Új privát üzeneted érkezett!

Még valami:
Mivel mindenkinek más az érdeklődési köre, hátha nem kellene bújnom a netet.
Nem tudtok olyan oldalt ahol frizurák vannak? Csak rövid érdekel, ami egy kiskamasznak "nem túl fiús, nem túl gagyi".

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KodaKép
Előre is köszi a segítséget a gép ügyben! Szóval max. 50 ezret tudnék rászánni, javasoljatok néhányat, hogy melyiket érdemes megvenni. A mostani Metró katalógusban több is van 30 és 50 ezer között, de nem tudom ezek jók -e.

KataKép
Én mindig kelkáposztából csinálom a rakott kelt, az egész család imádja! (A savanyút nem)Már én is annyira szeretnék ilyesmiket enni, a rakott karfiol is fincsi, de egyenlőre a szopi miatt szüneteltetem, nehogy gondot okozzon a babának.

ÉvaKép
Nekem is nov. 30-án van a szülinapom! A kisfiam meg 23-án született. Látom a lányok már mindent elmondtak a szoptatással kapcsolatban, csak csatlakozni tudok, 6 hónapos koráig én sem szeretnék semmit adni neki a cicin kívül, még teát sem. Feltéve, ha elég lesz a tej. Bár eddig úgy néz ki, igen, mert 7800 gramm.
Az nagyon jó, ha csak 5 óránként kel! A kisfiam is meglep néha ilyennel, de legtöbbször 4 óránként, vagy gyakrabban!

DodusKép
Mi volt a probléma a géppel? Na, ezért félek én is, nehogy befürödjünk vele!

Sziasztok
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Köszi a tippeket a hozzátáplálással kapcsolatban, csak attól félek, hogy ha hat hónapig nem kap semmit, akkor már nehezebb lesz rászoktatni másra. Egyébként tejem van elég, ma mértük Bencét, és így négy hónaposan hat kiló. A sétához én is szívesen csatlkoznék, mindig Tapolcára mentek? Sajnos nincsen kocsink, így elég nehéz lenne oda eljutni.

Kata!
Én mindig kelkáposztából csinálom, csak sós vízben szoktam megfőzni, apróra vágva.

Ditta!
Örülök neki, hogy Te is hasonló cipőben jársz az éjszakai etetéssel kapcsolatban, mert eddig csak olyanokról hallottam, akik 7-8 órát végigalszanak, és a testvéremmel együtt mi is ilyenek voltunk. Én teát adtam neki korábban, de most már nem issza meg.

Dodus!
A Bonca név a Bence becézéséből jött, Néha úgy szólítjuk, hogy Bence-Bonca.

Kép
Kép
Kép
bonca

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm az e- mail-eket nagyon sokat segítettetek. Remélem most már én is meg tudom majd csinálni. De azért a kicsinyítéseket küldöm a szakiknak! De csak holnap ha minden igaz mert kölcsön adtam a gépemet és nem voltak hajlandóak visszahozni, de bezzeg amikor kellett nekik akkor tudtak jönni. Ez a párom tesója.

Kata!

Neked akkor elküldeném azokat a képeket amit megbeszéltünk. Jó?
A rakott káposztád olyan jól néz ki hogy legszivesebben kikanalaznám!

Judit!

A torna időpont akkor kedd 10 óra? Ki jön még?

Zsua
zsua1

Zsua!
Ok, küld!Kép

Káposzta még van, gyere!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Janka!
A sapikat én a turiban vagy a plázában vaszem, de néha a városba ahol rájuk akadok. Nagyon nehéz jókat találni pláne fiúra.

Lányok!

Tudtok valami jó turit ahová érdemes benézni?

Kata!

A képeket elküldtem!

