Sziasztok.
Jó régen nem jártam felétek.
Gira, nagyon ügyes lánykád van, mi még azóta sem jutottunk ki a Dóm térre, és van egy sanda gyanúm, hogy nem is fogunk már.
Sajnálom, hogy meghiúsult a lakásvásárlás. Mielőbbi sikereket e téren nektek.
Tita, ha már témánál vagyunk, az egyik kollégátok babája mégis bekerült ám azon listába, akikre szavazni lehet.
Egyébként a mostani rendezés tényleg sokkal áttekinthetőbb, mint eddig.
Csibe, köszike előre is a voksokat az unokatesóm babája nevében.
Norus, szerintem a csokikat simán le lehetne adni a Mikulásgyárban. Vagy, amit Kármen javasolt, az is szuper ötlet.
Az oltásokkal van valami, mert valamelyikkel lehet együtt, valamelyikkel nem. Na meg, ha nem együtt adják be, akkor viszont tényleg ki kell várni a 4 hetet.
Kármen, na megnézted a fotókat azóta?
Jaj, na igen, ezek a cipősdobozosok számomra is érdekesek. Most az, aki kapja, úgysem azt fogja nézni, hogy új-e vagy használt. Ha meg igen, akkor nem is rászoruló!
Nekünk a vízimalmunk a Plusból származik. De találtam egyet, azt hiszem, a mórahalmi fürdőben ilyen van:
http://www.dione.hu/product_info.php?ma ... a566b02e94
Figyi, azért nem kell pluszban fizetni, hogyha valaki innen átmegy Mórahalomra? Mert az ugye nem „körzeti” ellátás.
Jegesmaci, hát ha nem lenne ilyen nagy a távolság Szfehérvár és Szeged között, akkor oda mennék. Van ott rokonság egyébként is, de nem kérdeztem, hogy ott miként működnek a dolgok, ezek szerint rugalmasan.
Na igen, a PM UH-hoz én is tudnék hozzáfűzni dolgokat. Nálunk anyukám jár, és mondtam neki, hogy legközelebb, amint kijön az orvostól kérjen a következőre időpontot, ne velem szívózzanak a telefonban meg személyesen.
Zituska, no comment ahhoz, amit a patológiáról írtál.
Easabo, érdekes, Petinek is volt egy ilyen forgós időszaka, az utóbbi időben „leszokott” róla.
Képzeld, én a neten találtam grissnini receptet, és annak a tésztájából szerintem teljesen jó kiflit vagy zsömlét lehet készíteni. Ja, kétszer kelesztős ez is egyébként, egyszer kel a kenyérsütőben, egyszer meg formázva.
Klzsuzsi, szülés utáni egyéves státusz? Na ilyenről sem hallottam. Mondjuk én min. háromhavonta meglátogatom a dokimat.
Bea, azért óvatosan a fiókhúzogatással és a szekrényajtók kinyitásával! Nem kell ennyire elkapkodni a kis pöcsös edzéstervét!
Enikő, szupik a képek, tényleg olyan nagylányos Bogi abban a szoknyában! Persze Vius is nagyon csini volt!
Szegény lánykád, igazad van, megértem a felháborodásod!
Kajla, Coca-cola karaván Szegeden? Jó tudni. Az Árpád tér a Nagyáruház melletti tér…asszem.
Bibi, nálunk nem volt még ilyen gond a porszívóval orrszívózás közben, pedig a miénk is batár és nem állítható.
Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a termoszos kulacs?
Vigantolból Peti 1 cseppet kap, szerintem ebből annyi kell minden babának…
Zitacicu, na milyen lett a kenyér? Látom, fini.
Én újabban csak kelesztésre használtam a mi masinánkat. De lehet, hogy legközelebb megint sütök vele valami fincsit.
Sznanna, szívből gratula Nórához! Sok boldogságot nektek.
Zsuzsu, a 18 hós szuri jövő hét csütörtökre van beütemezve a Mengitec-kel együtt. Majd ellátom öcsémet jó tanáccsal.
Egyébként Peti már jól van, remélem, ezalatt az 5 nap alatt már nem szed semmit össze.
Barihimlő elleni szuri nálunk nem lesz, egyedül akkor gondolkodnék el rajta jobban, ha bölcsibe adnám Petit. Nálunk csak Béres csepp+C-vitamin van, a multikra nekem azt mondta a doki, hogy felesleges, mert a számára elegendő mennyiséget a kajával tutira beviszi a gyerek a szervezetébe. És gondolom, Ábel sem egy rossz evő gyerek.
Hát nem tudom, mekkora naptárat akartok, mi tavaly a dédszülőknek a DM-ben csináltattunk kicsike asztali naptárat, most is akciós, 1500 Ft azt hiszem. Egy lap 10x15-ös (vagy 9x13-as?) méretű. Mi most hűtőmágnest csinálunk anyósnak, ma vettünk mágnesfóliát, remélem, a nyomtató sem fog ellenkezni, mikor nyomtatni akarunk rá.
Na meg anyósnak még kötelező naptárnyomtatás is lesz, már csak arra kell időt szánnom, hogy átírjam a naptárban a napokat. De lehet, hogy átküldöm majd a céges emilemre, aztán bent ügyködök rajta.
Zozo, nem jól tudod, elvileg a rákszűrést csak három(!) évente finanszírozza az OEP. Persze ettől függetlenül nekem is megcsinálták TB-alapon. Nem is értem ezt az egészet.
Kinga, a kenyérsütőd kis füzetében nincsnenek „hibakódok”? A miénkben van pár ötlet, hogy mi lehetett a baj, ha valami nem úgy sikerült, amire vágytunk. Mondjuk a miénk 8000 Ft-os Hausemaister, nekem az első kenyerem is ehető lett benne, pedig nagyon féltem, hogy majd a kutya fogja megenni.
Na ennyi voltam, bepótoltam a lemaradásom, bocsi a hosszúért.
Jó éjt, és szép vasárnapot.