Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Magdi: szorítunk nagyon a pici lánynak.

Utólag is boldog névnapot mindenkinek. Meg így előre az Attiláknak.
És persze a vizsgázóknak is nagy gratula. Akinek még van hátra annak megy a drukk.

Taliban én is benne vagyok.

Ági: cicivel hogy álltok?

Kriszta
pamacs

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánunk minden manócskának! Kép

Magdi!
Mi is szurkolunk,imádkozunk a picikéért!
Beírtál a naptáradba?Kép

Ádi lehet,hogy kezd kinői a délutáni alvásból?Az oviban már nem akar aludni,pedig előtte úgy húzta a lóbőrt,hogy horkolt is!Meg is van az eredménye,mert este 8 után,már mondja,hogy menni akar aludni.

Lassan készülünk Máté 2.szülinapjára is,hihetetlen,mert még csak most született!
Kéne már egy harmadik!Kép

Anita
kacajka

Anita: jól bírod. Kép Én Alka mellé még egy darabig nem akarok 3.-at. Még mindig legalább 3-4x cicizik éjszakánként. Meg naggggyon hisztis. Valamelyik este játszott szépen, kisurrantam wc-re (jó sok idő, tán 1 perc is volt), eldobta ami a kezében volt és üvöltött. visszamentem, vigyor és játszott tovább.
Bár Neked fiúk vannak. AZokkal könnyebb.

Du.-i alvás nálunk Valti 1,5 éves kora óta nincs. Talán majd oviban visszaszokik rá. bár akkor nem tudom este mikor fog feküdni. ma sétáltunk vagy 2 órát, végig rohangált és 10-ko alig akart aludni.
pamacs

Pamacs!

Nehogy azt hidd,hogy könnyebb!Ők is tudnak ám hisztizni rendesen!Most jött el az az idő,amikor már kezdenek végre egymással játszani!Persze ennek mindig sírás a vége!

Máté már mondja,hogy-hogy hívnak engem,igaz kis változtatással,mert Atanita vagyok,ő pedig Áté!Kép

Szép napot mindenkinek!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Magdi! Hogy van a pici baba?????????????????????

Panka!
Hogy vagytok? Már régen írtál Magatokról.

Pamacs
Én is azt tudom mondani, hogy szerintem meg a lányok jobbak. A barátnőmnek két lánya van, a csoporttársamnak az egyetemen is lánya született nem sokkal előttünk, vagy csak ha Ági kislányát említjük, sokkal nyugisabbak.

Én már nem is ttudom mikor aludtam négy óránál többet. Tegnap is kb. 18.30-22.00 Beni csak sírt és írt nem lehetett semmivel megnyugtatni, nem eszik rendesen. Szerintem lehet, hogy jön a foga. Ti mit gondoltok? 2-kor már felkelt, majd megint négy órától sírt és fél hat körül aludt el és 7-kor már felkelt. Minden könyv azt írja, hogy 4-6 hónapos korában már át kell aludnia az éjszakát a babáknak. Az enyém biztos, hogy nem fogja.

Most is jó csúnya idő van, még sétálni sem merek kimenni.

Mindenkinek szép napot.

Zsuzsa
nzsuzsa

Viki baba már becenevet kapott: Ficánka. Állítólag szépen javul, gyarapodik..

Anita!
Még pedig nagy betűvel!!

Magdi
lilien_csenge

Zsuzsa, Anita:
Nálam Valti volt a könnyebb eset, és még most is az. Ő már végigaludta az éjszakát 3 hónaposan. Csak akkor kelt fel, ha jött a foga vagy amikor már hasra tudott fordulni, de hátra még nem.
Alettával állandóan felvagyunk. Soxor felkel 11 körül és hajnal 1-2ig virgonckodik.

Anita: az én fiam ált. nem Apát mond, ahnem azt, hogy Zótááááááááááán. Míg kicsi volt APaZótánnak hívta, de gondolom az hosszú. Kép

Magdi: Nagyon jó hírek. Kép
pamacs

Anita!
Örülök, hogy hallok felQlletek.Kép

Magdi!
Mond meg légyszi Ficánkának, hogy csak így tovább.Kép

Lányok!
Valami gyorstalpaló virágkötQ tanfolyamot keresek, légyszi segítsetek!!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Melinda Kép Betti Kép Magdi Kép

Kép

Ági

delice

És egy kicsit bővebben.

Melinda, Betti
Köszi Lányok a tejserkentő tea hozzávalókat (majdnem azt írtam, hogy teaserkentő.. Kép )
Szóval iszom, mint állat, s várom a hatást. Már csak az a zuzmó hiányzik.

Kriszta
A bogyókat megrendeltem a gyogyitárban, mára ígérték, de nem hozták. Úgyhogy most megrendeltem a másikban. Így hétfő az újabb időpont amikor elkezdhetem. Pedig már annyira beleéltem magam...

Magdi
Ficánka Kép

Melinda
Nem vagyok jártas virágkötő tanfolyam ügyben? Kép
Csak nem virágokat fogsz kötni? Kép

Képzeljétek nagy dolgok történtek velünk a napokban! Kép
Tegnapelőtt Rebeka Drága átfordult életében először a hátáról a hasára. Pontban 10 óra 15kor. Már próbálkozott egy ideje, meg segítséggel előtte is sikerült, de akkor teljesen önállóan csinálta Kép
Aztán.
Tegnap pedig az 5 hónapos szülinapján megcsináltattuk a fülecskéjébe a keresztelőre kapott fülbevalónak a helyet. Szegénykémnek fájt Kép, de hál' Istennek nem sokáig. Mire hazaértünk (közel volt), már teljesen elfelejtette, és teljesen jó napja volt utána Kép.
Csak az éjszakáink rázósabbak újabban, többször is felkel. Pedig nem éhes. Csak felkel.
Aztán visszaalszik cumival. És hamarosan újra felkel. Úgyhogy jó fárasztó napokban van részünk. Kép
Még nem is írtam, hogy Rebeka újabban az oldalán való alvást preferálja!

A Ti gyermekeitek milyen pozícióban szundiznak?

