Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk Horvátországból. Volt már jobb nyaralásunk is, fürdeni csak a fedett medencében tudtunk, mert annyira meleg nem volt, hogy a tengerben fürödjünk, de 1-2 napot leszámítva kellemes, inkább tavaszias időnk volt, kirándulni jó volt. Nagy hideg csak odafelé volt, a hegyekben. A tengerparton napközben nem volt zima, csak éjszaka. Vicces volt, napközben pólóban voltunk, éjjel meg fűtöttük az apartmant.

Zsuzsu! Hatalmas gratula a nagyfiúhoz! Sok boldogságot az egész családnak! :):):)

Timika! Gratula az öcsihez :) itt is! Kíváncsi voltam, megírtad-e már ide is! :)

Macsek! Gratulálok a kisöcsihez! :) Meglátod, legalább olyan édesek a fiúk is, mint a csajok! 5 hét és mi is megtudjuk ki lakik a pocakban! Már nagyon várjuk, szeretnénk név szerint szólítani! :)

Flórának és Málnának boldog szülinapot kívánunk! :):)

Minden kisbetegnek jobbulást! :):)

Vasas: Az újdonsült és leendő kismamiknak egy kis jó hír, a Vasasban úgy látszik a kezdeti káosz után beállt a rendszer, és elképesztő hatékonyan működik! :wink: Időpontot 5 perc alatt kaptam, mikor mentem a megbeszélt időben, 1 percet sem vártam, azonnal bemehettem :!: ,15-20 perc alatt végeztünk, 2 hónapra előre megkaptam minden vizsgálatra az időpontot, a klinikára ott helyben kértek nekem időpontot a 20 hetes ultrahanghoz, (nem ám, hogy én telefonálgassak), szóval meglepődtem! (3 hete a 12 hetes uhát időpont nélkül megcsinálták 15 percen belül.) A dokim is mondta, hogy a hasonló terhességi hét körül lévő kismamáinak mindnek van már mindenhova beutalója, szóval nem csak mázlim volt, szerinte is beállt a rendszer.
Dénessel anno órákat vártam akkor is, ha be voltunk jelentve...

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Na ez lemaradt: nagyon szépek a gyerekek! Ennyi édes, vigyorgós kép!
Zituska! Aranyosak a gyerkőceid, ahogy összebújnak! :):)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Niki!
Örülök hogy Réka is könnyen vette az akadályt!! Kitti mondhatni sírás-mentesen beszokott és azóta is imádja a bölcsit. Tegnap is menni akart :lol:
Amennyire tartottam attól hogy sikerül-e beszoknia, annyira egyszerűen ment.

Zsuzsi!
Ha lesz időd, rakj fel képeket a kirándulásotokról meg magadról is! Lássuk azt a pici-pocit :wink:

Anett!
Málnának mielőbbi gyógyulást.
Jómultkor amikor estefelé futottam a Pásztor utcán, láttam ahogy apuci tologatta nagy lelkesen Málna babát :D

Rakjatok fel sok-sok képet!!! Minden lurkó NAGYON szép!!!

Szeretném eladni a Römer 9-15kg-ig használható autós ülésünket. Írtó csajos, nagyon szép huzata van. Este rakok fel róla képeket. A szokásosakat tudja: természetesen törésmentes és több fokozatban dönthető.

Kellemes napsütéses délutánt mindenkinek!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok Csajok!

Szilcsi: ,,Nosztalgiaval" olvastam a horrort ami veletek tortenin ejszakankent...nos mintha csak a sajat tortenetunket olvastam volna vissza. Nem tudom pontosan miert, de nalunk is a gondok akkor kezdodtek amikor korhazba kerultunk (igaz Teo kicsi volt nagyon 3.-a 4. honapig), elotte eleg jol aludt (cumisuveggel, amit el is hagyott amikor elkezdtuk az egyeb etelek bevezeteset). Szerintem a Lalinkot eleg sok sokk erte mostanaban egyertelmu, hogy egy kis anyai melegsegre vagyik, igaz amikor a teo minden oraban kelt, es nem volt hajlando csakaz agyunkban visszaaludni (teljes ejszakat soha nem engedtem neki), adtam neki egy kis fajdalomcsilit, es attol jobban alud. En a dokitol kerdeztem mit tehetnek, es o javasolta, ha ennyire gaz az alvas adjak neki kupot, mert ugye valamije tuti faj...(foga, piros torok), altalaban igy 3 napig minden este kup---es a helyzet javult. Sok idobe tellett, mire mar csak egyszer ketszer ebredt....es cumival siman visszaaludt. Mis is probaltuk a sirni hagyjuk moszert de szerintem ez is gyerekfuggo, az en fiam minel jobban hergeli magat annal nehezebb lecsillapitani (oroszlan a lelkem)....Sok sok turelemre lesz szukseged. Mi is sokat veszekedtunk apaval...o is aludt az ordito gyerek mellet, en faradt voltam, mert ugye ejszaka nem aludtam...Kiatartas! Nemsokara talizunk...es kipanaszkodjuk magunkat...a ket kispasinak sok kozos vonasa van. Varom a tel. szamodat!

Timi: szupergratula a kis mazsihoz. Gondok nelkuli terhesseget neked....kevesebb mint 300kg-mal!

Anett: Malnanak es neked mielobbi gyogyulast! En mindig is feltem az agyunkba vinni a rosszcsontot...mert az egyik baratnom ugye megtette, a fia 4 eves, es meg mindig vele alszik...vele, mert apa atkoltozott masik szobaba!
Tali.....remelem addig meggyogyultok! Mega gyogypuszak!

Karmen: Mar csak 1 het...es jovo hetfo este hajora szallunk!!!!!! Maaar alig varom, hogy talizzunk!
Orsi foga...betomtek vegre?
Retroba...en szivesen megyek veled bulizni...apanak mar beigertem a noi esteket....itt o jar el a haverokkal..egy vben egyszer nekem is kijar....

Zituska: Nagyon tuncik a tesok, es a Nonci egyer szebb....kivancsi vagyok mit fog neki szolnia torpem! Orulok, hogy meggyogyultatok!
Tali....

Eniko: Sajnalom, hogy Vius eredmenyei nem javultak, talan most jo lesz a gyogyszer!!!!! Megletod a nagylany is szepen lassan behozza a lemaradast...csak neki egy kicsit tobb ido kell! Zaza....csucs lehet...sokan meg 2 evesen sem beszelnek!
Tali....

Toncsi: Hogy van a csajszi......tali......

Szilde: Kevinci...hogy van...mit esztek mostanaban...?
Tali...

Lanyok mindenkinek varom a telefonszamat...aki bizik benne, hogy nem vagyok egy amokfuto...igy lebeszeljuk a talit!

Mi jobban vagyunk, mindketten kezdunk kilabalni a takonykorbol...meusztuk laz nelkul! Az egyik ujjam gyogyul, a masikba ma nyestek bele....

Mindenkinek sok sok puszi!

