Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Ma délelőtt értünk haza a balcsiról, nagyon szuper volt, de ott is elromlott sajna az idő, így két nappal hamarabb hazajöttünk.Persze közre játszott ebben az is, hogy Szandra az állandó víz alatt levéstől fülgyulladást kapott, így vasárnap már az ügyeleten voltunk Tapolcán, a kicsinek pedig elkezdett folyni az orra.

Koda!
Olvastam a betegségedről majd írok neked mailt, tudom mit élsz át, én is átéltem!

Most megyek, mert szerencsére már alszanak a csajok és borzalmasan fáradt vagyok!

Sziasztok!

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Igen, Matyi megy óvodába. A megyei kórházzal szemben van, nem tudom van-e neve, száma. Területileg a Kassai úton lévő óvodába tartoznánk, de ide járnak a szomszéd gyerekek, akiket már valamennyire ismer. Vegyes csoportok vannak. Nem tudom még, hogy lesz, mert Matyi délután nem alszik. Gyöngy hova jár? Szereti?

Emese!
Csak azért kérdeztem, mert nekünk is voltak hasonló problémáink. Nemrég írtam róla. Csak nálunk cici volt nem üveg, de a lényeg ugyanaz. Aztán Matyi egyik napról a másikra abbahagyta. Én nem hiszem, hogy ez csak szoktatás kérdése lenne. Gerdával is nagyjából ugyanúgy csináltam mindent, mégis sokszor egészen másképp viselkedik.
Nem próbáltál még adni neki valami töményebbet, ami hosszabb időre megtölti a pocakját? Lehet, hogy tényleg arra ébred fel, hogy üres a gyomra.

Melinda!
Én vasaltam tegnapKép Jó nagy kupac összegyűlt. Aztán meg Matyinak vetítettem. Úgy látszik nekem semmi nem jó, most meg ki se tudjuk tenni a lábunkat a lakásból. Inkább jönne vissza a kánikula! Még az is jobb volt!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Én már mindennel próbálkoztam....
Tegnap este is megvett lefekvés előtt 1 szelet kenyeret, vagy 5 dkg. párizsit, sajtot, de utána ment minden a megszokott mederben.
Ez van....

MSE

Üdv: Emese
mse173

Emese!
Pedig az jó kis mennyiség ennyi idős korban! Matyi 16 hónaposan fejezte be az éjszakai evéseket.

Koda!
Mail megy.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

BettiKép
Oké, várom és köszi!
Az éneklés sajnos nem megy valami jólKép De a gyereknek az anyja hangja a legszebb...(amíg kicsi) Kép

CatKép
Tőled is várom nagy érdeklődéssel, persze csak ha kipihented magad!
Remélem mindennek ellenére volt néhány kellemes napotok a balcsi mellet!
Hogy vannak a gyerkőcök??

DodusKép
nagyon jól hangzott a leírás, szuper lehetett. Én is voltam a bazilikai kincstárban. Sajnos akkor március volt, így a hideg annyira nem volt kellemesKép

Zsuzsa vajon megszült már? Ahogy olvastam Panka üzenetét még egyben voltak nemrégKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Most voltam a dokibácsinál és a kérésemre megvizsgált. Kiderült, hogy a méhnyak kicsit megrövidült, ezért Magne B6-ot kell szednem és a hét hátralévő részére pihenést írt elő. Így a héten már nem leszek itt. Kérdezte, hogy van-e panaszom, de a bokadagadáson kívül semmi. Mondta is, hogy ez azért rossz kicsit, mert nincs visszajelzés, hogy ho-hó, most már tessék visszavenni a tempóból. Vizsgálat közben kérdezte, hogy mennyi idősek is vagyunk (21+2) és mikor mondtam csodálkozott, mert ő inkább 24 hetesnek saccolta a babát.Kép

