Új privát üzeneted érkezett!

ZsuaKép

Itt a kefíres lángos recept:
Hozzávalók: 1 kg liszt, 3 tojás, 2 dl kefír, 1/2 l tej, 5 dkg élesztő, 1 kk só, sütéshez olaj
A megszitált lisztet tálba öntjük, beletesszük a tojásokat, a kefírt, sót, tejet és a kézben elmorzsolt élesztőt. Összedolgozzuk, és a masszát olajozott nylonban betesszük a hűtőbe 1-2 órára. Aztán kézzel kis darabokat szaggatunk, széthúzzuk és a forró olajban kisütjük.
Én azért szeretem nagyon ezt a receptet, mert ha nem sütjük ki egyszerre mindet, a hűtőben több napig is eláll, így akár minden nap lehet friss lángost enni.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Panka!

Millió hála és köszönet hogy feltetted a képeket,ha meglesznek a tortások akkor azt is elküldöm neked!

Marika!

Dorkának jobbulást!
Mélyen együttérzek veled mert nálunk is abbamaradtak a kerti munkák,mi éppen füvesítettünk amikor bejött a rossz idő.De legalább fel van ásva az a rész amit be akartunk vetni!
Metszés még sehol.Nem is értünk hozzá de a szomszéd srác megbiztatott mikor kérdeztem ő hogy csinálja:az a lényeg hogy jól nézzen ki.

Judit!

Lehet hogy a front miatt van a rossz alvás?Bár Gergő akkor sírt fel éjszaka amikor a foga készülődött.

Magdi!

Az én párom egyik szakmája is szakács és nagyon jól főz!Amikor nagy pocakom volt akkor szinte mindig ő főzött,a drága.

Forgi
forgi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a náthával kapcsolatos ötleteit. Ma már jobban vagyok, de talán a tudat miatt, mert dolgom volt a rendőrségen és beugrottam a BM dokihoz.Kép Szerinte is allergia. Felvetette, hogy el kellene mennem egy allergia vizsgálatra. Ok, de ilyen ellen úgysem tudok védekezni. Legfeljebb szenvedni.Kép Azért el fogok menni, mert kíváncsi vagyok mire lettem allergiás.

Judit!
Páros izzadást nem próbáltuk végül, mert betegebb voltam annál, úgyhogy korán lefeküdtem. Mélt megkaptam, majd szólok nekik.

Zsua!
Kell még számítógépes szaki????

Lángos ahogy én csinálom:
1 kg liszt, 1 cs élesztő, 2 kicsi kefír, 1/2 liter tej, 3 kk só. Ezeket összedolgozom, olajos tálba teszem. Hűtőben 2 hétig tartható.
A lányok imádják.Kép Elég mindig csak annyit kisütni ami el is fogy. Én szoktam mellé csinálni kis üveben fokhagyma lét. Összetöröm a fokhagymát és vízzel felhígítom mint a lángososoknál.

Marika!
Uszit még nem tudom. Doki szerint mehetek, de tudod minden anyukának elmondani, hogy nem náthás vagyok, háááát nem tudom.Kép

Kicsit dicsekszem is.Kép
Kész lett a vízivilágos fürdőszoba.Kép Ilyen lett a mosdó előtt és ilyen lett a kádnál. Még egyszer le kell lakkozni, de pl. a tegnap esti fürdéseknél sem lett semmi baja.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Forgi!!!!Kép

Ez a Gergő gyönyörűűűű! Főleg ahol csupi! Legszívesebben beleharapnék abba a formás kis combjába. Kép
A foteletek isteni!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

KATA!!!
Hungarocel képek! Állatosak! Hogy kell csinálni?

Amúgy a vízivilág is szuper jó. De nekem a zsiráf a mániám.

Judit
kjudit

Kata!

Vizivilágos képek fantasztikusak. Ez milyen techikával készült?

Forgi, Panka!
Gergő képei szupik. Ez már egy kész férfi, vigyázzatok a csupisz képekkel, nehogy megsértődjön. Kép
Puszi: megyünk ebcsizni.

Üdv: Emese
mse173

Lányok!

A nap folyamán küldjetek már néhány mélt a címemre, mert megint vacakol, és próbálnám tesztelni.
csontosne.sz.e@chello.hu
Köszi: MSE

mse173

Lányok!