Zsuzsa
Szerintem egyáltalán nem Szentírás, amit a könyvek írnak. Abszolut gyereke válogatja. (Bár én saját példát erre nem tudok felhozni.)
Meg a nyugodtság fiú/lány kérdésre sem, mert nekem (egyelőre) csak lányom van.
Nektek megvolt már az 5. havi oltás?
Én már előre féle, hogy megint következik.. Kép
Olyan jó lenne, ha itthon megkaphatná. Mert annyira fáj szegénykémnek, hogy utána már öltöztetni sem lehet normálisan.. A múltkoris úgy jöttünk haza, hogy féligmeddig öltöztettem, plédbe csavartam, és már rohantunk is. (aztán itthon együtt sírtunk Kép )

Na pá,
jön a fürdi
Lányok, hol vagytok egész délután? Kép

Ági

delice

Ditta!
Nagyon boldog névnapot kívánok Attilának!
Kép

Emese

Üdv: Emese
mse173

EmeseKép
Köszönjük szépen!!
Mi most elég taknyosan ünnepelünk megint, a kicsi is, én is taknyolunk!Kép És ez már nem az első a télen!
Ádi jól van már?? És te?

Ma volt egy kis akció, amin jól felhúztam magam! Délelőtti séta keretében elmentünk vásárolni, postára, stb.. De előtte elindítottam a mosógépet, hagy mosson magának...Kép De mivel a fiam a fő pakoló-rámoló a családban, a mosógép csövét kivette a fürdőkádbólKép
Mire hazaértünk, minden úszott... (és ez már nem az első eset volt!)
Most itt nem részletezném, hogy mit mondtam...(mert a moderátor kitörölné!)

MarikaKép
Vizsga? Ja, de most jut eszembe, ez írásbeli volt, akkor csak később lesz eredmény? Mégegyszer köszi! Veronika egy óra múlva itthon lesz, biztos ki fog ugrani a bőréből!Kép

MagdiKép
Neked is szorítottam! És a babának is!

ÁgiKép
Biztos a fogzás az oka a keléseknek!
Hát nekem lány is, fiú is van, és a lány sokkal jobb baba volt, a fiú már nehezebb eset! És hasonalvás pártiak! Csecsemő korukban is így aludtak, bárhogy is tiltakoznak sokan ellene! De ha nekik így jó!

PankaKép
Kezdem és is azt hinni, mint Betti! Visszarámoljátok a lakást??KépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, olvasni olvaslak benneteket minden nap, csak valahogy az írásra már sose jut időm. Nem igazán bírom magam utolérni a házimunkában, meg holnap tartjuk Beni névnapját és hát bevallom férfiasan már kicsit többször meg kell állnom pihenni, nem mennek már úgy a dolgok.Kép Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntéseket.
Konyhabútorom már talán jövőhétre teljesen kész, már csak néhány apróság hiányzik, mint pl.: 1-2 ajtó ráKép, de szerintem szép lesz, majd megmutizom.
Pocaklakó jól van (szerintem), nagyon kis aktív. Beni nem volt ennyire aktív a pocakban. Már most tud olyanokat rúgni, hogy látszik a hasamon.Kép
A nagy újságot meg majd´elfeljtettem. Beni tegnap óta szól, hogy kakilnia kell és a bilibe kakil (remélem nem szólom el magam)Kép.

DittaKép
Attiláknak sok boldog névnapot és sok-sok ajándékot kívánunk!Kép
Kép
Fotókat végignéztem, édesek a gyerkőcök.
Most látom, hogy betegek vagytok. Gyógyuljatok meg gyorsan.Kép
MosógépKép jó kis bosszúság lehetett.

KodaKép
Nagyon szép fátok volt. A narancskarikákat te készítetted?

ÁgiKép
Megnéztem én is a listámat, nekem ezek vannak rajta:Kép
Tejfokozó csodaszerek:
- Laktoherb tea
- Kecskerutafű, Izlandi zuzmó, csalán, édeskömény, ánizs 1:1 arányú keveréke. Ebből 1,5 ek. kell 1 l forró vízbe, 10 percig áztatni, egyenletesen elosztva meginni.
- birsalmalé
- homeopátiás szerek:
urtica urens D6 v. C6 napi 3×5 bogyó, oleum ricinum D6 v. C6 napi 3×5 bogyó, agnus castus C6 v. D6 napi 3×5
De a szoptatás a legjobb tejfokozó.Kép
Gratu Rebekának a forgáshoz.Kép
Fülbevalós kép nincs?

EmeseKép
Hogy vagytok?

KrisztaKép
Akkor hétfőn lesz MM?
Fogdokinál mi volt?
Csak hogy húzzalak egy kicsit, nekünk a Palotaszállóban volt az esküvőnk és baráti áron.Kép

ZsuzsaKép
Beni milyen nagyfiú már, és hogy rohan az idő, már mindjárt 1/2 éves.
Ilyen hamar visszamész dolgozni? Benivel anyukád lesz?
A talit én most nagytalinak gondoltam, az meg úgyis hétvégén szokott lenni.

MarikaKép
Vizsgákkal hogy állsz? Sok van még hátra?
Szoktunk mi bántani amiatt, hogy pletyuzol?Kép

Betti, Marika, KrisztaKép
Köszi a kenyérsütőgépről az infókat.

DavalliaKép
Én csak annyit tudok róla, hogy az egyik bartánőm nála szült 1,5 éve és nagyon nem volt vele megelégedve. A szülőszobán már ott tartott, hogy elküldi a .....-ba és inkább szül az ügyeletesnél, na onnantól kezdve egy kicsit rendesebb volt vele, pedig nem vadidegenként ment hozzá. Azóta hallani sem akar 2. gyerekről.Kép

BúzaszemKép
Hú, már lassan te is a finisben vagy. Igaz még egy kicsit odébb a nagy nap, de azért majd valakit értesít közülünk, jó?

MagdiKép
Vikinek drukk megy továbbra is, és várjuk az új híreket.

MelindaKép
Csak nem virágboltot akarsz nyitni?Kép Én egyről tudok, Demeteréknél a Szeles utcán valahol a rutex udvar környékén szokott lenni tanfolyam, de nem tudom, hogy mennyire gyorstalpaló és hogy milyen papírt ad. Egyik ügyfelem járt oda, de ő csak hobbiból.

TaliKép
Mit szólnátok egy februári hétvégéhez? Addigra a vizsgák is lemennek, meg a betegeink is biztos meggyógyulnak.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Magdi!
De jó ilyen jó híreket hallani a pici lányról!Így tovább Ficánka!

Ditta!
Nagyon sok Boldog Névnapot Attilának!
Kép

Az enyémek is hason alszanak mindketten,pici koruk óta!Érdekes,hogy különböző a természetük,de a szokásaik szinte ugyan azok!
MosógépKépTudom milyen az,ha kifolyik a víz,ráadásul itt még ázik az alattunk lévő is!Én már ogakötöttem a fürdőkád széléhez,mert az nekünk rácsos,és így bizti,hogy nem felejtem el én odarakni,és a gyerekek sem szedik le!

