén született. Bár látod, ennek a november 1-nek már nem sok jelentőséget tulajdonít néhány ember. Azon is csodálkozom, hogy az rtl klub pont aznap indítja az új szombat esti lázat.... Hát ízlések....
Szerintem október 29-én szerdán meg lesz Anna... szorítok!! A számomat talán már megadtam, de azért megadom megint: 20/522-6789.

Olvastam muffin történetét. Hát nem semmi... Kicsit durva, hogy sem az afp, sem a 12 hetes, 18 hetes ultrahang nem mutatott neki rendellenességet. Csak a huszon valahányadik héten maszekban nézetett 4d-s ultrahang. Ezért mondták nekem mindig a dokik, hogy ne sajnáljam, hogy mindháromszor lemaradtam az afp-ről.
Ezek szerint nem sok jelentősége nincs (a többieknek: nyitott szájpadhasadékkal született a kisfiú)...

Na jó, vidámabb témák. Lola: nem tudom én sem, de szerintem az állatok nagy része ilyen időben még kint van. A trópusiak esetleg nem. Bár szerintem egy tigris sem fagy meg ilyenkor, bár ki tudja. Hogy vannak a gyerekek? Anették? Én már régóta nem foglalkozom azzal, mi vasárnapi kaja, mi nem. A héten 23.-án csináltam vasárnapi kaját, úgyhogy ma nem volt kedvem nagy főzöcskézni. Maradt tegnapról rakott krumpli, meg csináltam sajt krémlevest...

Tgabi: nekem sem sikerült egyszer sem a három vonalzó, pedig többet kipróbáltam. Mindig azt írta, túl hosszú. Majd Ritát meginterjúvoljuk, tényleg.

Na megyek, Bence most aludt el, már ebédeltünk. Emese tévét néz, Dórikám rosszcsontkodik apának, én meg nekiállok a másfél méter vasalni valómnak. Délután át akarok menni anyuékhoz, már hetek óta alig mozdultunk ki, hogy betegek voltak a picik. Már csak Bencus köhög picit, de sokkal jobban vannak.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Én gy tudom,hogy Anikó november 10-e körülre volt kiírva.

Tgabi
milyen tésztareceptet szeretnél?

Zsanka
hogy sikerült a szülinap,képek készültek? :wink:

cseriviola

Sziasztok!

cseriviola
A pizza tésztára gondoltam.
De jöhet bármi ami fincsi :):):):)

Lola
Tőled is szívesen fogadom a recepteket.
Szétnézek a gépemen, mert annak idején én is kaptam egy egész receptes könyvet pdf-ben, de nem tudom merre lehet... :roll:

Timi
Mizujs veletek????

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Szilvia
Köszi :) elmentettem :)
Hát a próféta szóljon belőled, én is örülnék neki ha Szerdán meglenne Anna baba :) bizti megharapdálom finoman a lábikóját amiért megijesztett a koraszüléssel,most meg huncut módon mégsem akar kibújni :)

Eagleszem későbbre volt kiírva mint én :roll:
Ha jól láttam 36 hetesen született meg a kisfia :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Emesedorabenceanyu!
Hihetetlen az a Botival történt... ráadásul én már korábban olvastam néha a bloggját, mert majdnem tőlük vettem babakocsit a neten, így "lenyomozásként" utánuk néztem és most rögtön ráismertem az anyukája nevére.... azóta én is sokszor gondolok rájuk, és sokszor megpuszilgatom a gyerekeimet, mintha megköszönném Nekik, hogy egészségesek! :!:

Tgabi!
Írjál légyszi email címet és átküldöm a recepteket.

Ancsa!
Nálunk a sógoromék kislánya meg még egy távolabbi rokon kisgyerek is nov. 1-jén születtek! Gondolj arra, ha mégis akkor bújna ki, hogy legalább ezt a napot is megszépíti!Halottak napján is születnek babák, önmagában ez nem rossz ómen!Azért mégis kívánom, hogy ne akkor szülessen, ha Te így szeretnéd!

Na megyek, Soma színezni hív (őszi szünet, a héten nem jár oviba!)

lola77

Emesedorabenceanyu!
A www.picibaba.freeblog.hu jelszavas lett, nem tudom vajon miért??? Meg akartam nézni mizújs Botival.
Másnak sem sikerül belépni? :x :shock:

lola77

Sziasztok!

