Sziasztok!
Angyelka, a dokidat nem ismerem, de én is a Surányi doktornőnél voltam 4D-n, nem volt valami barátságos, de azt mondják, jó szakember. A kevés magzatvízre meg kérdezz rá a saját dokidnál.
Gira, Bea, a Vasasban is van CTG?
Nekem mindig a Klinikára kellett mennem, időpontra, és sosem kellett várnom.
Enikő, sajnálom, hogy így összejöttek a programjaid, ha Lali nagyobb lenne, bevállalnám Zalánt, de sokszor a sajátommal se bírok, nemhogy kettővel.
Vius jobban van már?
Zituska, osztom Bibi véleményét, sokszor én is szar anyának érzem magam, pedig nekem csak egy kölkincem van.
De amikor órák hosszat ordít és fogalmam sincs, mi baja van, vagy tegnap este, amikor úgy megrángatta a cicimet, hogy kipotyogott a könnyem és felkiáltottam, hogy b@ssza meg, a gyerek meg megijedt és elkezdett üvölteni, na akkor nekem is lelkifurim van.
Jó anyák vagyunk, a gyerekeinknek a legjobbak és kész.
Noémi teljesen meggyógyult? Végre mi is abbahagyhattuk az antibiotikumot.
A Cebiont meddig lehet adni? Én még adom Lalinak.
Bibi, én is így szeretném, mint ti, 4-5 év korkülönbséget, én is szeretnék visszamenni dolgozni ketteske előtt. Hová mész munkamegbeszélésre? Drukkolok!
Toncsi, már a végén jársz te is, kezd izgalmas lenni a dolog.
A vérnyomásod jó kaki, az enyém is ilyen alacsony volt. Azon röhögtem, hogy az első 3hónapot végigdolgoztam, a 13. héttől meg alacsony vérnyomás miatt táppénzen voltam. Gyógyszert is kaptam rá, amit nem szedtem be...
Dancsi, jaj de várom már, hogy én is ilyen képet készíthessek!!!
Nagyon édes!
Gira, elképzeltem, ahogy belemész a pocsolyába, és közben magyarázol a lánykádnak, hogy koszolja össze magát nyugodtan.
Műtét: két hónap múlva megnézi a doki, hogy állnak a sebek. Elképzelhető, hogy szépen gyógyul magától és minél többet várunk, annál kisebbet kell majd vágni. Meg a szervezetem öngyógyító képessége most nagyon gatya a szülés és az előző műtét miatt, nehezen és lassan gyógyulnék most.
Rákészültem nagyon, hogy túlesek rajta, de most igyekszem jó mélyre temetni, hogy ne is gondoljak rá.
Enikő, nincsen seb, mert beforrt, vagyis nyílt seb nincsen, csak hegesedés, azt kell majd kivágni és újravarrni, amik nyílt sebek voltak, azok a hüvelyben voltak.