Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom, ki mikor tartja, de ma több névnaposunk is van. :)

Aniták, Nusi, Annamari! Sok boldog névnapot kívánunk nektek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Aniták!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is nektek!!

Nusi!
Bocsánat, én is lemaradtam Gergő szülinapjáról :? utólag is boldog szülinapot neki!!

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Aniták!

SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKETEK.

Kép

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

utálom már ezt a sok esőt!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép egész nap ez lesz?

Kép
Kép
kispaszuly

Kép Sok Boldog névnapot Anitáinknak!!!!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Isten éltesse az Anitákat!
Tünde &

KépKép
tuzal

Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok, lányok!!! :D

Nagyon boldog névnapot kívánok én is a másik két Anitának is!!!

(bár Anita2 ezer éve nem jelentkezett... :( )

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Pedig Ő is net közelben van, állandóan van mozgás nála az iwiw-n, csak ide nem jön. :(
Nézd meg a friss képeit, nagyon csini lett, teljesen megváltozott a külseje. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Én Pátrohán élek, de Nyíregyházán dolgozom, és 10 hetes babás vagyok.
Én is boldog névnapot kívánok a névnaposoknak!

Nem tudtok véletlenül egy olyan helyet, ahol olcsón tudnék kismamarucit kapni?
Ha valaki tud 1-2 tippet, legyen szíves e-mailt küldeni a falvaine@freemail.hu címre.
Előre is köszönöm.

Andi
Kép
cicabogár

Szia Andi!

Már nem is emlékszel, de már jártál nálunk. :)
Gyere nyugodtan.
Ezt írtam neked május 7.-én, csak nem válaszoltál. :)
Sikerült orvos találnod? Hova fogsz járni? Hol fogsz szülni. Kisvárdához tartozol?
Kismamarucik, attól függ mi neked az olcsó. Az első terhességemmel, alig volt. 2 gatya az egyikhez volt egy tunikám is, egy blúz, amit utáltam, mert tehénnek éreztem magam benne. Ezeket kombináltam topokkal, pulcsikkal. Ja az egyik gatyát nem is hordtam, nem szeretem, tehát az vacsi új. Végig jó volt rám a saját ruháim, szerencse, hogy a csípőnadrág divatban van. Na és akkor tél volt, kabátban nem sok minden látszott.
Most Nyíregyházán a Metropolban a pincében vásároltam be. Mammystic ruhákat. 1 szoknya, 2 blúz volt 16eft. Van vele szembe is egy kismamibolt, de nem volt nyitva. Ja és fent a földszinten is van, az egyik bababoltban.
Lehet kapni az Epreskert utcában is, a Gézengúz bababoltban. Itt 2in1 és ASti kismamiruhák vannak.
Korházzal szembe is láttam már egy boltot, de ott még nem voltam, C&A-ban is van külön kismama részleg. Zsuzsi írta anno, hogy a tescoba is van, az egyik külső boltban, akkor ott van még a Brendon is. http://www.burdamode.com/index,1270778- ... Taghandler Ez a burda oldala, itt van egy pár szabásminta is. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De szerintem most nagyon kedvez a divat. Mindenki a mell alatti megkötős blúzokat hordja, nem tudom milyen alkatú vagy, de, ha karcsú, akkor a kínaiba nagyon jó árban lehet kapni ezeket a rucikat.
Írja magadról, és gyere sűrűben.

Képzeljétek annyira nagy már nálunk a sika mánia, hogy Manó a konyha ablakból nézzi őket. Ma is csak az újongásra figeyletünk fel, és ő már a széken álva nézte a sikákat. 18-20 óra közötti vonatok menetrendjét már kivülről tudjuk, ilyenkor az állomáson nézelődünk. :)

Dóra!
A tesónak gondoltuk az akciós gracot. Manó már lehet, hogy nem kap. Ami most van már elég rossz állapotban van, a Tesó is megérdemelne egy újat. Ki tudja mi lesz még...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja Andi!

Idővel a Gézengúz elköltözött. Kossuth u. 31. alatt találod meg őket.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Először is az ANITÁKNAK UTÓLAG BOLDOG NÉVNAPOT!!!
A hétvégén anyáéknál voltunk, és a múlt heti villámlások óta nincs netük... :( a szerelő pedig még nem ért oda, így ezért nem jöttem!
Így bocsi, de csak most tudok köszönteni. na me g délután már jöttem volna, csak akkor meg a babanet szarakodott...

