Új privát üzeneted érkezett!

Kinga!
Engem is érdekelnének a ruhák. :)

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!

Rövid leszek... :oops:

SINLAC helyzet elkeserítő...bár van még 1 dobozzal, de az gyorsan el fog fogyni. :(

Zsuzsu :)
Melyik veszprémi kézisre hasonlít szerinted Szilcsi férje?? :shock:

Tegnap volt az oviban karácsonyi ünnepség! Annyira aranyosak voltak, volt egy kis műsor, óvónénik báboztak, gyerekek pedig elmondtak egy rövid verset, meg egy énekeltek egy dalt!
Aztán volt gyertyagyújtás, és ajándékbontás! :D Hát, élmény volt látni a gyerekek arcát!! :D :D

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Voltam a domaszéki gyógyszertárba és tényleg nincs SINLAC. Rendeltek, de hiánycikk. Miért????????

Cseppek!
Kitartás a terheléshez! Zolka HŐS! :)

Zituska!
Kerestem Botit a csoportképen, de megvan :lol: :lol: Édesek!!!!!

Szerintünk Csoknyai Istvánra hasonlít Szilcsi férje.

Kinga!
Dobhatnál képet Kittiről!!!!!! :wink:

Csajok!
Akinek van ötlete, h mit csináljak, h a kölkök ne legyenek betegek, az lécci ossza meg. Nekem hőemelkedés, nátha. A gyerekorvos tanácsára coryzalia homeos, C vitamin 1000mg, orrcsepp, infralámpa...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea!!!!

Tesznek el nekem SINLACot, kell?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Zsuzsu kérésére :P Itt van pár kép Kittiről.
Az első 2 a bölcsiben készült a Télapó ünnepségkor.
Nem tudom látszik-e hogy apja 2m-es génjei öröklődni látszanak.. :?

Kép Mindjárt jön a Télapóóóó

Kép Hasonló korú barátnők...kosaras lesz a lányom???

Kép Hajmosás után

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bea!

Holnap gyógyszertár zárásig (17 óra) elraktak neked Kutas névre 2 doboz SINLACot. A polgármesteri hivatal melletti gyógyszertárban!!!! (Sándorfalván) Ez a templommal szembeni gyógyszertár és nem a melletti!!!!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek: írok privit mindjárt

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Sinlac: ha nem kaptok, próbáljátok ki a Holle gabonapépeket, van sokféle, gluténmentesek is (Vidra u.-i bioboltban van), szerintem lehet velük helyettesíteni a Sinlacot.

jégvirág: ha tudom időben, hogy felhívod a gyógyszertárakat, megkérlek, hogy kérdezz rá a zöld BenGay kenőcsre is, az is hiánycikk… :lol:

zozo: tudom én, hogy Marcsi magánszámai nem kirívóak, engem az aggaszt, amikor tartósan rossz hangulatú, nem tudom, mi baja, nem tudom, hogy kezeljem… :cry: Főleg, hogy tudnom kéne a valódi okot ahhoz, hogy segíteni tudjak neki, rajta. Dórit már jóideje egyáltalán nem zavarja semmiben, ha Marcsi üvölt, ő akkor fakad sírva, ha azt látja, hogy mi apával kiabálunk, idegesek vagyunk stb.

karmen, gira: szerintem is büdös minden tápszer, én inkább azon vagyok meglepve, ha szívesen isszák. :roll: Rizstej: szerintem kicsit fura az íze, de nem vészes, sokkal jobb, mint a tápszer, de sajnos Marcsinak nem jött be. :(

Nóra
KépKép KépKép
norus88

szilcsi, toncsi: átmentek a táblázat-fotók, megkaptátok?

Szilveszter: tud valaki valamilyen mulatságot? Utoljára 2003-ban volt olyan szilveszter, hogy terhes sem voltam, és nem szoptattam... Szüleim vállalják a lányokat, elmennénk valahova. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Rosszkor kerestem ezt a szerencsétlen Sinlacot.
Már van, hosszú idő után ma délután kaptak a gyógyszertárak :)

Nórus: Nekünk idén még kimarad a szilveszteri mulatság :)
Lánykád volt ma oviban?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Sikerült a vizsgám! :lol: Éppen csak, de meglett! :D

Nóra: szilveszter alkalámból jöhettek hozzánk Lalira vigyázni, mi meg lelépünk... :wink: :lol: :mrgreen: Sajna nem tudok jó helyet, ha mi mentünk is, akkor is házibuliba barátokhoz. Hisztit sajnálom, egyszer tán csak abbahagyja??? :roll:

Kinga, Kitti tényleg jó magas! :shock: És igazi szépség, nagyon csajos! :wink:

Zsuzsu köszi a dicsit :oops: , én nem vagyok büszke a szereplésünkre, de eddig csak egy ember szólt be miatta. :twisted: Konsti édes, még mindig nagyon husi! :lol: Jól tartod! Tejcsid elég?