Köszi a dícséretet.Kép
Megebédeltetem, lefektetem Dodót és jövök.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Két napja a géphez se jutottam.Hogy meg érte-e?Ma volt az ovi szülinapja arról volt szó figurális torták lesznek minden csoportnak a névadója szerint.Én megcsináltam a miénket Süni csoportnak hívják.Ilyen lett.
Kép
telian

Olyan a hangulatom mint az idő.KépMa találkoztam az ovi bulin a volt főnökömmel.Pontosabban azzal aki a régi kelyett lett.Úgy nézet rám mint egy jelentéktelen senkire.Brrr.Szervuszt köszönt.Mindkettőt utálom.Ha vissza kell mennem oda nem akarok.Közép vezetőként jöttem el de a társammal a másik csopo.vezzel megtette hogy Gyes után visszaminősítette.Én pedig azt három gyerekkel már nem viselem el.Apropó.
Forgi mail megy.
Marika!Lemaradtam a válaszodról jó a hétvége?Ma ujra egyedül vagyok.Egy haszna van többször jövök!Nincs aki piszkáljonKépLÁNYOK ÍRJATOK BÍZTATÓT!UFF
telian

Krisztina!
A sünik nagyon jók! Melyik oviban fogyaszthatóak el? Kép
Főnökre szarni! Ha jól veszem ki, ti nem nagyon dolgoztatok együtt, hát kívánom, hogy ne is kelljen!
Puszi.

mse173

Krisztina!
Nagyon ínycsiklandozóak a sünik. Kép
Kedden mentem jegyet venni a Dzsungel könyvére, jól lebeszélt a jegyárusító nő, hogy még egy 4 éves gyerek kicsi hozzá. Csak már itthon jutott eszemben, hogy a Te 4 és 5 éves lányaid is élvezték, na majd a jövő hónapban. Így is már csak 30-ára tudott volna jegyet adni. Viszont megleptem a páromat és magamat 1-1 Portugálra szóló jeggyel.

Kata!
Ha esetleg tudok a karácsonyi kaktuszomból szétültetni, akkor kapsz belőle. Kép

Végre úgy néz ki, hogy Hanga és a párom túlélték a vírust. Kicsit nagyon elfáradtam. Kép Már csak azért is, mert ugye nem rég (előtte) estünk át egy elég hosszan (2 hét) tartó erős megfázáson.

Azt hiszem a szakdolim leadását és az állalmvizsgát januárra halasztom. Már csak 5 napom van a leadásig. Elég lesz az évvégi vizsgákat letenni, és a költözést lebonyolítani.

Gyerekfogorvost nem tud valamelyikőtök?
Még karácsony előtt Gyöngy és apája játszás közben összefejeltek, vagyis Gyöngy a fogát ütötte a párom fejébe. Napokig fájlalta utánna a fogát, de azt hittük, csak fogmosás közben megsértette az ínyét. A fájdalom elmúlt, viszont az a foga beszürkült, mintha elhalt volna. Szóval ezért keresek neki fogdokit. Jöhet mailbe is, címem a profilomban van.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Anita!

Kimásoltam Neked a kalács receptet:

Fonott kalács vagy briós (30 db)

1,20 kg liszt
0,15 kg cukor
0,10 kg vaj
0,05 kg élesztő
0,05 kg mazsola
0,015 kg só
4 db tojássárgája
0,65 l tej

A tejet felmelegítjük és belemorzsoljuk az
élesztőt, hozzáadunk egy kávéskanál cukrot, mely ha feloldódott, annyi lisztet teszünk hozzá, amennyi fakanállal könnyen keverhető.
Ezt a félsűrű kovászt liszttel behintjük és meleg helyre tesszük keleszteni.
Begyúrás előtt a tojást cukorral, vajjal, sóval, keverés közben felmelegítjük, majd beleöntjük a már megkelt kovászba. Elkeverés után hozzátesszük a maradék lisztet és jól kidolgozzuk. Befejezés előtt hozzáadjuk a tisztított mazsolát.
Pihentetés után a tésztát feldaraboljuk, megfonjuk, tojással bekenjük. Sütés e1őtt 10-15 perccel ismét megkenjük.
Meleg sütőtérben (215 C°) sütjük.

Kriszta!

Mielőtt vissza akarsz menni tájékozodnék egy munkaügyissel mert szerintem neked is vannak jogaid. Szerintem nem minősíthet vissza olyan egyszerűen.
lilien_csenge

Sziasztok!

JuditKép
Az éjszaka tűrhető volt, nem volt nyűgös, csak a kelleténél többet szopizott. Általában 1x kel fel, most 3x. De nem volt fárasztó, mert utána rögtön alszik.

KodaKép
Örülök, hogy tetszett a kép! Igen, a karácsonyi vacsora előtt készült anyukáméknál.

MarikaKép
Ugye mondtam, hogy a másik elég gagyi...
Még szopizik a kisfiam, kizárólag! 6 hónapos koráig nem is szeretnék mást adni neki!
Tündéri Dorka!

ForgiKép
A kisfiad is nagyon édes!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Köszi lányok nagyon rendesek vagytokKép
Gyöngyöske!
A Portugál nagyon jó!Képzeld már nem kaptam jegyet a nyári(!)előadásokra most ismerős által kutakodom.Itt lesz a kijevi balett és lesznek gyerek bábelőadások Hattyúk tava,Dió törő,és Csipkerózsika.Legalább az egyikre sikerüljön.A kedvencük a Hattyúk tava.Anna rajzolt is egyet az ablakra ilyen
Kép
telian

Most megpróbálom az egyik kedvencemet berakni:<!--attachment: figyelek2-73912.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*288.4**figyelek2%2etif --><center><pre>
Kép
figyelek2.tif (288.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
ditta76

Hát ez nem sikerül...KépKép
Pedig már lecsökkentettem a méretet...

