Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
Az volna az igazi, de még nem merem.Kép

Melinda
adnilem

Melinda!

Én eleinte egyedül vágtam neki a városnak, mert a szükség rávitt, ui az egyetemre el kellett valahogy mennem. Ilyenkor szinte végigautóztam az egész város (a Metrótól az egyetemig), aztán 2-3 ilyen túra után már magam mellé vettem a gyereket isKép Most meg már én követelem, hogy hagyják itthon a kocsit nekemKép
Próbáld meg kikerülni a nagy forgalmat, ismerd meg a város, hol mire számíthatsz, aztán belevághatsz akár délután 4 felé isKép Fog az menni hidd elKép

Marika

marika

Kbetti!
Az albumom:http://babanet.hu/album/main.php?album=3248
Nem sikerül a melléklet feltöltése. Ki tud segiteni?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!
Jelentem tegnap végre meglett az államvizsgám. Ezután gyakrabban tudok jönni.csak a holnapi oltáson legyünk még túl, aztán szeptemberig semmi.
Kriszta
pamacs

Pamacs!

GRATULÁLOK NEKED!
neva

Anita!
Kulcstartó készül! Kép

Csajok!
Tegnap megvolt a fQpróba(mi van az Qzike betqmmel?)egyedül vezettem, még el is tévedtem(rosszul sávoltam), de megoldottam gond nélkül.
Dicsérjetek meg egy kicsit, olyan jólesne a lelkemnek.Kép Kép
Szóval nagylányosan voltam tegnap egy baráznQmmel moziban, a Brigite Jones filmet néztük meg, jó kis vidám csajos film volt.Kép

Melinda
adnilem

Pamacs!
GratulálokKép Most mi lettél? (Biztosan írtad, csak elkerülte a figyelmemetKép)

MelindaKép!
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább. Minél többet gyakorolsz, annál jobban fog menni.Kép

BúzaszemKép
Kukucskáltam az albumodba. Gyönyörű lesz a bébiKép

Marika

marika

Pamacs!
Minden elismerésem a Tiéd!1000000... Gratula!

Melinda!
Nagyon-nagyon ügyes vagy!
A gyakorlat.... Én indítottam rá párszorKép, nem tudtam az emelkedőn a kuplungos csak a kézifékes elindulást! Szóval csak nyugdtan! Hajrá! Hajrá! Nagyon ügyi vagy!!!!

Marika!
Most egy kicsit nagyon nem megy a dolog! Nekünk nem jelezte senki, hogy szeretnének Szikszón járni! Te tudsz valamit, hogy többen lennének?
Hogy vagytok? Mi újság van veletek?

Kedves Mindenki!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Dec. 5-n szervezünk egy Mikulás Családi Napot, a mi korosztályű gyerkceinknek!
Van valami kívánságotok a programot illetően?
Előre is köszi!

BEtti!
Levél ment! MEgkaptad?
k
kriszta13

Sziasztok!

Köszi a gratulákat. Közgazdász lettem.

Melinda: ügyi vagy. csak így tovább. legközelebb már a gyerkőcöt is viheted. Kép
már én is voltam autókázni 2 gyerekkel. Kép
pamacs

Sziasztok!

Nekem már megint kevés a nap 24 órája mindenre.Kép

Sylke!
Utólag is Boldog névnapot! Kép

Pamacs!
Kép

Melinda!
Ha a topicomra gondoltál, akkor nem! Sőt!Kép Örülök neki!Kép
A vezetéssel kapcsolatban pedig: Kép
Csak így tovább! Ez már egy hatalmas lépés, hogy kinőtted a párodat és egyedül szeretnéd megpróbálni.Kép Persze azért ha rám hallgatsz, inkább délelőtt próbálgatsz kocsikázni. Reggel és délután olyan forgalom van, hogy gyakorolnod jobb délelőtt.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Lányok, lányok!!
Ma a gyerekekkel voltam kocsival a Corába és majd kiugrok a bQrömbQlMindenkinek köszi a biztatást.

Pamacs!
Ezer gratula!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Pamacs, gratulálok a diplomához! Nagyon ügyes vagy!Kép

Melinda, Neked is szívből gratulálok, nagyon ügyes vagy, csak így tovább! Gyakorolj szorgosan!Kép

Szia Kata! De rég jártál itt!Kép Azért jössz gyakrabban?

Mi jól vagyunk, a keddi NST is jó lett, semmi gond. A hétvégére nagy hidegfront van kilátásban, ezt szeretném megúszni, mert ilyenkor mindig nagyon sokan szülnek.Kép Még 17 nap, a maival együtt!Kép Majd szorítsatok lécci, ha itt az idő!

További szép napot és kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Csütörtökön voltunk a kicsivel a gyerekorvosnál, mivel 1 éves lesz. Megdicsérte, hogy szép fejlett, a szopihoz meg külön gratulált. 10600 gramm a legényke. Szóval dagadt a mellem, hogy egészséges, mint a makk, erre másnapra tiszta takony lett!KépKép Pedig már régen volt beteg. Lehet, hogy a rendelőben kapta el, ugyanis 1,5 órát várakoztunk. Utána meg ugye le kellett vetkőtetni a méréshez. És amin teljesen kiakadtam, hogy egy légtérben várakoztak a csecsemőkkel, gyerekekkel az anyukák, a többi ilyen-olyan beteggel! felháborító! Nem csodálkozok, hogy tiszta takony lett! Szegénykém éjszaka is alig aludt, pedig szívattam, cseppentettem az orrába.

DodusKép
Örülök, hogy jól vagy, használd ki ezt a bő 2 hetet! Olvasgass, videózz, szóval engedd el magad! Mostmár nagy baj nem lehet, bármikor szülsz is!Kép Úgy értem, már nem lesz koraszülött!

PamacsKép
Én is gratulálok! Ahogy írtad, eszembe jutott az én vizsgám is. Gondolom, az új épületben volt. Én is nov. 20-án voltam, egy keddi napon! Emlékszem, nagyon izgultam! De ki nem, ilyen esetben! Nyelvvizsga?

MelindaKép
Hát én is azért húzom-halasztom ezt a jogsit, mert eléggé félős vagyok! Jó neked, hogy már próbálkozol! Fog az menni!

MarikaKép
Igyekszem ma írni!