Lali újrakezdte az éjszakai életet, vagyis gondolom, csak ma éjjel, mert ugye éjfélig tanultam és reggel kelnem kellett menni vizsgázni, hát 4kor úgy döntött, ő már nem álmos. 6kor otthagytam, de úgy behisztizte magát, hogy le kellett csapni hideg vízzel. :shock: Már öklendezett a hisztitől. :shock: Aztán apa elzavart aludni és visszaaltatta Lalit, el is aludtunk és el is késtem. :twisted: Tutui ma éjjel végig fog aludni. :twisted:

Nóra ma még nem néztem emailt, mindjárt megkukkantom.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Grat. a vizsgához! (a lényeg sikerült!!). Kitartás az éjszakákhoz! Azért nem fog tinédzser korában is müsort csinálni :lol: Én legalábbis ezzel vigasztaltam magamat az éjszakai kelések idején. De csak Orsival volt gond. Aztán az Aludj jol gyermekem meg segitett ill. a költözés is

Kinga! Nagyon szép a lánykád! Milyen magas most?

Zsuzsa! és ez a gyerek ne enne eleget :lol: Védőnöt végül sikerült neked is lemondani? Nekem ugy volt alá kell irnom valamit csak ugy lehet, de a mai napig nem küldött semmit, ennek már 1 éve. Azota már ismerjük egymást, 3x összefutottunk (én kerestem egyszer az oltás igazolást vittem neki)

Nóri! Én Norbinak adok Milumil-t meg Jo éjt tápszer egyik sem büdös. De Orsié nagyon :(

Persze ma hiába hivtam a gasztrot nem volt foglalt de fel sem vették a megadott időben :x :x :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Karmen!
Nem tudom Kitti pontosan mekkora. A 98-as rucik kezdenek rövidek lenni neki.
Kb 96-98 cm és 15 kg.
Nem egy csenevész gyerek :lol:

Enikő!
Korábban olvastam hosz beépíthető konyhagép ügyben kértél tanácsot.
Ha még aktuális, akkor Aristont és Indesitet NE VEGYÉL!!! A garanciális szervizük egyszerűen felháborító!!! Elromlott a mosógépünk és több mint 1 hónap alatt érkezett be Olaszból az alkatrész hozzá!!! Másik ismerősöm a mosogató gépével járt így.
Amúgy tökéletesen működnek, csak ha szervizelni kell akkor majdnem jobb ha újat veszel... :evil:

Szilcsi!
Gratulálok a vizsgádhoz!!!

Szilveszteri mulatság???
De jó is lenne...

Timika!
Gratula Mátyáshoz! Tartogattam nektek a csajos rucikat... Majd a harmadik :lol:

Bocsi hogy most csak ennyit szóltam hozzá :oops:

Gyerekek továbbra is GYÖNYÖRŰŰEK!!!

Üdv:
Kinga

szszkinga

Kinga! Orsi is nemrég volt 15kg. :lol: :lol:

Nekem Ariston száritom van, 3x is jöttek a szerelők miután telefonon el tudtam öket érni. Csak ez volt pár napos, a többi ment már könnyen. De 3 év a gari, ami elég jo és nem is hibásodás miatt kellett kijönniük, hanem mert az ajto kicsit ferde volt. Amig az uj nem jött meg addig a régi igazgatták rá valahogy mindig. Én nem bántam meg hogy megvettem (söt ha kell valakinek megvan az Ariston-os garis szerelö mobilszáma :lol: ) ide azért nem irnám le, mert a weboldalon sincs fent. :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja mert eredetileg vezetékés számon probálkoztam, ez volt több nap, végül kiadták a mobilt az Aristonnál.

Kép

Kép

Karmen
karmen

BOCSI TIMI!!!
Kis Mazsolánk feliratot szemüveg nélkül olvastam :oops:
Gondolhattam volna hogy Zsuzsival nem dumáltatok össze hogy ha a második is fiú lesz, akkor mindkettem Mátyásnak fogjátok hívni :lol:

szszkinga

Kedves szegedi anyukák!
Szeretnék egy ügyes, aranyos szülésznőt találni. Az orvosom Deákné Icát ajánlotta, korábban a kórházban dolgozott.
Ha valaki ismeri vagy szült nála, leírná nekem a tapasztalatait priviben? Előre is köszönöm!!
Kellemes ünnepeket!

KépKép
amadea

jégvirág: igen, volt, szép rajzokat hozott, de későn jöttek haza apával, nem sokkal utána indultunk edzésre, úgyhogy nem nagyon beszélgettünk, és még fent volt, mikor hazajöttünk, de az oviról már nem beszéltünk. Még köhög, ezek a taknyos-köhögős nyavalyák olyan lassan múlnak. :evil: Dóri is köhög, ő még aközepében van.

Karmen: nekünk is Milumil van, hát, olyan műszaga van, úgy értettem a büdöset. :)

szilcsi: grat! Micsoda ajánlat! :lol: majd átgondoldom... :mrgreen:

szszkinga: Marcsi is most növi ki a 98-asokat, ő 99 cm, és 15,8 kg volt legutóbb a fürdőszobamérlegünkön. Úgyhogy kb. egy méretben vannak a lányaink. :lol: Csak épp majdnem egy év van köztük! :shock:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Norus, sebaj, már a labirintusnál észrevettelek, de akkor én is vártam Petiékre, így elmaradt, hogy rádszóljak, de bepótoltuk.
Igaz, nincs csak egy gyerekem, de szerintem az, hogy valaki két vagy háromévesen esik át egy betegségen, nem sokat számít.

