Új privát üzeneted érkezett!

Móni
Gratula a kisöcsihez!!! :wink: Vannak már név-ötletek???
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok!

Gabó
Biztosan szuper volt a leánybúcsú! :wink:
Hú, már nagyon a hajrában vagytok, nyugi, a nagy napra minden tökéletes lesz!!!

Barbi
Szuper lehetett a nyaralás!!!! :wink:
Hogy megnőttek a fiúk!!!! :shock: Aztaaaa!

Niki, Encu
Jó nyaralást Nektek! Várjuk majd a képes élménybeszámolót!! :wink:

Encu
Gratula Karcsikának az álláshoz, nagyon ügyi! Ő is hogy megnőtt!!! :shock:

Voltam pénteken nőgyógyinál. Helyettes orvos volt (az enyém szülést vezetett épp- még jó, hogy egy hónapra előre lehet csak időpontot kérni...) A helyettes orvos hát no comment... paraszt volt, és állandóan beszólt, és beparáztatott, h lehet, h babát várok- még jó, h fogi gátlóért mentem...
Ja, erről jut eszembe, h van aki szedi/szedte a cerazette-t? Amióta szedem, folyamatosan hulla vagyok...

na mennem kell, felkelt Marci

szisszka

sziasztok

Moni gratula az öcsihez. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Móni! Örülök, hogy minden rendben, és a kisöcsihez gratula, meglátod szuper lesz :wink: :lol:

Gabó! Hú, tényleg nemsokára esküvő, ne izgulj, gyönyörű leszel :)

Vince új tudománya a tapsolás, és állandóan dumál :D Egyébként most hogy itthon van Apa, a két kölyök egymással tök jól eljátszik, úgyhogy már nem hisz nekem, hogy nem bírok velük :lol: :lol:

Végre egy kis jóidő :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

KÖszi!!!! :D :D :D

Szisz!

A doki ka..a be, ilyet :shock:
Szedtem én is a cerazetett, nekem tejapasztó volt az első egy hónapban :( :twisted:

Barbi!

Gratula Vincének! Szuper hogy ilyen ügyes :D :D
Én sem hiszek neked! :wink: Sőt, lehet példakép leszel :wink: Kezdek belegondolni mi vár rám :shock: és mondogatom csak szervezés kérdése, menni fog, lásd Barbit, ő szuper két gyermekes anyuka! Úgyhogy ilyet ne írj hogy nem bírsz velük!! :wink: :lol:

Zsuzsa!

Rád is felnézek ám! 3 gyerekkel nem lehet kutya :shock: Hogy telnek a napjaitok?
A csodakukacra meg irigykedem! :wink: Mármint jó lenne ha a Ricsinek is ilyen tökéletes lenne :wink: :P

Úúgy örülök, a Ricsié lett a dédi fél lakása miután meghalt és ma megvettük neki a másik felét! Talán az élete így egyenesben lesz :D :D Sok problémánk volt az adás-vétellel, de ma végre aláírtuk :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Barbi
Nagyon ügyes Vince, hogy tapsol :) Gratula :) Édi lehet, ahogy állandóan dumál :)
Na, ilyenek ezek a pasik :lol: Azért nagyon jól bírod ám a két gyerekkel!!! :wink:

Nekem múlt héten itt volt az egyik öcsém 2 napot, aztán a hugom 4 napot, tök jól elvoltak Marcival. Viszont amióta megint egyedül vagyunk napközben, semmit nem tudok csinálni :shock: Úgyhogy próbálom még visszacsábítani a hugom pár napra :lol:

Móni
Nekem is jóval kevesebb a tejcim, amióta szedem azt a vackot :(
Plusz állandóan fáradt vagyok, és egyfolytában ennék :?
Ricsinek gratula az első lakásához! Hát bizony, bizony, igy jóval könnyebb lesz neki elindulni az életben!
Kistesó sokat mocorog?

Mennem kell...

szisszka

Sziasztok!

Móni!
Gratulálok!Szuper, legalább nem kell mindenből csajosat venni, mert már van pasis! :lol:
Tényleg milyen nevet választottatok?

Lányok szurkoljatok, hogy jó idő legyen jövőhéten szombaton, mert elég ramaty mostanában! :?