Zsua
zsua1

Kata!
Én nem találkoztam vele. 1000 bocs és legközelebb nem szólók bele. Becs szó!
lilien_csenge

Magdi!
Húúú, nehogy megsértődj!!!!!Kép Azért mondtam, mert Panka a savanyúkáposztásat írta le. Erre én, ne kérdezd miért, tegnap megvettem hozzá a kelkáposztát. Valamiért az volt bennem, hogy az kell hozzá. Aztán reggel keresem a receptet és meglepődve olvasom, hogy nem is kelkáposztát írt Panka. Azért kértem gyors segítséget. A hús ki volt olvasztva, hasam elő volt készítve.Kép

Tessék nyugodtan beleszólni máskor is!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Ha jövőhéten lenne időd akkor találkozhatnánk és megmutatnád hogy hogyan kell csinálni a szalvétás dolgokat? Én anyukámnak szeretnék csinálni valamit mert 28-án volt a szülinapja de sajna a felköszöntésből nem lett semmi mert apához rohangáltunk a kórházba. Meg aztán nagyon szeretném meglepni mert mostanában olyan szomorú és biztos tetszene neki. Köszi szépen

Zsua
zsua1

Szia Koda!
Nagyon jó volt a tegnapi séta, de Ádit utána még másfél óráig nem bírtam lenyomni. Csak egészen későn aludt el 40 percre (egészen késő=17.30 Kép).

Gyöngyöske!
Örülök, hogy találkoztunk, és remélem, hogy legközelebb nem csak 1 perc lesz. Kép

MSE

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép

EmeseKép
Ádi egy nagyon rossz kisfiú, ez már biztosKépKép Marci nagyon jól érzte magát, egész délután eljátszott magának.

Kata, ZsuaKép
Nem akarok beleszólniKép de szívesen felajánlom én is a sablonjaimat, szalvétáimat, ha valmi tetszene. Bár biztos Katának is nagyon sok van, csak én bővítettem mostanában a sablon álományomat. Szóval én is segítek szívesen, ha kell valami.Kép Hátha kicsit felvidítod ezzel anyukádat!

KataKép
Tényleg nagyon guszta volt, amit főztél. Nekem ma kelkáposzta főzeléket kell csinálnom. (én utálom)

ZsuaKép
Én eddig a legjobb dolgokat a sötét kapu alatt lévő turiban, és a Batóházzal szembeni turiban találtam. Még van olyan cucca Marcinak, amit most is onnam hord. Teljesen hibátlanok, nagyon szépek! (ugyan az a cég amúgy a két hely)
Emesével a múltkor tündéri kantáros nyári rövidnadrágokat vettünk. Egy kis bemutató neked:
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/39795.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/39796.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1549/39797.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Már régen voltam Nálatok, demég mindig dolgozom és egyáltalán nem jut időm semmire, még magamra sem. Elhatároztam, hogy még áprilisban dolgozom és utána eljövök táppénzre és pihenek, esetleg talizok, sétálok Veletek. Már nagyon rám fér. Most elkezdett a bal szemem állandóan remegni, ég, a doki azt mondta, hogy idegi feszültség okozza. Tegnap meg megcsípte a nyakamat egy darázs, de úgy, hogy pontosan az izomba sikrült mennie. Kicsit piros és hár olyan mintha fájna a csont. Kaptam injekciók, úgyhogy most itthon pihizek. Hát nagyon élvezem a pihizeést.

A tapolcai képek nagyon jók lettek, szép időtök is volt.

A barlangfürdős uszizást nem ajánlom, mert ismerem a víz tisztaságát, nem vinném a gyerekemet semmi pénzért oda.

Szép napot mindenkinek.

Zsuzsa
nzsuzsa

KataKép
Mivel megtelt a fiókod, ide írom, hogy mehet a kép.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Koda!
Köszi a segítséget! Akkor te is megmutathatnád hogy hogyan kell elkészíteni ezeket a dolgokat mert én még sohasem csináltam. Legalább szegény Katát nem zaklatom tovább a hülyeségeimmel. A postafiókja is biztos az én képeimmel lett tele amit küldtem. Tudnánk valamikor találkozni? Miket vegyek hozzá?
A ruhák szuperek! Ma voltam a Vörösmartyn az egyik boltba a C+C -ből lett ruhás bolt. nagyon aranyos ingeket vettem meg nadrágot elég olcsón. A turiba ma még benézek.

Kata!
Ne haragudj de biztos az én képeimmel telt meg a postafiókod! Bocsi!

Sziasztok!
Zsua
zsua1

Sziasztok!