PankaKép
Renoválás hogy halad? Jöhetnél már!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztoK
Csak tegnap találtam Rátok a neten, és szeretnék csatlakozni, ha befogadtok még újakat is!
Én is miskolci vagyok és kisbabát várok, jelenleg a 28. hétben vagyok. Nem vagyok egészen kezdő, inkább újra kezdő. Ugyanis van már egy nagy fiam, aki jelenleg a Miskolci Egyetem első éves hallgatója, vagyis már lassan-lassan 19. Úgy néz ki, hogy megint fiam lesz, uh.on még nem látták, de a korom miatt magzatvíz vizsgálatra kellett mennem Debrecenbe, és a kromoszómákból egyértelműen kiderül a baba neme. Nem dolgozom szinte a kezdetektől fogva, nem azért, mert valami probléma van, hanem csak egyszerűen így alakult. Amúgy tanár vagyok.
Jó lenne hasonló cipőben járókkal dumálgatni, ha már van net, és ha egyáltalán szóba álltok ilyen "vén motorossal"!?! Kép? Kép!
Megpróbálok a régebbi leveleitekből tájékozódni Rólatok, ha lehet, de szívesen vennék egy kis összefoglalót, hogy ki hol tart. Persze csak akkor, ha "van rám igény"!
Üdvözlök Mindenkit és reménykedve várom a jelentkezéseteket: Andrea
ania62

Kedves Andrea!
Szeretettel köszöntelek a topicban, gyere gyakran, meglátod jó kis hely ez.
Gratulálok a fiaidhoz, kicsihez és nagyhoz.
A topicunkban itt-ott találsz táblázatot, ebbQl sok mindent megtudhatsz rólunk.
Van olyan is akinek hasonló nagy gyereke van, és kismamák is vannak.

Melinda
adnilem

HIKép

Ditta!
Sajnálom, hogy gyerkőc megfázott, taknyolás eltart majd jó sokáigKép Azért gyógyuljatok megKép

Dodus!
Pihizz sokat, nemsokára nem lesz annyi időd. Bár biztosan szuper és rendes fiú lesz a kis pocaklakóKép

Andrea!
Üdv közöttünk. Biztosan sikerül behozni a "lemaradást", de előbb utóbb tisztába leszel mindenkivelKép Nekem egy 20 hónapos körüli lányom vanKép (Dorka, kép a profilban) és én is tanár vagyokKép
Nagy fiad mit tanul? Képek?
Panka a táblázatfelelős, de majd jön biztosan nemsokára (ugye Panka?Kép), addig felrakom a legutolsótKép

Kép

Pá, Marika

marika

Sziasztok!

Melinda!
Gratula a gyerkőcökkel való kocsikázáshoz!Kép

Dodus!
Vagyok én itt minden nap, de sokszor csak olvasni van időm. Valahogy kevés mostanában a nap 24 órája mindenre.Kép
Neked viszont nagyon szorítok!Kép Gondolom nagyon szeretnéd már a karodban tartani a picurkádat.Kép
Nem mindenkinek hoz ám ilyen szép ajándékot a Télapó...Kép

Ditta!
Szegény kisfiadat annyira sajnálom. Tényleg nem semmi, hogy egy légtérben vannak a betegek a tanácsadásra várókkal.Kép

Andrea!
Üdv Neked itt!Kép
Jó nagy korkülönbség lesz a két gyerkőcöd között.Kép
Nálam is hasonló a helyzet (a nagy és a kicsi között 15 év van), csak nekem a pici a második házasságomból van.
Én is jártam Debrecenbe, bár én akkor voltam 35 amikor terhes lettem, de inkább eljártunk oda, nehogy gond legyen. Valahogy nekem megnyugtató volt, hogy olyan emberek is látják a babát, akiknek a szeme sokkal jobban ki van finomulva mindenféle rendellenesség észrevételére.
Amikor itt Miskolcon voltam UH-on és nem volt velem a dokim, nekem olyan futószalagszerűnek tünt minden egyes UH.
"Vén motoros"?Kép Tudod milyen öröm ez nekem?Kép Nem én vagyok a legvénebb...Kép
Húúúúúúúúúúúú, ez most nagyon rosszmájúan hanzott, nem?Kép Pedig nem annak szántam, csak tényleg nagyon örülök Neked.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Melinda!

Olivérnek Nagyon Boldog Névnapot
Kép

Kata!
De jó, hogy írtálKép Már kezdtél hiányozniKép
Olvastam a másik topicot is. Nekem az vált be, hogy én viszem és ott aludt anyóséknál. Először délelőtt vittem le egy déli alvásra, és ott is hagytam, még játszottak, aztán a szokott időben ebéd és alvás, amikor lagziba mentünk, akkor is megmondtam mi az esti menet és otthagytunk, ő vacsiztatta, fürdette, fektette le... Hajnalban amikor felriadt nem követelt, mert tudta, hogy nem itthon van. Mondjuk Dorka még kisebb (bár ez nem tudom számít-eKép)

Pá, Marika

marika

Kata!
Hasonló cipőben járok mint te, nem nagyon volt időm, és energiám írogatni, csak olvasgattam.
Az UH-ról leírtakkal teljesen egyetértek, a nagyüzemi futószalagos termelés sem lehet lélektelenebb. Kép

Melinda!
Gratulálok a vezetéshez, nagyon bátor vagy! Kép Sok sikert és balesetmentes közlekedést kívánok neked!
Ezek szerint már nem nagyon fogunk összefutni a megállóban....

Andrea!
Üdv közöttünk! Igazából akkor neked nem is 2 gyereked lesz, hanem 1 felnőtt + 1 gyerek.
Biztos fog tudni segíteni a nagyfiad, és legalább megszokja a kisbaba ellátását, neki eztán már könnyebb lesz a sajátjával.
Nekem egy 1,5 éves kisfiam van, a neve Ádám.

Ditta!
Elképesztő, hogy a tanácsadás így van megszervezve. Nálunk a védőnő elmondta jó előre, hogy beteg gyerekkel be nem menjünk tanácsadásra, csakis a külön orvosi rendelőbe.
Gyógyuljatok meg hamar!Mégsem lehet az 1 éves szülinapot ágyban tölteni!!!! Kép
Most láttam csak, hogy a kisfiad 23-i, én 24-én születtem (csak sajnos az év nem egyezik, pedig de jó lenne 1 évesnek lenni).

Dodus!
Hát közeleg a nagy nap! Én szorítok neked, de ha ez mégsem elég, mostmár akkor sincs baj. Felkészültél? (Hülye kérdés, mert erre nem nagyon lehet, hiába olvasol könyveket, meg halgatod mások beszámolóját, ez akkor is egy nagyon különös élmény lesz, sok sok meglepetéssel.)

Pamacs!
Gratulálok a diplomádhoz!

