Új privát üzeneted érkezett!

Andinak nagyon sok puszit, a kis Zalánnak pedig nagyon sok tejcsit kívánunkKép Akkor ők biztos nem jönnek a talira.

PankaKép
Már én nagyon várom a képeket a kislányodról! Annyira aranyos lehetKép
A talira ki mit visz? Lassan elkezdjük szétosztani?

DodusKép
Imádnivalóak a képek! Az a mérleges..!!Kép

AnitaKép
Gyógyulást kívánok nektek, remélem jösztök a talira!

Amíg írtam most nektek, addig Marci kinyitotta a szekrényt és eltört néhány tányérunkat...Kép Most szedtem össze a drabokat.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Itt vagyok egy kicsit!

Indul búszás Miskolcon. A mai Északban van a hirdetésük! Nem ismerem őket! A Futó utcában csináltak a Fittnessben egy medencét!

Panka, Betti, KAta, Mse!
Jöttök? 20-915-64-93 Kérek szépen egy sms-t! Váltócipőt hozzatok magatoknak és a gyerkőcöknek is!

Isten hozta az új babát!

NAgyon sok boldogságot akiknek eddig nem írtam!

Panka!
Tali : 2+1 Mi is megyünk!
A jelmez még kérdéses!

Kihúzták a fogamat!!!!
Nem fájt! Jobban féltem!

BEnce kapott agyhártya ellenit is! 1 éves korig kell kiváltani mert akkor olcsóbb!

Most ennyi!
Pusiz mindenkinek!
k
kriszta13

Sziasztok!

Koda!
TányérokKép. Nagy a kár? Készlet volt? Én a jénaiakat tartom lent. Nászajándékba kaptunk egy csomótKép. De még egy se tört el belőle. Egyszer viszont míg irtam, Gerda egy doboz lekvárt kent a fejére. Idejött, le se néztem csak megsimogattam és hozzáragadtamKép.
Rólatok van valahol kép? Mármint újabb? Mert csak nyárit találtam. Pedig Marci is biztos sokat nőtt!

Panka!
Nem indult még el Gerda, csak álldogál. De azt elég sokat. Én is várom a képeket.
Akkor én elkezdem, jó? Viszek valami édeset és valami sósat. Ötletes, nemKép?

Andreának sok boldogságot kívánunk!
Kép

Anita!
Jobbulást NektekKép! Én is izgulok. Nekem még sose sikerült eljutni, valaki mindig beteg lett.

Ma van Matyinak a farsang. Teszek fel képet róla! Tegnap csináltam a jelmezét. Nem baj, ha a talira is ebben viszem? Jelmezkészítést egy időre hanyagolnám. Sikerült a pillanatragasztóval öszeragasztanom két ujjamatKép. Na, akkor nem nevetgéltem nagyon. Gábor egyből a sebészetet javasolta, aztán csak hajlandó volt egy pengével szétvágni az ujjaimat.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukkKép
Felraktam a fotókat a honlapomra. Beniről is találtok egy pár mai képet.Kép

Este még jövök, Laci úgyis éjfélig dolgozik.

Panka

panka

Anita!
Jobbulást nektek! Talira gyertek!!!! Kép

Zsuzsa!
Köszi, de már Koda is felajánlotta, ha meg a belvárosban lesz, akkor megyünk villamossal (nem gond).
Benival ki lehetne próbálni, hogy a kiságyát teljesen az ágyatok mellé teszitek (esetleg az előlapot is le lehetne venni), nekünk ez bevált Ádinál, de lagalább is könnyített.

Panka!
Gyönyörű a kiscsaj!

Andi!
Akkor én ismételten GRATULÁLOK KISFIAD SZÜLETÉSÉHEZ!Remélem, hogy jól vagytok, és nemsokára otthon lehettek!
Kép

Koda!
Tányérok Kép

Kriszta!
Mi megyünk! SMS is megy, váltócipoő is megy Kép

Betti!
Lekváros sztori édes!!!! Kép

Üdv: Emese

mse173

Sziasztok!

Öt napig nem volt net, tisztára elvonási tüneteim lettek!Kép
Gyerkőcök megint taknyosak, remélem a talira rendbe jönnek!