Panka, ha átküldeném mailban, feltennéd ide?

Köszi

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Akit érdekel itt található a nyári Operafesztivál programja:
http://www.operafesztival.hu/hu/nap.cmt
A jegyeket már márc. 16-tól árusítják, így valszínű van olyan előadás, amelyre már minden jegy elkelt.
Én mindenesetre este megnézem melyik érdekelne minket, és időben is jó lenne.

Krisztina!
Ismerős sajna nekünk sincs a színházban.

Mónika
gyöngyöske

Jó reggelt!Kép

Bealudtam Dodóval.Kép Bocs!

Forgi!
Kicsi fiad aranyos!Kép Tortás képeket én is várom.Kép

Marika!
Kukucskálós képet én is megnéztem, nem baj?Kép Tüneményes az a vigyor Dorka arcán.Kép

Krisztina!
Torta szuper!Kép Azonnal meg is kívántam.Kép Pedig tuti nem vagyok kívánós.Kép
Főnök: részvétem. Szerencsére az enyém mind rendes, emberséges, de nem volt ám mindig így, nekem is volt főnököm aki miatt reggelente semmi kedvem nem volt dolgozni menni.Kép

Gyöngyöske!
Nekem egy hajtás is elég. Én már gyökereztettem úgy karácsonyi kaktuszt, hogy 2-3 levélből álló hajtást tettem vízbe. Ha legközelebb megyek hozzád valamiért, nem fogom elfelejteni.
A családnak további jobbulást!

Judit!
Mailt megkaptam, ha holnapig beszélek velük megmondom, de biztosabb lenne ha felhívnád Krisztát /70/559-83-89/, mert lehet, hogy mi sem megyünk.
Hungarocell kép szalvétatechnikával készült. Mit mondjak róla bővebben? Kérdezz!

Emese!
VV-os, szalvétatechnikával készült. Decoupage ragival raktam a csempére.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

ForgiKép
Várom a tortásokat.Kép

KataKép
Mert annyi idegen anyuka van uszin akinek magyarázkodni kéne.Kép
Fürdőszoba nagyon tetszik.
Nagyon gyanús vagy te nekem, kívános vagy meg aluszékonyKép.

JuditKép
Ti sem jöttök uszizni?Kép Még a végén csak magunk leszünk.Kép

KrisztinaKép
Torták naaagyon jól néznek ki.
Hattyúk tavaKép

GyöngyöskeKép
Jó, hogy már nem vagytok betegek. Mikor költöztök?
Fogorvos címét majd elkérem anyukámtól és elküldöm.

DittaKép
Szerintem a kiterjesztéssel van a gond. De küld el, meglátom, hogy mit lehet belőle kihozni.Kép

Parafára próbált már valaki szalvétázni? Van belőle egy csomag és már nagyon könyörög, hogy csináljak már vele valamit.Kép

Rohanok, mert már várnak, megyünk keresztapámat köszönteni, ma 50 éves és szegénykém Gábor. Panaszkodott, hogy neki még soha nem volt szülinapja, így hát elugrunk hozzá.Kép

Este még benézek, addig is puszi mindenkinek.

Panka

panka

Sziasztok!
Koda!
Már megjavult a gép de sajna a képek törlődtek! Amire azt mondták, hogy képtelenség és ilyen még nem fordult elő velük. Hát ez engem nem vigasztal. De végül is még szerencsére meg vannak az öcsémnek úgy hogy fel tudom rakni őket na meg kiírom CD-re. Másik kérdésedre válaszolva: igen járunk sétálni ha nem esik akkor rögtön megyünk mert Domi akkor nyűgös ha nem levegőzik. Ha van valami ötleted hogy hóvá menjünk akkor csatlakoznék hozzátok.

Csajok!
Nagyon szépen köszönöm a recepteket hétvégén kipróbálom!

Kata!
Gyönyörűek a szalvétás munkáid. Én is nagyon szeretnék ilyet csinálni. Ha egyszer lenne időd megmutatnád? Mert olyan jó lenne húsvétra meglepni a családot. Előre is köszi. De tényleg olyan csodálatosak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsua
zsua1

Jaj elfelejtettem!

Ha valaki nagyon babát szeretne nekem van másfél üveg homeopátiás cseppem. Mastodynon. Nagyon jó nekem bevált. Nem szeretném kidobni mert nem olyan olcsó, de szivesen elajándékozon ha kell valakinek. Csak gyógynövényből van. Ha valakit érdekel akkor írjon és leírom részletesen.

Zsua
zsua1

Marika!

Holnap találkozunk a suliban? Nem sok kedvem van menni mert Lilike újra nátikás és nagyon nyügös!
lilien_csenge

Sziasztok!