Pamacs!
Máté olyan rohamosan elkezdett beszélni,hogy mindent visszamond amit kérünk Tőle!Tegnap este az apjának mondta,hogy Peti!Ma pedig amikor azt mondta nekem,hogy drágám,gondolhatod,a mennyekben éreztem magam!Na meg a kicsikém a másik kedvenc szava!Olyan kis édes,de olyan picike!Mikor fog megnőni ez a manó!85 és fél centi.

Ági!
Ügyes a kicsi lányod!
OltásKépAz enyémek is nagyon sírtak mindig!A mi orvosunk szerintem ki sem jönne házhoz beadni,pedig tényleg egyszerűbb lenne.

Melinda!
Honnan jött az ötlet a virág kötéshez?Régi vágy,vagy most tetszett meg?Olivér hogy van?Tamara még mindíg nem akar aludni?

Help!
Jajj,majd elfelejtettem!Nincs valakinek Teletabis kazetta,vagy bármi,ami átmásolható?Egyszerüen,nem látok semelyik üzletben ilyet,az itthonit meg már rongyá nézi Máté!Teljesen meg van őrülve értük!A szobájukba már csináltunk szívószálas forgó szerüséget,mind a négy kis izé rajta van,és oda vissza tudja a nevüket,stb....

Anita
kacajka

Megint énKép
Tettem fel egy pár új fotót Beniről ide és ide. Meg csak nem bírtam ki, készítettem egy fotót a konyhám felső részéről is. Alulról még elég sok ajtó hiányzik.Kép

Panka

panka

AnitaKép
Nekünk most fog másolni barátnőm egy kazit, amin csak az lesz, igaz angol nyelven. Ha eljutott hozzám szívesen kölcsönadom másolásra.
P.

panka

Ha már így ittragadtam, dobok egy táblázatot isKép
Kép
Kép

Na megyek, mert a végén még rámuntok.Kép

P.

panka

Sziasztok!

Ditta!
Attilának:
Kép

Szívesen.

Ditta, Betti!
Mai vizsga megvan (2Kép), a keddi 4-4 lettKép
Ma jog volt, kedden stat szigorlat. egészen elégedett vagyok magammal.
Még van 3 vizsga Kép

Anita!
Dvd is jó?

Betti, Kriszta!
Kaptam új kenyér receptet. Ha kicsit több időm van begépelem.

Puszika, Marika

marika

Sziasztok!

Marika!
Szuper!!!!!Most már csak az a kérdés,hogyan bonyolítsuk?

Panka!
Az is nagyon jó lesz!!!!!!!!úgylátom egyezik az ízlésük a gyrekeinknek.Mekkora nagy már Beni!Nagyon szép lesz a konyhád!

Anita
kacajka

Sziasztok!
Itt vagyok ám én is! Hasonlóan Pankához nem nagyon jut idő az olvasás után az írásra, meg a nagy telefonszolgáltató kedvezményének is vége!
Szóval akkor a pótlás!

Magdi!
Viki babának millió pusza!
Te hogy vagy? Lelkecskéd?Hogy veszed a mindennapokat?
Ovi? Elkezdtétek?
MEnnyibe kerül?

Panka, Betti, Mse és akit még érdekelhet!
Hétfőn lesz MM.

Panka!
Feb. 13-ra tervezek valamit, ami érint néhány emberkét innen, így arra szeretnélek kérni, hogy az a vasárnap ne legyen talis, jó?
Felvételi: újév első napján kissé fáradtan /hajnal 3/ olvasgatttam a felvételi tájékoztatót és mi volt benne? NA mi? Felvételizni kell oda ahová akartam menni! Ennyi év kihagyás után...
A konyhabútor nagyon szép!
Beni nagyon édes!
Fogdoki! NA most hanyagolom! Inamba szállt a bátorság!
Marika!
Várjuk a receptet!

Házi pék csapat!
Homebakers Kép
Próbálta már valaki az én receptemet? Bazi jó!
Nem fog csalódást okozni!
MA kipróbáltam a nem jut az eszembe programot! Kép
1,5 óra kever-kavar, dagasztás, kelesztés!
Cipó ki! Ketté oszt, megken, rádobál, sütőbe tesz és már készen is van! Na mi? Igen, igen a nagyon fincsi pizza!
Megyek már, megyek a receptért!
250 ml langyos víz
2 agy mérce olaj
3 pohár liszt
1 nagy mérce cukor
1 kis mérce só /lehet többet rakni, nekem sótlan lett/
1 1/4 kis mérce porélesztő.
Nagyon könnyű!ÉS finom!

Ági!
Cumi???? Ténlyeg?
Hol van a kicsi lány ágya? Próbáltad, hogy a Ti ágyatok mellé teszed? Az egyik oldal le és könnyen megoldottad az éjszakai szopit! Másnál is láttam ezt a megoldást! A különszoktatástól sem kell félni!Most még úgyis Rád van szüksége! Bőven ráérsz külön szobába fektetni kiskamasz korában!Ha nem is akkor, de még bőven van idő!
Apa is megszokja egy-két este után! Nekik, mármint a pasiknak úgyis jó maradt az alvókájuk! Sajna mi nők, legalábbis én azt tapasztalom, a szüléskor avagy már a fogantatásnál elveszítjük a mélyalvás képességünket!Kép

Hála Istennek nekünk házhoz jár a doki néni! Nagyon jó fej! Bőven többet adok neki mint az itt szokás, de megéri! BEnce eddig 1* látott belülről rendelőt. MEgégette 2 éve karácsonykor a kezét!
Mindent elmond, beszélget, van ideje ránk! Szóval Ő is családtag lett!Sajna nincs jó védőnőm, az éppen aktuálisat nem is ismerem, így a doktor nénik a védőnőnk is!
Ti nem tudjátok kérni, hogy menjen házhoz? Tapasztalatom, hogy meg kell kérni!

Melinda!
Virágkötő? NEkem van egy közvetett ismerősöm aki most otthon van gyesen és lehet, hogy elvállalna! MEgkérdezzem?

Anita!
A nagyon drága játékboltban a Szinva parkban már nézted?
A Regio játéknagykerben is szoktak lenni! Egy telefont megér! /A nagykerben már bárki vásárolhat már nem kell váll.nak lenni/.

Vizsgákhoz nagyon sok gratula!!!