Kriszta es Teo

Kép

sziasztok
matteo0808

sziasztok
bocsika, de nem vagyok, csak fél lábbal, csak kép:

Kép
ígérem reagálok majd mindenre, de most ...itt sem vagyok
puszipá
toncsi

toncsi80

Matteo!
Köszi az érdeklődést.Kevin szopizik,de minden nap iszik kis tápit is.Éhes.
Almát csak nagyon ritkán kóstoltatok vele,csak,hogy el ne felejtse az izét.Nagyon izlik neki az alma,viszont szorulást csinál neki.
Lázmérőzni kellett,hogy tudjon kakilni..?(
Talit még nem tudom.
Melyik nap jöttök?Mikor értek ide..

Tényleg.Lányok!!!
Mivel lehet még segiteni ha szorulása van a kicsinek?
Orvossal lehet vmit feliratni erre v.mi kúpotNem tom a nevét...

Héten megyünk csipőszűrés kontrollra,meg tanácsadásra...
Bea!
Ti melyik nap mentek?

Csibe!
Ha van egy kis időd várom válaszod.

Toncsi!
De szép ez a lány!!!

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok,

Éjjel apa kelt Lalihoz, igaz, ő is ébresztette fel véletlenül, de vissza is altatta mindkétszer, teával, cumival és simivel. Szóval nem reménytelen a dolog.

Anett, lehet, kőszívű anya vagyok, de soha nem venném oda magunkhoz Lalit éjszakára. Ő már megszokta, hogy maga alszik, ha valahol együtt alszunk, minden rezdülésünkre felébred. Én sem tudnék jót aludni, félnék, hogy ráfekszem, leesik az ágyról, párom meg aztán úgy alszik, mint a propeller, forog egyfolytában. Meg hát akkor hogy van az embernek házasélete? Szóval nálatok bevált, nálunk tuti nem válna be. Azért köszi a tippet! :D
Tök jó, hogy most már bírja Málna a tejtermékeket. És szerencsés, hogy ennyire szereti a gyümiket. Milyen az a kölyöksonka? Hol lehet kapni? Mennyibe kerül?

Kriszta, telefonszám megy mindjárt. Igaz, sok rossz dolog érte mostanában Lalit, azért is intem magam türelemre, tudom, most szüksége van rám jobban. Csak ne lennék ilyen fáradt... :roll:
Jó, hogy gyógyultok, mi is lassanként, én még köhögök, Lali kicsit orrfolyós, de javulunk.

Edit, ne búsulj a tápin, ha kell Kevincinek, hát kell oszt kész. :D :wink: A lényeg, hogy jól fejlődik.
Szorulásra én vettem sima mezei glicerines kúpot, csak fosi van utána, jó híg, lehet mosni a ruháit. :roll: De legalább kijön, ami beszorult. Vagy Laevolac szirup, az is direkt szorulásra van.

Toncsi, hol vagy eltűnve? Hédi tüneményes, basszus nagyon ügyes, hogy tartja magát!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Edit!
Elolvastam a privit, de hogy mindenre válaszoljak kell egy kis idő!Igyekszem minél hamarabb válaszolni!!!!!
Igen, Gabóca nemsokára 2 éves lesz...majd meghívjuk ebédelni a mamákat, tatákat.

Gyanixi!
Válaszoltam!

Timika!
Gratulálok!!!!!!!
Én tudtam ám!Apáink összetalálkoztak a múltkor és apa mesélte, csak nem akartam addig gratulálni, míg te el nem mondod!

Szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilcsi!
De kedves vagy,hogy vígasztalsz!!:)
Nagyon nem szomorkodok....,csak talán vhol mélyen tudat alatt..
Mindegy.Ez van.
Igazad van.
Köszi a tippeket. :wink:

Legújabb becenevek:Bobolya(Hanna hívja így a kisöccsét:Kis bobolyám:))
Én meg Kevi-babinak,és Cuki-muki Babamukinak hívom,v. csak Mukinak.:):)

Csibe!
Persze.Nem csoda,hogy kell hozzá idő..,ha már annyit kérdeztem... :oops:
Várok türelmesen és reménytelin. :lol:

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Timika: Gratula :) De miért öcsisajtozza mindenki?!?!?!

Toncsi: Nagyon édes Hédi! Olyan kis okos bogyója van :)
Levi még anyatejen él, 11-én szeretném elkezdeni a hozzátáplálást. Hogy miért? Mert ez egy ilyen hülyeség részemről. Szombaton akarom, hogy apa is itthon legyen, merthogy ebédkor...
Ez a mostani hétvége nem volt alkalmas. A jövő hét se lesz az. De a 11-e ha minden igaz jó lesz :)
(amúgy egyébként rugalmas ember vagyok...tényleg :))

Edit: Biza, 15 hósan. Bár nálunk 1 éves kora után lesz még egy menjugate. Csípőszűrésre nekünk nem kell menni. Már voltunk 6 hetesen meg 3 hósan....többször nem kell....minden rendben volt.
Tanácsadásra meg csütörtökön megyünk.

Szilcsi: Testvérféltékenység?!?! Hááát nemtom, majd megkérdezem a tesókat. :) Nem igazán érzem. Vannak néha összezördülések, de szerintem simán belefér a normálisba.
Lali meg szegénykém...biztosan megviselték az elmúlt hapok/hetek. Megértem, hogy anyásabb, bújósabb.
A külön ágy meg a te döntésed....
Gréti sokszor aludt köztünk, már Levi is, pedig nagyon saját ágyba akartam altatni kezdettől fogva, de bevallom nem volt jó. Nekem :) Hiányzott. Olyan rövid ideig picik. De ezt már mondtam.
Nálunk most az van, hogy apa altatja Grétit, én Levit, szopiba beájul, átcsempészem a kiságyba, első ébredésekor szopizik, ebbe bealszunk mindannyian, és akkor innentől általában marad a nagyágyban. Ha reggel Gréti átjön, akkor Levit visszacsempészem a kiságyba vagy 4-en nyomorgunk :)
De megértem azt is ahogy te szeretnéd csinálni, kinek a pap, kinek a papné :) Nekünk így kényelmes.

Csibe: Van türelmed a 30 gyerek után a sajátodhoz? Bevallom én aggódok emiatt, és nem vagyok biztos benne, hogy tanítani szeretnék 2 év múlva. Engem néha úgy lefáraszt a 2 sajátom, hogy ha fél napot többször 30 gyerekkel kéne lennem.... utána itthon helyt állni, félek valaki(k) rovására menne. :( Egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt csináni, hogy mindenkinek jó legyen, bár azt se tudtam elképzelni, milyen 2 gyerekes anyukának lenni, aztán csak elvagyok :D

Dancsi: Hogy vagytok? Fiúk? Új ház? Meló? Mesélhetnél kicsit :)

Enikő: Vius eredménye :cry: :cry: Zalán meg ügyes kis szeretetgolyó :)

Csajok, Retróba énisénis :) 1000 meg egy éve nem voltam ilyen helyen. Szervezhetnénk egy Babanetes Retrós bulit :D Apák majd szittelnek.