Kép
dora1980

Dóra!
Mikor nyilik a kocsma?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szia Jolka!
Nagyon szépen köszi, beszélünk még. Jó éjt!!!
Puszi.

Andi
Kép
cicabogár

Sziasztok!!!

Ne haragudjatok az utólagos köszöntések miatt, annál nagyobb szeretettel,

Isten éltesse sokáig az Anitákat :wink: , Tündéket, névnapjuk alkalmából,
Gergőnek pedig Boldog Születésnapot! :oops:

Annamari! :cry: Sajnálom, őszinte részvétem, remélem Ádám erőt ad nektek!!! Várunk!

Jolka! Nem volt rossz kedvem, de nagyon úgy éreztem, hogy zavartalak telen, és ettől nagyon kellemetlenül éreztem magam! :oops: Vizsgáról még semmit nem tudok, nagyon para vagyok miatta, na meg a progi miatt :wink: ! Köszi a mailt, megkaptam!

Anita! Neked hanyadikán lesz a nagy nap?

Dórámnak kibújt a 9. fogacskája! :lol:
Most lépek, szép napot
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

A másik két Anitának (akik közül én még csak egyet ismerek :) ) utólag is boldog névnapot!

Annamari! Öszinte részvétem! Sok erőt kívánok!

Jolka! Megvettétek végül a babakocsit?

Van két DM-es kuponom LiberoUp&GO bugyipellus vagy Libero Potty bilire szoktató pellusból -250Ft kedvezmény, ha érdekel valakit szívesen átadom. Júl.31-ig érvényesek.

Most megyek, mert Dorkát viszem dokihoz megint :( a változatosság kedvéért most be van rekedve és még mindig taknyol :twisted: :evil: csak tudnám mitől! És mennyire lenne beteg, ha már nem szopizna :?

Szép napot mindenkinek, használjátok ki és strandoljatok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Dorkamama!

Jobbulást a kishölgynek! Majd írd meg mit mondott a doki.
Kocsit még nem vettünk, csak nagy volt a lelkesedés...:D

Többiek, merre jártok?

Ági!
Nem zavartál, akkor nem vettem volna fel a telcsit. :D CSak Manó még aludt, és halkabban beszéltem. :)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!
Na, úgy tűnik végre ma nem esik!!
Voltunk délelőtt az erdei játszón, alig voltak, nagyon jó volt!! peti jól lefáradt, és most alszik mint a bunda.
szép napot mindenkinek..
még lehet jövök ma, csak adok ebédet az Uramnak!! :D

Kép
dora1980

Sziasztok,

Akartam irni, de nem jött be a babanet. Engem annyira fel bir idegesiteni, na mindegy.
Amugy napok óta házakat (tegnap óta pedig már szállodákat is) böngészünk a Balaton partján. A Kolpingba nagyon pályáztunk volna a Bioházak valamelyikére, de még a várakozólista is hosszú. Most meg talán amiatt is, mert ott tudom milyen tuti lett volna minden, kicsit magasra tettük a mércét. Na ne képzeljetek nagy dolgokat, csakis gyerekkel kapcsolatosak az elvárásaink. Vagyis bababarát környezet, nagy udvar, ha lehet játékokkal, kizárólag medence nélkül. A ház ne legyen tele gyerekre veszélyes butordarabokkal. Ne legyen emeletes, mert nem akarunk egy hétig a lépcsőnél örködni, szal ilyesmik ... Balatonfüreden lenne is egy nagyon szép, de amikor mi mennénk már az is foglalt.
Ha valaki tud ajánlani kiadó házat, légyszi irjon.
És egy kérdés. Bébiőrt szerintetek lehet valahol kölcsönözni Nyh-án? A mi Angelcare légzésfigyelőnk nem rendelkezik ezzel a tul-gal, mert 50 nm-es lakásba minek, de most valszeg hasznát vennénk, amig a gyerekek alszanak mi meg az udvaron nyugodtan ellennénk.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Szia Tünde!