Azt hiszem nem írtam Nektek, de a védőnőtől kaptam egy videókazettát a terhességről, szülésről, gyermekápolásról. Mivel a kazetta angol és hát nem is egy mai darab, jókat nevettünk rajta tegnap este a párommal. Elég öregecske kismamák voltak rajta.Kép És olyan "okosságokat" mondtak benne, mint pl. ha nem tartjuk elég tisztán a baba fejét, akkor jelenik meg a koszmó. Az egyik nőci a lábán tette tisztába a gyereket, hát az sem semmi mutatvány volt. Ja, és azt is mondták, hogy ha nem muszály, akkor az első héten ne is fürdessük otthon a gyereket, elég áttörölni. Szerintem sem történik semmi, ha egy-egy nap kimarad, de egy hét is?Kép Egyébként a kismamának ajánlott a kerékpározás is. Két szülést is mutattak benne premier plánból. Ja, és persze reklámok is megszakították a felvételt.Kép

Hétfőn újra itt leszek Veletek!

Lehet, hogy Zsuzsa már tényleg megszült?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Szerintem ezek a kezetták (bár én nem kaptam a védőnőtől), csak elrettentésre szolgálnak. Kép
Bizonyos könyvekben írják, hogy ha pl. nem megfelelő a hőmérséklet, akkor nem fürdetni kell
a babát, hanem ún. szárazmosdatást kell alaklmazni. Na de egy nyáron született babánál ez szerintem nem indokolt.

Üdv:Emese

mse173

Képzeljétek, milyen az én szerencsémKép , tegnapelőtt rátaláltunk a gyerekeimmel egy oldalra itt a neten, ahol diafilmeket lehet rendesen végignézni, gyermekkorom klassz diafilmjei voltak, én is nagyon örültem neki, gyorsan elraktam a kedvenceim közé.Erre ma néznénk, hát ott áll az oldalon a diafilmgyártók szövetségének a levele, hogy ejnye-bejnye nem lehet itt többet magyar nyelvő diafilmet nézniKép, csak oroszKép nyelvűt, mert igenis meg kell venni a diafilmet, ami sajnos ezer forint körül van.Kép Szóval két napig örültünk.

Melinda
adnilem

Melinda!
Nem tudom, hogy melyik oldalról írtál, de az alábbi oldalak nagyon jók.
http://egyszervolt.hu
http://www.olvasnijo.hu

mse173

Emese!
Maci diafilm gyűjteménye voltKép és olyanok voltak rajta mint a Hófehérke, Csipkerózsika, Böbe baba stb.Köszönom, ismerem az álltalad ajánlott oldalakat, de ez most nekükk új és jó volt és rövid ideig örülhettünk neki.Kép

Pussz:Melinda
adnilem

Sziasztok!

Melinda!
Akkor marad a régi módszer, a tekerős. Ti szoktatok úgy? Nekünk megvannak a régi filmjeink, meg már vettem is hozzá. Tényleg elég érdekes, hogy egy diafilm többe kerül, mint egy videokazetta!

Emese!
Ezek szerint Te is benézel időnként?

Lányok!
Hova lettetek? Már megint esik, gondolom nem kint sétáltok. Adjatok tippet, mit lehet ilyen időben csinálni! Mi már sógyurmáztunk is.

Koda!
Emil odaért, vagy csak én gondolom?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
Mármint a meseoldalakra benézek e?
Hát persze!!! Ádi imádja az animációkat.
A kedvence a Kárókatona.
Sajnos az idő eltöltésére nekem sincs tippem.
Ádi még úl kicsi pl. rajzoláshoz, vagy sógyurmázáshoz. Kép

mse173

SziasztokKép

Betti, CatKép

Akartam is szólni, hogy most tudtam meg: a Mailbox nem működikKép Úgyhogy ha küldtetek levelet, sajnos nem kaptam meg......Mindenki panaszkodik, remélem hamarosam meggyógyul. De ha nem, itt van ez a cím: agabi@chello.hu . Ez a családi cím, inkább ide küldjétek ezentúl.