Vasárnap reggel lehet, hogy megyek korizni! Azt mondta az unokatesóm, hogy lehet bérelni korit! Még holnap megyek az Ifi házba hátha el tudom adni vagy cserélni a nagyon régen kinőtt korimat, egy Bence méretűre. Olyan jó lenne! Már az első telén kiakartam vinni a Műjégre, de lebeszéltek róla!Tavaly voltunk a Millenárison csak ott nem jég volt hanem műanyag lapok voltak lerakva. Nagyon gáz volt! Nem csúszott!

Mindenkinek nagyon sok boldogságot!
Kép

Ja!
Januárban is van még szerintem aktualitása! Szóval 12 lapos naptárat 700 Ft-t?
Ha bele gondolok, hogy Pesten 2 éve 5500 volt az ára, na jó laminált volt minden lapja! De minek is az?

Na ennyit már! MÁr így is sokat írtam!
Szép jó estét!
k
kriszta13

Hahó,

Ditta
Attilának
Szokás szerint, megkésve de azért szeretettel

Kép

Ági

delice

Ditta!
Ádi is, és én is már jobban vagyunk, csak egy kis taknyolás maradt meg.
Mosás Kép. Én jó előre gondoltam erre, meg, hogy a kifolyó forró víz megégetheti a gyereket, ezért beköttettem a kád alá a lefolyóba. Így már biztonságos a mosóvíz elvezetése.

Panka!
Mi már jobban vagyunk, de még nem tökéletes.
Beni édes, és a konyhán már most is látszik, hogy szuper.
Pocaklakó Kép

Koda!
Marcinak nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

mse173

Sziasztok!

Ditta!
Attilának boldog névnapot kívánok!
Kép
Gyógyuljatok meg hamar!
A mosógép nálunk is rendszeresen kifolyikKép. Még jó, hogy a földszinten lakunk.

Ági!
Le vagyok maradva magamtól, két napja nem néztem a leveleimet, majd most! Forgáshoz gratulálok! Rebeka fülét szúrták? AlvásKép

Zsuzsa!
Matyi 16 hónapos koráig én se aludtam 4 óránál többet. Meg ahogy Kriszta is írta, én se alszom már úgy, mint régen. Akkor se, ha nem ébrednek. Csak szakaszosan. Tegnapelőtt éjszaka mindenki aludt, én mégis felébredtem kétóránként. A könyvek meg nem sokat számítanak, csak átlaggyerekekről írnak. Ilyen meg ugye nincs.

Panka!
Nagyon szép lesz a konyhádKép! Illetve már most is szép, ami látszik belőle! Beninek gratulálok, szerintem lassan már bele is élheted magad. Hátha így Neked is könyebb lesz!

Gerdának már öt foga van, most hirtelen kijött kettő. Nehezebben, mint az előzők, de így se tartott egy éjszakánál tovább.
Most mennem kell!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
A kismanóknak boldog névnapot kívánok!
Kép

Virágkötészet...nem igazán szerelem ez részemrQl, bár nagyon kreatív dolognak tqnik, ha van mit alkotni, hanem muszály.Ugyanis ha a kisfiam ovodás lesz-igaz ez csak szeoqptemberben lesz, de próbálok elQre gondolkozni-akkor én is fogok dolgozni a lottózóban, ahol virágot is árulunk, így aztán jó volna értenen egy kicsit ahhoz is.Meg aztán a mostani dolgozónk...a férjem kegyelmébQl még van munkája....dehát...szégyentelenül meglop minket, csakhát nem találunk helyére megbízható embert.Tehát elsösorban virágkötö kellene, mert a lottós tanfolyamot egy hét alatt el lehet végezni, tehát az nem nagy dolog.Ezért lenne jó ha máris itt lenne a kezembe a virágkötös papír mert ha nagyon muszály akkor én is beülhetnék amíg nem találunk jobbat.

Anita!
Olivér javul csak lassan, bár remélem, hogy véglegesen sikerül kigyógyítani ebbQl az arcüreggyulladásból és hogy tényleg ez a baj forrása.Utállom leírni, de, hogy mi pénzbe van ez már nekem...Kép mármint nem a kisfiam, hanem ez az egyész orrfolyás.Tamara szerintem nem javult, bár a doktornQ biztat, hogy kitartás.Most, hogy szünet volt engedékenyebb voltam és így nem tünt olyan komolynak a dolog.HétfQtQlmegy oviba ott van pszichológus, lehet, hogy elmegyünk hozzá.Talán az a legnagyobb baj, hogy nem tudom, hogy hogyan viszonyuljak ehhez az egészhez.Hogy most ez hiszti(a doktornQ szerin t nem az), vagy komoly félelem húzódik mögötte, sinogassam, határozottan ágybaparancsoljam?A férjem szerint elrontottam a túlzott szeretetemmel, de ez nem lehet igaz...vagy mégis?

Na jól elárasztottalak benneteket...sorry..

Pussz:Melinda
adnilem

Sziasztok!

PankaKép
Megnéztem a képeket, mennyit nőtt Beni!! Inkább már egy kisfiút láttam a képeken, mint egy babát!
És lassan pelus se lesz! Nagyon ügyes! Lehet, hogy lesz 1-2 pelenkamentes hónapod!KépKép

AnitaKép
Épp javasolni akartam Marikát, de látom megelőzött Teletubbies ügyben! Nekünk is 2 videokazetta, igaz rongyosra nézve. Ezt már megfigyeltem több ismerősömnél is, hogy a gyerekeket kb. 2 éves korukban kapja el a teletubbies-láz! Veronikánál is így volt, de mára a hercegnős korszakát éli, lehet az királynő, hercegnő, grófnő stb, stb, a lényeg, hogy szép ruhás lány legyen!Kép

KodaKép
Nemrég néztük meg Veronikával a Mackótestvért! Szóval ezért lettél Koda??Kép

DodusKép
Igazán írhatnál pár sort! Plusz egy fotó a bébiről!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Tudja valaki Ági mail címét? A profiljában nincs benne!

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Az enyémet?? csernatony@hotmail.com

Ági Kép .. csak bekukkantottam Kép

delice

Sziasztok!
Én is csak benéztem!