Lola: nekem sem sikerül tegnap óta. Először megijedtem, hátha történt a kis Botival valami szörnyűség. De ott egy másik blogos írta, hogy egy ideig nem szeretne az anyuka írni, állítólag volt aki ocsmány dolgokat írogatott. Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen, bunkó? Kicsit rossz érzés, mert mióta hallottam Botiról, mindennap beleolvastam, mert tényleg szorítottam neki és most rossz nem tudni róla. Hülyén hangzik, mert nem is ismerem őket! És miért nem tőlük vettél babakocsit? A kéket, ami a képeken van? Az jól nézett ki. Vagy drágán adták?

Igen, elég jól szituáltak, ha jól láttam, de sajnos nem mindig elég a pénz egy ilyen betegség leküzdéséhez. Az iwiwen olvastam apuka sorait: "imádkozom a fiamért .... és csak várok és várok és várok". Kész vagyok ilyen dolgoktól. Amúgy is félek ettől a betegségtől, de ha ezt hallom, hogy egy gyermeknek van.... Kiráz tőle a hideg!

Képzeljétek, a kolleganőmnek is mellrákja van. 36 éves, van egy 12 éves és egy 3 éves gyerkőce. Márciusban volt mammográfián, azt mondták, rendben van. Két hónap múlva fájni kezdett a melle, elment, daganatot találtak benne, rossz indulatút. Már áttét is volt neki a hónaaljában!! Durva nem? Két hónappal azelőtt még semmi. A doki is mondta, hogy agresszív daganata van. Azóta szegény műtét volt, kemoterápia, amit nagyon nehezen visel a szervezete. Haja már nincs :( Úgy sajnálom őt is.

Ha valakit zavar itt, hogy ezt néhányan megbeszéljük, kérem szóljon, mert akár érintve lehet itt bárki egy-egy családtag által és senkit nem szeretnék megbántani. De olyan jó néha az ilyen dolgokat is kibeszélni. Én megmondom őszintén, NAGYON félek ettől az alattomos kórtól, tudom, nem kéne...

Erika: múltkor visszakerestem mást és láttam, hogy Anikó november 16-ra volt kiírva.

Egyébként megvagyunk. Ma már elkezdtünk gyakorolni Emesével. A matek nagyon jól megy neki, olvasás is végül is, az írás külalakjával még vannak gondok. Néha túl nagy és elnyújtott betűket ír. De hát balkezes a drágám :) Most előrehaladtunk, a s betűt tanítom neki, egy hét múlva azt fogják tanulni. Hát... küzdünk vele! Tényleg nehéz leírni!

Na megyek, fürdök, aztán elmegyünk pelust venni. Amíg tanultunk, szegény Dórcim elaludt a járókában, Bencus nézelődik a hordozóban. Önálló gyerekek :)

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Szilvia!

Azért nem tőlük vettük, mert mikor a méreteket egyeztettük, kiderült, hogy a mózes része belül csak 70 cm és ugye akkor nem tudtuk volna télen végig használni,meg ők is 4-5 hónaposra kinőtték,ezt pont a bloggjában olvastam. Quinnyt vettek helyette, az van a képeken, a Titi Tritonjukat árulta...
Szegények, nem elég a bajuk, még cseszegetik is őket....

Rák: nem telik el úgy nap talán, hogy ne gondolnék rá, hogy v.ki a családban el ne kapja.... mert mostanában úton-útfélén ezt hallom, tényleg! :evil: :(
Jó lenne már v.mi egységes állásfoglalás az okokat illetően, meg leginkább gyógyszer rá, de sajna - HÁla AZ ÉLELMISZER IPARNAK - még jó pár évig tuti NEM lesz!

Az nem gond, ha előre tanítod Emesével a betűket?Nem rögzülhet esetleg rosszul neki, mert gondolom a tanárnő másképp mutatja?
Még jó,hogy Dórika elvan a járókában, nekem annó Soma nem...

lola77

Sziasztok!