Stella, sajnálom, javulást a lánykádnak.

Szilde, mi is az ügyeletre mentünk először, mikor Petinek fájt a füle, és mikor megemlítettem a házidokink asszisztensének, ő állította, hogy a fülészetre nem kell beutaló. Mondjuk inkább legyen, mint ne.
Enyim gyerek okos, a PVC padlóra csinálta, onnan meg könnyen el lehet takarítani, ami nem oda illik. :D

Szilcsi, szerintem baromság, amit mondtak a vérvételen, mindenhol érkezési sorrend van. A Vasasban héttől vannak, ha az első "adaggal" odaérsz, simán végzel hamarabb, akárhányan is vannak utánad. (Jó, lehet, a kismamák kivételek.)
Ja, én szidtalak benneteket a retken...aztán észrevettem, hogy ti vagytok, és halkan röhögtem.

Zitacicu, szoktam ám látni a bölcsiben a fiacskádat. Annyira édes azzal a szöszke fejével. Mondjuk nekem úgy tűnt, hogy Niki nélkül kicsit bágyadtabb...

Gira, szerintem minden nevelés kérdése. Peti imádja a csokit, ha előtte van, naphosszat enné, DE emellett simán lenyomja a rendes kaját is. Tehát nincs az, hogy csak édességet enne egész álló nap. És imádja a paprikát, néha eszik pár falattal a tápszere előtt vagy után. :? A barátnőm meg faggat, hogy hogy csinálom...
Na erre a hasonlóságra mondta egy ismerősöm, hogy a második (harmadik) úgy készült, hogy az előtte levő(k) fotóját nézték. ;)

Kinga, tényleg jó magas Kitti. Peti is az, de szerintem alacsonyabb, mint a ti lányotok...de súlyban együtt vannak. 8)

Rólunk: jól vagyunk, Peti bölcsizik két hete, de szombattól nem megy. Kicsit taknyos ugyan, de ennyi, tegnap megkapta az influenza elleni oltás második adagját.
Egyre többet beszél, amit vagy értek, vagy nem. De igyekszem!

Na dobok két képet, az egyik a mai ajándékom, a másik a tejipari reklámnak is beillő kicsi fiam.

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Bea!
Jajj,de jó,hogy megoldódott a Sinlac probléma!!
Holnap rohanok is a gyógyszertárba...:):)

Exi!
De szép csokor!Mit ünnepeltetek?
Petiről a Bedekó reklám jut eszembe!:)Édes!
Gratula a beszédhez!:)

Zituska!Kinga!
Szépek a gyerkőcök.Hová is járnak oviba?

Zsuzsu!
Szép és nagy Konsti és nem semmi,hogy már miket tud!!!

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő,
Violának boldog névnapok kívánok! :D
Vendég

Én is megkezdtem az ágynyugalmat... :(:(:( Megrövidült a méhnyak, időnként szúr a méhszájam, úgy általában elég nehezen járok, (csak terhesövvel tudok), az orvos összegezte: ágynyugalom, no utazás. Szervezhetjük át a karácsonyt, és nem is tudom, mi lesz az itthoni készülődéssel...
Bár a párom hősiesen bevállalta az egész takarítás-főzés mizériát, de itt van Dénes is, jövő héttől már nem bölcsizik januárig. A mamák csak a két ünnep között jönnek, vagy akkor, ha telefonos gyorssegítséget kérünk :), de mindkettőnk véleménye szerint először egyedül próbálkozunk. :)

Szilcsi! Grat a vizsgához! :)

Enikő! Boldog névnapot Violának! :)

Kinga! Nem semmi a csajod! Dénes olyan magas, mint Kitti, viszont 1 kilóval lemarad! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!
Norus!
Most láttam Szilveszteri buli hirdetéseket a Délmagyarban. :wink:

Az Öreg Kőrössy be 7500 ft, zenél Gold Trio, üdvözlőital, 4 féle menű, éjfélkor pezsgő, tombola.

Sárkány Pub: Svédasztalos vacsora, italakció, retro buli, 70-es, 80-as,90-es évek legjobb funky, latin, diszkózenéi. Belépő 4500 ft.

Meg az Ih-ba is lesz valami, de arról csak annyit jegyeztem meg, hogy a Magna Cum Laude zenél.

Rólunk! :wink:
Szandi beteg! :cry:
Tegnap lázas volt, ma elvittem a dokihoz, mandulagyulladás. :roll:
Kap antibiotikumot, most alszik.
Márk jól van, ma még ovi, aztán szünet. :)
Ennek nem tudom örüljek e vagy nem, mert elég hisztigép ujabban, ha nem az van amit Ő kigondolt. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita, basszus mandulagyula. :( Tényleg, kivetetitek majd neki?Márknak kivették?
Nálunk én szeretném mjad kivetetni neki, de apa hallani se akar róla. :roll: Gyors gyógyulást a kiscsajnak!