Zituska: Édesek a tesók :) Le sem tagadhatják egymást!

Betegeknek gyors gyógyulást!

Nálunk tegnap keresztelő volt. Jól sikerült. Levi nagyon kis ügyespók, négykézlábazik, kúszik, iszonyatos fejlődésnek indult. Rengeteget dumál, kacag. Gréti ovizik lelkesen. Sok mindent csinálnak, sok mindent tanult, amit aztán itthon be is mutat. Lelkes és azt hiszem élvezi.

Pár kép tőlünk is:

Kép

Kép

Kép

Kép
Hej, de jó kedvem van....

Kép
Gréti és Levi kereszttesója

Kép
Tesókák játszanak

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Nagyon csinos volt Levi!!
És ezek a lányok!!Fülig ér a szájuk!Édesek!!!
Szinte jókedve lesz annak aki csak rájuk néz!!!
Aranyosak a tesók!!
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok Lanyok!

Toncsi: Anyira szep ez a lany!!!!!!!!! De azert irhattad volna hogy vagytok....

Jegvirag: Micsoda kisportolt felsoteste van Levinek....nagyon ugyi, jo hamar elkezdett negykezlab kuszni, innen mar csak egy ...a maszas!!!! Nagyon szepek vagytok a keresztelon...es a Greti...azokkal a szoke furokkel.....(a Teo esete..az erett ,,no" furtos fejecskevel)

Edit: Gondolm mit erzel...marmint a hozzatapi miatt, nekem sajna sokkal hamarabb el kellett kezdenem (Teoka lusti volt es nem szivott). Az elso cumisuveget vegigbogtem, csak azutan nyugodtam meg, mikor lattam, hogy sokkal nyugisabb...senki sem szeret ehezni...haaat e vann. Nem csak az a jo anyuka aki szotat...az egy nagy szerencs is....pusza!
Mi hetfon este szallunk fel a hajora, szerintem kedden este meg kell szallnunk valahol, ugysem hajt minket a torok...meg szerintem a Teo sem birna cernaval...igy gondolom valamikor szerdan du. vagy estefele erunk Szegedre. Masnap veszek magyar kartyat...es ertesitem kik kuldtek szamot...igy osszehozunk egy talit!

Szilcsi: Latod, latod...nem lesz egyszeru....aztan szepen lassan te is ki tudod majd pihizni magadat. Mi most ketszer ataludtuk az ejszakat....ma 3-szor kelt, es nehezen aludt vissza...ki tudja miert...lehetett egy rossz alom, vagy a bolcsi mellekhatasa (meg akkor is, ha latszolag nyugis nem sir...sooot).
Kitartas!

Minenkinek ezer koszi aki kuldte a szamat....aki nem tette..nos annak varom!

Mi tovabbra is...egyre jobban vagyunk, a fiatal ur bolcsiben en meg csinalom a hamupupoket itthon...na maszom is!

Pusza

Kriszta es Teo
Kép

sziasztok
matteo0808

Szilcsi!
Nem vagy kőszívű,én vagyok túl lágyszívű,de ez van,remélem nem szívok nagyon nagyot!Nálatok más a helyzet,Málna apa reggeli óracsörgésére nem ébred,őt nem zavarja semmi,7ig alszik bármi van!Érdekes,mert nappal mind a 2 szunyáját a kiságyában alussza,és nem kell altatni,beteszem,elköszönök tőle és alszik maga,kicsit még játszik aztán egyszer csend és kidőlt. Peszre előtte kapott cicit! :D Remélem azért megoldódik az éjszaka nálatok és kipihened magad egyszer- mielőbb!
Írd majd meg ha kipróbáltátok a joghurtot,hogy ízlett Lalinak!

Bea!
Csodajók a képek,Gréti egy gyönyörűség! :D Levi meg édipofa! :D Melyik templomba volt a keresztelő?

Toncsi!
Hédi még mindig édi! :D

Kinga!
Igen apa minden este 5-től fél 7ig sétál Málnával,az az ő idejük! :D

Ezt meg kell mutassam:

Kép
Kép
20140113113746

Sziasztok,

Bea, kéééééééééész vagyok a csajodtól, annyira gyönyörűséges!!! Na ilyenkor ezerrel rámjön, hgy nekem is kell egy csaj MOST!!! :lol: Levinek az a hej de jó kedvem van képe iszonyú klassz, nagyon szép kis család vagytok! Gratula a keresztelőhöz!

Edit, az én kedvenc becenevem Lalinak a Nyuszigombóc. :lol: Ha mondom neki, ezerrel vigyorog rám. Meg hívjuk Kis Gazembernek, Gazfickókának is. :oops: Nem próbálod meg Kevincinek a barackot? Hátha segítene a szorulásán, és akkor almát is nyugodt szívvel ehetne, nem fogná meg a hasát talán annyira.

Nálunk a legújabb menő a paradicsom, nem győzöm neki adni, imádja. Vasárnap majdnem 350 grammot benyomott belőle krumplival, nem is kellett neki a cici utána. :roll:
Visszajött az étvágya, és bújik a 7. fogacska.

Kriszta, nem lesz egyszerű az utazásotok. :roll: De majdcsak ideértek. :wink: Mennyi időt lesztek itthon?

Retros buli: énisénis!!! Ott volt a lánybúcsúm (vége). :wink: Mondjuk nekem csak péntek vagy szombat este jó, mert apa nem dolgozik másnap, hétközben nem vállalja a szitterkedést.

Zituska? Toncsi? Többiek?

Toncsi, írok privit!

Kép
szilcsi

Retro nekem csak szombaton megoldható. Mert a gyerekeket nekem is le kell passzolni addig :o

Bea! milyen nagy már Levi, és nagyon csini volt, tényleg! Nagyon ügyesen áll már négykézláb! Grétit meg már annyiszor dicsértem, szóval csak még szebb lett!

Anett! Málnus is nagyon édes!!

Szilcsi! Ne szomorkodj ezen, ennél nagyobb bajotok tényleg ne legyen! Elhiszem hogy bánt de ettöl még jó anya vagy!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!
A sonka Croko Kid kölyöksonka kálciummal,glutén és tartósítószermentes,81 % a színhús én eztért ezt választottam,és nincs ráírva olyan szörnyűség,hogy sertésbőre,pép és hasonló undorítóságok,mi párizsit pl egyáltalán nem eszünk,pont ezért! Corába is Tescoba is vettem már,de árat nem tudok,nem is néztem :oops: de ha kell megnézem neked pénteken ha megyek!
20140113113746

Timika,gratulálok Nektek a tesóhoz!!!!!!!!!!!
Annyira örülök neki!!!!
Nagyon szupik a nyaralásos képek!!!!
Hol is voltatok??

Zsuzsu,gratula a kis kukishoz!!!!!!!!!!!
Ha tudsz jelentkezz,naon kiváncsi vagyok,mi a helyzet nálatok!!!!!