Lola légyszi írd meg az email címed... :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok,

hú de régen voltam itt. Alig tudtam visszaolvasn amiket írtatok...nem is tudok mindenhez hozzászólni, csak néhány mondat...
Szegény Boti történetét én is olvastam, és olyan rossz, hogy már nem tudok beleolvasni napról napra, hogy mi történik. Hihetetlen, hogy vannak ilyen ocsmány emberek, akik ettől érzik jól magukat, hogy ilyen szerencsétlen családokat zaklatnak. Remélem ez lesz a legnagyobb boldogsága az életben :twisted:
Ettől az alattomos betegségtől én is félek, mert leukémiában halt meg a mamám, és apu testvére is... ezért nekünk, unokáknak fél évente kell(ene) vérvételre járnunk ellenőrzésre. Áront is nagyon féltem ettől.... Nagyon szörnyű lehet nézni, ahogy a gyermeked szenved... :roll:
Szoktátok nézni a viasaton a nagy házátalakítás c. műsort? Amikor kiválasztanak egy-egy családot, és felépítenek nekik egy fullextrás házat, fullextrás berendezéssel...
Na abban láttam, hogy egy fiatal apa magára maradt a három kislányával, mert a felesége meghalt a hálószobában.....sajnos nem láttam az elejét, így nem tudom miért. Volt egy kb öt éves, egy kb három éves és egy hét hónapos kislány....hihetetlen nehéz lehet az apának. Mondtam is a Páromnak, mit csináljon, ha valami történik...azt mondta hülye vagyok...de hát sosem lehet tudni...

Képzeljétek, a húgom(22 éves) volt rákszűrésen, és P3-lett az eredménye. Megismételték, és megint az lett. Ma megy vissza a Lollokhoz megbeszélni a további teendőt.....Nekem is félévente kell járnom egy korábbi műtét miatt, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz... :roll:

Tegnap voltunk az ikeában és visszafelé beugrottunk a premier outletbe. Van ott egy baba-gyerek ruha bolt. Nem akartam vásárolni ott, de Áron elkezdett hisztizni, és ilyenkor csak a kengurúban nyugszik meg...és mivel nem volt melegen öltöztetve, csak takaró volt rajta, ezért kellett venni neki egy gatyót (kabátja volt szerencsére). Na szóval, csak azt akarom mondani, hogy elég jó áron vannak a ruhák, és szépek is. Gondoltam megosztom Veletek, hátha arra jártok :D

A karácsonyi hangulat már engem is el-el kapott :D Mi megbeszéltük, hogy Áronnak még nem veszünk-legalábbis nem csomagolunk be különösen semmit, mert akkr még csak öt hónapos lesz, de megvesszük neki a gyerekülést a kocsiba. Nagyon várjuk már az első közös karácsonyt :D

Szilveszterkor szeretnénk elmenni itthonról egy csendes helyre, gondoltuk kibérelünk egy faházat a Mátrában, de sajnos már mind foglalt, ami nekünk jó lenne..... hamarabb kellett volna gondolkodni :? Itthon nem akarunk maradni, mert itt mindent behallunk, és minden szilveszterkor az ablak alatt megy a petárdázás stb...ráadásul a szomszédunk egy fiatal pár...akik minden évben bulit rendeznek... úgyhogy most keressük kutatjuk a helyet, ahol csend lesz szilveszterkor :D

Most megyek, eszem egy kis palacsintát, szép napot mindenkinek!

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Lola: annyira nem szaladunk előre, mindig egy betűvel, de csak pár sort gyakorolunk belőle. Ettől függetlenül nem megy neki mindig jól. Ne tudd meg, miket ír egyenlőre s betű helyett, jó lenne ha hétfőre legalább kicsit menne. A kudarcoktól próbálom kicsit megóvni. És amíg van benne lelkesedés...
A tankönyv szerint mutatom neki, ahogy suliban is csinálják.

Szilvia:
hallottam már én is a premier outlet jó árairól. Én a baby-outletben vásároltam már, ott is vannak jó dolgok (brendonos), jó áron.

Mi tavaly Dórinak, mikor 5 hós volt, karácsonyra egy fisher price-s játékot vettünk, apróságot, rezgő malacot, asszem 3000 forint körül volt, de később értékelte, egy-két hónappal később.

Igazán meg vagyok lőve, mert annyi játéka van Emesének, hogy nem tudom, Dórinak mit vegyek. Szeret babakocsizni, de az van és játszik vele. Babázni szeret, van és játszik vele. Mesekönyv, fajátékok, diafilmek, minden van. Emese mindig tud újat kérni, hisz egyre növekszik. De hogy Dórim??? Bence is könnyebb eset lesz, mert jönnek a fiús játékok. De Dórinak vegyem meg az ezredik babát stb. Ötlet?

