Sziasztok!
Na végre sikerült belépnem, hol az internet vacakol, hol a babanet. Remélem elküldeni is sikerül.
Beninek tegnap megvolt az első igazi hajvágása a fodrásznál, eddig csak én igazítgattam neki. Olyan kis golyófeje lett.
Majd ha felébredt lefotózom. Nagyon jól tűrte a vágást, egy szava sem volt.
Holnap megyünk Pestre 4D-s uh-ra, már úgy várom.
Betti
Már 27 hetes.
Tényleg nagyon rohan az idő.
Jobban vagy már?
Kendő: köszi a segítséget
Látod, Gerda is csak elindult.
Matyi foga
Nekem is kéne menni a fogorvoshoz, kéne egy pecsét a kiskönyvbe, de mindig csak halogatom.
Dodus
Oltás:Beni is eddig csak a kötelező oltásokat kapta meg. Agyhártyagyull. ellenire nekem azt mondta a dokinéni, hogy ráér akkor mielőtt közösségbe megy, hát nem tudom. Még a bárányhimlő ellenin gondolkodok nagyon, én 18 évesen kaptam el és még elég friss az "élmény". Csípőszűrés: mi is 4 hónaposan voltunk. Szerintem érdemesebb Riskó drnő magánrendelőjébe menni.
Új képek nagyon jók, pici fiad már mennyit nőtt és milyen nagy haja van.
Talira gyertek, gyertek, ha csak egy fél órára is.
Zsua
Persze, hogy jöhettek a talira. Otthon már nincs neted?
Pamacs
Eddig mindig sikerült olyan termet találnunk, amit ingyen megkaptunk. Fizetős hely: a legolcsóbb amit eddig találtam 1.500Ft/óra, ha kb.3-6-ig lenne a tali, akkor szerintem max. 500Ft esne egy családra. Ez a belvárosban van. Ha tudsz ettől olóbbat szóljál.
Alkának gratula
Búzaszem
Jó nagy pocid van már.
De izgi, hogy már ilyen közel van a nagy nap. Azért majd valakinek dobjál egy sms-t, jó?
Melinda
Persze, lehet.
Tali
2005.02.27. vasárnap du. 15 óra jó lenne?
Talilista:
Ditta 2f+2gy
Anita 2f+2gy
Koda 2f+1gy
Marika 2f+1gy
Zsuzsa 2f+1gy
Pamacs 2f+2gy
Gyöngyöske 2f+2gy
Emese 1f+1gy
Betti 2f+2gy
Zsua 2f?+1gy
Panka 2f+1gy
Összesen 21f+16gy
Többiek? Lehet még jelentkezni
Megjelenés: gyerekeknek jelmezben
Helyszín: még függőben. Fizetős terem is szóbajöhet?
Puszi mindenkinek, Panka