Melinda!
MEgkérdezem az ismerősömet, annyi, hogy ő nem fog tudni papírt adni róla!
Munkaügyi központban kérdezted?
Talán még ingyenesen is részt vehetsz egy ilyen tanfolyamon!
Melyik oviba fogtok járni? Hová jártok most?
Nagyon nagy ovi lázban égek! Hová is járjunk?
Nagyon fontos a környék! A legjobb a Bükkszentlászlói lenne ebből a szempontból!
/Pesten élve az a pár km nem tűnik távolságnak! Viszont em tudom, hogy "bent" milyen! Hallottam olyan híreket, hogy van olyan hely is ahol 22 gyerkőc van egy csoportban! Azt sem szeretném!
Ovis anyucik! Légyszi segítsetek! Gondolom előbb vagy utóbb mindenkinek szüksége lesz ilyen infókra!
Ötlet: ha bárkinek van saját tapasztalata vagy hallott valamelyik oviról légysi írjátok meg! Akár itt akár magánban és én összesítem! Csinálok egy összesítést róla névvel vagy nélküle! Előre is köszi mindenkinek!

További jó hétvégét!
k
kriszta13

Sziasztok
jövök, írok 1 kicsit bővebben

Ditta
Mosógép Kép
Nálunk az szokott előfordulni, hogy kivesszök hátulról a szűrőt, és a küövetkező mosásig ezt elfelejtjük, beindítjuk, és az egész víz elárasztja a helyiséget.
Jobban vagytok?
Szóval nehezebb eset a fiú?
Rebeka Drága a hasán még soha nem aludt. Talán ha eleinte raktuk volna a hasára. Még mindig nem igazán szeret úgy lenni, pedig már nagyon ügyesen emeli a buksiját, sőt a felsőtestét is. Amikor odafordul, csak maga a fordulás tetszik neki, de amikor segítek a kis kezeit eligazítani, addigra feltünik neki, hogy hason van, és már jelzi is, hogy vissza akar fordulni...
Nem korai még a fogzás? Reméltem, hogy csak később következik be.
De a múlt éjszaka is ramaty volt. Kép
Megbeszéltük Robival, és felváltva kelünk fel, hogy a cumikáját visszarendezzük az őt megillető helyre Kép

Panka
Köszi a csodaszer listát!
A teafüvek közül már csak a zuzmó hiányzik. Pedig megrendeltük, de nem hozták meg Kép
Így anélkül iszom, de egyelőre nem tapasztalok változást.
Pedig már a Urtica Urens bogyó is megjött. És már 2x5öt bevettem belőle. Várom, hogy lesz é vmi.
Tudja Valaki hány bogyusz van a kis dobozban? Én még nem láttam ilyen kis dobozt Kép Mármint tablettásat.
Aztán míg rájöttem, hogy kell kivarázsolni belőle a bogyókat.. Kép
Panka! mik azok a számok a végén? urtica urens D6 v. C6.
Te mindhármat kipróbáltad? Melyik a legjobb?
Fülbevalós kép van, csak még nem a gépen Kép
Majd igyekszem velük.
Képek Kép
Jól néz ki a konyha

Anita
Mi az a Teletabi? Kép Kép Tényleg nem tudom! Kép
De szerintem ha volna nekünk, tudnék róla.
Rebeka még nem néz TV-t, remélem még legalább 2 évig...
(Látom, közben megoldódott a kérdés Kép )

Kriszta
Kipróbálom a pizzatésztádat!! Eddig volt 2 kísérletem, de egy sem lett jó Kép
Persze lehet, hogy bennem van a hiba.
Tejem: Elkezdtem a bogyeszokat. Van ezekre valami szabály, hogy mondjuk evés előtt, vagy ilyesmi? Nincs írva a dobozra semmi. Finom édes az íze. Szopogatni, vagy vízzel bevenni kell?
Ez a mélyalvás dolog tök így van. Pedig milyen jó alvó voltam.. Nagy ágyúkat is lehetett volna dörgetni mellettem. Változott. Viszont Robi továbbra is jól alszik.
Rebeka éjjel nem akar enni, csak felkel. (Legalábbis egyszer amikor megkínáltam, elfordította a kis fejét.) Így aztán játszócumit kap, hogy könnyebben visszaaludjon.
Doki nénit megpróbálom megkérni. Nekünk meg felszívódott a védőnőnk. Pedig rendi volt, meg minden, de egy ideje nem nagyon jön. Vagy ahogy nagyobb a gyerek, egyre ritkábban kell nekik?

Betti
Rebeka fülét lőtték.

Na sziasztok!Kép

delice

Ági: 6 hetes korig kötelező nekik hetente menni, aztán egyre ritkábban. Valtinál még be-be nézett elég gyakran, de ALettánál mióta betöltötte a 6 hetet max. 2x volt. Kép
pedig a 2 ygerkőc teljesen más. Valtinak pl. simán leesett a köldöke, Alettáé vérzett. Hívtam is a dokit, de szerencsére minden OK volt.
pamacs

Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a koripálya száma?
Betti!
Nincs benne véletlenül a Miskolci Kalauzban?
El tudod küldeni smsben?
Köszi!
k
kriszta13

Ági!
Mi a gáz vele?
nekem is egy kicsit ragadós lett,de egy kis liszttel megolodttam!
Homeopátia:
Megkülönbözetünk alacsony, közepes és magas potenciát.
Alacsony potencia: TM, D2-D6, 5CH
Közepes potencia: D12,D30,9CH,15CH
Magas potencia: 30CH,200CH
D (decimailis)-potencia: 1:10 arányű higítás, 10* összerázás,
C (centesimalis)-potenca:1:100 arányú higítás, 10* összerázva.
A homeopátiában alkalmazott alapanyagok gyakran mérgezőek, ennélfogva erős hatással bírnak. A kiindulási anyagokat addig higítják, szakaszosan addig dörzsölik el (ásványi lelemk, fémek esetében,), vagy addig rázzák össze (folyékony alapanyagoknál,)míg a betegségokozó hatás át nem fordul gyógyító erővé.Ezt a higítási eljárást, amelynek sajátossága a szakaszos hígitás és ütverázás, nevezik potencírozásnak, illetve dinamizálásnak. a gyártási eljárás során a Német Homeopátis Gyögyszerkönyv irányelveit, előiratait követik.A potencírozás történhet ún. többüveges-eljárássla (minden egyes hígitáis fokhoz új edényt használnak), vagy ún. együveges-módszerrel (a gyógszerelőállítás ugyanabban az üvegben történik).
Kiindulási anyag:őstinkúta vagy ősdörzsölmény
- 1 rész ősanyag + 9 rész alkohol (etanol/víz vagy tejcukor (laktóz)
-intenzív összerázás vagy eldörzsölés,
-D1 potencia (1:10 arányú hígitás és 10* ütverázás történt)
-1 rész D1+9 rész alkohol (etanol/víz vagy tejcukor (laktóz)
- intenzív összerázás vagy eldörzsölés
-D2 poetnci ... stb.