Barbi!
Jajj köszönöm, de képzeld az utóbbi időben azt álmodom, hogy valakinek másnak a ruhájában megyek be és a sminkem is elkenődött stb.... Szóval gyötörnek a hülyébbnél hülyébb rémálmok!

Csajok sehová nem vettek fel dolgozni én nem is tudom mi lesz... :cry: :roll:

Mindenkinek szép álmokat kívánok!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Látom sehol senki!

Csütörtökön panaszkodtam, hogy nyente munkahely, nos megint izgulhatok, mert a pitypangosba felvesznek két óvónőt, tehát a hátfői ruhapróba előtt irány leadnom az önéletrajzot!

Zsuzsa!
Mi van veletek??????????????????????????

Móni!
Merre vagytok??????????????????????????

Csilla!
Fiúk hogy bírják ezt az össze-vissza időt???????????????????

Encu,Niki!
Vajon olaszba jó idő van? Jól érzitek magatokat????????????????

Szisz?
Marci áll egyedül???????

Barbi!
Hogyan telnek a napjaitok ebben a szomorkás időben?Bár most süt a nap, de naggyon hideg van! :?

Képzeljétek Flóra kivűlről fújja azokat a verseket és dalokat, amiket csecsemőkora óta mondogatok neki!
Sőt egyik nap majdnem lehidaltam, mert épp mosogatok ő meg oda áll és elkezdte a csiga-big told ki... dalt! :lol: 8)

Jajj jövőhéten ilyenkor para-para-para, bár az már most is van!!!!! :oops:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!
Nyugi, nyugi, minden tökéletes lesz a NAGY NAPON!!!
Sajnálom a munkát :(

Marcinak véééégre kijött az első fogacskája. De nem az alsó középső metsző, hanem az alsó jobb szélső metsző :) De a bal szélső is, meg a középsőknél is nagyon fehér alul...
Tegnap óta egyfolytában dumál is, megy a ba-ba-ba-ba-ba,meg a mamamamamamama :D A két kutyát is megkülönbözteti, az egyiknek azt mondja: va-va, a másiknak vu-vu :lol: Az apájának mondja, hogy apa, vagy pu :) Engem csak fontos vagy sürgős, de általában csak sírós esetekben tüntet ki egy aja-ajával :twisted:

Ki merre jár mostanában???

szisszka

Sziasztok!

Hááát, mi csütörtökön már haza kellett jöjjünk Olaszból, mert összeszedtünik valami nyavaját... :( De már minden oké és jól vagyunk (persze Karcsika megúszta ;) )...
De nem volt olyan nagyon szép idő, kifogtunk 2 viharos napot, amikor bazi nagy jégeső meg minden szir-szar volt...

Gabó! Nyugi! Tényleg minden tökéletes lesz!! És TE leszel a legszebb, legmosolygósabb, legsugárzóbb...leg-leg-leg!!! Hidd el! A nagy nap így hat a nőkre ;) :D

Szisz! NAgyon ügyi Marci! Karcsikának 4 foga van kint és jön az 5. :D Meg mászik már kicsit, hasról felül, szóval növöget :)
De jó, hogy Marci így dumál.... 8)

Barbi! Jók a képek nagyon! Bizti jó lehetett!!!!

Tesóka! Gratula az újabb rosszcsonthoz! :D Alig várom, hogy lássuk a legújabb babánkat :D:D :P

Na, megyek kávézni, mert még nem vagyok 100% :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nem volt kedvem írni, :evil: piszkosul felidegesítettek :evil: Szóval a szitu amire berágtam: a Ricsit elvitték anyósék ercsibe. De nem a megbeszélt helyre hanem tök máshova, és napokon keresztül hazudtak a szemembe hogy hol volt a gyerek, sőt előadta a mama hogy milyen jót játszott ott ahova eredetileg kellett volna menniük,stb. Teljesen véletlenül derült ki hogy hova is vitték, és még akkor is volt pofája mellébeszélni anyósnak. Baromira berágtam erre, hogy rájukbízom a gyereket és átvágnak, hazudoznak és tök hülyének néznek. Soha többet nem vihetik sehova a Ricsit ezek után bizalmam egy nagy nulla irányukban :evil: :evil: :evil: Meg van még sok-sok apró amivel tele van a bocskorom, úgyhogy elegem van a közös életből mostmár végleg. :evil:

Tesóka!