Nekem fáj a fejem tegnap óta...Ez a idő miatt van, nagyon migrénes vagyok. És még mindíg esik....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Melinda!
Én ezt az oldalt találtam.
http://diafilm.hu/mese.html

Én inkább a diavetítők árán vagyok kiakadva. Mi még csak a diafilmeket gyűjtögetjük apránként, de lassan meg is kellene nézni őket valamin Kép Esetleg a Jézuska meglepi a Jó kislányaimat...

Gyöngyöske
gyöngyöske

Ja, azt nem is írtam, Gerda 6 hónaposan 6580 gr. Nem duplázta meg a súlyát (3400 gr-mal született), de nem hiszem, hogy ez nagy baj lenne, így legalább nem olyan nehéz. A fájós derekamnak úgysem használ a cipelés.

Emese!
Úgy gondoltam ide benézel-e néha? Tényleg, Ádi még kicsi a festéshez, rajzoláshoz!

Gyöngyöske!
Nem tudom, most mennyi egy diavetítő. Én még akkor néztem, mikor Matyival terhes voltam. Akkor 10000 körül láttam. Elég megdöbbentő. Aztán előkerült a Gábor régi vetítője, még olyan bogaras, mi azt használjuk. Matyi jobban szereti, mint a TV-t. Szerencsére.
Lányokat Te mivel szórakoztatod ilyen ronda időben?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
Még semmi nem jött.....Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép
Most küldtem. Csak felébredt közben Gerda, ebédet főztem stb. Most már megebédeltek. Érdekes Gerdából mindig több főzelék jön ki, mint ami előzőleg bement, pedig most egész jó lett, a levesből vettem ki a krumplit, így íze is van. Most meg Matyi gyötör, hogy menjünk homokozni, remélem le tudom könnyen beszélni, de azért kiviszem őket.
Azt hittem, hogy az elsötétített szobában pihensz. Volt (van) egy migrénes kolleganőm, hát ő is úgy megszenved vele, mikor jön.
De holnap-holnaputánra már állítólag jön a jóidő...

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Mi is még az én diavezítőmet használjun, egyébként 10000 ft körül láttam, egy diafilm pedig 1000 ft körül mozog.Ezt pedig ,m míg le nem tiltották elejétől a végéig ingyen meg lehetett nézni.
Egyébkénk ebben a száp időben mi is tekerjük a tekerős vetítőt, mesélünk, gyöngyöt fűzünk, pakolgatunk, kártyázunk, dominózunk, és várjuk a jó időt, vagy hogy legalább ne essen, ki tudjunk menni, Olivér miatt sok dolgot nem tudunk csinálni, mert nem lehet vele.
Kitartás, lesz még nyár!Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Most értem haza a fodrásztól, végre sikerült elmennem. Már hajnalban is elég jó idő volt, vége az ősznek.

KodaKép
Odaért? Legközelebb galambbal küldömKép

PankaKép
Merre jársz? DVD-t sikerült vennetek?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Neva!
Megnéztem a Portugáliában készült fotókat, szuper lehetett, irigy vagyok. Kép Én megelégednék jelenleg azzal is ha Spanyolországig mennénk.
Na jó csak mert eLég vacak a kedvem, mert ilyen esős időben hétfőn nem valószínű, hogy elindulunk a Tiszára. Kép

Nem tudja valamelyikőtök, hogy a cirkuszban mennyibe kerülnek a jegyek, és mikor vannak ma az előadások? Ami meg van adva tel.szám, nem veszik fel....

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Na végre felvették a telefont a cirkusznál. Az előadások ma 15 és 18 h -kor kezdődnek. A jegyárak, gyerek 1.000,- a felnőtt 1.300,- Ft.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Megnéztem figyelmesebben a Gyöngyöske álltal ajánlott diafilmes oldalt, itt lehet diafilmeket rendelni 600ft, de 20 db a minimumKép.Nem tudnánk összehozni azt a 20 db-t?