PankaKép
De szép baba!!Kép Rád hasonlít!
A fiúcska is szép! (és ő is rád hasonlít!)
A taliról jut eszembe, 3-6-ig írtad, de mi csak kb. fél 5-re tudnánk oda menni, mert a kicsi olyan kor alszik. Legfeljebb hamarabb fektetem, és költöm. Pl. ma is 4.ig aludt. De gondolom nem kötelező a 3 órás megjelenés!Kép

DavalliaKép
Nekem ugyan nincs tapasztalatom, de az egyik ismerős szült nála...Kép Bár ne tette volna!
Egy szóval jellemezte: bunkó...

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Én egy fizetős helyet tudok. Most beszéltem az apósommal. Károly hotel egyik konferenciaterme. Kb. 40 fős. Egész napra 20e Ft lenne. Jó meleg, fűtött és kulturált. És nincs kötelező fogyasztás. Kép
Ha érdekel minket, lebeszélem.
Kriszta

Kriszta
pamacs

Andinak gratula. Kép

betti: Matyinak jobbulást. Kihez jártok fogdokihoz?

Melinda: ígérem, ígérem. csak most bizniceltem kicsit, azzal ment el az idő.
pamacs

Davallia!
Akkor szerintem keress egy másik,jó dokit!
Zita
ebba

HELLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Itt vagyunk újra!
Elmaradtunk egy kicsit, mert mindannyia betegek voltunk.

Davillia!

Én személyesen ismerem és nincsenek rossz tapasztalatain róla. Igaz nagyon hangulat ember főleg egy húzós ügyelet után.

Akiket idáig nem köszöntöttem azokat a jó ISTENKe éltesse!

Panka!
A talira ha tudunk megyünk. A Károly Hotel nekem nagyon kiesik (József Attila utca, főleg autó nélkül, de én is keresek egy kis termet.

Andi!

ISTEN HOZTA ZALÁNT!!!
GRATULÁLUNK!!!

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Andi, Zalán! Sok boldogságot kívánok.

Kép

Gyarapodott a családunk.Azért ne kapjatok a táblázat után...Fekete, fiú, 6-7 hetes körül van a neve Zsiga.Gondolom, már kitaláltátok, egy kis puliról van szó Kép.A gyerekek szeretik, kezdenek egyre inkább megbarátkozni vele, fQleg Olivér.Néha félek, hogy üldözési mániája lesz Zsigának.Hát,... bent van a lakásban....ezzel kapcsolatban vegyesek az érzéseim...de hát -20 fok van, megse vihetem ki.Takarítok Kép...Bár szerintem sterilebb a lakás mint eddig bármikor, ugyanis naponta csak 15x mosok fel Hypós vízzel, ilyen gyakran sose volt.Fog ez menni.Ugye???

Panka!
Biztos hülyeség, de tényleg olyan lányos a pocaklakó.

Betti!
A lekváros ragisztori tényleg nagyon jó, erre mondják, hogy az élet produkálja a legmulatságosabb helyzeteket.

Melinda
adnilem

csak gyorsan...

Panka, Emese!
Küldtem mailt.

Pamacs!
Dr. Imre György, Győri kapu, gyermekfogászat

Melinda!
Kitartás. Jön a tavasz. Meg nő az a kutyus. A gyerekek biztos nagyon fogják szeretni. Szerintem Te isKép! (Nekem könnyű innen drukkolniKép)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Hát a péntek éjszakából nem lett semmi, pedig annyi mindent eltervezetem, hogy úgyis magam leszek, de kidöltem Benivel együtt.Kép
Beni kapott egy új ágyat, tegnap összeraktam neki, úgy élvezi. Egész du. abban hempergett. Így egy pár hétre szétszedtük a kiságyat, pihenjen egy kicsit.Kép
Azt még nem is írtam, hogy az uh-on még azt is látta a doki, hogy van egy ici-pici haja a leányzónak.Kép És azért olyan megnyugtató volt azt is látni, hogy minden szervével minden rendben van.

AnitaKép
Gyorsan gyógyuljatok meg, van még 2 hét.Kép

ZsuzsaKép
Úgy látom neked is összejött. Én már nem is merek semmit sem magamra kenni, csak a körömvirágkrémet.
Fogorvos kell még? Tudok egyet.

KodaKép
Ok, akkor elkezdem összeírni a "batyuba valót". Lehet licitálni.Kép
TányérokKép Én már csak olyankot netezek, ha Beni alszik.
Lenne egy szakmai kérdésemKép. Műanyag dobozra akarok dekupálni, van valami ötleted, hogy mivel alapozzam?