Anita!
Van új orvosom és elküldött mindehová. No nem a fenébeKép
Hétvégén nem leszünk itthon de a jövő héten írok.
köszi

Mindenkinek szép hétvégét és vigyázzatok magatokra.
Éva
neva

Sziasztok!

Kata, MarikaKép
Csak azért ugrottam be, hogy küldjek a lányoknak egy kis pozitív energiát:++++++++++++++++++++++, hogy jövőhétre meggyógyuljanak, és tudjunk menni uszizni.Kép

Panka

panka

helló mindenkinek

Kapufa lett a telefonom, már betegeskedettKép
telefonszámok oda, ha küldenétek mailban azért beirogatnám egy füzetbe

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak délelőtt sétáltunk (le kellett vezetnem a reggeli ijedségemKép, majd a végén mesélek), aztán du. meg Dodóznom kellett. Kicsit meg van fázva, ébredéskor hőemelkedése volt és ilyenkor nagyon anyás tud lenni.

Zsua!
Ok, de van hozzá valamid? Decoupage ragasztó, festék, szalvéta, gipsz, forma? Vagy egyeltalán mit akarsz csinálni? Képet vagy valami tárgyat akarsz dekupálni? Csak akkor tudnék konkrét dolgokat mondani, hogy mit vegyél és mi van nekem.
Olvasd végig légyszi az alábbi linken Jamina 2004 Január 22 csütörtök - 19h 13-as hozzászólását.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/59467.html?1074880140

Postafiókkal ne foglalkozz, nekem kellett volna törölnöm a levelet miután lementettem a képeidet.
Fenti okok miatt nem csináltam meg a képeidet, de igyekszem.

Panka!
Ürítettem a postafiókot.Kép
+ energiát köszi!Kép

Dodus!
Ok.

Koda!
Tegnapi mélem megkaptad???
Mindjárt küldöm Dodus képét.Kép

Zoli!
Írok mélt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

ZsuaKép
Mél ment! Most már válogathatsz Kata és köztem isKépKépKép

DittaKép
El tudnád küldeni a Metro újságban látott gépek neveit és paramétereit? Úgy pontosabbat tudunk mondani. Lehet mélben isKépKép

KataKép
A chellós mél cím bedöglött, vírusunk vanKép A mailboxos viszont működik!!!
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Az egész üzim elszállt!
Zoli!
Az én telefonom is kell.Szívesen megadom.A minap gondoltam rátok hogy úgy eltüntél.Egy web lap neked biztos szeretni fogod.Nekem a kedvencem!
http://gondolkodom.hu/index.php?page=ecard
nzsuzsa4
!
Vigyázz már magadra!Ilyenkor kell erőt gyűjteni mert nagyon sok erőre és türelemre lesz szükséged!Pihenj hát a darázst én is küldhettem volna na nem a fájdalom okozás miatt csak mert így legalább pihensz!
Koda!
cukik a kisgatyák!Én a tavaszi kabátokat vettem ott!Egyforma fazonú csak más szinű.S teljesen új!
Kata,Panka,Anita!
Bánt hogy alig beszélgettünk de nagyon fájt a fülem.Kaptam egy uj tablettát az uramtól.Hát úgy beájultam tőle hogy neki kelett ellátnia a gyerekeket.Aztán meg sugárba hánytam mert kiderült opiát amit kis koromtól nem bírok.Nem ismerjük még egymást ugye 16 év az is kevésKépKépNa fülem féjt de kit érdekelt.Most kezdek épülgetni.Harisnya pillangót csinálok meg fűszeres üveget.Amikor Lili hagy!
Büszkén jelentam három napja nem cicizünk!!!!!!!!!Na mert az opiumot mégse így volt motiváció.Az első éjszakát végig bőgtük.Most már alakulunk.Igaz a mellemből még egy hadsereg jóllakna.
Kata!
Mindegy hogy kel ez bizony nekem is kell.Meg is vettem a hozzávalókat!
Szép étvégét pihenjetek sokat!
telian