Szilcsi,nagyon sajnállak az éjszakázás miatt!!!
Barni is ezt csinálta hónapokig,(volt hogy 10-15 keltem hozzá egy éjszaka)akkor hagyta abba végleg,mikor már nem szopott!,15 hónaposan!!
Ebben teljesen egyetértek Dancsi véleményével,hogy cuminak használ a gyerkőc,enyém is annak használt...................
Apa nálunk is egy idő után,nyugodtan aludt a gyereksírástól!!
Mikor mondtam neki,hogy mennyit keltem ,éjszaka a gyerekhez,mindig nagy szemekkel nézet rám!!!!!!!!!

Csajok én múltkor voltam Retroba,háááááááááát!!!
Nem érezetem túl jól magam,szerintem öregszem,sokan voltak,lükdöstek,kiégették a ruhám ,füst volt,meleg volt................
De azért ha mentek ,szóljatok megyek én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Bea,Zituska,Anett,nagyon édik a gyerkőcök!!!

Kép
bibi226

Csajok!
megjöttek a harisnyák.Szépek, jó minőségüek. nem szorosak, jól tágulnak, jó vastagok.A számozással van gond. szandinak 64-70-es méretben kértem. hát az van ráirva, hogy 12-18 hónap. hát szerintem kb akkora, szóval jövő ilyenkorra lesz rá jó.
márknak 88-100-as méretben, arra meg 4-6 év van irva,szóval márkra se lesz kicsi.
román vagy szlovák lehet a gyártási hely egyébként, de amúgy tényleg jók! csak inkább kisebbet kell kérni.
szandi kézben, azért a kis betű!!!!!4 :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ha valaki akar rendelni a csajtól, ide másolom a harisnyán lévő mérettáblázatot.
52/58 0-6 hónap
58-64 6-12 hónap
64-70 12-18 hónap
70-76 18-24 hónap
76-82 24-30 hónap
82-88 30-36 hónap
88-100 4-6 év

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Bibi! Igen, Retro is olyan mint a többi diszkó. Nagyon sokan vannak, tömeg, füst (amit én mindig is utáltam) de ott nem néztek ki a korom miatt :lol: Na azért irtó mérges lettem volna ha kiégetik a ruhámat!

Zita! Köszi a harisnya infot!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nagyon édesek a gyerkőcök :D
Én is dobok egyet a kiscsajomról, nehogy elfelejtéstek hogy néz ki. :wink: ( aki mellesleg kb 95-96cm).

Kép Ma este

Kép eladó ülés

szszkinga

sziasztok!

Élünk mi is bár estére már alig alig(főleg anya meg apa :lol: )

Enikő!

Nem lehet semmi hogy Vius állapota nem javul,de hátha ez az új gyógyszer beválik majd.Zalán ügyike.

Timika!
Gratulálok!!!!!

Alvás:Az ikrekkel nagyon "szigorú"vagyok bár nagyon vágyok rá hogy ott szuszogjon mellettem mind,de nem férnénk el 5 en egy ágyban :D .Persze nem ez az oka annak hogy nem alszunk velük,de 3 gyerekkel már meg kell gondolni mit és hogyan csinál az ember.Rengeteg ölelést kapnak este meg mesélek nekik kicsit beszélgetünk még amikor ők már ágyban vannak,szerintem ez eszükbe fog jutni ha nagyobbak lesznek és jó szívvel gondolnak majd rá.amúgy van egy barátnőm aki az anyukája mellől egyből a fiúja mellé feküdt(azaz 16 éves korig).Az élete egy tragédia nem találja heylét a világban hiányzott az életéből a fegyelem.Szóval nem biztos hogy jó.Az esti alvás tabu még akkor is ha a szívem szakad meg értük.Lehet másképp is nevelni hogy magabiztos legyen .Ne érts félre Anett nem kritika,de nem vagyunk egyformák ez csak az éán véleményem.

Mi jól vagyunk,kapnak a gyerekek béres cseppt meg bronho vaxomo-t remélem nem lesznek egész télen betegek...

Kép
Kép
zitacicu2

sziasztok!

ha összejön reagálok mindenre, hanem akkor :twisted: :twisted: ...

Kriszta
majd küldök számot. már várom, hogy találkozunk!

szilcsi
majd legközelebb :wink: . de szólj máskor is, ha mentek befelé.amúgy ti merre laktok? sajnálak Lali rossz alvása miatt. én is hasonlókat javasoltam volna, mint Anett. bár szerencsére nálunk éjjel nincs gond( a lábamnál van a kiságya, szóval együtt nyomul a család), így nemtok igazán javasolni jót!

csibe
az mi, hogy "előírni a füzeteket"????

zituska
nagyon szépek a kölkök. Bocikának olyan kis szófogadó jó kisfiú feje van. igazából is ilyen jó gyerek?

timika
gratulálok.és boldog pocakosodást!

enikő
sajnálom, hogy rossz lett Vius EEG-je :cry: . örülök, hogy Zaza jól fejlődik, kis ügyibogár! fogytál már?

gyanixi
képet várom. nincs elfelejtve :wink:

anett
jobbulást! akkor még van pár kemény éved, tárgyad a jogon, kitartást hozzá!kösz, hogy leírtad, hogy miket eszik egy egyéves.
Málna nagyon cúúúki!

szilde
szorulásra
glicerineskúp( kérdezd meg, hogy hány hóstól lehet, mert fejből nem vágom :oops: 8) ). Laevolac szirup, lázmérő, szélcső(én ezt már 4× használtam. mikor 5 napig nem volt semmi.

jégvirág
szépek a gyerekek. Levi kis ügyi. ezt a Mini is csinálja! a keresztanyuka Bea lett? vagy rosszul látom?

csajok
Melyik a Retro és hol van? és a szilcsi által említett Memphis?

és bocsi vki kérdezte, hogy hova költözött a Faktum. a Vásárhelyi P. utcába. a körforgalmon túl. szerintem a régi sever épület vagy akörülibe(nem voltunk csak a régi Faktumra ki van írva)

húúú és lehet arra is van időm, hogy leírjam mi hogy vagyunk :shock: el sem hiszem :roll: :lol:
még mindig beteg a Minim :cry: taknyos. ez engem jobban megvisel, mint őt. mert utálok "ráülni a fejére, hogy kitudjam pórszívózni a nóziját :cry: . naponta vagy 10× ki kell. csak homeopátiás bogyót nyomunk, mert doki nénink szerint az elég. láz nincs. tegnap evett két kiskanál almát :D egész ízlet neki. és jelentem Kétfogúm van!!!! kint van a második(bakker milyen hegyes és mekkorát tud vele harapni, szerencsére csak az ujjamba :shock: :D ).
és iszonyat milyen nyűgi mióta beteg. azóta két perc nyugtom sincs(pedig nekem elég jó gyerekem volt eddig). meg sértődik az orrszívásra, a takony miatt nem tud napközben aludni ettől nyűgi etc.szóval így nyomjuk.
és nemtom, hogy attól nyűgi, mert a foga, a takony, a kaki(ritkán kakil) vagy éhes. na, kezdek belekóstolni, hogy nem mindig tejfel :? 8) :lol: .
és kösz a kép dicséretet, majd rakok még mert aznap ilyen kis cukkereket fotóztam.

na, lépek. legyetek jók! bocsika ha vki vagy vmi kimaradt!
csóközön és puszipá
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Buli nekem is hétvégén jó csak, péntek vagy szombat jöhet számításba. Ill. nekem máskor is jó, csak apafej nem díjazná.