Exi, Peti tényleg kakaóreklám. :D Miért szidtál először minket? :shock: Ez nem esett le. :shock: Boldog szülinapot! :D

Zsuzsi, sajnálom. :( Nem egyszerű neked ez a 2. terhesség. :( Karácsonyhoz kitartást! Rossz lehet, hogy át kell variálin mindent. Nálunk ha ilyen lenne, apa tuti nem főzne, nem tud. :D Tavaly a doki már nem engedett utazni, így anyuék jöttek át és hozták a kaját. :D

Dancsi mindjárt félidős vagy. :shock: :D Hogy bírod? Boldihiszti javulóban van már?

Sinlac: nekem egy csomaggal van itthon, vészhelyzet esetére, de már tejpépet kap Lali egy hete. :D Sőt a sajtot is megpróbáltuk már, ha nem kapta elég gyorsan, morgott. :D

Nóra, jaj de irigyellek a szilveszterért! Döntöttetek már, hova mentek? Délután bolyais buliba megyek, apukádat is felköszöntjük, meg Lali is köszöntve lesz, de őt nem viszem. Elszököm a fiúktól, ajándékot vásárolni, ilyesmi, de a buliba benézek. :wink:

Ja, persze a kis gazfickóm aludt, mint a bunda, reggel 7-ig. Mondtam, hogy csak a vizsga előtt tüntetett ki az éjszakai hisztivel. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Köszike mindenkinek a kuponos igyekezetet, ha esetleg valaki talál, még aktuális. Főzőlapot ugyan tegnap vettem a Corába (baromi nagy mázlim volt 53 ezerről volt 25re akciózva Fagor 4 gázrózsás, eletromos szikragyújtásos, mert utolsó kiállított darab volt) De mosogatógépünk még mindig nincs úgyhogy az kellene :) (nem létkérdés, még konyhabútor sincs :D de majd szeretnék mosogatógépet, hisz nagyüzemben főzök :wink: )

Köszi a névnapi köszöntéseket Violám nevében :)

Zozo: A legutolsó Metró katalógussal együtt jön egy külön levél is a metrótól abban volt a kupon! Köszi ha megnézed :D Aerobikra jössz? :)

Kinga: Köszi a tanácsot, hát ha előbb írtad volna, ugyanis a sütőnk Indesit anyu vette a Metróba...de apukám háztartási gép javító szal ha bedöglik megoldjuk! Amúgy nekem a Philipsről van ugyanilyen véleményem... mi meg a Philips tévénkkel szívtuk meg ugyanígy 1 hónapig nem volt tévénk, mert javították és még csak jó se lett, ennyit róluk...! :evil:

Hjajj keresek kis pici tévét a gyerekszobába. Ha valakinek van eladó, vagy tudok helyet ahol olcsón lehet kis méretű tévét venni, szóljatok lécci :)

Kinga, Zituska, Exi: Nagyon szépségesek a gyerekek!

Zsuzsu: Aztaaa Konstantin milyen husiiii :D Írtó cukker , úgy meggyúrnám :wink:

Van 2 eladó gyerek hámom+"póráz" Egy kék és egy rózsaszín. Mackómintás elöl. Ha valakit érdekel....

Hja meg egy nagy zacsi márkás kisfiú cuccot én is odaadnék jelképes összegért (0-12 hós korig) Próbálok megszabadulni mindentől ami felesleges, így költözés előtt.

Karácsony után ki kell pakolnunk a kisszobát, mert aki megvette a lakásunkat cuccolja be a bútorait (ne kelljen neki 2x költöztetni a nagybútorait, ezzel a feltétellel vette meg a lakást) És a 2 rácsos kiságyon kívül semmi más nem marad az is jön át hozzánk a nagyszobába. Minden egyebet viszünk át az új lakásba...

Úgyhogy én idén nagyon nem készülök semmivel a karácsonyra :oops: Ugyanis a lakást festjük karácsonykor, meg a szobákat takarítjuk, hogy át tudjuk cuccolni amiket nagyon muszáj... Fát se veszünk, mert egyszerűen nem tudjuk hova rakni! Majd anyutól kérek egy fenyőágat hozzon át, mégis legyen meg a hangulat,illat, de egyszerűen nem tudom másképp megoldani... :D :oops: Kibírjuk majd jövőre már igazi nagy karácsonyunk lesz :D Ebédet főzök természetesen, de nem lesz nagy valami egy kis hallé, valami hús körettel és kész! No meg süti.... :D Szal ami azt illeti elég sűrű a program! :) Unatkozni nem sűrűn szoktam :D

ZItaa: Kész a babakocsink, mikor jöttök be Szegedre, visszaadnám a tieteket! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hjajj KlZsuzsinak akartam még írni, hogy kitartás :D +++++++++++

ceniko
Szeged

Szilcsi!
Hát én csak akkor akarom bármelyik gyerek manduláját kivetetni, ha nagyon muszáj. :shock:
Márknak még nem volt, Szandinak se eddig gond vele. de szerintem ezt Márk hozta haza az oviból, csak mivel az Ő szervezete elanállóbb, Ő nem lett beteg. Még!!! :roll:
Te miért akarod kivetetni? Ajánlották? :?:

Enikő!
Apa holnap kocsival megy dolgozni, majd akkor visszaadod a kocsit.Oké? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Oké, köszike :D Majd hívtok? :)
Pusza

ceniko
Szeged

Exdeus: nem az én véleményem, orvosi forrásból hallottam, több helyről, hogy egy 3éves szervezet már sokkal többet bír, mint egy egy-kétéves. :roll: A labirintusnál nem is láttalak benneteket… :oops:

ATZita: köszi az infókat. Inkább magánszervezésbe mennénk (nem baj, ha vendéglátóipari egységben van), de ha nem jön össze semmi, apa számos ügyfele ajánlotta fel, hogy csatlakozhatunk a rendezvényükhöz, úgyhogy ilyenből van egy pár. Szandinak jobbulást!

szilcsi: nem, még nem tudjuk, minden haverunk azt mondja, hogy menne, de nem tudja még, hogy hova. Az tán csak nem baj, hogy aludt 7-ig Lali? :lol: :wink:

Eladó a légzésfigyelőnk is, múltkor vettem észre a polcon, hogy hoppá, ez is itt van. Írjon e-mail-t, akit érdekel.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő!
akkor tuti megvan (remélem) valahol, mintha rémlene valami, de én csak a katalógust szoktam nézni, na akkor keresem tovább, hátha nem dobtam ki. mindjárt meg is nézem.

sztem csak januárban tudok menni veletek, ha összejön.
Vendég

Exi!

:lol: Én is azt hittem, hogy minden nevelés kérdése, amíg csak 1 gyerekem volt ;) Réka, mint a te Petid. Hajna meg... ááááá, nem is húzom fel magam. Valszeg nem csinálom gyökeresen másképp a nevelésüket, de gyökeresen mások. Hajna ha nincs fogára való, képes napokig koplalni. Ha befigyelne olykor az édesség, akkor erős a gyanúm, hogy csak azon élne. Szerencsére Enéh Réka étvágyát örökölte, a héten elérte a 7 kg-t!!!! :D (Hajna 8 kg körül volt 1 évesen :roll: )
Vendég

Exdeus: megint gira-val értek egyet :lol: Nyilván sok múlik a nevelésen, ez nem is kérdés, de az alapvető dolgokat nem tudjuk befolyásolni, ha a fejünk tetejére állunk, akkor sem, akár a haja színét. Nekem is nagyon különböző a két lányom, pedig a nevelésük talán annyiban különböző, amennyire különböző válaszokat vált ki belőlünk a különböző viselkedésük. :roll: Pedig nemcsak a napjegyük ugyanaz, de a Hold is ugyanott állt, amikor születtek.

Volt ma egy beszélgetés az RTL reggeli műsorában Müller Péterrel (nagy kedvencem), a családról, anya-gyerek kapcsolatról, és elhangzott ugyanez a kérdés. Ő azt mondta, hogy az a döntő, amit a gyerek magával hoz (hívhatjuk sokféleképpen: genetikus háttér, sorsfeladat, előző generációktól rámaradt áldások és terhek, tehetség, hajlam stb). Azt is mondta, hogy nagy szerencse, ha az anya megtalálja, hogy mi a gyereke útja, sorsfeladata, tehetsége stb (megint sokféle lehet a megfogalmazás), és ez irányba képes őt kibontani, kibontakozni hagyni. Ennyit mára az ezotériáról. :lol:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Kinga!
Semmit sem változott a csajod! :D :D A barátnős kép szenzációs!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szoktál csuklani?? :wink: :lol: Szinte mindennap eszembe jut-juttok, mert Ábel imádja a hintalovat. Most már a macijával együtt hintáznak! :D :D

Szilcsi!
Az a fontos, h "görbül" nem?! Gratula!!!!!
Konsti szopizik , de lustaaaaaaa. Óránként enne, lazán elvan 40ml kajcsival. Nem tudok többet beleerőszakolni, így szinte óránként eszik. Éjjel 6-7 órát alszik, aztán 2 óránként szopik.
Nyüglődünk, nem is értem mitől hízik :o :o

Az éjszakáidat sajnálom, de nincs ötletem....

Kármen!
Tudom nehéz elhinni, de alig eszik Konsti. Napi 400ml kb a csúcs, mégis gyarapodik. Heti 100g mindig megvan.

védőnő: dec. elején kijelentette, h megbeszélte a vezető védőnővel, h mi nem vagyunk képesek együttműködni vele, Ő meg nem tudja végezni a munkáját, így irjam alá, h lemondok a védőnői szolgáltatásról. Mondtam neki, mi is akarunk beszélni a vezető védőnővel, utánna beszélhetünk az aláírásról. Azóta csend van.....

Orsi kinőheti az allergiát vagy sosem ehet tejeset????

Exi(Ági)!
Irtam neked képeslapot, remélem megkaptad! Peti csúcs!!!!!!!!! Milyen magas Ő?

Edit!
Én is ámulok Konstin, igyekszem kihasználni minden percet velük. :D

K.L.Zsuzsi!
Vigyázz nagyon magadra, Dininek puszik!

A.T.Zita!
Szandinak jobbulást!!

Enikő!
SOK PUSZI VIOLÁNAK NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!

Szívesen odaadom Konstit egy gyurkászásra! :lol: :lol:

Nekünk sem jött levél, csak katalógus a metrótól... :cry: :cry:

Pasis cuccokra lehet, h vevő lennék, bár még meg kéne dumálnom apával. Mid van???

