Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek a szavazatokat.
Hallottátok, megnyílt Miskolcon az ország első őssejtbankja. Végre valami, amiben mi vagyunk az elsők.
Mse
Serház utca ott van mellettetek. A Tizeshonvédot és a Szent Istvánt köti össze a város felöli végén.
Mutatvány édes.
Dodus
Vizsgákhoz gratulálok, nagyon ügyes vagy. Más még csak most kezdi a vizsgaidőszakot, te meg már be is fejezted, hogy csináltad?
Látom te is rajta vagy a kreativos prímlistán.
Igen, egy mail címről lehet szavazni mindegyik kategóriában, csak kategórián belül nem fogadja el ugyanazt a mail címet.
Hova tervezitek a nyaralást?
Gyöngyöske
Neked is gratu a vizsgához.
Mikor költöztök?
Ditta
Jövő hét péntek délig lehet szavazni, nem tudom, hogy utána mikor mutatják meg a végeredményt.
Kedvenc fotód jó.
Riki
Képeket megnéztem, lányok édesek.
Anita
Csak nem te akarsz menni uh-ra?
Receptet köszi.
Marika
Megy a drukk, hogy sikerüljön minden vizsgád elsőre, hogy gyakrabban tudjál jönni.
Kata
Holnap megkérdem szüleimet, hogy megvan-e még a sátruk.
Szalvéták még nem jöttek meg, remélem holnap ideér, mert pénteken nem leszek itthon. Mondjuk amilyen szerencsém van, biztos pénteken fogja hozni a posta.
Búzaszem
Én is csak azt tudom írni, mint Ditta: új hónap új remények. Tudom mit érzel, nekünk is nagyon nehezen jött össze Beni. De a pozitív hozzáállásod jó jel.
És a várva várt recept:
<!--attachment: Sacher_muffin___la_stahl-82533.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.5*Sacher+muffin*Sacher+muffin+%e1+la+stahl%2edoc --><center><pre>
Sacher muffin
Sacher muffin á la stahl.doc (21.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Puszi mindenkinek, Panka