KrisztaKép
Foghúzás.Kép

BettiKép
Lekváros sztori nagyon jó. De gondolom te akkor nem örültél annyira.Kép
PillanatragasztóKép

DavalliaKép
Nekem csak másodkézből van róla infóm (egyik ismerősöm nála szült), de az nem túl jó. Inkább nem írom le miket mondott róla az ismerősöm.

DittaKép
Ti is gyógyuljatok meg gyorsan.
Azt, hogy 3-6-ig csak úgy felvetettem, de kezdhetjük később is, nem tudom, hogy kinek hogy lenne jó. A vége meg úgyis alakul.Kép

PamacsKép
Ez a terem egy kicsit drágább attól, amit én írtam, meg a Károly hotel egy kicsit kiesik, de azért köszi.Kép

MAgdiKép
De jó, hogy előkerültél. Talira hanyan jöttök? 2 v. 3?

MelindaKép
Kitartás, már csak egy pár hónap és itt a tavasz.Kép Mi is akarunk egy kiskutyát az idén, de megvárjuk a jó időt.

LányokKép
Mi a véleményetek a Molli névről, de őszintén, érdekelne. Tudjátok, hogy nem sértődöm meg.Kép

KépTaliKép
2005.02.27. vasárnap du. 15 óra
Talilista:

panka

PankaKép
Nekem rettenetesen tetszik a Molli név! Olyan különlegesKép Én bátran adnám a kislányomnakKép
Nagyon édesek lettek a képek! Olyan jó kis husiban vanKépKép

BettiKép
A lekváros sztorin mi is szétröhögtük magunkatKép Szinte láttam a lelki szemeimmel..
A tányérok szerencsére régiek voltak, nem is igazán készlet, de azért mégis....

DittaKép
Gyógyuljatok meg, mert Atit meg akarom gyúrniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Talira viszem:
lufik, szerpentinek, tányérok /papírKép/, szalvéta, szívószálak, poharak.
Várom az sms-t!
Pusza!
k
kriszta13

Én viszek kókuszos golyókat és gyümölcsleveket

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

lufi, poharak (műa.), szalvéta, babavíz, valamilyen apró süti.

Zsuzsa
nzsuzsa

Panka!

A jó és "olcsó" fogorvos neve, telcsi száma, címe még mindig kellene.

Ha Más is tud, írjon nekem.

Pusz

Zsuzsa

DELICE MERRE VAGY????????????????
nzsuzsa

Sziasztok!

KodaKép
Örülök, hogy neked is tetszik.Kép

ZsuzsaKép
Mindjárt előkeresem és átküldöm mailben.

EmeseKép
Nézted a chello honlapját? Nincs semmi korlátozás, csak a sebesség lassabb. Nem tűnik rossznak, mi is elgondolkodtunk rajta, mégiscsak majdnem feleannyiba kerül.

TöbbiekKép
Merre jártok? Írjatok!

Tegnap felhívtam a babaúszást, ha valakit érdekelnek az infók átküldöm mailben. Most hétvégén lesz az első foglalkozás.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem már elég lenne ez a havazásKép, úgy megvisel, olyan rossz a közérzetem ilyenkor. Ráadásul ma kell mennem a 28 hetes uh-ra, de most még oda sincs kedvem menni.

Kép

Puszi, Panka

panka

Panka!

1f+1gy

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Az uh-ot szerencsésen megjártuk, itt is minden rendben volt. Képzeljétek babuci minden uh-on úgy megmutatja a talpait, hogy meg is lehet mérniKép Most 6cm-es neki, 1 hónap alatt 2cm-t nőtt.Kép Holnap tanácsadásra kell mennem, remélem éppségben el tudok majd gyalogolni.
És még azt is megtudtam, hogy márc.1.-től itt a megyeiben is lesz 4d-uh. Most emiatt nagy átalakítások vannak. Árban kb. annyi lesz, mint a Diósgyőriben.

MAgdiKép
Ok, javítom.Kép

Panka

panka

PankaKép

Én is viszek gyümölcslét, meg ásványvizet, meg valami rágcsálnivalót is, de még nem tudom, hogy mit. És azt sem, sós lesz -e vagy édes.Kép

Kisfiam holnap kapja a 15 hós szurit, és attól félek, hogy akkorra jön ki a hatás, mire a tali lesz...Kép
Mert kb. 1 hét, 10 nap. De van akinek meg se kottyan! Remélem nem lesz gond, ha mégis, legfeljebb itthon hagyom a kicsit a nagyira, mert Veronika már nagyon várja!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Panka!
Mail ment! Uszis mailt küldjed, légyszíííí!
Én a talira viszek majonézes salátát (úgy látom, hogy rágcsa már most elég sok lesz Kép ).

