Na, most folytatom, az előbb a kisfiam közbeszólt...
Zsuzsa
Babakelengyékről a lányok már szerintem mindent elmondtak, én még annyit tennék hozzá, hogyha szoptatni akarsz (és miért ne akarnál, hiszen az a legjobb a babunak!) akkor egy jó mellszívót vegyél!
Én anno 2000-ben még azt sem tudtam, hogy mi az a mellszívó, és a kórházban csak azt a gumilabdás szívót láttam, hát én is azt vettem...
Jól megkínlódtam vele.
Most már okosabb voltam, és több barátnőm javaslatára vettem meg az Aventet, ami nagyon jó!!!
Viszont egy gond van vele, hogy elég húzós az ára, és én viszonylag rövid ideig használtam, csak az első 6 hétben. Mára már beállt a kereslet-kínálat, pont annyi a tejcsi, ami a kicsinek kell.
Szóval most szépen elraktam, bedobozoltam a mellszívót, valamelyik hugom talán hasznát veszi.
A hányingered szűnik már? Vagy nem is te voltál rosszul? Bocs, de nem emlékszem, hogy te, vagy a Forgi panaszkodott, hogy rosszul érzi magát.
Valamelyik nap Panka említette, hogy megy nézni a szülőszobát. Többiek? Én is nézem, és bevallom, majdnem minden részén elbőgöm magam. Én egyébként is ilyen "filmeken bőgős" típus vagyok.
Krisztina
Lányka nagyon édi!
Emese üdvözöllek
Sajnos az alvás témához nem tudok mit javasolni, mert a lányom 2 hónapos korától átaludta az éjszakát, a kisfiam most 3 hónaposan 1x ébred szopizni. Remélem így is marad!
Viszont nem fenékig tejfel minden, mert a lányom egyedül nem tud elaludni, csak ha lefekszik mellé valamelyikünk. Többnyire az apja. Pedig már 3,5 éves. Már úgy szeretném ha mese, puszi után szépen elaludna!
Remélem jó volt a pancsi a gyerkőcöknek!
Ditta