A kismama végén, van pár balatoni szállás, bababarát. Ha nincs meg, akkor küldök neked majd linkeket. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JOlka, Nem veszem már a Kismamát. Megköszönném a linkeket.
Ti mikor is indultok? Annyira szép helyre mentek.
Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Ági, 14-e. Jövő hét csüti....

Tünde, lehet bébiőrt kölcsönözni, asszem azoktól, akiktől csecsemőmérleget is. Holnapra megnézem neked a számot, ha érdekel. A mi Angelcare-unk bébiőrös, és tényleg frankó, hogy kimehetek nyugodtan akár a kertbe is, míg alszik B.
Lehet én is utána tudok nézni Nektek balatoni szállásnak. Csak ház érdekel?

Most csak ennyi voltam,

sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde!

www.kalmanpapa.tar.hu
www.apartmanlili.click.hu
a többi csak tel.szám, de ha érdekkel ezt is küldöm majd, a szöveg jó hozzá. :)

Ja bébiőr, szerintem az arany janin is lehet kölcsönözni, ahol a mérleget.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Látom mindenki már a nyaralásra készül! Mi is szeretnénk menni de még azt se döntöttük el, hogy hová :( Ne is legyen túl messze, bababarát legyen :!: - de ahogy nézegetem a szálláshelyeket sajnos nagyon egyetértek veled Tünde! Nem egyszerű! Már a kiságynál megbukik a dolog sokszor... De az lenne a legkevesebb, veszünk utazóágyikót. A Kolping-ot én már tavasszal kinéztem, de nekünk az sajna drága :(
Van valami ötletetek, esetleg tapasztalatból valami jó helyet tud valaki ajánlani?

A helyzet betegség fronton sajna változatlan :cry: a dokinéni azt mondta, hogy felső légutí hurut, a torka sem piros Dorkának, ezért csak kalciumot kapott. De még mindig taknyos - igaz talán mintha kevésbé lenne az - de a rekedség még megvan :twisted:
Megyek is, mert felébredt.

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Boti megint lázas :twisted: Nem túl magas, 38.2. Semmi más baja nincs, talán picit fáradékonyabb... Holnapig várunk - dokinéni javaslatára.... Lehetséges, hogy vmelyik fogacska okozza??? Elvileg a fogzás nem jár lázzal, de előfordult már más babánál is...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita!
Mi is "lázasok" vagyunk 3. napja. 37,7, szinte csak hőemelkedés. Manó közérzete jó, van étvágya, és egy igazi rosszcsont. :)
Azért ma elmentünk a dokinénihez, legalább az utipatikát is felírattam volna... De szabin van, így a helyettes dokihoz nem mentünk be, 1. mert sarlatán, sose hallgat meg, hülyének nézzi az embert, szabályosan kirak minket...2. a hőemelkedésen kivül nincs más panaszunk. Remélem estére nem lesz megint hőemelkedés, ln sem tudom mitől lehet.

Tanulni tudsz Boti mellett?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:twisted: :twisted: :twisted: megin vacakol ez a babanet!! bedühödtem!! megírtam a mondókámat, és ekkor leállt az oldal!! :twisted: :twisted: bosszantó!

Kép
dora1980

Szia Jolka,

furcsa ez, hogy Manónak is hőemelkedése van. Botinak is 37.7 volt este, mikor hazajöttek Tibivel, reggel meg 38.2. Gondoltam a 3 naposra is, de az majd csak később derül ki. Meg annál magasabb láz van, nem?
Az bosszant egyedül, hogy két hete is volt két napig...

Pár napja délutánonként Boti apukájával van kizárólag, olyankor tanulok, míg elmennek. Na, meg éjszaka. De elég bírható, mert mostanában elég jól alszik Boti, így én is viszonylag tudok pihenni. Na, meg egy hetet simán bírni lehet :wink:(aztán majd kiderül, mire elég :roll:) Ha, nem lesz beteg Botucika...

