Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meghoztuk a meleget :) .
Eléggé egy élménydús nyaralásunk volt....
Kezdem a jóval.
Szombat délutánra értünk oda,és hát akkor esett meg hideg is volt,de utánna lévő napokban jó időt fogtunk ki,sőt az utolsó napokban már túl meleg volt.....
Szállás nagyon jó volt,kaja bőséges,sikerült is felszednem pár kilót...Dorka is nagyon jól evett 4-5 szelet kenyereket,stb...
Volt egy magyar család,közel egyidősek voltak a kislányok,is és hát midketten nagy mocisok .Vacsira mindketten mocival mentek,és evés után ott szlalomoztak az asztalok közt...
A rossz hír,hog yDorka eléggé beteg lett,lázas orrfolyás könnyezés ezerrel,és hát csúnya köhögés,na ez eléggé rátette a bélyegét,mert eléggé hisztis volt,partra érthető módon nem akart lejönni sokáig,így felváltva fürcsiztünk Balázzsal,ebéd után ő maradt a szobában aludni Dorkával,én meg addik tudtam strandolni, pihenni :) .Nekem is sikerült elkapnom tőle,és még jött pluszba egy frankó kis felfázás is.Még jó hogy vittem a gyerek gyógyszerét,és így kikúráltam magam.(most imádkozhatok hogy ne legyek most terhes...)
Talán a legroszabb hazafelé volt,iszonyú dugó volt nagyon sokáig döcögtünk csak,11 óra alatt értünk haza,a 7 óra helyett....Mikor már felértünk a pályára Balázs kicsit nyomta neki,hát nem pont akkor kapnak el a rendőrök minket? :twisted: És aljas módon eg ycvil autóval voltak fekete audi a4-el,ki gondolta volna hogy telik nekik ilyen autóra....Beelőznek minket,és ránkfékeznek,akkor még nem esett e hog yezek rendőrök,utánnak a hátsó ablakon kivillant kék villgó,még meg is jegyeztem a Bazsinak hogy mivan discózik a hülyegyerek,na és utánna már kiírta a policija feliratot,na akkor már nem röhögtünk.Bűntetés 1000 kuna volt,azaz 33000ft.Roszban az volt a jó hog y"csak"156-al fényképezték le és nem 168-al amivel elötte ment...mert akkor 3000kuna lett volna a bűntetés,kb 100000ft...Még jó hogy volt ennnyi pénzünk mert akkor még ma is ott lennénk a pálya közepén.Csak kunát,ill.eurot fogadnak el,forintot nem.Hát pont annyi pénzünk maradt...Mondta nekik a Bazsi hogy akkor nem tudunk lemenni a pályáról(az is fizetős),had adja oda a forintot nekik,de nem.Akkor mondta hogy adjanak csekket,azt sem,utánna mondja hogy akkor kisérjék el a pálya végéig és ott vált be kunát,na hát azt sem.Elvették az összes papírját,és csak akkor adták vissza ha fizetett..Nem sok kelett hozzá hogy otthagynak minket a semmibe,35 fokban,beteg gyerekkel....Semmi emberség nem volt bennük,még a gyerekre sem voltak tekintettel,pedig az egyik rendőr nő volt.Mondom neki hogy hát beteg,lázas fogadják már el a forintot és had menjünk már,még a nőnek állt feljebb hogy ez őt nem érdelki,és az én problámám.... :twisted:Azért durva...és mi van akkor ha nem marad ennyi pénzünk?ÁÁÁ bele sem gondolok.Most egy darabig nem is megyünk hozzájuk.

Végezetül teszek fel pár képet.
Kép
Kép
kilátás a szobából
Kép
Doresz discózik
Kép
sunyi nézés
Kép
fagyi az nagyon fincsi volt
Kép
ez nagyon szép hely volt
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági
nagyon szépek a képek!!!!!!
Örülök,hogy azért a barányhimlő elkerült!
Jobban vagytok már?
Nem semmi ami veletek történt az úton :cry:
Mondjuk a horvát rendőrök elég bunkók,sajnos tapasztaltuk :cry: :evil:

Mi van,mindenkit megviselt a nagy meleg? :P :wink:
Ez az eső nagyon jó,hogy ideért!

