Sziasztok!
Megjöttünk
.Vissza is olvastam,történtek dolgok rendesen
.
Olyan viharos gyorsasággal indultunk 2 hete,hogy el sem tudtam köszönni,gyötört is a lekiismeret
!Igaz,millió dolgom akadt arra a másfél órára is,ami még indulás előtt volt...ez a mentségem
!
Az út szuper volt,még a hőség is a 25 fokra klimatizált hajón...csak aztán ki ne menjen az ember
!Na meg a tetején medence,így napi két fürdőzés belefért,ha jó idő volt.Így két nap után Bulcsú az úszógumival már egyedül úszott
.
Voltunk Pozsonyban nézelődni,Bécsben vidámparkban+vásárolni,aztán Pesten állatkertben stb...
Bulcsú vezette a hajót
,megengedték,hogy az antennát és a radart ő engedje le zsilipek előtt,alig tudtam kiimádkozni a kapitányi fülkéből.
A személyzet elkényeztette, a végére már alig akart édességen kívül bmit megenni
.
Én "csak" egyszer voltam rosszul,annak is persze megvolt az oka.Elindultunk ugye a 37 fokból és amikor Passauba másnap megérkeztünk,ott csak 20 volt és esett az eső...Na ez a tizenpárfoknyi különbség kicsit betett.De Pocakbaba nagyon jól bírta a dolgokat,nem panaszkodhatok
.
Képek is készültek,majd dobok fel az albumba és belinkelem
.
Ja,jó sokat aludtam(már úgysem sokáig),mert ugye délben kellett Bulcsúval,na meg időben lefektetni...Ennyit régen aludtam már
!
Vásárlás:nem hiszitek el,de a pozsonyi Tescoban MAGYAR(kenguru gold) rucikat vettünk az apróságnak potom pénzért!!!!
Hihetetlen,hogy nálunk meg a kínait árulják!!!!
Kajalopáshoz annyit,hogy most kikerült egy papír,amit a rendőrség tett ki,hogy ebből a házból vittek el cuccokat, a gazdája jelentkezzen...
Szóval vannak itt események rendesen...ebből tényleg hamar költözés lesz...
Rupetra
Megjöttünk
.Hát gratula Nóri fogacskáihoz
.Remélem,azért átvészeltétek a lázat,meg mindent.Strandolások milyenek voltak,Úgy szeretnék még eljutni idén a Balcsira,úgy hogy feltétlenül szóljatok!!!!!Bringáék költöznek már?
Kertről kép?Vagy majd megyek,megnézem..
Jól meghívattam magam
...
Holmi grillekről nem ér ám itt irogatni..
Kriszta
Fefájás?Hőség?
Jó volt a kényeztetős nap?
Mi is együtt aludtunk ugye 2 hétig,de inkább rémálom volt...vagyis inkább az elalvással volt gond.Amikor lefeküdtünk,Bulcsú mindig össze vissza tekergett,macerált,ezt csinált,azt csinált...szóval lefekvés után még legalább 1 óra volt,mire elaludt...bezzeg itthon
.
Ákos hogy van?El is mondja,hogy fél valamitől?Nem irigyellek benneteket,mert így nem nagyon lehet pihenni...
Szilvi
Hűűű,már itt tartunk?Holnap után megyek én is védőnőhöz,aztán a vérvétel(csak kéne beutaló
),aztán az UH...Éppen azon morfondíroztam,hogy a betöltött 36. héten kell menni NST-re,vagy amikor megkezdem????Mert anno asszem előbb mentem,mint kellett volna,de azért megcsinálták
.
Lakás
...nálunk is alakul már,de még festegetni akarok én is ezt-azt...Ne aggódj,nekem sincs kész a pakkom
.De most a kipakolással együtt majd ezt is bepakolom
!
És jöhetsz nyugodtan az élményeiddel,én teljesen átérzem
).És hogy tetszett a szülőszoba?
Meleg:az az egy vígasztaljon,hogy aug. 20 után mindig elromlik az idő
.Tapasztalt vendéglátós vagyok
!
Móni
Nagyon jó a kép Gergőről
.Imádom az ilyen életteli képeket,olyan jókat tudnak produkálni!!!
Én is inkább a Skodára szavaznék,tk ugyanannyi majdnem,mint Suzuki,de van benne anyag...(jó,tudom,tudom,az új már nem ilyen
)Na jó,én megrögzött Suzuki-ellenes vagyok(bocs az érintettektől
)
Végül is mi lett a kocsiból?
Legközelebbi talira tényleg gyertek!
Busz
...Én most meglepődtem,mert Pesten többször is átadták a helyet a metrón
.Na meg nem vagyok szívbajos,holmi tízenéveseket simán felállítok
!
Orsi+Móranya
Gyönyörűek a gyerkőcök,nagyon jó volt a fényképész is
!
Orsinak gratula a felvételhez
.
Móranya meg jöhetne sűrűbben
.
Biztosan szuperül éreztétek magatokat!
Anita
Remélem,tényleg rendeződnek nálatok a dolgok
,nagy sajnálom,hogy ez történt.
Mi az Ördögárok utcai bölcsibe járunk,Nekünk bejött.Normálisan állnak hozzá ált. mindenhez,talán csak annyiban speciális,hogy fogadnak sérült gyerekeket is,ha jól tudom.
Egyébként meg inkább attól függ a dolog,hogy a gondozó nénik bejönnek a gyerkőcnek,cóvagy sem.De ha van konkrét kérdésed,akkor szívesen válaszolok
!
Csirkesz
Botival mizújs?
Remélem,kilábaltatok már a kórságból!
Emlékszem,rajtunk egyszer ment keresztül egy ilyen vírusos hányásos akármi,naná,hogy a két fiú 1-1 hányással megúszta,én meg 2 napig jártam a wc-re elég sűrűn
!
Csak nyáron lesztek itt lent?Mikor mentek Pestre vissza(a kis kiruccanásoktól eltekintve
)?
Bambika
Én is megkukkoltam Lilla babát,nagyon szép!
Tényleg,miért voltatok olyan sokáig bent?
És a nagyobbacska hogyan fogadta a kisebbecskét?
Tandem szopi
.
Na,elég hosszú voltam asszem,de talán mindenkinek sikerült írnom pár sort
!Ha kihagytam valamit
,akkor sikítsatok!
Pussz,Anyapoc