De jó hogy itthon vagytok, hiányoztatok!!! :wink: :D
Kár hogy ilyen rosszul sikerült a nyaralás, de azért volt jó is nem?
Karcsika igen ügyes, látod nem is lusti, csak egy kicsit :wink: :lol:

Mindjárt jövök és írok még csak gyorsan összekapom az emeletet mert holnap jönnek tesómék és így fognak nézni :shock: én meg :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor mégis merre volt a Ricsi?! Párod mit szólt az esethez? :shock: :? :roll:

Egyébként jó volt nagyon, sajnálom, hogy haza kellett jönnünk... :(

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Sajnálom, azt hittem javában sütettetitek a hasatokat és irigykedtem :oops: :cry:
De a lényeg, hogy minden rendben veletek!

Móni!
Na erre én is berágtam volna! :twisted:

Ezt akartuk apával előadni, de senki nemtudta összemixelni nekünk a zenét :cry: :? http://www.mommo.hu/media/A_TANC_EVOLUCIOJA_EGY_ESKUVON

Én nem is tudom mi ez a sz@r idő július kellős közepén???????????????????????????

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tegnap este, fél kilenckor hazaérkeztünk. :)
Majd rakok fel képeket! :wink:

Encu!
Sajnálom, hogy haza kellett jönnötök! :cry:
Velence nagyon jó volt, 40 percet gondoláztunk, és még 20 eurot le is alkudtunk belőle :lol: .

Barbi!
Jó lehetett nektek is a nyaralás! Nagyon jók a képek! :wink: :D

Móni!
Tulajdonképpen hova is vitték a nagyiék a Ricsikét? És hány napra? :roll: :?

Gabó!
Ha tudod a számok címét, akkor légyszi írd le, mert meglesz a mix! :wink: :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Végül is ercsibe vitték a Ricsit, csak máshova mentek mint ami meg volt beszélve. Úgy volt hogy párom nővéréékhez mennek, közben meg annak az anyósáékhoz mentek. Ami csak azért baj, mert kifejezetten megmondtam hogy bárhová vihetik a gyereket csak oda nem, megvan rá az okom... :wink: :x KÉrésem ellenére vitték oda majd letagadták és jó pár napig azt hallgattam hogy milyen jót játszott párom nővérééknél a Ricsi,stb. Közben megjelent párom nővére és kiderült hogy fogalma nem volt hogy náluk volt a Ricsi mert ugye nem is ott volt.
Ebben nem is az a legrosszabb hogy oda vitték ahova nem akartam, hanem hogy képesek voltak belehazudni a szemembe és visszagondolva még a hideg is futkos a hátamon hogy egy fél napot fogalmam sem volt hogy merre van a Ricsi. Hát nem tudom hogy érthető e, de így egyáltalán nem merem rájuk bízni ezután hisz ki tudja tényleg mi is van :roll:
És párom mit szólt hozzá? Fura módon ha apuci-anyuciról van szó, akkor meglágyul a szíve. Ha én nem kezdek el ugatni hogy mi is volt valóban, akkor szerinem le sem szarja :roll:

Niki!

De jó hogy ti is hazajöttettek :wink: :D gondolom Te ennek nem örülsz annyira :wink: :lol:
Várjuk a sok-sok képet! :D

Gabó!

Szerintem tök jó idő van :wink: Ne aggódj, szuper idő lesz a hétvégén!!!!! :wink:

Szisz!

Ti nem mentek nyaralni?

Amúgy neveken még nem gondolkodtunk, inkább csak szórakoztunk rajta, hogy legyen ulrik, dömsöd, ubul, vazul :lol: Bocsi ha valakinek tetszik bármely név is :wink: Egy tuti, József nem lesz :lol: A Ricsi2 lenne a befutó, nehéz lesz még egy ilyen passzolós nevet találni :roll: Leeht peti lesz, rosszcsontpeti :wink: :D Ki is kérdezte nem tudom :oops: , rengeteget mocorog, ő is a kijáratot rugdossa, tiszta Ricsi :lol: Másfél hét és túl leszek a felén :shock: :D :D

