Sziasztok Lányok!
Mindenki eltünt? (Velem együtt
)
Nálunk zajlott a hétvége. Kicsi lányom a betegségébõl kifolyólag megütötte tûréshatárom felsõ mércéjét a hisztijével.
Ha jó volt valami azért sírt, ha meg nem azért. Ez a sapka tipikus esete: ha van az a baj, ha nincs akkor az.
Szegénykémnek még egy jókora afta is nõtt a szájába, így hát teljesen ki vagyunk. Szerencsére Kristóf nem kapta el tõle.
Mit szóltok milyen szépen esik a hó. Ezt az idõváltozást én elég nehezen tolerálom. Úgy fáj tõle a fejem (meg a kialvatlanságtól), hogy leginkább csak egy irányba jó nézni, mert ha mozdítani kell a fejem...
Lina!
Martin, hogy van? Beteg még?
Panka!
Ne keseredj, én háromszor voltam cukros vizet inni.
Pedig minden eredményem jó volt.
Neva!
HOgy állsz a "dolgozással"? Még én is gyûröm a lemaradást. Gyönyörû kis Laura még mindíg sírós. Lehet, hogy õ is megérzi a frontokat. Kristóf nekem nagyon frontérzékeny. Egész pénteken szinkronban ordítottak KIngával. Már azt hittem, hogy õ is beteg lesz, holott csak a hideget érezte az idõ mai állása szerint. Sok puszi a leányzónak.
Kata007!
GOndoltam rád a hétvégén. Én is vasaltam, mint a gép. Összeszaladt rendesen, de ezen nem is csodálkozom, hisz szinte minden nap mosok.
Pöttyös még Dórika?
HOlnap jön a dokinéni oltani Kristófot.
Marika!
HOgy telt ez a nagyon hosszú szünet?
Dodus!
Hát nem sok olvasni valót gyártottunk neked a hétvégén!
Gyöngyöske!
Jól vannak a lányok? Olyan kiváncsi vagyok a pici lányodra. Nincs kép valahol felrakva? A DM-ben le van árazv a Libero pelenka. Most csak 36 Ft/db.
Voltunk csütörtökön súlymérésen. Kristóf 5,40 kg. Kis sovány. Több mint 70 dkg-ot hízott. Ezekszerint csak elég még neki a tejcsi.
Kaptam egy szórólapot melynek tartalma pelenka házhoz szállítása. Minden féle méretben 38 ft. Tépõzáras, jó nedvszívó, ultramagos, légáteresztõs. Elsõre próbaként 5-ös csomag megrendelhetõ. Utána csak 50-es kiszerelésben vásárolható. Kiszállítás: szombat, vasárnap, szerda 9-12 között. Telefon: 06-20-354-86-45 vagy 06-20-481-90-85
Lehet, hogy rendelek egy próba csomagot. Meglátjuk, hogy milyen.
Remélem ma már mindenki elõkerül.
Puszi
Kriszta