Zsuzsa!
Örülök, hogy összefutottunk múltkor. Sajnos a hörgéssel kapcsolatban nem tudok segíteni, de ha megkérdeztek még egy orvost, az biztos nem árt.
Ha túl leszel a vizsgákon, várom, hogy feljöjjetek.

Betti, Kriszta!
Remélem, hogy hétfőn végre találkozhatunk, mert az elmúlt heteket Ádi betegsége és családi problémák miatt ki kellett hagynunk!

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!
Örülök, hogy máris kaptam Tőletek üzeneteket!!! Kép Átböngésztem a táblázatot is! Néhányan a közelemben lakhattok, mivel én is Győri kapuban lakom, mondhatni időtlen idők óta! Nálunk az a szerencsés -illetve őszintén megmondva néha nem is olyan szerencsés - helyzet állt elő, hogy én a szüleimmel lakom egy házban, ráadásul egy emeleten is, de más lakásban. Ennek rengeteg előnye van, de persze akadnak kényes pontok is. Én szívesen élek így, de meg kell ezt az életformát is tanulni, és ki kell építeni bizonyos szabályokat, ha sikerül.

Kedves Melinda!
Kösz a gratulációt a gyerekeimhez, így látatlanban is! Én is üdvözlöm a "nagylányod" és a fiadat! Gondolom, ha otthon vannak mindketten, lehet zsivaly a házban!! Kép
A nagyfiam tényleg nagyon klassz srác, igazi kaland volt vele eddig az élet, de tényleg!!! Pont olyan lett, amilyen gyereket mindig szerettem volna!!! A kicsit persze nagyon várom, de most még el sem tudom képzelni, hogy egy másik gyereket is lehet-e ennyire szeretni. A többgyerekes tapasztaltabb mamák persze azt mondják, hogy igen, és azért a szívem mélyén én is tudom, hogy így lesz, de most még nem tudom elképzelni! De úgy gondolom ez természetes.

Szia Marika!
Köszi a táblázatot! A kis Dorka tündéri, a neve is tettszik! Gratulálok hozzá! Te milyen szakos vagy? Én "csak" németes vagyok, itt végeztem a Miskolci Egyetemen. Ha te sem dolgozol nem aggódsz, hogy elfelejted a dolgokat, amíg itthon vagy? Annyira azért nem nyomaszt, mert jelenleg nagyon nem hiányzik a suli -inkább néhány kollégámat hiányolom -de már most tapasztalom, hogy lassabban jönnek elő a dolgok, mint régen!!
A fiamat Ádámnak hívják, igazi rocker (hosszú haj, fekete szerkó, basszgitáros , de amúgy állati jó fej, irigylem is a barátnőjét, hogy ilyen klassz hapsija van Kép Kép ) Amúgy gépész karon van műszaki menedzser lesz, bár én igazán nem is tudom, mi az! Ő nézte ki magának, és eléggé élvezi is. Az igaz, hogy az összes ZHt először egyesre írta, de azóta már a többit mindig jobbra, mert azt mindta rájött, hogy hogyan kell!

Kata!
Én is nagyon örülök Neked!!! Én nem bánom igazából, hogy ilyen "öreg" vagyok, mert tényleg nem látszik rajtam szerencsére, a nagyimtól örökölhettem, aki 90 éves, de 60-70nek néz ki, még a haja sem ősz teljesen! A terhességem legjobb poénja az, hogy amikor megkérdezik hanyadik szülésem lesz, utána a következő kérdés mindig így hangzik: és a nagyobbik baba mennyi idős? Erre persze nagyon vicces a válasz, hogy lassan 19, pedig ez az igazság! Amikor a környezetemben tudatosult az állapotom, mindenkinek az volt az első kérdése: hány éves is vagy tulajdonképpen? A fiaimnak nálam is más a papájuk persze, a mai világ már csak ilyen!! Neked a legnagyobb hogyan fogadta az új jövevényt? Mit szólt hozzá a megszületése előtt? És azután? Bár lehet, hogy a lányoknál más a helyzet! Szép nevei vannak a lányaidnak! Nekem is két húgom van, úgy hívnak minket a családban, hogy a három grácia!

Emese!
Az én nagyfiamat is Ádámnak hívják, mert annak idején az első férfi volt a családban (leszámítva a papákat persze Kép ) Nem tudom mennyire fog majd segíteni, mert most nagyon elzárkózik a dologtól, nincs elragadtatva a kistestvértől! De ha majd meglátja, biztos másként fog reagálni! Az unokatesói mind kisebbek, mint ő, és annyira szereti őket, és tud is velük bánni. Gyakran én is eljátszadozom a gondolattal, hogy az unokám és a gyerekem közt nem sok korkülönbség lesz!! Kép

Pamacs!
Én is gratulálok a diplomádhoz! Igazán tisztellek, mert nekem is van még néhány vizsgám, no meg a szakdoga, és hiába vagyok itthon, semmi kedvem hozzálátni!
ania62

Sziasztok!

Kitört nálunk is a takonykór. Mindig azt gondolom, ettől több és sűrűbb már nem jöhet. De jönKép. Matyi már javul, holnap viszem oviba. Múlt héten csütörtökön és pénteken nem ment. Talán Gerdánál is elértük a csúcspontot (vagy mélypontot?).

Dodus!
Írok, ha megtudtam valamit. A kenyeret összerakni kb. 15 perc. Szerintem próbáld meg, ha közben el kell menned szülni, a gép a végén úgyis kikapcsol magátólKép. Francia program mindegyiken szokott lenni, csak esetleg nem így írják. A lényeg, hogy majdnem 4 óra legyen. Én eddig akárhány gépet láttam, nagyjából ugyanaz volt mindegyiken.

Melinda!
Gratulálok, csak így tovább. Az oviba is kocsival jártok már?

Andrea!
Gratulálok a fiaidhoz. Erre mondják, hogy nem két gyereked lesz, hanem kétszer egy. Készülni mindenesetre biztos úgy kell rá, mint az elsőre, nem? Úgy értem, például vásárolgatni.
Milyen vizsgád van? Tanulsz valahol?

Pamacs!
Neked is gratulálok az államvizsgához!

Emese, Kriszta!
Nem megyünk holnap. Eléggé fertőzőek lehetünk, inkább kihagyjuk.

Kriszta!
Mailt megkaptam. Még nem tudtam megnézni, nem engednek a géphez egy pár napja a gyerekeim. Gerda mostanában aludni sem akar, úgyhogy az éjszaka is kiesett. Holnap már lesz időm, míg Matyi az oviban lesz és Gerda alszik.

