Sziasztok!
Már egy hete nem írtam és nem is hiányzok senkinek.
Jól vagyunk, megvagyunk, de most kb. 1 hónapig elég ritkán fogok tudni jönni. Mi is ablakcsere előtt állunk, meg egy kicsit átalakítjuk a lakást.
Nagyon remélem, hogy nov. végére végzünk vele, igaz a vizesek a hétre ígérték magukat, remélem azért a jővő hétre ideérnek. Pedig már úgy készítenék egy-két karácsonyi mütyűrt.
Ma talizhattunk volna egyet, olyan szép idő van. Holnapra is ilyet mondanak? Ha igen nincs kedve valakinek egy kis Népkertezéshez?
Ági
A szüleiddel laktok?
Jó, hogy a párod visszaköltözött a szobátokba.
Nálatok ugye nem papás szülés volt? A férfiaknál általában sokkal később alakul ki az apai ösztön, az olvastam, hogy a papás szülés elég sokat gyorsít ezen a folyamaton, de akkor mostmár hátha a párodnál is jönnek elő a dolgok.
Kata
Utólag is nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok.
Lenne egy hülye kérdésem a párodhoz. Szét kell majd szednünk a gépet (szerintem már a szoba üres lesz de a gép még mindig össze lesz rakva, hogy tudjak netezni
) és arra gondoltam, hogy a tvnk upc-s kábeltv és vajon ha azt a kábelt dugom a faxmodembe azzal működhet-e a net? Hátha a párod tudná a választ, köszi előre is.
Pamacs
Nincs kedved bekerülni a táblázatunkba?
Kivel csináltattátok a szobai ablakokat?
Ditta
Nagyon aranyos az almás kép (meg a többi is a topicodban). Beni is így eszi az almát, máshogy nem hajnadó még meg sem kóstolni.
Neva
Én is oroszlán vagyok
és hát szerintem nem voltam túl könnyű eset a szüleimnek, pláne a lázadó kamasz korban. Szerencsére 14 évesen bekerültem egy nagyon jó közösségbe, ez sokat javított a dolgokon.
Koda
Amint lesz egy kis időm leírom a repesztést.
Valamelyik nap megjött az új Hobbybolt katalógusom, nagyon jó repesztők meg patinák vannak benne. Sajna most vissza kell egy kicsit fogni magam, de már kinéztem egy csomó mindent.
Látam ám a konyhádból részleteket
, nagyon szupi lesz, majd remélem megmutizod készen is.
Bea
Szupi, hogy jól vagytok. Nekem is van egy jó kis listám, beszúrom ide, hátha érdekel.
<!--attachment: BABAKELENGYE-123693.doc*mime_msword.gif*application/msword*54.3*Babakelengye*BABAKELENGYE%2edoc --><center><pre>
Babakelengye
BABAKELENGYE.doc (54.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
Jogosítvány: fényképet az okmányirodán csinálják, a többit Kata leírta.
Milyen volt a börze?
Dodus
Már a 35. hét, hogy telik az idő. Nevetek van már?
Jogsit bármeddig meglehet simán hosszabbítatni, csak arra vigyázz, hogy ha már szept-ben voltál a dokinál papírért, akkor ha mondjuk jan.-ban mész el az okámnyirodára akkor is szepttől lesz érvényes a jogsid.
Anita
Fiúk aranyosak a képeken. És az új ablakotok is jól néz ki. Akkor a miénk is ilyen szép lesz, mert mi is ott csináltatjuk?
Gyöngyöske
Mensi szerint a kiírás 05.07., uh szerint 05.19. Úgy látom, hogy mindenhol az uh szerintit veszik figyelembe, pedig nekem a másik dátum szimpatikusabb. De majd úgyis akkor jön amikor ő akar.
Allergiavizsgálatom voltál már?
Melinda
Meglásd 1-2 hét és már nagyon fog menni a vezetés.
Kriszta
Az a Kismamás dolog amire gondolsz nem vasárnap volt?
Ugye nem haragszol, hogy hétfőn nem értem rá? De most jöhettél volna, meg bármikor szívesen látunk.
Betti
Olvastam, hogy karikás hordozókendőt akarsz venni. Én is akarok venni, de nem tudom, hogy melyik a jobb? A kötözős vagy a karikás? Neked ugye van kötözős is? Vagy amíg pici a bébi addig a kötözős utána a karikás?
Marika
Hallottál már a Jónás módszerről? Nekünk Beninél bejött. Ha érdekel tudok egy lányt aki ingyen kiszámolja a Jónás napjaidat.
Régen jelentkezők Telian, Cat, DKriszta, Forgi, Zsua, Riki hogy vagytok?
Olvastátok
ezt a cikket?
Puszi mindenkinek, azért megpróbálok minden nap benézni legalább olvasni.
Panka