Hú visit a Ricsi megyek megnézem mi van :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Tudom, hogy nem illik megkérdezni, de pont "oda" miért nem lehet vinni a Ricsit? :roll:

Gabó! Arra gondolj, hogy a jövő szombat csak nektek kell megfeleljen és egy esetleges elkenődött smink vagy borúsabb idő ne zavarjon! Én speciel egy pillanatig nem idegeskedtem semmin... az esküvő reggelén döntöttem el, hogy szabadtéri legyen-e vagy fedett.. és én bevállaltam a szabadost, pedig eléggé esőre állt. De az sem zavart volna, ha esik. Én aznap hiperboldog voltam, és minden apró bosszúságtól el tudtam volna tekinteni. Szerintem Te is csak magatokra koncentrálj! TI érezzétek jól magatokat, az a lényeg, ez a TI esküvőtök! :D:D

Niki! Én is nagyon sajnálom, hogy haza kellett jönnünk, és remélem azért még lesz alkalmunk nyaralni! :D

Tényleg sz@r idő van nyár létére... :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!
Nagyon rendi vagy, de ha már megis csinálnád nincs időnk betanulni!

Encu!
Szerintem aznap énis már könnyebben leszek, de egyenlőre még mindíg nemtudom miben fogok oltár elé állni, mert közben próbáltam a szalonban másik ruhát ami ott fergeteges volt és kényelmes és gyönyörű, de mikor itthon megláttam magam a monitoron zokogó görcsöt kaptam, így holnap a cipős főpróbán derül ki melyik menyasszonyiruhában leszek! :lol: 8)
Minden más simán ment, de ez a ruha dolog nekem rosszul sült el és éjjel nappal vívódok, hogy jó lesz ez legfeljebb botránkozik a násznép, utána meg már azom parázok, hogy talán mégis másik ruha kéne, de holnap tényleg pontot teszek a dologra!!!! :roll:

Megyek, mert mostmeg anyám bepöccentett telcsin keresztül!

Kép
gabriel79

Gabó! Jaaaaj, de szívesen segítenék eldönteni.... :P

Kép
Kép
encu

Gabó!
Sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry:
És Encuval egyetértek!!! :wink: :lol:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Encu, Niki üdv itthon titeket :D Meséljetek, kérünk képeket :wink: Az utazást hogy bírták a babák?

Mi csütörtökön voltunk tanácsadáson és Vince 9320 g, és 71 cm. És a dokinéni szerint a fogai (egyébként már 5 van neki) nem túl jók, foltosak...pedig én mosom neki, cukrosat abszolút nem kap, csak vizet iszik csőrösből...szóval valószínű tőlem örökölte a fogait. :(

Mennem kell ebédelünk

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Gabó!

Gratula Flórának! Nagyon ügyes!! :D :D
Drukk melóügyben! Amúgy pont néztem a minap hogy mennyi óvónői állást hírdettek meg itt battán :shock: remélem összejön! :wink:
Eskövővel kapcsolatban ne pánikolj, szupi lesz minden :wink: :D
Flóra várja már? :P

Barbi!

Jó nagy Vince :D :D
Most lehet hogy nem így van de úgy tudom, hogy ha foltos a baba foga, az lehet attól is hogy ha esetleg nyitott szájjal alszik, kiszáradnak főleg az első fogacskák és elkezdenek romlani, foltosodni. Ha meg a fogacskákon fekete erek jelennek meg az kálciumhiányra utal. VAnnak gyerekdokik akik ajánlják a fluorpótlást a babáknak, erről nem mondott semmit a doki?

Tesóka!

Semmi gond :wink: írok pü-t :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy lassan 6 fogunk lesz :) Ezért aztán rosszul is aludtunk... ;)

Merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Jaaaj, de halottszagú a topik... :roll: :lol:

Merre vagytok?? :oops:

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Najó... bújócska van? ;)

Micsoda idő.. :shock: És még hideg is van... :?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nagyon borzasztó ez az idő, Flóra is rosszabbul alszik anyukája meg pláne.