Nem a körítés a fontos, hanem, h együtt vagytok, szeretetben! :wink: :)

Mi:
nem akarok senkit sem túllicitálni, de Ábel 100cm magas és 16,3kg....104-es rucik pont jók, már a 110-eseket nézegetem neki.....
Hisztigép, fetreng a földön. Főleg az a baj, h nem értem mit akar....
A doktornénink azt mondta a beszédre, h ne hallgassak a mutogatásaira, mert lustaságból nem beszél. Így most én is mutogatok, ööööö zök és várom az eredményt....Ábelt minden esetre dühíti, h utánozom.....

a tegnapi séta előtt így várt Ábel az indulásra: (IMÁDOM!! :lol: :o )

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv.

Szilde, szülinapom volt csütörtökön.

Szilcsi, hát azért, mert nem tudtátok a Föld keringési idejét. ;)
Szerintem addig ne vetesd ki Lali manduláját, amíg nem lázas azért, mert állandóan begyullad a mandulája. Nekem kicsinek az ügyeletes doki mindig ki akarta volna vetetni, de mivel nem voltam sose lázas, a háziorvosunk sosem engedte, így azóta is megvan a torokmandulám.

Klzsuzsi, a párod egy hős! Azért jó karácsonyozást nektek!

Enikő, Violának sok boldog névnapot!

Zsuzsi, köszi a képeslapot, megkaptam, csak nem reagáltam a múltkori írásomban.
Hát Peti most olyan 97 cm, ha jó a falmelletti mérésem.
Petinek a mai napig vannak utánzásai. Nem tudom, hogy jó ötlet-e neked is értetlenkedni, szerintem a gyerek nem hülye, nagyon is jól tudja, hogy érted őt!
Ábel magassága...JESSZUS!

Norus, sejtettem, hogy nem láttál bennünket, nagyon el voltál foglalva, Dórival a kezedben, és az arcod is olyan unottnak tűnt elsőre.
Egyébként az jutott eszembe arról, amit írtál, hogy nálatok és Giráéknál annyira egyformák a gyerekek, hogy ugyanannyira különbőzek is, nesze neked egyforma genetikus háttér. Talán szerencsénk lesz, és ketteske nem lesz kiköpött Peti, így remélhetőleg a habitusuk is hasonló lesz. :D

Gira, persze, két gyerek sem egyforma...épp tegnap beszélgettünk a kolléganőmmel, az ő fia képes volt egész nap játszani úgy, hogy csak ivott, de azt is csak akkor, ha megkínálták, egyébként nem kellett neki SEMMI. Az enyém meg egy zabagép.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
nem találom, de ha kell kártya szólj, azt oda tudom adni.
Vendég

Zozo! Én sem kaptam kupont, de nagyon érdekelne hogy kinek mikor küldenek ilyet. Mert sokszor nem vásárolok ott, de az utobbi idöben volt elég szép összet amit otthagytam mégsem küldtek most sem :o :(

Zsuzsi! Semmit nem tudok, én remélem kinöheti. Annyit tudok hogy hétfön megyek eredményért (marha jo hogy napokig hiába telefonáltam nem is veszik fel ismeröst kellett átküldeni hozzájuk) mert valami érték magas lett, igy most elég ideges vagyok. Elvileg gluténre vettek vért, szoval ha még az is... :( :x
Hát pedig tényleg nem vékonyka mint Orsi volt! :D Védönö akkor nálatok is érdekes :lol: Ábel is nagyon aranyos! Hallod jo nagy fiú lesz.

Orrmandulát Orsinak is javasolta a doki, csak mert elég taknyos volt és a füle nem szellözött jol. De nem volt annyira rossz mint lehetett volna, gyogyszer sem kellett rá. De mivel 2 évesen egyszer gyulladt is volt neki ezért javasolták idén vegyük majd ki. Én nem vittem vissza,azota sem volt beteg igazán

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Akkor Isten éltessen így utólag is!!!

Bea!Toncsi!
Sinlacot most nemrég kérdeztem a Diófával szembeni új gyógyszertárban,náluk még mindig hiánycikk volt pénteken.És,hogy ez országos helyzet volt egyébként.
De végülis a régi,Pelikán gyógyszertárban volt.:)
Ott azt mondta a csajszi,hogy még az is lehet,hogy csak februárban kapnak újra... :shock:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Kérlek adjatok tanácsot hiszti ügyében, teljesen elkeseredtem...