Ja, a sztori lemaradt.Kép
Szóval eddig is utáltam a városi buszsofőröket /tisztelet a kivételnek/, de ma még jött rá egy lapáttal.Kép
Jövök haza suliból, előttem egy személykocsi, utánam több. Buszmegállóból a busz jelez, hogy jönne ki, de már jön is. A bunkó ....Kép Egyeltalán nem zavarta, hogy a mögötte lévő kocsisor első autója már éppen mellett van, hiszen én másodikként kb. a hátuljánál lehettem. Vagy szerintem csökkent látású és nem látta a tükörben, vagy nem is tudom mit mondjak. A lényeg, hogy blokkolt a sor, csikorogtak a gumik az aszfalton, szóval szerintem csuklott a sofőr anyukája, 1-2 ember tuti emlegette.Kép Én nem, mert attól jobban megijedtem, hogy mi van Dórival, ugyanis rendesen buktunk előre ahogy a fékre tapostam. Ráadásul előttem utánam autó, akár rosszul is járhattam volna, hiszen ha nem jók a reflexek, nem elegek a köv.táv-ok, akár elől-hátul tört volna a kocsink.Kép
Szegény Dórim szerencsére nem ijedt meg, inkább meglepődött, mert miután "visszadőlt" az ülésébe azt kérdezte "Ez mivóóólt?"
Aztán a haaaappyendKép, miután hazaértünk, rá vagy egy órára ugyanabban a buszmegállóban egy busz "legyalogolt" egy autót. Pont látszik az ablakunkból az ominózus megálló. A kocsi sérüléséből ítélve, szintén a sofőr sietsége miatt.
Az elején azért irtam a kivételt, mert találkoztam ám én olyan buszsofőrrel aki a megállóba guruláskor a kezén mutatta hányadik ajtóhoz menjek babakocsival, mert csak ott fér fel.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Megkaptam, válaszoltam.

Krisztina!
Milyen pillangót csináltál? Harisnyapillangót?Kép Bővebben?Kép
Kel: isteni volt még ma is.Kép Köszönet érte Pankának! Neked pedig jó étvagyat majd hozzá.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Kérdezted, hogy mit szeretnék csinálni. Azt hiszem kezdetnek jó lesz a kép. Ahoz mit vegyek? Meg láttam olyat, hogy a bébiételes üvegek be vannak vonva azt hiszem fűszertartónak. Azok nagyon tetszettek. Így akkor már biztos tudni fogod a hozzá valókat amit vennem kell. Az biztos, hogy most valami konyhai képet szeretnék.
Köszi

Zsua
zsua1

Panka és lányokKép

Sajnálom, ha valaki kapott tőlünk vírusos levelet. Mi is kaptuk őket. Emese is így járt. Nem tudjuk honnan, kitől kaptuk. Folyamatosan jöttek a levelek. Sajna én is szétküldhettem jónéhány helyre. Tönkre is vágta a levelezőnket. KépKépKép Most már nincs veszély részemről, mivel törölni kellet mindent.
PankaKép
neked pedig nem is küldtem semmit, a gép magától generált valamit és küldte el.Kép
A mélboxos címem viszont jó és működik. Ez "csak" a chellós címet érintette.Kép
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KodaKép

Küldtem mailt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Koda!
Küldtem mélt /vagyis a páromKép/! Sikerült????

Zsua!
Akkor decoupage ragasztó mindenképp kell. Szalvéta nekem van, de ki tudja neked tetszik-e, vagy megfelel-e az elképzelésednek. Gipszem, formám szintén. Viszont ha én viszek egy kész gipszformát, akkor még nem tudod, hogy kell gipszet önteni. Azt megmutatni kicsit bonyadalmas. Ugyanis az öntés kész 3 perc alatt, aztán azzal várni kell legalább egy napot.
Én azt mondom vegyél egy gipszkiöntő formát és modell gipszet. Csinálj alapot amire a képet ragasztod majd. Ezt Te is megtudod csinálni ha elmondom hogyan kell. Ha kész és mehet rá a szalvéta, azt szívesen megmutatom.
Szükség lesz még ecsetekre és pár szín akril festékre is. Ha esetleg ismerősöknél megmaradt belső falfesték (Héra, diszperzit), az is jó, de ahhoz venned kell Aquacolor színezőt. Utóbbi gazdaságosabb mint az akril.
Ha így jó neked, akkor szólj és írom mit hol nézhetsz meg.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok
KataKép
Köszi a levelet, de mire bármit is megnézhettünk volna, teljesen kipurcant a gép. Gabi csak azért imádkozot, hogy a munkái ne vesszenek el. Talán most már sikerül helyrehozni a dolgokat. A levelező még nem él, de hamarosan talán az is működni fog.Kép