Köszi a dicséreteket a gyerkőcök nevében is!

Zitacicu: Szerintem Anett sem tervez Málnus 16 éves koráig együtt aludni vele. És nem is fog, erre fogadni mernék :) Az azért már kóros szerintem. Fegyelem attól még lehet, hogy egy 1 évessel együtt alszik az ember. Nem is értem az összefüggést. És azért azt hiszem a barátnőd esete ritka és sok más dolog is húzódik a háttérben, hogy úgy alakult az élete ahogy. Egy normális szülő-gyerek kapcsolatban azért ilyen nem fordulhat elő szerintem.
Na, ezt csak azért írtam, mert nekem semmi bajom az együttalvással, de valóban csak addig, amíg szükségük van rá és amíg mindenkinek megfelel a családban. Mondom, Grétihez már nem lehet odabújni együttalvás címszóval :) Nagylány a saját akaratával...hajjajjj :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Toncsi!
Szélcső...Azt még nem próbáltam.
Majd rákérdezek a gyógszertárban.Köszi.
Hogy kell használni??Mennyiért vetted?

Kriszta!
köszi az együttérzést.:)
Igen,nem csak az a jó anya aki szoptat.Mégis vmi féle bűntudat időnként meglegyinti az embert,hogy biztosan megtettem-e mindent amit lehetett..(pedig igen,legalábbis a tőlem telhetőt)
Na és ezt kell legyűrni,és tudatosítani,hogy :igen,mindezek ellenére jó anya vagyok.Igyekszem.(mármint legyűrni a rossz érzéseket)
Neked is sikerült. :wink:
Telefonszám megy.

Zita!
Köszi a harisnyainfókat!!!
Akkor most szted Kevinnek jó lesz az 58-64-es??Vagy még kisebb?
Egy hónapja volt 66cm.Csütörtökön majd kiderül most mennyi...
Egyébként hogy látod,milyen vastagok a harisnyák;olyan vékonyabb ősziek,v. már vastagabb téliek esetleg?

Most ennyire futotta.
Jó éjt!
Edit

szilde
Szeged

Sziaszok!!

Életjel...

Tegnap hazajöttünk délután....... Az utolsó nap iszonyat volt bent, de ITTHON VAGYNK!!!

MINDENKINEK K0Sz MINDENT!

MAJD MESELEK......

KONSTANTIN 1 NAPOSAN

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

A történet röviden annyi, h múlt csüt. a normál menetrenddel zajlott a napunk. Délben viszont Ábel nem akart aludni. Végül 15 órakkor aludt el. Kicsit pihentem még mellette, majd felkeltem, h tegyem a dolgom. Ahogy felálltam, indult el a magzatvíz. Egyértelmű volt, pillanatok alatt elöntött. Hívtam a férjem, rohant haza, addig viszefeküdtem. Összedobáltuk a holmim, Ábel félalvóban a kocsiba és irány. (a személyim pld. itthonmaradt...) A szülőszobán mondtam, h mi van, az ügyeletes megvizsgált. Nem tapintott koponyát, UH.... faros... hívta a dokim, Ő meg már szervezte is a csaszit.

18:45-kor műtét, 19:05 Kostantin üvültve, megszületett. 10-10-10 es APGAR.

Altattak és arra ébredtem, h a dokim mondja: ZSUZSIKA! EGÉSZSÉGES, GYÖNYÖRŰ KISFIA SZÜLETETT!! GRATULÁLOK!! Sosem felejtem el a fennti mondatot! :D :D

A lábadozás kemény, a gyerekágy borzalom, de ITTHON VAGYUNK!!!!!!

Pussz Mindenkinek és KÖSZÖNÖM A RENGETEG KEDVES ÜZENETET, TELEFONT, SMST!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Egy szösszenet a szegedi klinika gyerekágyáról:

Idiótákkal voltam körülvéve........
konstantin már szombat reggel sárga volt, kértem tegyék fény alá, de az értéke a határon volt. A gyerekgyógyász azt mondta másnap kiderül merre mozdul és cselekednek. Délben már napsárga volt a kölök, aluszékony , alig evett, erőtlen... szopi helyett zudították bele a tápot :evil: :evil: Könyörögtem, h fény alá tegyék, de majd holnap a viziten beszéljem meg a gyerekdokival...... BORZALOM!!! Ha valami a reggeli vizit után történik a babával, azt csk másnap a viziten orvosolják....ehhez mit szóltok?????? Másnap az értéke 200 feltt, turbó fény két napig...... lefejt tejet kapott, annyira gyenge volt és fogyott is. (jó, elfogyni nem fog, 3700g mal adták haza :lol: :lol: ) Hétfőn amikor csak lehetett szopi, fejés,,,,aztán éjjel elmúlt a sárgaság, utánna már nem kellet fény, így folyamatosan szopi. Kedd reggel rendben volt, de csak délután jöhettünk haza. Annyira kikészültem, h a vérnyomásom 180/120!!!! lett, rágótabletta.... szétbőgtem magam, full bevisedtem....... 15-órakkor megkaptam a papirokat és elmenekültem a Klinikáról.......soha többet nem kérek ebből!!!

Bocsi, ez most kibukott belőlem.........

Csajok!
Gyermekem mohóka, keresi a cicit és hergeli magát. Ha nem ömlik a szájába üvölt, dobálja a fejét......MIT CSINÁLJAK??????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó reggelt!

Zsuzsu: Tünemény ez a pasid is :) 10-10-10-es Apgár császárnál elég ritka, nem? Főleg ha altatnak. Gratula még egyszer!
Sok erőt a lábadozáshoz és mindenhez! Kíváncsi vagyok a részletekre! ;) Mármint, a klinikai élményeidre.
Apa otthon lesz pár napig veletek? Gondolom nem nagyon tudsz most Ábel után rohanni még....de napról napra könnyebb lesz!
És mesélj majd, Ábel hogy viszonyul az új dolgokhoz.

Edit: Ez örök vitatéma, hogy aki nem szoptat az nem jó anya (?!?!?!) meg aki császárral "szült" az se.....nekem már égnek áll a hajam ezektől. Az a lényeg, hogy magadban tudd feldolgozni. Amúgy meg nem is értem mit problémázol azon, hogy néha iszik kis tápit...:D
Hanna ovizik?

Kinga: Kitti csodaszép még mindig! :) És hatalmas :) Sikerült eladni a lakást? Építkeztek?

