Hali.
Bea, nincs mit.
Én most mérges vagyok, mert a Szélkakasban ma ígéretük ellenére nem vették fel a telefont, de engem nagyon érdekelne, hogy milyen étkek lesznek.
Szilcsi, igen, én vagyok az az 1%, akinek nem volt teje, vagyis ami volt, az kb. semmire sem volt elég. Ezalatt értsd azt, hogy amit le tudtam fejni a semmiszopi (egy ideig mértem ugyanis) után, abból egy hét alatt gyűlt össze egy evésre való mennyiség. Így a kezdetek óta kapott pótlást, vagyis inkább kizárólag tápszert. Meg a bnőm egy időben adott át anyatejet.
Hallod-e, nagyon fiús arcocskája van már most Lalinak.
Szandra, én még nem voltam a Holdfényben, de talán jövőre. Mondjuk ma felhívtam őket kíváncsiságból, és kiderült, hogy ők
szerdán is féláron étkeztetnek, hátha valaki kedvet kap hozzájuk.
Anett, kell asztalt foglaltatni, de mint feljebb olvasható, a Holdfénybe csütörtökre délután már nem volt hely.
Enikő, hogy te miket tudsz... Nálunk miattam esnénk ki a keretből úgy alapból, arról nem is beszélve, hogy csak egy gyerek van.
A házidokira gondolok, hogy írtad, hogy váltottatok, ez érdekelne, hogy kiről kire és miért...
Babakajára Peti a tökéletes cáfolat, neki mindegy, hogy bolti vagy saját, csak megehesse. Ma az egy üveg öthós kortól adható kaja után lenyomott némi tésztát marhapörivel és leöblítette 1 dl tápival.
Isten éltessen sokáig!!!
Zitaa, dr. H. állítólag csak akkor jó, ha egyékbént minden OK az eredményeddel. A GDM-esekkel nem valami szívélyes állítólag, én dr. Cs-nél voltam, nem bántam meg.
Kármen, Milumil3 már mehetne Norbinak, abból egy doboz 1900 Ft körül van, én újabban DM-es sajátmárkásat veszek, Peti azt is megissza (nagy szó, mert pl. a Bebára anno fanyalgott), ebből egy doboz 1200 Ft-ba kerül. Nekünk elég sokáig elég...
Szerintem a babatejben kevesebb a vitamin és az ásványi anyag, mint a tápiban, na meg szebben hangzik.
Dancsi, szerintem a tápi abból jobb, hogy laktat. Míg a sima tej Petinek nem volna elég, a tápival jól elvan. De tény, hogy összetétel szempontjából dettó tej, habár a bnőm lánya a sima tejet nem tolerálja, de a tápszert (nem HA) igen.
A szopi kontra tüdőszűrőt én sem értem, képzelheted az egyik ottani félőrült dolgozó közölte az egyik ismerősömmel, hogyha rajta múlik, ő egy nap háromszor is leszűrheti...ezek után szoptatás mellett vajon mit mondana?
Zseibi, most esett le, képzeld van egy kolléganőm, az idősebb lányát Zsófinak, a kisebbiket pedig Lilinek hívják.
Szerintem jól döntöttél suli terén, nem hiszem, hogy a presztízs sokat fog számítani a későbbiekben. A menő suliknak is van hibás outputja.
Zituska, sajnálom.
Én őszintén szólva nagyon ellene vagyok ennek a tilalomnak. Főleg, hogy egy ismerősöm mesélte, hogy a főnöke ordítva beszélt vele a telefonban, mert nem megy be ügyelni 40 fokos lázzal. Szóval az egészséges hozzátartozót kitiltják, míg a beteg dolgozó lefertőzi az összes beteget. No comment.
Ha már doki: aki Sikonál szült és magánba járt hozzá, dobjon már egy privit a tarifákkal. Még nem aktuális, de furdall a kíváncsiság. Ti. ha babás lennék vagy őt, vagy valamelyik fiatal doktornőt választanám, mert nem feltétlen szeretném ketteskét is csaszival szülni.
Macsek, Peti a 2006-os és a 2007-es Szilvesztert is átaludta...
És van egy olyan érzésem, hogy az ideinél is így lesz.
Zozo, Milupából a Milumil3-as az banános, ha jól emlékszem!
Bibi, értem. Én talán egyszer vezettem arra...nekem meg ismeretlen. Mondjuk egyszer átvitt az oktatóm Hmvhelyre is, na ott teljesen elveszettnek éreztem magam.