Anita
Kép
Kép
_anita_

na, lehiggadtam.
megpróbálom leírni az előzőt újra

Nem lehet hogy igazából melegük van a fiúknak? mondjuk 38 fok fölött nem hiszem, de a 37,7nél még erre is gondolnék.az nem magas.
ma is játszón voltunk, de rengetegen voltak. 1egész ovi+ 1 egész suli(A MIENK!!)+ 2 külön ovis csoport. peti ennek ellenére jól elvolt sőőt! csak én fáradtam le. mondjuk ő is, mert hazafelé elaludt a babakocsiban 12-kor. azóta alszik! ebéd nélkül! (ja, de reggel fél 6-kor kelt!)
azt hiszem a játszózásból rendszert kell csinálni, mert így lefárad, és nem idegel idebenn engem. nem tud mit kezdeni a lakásban, na meg ez a kicsi udvar is uncsi neki. nincs hova másszon..

Kép
dora1980

Sziasztok,

Köszi az infot szállás és bébiőr ügyben. Ez a BN tényleg annyira sz.r. Nem is irok csak keveset, mert lehet elszáll.
Betegeknek jobbulást. Érthetetlen ez a láz, de valszeg valami gyenge virus, bár nem vagyok orvos, csak a legtöbb orvos nem hisz (miénk se) a fog miatti lázban.
Anita 3, bebilap.hu-t, tgv.hu-t böngészem, de itt a babanet főoldalán is vannak bababarát szállások.
Millió házat néztünk eddig és hivtunk fel. A legtöbb a kertnél bukik el. Az én nulla veszélyérzettel rendelkező gyerekemnél meg ez fő szempont. BArántőmék kisfia 8 hóval idősebb, de ő pl. már sose menne neki Sóstón a tónak. Mi gyerekünk még igen. Szal van remény, de ez a remény még nem könnyiti meg az idei nyaralást.
JOlka, Strandszandit találtál már? Mi Ridert vettünk a Sávház alatti Siestában, nem volt drága. Bár a Humanicban az adidas sem volt sokkal több. Áruld el mikor is indultok? Júni vége rémlik. Irigy, irigy, irigy. Én már szivem szerint ma mennék, de barátnőméknek csak a júl. 2. fele jó. Én meg addig kirügyezek. Aztán aug. végén, szept. elején még szeretnénk egyszer menni, de hova és hányan (vagyis Zaluusal v. nélküle) még fogalmunk sincs.
Anita, Mikor lesz a vizsga?
Megyek nézem Jolka érdekes nevű linkjeit, hátha szerencsével járok.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Dóra, Kicsi udvar? De legalább van valami. Nálunk meg az 5nm erkély, ennyi. A játszótéren valami hihetetlenül le bir engem is fárasztani a gyerekem. Önzöségem néha előtérbe kerül és csak egy gyors hinta, 1-2 csúszás és kimondom a varázszavak valamelyikét, ninós autó (bár nem jelent jót, ha jön, de neki esemény olyat látni), busz, villamos és legtöbbször már ül is be a babakocsiba.
Nálunk amugy az autótologatás megy továbbra is. Emiatt itthon könnyen megy az idő.

KépKép
tuzal

JOlka, De hol találtad Kálmán papát és Lili ap.-t? Kálmán papa elég fukar a képekkel, amit viszont leir az ok. A Lili ap. viszont tetszik, egyértelműen. Ha Zalus felkelt felhivom őket.
Köszi, ha van még küldd el.

KépKép
tuzal

lehet h. tényleg indítani kéne egy másik topicot nem?
úgy hallom peti ébredezik!jól bírta dél óta! átettema kiságyba a babkocsiból, leöltöztettem és ő aludt végig :shock: ja, és ebéd nélkül!
engem itthon jobban lefáraszt a nyávogással, meg h. nem tud mit kezdeni magával.

Kép
dora1980

Új topic az nlc-n!!!

Nyíregyházi anyukák címmel a babázzunk résznél!!

hirtelen haragom ezt termette.

Kép
dora1980

Most akkor megyünk a nlc-ra? Nekem ma még nem volt baj a babanettel :roll: bár azért gyakran előfordul :twisted:
Hol folytatjuk :?: :?: :?:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

:D :D :D

Én szeretek itt lenni, nem szivesen válnék meg a babanettől, de ha nics akkor menjünk a nlc-re. Nyíregyházi anyukák már volt, vagyis hasoló néven.

Küldés előtt mindig vágólapra teszem amit írtam, így ha nincs is babanet, később is eltudom küldeni.