Encu!
Gratula a fogacskához! :wink:

Ezt el kell, hogy meséljem milyen bunkó az itteni reformátuslelkész a felesegével együtt!
Mivel minket érdi lelkész ad össze(régi ismerős), sőt az előttünk lévő párt is (itteni templomban), így az előző párral karöltve felesben intéztük a templomi díszítést!
Hív a csajszi, hogy most nem lesz esküvő??????? :shock:
Mondom miiiiiiiiiiiiiiii?????????
Mert az itteni pap mondta, hogy nemtud rólunk!
Igaz csak kétszer voltunk benn személyesen :evil:
Mivel tegnap mentünk az érdi paphoz, így ő is megrökönyödött ezen és csak annyit mondott kicsit szétszórt a battai!
Kérdezzük a mi papunktól, hogy ő hoz kántort, mondja, hogy nem, mert a battai ígért neki!
Erre jövünk a battaihoz és közli, hogy sem a miénken sem az előttünklévőhöz ő nem ad kántort, erre ott helyben felhívtuk Istvánt aki tajtékzott!
Csak az a kérdés, hogy ezt mikor akarta közölni!
ja és ez nem minden nem enged virágot akárhová, így csak 10e értékben tudjuk díszíteni.
persze közölte, ha lesz rizsszórás vagy sziromszórás, akkor a takarítót is fizetnünk kell!
Szóval elején úgy gondoltuk apával, hogy többet adunk nekik, mint amennyit adnunk kéne pénzben, de ezek után egy büdös fillérrel sem többet! :x

Majd még írok, mert zajlik az élet! :D

Kép
gabriel79

Gabó!

Tudod már, melyik ruhát választod?

Ez a pap... :evil: :roll: !!!!

Kitartás!!

Csilla? Zsuzsa????

Hahóóóóóóó!!!!!

Kép
Kép
encu

Mi mostanában elég jól alszunk, kb 3 éjszakája nem kel Vince, előtte már jó ideje mindig felkelt hajnalban...
Ja, nekünk is jön a 6. fogunk, és a melleim oda, szétrágta a kannibál :( Úgyhogy leszoktatás van nálunk, már csak 4szer szopik 1 nap, nembaj már nagyfiú :?

Gabó! Ez rémes, itt az utolsó pillanatban még mik vannak :shock:

Megyek, mert gyötörnek a fiúk :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Tényleg harap Vince?? Szegénykém... Szerencsére nálunk nincs ilyen gond. Viszont ott az alváspara ;)

Szép nagyok vagytok.. Mit szólt a dokitok? Meg a védőnéni?

Mi meg most értünk haza a fodrásztól, Karcsikát is megnyírta a fodrász, tök kispasis lett :D:D:D

Na, megyek, átöltözöm, mert kényelemre vágyom :)

Kép
Kép
encu

Barbi!
nektek is gratula a fogacskához!

Encu!
Igen döntöttem és egy spanyol tipusú ruhát választottam kicsit érdekes, de nekem ettől tetszik! :lol:

Ma megyek a ruhákért!
Ja és tegnap még annyi volt, hogy elfelejtettem, hogy a nagykoszorúsaimnak is kell menni ruhapróbára és úgy hívtak a szalonból.
Ezerrel hívtam a csajokat és szaladtunk összeszedni őket és be a városba, ahol aztán jóóó nagy dugóóó volt.

Nagyon izgulok, remélem azért az utolsó napra megnyiugszom(vagy nem) :lol: :? :roll:

Kép
gabriel79

Gabó! Van arról a ruciról képed? Már annyit mondod, hogy izgulsz, hogy lassan én is kezdek ;) :lol:

De hidd el: Minden -bocsi- fasza lesz és egy életen át jó lesz emlékezni arra a napra :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ha valakit érdekelnek a nyaralásos képek, akkor raktam fel párat iwiwre, és még így is tudnék rakni. :) Olyan nehéz válogatni. :roll:

Encu!
Rólad is vannak gokartos képek! :wink:
Feltegyem ide? :lol:

Lányok!
Nektek nem nyűgősek a babák? Nálunk Nonó már két napja nagyon hisztis, tegnap este már nem bírtam vele, mindenen hisztizett meg sírt, apával már a "hajunkat téptük". :?

Móni!
Hogy viseled ezt az időt?