Moncsi
szülinapi képek mikor lesznek feltéve? :wink:

Anikó
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!

Lassan lépek..mindjárt reggel :shock:

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok, hogy így ismeretlenül írok nektek, de egy programot szeretnék nektek ajánlani, ami talán érdekel benneteket.

Most hétvégén (júni. 27-29) lesz Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál. Irtó sok jó program lesz (pl. vízisport versenyek, este lampionos csónakok, zenei programok, virgkötészet, kézműves bemutatók, mesteremberek kiállítása), ami az egész családnak érdekes lehet.
Lesz egy nagyon aranyos gyerekprogram is az Építők parkjában, a Sütigyár, ez is 3 napon keresztül tart. A gyerekek színes muffin és mázeskalács házikók között, játszva készíthetnek sütiket a különböző állomásokon. Aki minden állomáson végigmegy, a végén még ajándékokat is kap.
Ezeken a linkeken meg tudjátok nézni a részleteket:
www.tataifesztival.hu
www.sutigyar.hu

sziasztok, Ildi
koviildi

Sziasztok!

Erika!
Köszönöm szépen! Neked is Boldog Szülinapot! :D

A nagy melegben én is kreatívkodom. Teszek fel róla képet :)

Nekünk is sűrű napjaink lesznek most. Jön haza pár hétre a párom nővére amcsiktól. 1 hétig itt lesz nálunk. Megyünk a víz-zenére. Grillparti, meg minden. Mondjuk azt szeretem.

Azért olvasgatom a fórumot. Holnap megyek a Varjúhoz. A picurral minden rendben. A nemét még nem tudjuk, mert a Ferencz bunkó volt UH-n, és nem volt hajlandó megmondani, hogy fiú v. lány-e. :x

Üdv:
Anikó

Kép
Még nincs teljesen kész.
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Ági!
Nem semmi ez a bünti, ahogy olvastam, első gondolatom az volt, hogy nem is igaziak voltak tán a rendőrök???? De hát biztos azok voltak! Egy a lényeg, hogy gondolom rászálltak a turistákra, jó sok büntetést kicsikarni belőlük.... de hogy a r.nő is ennyire untoleráns legyen... Amúgy angolul lehetett velük "kommunikálni"?
Végülis az utolsó pénzetek adtátok oda?
Reméljük túl vagytok a betegségen, ha meg Te mégis terhes lennél, nehogy parázz emiatt, vannak sokan, akik antibogyót szednek az elején....
Tök csini vagy az utolsó képen! Dorka nem félt a "nagy" víztől amúgy?

Ebben a melegben a délutánok a legnehezebbek, mire Somával melóból+oviból hazaérek, nincs kedvem sehova menni, tegnap is este félnyockor mentem boltba... jöhetne 1-2 hűvösebb nap, utána lehet kánikula, bár a lakás az úgyis iszonyat marad...

Na itt van a 4D-s kép "ketteskéről", végre beszkenneltem itt melóban:
Kép

lola77

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk! :) Néha azért bekukkantunk!

Jó hallani hogy jól vannak a kismamik, a lurkók meg mindjárt megszületnek!!! Már nincs sok hátra!

Ági,
tényleg szuper helyen voltatok! Kár hogy betegeskedtetek, de hát a Murphy... A rendőrök egy k... bunkók voltak, de hát tényleg nem tudtatok mit csinálni. Én biztosan felrobbantam volna mérgemben!
De úgy vettem ki azért nagyon jól éreztétek magatokat!
Én is mostanában gyűröm apát, hogy menjünk le valahova a tengerpartra, de őt olyan nehéz rávenni... 8)
A terhesség miatt meg ne aggódj, csaknem? :)

Lola,
szerintem ebben az időben csak egy jól hűtött szobában lehet lenni! Én is nagyon nehezen bírom, pedig nem is vagyok terhes! :)
a nagy pocak azért megvan :) :)

Lívi,
1000 bocs hogy nem tudtunk beszélni egyszer sem, de mindig úgy futtában köszöntünk csak. Pedig megnéztem volna a Timit! :)
Az Andit is láttam a pocakkal, gratulálok neki!

Edi,
veletek mizu?