Emese

mse173

tali: gyümilé és szintém majonézes saláta, ha van még rá szükség

Emese: Te milyen salit csinálsz? csak hogy ne egyforma legyen
pamacs

Sziasztok!

Panka!
Küldtem ma egy mailt. Megérkezett? Úgy fest, mintha nem tudnék küldeni.
Beszéld meg a leányzóval, hogy most már ne növesszen havonta két centit a talpain, mert az sok leszKép (kiszámoltam szüléskor mekkora lenneKép)!

Ditta!
Hátha nem lesz semmi. Matyi annak idején semmiféle jelét nem mutatta az oltásnak.

Tettem fel az albumomba képet Matyiról jelmezben:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4684&page=2&image=111423

Megyek, a hangokból ítélve Gerda a kukában kotorászik...

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Nem, csak az ételhordókat pakolta ki a szekrényből.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
De nagyra nőtt ez a gomba!Kép
Látom, nálatok is sláger a kuka! Hát itt is! Amikor kotoz bene, már fél szemmel sandít rám, mert tudja, hogy rossz helyre nyúlkál, és mondja: kuka kakás! De csak belenyúl napjában 100x!Kép

Megvolt ma a szuri, volt egy kis bömbi...Kép
Reméljük simán átvészeli.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

BettiKép
Mailt megkaptam, igyekszem válaszolniKép
Laci mondta is, hogy milyen nagy lába lesz a lányomnakKép
Matyi aranyos a jelmezben, de míg Ditta nem írt én nem jöttem rá, hogy miKép De azért ugye nem haragszol?Kép

DittaKép
Oltás átvészeléséhez sok-sok drukkot küldök.Kép

Tegnap este Beni olyan aranyos volt. Ültem a kanapén, odajött hozzám, felemelte a pulcsim, megsimogatta a hasam és mondta, hogy "te baba mo" (tesó baba Molli) és utána még két nagy cuppanós puszit is adott a pocakra.Kép Teljesen meghatódtam.
Ma a terhesgondozáson mindenki olyan rendes volt, hogy csak lestem.

Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Tényleg, akartam is írni, hogy gomba, mert szerintem se felismerhető így. Csak aztán elfelejtettem.
Azt is akartam írni, hogy nekem is tetszik a Molli név, de ezt talán már ősszel mondtam. Igaz, az én véleményem nem biztos, hogy megbízható. Az összes névötletemet megtorpedózta a család annak idején. Gerda is Emmának indult. Azért még tartalékolom az Emma nevet.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Panka!
Uh-s kép aranyos, a Molli név kifejezetten tetszik. Sajtos pogácsát viszek a talira. Helyszínre nincs ötletem.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Rég nem jártam,de remélem mindenki jol van.
Gratula minden névnap szülinaposnak,és hatalmas gratula Zalánhoz Andi!!!A tesóm is Zalán Kép
Panka gratula a kiscsajhoz.Tényleg rakok már fel képeket Biáról.Képzeljétek már 9 hetesek vagyunk,és hasáról már a hátára fordul Kép
Talira szerintem mi még nem megyünk Kép
Panka küld már el az babaúszásról mit mondtak?Az újságban én is láttam,gondolom az Képköszi
pusz bea

bea
beatron

Helló!
Panka!
Nagyon szép a Molli név.Plyan légies, különleges.
EgyenlQre úgy néz ki, hogy megyünk a talira, pattogatott kukoricát és szüreti kalácsot viszek.Jó lesz?

Betti!
Gerda.A hugom 28 éves és amióta az eszét tudja, azóta mindja, hogy ha egyszer lesz egy kislánya Gerda lesz a neve.Nekem is szebb mint az Emma.Bocs.
A gomba klassz.Tamara virág lesz, zöld szerkóban , sárga sapkában, amire virágszirmok lesznek varrva? ragasztva?

Andi?????????

Delice???????????