Gáz ha nem mondták el, hogy hogyan kell kivenni!
Fordítsd meg a tubust. Forgassd el a kupakot. Emeld le a kupakot.
A bőrddel, a kezeddel nem érintkezhet! A kupakból öntsd a szádba,mivel a kezeden lévő krém, szappan vagy bármi módosíthatja a hatást!
A homeopátiás szerek a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel, ezért el kell szopogatni a szájban vagy a nyelvünk alá téve rövid időn belül elolvadnak.
Előtte és utána fél óráig nem szabad mentolosat enni, inni, fogat mosni! Élvezeti szereket is kerülni kell!

Most megyek Legózni!
Elképzelhetitek mi van itt!
1500 darab szana meg szét a szobában!
Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Anita!
Írtam emilt.

És akkor az igért kenyerek.
Fehér kenyér (680g)
víz: 1-1/8 mérőedény
sovány tejpor 2-1/2 EK
olaj 2-1/2 EK
cukor 2-1/4 EK
só 1-1/4 TK
fehér kenyérliszt (ők dundilisztből csinálják) 3 mérőedény
száraz élesztő 1-1/4 TK
Program: alapbeállítás
Ezt még nem csináltam meg, így nem tudok mondani róla semmit.

Olasz fűszerkenyér (ma csináltam meg, de már elfogyottKép Páromnak nagyon ízlik, bár egy kicsit édes szerinte - megjegyzem a Betti receptjében is csökkenteni kellett emiatt a cukor adagot) ebből egy fél kenyér lett nekünk.
víz 1-1/8 mérőedény
tejpor 2-1/2 EK
olaj 2-1/2 EK
cukor 2-1/4 EK
só 1-1/2 Tk
fehérkenyérliszt(szintén dundi, mi sima lisztből csináltuk, nem tudom mi a különbség) 3 mérőedény
majoranna, bazsalikom, kakukkfű 1-1/2 TK (mindegyikből)
száraz élesztő 1-1/4 TK
Alapbeállítás.

Ági!
Pizzatészta: 2 dl langyos cukros vízben megfuttatsz egy fél élesztőt (nem port) 10 percig, 30 dkg liszt, 1 EK olaj, 1 vagy 2 EK cukor. Ezeket össze, kinyújtod, tepsibe, rá a feltétet és én előmelegített sütőbe teszem. Kb 20 perc alatt megsül, de úgyis látod.

Na ennyire futotta. Puszika, Marika

marika

Sziasztok!

Még nem is mondtam nektek, hogy megkaptuk a papírt a bíróságról és 25-én tárgyalás. Már alig várom, hogy végre jogilag is rendezve legyen az Anita ittléte. Nyugodtabb lennék.Kép

Névnaposoknak (Attila, Marci) boldog névnapot kívánunk!

Kép

Látom a pizzatésztáról van szó. Nekem is van egy klassz tészta receptem, de a másik gépen van, az pedig most apa szerelő kezei között van. Ha újra üzemel, bemásolom nektek.
Viszont én is kérdeznék. 2 hónapja kaptam egy minipizza sütőt. Ahhoz nincs véletlenül valami jól bevált receptetek?

Melinda!
Tegnap reggel amikor Dóri felébredt, azt kérdezte, hogy ma is jönnek Tamaráék? Kép

Ditta!
Részvétem a mosógép csöve miatt.Kép
Nálunk úgy van elhelyezve, hogy még véletlenül se lehessen könnyen leakasztani a kádról, de abban már volt részem, hogy a felettünk lakóknál nem ilyen megoldás volt.Kép
A biztosító fizetett, de a bosszúság azért megvolt, mert előtte egy hónappal festettük a fürdőszobát.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Lányok!

Be állnék a fogorvoshoz járók klubjába.
Nagy nehezen elszántam magam hogy elmegyek az ügyeletre és mit hallok, hogy nincs éjszaka fogorvosi ügyelet.
Valaki tud mondani neken egy fogorvosi árlistát?

Ditta!

Mi a mosógép csövet a kád alatt vezettük el mert a párom hajlamos kirakni illetve elfelejti vissza rakni.

Magdi
lilien_csenge

SziasztokKép

MagdiKép
jajj..nekem tegnap előtt fejezték be a gyökérkezelést és be is tömték. A gyökerek egyenként 7.000 forintba kerültek volt.(nekem 3 gyökerű volt..) plusz a végső (fehér) tömés 6.000 ft. De ettől van olcsóbb is azért, csak nekem ez volt közel és ők tudtak gyorsan ellátni. Szóval 26.000 ft egy fog. Mostanában nem megyek szerintem...Kép

DittaKépKép
Marci ugyan ezt csinálta a múlt héten. 3 órán keresztül lapátoltam a vizet a fürdőszobában! Rohantuk az alattunk lakókoz, hogy beázott -e. Szerencsére nem! Úgyhogy teljesen átérzem akkori állapotodat!!!!
És nem, nem a rajzfilmből van a nevenKépKép Ezt a nevet még 6 évvel ezelőtt regisztráltam, azóta ezt használom. De már többen is kérdezték, hogy onnan van -e a nevemKép
És utólag én is puszikálom a nagyfiútKép

KataKép
Köszi a köszöntéstKép
És drukk a tárgyalásraKép

ÁgiKép
Igen, nálunk is ahogy nőtt Marci egyre ritkábban jött a védőnő. De ezt is mondta az elején, hogy ahogy nőnek a gyerkőcök, ritkábban fog jöbnni ha nincs baj, és nem problémás a gyerek. Már több hónapja nem is láttuk, pedig az enyém is nagyon rendes. Kép

BettiKép
Gratulálok a fogacskákhoz! Vannak új képeitek? Annyira kíváncsi vagyok a gyerekere mennyit nőttek! LégysziKép

PankaKép
Csodás a konyhád. Látom mindenkinek nagyon tetszik!
Beni pedig már kész férfi! A sérója tetszik a legjobbanKép

EmeseKép
Nagyon köszönjük!! Tegnap amúgy Marci is leesett az ágyról. De nagyon. És fejre. Csak a két lába kalimpált a levegőben..

Puszi a többieknek is: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda Kép
Marcinak :

Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Először is Boldog Névnapot Attilának és Marcinak!
Kép

Ági
Mi voltunk már az öt hónapos oltáson, hát majdnem engem kellett felmosni. Ahogy Pamacs írta korábban, mindkét popsijába adnak a gyereknek és hát iszonyú. Éjszaka be is lázasodott, pedig azonnal borogattuk és be is adtam a lázcsillapító kúpot előre. Beni sem szeret hason lenni, mi sem szoktattuk a hason alvásra sem, anyukám mindig mondja is, hogy kiskorában kellett volna hason altatni. Beni is mostanában iszonyú sokat felsír. Adok neki egy kis teát és visszaalszik vagy elkezd nevetni, azt hiszi, hogy reggel van. Mindig mondom neki, hogy még aludni kell, még mindenki alszik és akkor el is alszik, miközben simogatom.