Ditta!
Gyógyuljatok meg hamarKép! Át tudom érezni a helyzetet.
Nálunk külön van a tanácsadás. Külön időpontban, de nem külön helyen. A betegek rendszeresen odajönnek tanácsadáskor, mert hogy akkor hamarabb sorra kerülnek talán?Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

Én is előkerültem!
De nem nagyon volt erőm írni. Nem voltam jól, ez a pánikbetegség kijött rajtam, és volt hogy már majdnem a mentőt hivattam Gáborral...Volt, hogy éjszaka lettem rosszul. Ráadásul kitörtem a bal lábam kisujját..Se menni, se feküdni..
Aztán a herpesz mellet Marci lefejelte a számat. Természetesen kirepedt és ömlött a vér belőle. Mire begyógyult, megint lefejelt véletlenül, megint kirepedt ugyan ott..Remélem kimagyaráztam magamKép
Most már jobban vagyok..kop-kop.

AndreaKép vagy inkább Andi?Kép
Üdvözöllek és nagyon-nagyon sok boldogságot a kis jövevényhez! De legjobban sok egészséget kívánokKép
Nekem egy 1,5 éves kisfiam van, Marcell. (Marci) Én Emesével szültem együtt,egy korteremben is voltunk és ráadásul itt laknak szembe velünk. Sajnos a fiúk nem jönnek ki túl jól..Kép Hátha jobb lesz, ha nagyobban lesznek.
Te sem laksz túl messz tőlünkKép Mi közvetlenül a Hermann Gimi mellet lakunk!

BettiKép
A változatosság kedvéért Marci is elkezdett taknyolni tegnap..Mióta ilyen rossz az idő, folyamatosan taknyos. Látom ti is jól vagytok....

MarikaKép
Átvetted Panka munkáját?Kép Látom most te raktad be a táblázatotKép

DittaKép
Nem is mondok semmit....Ti is hasonló cipőben. Csak tudnám, hogy marci hol fázott meg. Úgy látszik elég nekik egy kis hideg is.

DodusKép
Húúú....már csak pár nap! Már nagyon várom a képeketKép Addig tényleg pihenj, mert utána..én ezen csak röhögtem, mikor ezt mondták nekem is..Most már nem röhögök rajtaKép

MelindaKép
Örülök, hogy első családos utad ilyen remekül sikerült!Kép

PamacsKép
Természetesen én is gratulálok!
és az oltás? Hogy sikerült?

Forgi?????? Zsuzsa???????????? Delice??????

Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Autókázni járunk, csak sajna nem oviba, de megyei kórházba(gégészetre), Corába, szóval beindultam.Hát, a kórházba bementem parkolni, de az sem volt egyszerq(nekem).Tamara köhög, ahogy Q mondja, nem beteg, csak köhög, de tényleg semmi baja nincs az égvilágon-hála Istennek-csak köhög, de azt elég csúnyán, úgyhogy ma voltunk vissza a gégészeten, még a héten nem megy oviba.
Az igazság az, hogy unja itthon magát.

Marika!
Köszönöm(jük) a névnapi köszöntQt, megmutattam az illetékesnek.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

A reggeli NST ismét jó lett, bár a bébi nem akart olyan aktív lenni, mint az előző kettőnél. Most már csütörtökön megyünk legközelebb. Ma vagyunk 39+0, ahogy itt a BN-en szokták írni.Kép

Andi, üdv a körünkben, gyere bátran, írj sokat és ha van képed, mutasd meg lécci!

Marika, a Jóisten szóljon belőled, mármint, hogy jó gyerek lesz a kis Lóri.Kép Igyekszem pihenni, szerencsére jól alszom, szóval semmi bajom, csak néha útban van a pocak.Kép

Koda, ugye már jobban vagy? Első vasárnap is voltál az új konyhádhoz "turkálni" szépségeket? Tényleg, hogy áll a konyha?

Kata, bizony, nekünk csodás kis ajándékot fog hozni a Télapó, főleg ha tényleg akkor születik meg.Kép Miket szalvétázol mostanában? Én is csináltam most pár képet a gyerekszobába.

Betti, köszi, ha megkérdezed. Tesómnak ma kellett visszamenni, ma tudnak konkrétumot mondani neki. Remélem valami jó hírrel tud majd szolgálni.

Emese, múltkor láttalak Titeket az Obiban, csak messziről, így köszönni sem tudtam. Felkészülni? Hát, készülök, de ahogy Te is írtad, erre nem lehet, szerintem sem.Kép De reméljük a legjobbakat.

Melinda, Olivérnek boldog névnapot kívánok én is!Kép

Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok! (És hol van még az influenza járvány!)

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Drága, jó Jánosom is december 6.án született sok-sok évvel ezelQtt! Kép
Most mondja meg valaki, hogy mi a baj bizonyos betqimmel, de csak itt a Babaneten? Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Nincs kedve a kismamák közül valakinek terhes tornára járni? Hétfőn és csütörtökön 10-től van a Sissy kondiszalonban. Én járok már egy ideje és nagyon jó. Csak a teremért kell fizeni alkalmanként 120 forintot, a többi TBre megy! Ma is voltam, volt ott olyan kismama, aki holnapra vak kiírva szülni, de ma még vígan tornázott!! Kép

Betti!
Én is úgy gondolom, hogy két egykém lesz! A készülődést azért is nagyon élvezem, mert amikor a fiam született még nem volt ilyen sok klassz holmi, mint most! Azért maradt róla egy-két cucc, de nem ruha, hanem pl. a kis ágyneműje került elő a húgomtól, aminek a nosztalgia miatt is nagyon örültem. A kombi kiságya is üzemel még, de szintén a húgomnál Nyíregyházán, ám nem hozzuk haza, mert ők már átalakították heverőnek, és nem akarom őket felforgatni. Viszont kapok kiságyat és pelenkázót az egyik munkatársnőmtől, aki egyben a barátnőm is.
A tanulmányaimról csak annyit, hogy a Miskolci Egyetemen végeztem német szakon, és ez most már kevés a felsőfofú érettségiztetéshez, így el kell végeznem az egyetemi kiegészítőt. Piliscsabára járok, azért oda, mert ott két év alatt el lehet végezni, máshol három alatt. Két évig minden héten fel kellett utazni oda, és mivel a tanítás 1/2 9-kor kezdődött a hajnali 3.50-es!!!!! vonattal mentem, és csak a 7-es ICvel tudtam jönni este, ha elértem!Horror! De ott kellett lenni, mert állandóan katalógus volt, és ha háromnál többet hiányoztál, nem engedtek vizsgázni. Azonban nem tudtam elvégezni két év alatt, most már "túlfutó" vagyok, feljárnom nem kell, "csak" az elmaradt vizsgákat letenni.Az az egy vígasztal, hogy csak öten tudták megcsinálni a csoportunkból két év alatt, de nekik nincs családjuk. Én szerettem tanulni, de ezt olyan keservesen csinálom, és annyi kudarc élménnyel jár, hogy alig bírom elhitetni magammal, hogy nem vagyok teljesen hülye! Csak olyan dolgot tanulunk, aminek a munkámban semmi hasznát nem tudom venni,sokkal több idő kellene az "elmélyüléshez", de nekem semmi más motivációm nincs, mint az, hogy szeretnék megmaradni a munkahelyemen, és ennek ez az ára!!