Anett: Málna is szépséges. Te hogy vagy?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu!
Üdv itthon!!!!:):)nagyon megértem az érzéseidet.Én is menekültem haza....
Szopi:és ha kicsit átmaszirozod szopi előtt a c.-t,és fejnél ki belőle egy kicsit az elején,akkor gyorsabban fog kijönni a többi,amit kifejsz azt meg vissza is pótolhatod...
??
Nagyon szép Konstantin.Büszke lehetsz rá(is)!!!!?:):)

Bea!
Nem problémázok abszolút.Örülök,hogy végre megissza a tápot nemhogy rágjam magam...Előtted meg pont vki kérdezte,hogy miért adok tápot...
A lányok reakciójára reagáltam.(ha visszaolvasol) :lol: :lol:

Edit

szilde
Szeged

Zsuzsu!

Nagyooonn szép a kispasid!!!!
Sajnálom a tortúrát a klinikán :( Szerencsére nem lesz sok időd ezen gondolkozni :wink:
Várjuk a beszámolót az otthoni helyzetről amikor lesz egy szusszanásnyi időd.
Én sajna a szopival kapcsolatban nem tudok segíteni.

Bea!
Korábban abbahagytuk a lakáshírdetést, mert az a telek nem is volt építési telek amit majdnem megvettünk ( még szerencse hogy utánajártam a dolognak a Főépítészeti osztályon :shock: )
Most vettünk egy IGAZI építési telket 3 hónapja és azóta újra hírdetjük a lakást ( kicsit olcsóbban, mert most tényleg jó lenne mielőbb eladni). Tárt kapukkal várjuk a vevőt, aki egyenlőre nem jön. Érdeklődő volt már, de az nekünk nem elég.
Köszi a kérdésedet!
Ti hogy álltok a nagyobba költözéssel?
Eszméletlen hogy Levi már 6 hónapos :shock:
Rohan az idő...

Megyek, dolgozom 1 kicsikét ha már így alakult.. :lol:

szszkinga

Szilde!
Szerintem elég az 58-64 neki is! :wink:
Én is kicseréltetem a Szandiét. Vastag, téli harisnya szerintem!
De lehet, hogy van neki vékonyabb is.

Zsuzsu!
Nagyon szépek vagytok!!!!! :lol:
Klinika!! :twisted:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilde! Szorulásra jo a Tamarin lekvár is! Én nem ismerem csak régen ajánlották, másnak bevált.

Toncsi! Hédinek jobbulást! Köszi a Faktum infot, én szeretnék vásárolni ott valamit. Rerto a régi Gin Tonic helyén van, a Tisza Szálló mellett a sarkon. Valami bank volt ott régen.

Bea! Az én barátnöm egy ágyban aludt a gyerekkel, hát még 6 évesen sem tudta kitenni. Ö a gyerekekkel (mert akkor már a többi is ott akart aludni), apa a másik szobában magányosan. :o Én soha pár percre sem aludnék velük. Csak a korház volt kivétel.
Nekem is annyi volt az Agpar Norbival, szerintem altatásnál sem ritka mert mellettem is igy szült a csaj. Oké, Orsi bealudt, de akkor sokkal ovatosabbak is voltak, a méhem miatt, a császár sem volt annyira rutinmütét, másodszorra már "ismerte" a doki :lol:

Zsuzsi! Gratulálok és örülök hogy végre otthon vagytok! Majd nagyon kiváncsi vagyok Ábel hogyan fogadta a tesot! És nagyon helyes kisbaba!

Kinga! Kitti is nagyon szép, még mindig:) Még mindig nem jutottam oda hogy megnézzem azt a céget, de köszi, mert kiváncsi vagyok tényleg!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Azóta más céget választottunk, kiderült sokkal jobbak és olcsóbb is lesz a ház, ráadásul földszíntes.
Már alá is írtuk velük a szerződést. :)
Csak a lakást kellene mielőbb eladni. Remélem nem tart majd évekig.. :(

szszkinga

Sziasztok! :)

Annyira sz..r a netünk, hogy örülök, ha olvasni tudok....
Azét most próbálok írni is...

Először is:
Hédi, Málna, Kitti, nagyon helyesek!! :D

Enikő :)
Sajnálom Vius eredményét! Tényleg megtalálhatná a doki végre a megfelelő gyógyszert!

Szilcsi :)
Örülök, hogy alakulnak az éjszakák!
Én is a különalvás mellett vagyok, nekünk is így jó, meg a gyerekek is így szokták meg. De igazából nekem egyik gyerekem se követelte ki az együttalvást kisebb korukban sem...
Hozzátápival egész jól állunk, már sokmindent megeszik a Nőci: őszibarack, sárgabarack, körte, alma, banán, megy, srépa, sütőtök, cukkini, brokkoli, karfiol, és csirkecici. A spenótot, paradicsomot, szilvát, szőlőt majd ezután próbáljuk!
Mennyiség nerm igazán változott, talán kicsit többet megeszik, gyümiből 150 g körül, főziből szűk 2 deci, késődélután 1 deci Sinlac.
De múlthéten mértem, 8,12 kg, és 70 centi, szóval jó húsban van, nem aggódom! :D

Timi :)
Nagy gratula itt is a kistesóhoz!!! :D :D

Bea :)
Nagyon édi Levi és Gréti! :D
Keresztelőhöz gartaula!
Nekünk már csak tavasszal lesz, mert a Sárgán akarjuk az ebédet csinálni, és ott mostmár hűvös van...

toncsi :)
Takonykórt sajnálom... Tényleg utálatos az orrszívás, de fogd fel úgy, hogy segítesz neki vele, még ha az a pár perc kínzás is!
Noéminekl is teli lett az orra éjjel, 1 órakor sírva ébredt, mert nem kapott levegőt. Le kellett szívnom Neki - persze üvöltött :( - de utána azonnal elaludt.
Boti tényleg nagyon jó gyerek! :D na néha vannak "összetűzéseink", de alapvetően nagyon jó természet! 8)

Zsuzsu :)
Örülök, hogy otthon vagytok! :) Konstantin nagyon szép kisbaba!! :D
Gyerekágy szörnyű, még élesen él az emlék.. :evil:
Megható volt olvasni a doki szavait, mikor felébredtél! :)
Ábel mit szól a kistesóhoz?
Sajnos nem tudok tanácsot adni a mohósággal kapcs., enyém gyerekek nem voltak soha mohók, sőőőőt...majdnem tukmálni kell(ett). :roll:

Velünk semmi extra, gyerekek meggyógyultak, Noémi taknyos kicsit, de csak alvás közben dugul neki be az orra, alapvetően jól van.

Kép
Kép
zituska28

Zsuzsu!
Édes Konstantin,szerintem Ábelre hasonlít,de lehet tévedek,úgy rémlik!

Toncsi!
Nálunk dettó ez van,de már 9 napja,élek a sok takony (bocs) rámegy a fülére.

Zitacicu!
Nem hargszom :D ki így ki úgy! Majd pár év múlva kiderül,mennyire jó az elméletem!