Gabó!
Most még szabad izgulni!!! :)
Az esküvőn pedig már úgysem fogsz, mert nem lesz rá időd!!! :lol:
Ha pedig valami baki lesz, ott már nem szabad idegeskedned!!!
Ja és elvileg holnaptól szép időt mondanak!!!!!!!!!!! :D

Megyek eszem valamit, mert éhenhalok. :roll:

Kép
niki+baba

Niki! Jók a képek :D :D

Encu! Nem harap kifejezetten Vince, hanem már nagyok a fogai, és nem nyitja jobban a száját vagy nem tudom, mindegy most már azért egy kicsit jobb :wink:

Egyébként miután bevezettük az uzsit, és kevesebbet szopik, sajnos meg is jött, marhára nem hiányzott :(

Tényleg micsoda idő van :shock: A lakásban 21 fok van, már pulcsiban ülök a gép előtt :roll: :shock: Fűteni kellene... :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

Átköltöztünk van ujra netem . és midenkit szeretettel várok a nagy rumliba . ja és akit érdekel van vezetékes számunk is
. 0623950368 :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok

Átköltöztünk van ujra netem . és midenkit szeretettel várok a nagy rumliba . ja és akit érdekel van vezetékes számunk is
anha

Sziasztok

anha

Szia Zsuzsa!!!!! :D

3x a biztos!!! ;) :lol: Remélem minden a legnagyobb rendben veletek és csodásan fogjátok érezni magatokat az új helyen ;)

Priviben megírhatnád a címed... :D

Kép
Kép
encu

Szia

Most nézem hogy 3x ment el hát tuti hogy mindenki tudja

megy privibe
anha

Zsuzsa! Biztos jól fogjátok érezni magatokat az új helyen, mire sikerül mindent helyre pakolnod :) Ja, a mi számunk majdnem ugyanaz: 950068... :lol:
És jól vagytok? Kornél mekkora már?

Encu! ja, elfelejtettem válaszolni :oops: A banya védőnő szokott lenni a dokival, és még a fejét is megmérte Vincének, úgy gondolta már 1 éves :wink: :lol:

Férjem szabin volt ugye 2 hétig, erre most szombaton is dolgozik, meg ma is sokáig :cry: Nekem meg vásárolnom kellene, meg az otp-be beugranom a kártyámért, de legalább már az ebéd kész van, Szilárd meg még szunyál :roll: :)

Encu! rakhatnál fel te is képeket :wink:

Csilla! Hogy vagytok?
Gabó! Véghajrá :wink: :D

Móni! Merre vagytok? Jól vagy?

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról, a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Sziasztok!

Ma nálunk volt a védőnő, meg volt lepődve, hogy mekkorát fejlődött a gyerek, hogy mászik, meg feláll meg minden :)

Barbi! Nem tudok képet feltenni, mert Nikiék voltak a fotófelelősök ;) Tőle kell kérni :)

Tööbiek?

Gabó!!!! HOlnap nagynap!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Jol vagyunk csak nagy a rumli nagyon . kornél 50cm és 3570g
anha

Sziasztok!

Mi megvagyunk, ahogy telik az idő egyre döcögősebb...kezdődnek a problémák :? Jövőhéten 4d-re megyünk :D

Megyek mert dolgozom, kaptam házit apától :lol:

Ja, nálunk is volt ma az Anna, ismét kedves beszólása volt: milyen drót haja van a Ricsinek :shock: :evil: :lol: De hamar kiegészítette hogy inteligens fajtából való a Ricsi :lol: Kicsit lüke volt, majdnem leesett a hintaágyról :lol:

Na felkelt a ricsi, lőttek a dógozásnak :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Gyors bejelentkezésre van időm csak!
A múlt hétvégén nem volt otthon net, most a szüleimnél ülünk és várjuk mi lesz a Hernáddal...
Holnap megyünk haza majd jelentkezek, de a legfontosabbat szerettem volna leírni:

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK GABÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
rnecsi

Barbi! Boldog hófordulót Vincének!!! :)

Csilla! Majd mesélj, hogy vagytok!

Tesóka, milyen melót kaptál? :roll:

Kép
Kép
encu

Lányok!

Köszönöm!
Alig aludtam az éjszaka és hülyeségeket álmodtam, pedig tegnap már tök nyugis voltam!

Szörnyű ez az idő, remélem kisüt a nap!