Mi - már - jól vagyunk, a Matyika elkapott egy vírust, ezért 2 hétig itthon volt. Vagy velem, vagy mással. Néha bejártam dolgozni, volt hogy reggel 6-tól 12-ig, vagy délután-este, szóval fárasztó volt.
De már jól van, alig várta hogy mehessen a bölibe :)
Amúgy semmi különös, megvagyunk. :)

na szaladok 1000 a dolog

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ági,

Jók a fotók. Tényleg csini vagy!!!
Remélem jól vagytok már.
Nagggyooonnn bunkók voltak a rendőrök és sajnos már nem az elsők vagytok akiktől ilyeneket hallunk Horvátországról. Dugók, fizetőkapuknál 2 órás várakozások, túristák leszedés...

Lola és többi kismama,
Emlékszem én is mit szenvedtem 3 éve, rosszul voltam ha kimentem itthonról a klímából...
Most is itthon vagyunk délutánonként ill. kimegyünk a pacsolóba a kertbe, esténként ha jobb az idő sétálgatunk, Réka ügyeskedik...

Egyébként semmi különös.

Sziasztok,
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Reni,Gangi
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Megvagyunk Mi is!
Köszönöm a Zsóci nevében a köszöntést!
Képeket teszek majd fel, csak a gépről fel kellene tenni a szgépre! De most nincs időm készülünk a Balcsira nyaralni!
Ha megjöttünk a nyaralásból majd jelentkezem a képekkel!

Addig is Mindenkinek kitartás ebbe a melegbe! Aki teheti menjen víz közelébe vagy hüsöljön otthon (ha tud)!

Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Lola: bejött, amitől féltem. A héten voltam én is a terheléses vércukor vizsgálaton. Ma voltam az eredményért és elkeserítő. Az éhgyomri 4,7, a 120 perces pedig 8,4 lett.

Igaz eddig is odafigyeltem a szénhidrátos dolgokra, de valószínű, hogy nem kerülhetem el, hogy a doki beküldjön pár napra a kórházba. Szerdán megyek hozzá, most nem akartam ezért felhívni, mert így is eléggé elromlott a hangulatom a hétvégére.
Azért is gondolom, hogy beutal, mert a kolléganőm is hozzá járt és őt is befektette a 6,7-es értékével.

Szerencsére a súlyom elég jó, eddig 1,2 kg híztam. Az elmúlt egy hónapban pedig semmit. Védőnő szerint ezzel nincs gond, mert a baba attól szépen növekszik.

Sajna a nemét még nem tudjuk, remélhetőleg szerdán az is kiderül :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Csak gyorsan, majd hétvégén bővebben:

Vannak itt most kismamik és van aki kislányt vár. Lennének jó állapotú babaruháim a kisebbik kislányomról, egy-két újszülött is (a nagyobb részét eltettem a hugomnak, ha neki lesz), de 62-től felfelé vannak. Illetve van egy tök jó brendonos (tavaly vettük) csajos fejvédőnk kiságyba, ami eladó, egy merev hátú rózsaszín - királylányos pelenkázó kiságyra, amin van egy-két pici foszlás, de ügyes apuka ki tudja javítani. Ezt tavaly vettük a móciban.

Ha valakit érdekel, szóljon.

Szortírozók, helyhiány!! :)

Szilvia
emesedora

Én nem vagyok vmi nagy árulós típus, egy ismerősnek eladtunk rengeteg mindent 20.000 ft-ért...

De van egy ELADÓ testvérfellépő babakocsira, nemigen használtuk, mert itt Szőlősön nem bírtam dombra fel-le tologatni 2 lurkót... Már a 10. helyre rakosgatjuk a garázsban ill. pincében.

Fiús kiságyra rakható pelenkázó... érdekel vkit?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szülinaposoknak én is sok boldogságot kívánok!!!

Nyaralóknak, víz mellé indulóknak pedig jó időt!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: milyen a pelenkázó feltét? Merev? Jó állapotban van? Milyen a mintája? Tudsz fotót küldeni?

hsszilvia@freemail.hu

Elvileg kéne vennem, de ha a Tietek jó, jó lenne nekem is.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Végre itt vagyok, ide teszek képeket rólunk egy párat mert apa nem tudom mikor frissíti az oldalt.