Bea!
Köszi a kérdést,én jól vagyok,csak Málna nyűgös a takonykór miatt és kínlódunk.Meg a sulival nyűglődöm,már félek a decembertől!
Apgar: mikor mi bent voltunk,a szobatársak mindenkitől kérdezgették,kinek mennyi,mintha vmi verseny lett volna,Málna is 10-10-et kapott,mire csak legyintettek,hogy ja,császáros baba,így könnyű.SZóval ebből én azt vágtam le,hogy császárnál nem nyomódik a gyerek,egyértelmű a 10-es apgar,de lehet tévedtem akkor!
20140113113746

Toncsi: Jól látod :)

Kinga: Mi sehogy. Majd kb. 3-4 év múlvára tervezzük a költözést, ha minden igaz. Mire Gréti suliba menne már jó lenne nagyobban lakni.
Hű, építkeztek és milyen lesz és hol? :) Kitartás hozzá!

Edit: Ja, visszaolvastam már reggel is, mert kezdtem nem érteni miért vigasztalnak a tápi miatt.... :roll: :lol: Mondom én maradtam le valamiről vagy mi van....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Lányok, mégegyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációkat, olyan jó érzés, hogy így velünk együtt örültök! :D :D

Próbálok írni mindenkinek, remélem senkit nem hagyok ki :oops:

Zsuzsu :) Tündéri kis bébi Konstantin, szerintem nagyon hasonlít Ábelre, vagy tévedek? Tényleg, Ábel hogy fogadta a kistesót?
Sajnálom a negatív tapasztalatokat :(

Toncsi :) Jobbulást Hédinek! Nasivin helyett adhatsz neki Euphorbium orrsprayt (ez a homeós változat :wink: ).

Bea :) Gréti egy kis tündér, Levi pedig hatalmas baba! Gratula a keresztelőhöz!
Hogy miért öcsisajtozzák a lányok Mazsolát, azt nem tudom, lehet, hogy tudnak vmit, amit még mi sem :lol: :lol: :wink:
Bár ha akkor fogant, amikor én gondolom, akkor talán tényleg esélyesebb egy kisöcsi :wink:

Anett :) Mi is együtt alszunk, engem nem zavar. De iskolás korára azért már külön fogom altatni :wink:
Kaja témában is hasonlóan gondolkozunk, én rosszul vagyok a legtöbb felvágottól, mikor elolvasom, hogy mi van benne (a húson kívül minden elképzelhető :evil: :evil: :evil:). Szóval én is nagyon megnézem, mit adok Krizsinek.

Kinga :) Kitti még mindig gyönyörűűűűűűűűűű

Szilde :) A tápi miatt ne érezd magad rosszabb anyának, egyáltalán nem ezen múlik! Sav túltengésre most kaptam egy krónikus szert, remélem az megoldja a dolgokat, mert a Rennie nekem sem használt túl sokat :roll:

Szilcsi :) Alakulnak az éjszakáitok?

Csibe :) Nekem apa nem is mondta, hogy találkoztak :(
Gábor babának hogy tetszik a bölcsi?

Bibi :) Bevált a munkahelyed?

Karmen :) Köszi az infot, hát remélem minden rendben lesz!

Ja, csajok, kismamáknak és szoptatós anyukáknak egy kis "reklám". Szóval nem tudom, ti hallottatok-e már róla, de van egy Femibion nevű multivitamin, ami a magzatvédő vitaminok új generációját képezi. Kész szerecse, hogy járok homeopatához, ugyanis nőgyógyásztól még nem hallottam róla :twisted:
Szóval amivel ez többet tud, mint a hagyományos magzatvédő vitaminok, az a következő: először is, 2 fajtája van, az egyiket a fogantatástól a 12. terhességi hét végééig kell szedni, a másikat a a 13. héttől a szoptatási időszak végéig.
Az első a szokásos 12 vitaminon kívül metafolint tartalmaz. Tehát abban a formában tartalmazza a folsavat, amit a szervezet egy az egyben hasznosítani tud, nem kell külön feldolgozni. Ha külön visszük be a folsavat, akkor van egy enzim, ami ezt metafolinná alakítja át, hogy a szervezet hasznosítani tudja. Viszont egy felmérés szerint ez az enzim az emberek 60%-nál nem működik - ergo hiába esszük a folsavat....
A második tartalmaz külön DHA kapszulákat is, amikben többszörösen telítetlen omega 3 zsírsav van. Ez segíti az idegrendszeri érést, a figyelem- és mozgás fejlődést és a látásélességet.
Remélem nem baj, hogy ilyen részletesen leírtam, csak hátha ti sem hallottatok még róla. :roll:

További szép napot!

KépKép

KépKép
timika

Anett: Csak azért mondtam, mert én meg úgy hallottam, hogy a császárosoknál ha altatás van akkor van, hogy bealszik a baba, ezért később sír fel vagy mittudomén és 9-es a max. kezdő Apgár. De nem vagyok szakértője a témának, csak így hallottam ;)
Grétinek is 9-10 lett, Leviéről meg ne is beszéljünk, dehát ő más tészta :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, mi volt a baj Levi Apgarjával? :shock: A hozzátápi elkezdése nálunk is így ment, legyen hétvége, apa itthon legyen, ebéd legyen... De azért én sem vagyok körülményes! :wink:

Anett, köszi az infót a sonkáról, majd megnézem legközelebb, mennyi idős kortól adható, nincs rajta a csomagolásán?

Bibi, hogy megy a munka? Bölcsizés megy Barninak? Rég hallottunk Barniszájat. Hát nem túl biztató, amit Dancsival írtatok az éjszakázásról, de igen az látszik, hogy cuminak használ. :roll: De lekopogom, 2 éjszakája már apa altatta vissza - és nem is morgott, hogy fel kell kelnie :D -, és csak simizni kellett. Ha fel is sírt, mire átmentem hozzá, vissza is aludt.

Anett, Bea, nálunk együttalvás csak reggelente van. Ha nem akarunk még felkelni, és Lalin is látszik, hogy tök kóma és aludna még, apa áthozza közénk és alszunk még 1 órácskát. Az jó, azt szeretem, meg persze a kórház után ott aludtam vele, de külön ágyon.

Kinga, Kitti nagyon csajos, szép nagylány már! Tesó? :D Nem lesz?

Zitacicu, dolgozol? Arcüreged meggyógyult?

Toncsi, az orrszívástól Lali is üvölt. Hédi sztem együtt ezektől nyűgös, foga, takony, pocak... Kitartás!!! Majdcsak meggyógyul. Addig örülj, amíg csak a kezedet harapaj meg... :wink: Talit sajnálom, de lehet, jobb is, hogy nem jött össze, mára visszaestünk mindketten, én köhögök brutálisan, Lali meg csupa takony szegény. Amúgy a Csillag térnél lakunk, de néha bentvayunk egész napot is a városban, ügyet intézni, sulizni, apázni.... Majd legközelebb szólok, ha megyünk. A memphis a plázában van, a kaszinós bár ott oldalt a kajásoknál. Irtó jó koktélokat kevernek (irtó sok pénzért...) :roll: :lol:

Zsuzsi, nagyon kis formás baba Konstantin! (tényleg, lehet ezt becézni valahogy?)