Melinda
adnilem

Megszületett a baba! július 31. 13.44-kor
3,40kg, 56cm Benjámin
Császárral született. Zsuzsa egy "kicsit" fáradt a műtét miatt, de jól van - és a baba is.

Én az apuka voltam!
nzsuzsa

Sziasztok!

Sok szeretettel gratulálok a Zsuzsának és az apukának. Örülök, hogy a kismama és Benjámin is jól van.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok lányok!

Először is gratula Zsuzsáéknak!!!!!!!!!

Kihasználva, hogy a férjem még itthon van pár napig konyha felújításba kezdtünk, csütörtök óta azt csináljuk, de ma azt mondtam, hogy egyenlőre elég ennyi.

Amit ígértem
Élménybeszámoló:
A balcsiról:Egy háromszobás családi házban voltunk, amihez közel volt a bolt, gyógyszertár,kicsi üzletek, a strand se volt messze. Badacsonytomajban voltunk, szép hely. A gyerekek nagyon élvezték, Szandra a végére kishal lett, szinte egész nap a balcsiba volt. Le is barnult szépen. Kagylókat gyűjtött. Szerencsére a víz a partnál nem volt mély, volt helye játszani a gyerekeknek. Persze Vivi lába nem ért le a partnál sem.
Kétszer voltunk egy élményfürdőben Kehidakustánban. Nagyon szuper volt. Szabadtéri és fedett vizipark, kicsiknek való medence is volt, ott tornáztam is egyszer a vízben, ittunk koktélt (alkoholmenteset) a medence közepén, volt hullám fürdő, vízkeringető, csúszda, amin én nem mertem lecsúszni. Gyerekeknek is volt csúszda azt pedig Szandra, de főleg Vivi imádta, leginkább azt, hogy ott kicsi volt a víz, és négykézláb is tudott tekerni. Elég modern egyébként az élményfürdő, kaptunk egy óraszerű valamit, és azzal tudtuk kinyitni és zárni az öltözőszekrényt, és annak segítségével lehetett például bemenni a gyógyfürdőbe persze csak annak aki azért is fizetett a bejáratnál. Csak odakellett érínteni a bejáratnál egy ellenörző helyre és az leolvasta, hogy mehetünk e.
Kirándultuk Tihanyba, Badacsonyba, Balatonedericsen voltunk az Afrika múzeumban, ott lehetett tevegelni, és Salföldre is elmentünk egy majorba ahol többek között lehetett csacsit, nyuszit, bikaborjut, kecskét simogatni. Nagyon szuper volt!!!
Ja és Vivi elindult!!! Persze még elég bizonytalan, de ma már a nagyszobában végigment úgy két és fél métert. Egyre bátrabb!

"röviden ennyi"

Sziasztok

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Koda!
Még nem írtam, de feltétlenül fogok!

Panka!
Merre vagy? Mikor vihetem az ágyat?

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Kedves Újdonsült APA és Anyuka !

Nagyon-nagyon gratulálunk kisfiatok, Beni érkezéséhez!!! Kép
Zsuzsa pihenjen amennyit csak tud a kórházban, mert utána nem nagyon lesz rá módja.
Vigyél neki sok innivalót (rostos leveket, tejelválasztást serkentő Laktoherb teát, vagy alkoholmentes sört), és add át gratulációnkat,
jókívánságunkat nekik!

Üdvözlettel: Csontosné Emese

mse173

KEDVES ANYUKA, APUKA ÉS BENJÁMINKép

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS ÖRÖMÖT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Gratuláció sok sok szeretettel Zsuzsának, az apukának és a csöppségnek. Kép Sok örömöt és egészséget kívánok az előttem szólókhoz csatlakozva!!