Dóra!
Mi minden nap csavargunk. REggel kaja , lakás helyre pakolássa, és kb. 10 óra felé kifelé a házból, vagy játszi, vagy vásárlás, v. csak mászkálás, na meg vonat nézegetés. :D Délután u.ez, Nekünk is csak unatkozna a lakásban. Na jó, 1-2 órig el van, de utána nézni kellene vele a mesét, én meg már unom. :oops:

Anita!
Mi már túl estünk a 3 napos lázon, vagy többször el lehet?

KÉpzeljétek, tegnap a könyvtár mögötti szökőkútnál voltunk. Egy apuka volt a kislányával, és amikor közelebb jött Manóhoz a kislány, szólt, hogy ők bárányhimlősek vigyázzunk. Kedves, hogy szólt, ugyan, ha jobban megnéztem volna a kiscsajt én is észre vettem volna. :) Feltünő volt a sok pöttye. Engem nem zavart, ugyan a gyerekek nem érintkeztek, csak pancsolt mindenki magának. Csak utána jutott eszembe, hogy nem baj ha elkapja, de ne most, a nyaralás előtt.
:? Remélem nem lesz gond.

Tünde! Hó végén megyünk, de már jobban szeretnék itthon lenni, féltem Manót. Főleg mikor hallottam, hogy egy gyerkőcöt elraboltak egy apartmanból, biztos Ti is látáttok a tv-ben, még a Pápánál is járták már a szülők, a focisták is felszólaltak a tv-ben...

Én tuti egy percre sem hagyom magára Manót.

Tünde! Pár tipp....
Balatonbogláron bababarát környezetben. 06-20-382-5164/06-85-353-669
Balatonlellén 06-20-387-9883
Vonyercvashegy 06-70-209-7117
Ennyi, mind u.a gyerekbarát, Fel van sorolva mi van, a szokásos.
Nézd meg a www.balaton.hu oldalt. Itt rengetteg lehetőség van, képekkel meg mindennel. Szerintem sok utazási irodában lehet kérni Balatoni katalógust, próbáld meg azt is. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hogy vagytok Mamikák!
Kérdeznék tőletek vmit. HA van cicánk, kutyánk, kiscicánk, kiskutyánk, akkor az nem természetes dolog, hogy a védőnő kér toxoplazmósis kimutatására vért?
Az én védőnőm azt mondta, hogy nem kell, ha baj van, majd akkor... :? Ez tényleg így van, mert én mindenképpen kérnék egy ilyen vizsgálatot.
Tényleg ilyen elmaradottak, vagy én olvasok sokat?
:shock:

Andi
Kép
cicabogár

Szia Andi!

Én azt hittem alapból megnézik. Anno Manónál az első vérvizsgálatnál megcsinálták. Szerintem, ne hagyd, hogy lebeszéljenek a vérvizsgálatról, nekik csak egy x-be kerül a beutalón. Elvileg, akinek van cicájuk, alabból megcsinálják. De lehet, hogy te már túl vagy ezen a "betegségen".

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nagyon szépen köszi, jó éjt, holnap jövök.
Puszi.

Andi
Kép
cicabogár

Sziasztok!

Anita!
Drukkolok a vizsgához... addig is jó készülést!

Tünde!
Mi Vonyarcvashegyen nyaraltunk tavaly, idén is oda fogunk menni.
ezeket tudom mutizni, ha az a település érdekel:
www.pappapartman.hu
www.datel.freeweb.hu/ilona
www.szuna.freeweb.hu/apartman
Kölcsönzésben nem tudok tanácsot adni. Nekünk van bébiőrünk, a Metróban vettünk nem egészen 6e Ft-ért, és szuperál...

Szép álmokat mindenkinek, én eddig vasaltam :cry: de legalább a gyerkőcök alszanak...
ZSuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Húúú hol vagytok?
Dóra!
Megy a babanet, gyere és írj. :)

Nekünk nagyon rossz éjzakánk volt, Manó többször felkelt, volt amikor felsíkított, bizti rosszat álmodott. :( 3-kor már magam mellé hoztam. erre én elaludtam a nyakam. A virslit, amit reggelire szántam, már nem volt jó, nagyon mérges vagyok, mert a boltban nem vetem észre, hogy már akkor le volt járva. :( Ezért tejbegriz volt, ami nem kellett manónak. :( Most joghurtozik, vagyis remélem, hogy eszi még, és nem a kanapé. :)

Megyek, ma még nem rámoltunk, majd, ha manó alszik, most megyünk le a játszira.