Ábel tegnap kiakasztott. A szokásos sétánk alatt becsöngetett egy házba, jött ki pizsiben a tulaj (11 óra volt délelőtt) és mérgelődött. Én meg szégyenkeztem. (Ábel elérte a csengőt, igaz 100cm a kölköm.. :o :o ) Megszidtam, de nem foghatom a kezét egész séta alatt. Utánna be akart menni a gyógyszertárba, mert szívesen játszik ott a kirakott szórólapokkal. Mondtam, h nem kell bemennünk, erre a kismotorját felkapta és beledobta egy nagy pocsolyába :o :o :o Utánna pedig nem volt hajlandó jönni, fetrengett a földön........ Bármit próbáltam üvöltött és fetrengett.... Tudom, h nem kell tudomást venni a hisztiről, de nem hagyhatom télen a fűben feküdni....Ott álltam és bőgtem. Végül jött egy ismerős,. előtte elszégyelte magát a kölök és elindult hazafelé...... Félek mi lesz holnap, nem merek sétálni menni velük.. :cry: :cry: :cry: :( :( :(

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Hát szerintem valami büntetést azért próbálj meg Neki kitalálni ilyenkor. :o
Ha egy picit ráütsz a fenekére, vagy a kezére?
Ha hisztizik, és olyan helyen vagytok, hagyd ott. Mármint lássa, hogy te mész onnan elfelé. Hátha megilyed és abbahagyja. :roll:
De ezek nem biztos, hogy jó ötletek, Márk is szokott orditani, meg bőgni, de nagyon ritkán. Ő kb 1,5 évesen verte magát a földhöz, de rövid ideig szerencsére. :wink:

Miért nem alszol hajnalban? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Azt hittem a múltheti takonykorral letudtuk idénre (apa még mindig beteg), de nem. Szombaton 38,5-tel tetőztünk és megy a hasa Zolcsinak. Reggel anya, anya mondogatásra ébredtem. Csurom kaki volt. Nem tudom mióta lehetett benne de eléggé kipirosodott. Most nem nagyon engedi magát pelenkázni. Apjával ketten bírkozunk vele. Adtunk neki reszelt almát meg főtt krumplit. Itatjuk. Ha holnapig nem javul, irány dokinéni. Van valami járvány??És ilyenkor mit kell tenni???

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasaztok! :)
Meg volt az ünneplés ma.. :D :D
Az ünnepelt úgy dőlt este az ágyba, mint a rohadtnád! :lol: :lol:

Dobok képeket...
Tortásat azért nem, mert én fényképeztem, és okosan pont a sérült oldalát sikerült lekapnom... :oops:

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Én is Szegedi vagyok!Nov 12.-én született meg Gréta lányom és szeretnék hozzátok csatlakozni ha megengeditek??????
mné zsuzsi

Kép
Egy kép Grétiről
mné zsuzsi

Mné Zsuzsi!
Üdv itt közöttünk!Édes Gréti baba.:)
Merre laktok?Írj magatokról!
Milyen volt a szülés?Kinél szültél?

Zsuzsu!
Hiszti ügyben nem túl sokminden jut eszembe,de azt a keveset leírom.Amúgy elejében én sem mertem két gyerekkel sétálni,mivel Hanna nagyon szertelen volt-sejtem mit érzel...
Épp ezért családilag sétáltunk amíg Hanna megszokta a rendet:kezünket,v. a babakocsit fogva volt csak szabad sétálnia..
Nektek is ezeket tudnám javasolni:együtt séta,kéz,v babakocsifogás,később már tudtok hárman is biztonságosan menni..

Ami tuti,hogy nagyon kis okos Ábel,és pontosan tudja,hogy nincs száz kezed,és ki vagy szolgáltatva,mert nem tudsz kétfelé szakadni..
és ezt ki is használja a kis huncut..
ebből kifolyólag nehogy mutasd neki hogy kétségbe vagy esve,ne lássa,hogy sírsz!!!(még ha mást is érzel)
Komoly arckifejezéssel,határozottan,és röviden,tömören magyarázd el neki hogy mit miért kell így,és miért nem másképp,mint amit esetleg megszokott

szilde
Szeged

Zsuzsu!
Visszaolvasva,kicsit gyengének tűnik amit írtam.Nem tudom használható-e a ti esetetekben..
Nyilván a gyerekeink is más-más korosztály...
De hátha..
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Köszönöm a bíztató szavakat! Ábel tegnap megint kitett magáért....Jöttünk haza és menet közben kinyitotta a kocsiajtót... :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: Kanyarodtunk és ki is nyílt, de szerencsére nem lett baj. Bence első mérgében leordította a kölök fejét én remegtem, aztán itthon próbáltuk elmagyarázni , h ilyet ne csináljon többet... (nincs gyerekzárunk, a központi zárral pedig nem akarja bezárni Bence, mert ha balesetünk lenne nem tudnának kiszedni bennünket a kocsiból... én meg mondtam, h nem lesz balesetünk.......kibuktam kissé...)

A.T.Zita!
Ilyenkor szopik Konsti és amíg visszalszik netezni szoktam (máskor nem igazán van időm), na meg ha lefeküdnék, tutira arénázna... ja és fejni is jól lehet netezés közben :lol: :lol: :lol:

Edit!
Ábelnek rengeteg energiája van. Ha nem tombolja ki magát, akkor nem alszik délben, az pedig katasztrófa :) MOst jönnek az ünnepek, Bence többet lesz itthon és vele sétálnak majd a fiúk. Érdekes, az apjával nem idétlenkedik...
Nagyon sokat magyarázunk neki, de nem igazán figyel....

Exi (Ági)!
Örülök, h célba ért a képeslapunk! :)

mnéZsuzsi!
Érezd jól magad nálunk! :) Gratul, nagyon szép a kislányod!!!!! (a 11.12 jó dátum, én is akkor születtem :lol: :lol: :lol: )

Zituska!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BOTINAK!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Mné Zsuzsi, üdv nálunk! Mesélj!