Sajnos én még mindig egyben vagyok, és már nagyon rosszul viselem Kép. Valami iszonyúan fáj a hasam alatti tájékon - talán csont, vagy nem tudom. A lényeg, hogy éjjel alig birok kivánszorogni a 2betűs helyiségbe.

Na sziasztok és jóéjt!!

Ági

delice

Szia Melinda!

Megnéztem, hogy forgalmazók között Miskolcon a Szinvaparkban lévő Játékbolt van megjelölve. Holnap úgy is megyünk oda, megnézem, hogy mennyibe kerül ott a diafilmek darabja, és milyen a választék.
Én 2 éve a Plázában lévő Alexandra könyvesboltban vásároltam diafilmet, de csak 500-600 Ft között volt az ára. Sőt a Tescoban is ilyen áron voltak. Ez az 1000 ft/db nekem egy kicsit sok, de most szétnézek hogy hol milyen a választék és az ár. Régió játék kis- és nagyker? Diavetítők már 2 éve is 11-12000 ft körül voltak. Sajnos nekünk már nincs meg a "bogárhátú".
De ha olyan filmet láttál a diafilm.hu -n, ami itt nincs, én szívesen beszállok néhány film erejéig a rendelésbe, én is láttam olyanokat, amik tetszenének. Majd egyeztetünk.

Betti!
Lányok szórakoztatása. Rajzolás színes ceruzával, kifestőzés, rajztáblára rajzolás táblakrétával, kirakózás, meseolvasás (na Hanga ilyenkor mindig mással molyol), együtt sütés, puding készítés. Na meg a héten 2-szer itt volt Gyöngy kisbarátja, egyszer a nővérem a két fiával. Na volt viháncolás rendesen -Koda egyik alkalommal szemtanúja is volt, mert átjöttek Marcival, aki persze nincs még hozzászokva a sikításokhoz, amit a lányaim produkáltak néha.
Egyébként Hanga szeret formabedobóval játszani, Montessori torony karikáival bíbelődni, kockázni vagy szerepjátékozni (babát ringatja, babakocsiban tologatja, lefekteti, betakarja, bilire ülteti, főz és etet, vasal stb. Hanga szereti, ha énekelek neki (van mikor Gyöngy teszi, van, hogy együtt) olyan dalokat, vagy olyan mondókákat mondok, amiket mutogatás is kísér (pl. kerekecske dombocska; ez elment vadászni; csip-csip csóka; így ketyeg az óra tik-tak jár stb.)
Szoktunk bábozni, vannak micimackó sorozatból ujjbábjaink, és készítettünk fakanál bábokat. Itt a készítést is élvezték. Persze Hanga nem olyan aktív ezekben, de mindig ott van mellettünk. Gyöngyfűzést nálunk a lányok annyira nem élvezik. Az egyik nap míg Hanga aludt, addig társasoztunk, Gyöngy, apa és én. Van egy Kisvakondos társasjátéka (ez az egyik kedvenc meséje)itt nem pöttyök vannak a dobókockán, hanem "formák" (gomba, szív, tulipán, fenyőfa, nap, esernyő) és a "pályán" is ezek a jelek vannak megjelölve a kockákon. Tehát amilyen formát dob, akkor a legközelebbi olyan mezőre kell lépni.
De a napi tevékenységben is jönnek "segíteni". Ha mosok, jönnek és beteszik a ruhákat a mosógépbe (persze én válogatom ki), teregetésnél adogatják a rucikat, segítenek locsolni a virágokat.
Fú hirtelen ennyi.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kedves friss SZÜLŐK!

Gratulálunk gyermeketek születéséhez!!!!Kép

A Józsa család
lilien_csenge

NahátKép

Megszületett az új ifjoncunkKép

Sok puszi nekikKépKép

CatKép
Okés váromKépKép

Később én is írok, de most kissé fáradtak vagyunk...

