Sziasztok!
Ez ám a kedves fogadtatás!
Köszi nektek!
Panka!
A kerttel kapcsolatban csak úgy felmerült bennem, hogy ennyien elférünk-e.
Igazad van, sok jó ember...
Persze a mostani hideghez képest, lehet talán, hogy össze is bújunk melegíteni majd egymást.
Dodus!
Ez szuper! Most már tényleg nincs kifogás a képekkel kapcsolatban.
Sőt jöhetne egy pár dekupázsos is ha nagyon ráérsz...
Persze, hogy ráérsz. Amikor én pocakos voltam az életemet is eluntam amikor nem volt itthon a család.
Forgi!
Kislányod csodaszép baba! Mégegyszer gratulálok hozzá!
Koda!
Majd megtudod miért volt ez a hosszú hallgatásom ha kicsi fiad elkezdi az iskolát.
Persze én sem egész nap azzal foglalkoztam, de sokszor este örültem ha ágyba eshetek.
Na meg dekupálni is kellett néha.
Ez is a netezési időmet vette el.
Az öcséméknek csináltam 10
képet. Anyukámnak volt 3 hatalmas puzzle képe. Azt dekupáltam rá hungarocellre. Képzelheted mi munka volt vele. Egyenként 1000 db-os mind.
Szóval nem költöztem el.
Emese, Kacajka!
Ádámoknak Boldog névnapot ha most tartjátok. Az öcsémék legalábbis most tartják, hogy év végén ne vegyüljön el a sok ünnep között.
Marika!
Én majd holnapután köszöntelek.
Van egy pár Marika ismerősöm és ők mind 12-én tartják, úgyhogy veled juszt sem kivételezek.
Ditta!
Én is várom, hogy végre találkozzunk.
Senkit nem akarok megbántani, de valahogy a Te ide történt első írásaid úgy megmaradtak bennem. Ne kérdezd miért....
Zsuzsa!
Nem irigyellek a véres hányásért.
El bírom képzelni, hogy megijedtél.
A cicin való alváshoz csak annyit, hogy ismerem milyen. Tudom a szakemberek szerint nem szabad, de nekem is így aludt Dóri hónapokig. Egy idő után beedződik a cici hidd el.
Mondjuk nálunk ezért kezdődött el a cumizás. Amikor mélyen aludt akkor cici ki, cumi be. Egy idő után megszokta és már fel sem ébredt rá. Mondjuk én ragaszkodtam ahhoz, hogy cumi csak alváshoz. Soha nem lógott a szájában napközben és sosem akartam, hogy a cumi pótoljon engem vagyis a cicit elalváskor. Utána igen, de az elalváshoz én voltam neki az igazi.
Jó éjt mindenkinek!
K.