Zsuzsu, á, ez durva. Nekünk van gyerekzár a kocsin, de most épp ki van nyitva, mert nálunk a gyerekülés középen van. Azt hiszem, ez így is marad, még akkor is, ha lesz ketteske, és míg ő a hordozóban lesz. A későbbiekben pedig rázárjuk a gyerekzárat. Sajna nincs ötletem, hogy ez ellen mit lehet tenni. Mondjuk Peti épp a nyitórészt nem piszkálja, ő az ablakletekerőt imádja rugdosni. :?

Zituska, nagyon jók a képek, Isten éltesse Botit. Hát így nem látszik a hasonlóság a gyerekek között, de az biztos, hogy Noémi tiszta Te!

Ági és
KépKép
exdeus

Zitus, Botinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Látom, megvan a nagy piros traktor.
Robinak meg drukk a maihoz!!!
Sztem Boti apájára hasonlít, Noncsi meg rád. :wink:

Kép
szilcsi

Zituska!
Botit Isten éltesse sokáig!!!!! :lol:
Szépek vagytok családilag. :wink:

Zsuzsu!
Én mindig azt gondolom, hogy Márk rossz gyerek. Hát amiket te irsz, átgondolom, hogy Márk nem is olyan rossz. :shock:
Sose csinált ilyeneket, pedig Ő is eleven. Ha felemeled a hangod, vagy rákiabálsz, akkor se fogad szót Ábel?
Nálunk semmi gond nem volt a babakocsizással, :shock: Márk vagy előttem vagy mögöttem motorozott. Vagy segitett tolni a babakocsit. De egy kézzel is profin tolom a babakocsit. :wink:
Azért szerintem erősen gondold át még egyszer a bölcsit. Mert az pont arra lenne jó, hogy megtanulni kicsit fegyelmezettebben viselkedni, mert azért ott rendnek kell lenni. Meg pluszba kitombolná magát, lefáradna. És ezt neked kell eldönteni szerintem, nem apának, mert te szenvedsz velük otthon.
Miért idegenkedsz annyira? Szerintem a beszédének is jót tenne. :wink:

Szilde!
Kevin, hogy van, miket csinál már? Szandi kúszik, mint egy kis katona. De a nappaliból állandóan kijön az ebédlőbe, 5 percenként hurcolom vissza. Próbál tapsolni, félig ül, könyökön támaszkodik.
Enni még mindig nem nagyon eszik, de azt mondta a védőnő, ne aggódjak, szépen fejlődik. Ő ilyen kis vékonyka. :roll:
Foga még nincs, de mindent rágna ha hagynám. Papucsot, telefon zsinórt, stb... :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Exdeus: unott? :roll: Hmmm, hát lehet, hogy épp nem volt kedvem valamihez. De az is lehet, hogy ilyen egy, a gyereknevelgetésbe kissé belefáradt, arra magát gyakorta alkalmatlannak érző anyuka képe a hidegben, amikor nem nagyon van kedve végigrohanni a labirintuson a 11 kilóst cipelve. :evil:

Zsuzsu: szerintem a verés nem jó ötlet, mert ilyenkor nincs rá hatással, legalábbis Marcsira egyáltalán nem lenne. Sőt, ugye ilyenkor beszélni se lehet vele, mert nem jut el az agyáig semmi a világon, tehetetlen vagyok én is ilyenkor. Nekem egyszer haza kellett hoznom ilyen állapotban, a babakocsi tolókarjára tettem fel (motorunk is volt persze), alatta volt a két kezem, rendesen izomlázam lett másnapra. :evil: De ha messzebb lettünk volna, amikor rájött, nem tudom, hogy jövünk haza. Az ismerős feltűnése már nálunk is bevált, egyszer az udvaron fetrengett, és kinézett a felettünk lakó bácsi, na azonnal elhallgatott. De, amivel esetleg próbálkozhatsz: amikor megnyugodott, rögtön megbeszélni vele, hogy mit gondolsz erről az egészről, és kilátásba helyezni olyasmik megvonását, amiket szeret. (Pl. Marcsi, ha így viselkedsz, apa nem visz magával lemosni audikát!) Marcsi is nyitotta már ki majdnem a kocsiajtót, csak úgy babrálásból, mondjuk nálunk van gyerekzár, azóta be is van kapcsolva. A nagy leordítás riasztó (nálunk is volt múlt héten apa részéről), de nem biztos, hogy haszontalan, így látja, hogy amit csinált, az baj. A hisztihajlamra se a bölcsi, se az ovi nem jelent megoldást szerintem, legalábbis az én tapasztalatom ez. Persze, ott nem hisztizik, de itthon annál inkább. :evil:

mné zsuzsi: üdv, gratula Grétához!

Zituska: Isten éltesse Botit! Látom, még ti sem jöttetek rá, hogyan kell kiküszöbölni a piros szemet a fotókon. (Ha valaki tudja, árulja el.) :lol:

Egy kérdés: hol lehet fizetős vérképet csináltatni, amiben allergiatesztek is vannak?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?