Cirmike!
Engem meg lehet hogy a testvérfellépő érdekelne. Még nem tudom hogy lesz az oviba járás, valószínű főleg kocsival, de szeretnék azért gyalog is menni nincs az olyan messze.

Voltunk víz, zene virágon pénteken is meg ma is. Pénteken a sütigyár votl a cél gondoltam akkor még nincsenek olyan sokan és persze igazam lett és szépen nyugisan csinálgathattuk a sütinket. Ha holnap mentek ki mindenkinek csak ajánlom nagyon ari az egész dolog. Só,liszt gyurmázással kezdődik aztán vannak tök jó formák kiszúrjuk, diszítjük. Aztán a cukrász nénik kisütötték addig mi a dobozt színeztük és a végén kaptunk 2 kötényt (1nagyot meg 1 kicsit) meg receptkönyvet, sütit valami új kakaóport. És persze volt 1 kisfüzet és minden állomáson pecsételtek.

Kép Tesó az isten Kép Mi így is tudjuk az ujjunkat szopizni

Kép arcfestésként kisvonat Kép játszás közbeni szendergés

Kép hajókázás Kép Krisztián1

Kép Krisztián2 Kép Anya Lackóval

Kép szerelmes csók :) Kép pacsálás a tóba

Kép a hiperszuper új hinta Kép és persze a quad nem maradhatott ki

Kép
Kép
gangi

Sziasztok Anyukák és Kismamák!

Bagócsi Petra vagyok Tatabányáról. 32 hetes kismama. Ma regisztráltam magam itt a babanet-en.

Nagyjából végig olvasgattam a legfrissebb leveleiteket, és szeretnék ancsa2727-nek üzenni azzal kapcsolatban, hol is találnak olcsóbb babaholmikat itt az interneten.

Én sokat böngésztem pl. a babaholmiolcson.hu oldalt és a bebibolt.hu-t és vásároltunk is az üzletükben...

Remélem tudtam ezzel Neked segíteni!

Üdvözöl:

Petra :D
petra79

Szia Petra!

köszi az infot! megnézem :lol:

De jó neked,te már a 34.hétben jársz :lol: de szeretnék már én is ott tartani :lol:
szabad megtudni kisfiu vagy kislány lakik a pocakban?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

Sziasztok,

Szilvi, ment e-mail fotóval...

Gangi,
küld el priviben a számod és felhívlak mikor megyünk be Tbányára és elviszem megmutatni.

Cirmike

Mi szombat délelőtt voltunk kint Tatán még ekkor is kevesen voltak. Jót sétáltunk a vártól a lovardáig, csak a bejáratot nem találtuk meg a simogatóhoz. Lehet tovább kellett volna menni, de aztán már jönni kellett haza aludni.

Kép
[KépKép
cirmike77

Szia Ancsa!

33. hetet kezdem...Kisfiunk lesz. Nem volt szégyenlős, úgyhogy már a 16. héten kiderült. A 4D-s ultrahangon is nagyon jól látszódott a kukija és a zacsija. Bezzeg az arcát annál kevésbé akarta megmutatni. :D
És Te hány hetes vagy?? Hidd el, nagyon hamar eltelnek a hetek!!Én is már itthon vagyok Karácsony óta ( nem dolgozom )... Szinte hihetetlen...és mindjárt nyár vége és én is anya leszek!

Petra :)
petra79

Sziasztok

Bocsi, hogy ritkán jövök,de estére már zizi az agyam így csak olvaslak benneteket.

Isten éltesse a szülinaposokat és névnaposokat előre is meg utólag is. Hiába a táblázat ezt valahogy nehezen tudom követni.

Amúgy velünk minden okés. Timire is rátört a szoknyás korszak,állandóan pörög itthon benne, majd el szédül. Utcára annyira nem sűrűn adom rá mert nem tartom annyira praktikus viseletnek,de azért volt már rá példa. Megtartottuk végre valahára a névnapját is( jól elhúztuk) kerti party keretében, nagyon élvezte pucéran a kertben no meg az ajándékokat.
Voltunk mi is tatán szombat délelőtt, igaz a sütigyárban nem voltunk de legközelebb remélem ki tudjuk próbálni. Nekem sokkal jobban bejön a víz virág zene,mint bármelyik tatabányai hasonló rendezvény. Jól éreztük magunkat ki is dőltünk mindnyájan délután.