Ditta!
Csak nem ezt a képet akartad felrakni?
Kép
Mailt megkaptamKép

Magdi!
Holnapra hozhatnál fini kalácsot, csak, hogy ízre milyenKép Lilike kivel marad? Gyógyuljon megKép

Krisztina!
Torta nagyon jóóóóóKép Hattyúk tavaKép Hétvége szerintem nem jó, esetleg hétfő délután? Dokihoz 14-re megyünk, utána fel tudnánk ugrani.

Kata!
Nem baj, hogy megnézted, hiszen azért van a szemedKép Holnap uszi? Nekem nem kell magyarázkodnod, legfeljebb megjegyzem, milyen b... vagy, hogy eljössz ilyen betegen gyerekek közéKép
fürdő olyan mint a víz alattKép

Zsua!
KépekKép Én is nyaggatom párom, hogy írjuk ki a képeket lemezre, de már az egyéves szülinapot megvárjuk, hogy teljes év egy helyen legyenKép

Help!
szülinapi ebédhez keresek könnyen elkészíthető másodikatKép Leves: húsleves (megunhatatlan és örök sláger), de utána ??? Vmi olyan amit összedobálok mondjuk bedobom a sütőbe és kész. Ja és elég 12 embernekKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Zsua!
Ha túlesek ezen az orrfolyásos nyavalyán, beszélünk róla.Kép
Sajnálom a képeidet. Átérzem a mérgedet. Nekünk Dodó születési képei szálltak el. Még jó, hogy a párom szülés után (lányos zavarában, s mert lánya születettKép) átküldte az összes képet az öccsének. Így nem vesztettük el, csak a nagylányom ballagási képeit.Kép

Marika!
Nem kell majd magyarázkodnom holnap, mert úgy döntöttem nem megyünk. Inkább kihagyunk egy hetet, mert ha valaki mégis megbetegedne, az isten sem mosná le rólam, hogy én ferztőztem meg.Kép

Nekem van egy nagyon fini receptem másodiknak. A lányok szülinapján volt ilyen. Nagyon ízlett mindenkinek.
Hozzávalók:
2 csirkemell,
5 dkg margarin,
15 dkg reszelt trapista sajt,
2 tojás,
liszt

Elkészítés: A melleket kifilézem, szeletekre vágom, besózom. Kikenek egy jénait margarinnal, az alsó sorban minden mellszeletet lisztbe, tojásba, sajtba forgatok, a további szeleteket csak lisztbe és tojásba. Ha kész, megszórom sajttal. A tetejére öntöm az esetleg megmaradt tojást, meghintem sajttal, és rátördelem a maradék margarint. Fél órát fólia alatt sütöm, utána annyi ideig kell sütni, míg a sajt zsemleszínűre pirul a tetején. Mindenféle köret illik hozzá. Annyira egyszerű, hogy művészet elrontani!Kép
4 csirkemellet csináltam 10 személynek és még maradt belőle.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ez nem ér, mindenki megelőzött. Marika a fotóval, Kata a recepttel.KépKép

ZsuaKép
KépekKép, de szerencse, hogy van honnan visszatölteni. Nekünk is le kéne már menteni, hogy meglegyenek.
Erről a cseppről írhatnál egy kicsit bővebben, egyik barátnőmnek hátha jó lenne, jöhet magánban is.

Ma amikor jött haza a párom, épp a húsvéti dekorációhoz vagdostam ki a libákat. Kérdezi, hogy mit csinálok, mondom, hogy húsvéti dekorációt. Láttam rajta, hogy nem lelkesedik annyira a dologért mint én (nem is értem miértKép), így azt mondtam, hogy Beni miatt muszáj kidekorálni a lakást húsvétra. Azt mondta, hogy ja úgy már más.Kép

Jó éjt, Panka

panka

SziasztokKép

MarikaKép
Én is könyörgök folyamatosam a férjemnek, hogy valahogy szívjuk le a képeket a gépről. Szerintem Marci is lesz 1 éves, mire oda jutunk.Kép

ZsuaKép
Húúúú! Én nagyon bosszús lennék a helyedben. Bár gondolom Te is az vagy! Még jó, hogy tudod pótolni.
A sétával kapcsolatban nekem is a bajom, hogy nem tudunk hova menni. Csak keringünk itt a bérházak között.
Ma voltunk felétek. El is játszottam a gondolattal, hogy becsengetek, de hívatlanul csak nem illik. Ráadásul zuhogott is.

DittaKép
Én ezt a kisfickót megzabálooooom!!! Tündéri.

PankaKép
Parafa nálam is itt könyörög a fiókban, hogy csináljak már valamit vele. De még én sem próbáltam.
Milyen volt a szülinap????? Beni élvezte?