Panka
Nagyon szép a konyhátok, további képeket is várunk. Nem nézetted meg a baba nemét? Vagy meglepinek akarjátok?

Nálunk is ritka, mint a fehér holló a védőnő. Eljön, h...e tanácsokat ad és elmegy, hát ennek nem sok értelme van.

Sziasztok

ZsuzsA
nzsuzsa

Sziasztok!

Csak beugrottam...

Koda!
Marcinak boldog névnapot kívánok!
Kép
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

KodaKép
Nem semmi a fogad!! Én is azért váltottam fogorvost, mert az magán, és a gyök. kez. 12000 Ft, nekem már ez is nagyon sok! Elmentem itt helyben a körzetihez, és betömött 4 fogamat, egyet gyökérkezelt, és mindent ingyen!!

Marcinak:
Kép
Boldog névnapot!

ÁgiKép
Igen, a tiédet!!
Írtam Kép-t!

KrisztaKép
Látom, te nagyon otthon vagy homeopátiában, mit tanácsolsz nátha esetén? A kisfiam már harmadjára náthás a télen, igaz más baja nincs, láz vagy ilyesmi! És ha akarok neki adni, magamtól is elkezdhetem, vagy keressünk fel előtte homeos dokit? Köszi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Elkezdheted Te is a kúrá, mivel ártani nem árt! Viszont a homeos orvos alkatilag meg tudja határozni, hogy melyik szer segít!
Mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert az általam használt szerek mindig segítenek!
Akkor jó egy szer azaz akkor hatásos ha az első pár napon felerősíti a tüneteket! A Ti esetetekben nátha tüneteit!
Amit ajánalni tudok az egy összetett szer. Inmunerősítő.Oscilloccinum, az ára 3 adag688-, 6 adag 827-. Ez megelőzésre és meggyógyításra is hatásos.
Náthára: Coryzalia áRa: 685-
A bírósággal szemben van egy patika! NAgyon jó fejek a patikusok! El is magyaráznak mindent!

A védőnők sajna nem egyformák! Én találkoztam itt olyannal is aki azt mondta, hogy nem ajánlja a homeos bogyókat mert nem ismeri!

A védőnői tapasztalataim egyébként pestiek! Mire Bence megszületett a 3. vn volt. Most úgy az 5-nél járunk!

Oltás:
Az a lényeg és ez minden szernél nagyon fontos, hogy Ti bízzatok a hatásában!
Ismeritek a Baba Patikát? A patikákban lehet kérni! Havonta jelenik meg és ingyenes!
Nagyon szeretem! Szóval a múlt évben volt egy nagyon jó cikk erről! sajna nem találom!
Szóval az volt a lényeg, hogy ha pozitív gondolatokkal adjuk oda a gyerkőcnek az orvosságot, ha mi magunk is hiszünk abban, hogy hatni fog akkor már megtettünk egy lépést a gyógyulás felé!
Tudom nehéz a sok-sok kudarc mellett hinni még, bízni a haátsban amikor még mindig folyik a kicsi orra, köhög, fáj a pocakja,de ilyenkor arra kell gondolni, hogy Nekik mi vagyunk a kapocs, a megoldás a fájdalommentes világba!
Nem egyformák a babák! Bence minden oltást úgy kapott meg, hogy a szúrás pillanatában mi nem voltunk bent a szobában! Ha jól emlékszem az oltás után 1-1,5 órával adtam be a kúpot és semmi! Még nyügi sem volt! Szükséges rossz! És ezt nekik érezni kell!

Marika!
A kenyér recepted hasonló az enyémhez. Annyi, hogy abban 2 fajta liszt van!
Nagyon magas és nagyon finom!

Ági, Marika!
A pizza szintén hasonló mint az enyém! Ági gépben csináltad?

Marci!
Nagyon-nagyon boldog névnapot!

k
kriszta13

Sziasztok!

Sikerült valami kórságot összeszednem. Fáj a fejem, a torkom. Remélem a gyerekeket megkíméli!

Kata, Melinda!
Megcsináltam a gumitortát. Miután összehasonlítottam a két receptet, megállapítottam, hogy nagy különbség nincs köztük. Mindenkinek ízlett, már alig van belőle. Csak én nem tudok enni, nem akar semmi lemenni a torkomon.

Koda!
Vannak képek, vannak. Csak éppen ki kellene válogatni és betenni az albumba. Július óta nem tettem be újat. Sajnos még a Matyi szülinapjáról semKép! De majd hamarosan! Csak most (sem) nem bírok foglalkozni vele. Pedig már a profilomban sem túl új a kép, kb. 9 hónapos!

Megyek, utána nézek a teámnak. Aztán hátha hagynak pihenni!!!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Megvolt tegnap a névnapozás, ma úgy ahogy sikerült kipihenni magam.Kép Ide tettem fel néhány tegnapi fotót. Anyósomtól a végén már majdnem falramásztam, minden második szava az volt Benihez, hogy "okosan", "okos legyél". De ők legalább eljöttek nem úgy, mint anyukámék.Kép
Örülök, hogy nektek is tetszik a konyhám, én terveztem.Kép

KodaKép
Marcinak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

MarikaKép
Az a 3 vizsga már nem is olyan sok. Persze attól is függ, hogy mi az a 3.Kép
Arra a dvdre én is igényt tarthatnék?

KrisztaKép
Akkor holnap találkozunk.Kép
És miből kell felvételizni? Hátha nem olyan lehetetlen a dolog.
Ovi igaz, hogy még nálunk nem nagyon aktuális, de én is ha megyek valamerre állandóan az ovikat figyelem, hogy melyik lenne jó nekünk.Kép De eddig még teljesen tanácstalan vagyok, úgyhogy hajrá, találj valami jó helyet. Bár ma Lacitól megkaptam, hogy nem mindegy hogy melyikbe jár?