Kismamáknak kitartást némelyikőtöknek már nincs sok hátra. Drukkolok mindenkinek hogy minden okés legyen.
További jó napot mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia

Petra

Én most vagyok 22+1 :lol: nekem még jó sok van hátra a szülésig :shock:
Nekünk csak a 20. héten mondta meg a doki,hogy kislány,mivel semmit sem talált a lába között :roll: remélem nem tévdett :shock: mert lassan kezdenék vásárolni, és nem szeretnék ugy járni mint az egyik ismerősöm,aki most szült meg és 2 kislányt várt, nyünyörű rózsaszín rucikkal, :shock: és jött helyette a meglepetés amikor megszülettek, mert 2 kisfia lett :shock: :shock: :shock:
Most vehetnek meg mindent, mert hát rózsaszínbe nem öltöztetheti a fiukat :shock:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Pár kép még Timiről

Kép szoknyában
Kép bölisnapon
Kép tatán
Kép kerti partin
Kép kerti partin

Kép
slivia

Sziasztok!

Gyors benéztem,család úgysincs itthon :lol:
Velünk minden oké,még a hét és jövőhét bölcsizik Viki aztán szünet!!!!!!!!!Én csak júl 21-től szabizok,de már nagyon várom :lol:
Viki múlthéten verkedett a bölcsiben és elkezdett megtanulni "szépen"beszélni :evil:
Pénteken ballagnak......majd sütök az alkalomra valami fincsit :lol:

Tatán mi is voltunk szombat délelött,de csak a hintás részre mentünk,Sütigyár nagyon jó volt!!!!!!!!!!
Délután úgy kidőltünk,hogy Vikivel 4 órát aludtunk :lol: :lol:
Meg is volt a jó kis alvásunk böjtje este,nem voltunk álmosak,így bekapcsoltam a Lily baba cd-t és táncoltunk rá,Viki nagyon boldog volt :D
KItalálta,hogy szedjük ki a szekrényből unokatesóm 134-es méretű fehér elsőáldozó ruháját,amit felvett,gyors lefényképeztem :lol:
Kicsit nagy lett rá,de székre állva fel sem tűnik a dolog :lol:

Jöjjenek a képek,aztán megyek a dolgomra :lol:

cseriviola

Lívia
olyan jó kis barna Timi :lol:
Csini volt nagyon a bölcsis gyereknapon!

cseriviola

bölcsis gyereknapon
Kép
bábelőadás
Kép
lovaglás
Kép
ugrálás a barátnővel :lol:
Kép
mentőautóban
Kép
tűzoltóban
Kép
kis horgászok :lol:
Kép
Viki a sütigyáros :D
Kép Kép
Kép
dobozt is díszítünk a remekműveknek
Kép
Kép
egy kis kikapcsolódás
Kép
Kicsim :D
Kép
Ruhamániás :lol:
Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Lola: néztem, hátha írtál, hogy mi volt az ultrahangon. Kíváncsi vagyok ám! Én ma megyek tízre, nemsoká indulunk, mert előtte megint vérvétel. Most kivételesen a trombózis hajlam miatt. Már két napja kapom a napi szurikat. Hát nem egy leányálom! De tényleg muszály volt, mert fáj fájtak a lábaim éjjel. Bár most is fáj.

Na majd írok, jelentkezem mit mondtak kis Bencémről.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Angi! Milyen nagyfiú már Krisztián, lassan együtt "játszanak" -de jó, hogy Te már itt tartasz, irigy-irigy. Mostanában kicsit aggaszt, hogy az elején, hogy lesz Somával, ha a kicsi csak alszik-eszik még... na majd meglátjuk, azért bizakodok!
A szerelmes csók c. kép NAGYON tetszik, tök szépek vagytok Lackóval, tényleg! Milyen jó lesz, majd mikor ketten kétoldalról 2 pasi szerelmesen bújik így Hozzád! (Nekem is de jó lesz, de várom már!)

Erika!
Végre hogy jelentkeztél! Jó lehetett ez a sütigyár, én is ki akartam menni, de a nagy melegben elment a kedvem, nincs már nagyon kedvem kimozdulni, kicsit lelkiism. furdim is van!