REmélem alvás időben lesztek, nagyon rég dumcsiztunk már. :(

Anita, neked pedig kitartás!

Annamari!
Hogy vagy?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Anita! Sok sikert a vizsgádhoz, a készüléshez pedig kitartást!
Boti nem beteg?

Zsuzsi! Hozzánk is jöhetnél vasalni :D Már tegnap is terveztem, hogy megcsinálom míg Dorka alszik, de helyette kinéztem hova megyünk nyaralni :) De ma már nincs mentség... Bébiőrt mi is a metróban vettük anno, de nem vagyok tőle oda. Nem mindegy, hogy hová tesszük, mert ha vmi zavarja akkor pukkog :evil:

Na, Dorka felkelt, mennem kell. Majd még jövök.
Szép napot!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!
Hát akkor hagyjuk meg az nlc-t vésztartaléknak? tegnap hirtelen haragomban indítottam ott... :?
JOLKA!! sajnálom a rossz éjszakátokat, és hát a folytatás sem volt jobb! :(
Peti fél 1 óta alszik, ma is játszótereztünk és megint jól lefáradt!! :D
én most csináltam egy kis rakott karfiolt,este felé már csak sütni kell! :wink:
vasalnom kellene nekem is, de melegem van!!
most itt vagyok, persze ilyenkor egyikőtök sincs... :(

Kép
dora1980

ja, a vizsgázóknak kitatrtást, és sok sikert!!
Anita! mi van Botival?? lázas még?
Jolka! És Márkó??
Többiek??!! :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Kép
dora1980

Sziasztok,

köszi az érdeklődést :)

Képzeljétek, Botinak kimosták a fülét :( Na, nem azért, mert annyira "szaranya" vagyok, hogy nem tisztítom neki, hanem nagyon mélyen megtapad neki, és nehezen lökődik ki. (apja ilyen, félévente ki kell mosatnia a fülét :oops:) Nem látszódott a dobhártyája, hogy meg lehessen nézni a fülét :? Nagy valószínűséggel vmit benyelt Boti, de azért kezdődő középfülgyuszija is van. Tehát vírus, vettek tenyésztést. A fülmosás után kissé hurutosnak látta dokinő a jobb fülét, kapott gyógyszeres csíkot. Hurrrrrráááá :? Aztán még jött a hab a tortára, kapott egy lázcsillapító szurit (1 órával a cataflam után), hogy míg hazaérünk ebben a hőségben az autóval, ne ugorjon vissza fel a hője. Gondolhatjátok, hogy kivolt. A szívem szakadt meg, annyira sírt a procedúrától. Csurom víz volt mindene, annyira kimelegedett, aztán percekig alig lehetett megnyugtatni. Háááát, erre nagyon jó volt pl. a cici....
Ja, igen a fül-orr-gégész ismerőshöz vittük, mert 39 körül volt tegnap este óta a láza. Hol picit felette, hol picit alatta.
Szóval így tanulok az államvizsgámra. De nem érdekel igazán, mert semmi nem lehet annyira fontos, mint Botond. (Amúgy a szakirányos szigorlatkor is ez volt, épp előtte egy héttel volt beteg.)
És,ami a legszebb, hogy míg ilyen magas a hője, addig nem is ajánlatos kimennie. Hogy mit csinálunk idebent? Remélem, 5-6 körül picit mérséklődik a meleg, hogy sétáljanak egyet apukájával.

Bocsi, hogy most csak magunkról!

Dóra, én mindig azt hittem, hogy Napkoron laktok. Sorház,amiben laktok?

Tényleg, Jolka, Manó hogy van? Remélem, neki semmije nem fáj, nem azért sírt úgy.

Ági, vizsga?

Anita, a mi "menő" Angelcare-unkat is minden zavarja amúgy. Idegesítő, hogy nem lehet a mikró, laptop...stb közelében :? Dorka hogy van? Na, így mi most kihagyunk min. 2 hét úszást.