Koda!
Köszi a jókívánságokat!Én is a Semmelweisben szültem és ott is fogok, Ónodinál. Ádámot nem nála szültem, hanem az apukámnál, aki nőgyógyász, de már nem dolgozik, itthon van nyugállományban. Azért is izgulok egy kicsit a mostani szülés miatt, mert apuval olyan egyszerűnek tünt minden, és most ez hiányzik nekem. Pl.: nálam reggel nyolckor folyt el annak idején a magzatvíz, de nem mentünk be a kórházba, hanem apa haza hozott egy szívhang vizsgáló kis készüléket, no meg gumikesztyűket, és csak este 1/2 11-kor mentünk be, Ádám pedig éjfél után 10 perccel meg is született. Itthon sem voltak fájásaim, csak összehúzódások, így az egész után kicsit "csalódott" voltam, mert sokkal szörnyebbre számítottam. Most, ha a forgatókönyv esetleg ugyanaz lenne, nem mernék itthon maradni, hanem bemennék a kórházba, és azért az sokkal rosszabb lenne!
Azon ne bánkódj, hogy a gyerekeitek nem jönnek ki jól egymással, még picik, nincs itt az együtt játszás ideje. A fiamnak is van egy barátja itt a házban, együtt nőttek fel, és különböző korszakok voltak a kapcsolatukban. Most "vén fejjel" jönnek ki a legjobban!!

Dodus!

Vannak képeim, majd előkotorászom őket! Most új gépünk van és még nem igazán vagyok profi a kezelésében, de majd a nagyfiam segít, és felteszünk néhány képet!
Nem is tudom, hogy jó vagy rossz Neked, hogy már csak ennyi van hátra! Az első gyerekemnél alig vártam, hogy megszülessen, a mostaninál valahogy sokkal jobban értékelem az itthon tölthető nyugis időszakot, és úgy érzem, hogy túl gyorsan telik az idő!! Meg valahogy még mindig nem tudom elhinni, hogy gyerekem lesz! Pedig már jó nagy a hasam és állandóan mocorog is! Amikor fiatalabb voltam, valahogy természetesnek tünt, hogy gyerekem lesz,akkor ez volt a következő logikus lépés az életemben. Most egyáltalán nem logikus, hogy 42 évesen szülök, de mindig szerettem volna egy második gyereket, ám nem mertem bevállalni Ádámnak egy féltestvért. Most azonban úgy éreztem, hogy a 24. órában vagyok, vagy most vagy soha. Azzal érveltem magamnak, hogy egy megszületett gyereket sosem bánunk meg, de a meg nem születetteket talán igen. No meg a párom is nagyon akarta, én meg úgy gondoltam, hogy úgysem sikerül már, de a kedvéért belevágok, aztán majd meglátjuk! Erre azonnal az első hónapban összejött a baba! Kép Persze nagyon megijedtem, mert nem erre számítottam, és hirtelen nehéznek éreztem bevallani a családnak!! Anyukám úgy tudta meg, hogy levitte a szemetemet, és megtalálta a teszt használati utasítását! Erre ő azt hitte, hogy a fiam barátnőjéé, és elkezdett nekem homályos célzásokat tenni arra, hogy ő nem akar beleszólni, de utána kellene néznem a gyerekeknek, mert valami baj lehet... Én meg nem értettem, mit is akar mondani! Erre kerek-perec megmondta, hogy mit talált, mire én bevallottam, hogy a teszt az enyém. Pedig csak akkor akartam elmondani a szüleimnek, amikor az első komolyabb vizsgálatok nem mutatnak semmi rosszat! Persze mindenki ki volt akadva, de most már kezdenek megbarátkozni a gondolattal! Nincs is szegényeknek más választásuk!

Ennyit mára a mesékből! Sziasztok: Andrea/Andi/ Ania(ez a családi becenevem!)
ania62

Szép jó estét!

Ahogy már korábban is írtam, ahogy nő a hasam, úgy fogy az agyam.Kép Ugyanis még nem 39+0 vagyok, csak 38+0. Szóval egy hetet már öregítettem.Kép

Kérdésem lenne az NST-vel kapcsolatban. Aki emlékszik még rá, gyorsan elevenítse fel a tudását!Kép Szóval a papíron, amikor megnyomtam a gombot egy felfele nyíl látható és FB. De a mai papíromon már van lefelé nyíl és AU is. Ez mit jelenthet?

Andi, én már nem megyek tornázni. Mikor kerestem volna ilyen tornát, akkor meg sehol sem találtam. Pesten annyival több lehetőség van ilyen téren (is). Itt se torna, se felkészítő tanfolyam nincs. Pedig nem hiszem, hogy nem lenne rá igény. A dokim is mondta, hogy megvan a személyzet, aki régebben tartotta, csak nincs aki megszervezze. Te azért járj szorgosan!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Andi!

Te nem a Földes gimiben tanítottál?
Ja, Magdi vagyok és van egy két és fél éves nagyon cserfes kicsi lányom a Lilike.
Gratula a bébihez és a kis nagy fiadhoz!!

Magdi
lilien_csenge

Jó reggeltKép

Ditta!
Attilának:
Kép

Dodus!
Én már ilyenekre nem emlékszem, így gyorsan előkaptam a régi papírjaimat. De csak egy NST-s lapom van, azon lefelé nyilak Nem csak más gépet és így papírt kaptál?
Először meg is lepődtem a 39-en, azt hittem hírtelen nem tudok számolniKép

Andi!
Első szülés szép lehetett, biztosan a második is ilyen leszKép Suli nem lehetett valami kellemes, én tuti nem bírtam volna ki.

Koda!
Nem vettem át, csak Andi miatt felraktam egyet, hátha segítKép Kép nincs rólad (jöhet priviben is), azért megnézném a képed. Még jó, hogy volt kire fogniKép

Pá, Marika

marika

Kép
Ditta!
Attilának boldog születésnapot kívánok!