Lívi!
Tök jól áll Timinek pedig a szoknya, a kerti parti biztos jó volt, Zsikét felismertem Timi takarásából!

Mi megvagyunk, most leszek jövő héttől szabin, kezdődik a gyerekszobai rendezkedés, polcfúrás, babaruha-mosás (remélem jó idő lesz, hogy száradjanak hamar), vasalás, helyére bepakolás, babakocsi tisztítás, kiságy összerakás. Majd ha kész leszünk, teszek fel képeket, na meg pocakost és Somáról is! Már tényleg mindent megvettem a picurnak is, magamnak a kórházba!
Néha fájdogál a hasam, de ma is sz.tem inkább csak a sárgabarack miatt! :oops: Azért kicsit parázok, nehogy túl hamar megszülessen! Varju szerint, lehet hogy ez a lurkó "kipottyan" és nem kell császározni, majd meglátjuk.
Néha eszembe jut, mikor férjem dolgozni van, ha most indulna be szülés Somával mit csinálnék, hogy érne haza a férjem... stb. De ezeket a gondolatokat mindig elhessegetem és megbeszélem a Picivel, hogy még jó helye van bennt nagyon, csak maradjon is ott!

Szilvi!
Majd msn-en este leszek, aztán egyeztetünk adatokat BPD, meg ilyenek, most nincs nálam a papír, hogy leírjam. Amúgy tegnap UH-n Pődör volt Nekem, elég hamar végzett, súlyt nem mondott, megkérdezte, jól vagyok-e... ennyi, lemért-megnézett végülis mindent! Pont betöltött 32 hetesnek írt, a mamanetes tábla szerint is pont akkorák a méretek....

lola77

Sziasztok!

Lola
csak így tovább nektek is,kitartás!!!!!!!!!!
Bizzunk bene,hogy a pocaklakó még nagyon jól érzi magát odabent!
Nevek vannak már kialakulóban? :lol: :lol:

Somának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Szilvi
Emesének is nagyon boldog névnapot kívánunk így előre!!!!!!!

Mnzsani
Boldog szülinapot kívánunk Máténak!!!!!!!

Puszi:Erika
talán vasárnap este benézek,addig nem lesz lehetőségem :cry:
Szép hétvégét!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Mindig be-be néztem. Elolvasgattam amiket írtatok, de már rég írtam mi történt velünk.
Meglett az AFP vérvétel eredménye. Nem igazán lett jó (alacsony). Így csütörtökön mehetünk Pestre megismételtetni. Kicsit félek mostmár, hogy legyen minden rendben, mert nem nagyon akarok amniót.
Kedden megyek UH-ra. Talán kiderül, hogy lány vagy fiú van a szívem alatt.
Lola Szorítok én is, hogy a picur maradjon még csak odabennt. Hasonló "paráim" vannak nekem is. Férjem 3 szakban dolgozik és kisfiunk születésénél is épphogy odaért. Na persze a Varjú doki is kapkodhatta a lábát. Drukkolok azért is, hogy szép "rendes" szülésed legyen.
Cseriviola Nagyon aranyos a lányod!
Remélem mindenkivel minden OK!

Kép

Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

SziaGabi!

Inkább 1 felesleges vizsgálat Pesten.... amúgy mennyi lett? Te is tudod, hogy ez az AFP nem épp releváns eredményt ad. Nekem icipicit magasabb lett (1,5). Remélem megnyugtatnak majd Pesten!
Húú, akkor nálad sanszos a másodiknál, hogy még hamarabb kibújjon majd a szülés megindulásakor a baba!

lola77

Sziasztok!

Livi!
Nagyon édi Timi a szoknyában,na meg amikor a medencében elnyúlik,hátt :D .melóba berázódtál már?

erika!
Jók a képek,mint mindig!Ahogy olvaslak,jó sokat melózol,eléggé áfradt lehetsz...Mikor mész szabira?Lehet már írtad,akkor bocsi :oops:

Gangi!
Tényleg milyen nagy már Krisztián,és ha jól látom kék szemei vannak???

Edi!
Ti jól vagytok?olyan rég nem írtál már.