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Diafilmek engem is érdekelnek. Korábban én is 600 körül láttam, majd körülnézek én is. Voltatok cirkuszban?
Nálunk az a probléma, hogy Matyi igazi fiú. Órákig képes tologatni az autókat, nézni a kereküket. A szőnyeg alá bedugja a kockákat, hogy dombos legyen az út, sorompókat épít stb. Na és nekem ott kell ülnöm mellette, mert a kereszteződés úgy az igazi, ha több autó is jön és valamelyiknek piros a lámpa... Aztán hozza a kukás autót: nincs rajta dugattyú. "Anya csinálj rá dugattyút" Készítettem már utánfutót, kukát (amire persze kerekeket kellett szerelni, mert az is van rajta), vonóhorgot a kisebbnél-kisebb autókra stb. Már jobban tudom milyen szög, drót, vezeték van itthon, mint a férjem, mert állandóan abban a szekrényben kotorászok.
Vannak fagolyóink, próbáltam rávenni, hogy felfűzzük. Hármat felfűz és tovább nem érdekli, kirakó hasonlóan. Szerencsére rajzolni, gyurmázni szeret. Persze nálunk a gyurmázás is: autó, út, autómosó. Sose felejtem el, mikor először csináltam targoncát gyurmából.
Segít a házimunkában is, főleg a vizeseket szereti. Utána megnézi, hogy a kiömlött vízben hogy gurul az autó. Brümmögve tolja utánam a porszívót.
Nagyon jó vele itthon, de sokszor komoly fejtörést okoz egy-egy kérése.
Bocs, kicsit hosszúra sikeredett

Jön valaki Tapolcára délután? A Csiribiri műsora lesz.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Még nem olvastam egészen vissza mindent de azért gondoltam bejelentkezem.

Zsuzsa!

Nagy-nagy gratula a babához Nektek és sok-sok boldogságot és jó egészséget!!!

Én pénteken jöttem haza a kórházból ahol egy hétig voltam mert nagyon keményedett a hasam.Pontosan tíz percenként.Irtózatosan megijedtem amire még rátett egy lapáttal hogy a szülőszobán töltöttem öt hosszú órát mert megfigyeltek és olyan sokáig ment le az infúzió.Hogy még jobb legyen be is lázasodtam ami lehet hogy a vírus miatt van ami garázdálkodott nálunk de lehet hogy az idegességtől.
Lényeg hogy most már jobban vagyok és nagyon vigyázok nehogy hamarabb jöjjön a baba mert hétfőn még csak a 34. hetet kezdjük.

Pusza mindenkinek:Forgi
forgi

GyöngyöskeKép
Elmentünk a postára, útközben jutott eszembe, hogy ezt a Kisvakond társasjátékot én is láttam tavaly Bp-en. Matyinak a Kisvakond a kedvenc meséje, csak azért nem vettem meg, mert úgy gondoltam még túl kicsi (2 éves volt)
Ti mikor kezdtétek a társasjátékozást? Lehet, hogy már Matyi is elég nagy hozzá?!

ForgiKép
Vigyázz nagyon Magadra! Jó, hogy nem lett semmi baj!

Senki nem jön Tapolcára?Kép

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Hú lányok, jó kis büntetés volt nekem ez a pár nem, nem elég, hogy az idő ilyen rossz volt, de még a gépem is bedöglött, de most már újra itt vagyok.Kép Ugye örültök neki?Kép

Ma Kiskörén voltunk, ott kaptam meg Zsuzsa sms-ét, alig vártam, hogy hazaérjek és megírjam nektek a jó hírt, de látom Zsuzsa párja megelőzött.Kép

ZsuzsaKép
Itt is nagy gratula és minden jót kívánunk.Kép Aztán majd várjuk ám a részletes szüléssztorit.Kép

ForgiKép
Vigyázz magatokra nagyon még legalább 3 hétig.

BettiKép
Mi most kihagyjuk Tapolcát, pedig biztos jó lesz.

CatKép
A szerda du jó lenne nektek?