Olivér imádja Zsiga kutyát.Amikor nem piszkít be akkor én is szeretem Kép .Tamara "gondoskodik" róla.
Ami nagyon tetszik amikor Olivér kedveskedik a kutyussal...ahogy az a pici kisfiú,, aki maga is gyámolításra oltalmazásra szorul legugol és dédelgeti a nála kisebbet, hát az nagyon édi.Szóval nagyon jó terápia a gyerekeknek.

Melinda
adnilem

sziasztok!
Panka köszi az infot,ha betölti Bia a 3 hót valszeg menni fogunk.Unokatesómék járnak az ikrekkel és azt mondta hatalmas élmény nekik Kép
Ha mentek ird meg milyen volt KépKiváncsi vagyok rá KépTulvagyunk az első oltáson nem volt csak egy kicsi sirás,de mire kiértem vele már el is csendesűlt KépDe estére sajnos volt egy kis hőemelkedés 37.6 Kép de kapott panadol szirupot(dokinő ezt ajánlotta)és elaludt mint a bunda,hajnalban mértem már semmi nem volt Kép
pusz bea

bea
beatron

Ja képeket raktam fel Biankáról Kép

bea
beatron

Sziasztok

Panka
Köszi mégegyszer, akkor vasárnap ott. És a Molli név szerintem is aranyos, különleges.

Bea
Nagyon szép, erős Bianka. Csak gratulálni tudok Nektek és jó egészséget kívánok. Úgy látom nagyon szereti a cicit. MIylen szépen alszik hason? Na ez nálunk kimaradt, mert a védő néni külön megkért, hogy soha ne altassam hason. A mai napig Beni nem szeret hason lenni, pedig már lassan hét hónapos.

Szép napot!

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Már szinte teljesen gyógyultak a fiúk,úgyhogy reménykedem abban,hogy ez a tali már összejön!

Bea!
Nagyon aranyos a kislányod!Amikor azt a képet megláttam ahol hason alszik és a kezét bedugja a párnája alá,olyan mint ha a saját fiaimat látnám!KépŐk mindketten csak így alszanak újszülött koruktól!Máshogy szinte nem is láttam
őket aludni.Most is ha lefekszenek,egyből hasra vágják magukat.

Melinda!
Aranyosak lehetnek a gyerekek,ahogy szeretgetik a kutyust!

Panka!
Még nem tudom mit viszek,de gyorsan kigondolom!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Boldog névnapot a Zsuzsannáknak! Kép

Ma farsangolnak a lányok. Tettem fel újabb képeket az albumomba. Gyöngyöske lányai az album címe. Itt kezdődnek a friss fotók: http://babanet.hu/album/main.php?album=4512&page=3&image=112633

Tegnap színházban jártunk a páromma. A Fucsa párt -női változat- néztük meg. Jókat nevettünk közben.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Köszönjük szépen a dicséreteket Kép Tényleg nagyon erős baba Kép
Zsuzsa!Ez érdekes hogy ezt mondta a védőnő,nekünk a doktornő kifejezetten mondta hogy inkább hason aludjon a baba a csipő miatt,mondjuk nem is tud a hátán aludni,nagyon bújós már most is,olyan mint az apukája Kép
Dodusék hogy vannak?
pusz bea

bea
beatron

Melinda, tudod mi ez:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4849

lesz kép rólunk is
pamacs

Pamacs!

Már nagyon várom!!

Melinda
adnilem

Boldog névnapot Zsuzsáknak!
neva

Zsuzsa és Zsua!
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Emese

mse173

Sziasztok!

Zsuzsának és Zsuának boldog névnapot kívánok!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Zsuzsannáknak:

Boldog névnapot!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Isten éltesse a Zsuzsákat sokáig!
Kép

Anita
kacajka

Boldog ZSUZSANNA napot kívánok sok-sok szeretettel.

Kép

Melinda
adnilem

SZiasztok Lányok!
Egy gyors bekukk Hozzátok Kép már nagyon hiányoztatok, de tényleg.. Kép
Csak annyi a "helyzet" nálunk, hogy ajajjjjjj.. Kép
Van egy kis elmaradásom, úgyhogy Isten éltesse a névnaposokat és a szülinaposokat is!!

Kép

És természetesen Andinak is gratuláció!!
Kép

Zsuzsa, Melinda
Itt vagyok!!

Remélek jövök hosszabban is, most csak ennyi voltam.

Pusszantás Mindenkinek!!!

Ági

delice

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?