ZsuaKép
Amiket írtál sorszámokat a sablonnal kapcsolatban, nem nagyon értettem. Akár honnan számoltam, nem jött ki sehogy. Szóval nem tudtam eldönteni, hogy mikre gondoltál, honnan kezdted a számolást. Nem tudnád még egyszer leírni, Mondjuk az első sablon ( amin 3 van egyben) legyen az 1. a második a 2. és így tovább. Levélben akartam, de mint említettem nem működik.KépKép

DittaKép
Hová küldted a levelet? A mailboxra? ha sikerül megnézni, jelentkezekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

DittaKép
Mél megjött, hamarosan megy a válaszKépKép

KataKép
A párodé is ideért, de hála addig sikerült gabinak is megoldaniaKép Köszönöm!

Koda

Kép

Kép
koda

Drága Kata, Panka, Marika, KJudit és barátnéd!

A péntkek du szokásos programunk /bu/ jövő héten elmarad a tavaszi szünet miatt!

Panka és Berni Drága !
Bocsi a tegnap miatt! Sajna nem szóltak a többiek időben!
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét!

k
kriszta13

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de most nem tudom visszaolvasni a leveleket. (Kerítés építés.)
A torna kedden 10-től lesz. Kb.3/4 10-re az öltözködés miatt érdemes ott lenni, hogy le ne maradjunk az elejéről. Eddig 4-en vagyunk biztosan, de 6 fő alatt nem tartják meg. Ki szeretne jönni? Csak hogy megtartják-e egyáltalán, azért kellene leegyeztetni a létszámot.
Remélem ma még kisüt a nap!

Judit
kjudit

Sziasztok!

Ditta, Zsuzsa!
Kaptam tőletek vírusos mailt. Szerintem nézzetek utána.

Judit,
mi kipróbáljuk a tornát. Cipő kell hozzá?

Panka

panka

Sziasztok!

Szerintem nekem is sikerült bekapni a vírust, mert a norton vírusriadót csinált, bár utána nem talált semmit.
Ma csak Zsuzsának küldtem levelet, másnak nem. Ha valaki kapott tőlem vírusos levelet légyszi jelezze, köszi.

Panka

panka

Judit!
Én akkor biztos, hogy mennék tornára és még az egyik barátnőm is.

Kata!
Amit írtál megveszem. Ha mindent beszereztem akkor szólok és talizunk. Jó?

Mindenkinek szép napot kívánok!

Zsua
zsua1

Koda!

Este leírom mégegyszer a sorszámokat mert most megyünk a Tescoba!

Szia Zsua
zsua1

Sziasztok!

Én is kaptam vírusos levelet Kodától, Pankától, és még két emberkétől, de nem tudtam azonosítani.

Panka!
Megkaptad a mail-emet?

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Lányok!
Természetesen nem árt a gépet átnézetni, de!!!
Megpróbálom konyhanyelven leírni.
Vannak vírusok amik meghamisítják a feladót.
Példa /de tényleg csak példa/: Panka gépe vírusos. Azért írom őt, mert tudom, hogy ő nem fogja magára venni, annyira már ismerem.Kép
Mivel szerepel ott jónéhány email cím, a vírus kiválaszt egyet. Azt fogja feltüntetni feladóként. Kiválaszt mégegyet az lesz a címzett.
Vagyis kiválaszt engem feladóként, és Kodát címzettként. Pedig nekünk tiszta a gépünk, Koda mégis azonnal szólni fog, hogy "Kata! Kaptam tőled vírusos levelet" . Pedig nem is tőlem kapta. Én az egészről nem is fogok tudni, csak abban az esetben ha Kodának esetleg tele van a postafiókja és nekem visszapattan a levél. Igen, nekem, mert én vagyok a feladó.
Ma két ilyen "visszapattanó" levelet kaptam, hogy én küldtem mélt, pedig nem, és a gépünk is tiszta.
Remélem értitek. Szóval nem kell azonnal megijedni, hogy vírusos a gép és főleg nehogy megbántsatok másokat amiért vírusos levelet kaptok tőle, mert közel nem biztos, hogy az ő gépe vírusos. Egyszerűbb egy komoly, megbízható vírusirtót felrakni és nem lesz gond.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Bezavart az időjárás a gép elé,most kis időre lőttek a kertészkedésnek.