Most csak ennyire futotta, de este még benézek.

Puszi, Panka

panka

Még egy kérdés azokhoz akik a Semmelweisben szültek. Nem tudjátok, hogy hogy van látogatás a szülészeten? Egyik barátnőm menne majd oda látogatóba és tőlem kérdezte, de nekem fogalmam sincs róla, hogy van-e kötött látogatási idő.

Panka

panka

Panka!
Tavaly nyáron a Semmelweisben még nem volt kötött látogatási idő, bármikor lehetett jönni.

MSE

mse173

Sziasztok!

Hú de rég voltam itt. Mennyi minden történt.

Zsuzsának gratulálok a kis babához!

Végre feltettem pár képet Portugáliáról. Ez 1 órámba telt, majd még bővítem idővel.
Múlt héten 3 napot strandoltunk Berekfürdőn, Abádszalókon.
Erre a hétre hegyi túrákat szerveztünk a barátnőm családjával. Hát ebből semmi nem lett.

Panka!
Hamarosan érkezem a hordozóval. Azért kösziKép

Forgi!
Láttalak és képzeld rögtön meg is ismertelek, pedig csak egyszer találkoztunk. Szép kismama vagyKép

Gyöngyöske!
Ne irigykedjKép Egészségügyi kirándulás volt! Az orvosom írta fel. A baj csak az, hogy nem lettem jobban...Kép De fantasztikus élmény volt!

Dodus!
Hogy vagytok?

DKriszta!
Szeretnélek meglátogatni titeket is. Jó lenne egyeztetni.

Velünk annyi változás, hogy Laura sokat beszél. Hét elején volt egy vírus ami magas lázzal járt.
Ami a legfontosabb, hogy nem cumizik és cumisüveg sincs!!! Örülök, hogy ez ilyen gyorsan sikerült erről leszoknia, mert egyre zavaróbb volt a sok szétrágott cumi látványa.

Mindekinek szép napokat!
neva
neva

SZIASZTOK!

ZSUZSÁNAK ÉS PÁRJÁNAK SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A KISBABÁHOZ!!!

ZSUA, ROLAND ÉS DOMINIK
zsua1

Sziasztok!

Végre kész az erkélyünk. Ezt a szakit a Kisokosba találtam egy hét határidőre vállalta és kész is lett vele.
Most már csak tapétázni kell.

Magdi
lilien_csenge

Kedves Zsuzsa, és Apuka!
Sok szeretettel köszöntelek benneteket a szülők közt.Sok-sok gyönyörű nap vár rátok.Erőt egészséget kívánok nektek ehhez a szék és olykor nehéz feladathoz.
"..a nő csak nő lehet, és ha idejében nem lett anya-elcsúszott arról az útról, amiért világra jött."

Kata, Betti!
Mikor ismerhetlek meg benneteket, mikor jösztök?

Kata!
Megtaláltam ám, hogy merre csavarogsz!Kép
nem szép dolog, hogy máshol kell keresnem téged, ha már rég nem hallottam rólad!Kép Kép

Melinda
adnilem

Szisztok lányok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok,én is miskolci vagyok,27 éves vagyok és 21 hetes kis pocaklakóm van.Láttam Dodus hogy dec-re vagy kiirva mi 16-ra vagyunk bár a doki szerint hamarabb lesz meg.Én is a megyeibe fogok szülni Kép
Tudnátok abban segiteni hogy itt miskolcon csinálnak e 4d-s ultrahangot?
Zsuzsáéknak gratula a kisbabához!
köszi bea

bea
beatron

Sziasztok!

