Sziasztok!
Jaj, örülök, hogy tetszik a táblázat, de tényleg. Próbálok majd naprakész lenni belőle, de nem igérhetem mindig hogy össze is fog jönni.
Gabi!
Tökéletesen igazad van, amit a Kenézyről írtál. Szerintem sem a világ vége - hely, bár én csak akkor voltam a Kenézys szülészeten mikor Téged látogattalak. Minden nyűgömmel a klinikára járok, hisz munkahelyemből is adódik, meg a munkatársaim is a klinikán ismernek több orvost, akit ha muszáj akkor mi is látogatunk.
Ez a patkányos eset ha valóban megtörtént akkor is biztos nem napjainkban történt, mert tényleg fel van újítva a szülészeti részleg.
Nekem annyi a bajom a Kenézyvel, hogy elviszik a babát éjszakára, teáztatnak , na meg ha van valami akkor a babót viszik a Klinikára mama meg marad a Kenézyben.
De Te tudod a legjobban hogy a klinikán a szülészeten nekem is voltak gondjaim a banyákkal, egyik adott pótlást Dorkának, másik nem engedte, vagyis egyik nap jóllakott másnap meg éhezett a gyerek. Persze ezt köszönhetem Kovács Juditnak és egyik utánfutójának, a többiek őket leszámítva mind emberségesek voltak. Na de most nem akarom elkezdeni a klinika fényezését, mert az is túlzás lenne. Nem egy magánklinika azért ez sem , az tuti.
Most meglepődtem amit a Székely Péterről írtál, (pontosabban most tudatosult bennem hogy nála szültél, ill császározott. ) Mi volt vele a gond? Az még Marcinál volt? Mert most Petinél Endrődi volt bent igaz? Vagy már kutyulom a dolgokat????
Ja, Gabi, a emlékezetem nem csal ide még Te sem tettél fel egyetlen képet sem. Igaz páran ismerünk, de szerintem nem mindenki. Ugyhogy dobd ide fel magad és kis családodat ha tudod. Ha meg tettél képet csak bamba vagyok, akkor bocsiiiiiiiiii.......
Alíz!
Gabi a megmondhatója apa ki nem álhatja a turis cuccokat, igy kerek-perec megmondta a lakásba se hozzak egyetlen használt cuccot sem. Pedig a házasságkötésünk előtt én azért párszor elmentem túrni... szerintem annak is van egyfajta hangulata amit élveztem. De férjem azt az elvet valja inkább kevesebb ruhánk legyen , de az ne a más levetett rucija legyen. Na és itt még finoman fogalmaztam , mert tudja ám cifrázni a mondatokat... de azt inkább nem is írom.
Hát... mit csináljak ilyen a férjem, ráadásul emberére lelt anyuban és anyósban, ők sem szeretik a túrkálót. Ekkora nyomással szemben én meg nem is próbálkozom.
Ezt a Jerikó utcai babaturit is onnan tudom, hogy pár dolgot bevittem amit kinőttek a gyerekeink és már nem fértünk tőlük. Most , tegnap is azért mentem, hogy megnézzem adtak-e el valamit, mert csak akkor fizetik ki ha el is adták. (Még azelőtt adtam be ősszel, mielőtt benneteket megismertelek volna, szóval túl gyakran nem járok...
) Más anyukák véleménye szerint kicsit drága hely.... hát nem tudom. De az ajtóban láttam ezt a kismamicuccot , amit irtam Pintyusnak, igy megnéztem és az árát is megkérdeztem.
Jó motorozást Nektek!!!!!!!!!
Mit kap a kis névnapos hétvégén????Motoron kívül, persze.
Dorkának is 6.-án névnapja, már nézelődöm meg gondolkodom nagyon.
Szép napot Nektek!!!