Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

neva!
Talán még olvasod...
Reméljük tényleg jelentkezel hamarosan.Kép

Viszont nálunk van chello, van koszos ablak (amit én magam szeretek pucolni), sőt Laura is eljátszhat Dórival az én felügyeletem mellett, míg Te káros szenvedélyedet űzöd a számítógépünkön...Kép
Na, milyen ötlet???Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvége. Nálunk kissé mozgalmasra sikerült, így most pihenem ki magam Kép Kép Kezdődött a péntek esti meggyszedéssel és magozással, folytatódott a bérmálkozási előkészületekkel és a bérmálkozással majd a meggydzsem elrakásával záródott, vasárnap este tíz órakor.Kép

Neva! Ilyen hamar elviszik azt a modemet?Kép Igaz, holnap már elseje. De azért gyere minél gyakrabban és mint tudjuk, nemcsak neten tudunk kapcsolatot tartani!Kép Kata007 ajánlata tűnik a legcsábítóbbnak, szerintem azt fogadd el!KépKépKép

Killes! Gratulálok az újabb fogacskához! Nem tudnál utánaérdeklődni a barátosnődnél az internetnek? Minket lehet, hogy érdekelne ez a megoldás. Köszi! És várjuk az "bodris" képeket is. (Nekem van szilikonos formám és nagyon jó!!)

További szép napot Mindenkinek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok

Itt képet találtok Bendiről, folyamatosan töltögetem fel Kép))
{http://kep.tar.hu/bbbendi/index.phtml?aid=27576095}

Zoli
bbendi

Zoli!

A képek nagyon jók! Még, még, még!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok
Ma sikerült felkinlódni még egy halommal, képet a tárhelyre

Zoli
bbendi

Zoli!
Megnéztem Bendit, nagyon sokat nőtt a mosolygós fiatalúr. Még mindig nagyon aranyos Kép
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Zoli!
Nagyon aranyos a kisfiad!

Dodus!
Érdeklődtem az ismerősömnél az internetről. Sok mindent nem tudott mondani, de ígérte, hogy a tájékoztatójukat majd elküldi nekem és akkor többet tudunk. Egyenlőre, őt idézve: "A cég kb. 8000-FT -ért építi ki a hálózatott. A havi költség 7200.Ft-tól 40000ft-ig terjedhet, és semmiien más költség nincs. Ezért az árért korlátlanul lehet Internetezni (bármennyit és bármikor). A 8000 ft-os kiépítés akkor érvényes, ha a szerződés korlátozott ideig szól. A szerződést meg lehet hosszabbítani ami nem jár külön költséggel hanem a havi költséget kell fizetni. Korlátlan ideig szóló szerződésnél pedig - ha jól emlékszem - 40000ft kell fizetni a kiépítésnél." Ha többet tudok, írom e-mailben!

Puszi! Kata
killes

Sziasztok Lányok

Köszi a gratulákat, hízom is tőlük Kép

Kata küld el légyszi nekem is az anyagot, de van egy sejtésem ez valami mikro rendszern Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!
Gratulálok,minden baba nagyon szépen fejlődik,aranyosak,okosak,szépek!
Külön gratula a jó vizsga eredményekhez!

Bocsánat,hogy így eltűntem!Lent voltunk anyáéknál!Egy kis pihi ránk fért!A fiúk élvezték a szabadságot,Ádi egész nap kint volt,rohangált,homokozott,pancsizott,egyszóval élvezte a nyarat!Ádámon már 2 hete nincs pelenka,sem éjjel,sem nappal!Nagyon ügyes,szépen szól!Van amikor belefeledkezik dolgokba,akkor becsurgat egy picit.Most az aszfalt rajzolás a mindene!Bár még nem tud rajzolni semmit!De majd megtanul.

Máté tegnapelőtt kapott először egy kis gyümölcsöt!Szívesen fogadta,és nem is fintorgott,ízlett neki!Ez a nap is eljött!
Állandóan ülni szeretne,magától még csak rövid ideig tud,de élvezi,hogy ha láthat mindent!A forgás már nagyon megy,bejárja a kiságy és a járóka minden szegletét.A két alsó foga már nagyon készülődik,volt egy este,amikor visított a fájdalomtól!Ádi nagyon sajnálta a tesóját,mondogatta,hogy "nesírjál,fáj a fogacskája,de a csúcs az volt amikor azt mondta,hogy "Csillaga vagy Ádámnak"-és közben megsimogatta a fejét.Mondanom sem kell,hogy rögtön könnybe lábadt a szemem!Aztán egy kis Panadol és Dentinox gél megtette a hatását,és szépen visszaaludt.