Melinda
adnilem

Ditta! Attilának én is boldog születésnapot kívánok!Kép

Marika, ez ugyanaz a gép volt, amelyiken először is voltam. Na mindegy. Azt mondták rá, hogy jó, én meg elhiszem.KépKép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Magdi!
Tényleg a Földesben tanítok! Honnan jöttél rá? Úgy emlékszem semmi olyat nem írtam, amiből kiderülne!! Én is gratulálok a cserfes lányodhoz! Igaz én másodszorra is fiút szerettem volna, de amíg nem tudtam a nemét, szoktattam magam a lány gondolatához is, ami olyan jól sikerült, hogy a végén már egy kicsit bánkódtam is, hogy fiú! De persze a neme tényleg nem számít, csak meglegyen és a helyén legyen minden porcikája! Na és ha belegondolok, mekkora lesz itthon a fiúsűrűség...!!! A fiam ugyanis rém rendetlen! Ha látnád a szobáját, kész disznóól!! Pedig kicsinek olyan pedáns volt, szinte túlzottan az. Már aggódtam is, hogy természetes-e ez a nagy pedantéria. Nos ez teljesen elmúlt! A leendő apuka sem egy steril-csóka! Bár a kedvemért igyekszik, de csak ha egy kicsit nem figyel oda, máris ott hagy maga után mindent, ahol kiesett a kezéből!Szóval azt kell megállapítanom, hogy ha egy férfivel együtt élsz, mindegy hány éves, olyan, mintha egy kucuval laknál együtt!! Kép Kép) És én még vágyom a következő kisdisznóra!! Kép Amit leírtam persze vicc, de van igazság alapja!

Marika!
Kösz az együttérzést a sulival kapcsolatban! Zene füleimnek, ha valaki más is úgy érzi, hogy kibírhatatlan! Ami jó volt benne, azok a csajok voltak, akikkel ott megismerkedtem! Olyan volt hetenként az az egy nap, mintha átléptünk volna egy másik dimenzióba! Gondold el, olyan emberekkel találkoztál aznap, akiket igazán nem is ismersz, de a közös kín összehoz benneteket! Ráadásul az ország különböző részein lakunk, így szinte semmi esély nincs arra, hogy valaha is találkozunk majd! Jókat röhögtünk, dumáltunk együtt. Olyanok voltunk, mint a diákok, pedig ugyebár mindenki tanár volt az "igazi életben", ettünk az előadások alatt, levelezgettünk, pusmogtunk, próbáltuk a számonkérés szigorúságát különböző valós, de inkább koholt indokokkal kijátszani stb! Szóval a hangulat jó volt, no meg a kaja is a menzán! Kép Maradt is egy barátnőm, akivel úgy néz ki tartós lesz a kapcsolatunk, legalábbis egy ideig! Sajna Székesfehérváron lakik, de voltunk egymásnál a nyáron nyaralni. Ő az egy éves kislányával volt nálam. Mivel eredetileg Pesten lakott, a mamája még mindig ott él, így szoktunk Pesten is találkozni. Pl. a múlt héten két napot együtt töltöttünk Pesten: soppingoltunk, moziztunk, teaháztunk és rengeteget dumáltunk! Nagyon jól esett nekem. Ő a kicsit a nagyinál hagyta. Csak attól tartok, hogy miattam fog a dolog megszakadni, mert ha olyan kismama leszek, mint a fiammal voltam akkor nem szívesen fogok "kiruccanni" a gyerek nélkül, vele meg pláne nem. Pedig most is aktív nagymama-háttérrel fogok rendelkezni! Kép

Dodus!
Kár, hogy akkor amikor kerestél nem volt ilyen torna meg ilyesmi. Én is nagyon nehezen akadtam rá! Állítólag a Diósgyőrben van valami kismama-kub, de az sem olyan papás-mamás szülésfelkészítős, hanem rendszeresen összejárnak, és van valami szakértő is, aki válaszol a kérdésekre, és előadásokat is tart! Az NSTnek majd megpróbálok utána nézni, de lehet, hogy addigra már válaszol Neked valaki! Te tudsz a hasadtól rendesen aludni?

Sziasztok! Andi
ania62

Csajok: még1x köszi a gratulákat.

Dodus: élvezd ki a maradék kis időt. Nemsokára egy üvöltő kis büdös csomag lesz a napi programod. Kép

Ditta: igen, ott volt. a nyelvvizsgán már rég túl vagyok. az angol nekem munkaeszköz, így azzal szerencsée nem volt gond.

Koda: jobbulást. Meg persze minden beteh Babónak is. Nálunk most kötőhártya gyulladás van, és nagyon gáz. Kép ráadásul az első szempcseppre allergiás lett Pocok. Kép

Andi: gratulálok a kisfiadhoz. meg a nagyhoz is. Másokkal ne törődj. Nálunk az a családi felháborodás tárgya, hogy miért akarunk 3 gyereket, mikor van van egy fiú és egy lány is.

Túl vagyunk az utolsó oltáson is. Most csak hőemelkedés volt 2 napig, az üvöltés kimaradt. Csak kicsit nyűgibb volt, de az nem vészes. És most szeptemberig nincs több böki.
A csak is érzi, mikor ülök a gép elé, már üvölt is.
pamacs

Andi!
A fickók rendetlenségéről írtakkal mélységesen egyetértek. Kép
Én 2000-ben államvizsgáztamm, és a suli bár kemény volt meló mellett, de a mindennapok robotját valahogy mégis csak megszakította, és ez jó volt.

Ditta!
Attila babának nagyon boldog első születésnapot kívánok!
Kép

Pamacs!
Kötőhártya gyulladás Kép Gyógyuljatok!!!

Üdv:Emese

mse173

Andi!
Mi még nem találkoztunk, mert nem olyan sűrűn járok ide. De visszaolvasni mindig szoktam. Holnap töltjük a 27. hetet. Januártól szeretnék járni a tornára, akkor megpróbálom elintézni, hogy hétfőre ne adjanak kaját, mert egy ált iskolából hordom és 11 és fél12 között lehet csak érte menni. Ezért nem tudok menni és sajnos minden napra meg kell venni a kajajegyet.
Milyen kismama klub van itt Diósgyőrben? Én nem hallottam róla pedig itt lakom.

Kép

KépKép
búzaszem

segítség!
Valaki próbálja meg légyszi letölteni az árlistát a www.remohobby.hu -ról!
köszi!
k
kriszta13

Pamacs! Ez az "üvöltő kis büdös csomag" kissé durvára sikerült, még ha nevető fejet írtál is a végére. Nem gondolod? Nekem a KIS-en kívül egyik sem jut eszembe egy babáról, akit kilenc hónapig magamban hordozok. Egyébként már az egész család alig várja a babát, még akkor is, ha akármennyi gond lesz vele. De lehet, hogy én vagyok túl érzékeny? (Nem hiszem.)