Én is tegnap vasaltam egy jó heti adagot, de most jövő hétvégéig nem igen tervezek vasalást. Majd járunk gyűröttbe :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Dorka most aludt el, remélem alszik egy jót megint! Bár amíg fent volt, hagyta hogy kiporszívózzam a lakást. Kúszott utánam mindenhová. :D Érdekes, hogy így még tetszik is neki a porszívó, de ha csak meglátja az orrszívóval már visít...

Anita! Szegény Botond!!! Micsoda tortúra! Sok-sok gyógymanót küldök neki! Gondolom így még nehezebb a tanulás :( Kitartrás neked!
Köszönöm kérdésedet Dorka javulgat, bár lassacskán. Már elég csak reggel és este szívni az orrát, napközban nem folyik. A rekedség is javulgat. Asszem az uszi megint kimarad nekünk is a hétvégén. Nekem egyébként nem jön be a fürdőház ilyen szempontból, túl meleg a víz és pont nemjó a mélysége...

Dóra! Milyen jó neked, hogy így bejön Petinek a játszótér! Azért gondolom te se pihenni jársz oda :wink: De legalább nincs gondotok az alvással!

Jolka! Jobb éjszakákat nektek! De ugye nem beteg Márkó? Majd egy hét után ez volt az első éjszaka, hogy nem keltünk egyszer sem, csak reggel 6kor! De gondolom ez a betegség miatt volt.

Andi! Szerintem is ragaszkodj a toxoplazma vizsgálathoz, bár ahogy Jolka mondta valószínűleg már átestél a fertőzésen és akkor védett vagy. Baj csak akkor van ha várandósan fertőződik meg valaki!

Na megyek vasalni, bár apa felajánlotta, hogy este kivasal, azért besegítek neki egy kicsit :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Dorkamama!
De jó nekd, hogy apa felajánlotta a vasalást. Én már kivasaltam apa heti ruháit, de miénket csak ha felveszük, lusta vagyok most már. :)

Anita!
Szegény Boti. Pont arra gondoltam, hogy az utóbbi nagy vizsgádnál is beteg volt. :( Apa kocsival (nem babakocsival) sétáltaja a nagyfiút?:)

Jobbulást a két kis betegnek.

Manónak már nincs hőemelkedése. Az esti alvás szerintem a meleg miatt sem ment. Mert a drága ragaszkodik a zoknihoz, hoszúgatyahoz, és a badyhoz éjszakára, tök vizes persze. állandóan figyelem, nem fázik-e, nincs e meleg. Ma már csak polót adok rá, bármenniyre is tiltakozik.

Dóra!
Ha gép előtt vagy, szólj. :) Msn-en elérsz, ha akarsz. Szólsz, és már "repülök" Afórumra, persze ha időm engedi, de ha fent vagyok akkor tuti. :) A lakás meg vár.

Főleg, hogy a mosogatást elintéztem. :D Összeszedtem a mosatlant egy tálcára és le is vertem, kb. 5 tányér és a kedvenc müzlis tálam bánta. :) Tehát így kell gyorsan moogatni. :D

Ma jöttek festeni a játszinkat. Utána hozzák állítólag a friss homokot is. :) Ja és két éven belül mindenhol, ahol meg nem szüntetik uniós fa játszi lesz. Hát nem tudom, hogy örüljek-e neki. Mert a fajátszi is elég veszélyes. Szálka megy a gyerek kezébe, nagyok a fokok, könyen leeshet, na és már kiálló szegekkel is találkoztunk, főleg, hogy csak csavarozható játékok lehetnének. :? Ja a melósok szerint, drágább lesz a fentartása is, mert könnyebben összetörik, spéci festék kell, ami megint csak drága... Tehát már most, sok játszit megszüntettek. :(

Ja, ha nem hallotáttok, ne vegyetek z.borsót, mert lopott is van közte, és az pedig vegyszerrel kezelt. :? TEhá vagy otthonról, vagy ismerősnél szerezétek be egyelőre, szomorú...

Tünde!
Sikerült nyaralót találni?

Dorkamama!
Ti hova mentek?

Bocsi a millió elütésért és hibáért, de most nincs kedvem visszajavítani. :) Megint csak lusti vagyok. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Anita, Boti tegnap elment mellettem az apukájával, de látni semmit sem láttam rajta, azon kivül, h. nagyon siettek. Gyógyuljon meg hamar!