KrisztinaKép
A torta olyan guszta lett, hogy lenyalogattam a monitorról! Azóta csokis kekszet tömök a fejembe, hogy csillapítsam a torta utáni vágyamat!
Isteni a rajz!Kép

Magdi, MarikaKép
Jó tanulást, és kitartás!Kép

GyöngyöskeKép
Akkor nem volt túl könnyű hetek! Nem irigyellek! Ráadásul költözés, szakdolgozat... csak gratulálni tudok a kitartásodhoz!Kép

Kata)
KépKépKép (jobb nem jutott eszembeKép)

EmeseKép
Mi van veletek??? Olyan nagy a csend a házatok táján! Vagy nincs erőd írni?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
KépKépKép (nekem semKép)
Talán mert kibeszéljük magunkat a szalvétásban.

Koda, Panka!
Gondolkodtam, törtem a fejem egész délután, annyira szeretnék nektek segíteni parafa ügyben. Pontosabban a parafának segítenék, hogy ne kelljen könyörögniük. Tudjátok mire jutottam? Küldjétek el nekem, majd én kezdek vele valamit.KépKépKép

Panka!
Már egész héten akartam írni, hogy múlt pénteken jól megsétáltattam a szalvétádat. Elvittem, hazahoztam. Marikának odaadtam a keretet, mellette volt a szalvi, azt meg elfelejtettem.Kép Tudom Cavinton.Kép
Na majd...

K.

KépKép

KépKép
kata007

Marika!

Ananászos csirke:

Hozzávalók:
1 filézett csirkemell (pulykamellel is kiváló)
15 dkg sonka
1 doboz ananász konzerv egész
15 dkg trappista sajt
3 dl tejszín
só és gyömbér a fűszerezéshez
A friss csirkemellett szeletekre vágjuk, a sóval és gyömbérrel beszórjuk. Egy közepes tűzálló tálba rétegesen rakunk egy sor húst, egy sor ananászt és egy sor sonkát, amíg tart a hozzávalókból. A rétegelés sonkával fejeződik be, melynek tetejére elrendezzük a felszeletelt sajtot. Nyakon zúdítjuk a tejszínnel, és a sütőben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a sajt szép pirosra pirul. Petrezselymes rizzsel tálaljuk. Gyors és rendkívül finom étel.

Hawaii csirkemell:

Hozzávalók:
2 nagyobb csirkemell (3-4 személyre)
1 doboz ananász konzerv
2 dl főző tejszín
só, majoranna (vagy oregano),bors, édes paprika

A csirkemellet vágd vékony csíkokra, és kevés olajon pirítsd meg ( akkor jó, ha már teljesen fehér a husi). Ha ezzel megvagy, tégy hozzá némi sót, és egy kevés morzsolt majorannát (vagy oreganot), végül egy késhegynyi borsot. A paprikát el is lehet hagyni. Ezután következik az ananász. Legjobb a kockára vágott (nem kell ezzel is foglalkozni). A levét szűrd le, de ne öntsd ki, szükséged lehet még rá. Ha a hús nem engedett elég nedvességet, az ananászlével pótolhatod. Fedő alatt párold pár percig a pipit, majd öntsd rá a főző tejszínt. Ha nem tudsz ilyet beszerezni, ugyanolyan jó a sima tejszín is, csak ne legyen édesített. Addig párold a husit, amíg el nem készül. A végén a tejszínt kicsit sűrítsd be, hogy mártás jellege legyen. Tálalhatod szinte minden féle körettel, a legjobb talán a párolt rizs. Jó étvágyat!
lilien_csenge

Sziasztok!

Koda!
Nyugodtan jöhettél volna ha erre jártatok mert itthon voltunk. Jó lett volna ha meglátogatsz. Máskor ne habozz szívesen látlak!

Ditta!
Gyönyörű a babád!!!!!!!!!

Kata!
Köszönöm előre is hogy időt szakítassz majd rám. Már nagyon várom. Annyira tetszenek!!