Én berágtam. Elvittem Lalit a dokihoz, nehogy az arcüregére menjen ez a sok takony, mert alig lehet leszívni, le van rakodva és csak szörcsög szegény, szopizin is alig tud. Egy óra 20 percet vártam, igaz, annyit mondott a dokinő, 1 és 2 között menjünk, odaértünk 1.40-re, 3-kor eljöttem. Mindenki bement már, az is, aki utánunk jött jóval, mindenkit beszólítottak, és akkor rágtam be, amikor az aszisztens kijött és közölte egy 5 perce érkezett kiscsajjal, hogy ő a következő. :twisted: Most majd bejelentkezem a magánrendelésére, hátha fizetek, akkor nem kell órákig szenvedni a nyűgös, fáradt beteg gyerekkel a többi hótt beteg között. :twisted: :evil:

Kép
szilcsi

Zitus, asszem akkor lehagytatok minket kilóban. Centiben viszont mi vezetünk! :wink:
Én szilvát még nem adtam, azt mondta a Bán főorvos, 1 éves kor alatt nem javasolja, de lehet, csak direkt nekünk nem, az összecsúszás miatt, mert a szilva amúgy is meghajtaná vagy nemtom... :roll:

Anett, úgy döntöttem, tejterméket még nem adok egyelőre. Inkább még egy pici várakozás, csak ne legyen allergiás rá.

Ez a takonykór lemondhatna, látom, sokaknak gondot okoz! :( Remélem, a talira rendbe jövünk és a többi kis és nagy beteg is!

Felhívtam a doktornőt, hát elfelejtett behívni minket. :twisted: Holnap fogad a magánrendelésén 2e forintért. :roll: Mondjuk én kértem, csak ne kelljen várni.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zsuzsu!
Nagyon szép Konstantin!!!! :lol:
Mégegyszer gratulálok!!!

Bea!
Türelem...muszáj hogy legyen türelmem a saját gyerekemre.
Nehéz, de megoldom, hogy bölcsi után együtt legyünk + a hétvégék!

Toncsi!
Előírni, annyi mint szépen megírom a sor elejére a gyerekeknek, hogy mit írjanak!

Timika!
Pedig apa tuti a ti apátokkal találkozott! :wink:

Edit!
Most írok privit! :wink:

Gyanixi!
Mi újság?

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Igen, császárnál lehet hogy a baba bealszik (lsd. a fentebb okok miatt nálam ovatosabbak voltak, Orsi csak 9/10kapott pont ezért mert bealudt). De ahogy én is néztem a korházban ez ritka volt.
De az nem igaz, hogy a kezdö Agpar 9-es a császárnál

Kinga! Elküldöd majd a másik céget? Alaprajzot is el tudod küldeni?:)

Nálunk a 2 véglet az orrszívás. Orsi kiskora óta szereti, most is amikor taknyos volt és annyira eldugult hogy már nem volt ereje fujni nagyokat, ö hozta hogy szivjuk ki. Norbi meg mindig is üvöltött. :o De én is kiméletlen vagyok, ha szükséges bizony elökerül és megcsinálom neki is.

Szilcsi! Jol teszed ha utána jártok, látod Norbinak pont az elhuzodó taknyosság miatt lett a végén ilyen rossz a helyzet. Ha hamarabb kezelik, felismerik hogy pneumo nem lett volna ennyi korház belőle.:( Szoval komolyan kell tényleg venni hogy arcüregre mehet. Ja és legyél kitartó! Ne hagyd hogy az orvos azt mondja hogy 2 éves kor alatt nincs még arcüreg, mert nekem is ezt mondták, aztán 4 altatás emiatt kellett hogy öblitsék Norbinak! De mit tudtam én korábban hogy nem mérték meg a fülében a nyomást, és az arcán hogy kellett volna :( :x :x Én ezért vittem maszekhoz. De ha magánba mész akkor felesleges elöbb a gyerekorvoshoz vinned, az ha gond van ugyis továbbküld fülészhez, én egyböl inkább vinném Lalit maszek fülészhez. Nem vészes az áruk, ha érdekel irok majd. Gyerekorvosnál meg mond le a maszek rendelés, csak pénzkidobás lenne!
Tejterméket én is korainak találom még Lalinak!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! Nem értem ezt az altatás-császár-apgar ügyet. Lindit ugye S.O.S kapták ki, 10es apgarja lett, altattak.

Zsuzsu! Nagyon édes Konstantin! Tényleg, hogy lehet becéni?? :)
Gyerekágy borzalmas volt, most is az, és az is lesz sajna mindig. :(

Kinga! Irtó cuki a lányod! Merre vetettek végül telket?

Harisnyainfo: D2 -ben (bár most vmi más név van kiírva), a Vásárhelyi P. utcában 145 Ft a pamut gyerekharisnya. :)

Anett! Málnus nagyon édes! Az a frizura! :D

Nálunk minden okés. Holnap tökfaragás az oviban, pénteken szüreti mulatság, és szintén pénteken du. egészséges életmód-ismerkedés a bölcsiben. Ketté fogunk szakadni! :D

Hallott vki róluk vmit? www.royalbalett.hu

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda, sajnálom, hogy rossz tapasztalatod volt a műsorral kapcsolatban. Mondjuk tényleg igénytelen, ahogy csinálják. :? Látod nekünk is csak igérgettek, hogy majd hívnak, azóta se semmi.

Kép
szilcsi

jóvanna, akkor visszaszívom, bocs :)
rosszul tudtam, hogy ritka császárnál a 10-es kezdő apgar

szilcsi: levinek szar volt az apgarja, 6-8-9, kis híján felakasztotta magát, 5x volt a nyaka körül a köldökzsinór, határozottan nem érezte már jól magát :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bocsi, most csak 1 képet dobok.
Kittinek mostanában az a mániája hogy ebben a tárolóban ülve le kell fényképezni:
:lol:

Kép

szszkinga

Melinda!
Végül Újszentivánon vettünk telket.
Még jó hogy azt mondtam hogy Szegeden kívül nem mennék.. :roll: :oops:

Olcsó volt nagyon, szép nagy méretű és gyorsabban beérünk az Újszegeden lévő munkahelyünkre mint innen a belváros széléről..

Szóval ezért választottuk.

Kármen!
Holnap mennek az infók :)

Bocsi hogy most csak ennyi..

szszkinga

Szilcsi!

Igen dolgozom és az arcüregem kopp kopp rendben.(gondolom az első hideg idő beköszöntéig)

Kapott már valakinek a manója bronho vaxom-t?tudtok róla valamit?

Kép
Kép
zitacicu2

Timika!
Megkérdezhetem mit kaptál gyomorégésre?Melyik gasztrodokihoz jársz?

E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?