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Andi!

Valamikor egy ballagási tablón láttam a neved. Úgy-e nem baj, hogy leírtam az iskola nevét? Én meg Marika jelenleg is az iskolapadot koptatjuk. És háááát nem vagyunk egy cseppet se jók. Mi is eszünk, beszélgetünk, újságot olvasunk... Meg is jegyezte a stattanárnőnk, hogy a "csoki csak tápszer, a tudást én adom!"
Amúgy a Veres Pál az analízis tanárunk.
Fentebb írtad, hogy a nagy fiad egyenlőre nem tud mit kezdeni a gondolattal, hogy bátyus lesz. Szerintem, ha meglátja a kis öcsit ő lesz a világ legbüszkébb embere, egyrészt büszke lesz rád, hogy merted vállni a kistesót, másrészt a picire mert neki lesz a legklasszabb tesója. Szerintem úgy fogja félteni mindentől, hogy csak na.Nekem az idősebbik tesóm 17 volt amikor születtem és állandóan ő akart vinni sétálni. A bölcsiből is ő hordott haza.Mai napig én vagyok az ő pici húgicája (pedig én már vágó súlyban vagyok)és nem telik el úgy egy hét, hogy ne beszélnénk telefonon (Norvégiában dolgozik).
A szereteted pedig a sokszorosára fog növekedni.

Marika!

Hétvége lefújva. A betegség elhatalmasodott rajtam: 38,8 a lázam. Fáj a torkom és a fejem minden kis apró mozdulatra.
Kis bálna.

Puszi
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Akkor most 3* neki futok a történetnek!3* szállt el a mondókám!
Bár bazira úgy tűnik, hogy senkit nem érdekel amit írok! Talán ha a vállalkozásomról írnék.... Kép
Na sebaj! Hátha akadnak Néma Leventék akiket érdekel!

Szóval és tettel:

Mindenki!
A diavetítő rendeléssel nem várok senkire, akit esetleg érdekel a dolog, azoknak nagyon szívesen átküldöm a elérhetőségüket!

Pocakosok!Búzaszem!
Az Árpád utcán van pocakos torna. Elérhetőséget szintén magánban küldöm.
Annyi publikus, hogy egy alapítvány működteti /mielőt "kedves" levelező társaim billenytyűt ragadnátok, nem én csinálom!/. Egy kedves, idős, gyúgytornász hölgy tartja,aki jelenleg is aktív dolgozója egy kórháznak, itt Mcn.
Úgy rémlik, hogy csütörtökönként van és úgy 500ft körül van!

Ma olvastam a helyi napilapban, hogy van 4d Mcn. Ti hallotatok a dologról?
Ha még nem holnap nagyon szívesen átküldöm az elérhetőségüket.

Magdi, Pamacs, Koda!
Most küldtem Nektek egy-egy angyalkát sok-sok gyógypuszival!
Remélem már oda is érnek mire végzek itt a gépeléssel!

Ditta!
Kicsi szívünk, kicsi szánk nagyon boldog szülinapot kíván!!!Kép

Hobby Lányok!
Ha valaki lenne olyan jó és ügyes, ja és türelmes; és letöltené a fenti címről az anyagot akkor olcsóbban tudnánk rendelni onnan cuccok a karácsonyhoz!
Az alulírott sorokban említett áruházban nagyon jó áron /úgy rémlik, hogy úgy 1200ft/ és jó minőségű /kipróbáltam, könnyű nyomni, szép a végeredmény/ matricafestéket lehet kapni!

Karácsony:
- ajánlom szíves figyelmetekbe a Szentpéteri kapuban található áruház katalógusát! Nagyon jó áron vannak vonatok! Mi egy éve "használjuk" és eddig minden ok!
- vasárnap gyertya gyújtás!
- néhány ötlet www.karacsony.lap.hu

Andi!
Isten hozott közöttünk!
Mindenek előtt minden elismerésem a Tiéd! NAgyon bátor és vagány vagy, hogy vállaltad!
Ha valaki kételkedik a józanságodban akkor bátran küldd el melegebb éghajlatra!Kép
Sok mindent tanulhatunk "bölcs" nagyanyáinktól! Gondolok most itt arra, hogy ők még a mostanság divatos "megfelelő kismama kor" után is bátran szültek gyerekeket! És hol volt akkor még a mai technika!
Szóval csak bátran! Ha "ég a ház" ide bátran jöhetsz! Nagyon jó fej itt mindenki és biztosan segítünk egy-egy jó ötlettel vagy jó sorral!Kép
Amit írtál arról, hogy édesanyád hogyan fedezte vel a tesztet nagyon filmbe illő! GGondolom nem volt egyszerű átélni!

Most, hogy összeszedtem az elműlt 3 levélben megírtakat magamról is írok!
Miskolci születésű vgyok, de pár éve felköltüztem székes fővárosunkba. Bence is ott született és a 2005-re tervezett Manó is ott fog.Pár hónapja itt lakunk ismét mivel egy vállalkozást indítottunk be és egyenlőre jobb, hogy itt vagyunk!
Fősulit elkezdtem, de 1,5 év után rá kellett jönnöm ,hogy nem nekem való! Így most márc-ban ismét felvételi egy másik suliba! Remélem ez jobb döntés lesz!

Szép jó estét / napot!
k
kriszta13

Kriszta!

Én megpróbáltam letölteni de nem ment. Ha jó én felhívom őket a bankból és kérek faxon árlistát és valahogy elküldöm Neked/ Nektek.
OK????

Magdi
lilien_csenge

Magdi!

Hol dolgozol? Melyik bank?
Le vagyok maradva!
Próbálok én is tőlük kérni, de a leveleimre nem válaszolnak!
HA tudsz velük beszélni akkor a Mazsola Muzsika Egyesület nevében tedd azt kérlek!
Egyenlőre ott tartunk, hogy kéretme tőlük egy árlistát, mert katalógusom van illetve kérdztem tőlük, hogy milyen doksik kellenek, igazolások az egyesülettől, hogy ne a kisker áron vásároljunk!

Ha beteg vagy Drága! Irány az ágy! C vitamin, mézes tea és nyakig betakarózni!!!!

k
kriszta13

Sziasztok!
Ma már másodszor vagyok itt a neten. Ez már kóros, nem? Mentségemre legyen mondva, hogy szalma vagyok, mert a párom két hétig nincs itthon.