Zsua
zsua1

Marika!
Jó a hétfő délután.Előtte küld egy sms-t!
Gyöngyöske!
Nincs egy darab jegy sem.A Hattyúk tavát álítólag két óra alatt elkapkodták!Kép
Panka!
Dekoráció nálunk is vita téma(vagy lúd-liba amit nem illik emlegetniKép ) Mi idén elutazunk úgyhogy ezuttal megúszom a mitcsinálszmármegint,minekezahülyeség,mindencsupafesték,biztos vagy benne, hogy ez a festék ehető?De azért bors orralá dörzsölése céljából holnap festünk egy kis tojást mert véletlenül tojás levest főzök.
Kata007!
Jó recept ám kipróbálom.Nálunk a fokhagymás pecsenye juhtúrós sztrapacskával,a borjú pörkölt túrós csuszával,ha flancos akarok lenni sztroganof bélszín mákis tésztával vagy a fűszeres csirkemell kukoricakásával a menő menű.Szóval menű light ha érdekel...küdöm.Imádom az erdélyi konyhát mert sok embernek elég kiadós recptjeik vannak meg a szlovák tót ételek is hasonlóak.Csirke hordós képosztával töltve knédlivel(ide most olyan szájnyalogatós fej illene de majd máskor.Esik pedig megyek kisgyórbe a hétvégén ha leszakad az ég akkor is juszt is.Mert virágzik minden.
Te Forgi!
Gyönyörű ez a fiú nem lehetne hogy az én lányom meg a te fiadKép.A fürdő szoba a tiétek ahol a kép készült?Csak mert szép a kék csempe én is kerestem ám ezt a fajtát de a végén narancs lett.
Ditta!
Nem csodálom hogy ez a kedvenc képet édes kis gyermek!
Magdi!
Kitartás!Gyógyfejek a kicsi tündérkének!KépKépKép
Holnap viszem a lányokat egy zenetanárhoz kíváncsi vagyok mit szól.Szeretnének énekelgetni és ritmuskázni aztán a Mazsi muzsihoz már nem elég mazsikKép
Marika!
Mi lesz a süti?Vagy torta rendelés lesz?Hol rendeled?
Koda!
cd-re nem tudod kiírni.Én azt csinálom mióta van ez a vírus invázió!A fiúk ilyenek ha rá várszKép
Na menek vasalni puszi jó éjt és holnap viszlát itt a képernyőn.Ja a jó éjt vers
Jó éjszakát!
Szép álmokat!
Rózsás csókokat!
Ha nincs kivel...a párna csücskivel.
Na megyek a párnámhoz mer'az uram nincs itthonKép
Puszi!
telian

Krisztina!

Receptek jöhetnek, minden újra kapható vagyok, apa (nem picinyke) pocakja meg főleg.Kép
Jöhet mélben.

Most már én is ágyba bújok, de nem a párna csücskivel. Hi-hi!KépKépKép

Babasírástól mentes szép jó éjszakát mindenkinek!
(Emese! Ez nektek is szól, tolmácsold a fiadnak!Kép)

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Bocs hogy megint zavarlak de mindig elfelejtem megkérdezni hogy nekem is megcsinálnád úgy a Domi képeit ha elküldeném mint ahogy a tiéd van a profilodba? Nagyon megköszönném. Jó éjt!

Zsua
zsua1

Kata!
Éjszakai jókívánságot köszönöm, de sajnos nem volt elég. Fél éjszaka (20-24 óráig) én ugráltam 15-20 percenként, majd 00-04-ig a férjem. Ekkor elment dolgozni és én folytattam, na csak 5-ig mert akkor reggel lett.
Már élni sincs kedvem.
Üdv.

mse173

Sziasztok!

Jó hírt hallottam ma reggel:keddtől visszajön a napsütés!!!Már csak egy pár napot kell kibírni,szegény Gergő egész megsápadt mert napok óta nem bírunk kimenni az eső miatt.

Lányok!

Nagyon szuper recepteket írtatok.A Katáét mi is gyakran csináljuk egy kis baconnal és füstölt sajttal is meg lehet bolondítani.

Kriszta!

A fürdő a miénk,ősszel készült és nagy mázlink volt a kék csíkos csempével.Kb 10 helyen jártunk és az utolsón leltünk rá és akciós volt!Imádom!

Ditta!

Gyönyörű a babád,gratula hozzá!

Emese!

Kívánok nektek sok nagy kitartást,el nem tudom képzelni miért nem alszik a kisfiad.

Forgi
forgi

SZiasztok!

Ilyen vagy ehhez hasonló katicás szalvétát keresek, egy kislánynak lenne a szobájában. Ha valahol láttok ilyet gondoljatok rám, jó? Egy negyed is elég lenne.

MarikaKép
Kerestem egy másik receptetKép
Svájci rakott sertésborda (4 személyre)
Hozzávalók: 60 dkg sertéskaraj, 4 evőkanál étolaj, 4 szelet gépsonka, 4 evőkanál reszelt Óvári sajt, kakukkfű, borsikafű, só
Elkészítés: a karajt enyhén kiverjük, széleit bevagdaljuk, sózzuk, majd a felmelegített olajon, mindkét oldalát pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Ezután a húsra fektetjüka a gépsonkát, majd a rezselt sajtot rászórjuk. Grillsütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad. Burgonyapürével és csemege uborkával tálaljuk.

KodaKép
Nem volt nagy buli, csak villámlátogatás. Beni jól érezte magát, mert volt egy kutyus és egy cica. Csak a baj az volt, hogy őket is úgy akarta "megszeretgetni" mint a mi macskuszunkat.Kép

KataKép
Megdobhatlak egy parafával, ha annyira szeretnéd.Kép Akkor nekünk már nem kéne kisérletezni vele.

ZsuaKép
Mailt megkaptam, köszi.

KrisztinaKép
Hova utaztok, ha nem titok?Kép
Receptek nekem is jöhetnek. Nálunk az egyik nagy kedvenc az őzpörkölt túrós csuszával, nyam-nyamKép

EmeseKép
Kitartás, tudom könnyű mondani. De új pöttyök ugye már nincsenek?