Betti, DittaKép
Azért én nem reménykedek annyira, hogy olyan gyorsan fog menni a szobatisztaság, bár ki tudja, legfeljebb kellemes meglepetés lesz.Kép A pisit még nem mondja, de ma rájöttem, hogy neki az is kakaKép, mert ma du. szaladt a bilihez, hogy kaka, ráültettem és belepisilt.Kép

ÁgiKép
Bogyókról már Kriszta mindent leírt, ráadásul teljesen szakszerűenKép
Én nem próbáltam egyiket sem, nekem szerencsére nem kellett semmi csodaszer. Laktoherbből ittam az elején 2-3 csészével, de azóta is ott porosodik a polcon. Ha úgy éreztem, hogy egy kicsit szaporítani kéne, akkor jött a birsalmalé, nagyon tuti. Az több ismerősömnél is bejött.

KataKép
25.-e már nincs olyan messze. Megy a drukk, hogy minden rendben legyen.Kép

KodaKép
Hú, te jó drága fogorvoshoz jársz. De aki megengedheti magánakKép

ZsuzsaKép
A 12. heti uh-on még nem mutatta meg, hogy mi van a lába közt, az AFP-s uh-on olyan bunkó volt a doki, hogy inkább rá sem kérdeztem. A következő hivatalos uh majd csak febr. közepén lesz, de ha minden összejön pénteken megyek barátnőmhöz potyauh-ra, hátha akkor kiderül a titok.Kép

BettiKép
Holnapra kúráld ki magad gyorsan.Kép

És ha már Marika nem akar pletyuzni megteszem én.Kép Dodusék jól vannak, a jövőhétre ígérik nekik a netet. Azt írta, hogy a kicsi egy tündér, csak akkor sír ha éhes, ha tele a poci alszik. Éjszaka 2× kel. A tejcsi még kevés, fejés akció most indul.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Gyönyörq a pocak és persze az is aki már kibújt belQlle.Nem is tudom mikor vész ki egy nQbQl az anyaság utáni vágy .X kor után már gondolom, hogy igen.Panka, "csak okosan" vigyázz azokra a lurkókra.Kép

Ovoda!
Sokan azt mondják tényleg mindeggy, de azért az én kislányom sem a legközelebbibe jár, pedig mennyivel könnyebb lenne csak átszaladni vele.
Tamara a Belvárosi oviba jár és Olivér is oda fog, mi már megmelegedtünk ott.Nem írok itt most róla véleményt, de akit érdekel szivesen küldök mélt .

Betti!
Tessék gyorsan meggyógyulni, és várjuk az új képeket.

Kata!
Dóri pont olyan tüneményes szeretnivaló kiscsaj mint azt elképzeltem.Pusziljuk.

Van mégegyfincsi sütireceptem, késQbb jön.

Koda!
Marcinak boldog névnapot!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Gyógyulás nem megy. Reggel lázas voltam. Nem olyan vészes, csak az izmaim fájnak mindenfelé, meg a fejem.

Kriszta!
Próbáltalak felhívni! Nem megyünkKép! Pedig Gerdának olyan jó lenne. Majd a jövő héten. El bírnék menni, csak nagyon fertőzök. Gondolom. Ugyanis visszagondoltam, és tudom kitől kaptam el és mikor. És túl közvetlen kontaktusba nem kerültünk. Hát innen gondolom, hogy nagyon könnyen fertőzhetek én is. Úgyhogy karantén.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!++++++++++++++++++++++

Íme a recept:
JOGHÚRTTORTA
8 dl gyümölcsjoghurt v. sima(nekem inkább a sima)
Ha gy. joghourtból készül akkor 10 evQkanál cokrot tegyünk bele.Ha gy. joghurt akkor kevesebbet, kóstolgassuk!25 g zselatinnal a joghurtot összekeverem, meglangyosítom.4 DL TEJSZÍNT2 CS VANíliáscukorral kemény habbá verek, ha kihült a joghurtos masszához keverem.Majd gyümölcsot teszek bele.Kivajazott formába teszem, hütöm.Jó étvágyat!(csak rá ne szokjatok!Kép )

Melinda
adnilem

Melinda!

KösziKép! Ilyesmit már csináltam régebben, tényleg nagyon finom. Mostanában miért nem szoktam? Lassan Gerdának is jó lenne. Amit ki akarok próbálni: valamilyen darált kekszes alapot neki. Darált keksz, tej, vaj. Szóval valami olyasmit alá, mint a keksztekercs, csak kávé nélkül. Valahol olvastam, azóta izgat, csak olyan macerás...
Találtál már virágkötő tanfolyamot. Szerintem a munkaügyi központban van. Meg szokott lenni valamelyik művelődési házban is. Talán az ifjúságiban, ősszel szokták kiplakátolni. Meg az ELO-nál is van, de az nem elég, még kell utána konzultációra járni és vizsgázni a munkaügyi központban. Talán.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok! BUÉK mindenkinek, remélem szépen teltek az ünnepek és mindnyájan egészségesek vagytok, jól érzitek magatokat!Kép Én voltam 4D-s uh-n, nagyon klassz volt, a babuci folyamatosan mozgott, az orrát fogta, a kezét cumilta, a lábait mutogattaKép) Már elkezdtük a 23. hetet, és kiderült, legalábbis az orvos szerint, hogy fiú lesz. MátéKép Kislánynak gondoltam, és mikor megtudtam, hogy kisfiú ledöbbentem, de két pillanattal utána már elmúlt a döbbenet, ahogy megláttam az uh-n, hogy hozzámbújik és úgy próbál elaludni, megkönnyeztem. Imádom!
Puszi nektek!

Sylke
sylke

Sziasztok!

Panka!
Azta mekkora a pocakod!Bizti csak egy baby van benne!Nem akartam hinni a szememnek!Karácsony előtt amikor összefutottunk a Spárban még csak domborodott!
Gratula Beninek,nagyon ügyi!Máté kb. 2 másodpercig hajlandó ülni a bilin.Nekünk ez még nagyon odébb van!

Attilának és Marcinak Boldog Névnapot!
Kép

Marika!
Mail ment!

Sylke!
Sose bánd,hogy fiú,ugyanis ők még anyásabbak!Ahogy az én kicsi Mátém tud simogatni,és becézni,hogy drágám,meg kicsikém,már nem is bánom,hogy 2 fiam van!Ádi már nem olyan puszilkódós,hiszen mindjárt 4 éves nagyfiú,de számtalanszor elmondja,hogy anya szertlek!És ez a leg fontosabb!

Magdi!
Viki baba hogy van?

Betti!
Gyors gyógyulást kívánunk!

Kriszta!
Mi is a Belvárosiba hordjuk Ádit,és elégedettek vagyunk!Ádi nagyon szereti az ovónéniket,és ez is nagyon fontos szempont!

Anita
kacajka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?