Magdi!
Semmi gond, hogy kiírtad a suli nevét! Azt hittem, valami régi tanítványom vagy, és a stílusomról rám ismertél, Brrrr...!!! Veres Pali szerintem irtó jó fej, csak amióta igazgató nincs annyi ideje ránk, mezei kollégákra! Régen ő volt a sulin kívüli "társasági élet" (kirándulások, bulik, szalonna-pörgetések)központi alakja, mostanában már el sem jön, ha hívjuk. Illetve eljönne, de nem tud, annnyi a dolga! Kép
Amit a fiam leendő bátyságáról írtál, abban legyen Neked igazad!!

Kriszta!
Nem a teszt dolog az egyetlen filmbe illő dolog az életemben! Én valahogy vonzom, (de az igazat megvallva keresem is) az ilyen helyzeteket!
A suli dolog az mindig nehéz ügy, de van benne valami jó is. Már nekem is megvannak a terveim, hogy mire jelentkezem, ha ezt valaha befejezem!
Szeretsz Pesten lakni?
Megpróbálom a "nagyobbik baba" legdögösebb képét elküldeni. Egy diákújságban jelent meg, az egyik koncertjük utáni cikkben mellékletként!Kép
ania62

kriszta13

Andi!
Fiad nagyon sirály! Tök jó fej!

Imádok Pesten lakni! Gyerekkorom óta vágytam oda! Lehet, hogy előző életemben ott laktam vagy ha nem is ott valami hasonló nyüzsi helyen!
Nagyon temperamentumos csaj vagyok. Itt egy kicsit lelassóltam!
Noszogatom is a páromat, hogy menjünk haza!
Imádom Pesten, hogy a "lehetőségek városa" ott nincs lehetetlen!
Mi országszerte, egy gyerekeknek szóló programot szervezünk, nem sok sikerrel! Valaki említette egy előző hozzászólásban, hogy Pesten mennyi lehetőség van! Én már rájöttem, hogy vidéken (itt most nem csak Mct értem) miért nincs! Gondolom nem kell leírjam mire gondolok!
Egynlőre van bennem annyi erő, hogy nem adom fel! Néha már nem sok kell hozzá!
Szóval és Pesten vagyok már otthon és itt inkább vendég vagyok.

A várandósság is más ott.
Nekem az orvosom csinálta az ultahangot is. magán rendelésen és szakrendelőben is. A választott!
Nagyon otthonosan szültem. 17 órát vajúdtam. 4200gr és 61 cm volt. Most 102 cm és 17 kg.
A bábámmal a mai napig nagyon jó a viszonyom.Az orvosom tündéri jó fej. Amikor megszületett Bence keresztet rajzolt a BEnce és az én homlokomra is! annyira, de annyira jól esett még akkor is ha nem vagyok nagyon vallásos!

És a társaságiéletről, a színházakról, a teaházakról, a shopingolási lehetőségekről ne is meséljek! NAgy IKEA fun vagyok! Bence is! Jókat játszot ott!

k
k
kriszta13

AniiiiiiiKép

Elöször is üdvözöllek, másrészt a fiad....Kép
Tudod nálam nagyon bejönKép
Melyik zenekar, mert nagyon ismerös az arca, szerintem láttam már...

Éva
neva

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Ania!
Üdv köztünk! Pocaklakódhoz és nagyfiadhoz gratulálok.
Nekem két kislányom van, Gyöngy 4,5 Hanga Kincső 2 éves. Én is fősulira járok, és én is túlfutó lettem. Van még néhány vizsgám, és nem haladok a szakdolimmal. Mikor elkezdtem jó választásnak tűnt,hogy itt 3 év alatt elvégezhetem, legtöbb helyen a levelező 4 éves. De persze így minden sokkal sűrűbb lett. Nekem is nagy felüdülést jelentett találkozni a csop.társakkal, nálunk is az ország minden szegletéből verbuválódtunk össze. Óra alatti és vizsgák alatti pusmogás Kép

Dodus!
Mindig lesem, írásaidat. Kép Örülök, hogy ilyen szép a terhességed, képek a gyerekszobába biztos vidámak lettek. Lassan izgulhatunk a "szülőszoba előtt". Kép

Nálunk kitört a családi kórság. Hétvégén a radiátorok szinte hidegek voltak, a csövek forrók. Hétfőn légtelenítették, most jó. Hanga és Gyöngy felváltva lázas, köhögnek, taknyosak, nekünk a torkunk fáj iszonyúan. A nov. végi pár napos hévíz-alsópáhoki üdülésünket este le is mondta a párom. Pedig úúgy készültünk már oda.

Marika!
NEm tudom Panka mikor lesz gép közelben. Megtennéd, hogy a koromnál a számot megnöveled eggyel? Múlt hétvége óta úgy az igazi.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kriszta!

A kisker lista meg van! Az intézményi listát faxolják. Ide kérik a MM íratait is.
Hová küldjem?
Amúgy egy sárga-fekete banknál dolgozom az Arany-Corvinban. Ott nyitott egy hitel irodát és itt koptatom a széket már április óta.
lilien_csenge

Gyöngyöske, hát Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!Kép És jobbulást az egész családnak! Kár, hogy az üdülés elmarad, pedig nagyon jól hangzik és gondolom a valóságban még jobb lett volna. És köszi az izgulást, szorítást, Neked is és a többieknek is.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Gyöngyöske!
Isten éltessen sokáig!
Nálam is ez a helyzet, mármint, hogy ma 1 évvel lettem idősebb. Azt szoktam mondani:Nekem már minden nap ajándék!

mse173

Dodus: nem úgy értettem. És imádom a Babókat. Valszeg nem ismerjük eléggé egymást, azért értetted máshogy. Tényleg minden rosszindulat nélkül írtam, de azért valljuk be a Babókkal is vannak néha gondok. Pl. amikor Apa áll a fürdőszobában és ölében tartja a kiscsajt, mert ha nem lát üvölt, ha üvölt, akkor viszont felkelti Valtit, aki akkor szintén rákezd....
Ha bántó voltam, bocsi. Kép

Gyöngyöske, Emese: boldog szülinapot!

Kis és nagy betegeknek jobbulást. Mi már alakulunk, csak közben kiderült, hogy az első szemcseppre allergiánk van. Kép

Andi: szép nagyra nőtt a kisfiad. Kép Tuti klassz bátyó lesz belőle. Nekem van ismerősöm, ahol az 1. és a 2. babó között 18 év van és imádják egymást!

Kismamik: kerülni a bacikat.
pamacs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?