ForgiKép
Én azt hallottam, hogy már hétvégén is jó idő lesz.Kép Na majd meglátjuk.

Már megint kreatívkodtam egy kicsitKép, készítettem gyöngyből egy téltemető virágot, festettem hozzá cserepet, és egy keresztszemes kis képet (ezt utoljára Beni kezében láttam, azóta meg nem találom seholKép), meg belekezdtem ebbe a keresztszemesbe.Kép Majd rakok fel képeket.

Na megyünk reggelizni.

Puszi, Panka

panka

Koda, Panka!
Költözni csak valamikor május végén, június elején fogunk. Csak akkor van a vizsgaidőszak is, május közepétől, jún. végégig. Az államvizsga pedig jún közepétől, de ahhoz márc 30-ra le kell adni a szakdolit, ami nekem már most nem fog menni. Áprilisban lesznek már elővizsgáink is, így úgy gondoltam, hogy a szakdoli leadását (igaz a nagy része már készen van) és az államvizsgát januárra halasztanám. Akkor tényleg csak arra készülnék. Így meg már az évvégi vizsgák után már nem maradna kellő energiám a diplomavédésre és az államvizsgára. Mert eddig mindig vizsgaidő végére teljesen kimerültem.

Panka!
Másfajta katicás szalvétám van. Olyan, mint Katának az albumában is van.

Ditta!
Édes a picur! Kép Ilyenkor nosztalgiám támad.

Krisztina!
Recepteket nekem is küldhetsz, szerencsére a párom és én is szeretünk főzni és enni is.

Ma Hanga rájött, hogy ki tudja nyitni a hűtőajtót. Ja és tegnap du 6-tól, ma reggel 1/2 7-ig aludt, közben egyszer kelt fel este 11-kor pisilni. Azt hiszem, most már kijelenthetem, hogy kb. 2 hete teljesen (éjjel-nappal) szobatiszta. Ez olyan jóóóó. Ha hazajön apa, meg is mondom, hogy vegyen ki a kiságyból 2-3 rácsot, hogy ki tudjon jönni, ha kell. Igaz most vettünk egy nagy zsák pelenkát, de majd odaadjuk az unokaöccsének, Bálintnak.

Csináltam az oviba 5 nyuszis, csibés képet, majd hétfőn bevisszük, mert még akasztó kell rá. Én is készülök tojást fújni, hogy majd Gyönggyel együtt szalvétázzunk rájuk. Úgyis szeretnék csokis muffint sütni, mert kaptam ám én is muffin sütőt pár hete.Kép

Időjárás Kép, DE én is úgy hallottam, hogy vasárnaptól jön a jó idő Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lina!

HA esetleg jársz erre, akkor érdeklődnék, hogy vált be az ebéd hozatal?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

A 78-79, és 80-81-esre.
De most rohanok.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket a kisfickóval kapcsolatban!

GyöngyöskeKép
Nosztalgia ellen tegyetek a férjeddel!KépKépKépKép
Ügyes a kislányod szobatisztaság terén!

Már régebben is akartam kérdezni, hogy Lina miért nem írogat már? Marika, te biztosan tudod! Mail ment!

KataKép
Nátha? Ágybabújás használt???KépKépKép

Már a múltkor is meg akartam jegyezni, hohgy milyen sok szakács-apuka van köztünk, hát közlöm, hogy az én férjem végzettsége is szakács, most egy éttermet vezet. Lehet hogy ezért vagyok ennyire inaktív a konyhában, mert nem vagyok ráutalva a főzésre.

EmeseKép
Őszintén sajnállak, mert az én kisfiam most hogy nyűgi volt a szuri miatt, 3x kelt fel szopizni, de hulla voltam. Nem is tudom, hogy bírod! Furcsa, hogy neki, mármint a fiadnak nincs igénye a hosszabb alvásra?
Abban bízz, hogy ez nem fog örökké tartani, egyszer csak megtanul aludni!

PankaKép
Köszi a fáradozást, de látod, Marika beelőzött.

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Az én párom az ITC-ben mesterszakács, de nekem kell itthon helyt állni a konyhában. Igaz nem is nagyon szeretném ha az én birodalmamban ő rendeszkedne. Biztos hogy semmit se találnék meg.
Viszont szeretem ha porszívózik.

Marika!

Még egyszer köszi a fuvart!
lilien_csenge

Sziasztok!

Leületem,hogy írok nektek,de annyit írtatok,hogy alig bírtam visszaolvasni!

Magdi!
Lilike jobban van?
Köszi a kalács receptek!
Ma Majomkenyérrel leptem meg a fiúkat!Kép

Krisztina!
Nagyon szépek a sünik,biztos fini volt!Leírhatnád a receptet!Nagyon aranyos az ablak!Kép

Ditta!
Én is csatlakozom az el&#337;ttem szólókhoz,nagyon édes a kisfiad!Az Aludj jól gyermekem cím&#369; könyvet ismered?Nekünk nagyon bevált Ádinál!Ha gondolod átküldöm emillel!