Ja, Cirmike: megszámoltuk egyik nap az összes barbiet (én egy dobozzal nem foglalkoztam). Jelentem, 49 barbie baba, ebből kettő gagyi, a többi igazi. Vagyis 3000-től kb. 9000 ft-ig. Király, mi? Most is kinézett egyet, megmondtuk, hogy azt megkapja decemberben a szülinapjára és több baba nem lesz. Remélem be tudom tartani :) Mentségem, hogy a 49 babából kb. 10-12-t vettünk "csak" mi. Karácsonyra meg hercegnős jégshowt kért, majd meglátjuk. Egyszer már elvittem és az tényleg nagyon szép volt. Akkor volt a két jegy 8000 :( :twisted:

Na jól van, megyek, Dórim alszik, Bence alszik, de lassan ébredezik. Emese gyöngyöt fűz, de szomorú, ha lejönnek a gyöngyök. Igaz, rég fűztünk már. Vigasztalom, hogy már belejön.

Ja, mostanában lehet, hogy több nekem is a tejcim, mert éjjel és hajnalban nem nagyon akar enni pótlást a gyerek. Meg van, hogy nappal sem. Én meg a több tejcihez nem vagyok hozzászokva, fogalmam sincs, mennyit szopik, így szegényt legszívesebben megtömném, mert félek, hogy éhen marad. De az istenért sem akarja a cumit bevenni a szájába...
A héten elviszem méreckedni, két hete voltunk. Szerintem 6,5-6,6 kiló lehet.

Akinek volt bölcsességfog műtét: a műtött felen mikor tudtatok először enni? Ha odamegy a kaja, rosszul vagyok, rágni nem mertem vele még, mert nem jó érzés.

Na, megyek tényleg.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Tgabi/és akit még érdekel :lol:
Pizzatészta:
1 tojás,20 dkg liszt,2 csipet cukor,3 csipet só,egy kocka élesztő belemorzsolva,kb. 2 ek olívaolaj,kb. 1 dl langyos víz.
Hozzávalókat összekeverjük,ha kicsit ragadós a tészta akkor még mehet bele liszt,arra kell figyelni,hogy jó lágy maradjon a tészta,de ne ragadjon.Jó vékonyra nyújtani.
Nekem légkeveréses sütőm van,200 C-on,kb.10 perc alatt készre sül,persze előmelegítem.
KInyújtani,sütő lapjára sütőpapírt tenni,majd rá a tészta,megkenni pizzakrémmel/én ketchuppal szoktam,rá szórok oreganót,majd a feltétet.
Jó étvágyat hozzá!!!!!!!!!!
Legközelebb ha sütök dobok róla fel képet :P

Emesedora
Vikim nemrég lett Barbie mániás :lol: eddig nekünk 6 barbienk van,de karácsonyra is azt kért,Ariell,Geneviev vagy sziget hercegnője barbiet,de azért ennyi lány barbiehoz 2 fiú sem lenne rossz :lol:
Mivel a barbiejainknak elég sok nagyszoknyás ruhájuk van,megpróbálokzok én is a ruhavarrással/pulcsi,nadrág,szoknya..../úgyis van egy kis anyagmaradékom......
A hercegnős jégshow-ra elég húzósak a jegyek,már én is néztem :roll:
Dóridnak esetleg hintaló karácsonyra?vagy az is van már?
esetleg dupló lego......

cseriviola

Pizzatésztát nem kell keleszteni!!!!!!!!!!!!!!

ez kimaradt :oops: :roll:

cseriviola

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert mostanában a kisfiam elég nyűgös, keveset eszik, azt is erőszakkal kell és ezek nagyon leszívják az energiám. Plussz hétvégén jól bemogyoróztam. Olyan jól esett, de már másodjára járok úgy, hogy hátul a bölcsességfogamnál. Amelyik oldalon eszem pár óra múlva bedagad. Iszonyatosan fáj, már ráhúzódott a torkomra és a fülemre. Enni alig ettem ma. Pedig most mindent kívánnék, de egyszerűen a számat is alig tudom 1 centinél nagyobbra nyitni.
Tegnap elkapott a takaríthatnék. Nagyon sok mindent megtisztogattam. Vasaltam picur ruhákat, meg textil pelusokat. Elkapott a fészekrakó...!!!

Ancsa!

Nagyon szorítok szerdára! Kíváncsi vagyok miben "mesterkedik" az orvosod! Várom a híreket.

A karácsonyi láz engem is elkapott, de még nem is tudom mi lesz velünk akkor. Még akkor kapargatom össze magam.2 gyermekkel ünnepelünk már idén. Már várom, de Dani mostani hisztikitörései után nem tudom, hogyan is lesz az egész. Remélem addig alábbhagy.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?