JOlka, Nekünk az esti virslink kötött ki a kukába. Kimérős volt és soha eddig semmi baj nem volt vele, de most valami hülye szag megcsapta az orrom mikor főtt, de nem is gondoltam, h. a virsli. Z. jön a konyhába, h. mi ilyen büdös, na rájöttünk. Amugy mióta ilyen meleg van nem ez az első eset kajákkal. De a hétfő éjszakám is szarul telt, mikor elolvastam a neten, h. mennyi mérgezett zöldborsót adtak el Nyh-án. Zalus meg aznap evett egy teljes adag főzelékbárosat. Z. mondta, h. menjek kérdezzem már meg, h. lehetett-e az, de mondtam égesse ő magát, én nem fogom, ugysem modnanák meg, ha az lenne sem. Szal nénha azt mondom a bébikaják időszakában voltam a legnyugodtabb. Én abban hittem, h. az van benne, amit ráirtak. És nem vegyszeres stb.

Zsuzsi, Köszi, mindjárt nézem ezeket is. Ti melyikben voltatok?
Ha tudnád hogy irigyellek. Ti mindig a férjeddel sétálgattok délelőttönként. Ha van ott felvétel, ahol ő dolgozik szólj, mert küldöm az enyémet is.

Andi, A toxoplazmavizsgálattal én 2 éve még fehér hollónak számitottam a városban. Kiköveteltem, mert nekünk pont hogy nincs se kutyánk,se macskánk, viszont barátnőm, aki hát nem éppen egy állatbarát, akkor már régóta küzdött ezzel a betegséggel, elég súlyos volt nála, tehát tudtam nem kizárólag háziállattól kapható el. A háziorvosom végül tett egy x-et, de ne gondold, h. megcsinálták. Azt állitották, h. levették, de eltünt a vérem. A kórház terültén 3 helyen jártam, mert mindenki továbbpasszolt, majd elküldtek a Köjálba, mivel itt lakunk mellette gondoltam de jó, h. ráment egy délelőttöm, de ne gondold, h. itt nem néztek hülyének. Ők meg megint vissza akartak küldeni a kórházba. És itt véget is ér a történet. Vagyis annyit megtudtam, h. nagyon drága vizsgálat és még tesztcsik sem volt akkor a városban, amivel meg tudták volna nézni, tehát inkább kidobták engem meg jó hülyének néztek.

Most ültettem el egy csomó begóniát. Eddig csak a virágágyásokban csodáltam, de ma rábeszélt a piacon a pasi, akinél a virágokat veszem. Zoli lehet mérges lesz, mert idén ugy terveztük, h. kiférünk az erkélyre a virágoktól mi is, de most ez dolog kezd elbukni.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

JOlka, Ma még a rizibiziből is kipiszkáltam a borsót. Tegnap de. fodrásznál voltam és a főzelékbár nem esett utamba, viszont 3 étterem is, ne gondold, h. nem mindegyikben z.borsó volt az egyetlen aznapi fözelékválaszték. Kérdem én, h. hányan ettek tegnap Nyh-án zöldborsót? Mert aki hallgatta a hireket, az tuti nem. Én egy hónapig biztos nem veszek, de még finomfőzeléket sem.
Néha nem annyira jó, h. van net (de ez a ritka), mert én a hireket nagyon sokszor átolvasom egy nap és amikor Zalust hétfő este letettük minden hirportál vezető hire volt én meg járkáltam fél óránként, h. jól van-e, stb. Szóval ha ritkán is , de jobb a tudatlanság.
Nálunk két napja az ablakunk alatt lévő játszin kapirgál 6(!) ember. Nem festik, csak kapirgálják. Még nem jöttem rá minek vannak itt. Azt a pár dudvát a kavicsok közül már rég kiszedték, de a gereblyével ide-oda tologatják a kavicsokat.

KépKép
tuzal

:D :D :D Jó időhúzás nekik. :)

Tényleg jó, néha tudatlanak lenni.

Begónia biztos szép és az illata is jó lehet. Begónia, és petónia 1?

MErt nekem petónia van, csak árnyékban. Esténkét szupi illata van.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?