Betegesked&#337;k!
++++++++++ egy kis pozitívum!

Csütörtökön voltunk a homeós orvoshoz,és nagyon alaposan kikérdezett Ádiról,mindenre kiterjedve,pl:viselkedés,alvás,étkezés,és ennek tükrében választott a szerekb&#337;l.4 féle bogyót kapott,és szívesen be is veszi &#337;ket!
Nagyon remélem,most már a javulás útjára lépünk!

Le van vágva Ádi haja pár mm-esre,nagyon vagány!Lányos anyukák vigyázat!KépKép

Máté egyre jobban kezd minket ismételni,ma a labdát kérte úgy,hogy laba,és a kakát is tudja,mutatja,hogy hol van,és milyen büdi!

Én is kreatívkodtam,a f&#369;szertartóimat dobtam fel egy kicsit,csináltam egy m&#369;füves kosárkát húsvétra,és az ablakra elkezdtem matricákat gyártani!
Ha valaki szeretna húsvéti sablonokat,küldök szívesen!

Anita
kacajka

Kép
Gondoltam feldobok egy képet a fiúkról!
kacajka

Sziasztok!

Lányok tegnapra belázasodtam, azért nem jelentkeztem. Délben jövök bővebben most csak pár szó!

Zsua!
Küld a képeket amit megcsináljak. Írd meg melyik legyen a háttér. Ha elég ügyes vagyKép és ideér délig, Dodó alvásideje alatt meg is csinálom Neked.

Panka!
Szétnézek a szalvijaim között.
Parafát megbeszéljük.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jó reggelt!

Időm, mint a tenger! A kislányom elutazott a nagyszülőkkel Bp.-re rokonlátogatás gyanánt, a férjem dolgozik, a pici még alszik, úgyhogy már fél 8 óta a gépet püfölöm.
Jelentem elkészítettem az albumot:

Ditta albuma1
Ditta albuma2

címen találjátok a fotóalbumban. Sajnos azt nem tudom, hogy hogy kell innen egy kattintásra eljutni. Szóval hogy rákattintok az album címére, és már ott is vagyok...

KataKép
Sajnállak a láz miatt, hát nem is csoda, ma is kb. január végi időjárás van, ehhez képest a múlt héten 25 fok volt!

AnitaKép
Te fiaid is édik!!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Hol vagytok????

Mindenki süt-főz?
Pedig most nem hiszem, hogy a szabadban töltitek az időt, olyan hideg van!

Majd még este benézek...

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Emese!
Azt a szófogadatlan kölkét neki!KépKép Hát hiába beszél neki az ember, hogy hagyja anyut aludni?Kép
Nem tudom mivel vígasztalhatnálak.Kép

Forgi!
Jó hírnek én is marhára örülök.Kép Dodóm nem sápadt meg, de meg van őrülve. Nem lehet bírni vele. Mindent megtalál amit nem szabad, mindent szétszed, tényleg mint aki nem tud mit kezdeni magával. Ha próbáljuk lefoglalni az sem jó, semmi nem érdekli. Persze az eső is mindig akkor áll el amikor ő alszik vagy éppen estére, nehogy le tudjak vele menni.Kép
Bacon jó ötlet, kipróbálom. A füstölt sajtot nem, mert akkor Dancsi nem eszik belőle.Kép Én még ilyen válogatós gyereket nem láttam.Kép

Panka!
Sajna nincs ilyenem.Kép
A profilomban van a cserés albumom címe. Ott van kétféle is. Az nem jó? Persze van másfélém esetleg uszira elviszem. Apropó mi volt uszin? Merültetek?Kép
Parafával csak vicceltem.Kép Nem tudom mit lehet belőle csinálni, vagy egyeltalán milyen is az. Parafa dugót már láttamKép, parafa az üzenőtáblánk, de nem tudom neked milyen van.Kép
Keresztszemsed biztos nagyon szép lesz. Csodálom a keresztszemesek türelmét.Kép
Képzeld nekem már készül a nagy katicás terítőm. Anyum csinálja és már most tetszik, pedig alig van rajta még valami.
Jön a jó idő!Kép Ugye megyünk sétálni?Kép

Ditta!
Tökmagodat még meg sem dícsértem. Bocsáss meg nekem érte. A nátha elvette az eszemet.Kép
Nem allergiám volt, mert tegnap lázas is voltam.

Gyöngyöske!
Hatalmas gratula a szobatisztasághoz!KépKép Ti aztán nagyon ügyesek vagytok. Mi meg vehetjük még mindig a pelust.Kép

Anita!
Ok, hogy vigyázat a lányos anyukáknak, de azért én megmutatnám Dodónak, jó? Olyan kis helyes pasi lett a nagyfiad.Kép

Marika!

Kicsi Dorkának:
Kép

K.

Ui: Lányok! Lehet szavazni Dodómra. Esetleg ha ráértek... 35-ös itt: http://www.babacucc.hu/poll/jatek.html#

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?