Lola!
Csak bennt marad még jó pár hétig a picúr.A 37,hétig bennt kéne maradnia...
Olyan kérdésem lenne hozzád.Szeretnék elkezdeni egy sulit,de nem tudom hogy minek lenne nagyobb értelme,mit tudnék jobban kihasználni,majd a későbbiekben jobban elhelyezkedni.
Egyik amit kinéztem a pénzügyi és számviteli,a másik meg a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó.Gondolom a pénzügyit jobban keresik,de félek tőle hogy az nehezebb,és nem lenne rá elég időm...
Bocs hogy ilyennel zargatlak,de te eléggé benne vagy ebben ha jól tudom,mint könyvelő jobban látod a dolgokat :D

Dorka amúgy már meggyógyult,jövőhéten viszem dokihoz és végre beoltatom a bárányhimlő ellen :D .
Már csak éjjelre van pelusa,de sztem ha nem adnék rá nem pisilne be,majd nemsokra kipróbálom azt is.Csak elötte gumilepedőt kéne vennem...Beszéde még mindig sehol...
Héten bedörzsölte a szemébe a játszón a homokot,és nagyon bepirosodott neki,meg fele akkora lett az egyik szeme,hát eléggé megilyedtem,felhívtam a szemészetet,és ott azt mondták hogy csak sima vízzel mossam ki neki,na addigr aén már kamillával átmostam,és kiderült hogy az nem jó mert allergiás reakciót válthat ki,na hát ezt nem tudtam :oops: ,azt csepegtettem bele,és másnapra szerencsére jobban lett.Olyan sok rosszat lehet hallani a játszótéri homokról....

Na tűztem is még sok dolgom van...
Ági

Kép

Kép
ági01

Igen én is remélem megnyugtatnak Pesten. Úgy mint múltkor és abszolút nem volt benne semmi kellemetlen dolog. Amúgy nem tudom itt Tbányán miért nem tudnak nézni, vagy nézetni ßHCG, mert főként ugye ezért kell felmennem Pestre.
Sanszos, hogy a második is esetleg idő előtt jön és hamarabb kibújik, mint bátyókája. Bár összvissz 36 órát vajúdtam, de az utolsó fél órában minden felgyorsult. Nagy volt a kapkodás.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és az AFP 24,6 lett, a MOM 0,7. Ezt elfelejtettem írni az előbb.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Erika: köszi Emese nevében is a köszöntést.

Amúgy jól vagyunk, nagyban készülünk a picire. Egy hete nagytakarítunk, átrendezünk, ablakpucolás stb. Most mosom a babaruhákat. Még a konyha van hátra, meg a babakocsi mosás. Egy-két apróságot kell venni és végre nyugalom! Játszóterezni, csavarogni akarok a két gyerekkel! Hat hét múlva 3 gyermekem lesz :)

Mindenkinek szép hétvégét

Szilvia
emesedora

http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Mindenkinek, aki most vagy még később szülés előtt áll és érdekli a homeopátia.

Tök jó szerintem.

Sziasztok, Szilvia
emesedora

http://www.simonmed.hu/termekb.php?azon=6688

Itt is vannak különböző "csomagok", hátha adnak ötletet. Nekem a császármetszés rész az érdekes és a babás.
emesedora

Próba vonalzó ügyileg...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gyors kihasználom a Barátok közt szünetet :lol:

Lola
látom megvan a baba neve,szép nevet választottatok!

Edi
mi újság veletek?
Pocifotókat kérünk! :lol: Lolától is :lol:

Anikó
veletek mi újság?Tudjátok már mi lesz a baba fiú vagy lány?
Nevekkel hogy álltok?

Mnzsani
nagyon boldog szülinapot kívánunk Máténak!!!!!!!!!!!

Ági
írtam privit :wink:

cseriviola

Sziasztok!

Ma voltam 18. hetes UH-n. Hát nem voltam elájulva tőle. Eleve volt késés és így tök hamar "kidobálták" az embereket. Velem is tán ha 3 percet foglalkoztak. Lemérte a doki amit kell, a nemét nem látta, vagy nem akarta megnézni. Mikor kérdeztem, hogy esetleg lehet-e tudni, hogy lány vagy fiú a válasza az volt, hogy nem látja, meg különben is így is úgy is megtartanánk nem??? Ja és az AFP-s papíromat meg sem nézte!
Szóval ennyi az UH-ról.
Így már egy kicsit sem bánom, hogy menni kell Pestre, mert hátha ott egy kicsit körültekintőbbek lesznek.
Remélem mindenkivel minden rendben! Nagy itt a pangás!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

gabrielldaniell

ez aztán nem seemi duma volt egy dokitól :? ki volt az a pa.....szt,aki így beszólt?

