Sziasztok!!!!
Na itt van a lehűlés,csak ezt az esős takony ídőd nem bírom de hátha már holnap nem fog ennyit esni.
Nagy most a pangás.
Képzeljétek szörnyű éjszakánk volt,Balázs fél 12-től hajnali fél 4-ig sírt hol elaludt 10 percre de ahogy felébredt keservesen sírt vagy engem hívott vagy apát.
Átvittem magunkhoz egy fél órát elvolt velünk bár nem aludt de utánna vissza akart menni az ágyába.
Nagy nehezen elaludt,csak utánna meg én nem tudtam elaludni így aztán kómázok egy kicsit most.
Mert ő persze kialudta magár mert fél 11-kor kelt fel.
Engem meg fél 8-kor kidobott az ágy.
Apa meg 5 kor kelt reggel mert Bpestre ment oktatásra,majd csak holnap jön haza.Szegény ő sem sokat aludt.
Látom Andi és Panka jól telt a hétvégétek jól ellevelezgetettek itt ketten.
Nekünk is jól telt a hétvége,szombaton az Agráron voltunk céges Családi napon.Jó volt nagyon rengeteg program volt a gyerekeknek:ugrálóvár,trambulin a kicsiknek külön játszó sátor ahol volt kismotor ,kiscsúzda,dömper,építőkocka stb.,lufihajtogató bohóc,arcfestés,falmászás ,kutyás bemutató,bábelőadás.Meg még sok mindent nem is tudom felsorolni .Reggelit,ebédet meg vacsorát is kaptunk ,délután meg műsorok voltak a azínpadon Valcer,Hajdú tánc együttes,Lola koncert,Hadházi László humorista lépett fel.Este meg az Abrakazabra játszott,de csak 9-ig voltunk mert már Balázskában a Duracell elem kezdett lemerülni.
Egész nap szaladgált,ugrált,csúzdázott,este meg a buliban táncizott.
Nagyon jól érezte magát.Férjem kollegái ki voltak akadva hogy mennyi energia van benne.
A fényképezőgép sajnos itthon maradt,
így nem tudtam képeket csinálni ,de majd legközelebb.
Tegnap meg vendégeink voltak így takarítottam meg sütöttem,így eltelt a hétvége egész jól.Csak már estére elfáradok nagyon és van hoyg csak beesek az ágyba.
Andi:
Igen telik nagyon hamar az idő,lassan már látszik a neme is a kis pocaklakómnak.
Kiváncsi vagyok nagyon rá ,már várom hogy milyen lesz ha megszületik de tudom ez még messze van.
Persze nagyon örültek anyukámék a köv. unokának.
Már valamennyire domborodik legalább is már más is mondta nem csak én látom így.Majd csinálok képet bár még annyira nem látványos.
Nagyon jók a képek,látom a gyerekek nagyon jól érezték magukat,meg persze ti is "nagyhangyák"
,nagyon tetszet az a kép.
A férjed is csodás helyeken járt,köszi hogy felraktad és megosztottad velünk ezt a sok szépséget.Egy életre szóló élmény marad neki ,az biztos!
Dorkának hogy indult a mai napja?Gondolom a hétvége után amikor együtt van a család nehezebb neki visszaszokni de majd megszokja,csak hát a drágának új a helyzet,íyg nem csoda hogy eltörik nála a mécses.
Meg persze neked is angyon rossz gondolom nélküle mert úgy hozzá nőnnek az emberhez.
Panka:
Akkor Emike is kiugrálta magát a hétvégén.ő is szeret csavarogni meg bulizni mint Balázs úgy veszem észre
.
A pancsizásról nem is beszélve.
Megnézem majd én is a férjed képeit,biztos azok is nagyon szépek.
Zsu:
Nagyon csinik voltatok az esküvőn,édes Pannika is ahogy lazán alszik.
Köszi jól vagyok hányinger már csak ritkán jön rám most már jobb az étvágyam is.
Köszi kérdésed igen jól van Balázska olyan eleven mint volt!!
Most aludt el miközben írok nektek mesét nézett és ide jött az ölembe majd 2 percen belül el is aludt.Most pótolja az éjszakait.
Anita:
Sajnálom hogy Annának fáj a pocakja és tényleg az a legszörnyűbb hogy nem tudunk segíteni.
Nekünk sem használt semmi a hasát hogy simogattam akkor enyhült de teljesen nem múlt el csak akkor amikor már fel tudta emelni a kis lábát és a belei jobban mozogtak.
Bea:
Tényleg nehéz lehet neked ebben a családban,én nem is tudom hogy bírnám.A képek viszont nagyon jók ,látszik hogy voltak jó pillanataitok is.
Na lépek mert még vasalok egy kicsit amíg alszik Balázs.
Pá.