KKriszta!

Köszönöm a segítséget ,továbbítottam az infókat.
A harisnyapillangó engem is érdekelne.

Zsuzsa!

Hogy vagytok a pocaklakóval?Én annyira jól érzem magam hogy néha elfelejtem hogy babát várok!Tele vagyok energiával!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Nem tudom hogy kinél hogy volt de kb mikortól eszik egy gyerek önállóan kanállal?Gergő csak akkor hajlandó ha olyan kedve van,mert nagyon lassan halad vele és ideges lesz tőle ha nagyon éhes,inkább kézzel vagy anyával.

Mindenkinek minden jót:

Forgi
forgi

Forgi!
Csak így tovább! Tele energiával.Kép

Evés: tudod a mi gyerkőceink majdnem egyidősek. Dodó nagyon szépen eszik egyedül mindent, kivéve a levest. Az még kicsurog neki a kanálból.Kép Persze előfordul, hogy a kanál tele van főzelékkel és elkezd mutogatni vele.Kép Ilyenkor én persze takarítok.Kép Az ilyen kaját mindig úgy etetem vele, hogy én is ott ülök és egyfolytában mondom neki, hogy szépen, lassan, figyeljen oda, stb.
Nálunk az volt a gond, hogy ő nem berágott mert lassan ment, hanem mindig, mindent "egyedül" akart enni és attól volt ideges ha nem engedtem.Kép Így kénytelen voltam elővenni a birkatürelmem és pár nap alatt megtanítani egyedül enni.
A villás kajákkal viszont semmi gond, az nem esik le, nem repül le. Azért azt el kell mondanom, hogy gyakori a villás kajánál, hogy kiveszi villával a kaját, majd leveszi a villáról kézzel és úgy kapja be...Kép
Szerintem légy türelmes, majd jön magától.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsua! Panka!

Akkor a tornán találkozunk. Szerintem nem fontos cipő, ahová én jártam ezelőtt, ott is volt aki zokniban tornázott.
Most megyek, megpróbálok rendet rakni a lakásban meg kipihenni a hétvégét.
Judit
kjudit

Koda, Zsuzsa!
Most léptem be a pf-omba. Tele van a fiókom tőletek jövő vírusos levéllel, nem is 1-2-vel. Apa szerint kettőtöknek át kellene nézni a gépeteket, mert kettőtöktől sokan kaptak. Ennyire nem intelligens a vírus, hogy ua-zok legyenek a feladók.Kép

Janka!
Én tőled még nem kaptam.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Aha!Kép
Miranda, ICQ?

K.

KépKép

KépKép
kata007

ZsuaKép
Mél ment!

KataKép
Gépet átnéztük, vírust kiírtottukKép Mindent újra kellet telepíteni. Mi már rendben vagyunk.Kép) Remélem lassan abbamarad a beteg levelek küldözéseKép

PankaKép
Pótolom a hiányt!Kép

Jó tornát lányokKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kata!
Köszönöm szépen a képeket CSODÁLATOSAK!!!!!!!!!!!!!
Feltöltöm ide hogy a többiek is lássák.

Koda!
Mail ment!!!!!!!!!!

ZsuaKép
zsua1

Sziasztok!

Panka
Beférek én is a táblázatba? Hova küldjem az adatokat?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

ZsuaKép
A leveled nem jön, pedig már eltelt több mint 1 óra. Lehet, hogy már csak reggel tudlak olvasnIKép majd akkor jelentkezem.Kép
A kép nagyon jó lett!!! KataKép Ügyes vagy!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?