Kedves Zsuzsa, Apuka és Beni! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Jó egészséget és sok tejecskét!Kép Gratula!Kép

Szia Beatron!Kép Mi majdnem egyidősek vagyunk, én meg dec 6-ra vagyok kiírva, bár a nagyi szerint ugye hamarabb meglesz a baba. A Semmelweis kórházban van valamilyen többdimenziós uh, de hogy 3D, vagy 4D, azt sajnos nem tudom. Szerintem nyugodtan felhívhatod őket és megmondják. Az nlc-n is van egy miskolci topic (hogy melyikben volt, már nem tudom), ott még egy dokit is írtak, hogy ő csinálja és őt kell keresni. Esetleg kukkants át oda is. Amúgy hogy érzed Magad? Neked is most kezdett el jelentősen nőni a pocid? A baba nemét már tudjátok?

Neva, szia itthon! Jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. A barnaságot irigylem nagyon.Kép Köszi az érdeklődést, mi jól vagyunk, bár az elmúlt héten volt egy kis kényszerpihenő, orvosi javaslatra. Tök rendes volt a dokim, mert ő most megy szabira, de megadta egy másik orvos nevét, telefonszámát, ha bármi probléma lenne nyugodtan kereshetem.

Tényleg elég meleg van, vagy csak én érzem úgy? Lassan már mennünk kell a terheléses cukor vizsgálatra, olyan gyorsan repül az idő, hogy csak kapkodom a fejem.Kép

Szép napot Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szia Dodus!
A pocak már kezd nőni Kép de azt hogy fiu lesz vagy esetleg lány nem tudták megmondani mert szégyenlős KépKöszi az infót,amugy meg pont ma megyek terhesgondozásra a Semmelweisbe(mert az avason lakunk igy oda tatozunk)és megkérdezem ezt a dolgot.Nektek lány vagy fiu lesz?Én Dr.Berkő Péterhez járok már évek óta ugyhogy nála fogok szülni is,igy megyek a megyeibe szülni.Kicsit komplikált Kép,én tartok ettől a terheléses vizsgálattól.Neked mocorog már a baba?
A védőnő nálatok is jár?Dolgozol még?
Pusz bea

bea
beatron

Bea! Még mi sem tudjuk, hogy fiú, vagy lány lesz-e a bébi. De hogy elég aktív, az tuti. Én már a 16. héttől érzem a mozgását, persze akkor még csak kis bugyorgásokat, most pedig már rendes rúgások, öklözések vannak. Már látszik is a hasamon.Kép De egyébként nagyon rendes gyerek, mert éjszaka nem költ fel. A védőnő nálunk 1x volt, én meg havonta látogatom, de nálunk meg ez a komplikált.Kép Még dolgozok, de már csak a hónapban tervezem. Elég volt már ebből a bolondokházábólKép Gyere gyakran ide is, ne csak a másik topikba! (Mert én már olvastalak ám ott!) Ja, és írd meg légyszi, hogy mit tudtál meg az ultrahangról, jó?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Én 17 hetes voltam amikor előszö éreztem a mozgását Kép,már most nekem is látszik ahogy rugdos persze ennek apa örül a legjobban.Hozzám a védőnő minden hónapban jön,mindenképpen irok mit tudtam meg,lassan készülök is.
bea

bea
beatron

Kedves Kismamák!

Most volt nálunk a védő néni és meghívott minket aug. 6-ra az ITC-ben 15 órától tartandó kismama talira amit az anyatej világnapja keretében tartanak. Kérte hogy szóljak az ismerőseimnek és barátaimnak. Minden babát és mamát sőt a leendő anyukákat is nagyon nagy szeretettel várják. A babakocsival érkezőknek lesz külön kocsi megörző is.
Állítólag tombola is lesz rengeteg nyereménnyel. Csiri-biri együttes is itt lesz.
lilien_csenge

Dodus!
Most értem haza,van náluk a kórházban 3d-s uh de nem vizsgálják vele csak aki náluk szül igy ez kilőve.Hát elszomorodtam Kép miért nincs a megyeinek is,de amugy minden rendben van nálunk Kép
Elkezdődött a hizás is,2 kg hiztam Kép
bea

bea
beatron

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?