Aki szeretne látni azt természetesen sok szeretettel várjuk a polgári és a templomi szertartáson!
Bocsánat, hogy ilyen bunkó vagyok, de tényleg teljesen kiment a fejemből pedig már korábban is akartam írni! :oops: :oops: :oops:
A polgári 4-kor a templomi8 5-kor kezdődik!
Menek és eljárom a napsütésthozó táncot! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csak 1 gyors bekukk:

Barbi
Boldog hófordulót Vincének! :)

Gabó
Sok Boldogságot Nektek!!!!! :wink:

Marcinak van még 1 foga. :lol:

Voltunk kedden tanácsadáson, mert fel kellett iratnom pár dolgot. Megmérték Marcit, sajnos keveset hízott :? 6660 gramm :?
Helyettes doktornő volt, a miénk szabin. Úgyhogy 2 hét múlva vinnem kell újra mérni.
A ti Annátok azt mondta (ő mérte), hogy Marcikának még a szeme sem áll jól, látszik rajta, hogy egész nap mozog. Azt mondta, h szerinte nem kell aggódnom, hogy kevesebbet hízott, mert ilyenkor már kijönnek a genetikai adottságok is, plusz az is közrejátszik, h jönnek a fogai, és már áll és pár lépést is megtesz a kiságyba, bútorokba kapaszkodva. a dr nő szerint ezt is túl korán kezdte, meg aludhatna többet...
Szóval két tök ellentétest véleményt hallottam... :shock: :?

Mennem kell...

szisszka

Gabo SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SÜT A NAP ÉS IGY IS MARAD ÉN MEGRENDELTEM
anha

Sziasztok!

Gabó!

Nagyon sok boldogságot és sok-sok örömöt kívánunk a közös életetekhez! :D

Napsütéshozó tánc sikerült :lol: Remélem minden más is ilyen fergetegesen összejön! :wink: Majd mesélj és sok-sok képet kérünk!!!!!!! :wink: :D

Barbi!

Nálunk is ugyan ez a gond a szopival, szívószál zavaros lett a Ricsi :lol: Ő sem nyitja ki kellően a száját és hiába nem harap, vágnak a fogai :cry: Mi is ritkítottunk :wink: 2-3 naponta van egy szopi :lol: 8)
Boldog hófordulót!

Niki!

Szuperek a képek!!! Köszönjük :wink: A cápa :shock: :lol: ilyesztő :roll:

Gondolom már nem aktuális, de akkor a Ricsivel sem lehetett esténként bírni, ő is hisztizett, teljesen meg volt zavarodva...

Szisz!

A drága jó doktornő :lol: :lol: Ne aggódj, annyit alszik egy baba amennyire szüksége van! Hónapról hónapra változnak a babák, a Ricsi majd fél évig nem aludt nappal, aztán egyszercsak elkezdte. Egy ideig napi két rövid alvása volt, kb. fél-fél óra. Most meg egy hosszabb, kb másfél-két óra. De még most is van hogy két rövidet alszik vagy egyáltalán nem és már este 7-kor kidől. És hogy korán kezdte az állást, lépegetést :lol: :shock: :lol: :lol: Kötözd bele a kiságyba nehogy felálljon Marci!!!! :wink: :twisted:

Zsuzsa!

Örülök, hogy minden rendben veletek :wink: :D
Szépen nődögél Kornél! :D
Majd mi is meglátogatunk, ok?! :P

Tesóka!

Képet kérünk a kispasis Karcsikáról! :wink:
Háát nagyon komoly melót kaptam apától :lol: zoknikat kell párosítanom :oops: Kinőtte a Ricsi az összes zokniát és vett vagy 50 pár újatt és azokat kellett összepárosítanom :lol: Két napja csinálom :oops:
Elfelejtettem írni, :oops: , ígérem pótolom :) 8)

Hát nem tudom hogy kinek hány foga van már, de mindenkinek gratulálok :wink: :lol: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Nagyon baró lett a sérótok!!!!!!!!!! (iwiw :wink: ) :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Az komoly meló (komoly mennyiséggel ;) )
Köszi, nekem is tetszik a végeredmény :)

LÁNYOK!!! Valamikor kellene egy tali, amikoris Gabó néni beszámolót tart, meg mutogat képeket, meg egyáltalán: rég láttam minden babát!!!!!!!!!!!!!! ;)

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?