Sziasztok!
Timi! Jó, hogy írtál. Dodó nagyon cukor lehet, ahogy beszél. Tök jó, hogy szereti a bölcsit. Kitartást a lakásújításhoz!
Jolka! Örülök, hogy jobban érzed magad. Olyan izgi, hogy közeledik az idő.
Nagyon szép nevet választott Manó.
Hajni! Köszi a dícséretet, én is szemügyre vettelek benneteket.
A fiaid paramétereit olvasva megnyugodtam egy kicsit, hogy nem csak az én gyerekem ilyen vékonyka. Bár ha belegondolok, mindig csak akkor tűnik fel, amikor korabeli, de méretben nagyobb gyerek közelében van. Főleg a kislányok (legalábbis a mi ismerőseink) olyan nagyok. Ha egyedül van, sosem látom soványnak v. kicsinek. Sőt nem egyszer mondták már rá idegenek, hogy milyen nagy a korához képest (pedig nem is). Ilyenkor eszembe is szokott jutni pl. Anita Botija, hogy akkor hozzá mit szólnának.
Vagy Zalushoz a 94 centijével.
Anita3! Sajnálom a sulit!
Azért jövőre megpróbálod?
Lehet, hogy Dorka is csak az időváltozás miatt volt nyügibb, Ádámmal alig bírtam 2 napig. Tegnapelőtt alig aludtunk valamit éjjel, rengeteget sírt, ott kellett ülnöm mellette, máshogy nem volt hajlandó aludni. Ráadásul szegény férjem másnap Bp-re ment, kb 2,5 óra alvás után. Hát nem irigyeltem.
Tünde! Igen, még a héten indulunk, pontosan holnap, már izgulok is, hogy minden rendben lesz-e. Remélem Ádám jól fogja bírni az utat, meg az ottlétet is.
Kiborító lehetett az ingatlanos. Végül el se mentek egyáltalán, vagy egyeztettetek másik időpontot?
Párásító nekünk is van, de még sosem használtuk. Most lehet ideje lenne, mert mióta fűtünk, reggelre igencsak száraz a torkom.
Zalus nem próbálja megkóstolni a gyurmát? Én is vettem már, tökjó kis készlet is van hozzá, de nem merem még egyedül hagyni vele Ádámot, nehogy megegye. Á. rajzolni szeret nagyon, mindig kér papírt meg ceruzát v. "tollt", ahogy ő mondja.
Odafirkál valami krikszkrakszot, aztán megmondja, hogy szerinte mi is az (ált. lepke v. virág
) Azért a falra is sikerült egy remekművet alkotnia, az apja ki is borult rendesen...
Kriszti! Én a komatálról egy gyerekdalban hallottam először, megvan cd-n. Nem gondoltam, hogy ez még ma is élő szokás. Pedig nem hülyeség, emlékszem, hogy az első 1-2(3?) hónapban még enni se volt időm/energiám, nemhogy főzni...
Petra! Nagyon aranyos nevet választottatok!
Egyébként szeretnéd majd tudni, hogy fiú v. lány lesz? Én most úgy vagyok vele (persze előbb össze kéne jönnie a kistesónak) , hogy jobban szeretném, ha meglepi lenne, de tudom magamról, hogy úgyis győzni fog a kíváncsiságom.
A Lidl-s cipőről majd írd már meg, hogy hogy bírja a kiképzést, nagyon kíváncsi vagyok rá. Bár én se járok oda, anyukám szereti.
Anita! Mi is voltnk a Bububan, de kár, hogy nem futottunk össze! Én egy őszi bőrcipőt vettem Ádinak, 22-es, de még egy picit nagy. Azért menni tud benne. Valószínüleg vastag zoknival pont jó lesz.
Hajrá Bécs! Boti csak kibírja nélküled azt az egy napot valahogy!
Dóra! Máris doga?! Nem vagy semmi. Hátha csak azért sikerültek rosszul, mert még nem zökkentek vissza a gyerkőcök. Bár az időjárás a segítségükre van.
Peti továbbra is szuperügyes. Amúgy hogy veszed észre, szereti is a bölcsit? Vagy csak tudomásul veszi, hogy ott kell lennie?
Na megyek, lefekszem. Szerintem már nem jövök az indulásig, bő egy hét múlva jelentkezem! Addig is írjatok sokat és vigyázzatok magatokra és a babucikra!
Puszi, Annamari