öregem,ha ezek nem kapnak pénzt,akkor már beszélni se tudnak normálisan egy kismamával ? :?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa A Ferencz doki volt az. Ha jól tudom osztályvezető főorvos a nőgyógyászaton vagy a szülészeten. Neki ilyen a stílusa. Már volt hozzá szerencsém, hogy egy-két perc erejéig élvezzem a társaságám a vizitek alatt. Tehát tudtam, hogy valami ilyesmire számíthatok. De viszont, ha először találkoztam volna vele, akkor lehet, hogy sírva jövök ki.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

én nem ismerem őt, ezek szerint nem veszítettem vele semmit :?
lehetne kultúráltabb is az ipse :shock: hiába a műveltség nem jár együtt az iskolai végzettséggel :lol:

És hogy vagy? nemsokára mész a 18 hetes UH-ra?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa Ez volt a 18 hetes UH és ezért vagyok mérges illetve csalódott, mert ennek egy kicsit tüzetesebbnek kellett volna lennie. Tavaly legalábbis Dani fiamnál jobban áttekintették a dolgokat és az AFP-s vérvétel eredményre is vettett a doki egy pillantást.
Amúgy köszönöm, úgy ahogy jól vagyok. Még mindig baromi aluszékony. Már vannak "keményedéseim" is. Daninál is kb. innentől éreztem és a szülésig éreztem is. Lehet, hogy ez a bébi is ezek miatt korábban érkezik majd. Holnap megyek Pestre AFP controllra a Schöpffibe. Nagyon várom már. És remélem nem kerül sor amnióra.
És Te hogy vagy, hogy viseled????

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

hát én is elég aluszékony és fáradékony lettem az utóbbi időben :shock: lehet az időjárás az oka :? nem tudom

amugy a gyomorégéssel küzdök,mert rettenestesen és a gyomrom :shock:

most voltam a tescoban és tényleg vannak nem akciósan is például

kombidresszek 7 db:1700 ft
rugdalódzó 3 db:1500 ft
kissapka: 600 ft
kiscipő: 600-1200 ft stb

igaz nem mintásak, de otthonra szerintem tökéletesek :lol:

szóval csak szólok,hátha valakit érdekel

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

és milyen méreteket mondott ,ha szabad megkérdezni?
megnézett mindent legalább ?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Méretek BPD: 40 mm, THX: 36 mm, FL: 22 mm. Lepény hátsó falon.
Nagyjából egyezik a kisfiaméval. Így talán jók ezek az eredmények, de a fiamnál több mindent néztek én úgy emlékszem.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nekem se néztek többet, csak az áramlást nézte még a doki a 18u.héten:roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Bocs, hogy ilyen lassacskán válaszolok, de nagyon lassú lett most a Babanet és nincs türelmem a gép előtt kivárni amíg betölt az oldal és el-el megyek tenni venni a lakásba addig.
Neked a Varga csinálta az UH-t nem?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Igen, a 18 hetes Uh-át a varga csinálta :roll:

Nem tudjátok ki csinálja Tatabányán a 4D-ét? vagy mindíg más és más doki?
és hány perces dvd felvételt készítenek?

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Mi itt a kórházba voltunk 4D-n! Éppen aki akkor van, az csinálja a 4D-s UH-t is. Pont úgy mint a kötelező UH-t. Annyi a különbség, hogy a párod, vagy akit viszel is bemehet veled, ugyanis sajna a köt. UH-ra már nem mehet be senki veled. Így apukák nagyon ki vannak rekesztve. Nekünk telcsin azt mondták, hogy 20 perces lesz a vizsgálat, ezt mind fel is veszik DVD-re, de nem volt annyi. Én legközelebb nem ide megyek, mert itt is olyan kutyafutta volt az egész és azért már ezért az UH-ért fizet az ember, akkor meg ne "lépjenek" már túl rajta gyorsan. Nem???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?