Most nagyon gondolkodom,hogy jó lenne elvégezni valamilyen sulit a GYES alatt.De még érdemleges ötletem nincs.Azt sem tudom,hogy pontosan miket támogatnak!Főiskolát nem vállalok be,mert 2 gyerek mellett az nem menne!

Így kanalazunk!
Kép
Most ennyi,puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok Lányok
Kata megnéztem, de nagyon drága, ami még elfogadható lett volna (vmi BwDSL )az meg nem lefedett még nálunk, a sebesség sok esetben annál aki a lefedett területen lakik jobb mint a chello. A számtalan választási lehetőség azért nagyon tetszett Kép

Most én vagyok gyakran és ti többiek?

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Sehol senki? Hát hagytok itt senyvedni a munkahelyen??KépKépKép Tessék írni! Bár én már csak hétfőn olvasom el, de akkor is!

Anita, ez nagyon jó hír, hogy Ádám már pelus nélkül is elvan! A kép is jól sikerült. A kismamaklubban nyári szünet van, vagy most is találkozgattok?

Zoli, minden képet megnéztem és nagyon jók lettek. Így most már a többi gyerkőcötöket is megismerhettük. Nekem az tetszik a legjobban, amikor Bendi a méhecske előtt ül és teli szájjal kacagKépKép

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Remélem hétfőn lesz mit olvasnom!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Jól vagyunk, csak ritkán jutok gépközelbe. Csütörtökön megyünk nyaralni és még annyi apró-cseprő dolgom van. Egyébként a kicsinek kijött a 7. foga. Úgy látszik, hogy minden szombaton meglep egy fogacskával. Most hirtelen megint három is kijött, kicsit nyüfibb is mostanában. Remélem megint lesz egy kis pihi, mert egy kicsit úgy látom, hogy megint legyengült, köhécsel és van egy pici hőemelkedése is. Egyre edzettebb vagyok én is, már nem esem rögtön pánikba, ha köhécsel, hanem adom neki a homeopatiás szereket és úgy látszik segít is neki.

Zoli!
Voltál megérdeklődni a netet?

Anita!
Megkaptad a pelenkás telefonszámát? Felhívtad őket?

Többiek hol vagytok? Puszi! Kata
killes

Sziasztok!

Dodus!
Most szünetelünk a Klubbal,nem tudni,hogy mikorra tudok összetoborozni anyukákat!Sajnos ez van!

Kata!
Karinának gyors gyógyulást kívánunk!
Köszönöm megkaptam,már itt is vannak a pelusok!Elég jók!Egyébként nekem is megvolt már a szám,csak nem tudtam,hogy ők a házhozszálítók!Nagyon régen beszéltem velük,még kismama klub ügyben.Aztán egyszer hívtak,hogy eljönnének bemutatót tartani a klubba is,de nem került rá sor,mert járvány volt az oviban,utána pedig egy hosszabb szünet jött,mert megszületett Máté!De a lényeg,hogy sikerült ismét fölvenni a kapcsolatot velük!

Máténak kezd áttörni az alsó jobb 1-es foga,már egy kicsit kocog a kanál!Kép

Íme egy kép Ádámról is!A macit tegnap öltöztettük föl,azóta nagy kedvenc lett,még szopit is adni kell neki!Kép

Kép

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Marika,Panka!
Hogy vannak a babák,és persze ti?

Kata 007!
Dóri baba harapós kedvében van még?Kép

Zoli!
Nagyon szépek a gyerekeid!Bámulatos mennyit fejlődött Bendi!

Mindenkinek szép napot!
Pussz!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!Nagyon jók a képek. Máté eszik szépen? Fogacska kibújt már? Ádi még mindíg pelus nélkül? Macika jól szopizik?

Katak! Egészen jól haladtokKép De jó, hogy mentek nyaralni, biztosan szép időt fogtok kiKép Karina addigra biztosan rendbe jönKép Nem azért köhög esetleg, mert száraz a levegő nálatok?

Zoli! Megnéztük ám a képeket. Aranyos a méhecskével kicsi BendiKép Megismertem ám kicsi Zolit isKép

Dodus! Ne dolgozz már olyan sokat, mehetnél egy kicsit pihenni is. Nyaralás? Meggydzsem fini lett? Majd megyünk enniKép

Vasárnap el akartunk menni Szikszóra babaúszásra, de picur olyan jól aludt, meg mi is, hogy elaludtunk, szóval szépen lemaradtunk rólaKép
A múlt heti nagy melegben sajna Dorka nem evett rendesen. Most ez a lehülés talán segít rajta, tegnap délután óránként kérte a kaját, egy kicsit szopizott és kész. Lehetne már valami normális idő, nem ilyen változó.
Dorka már szépen oldalra fordul és úgy is marad, sőt hétvégén párszor már a hasáról vissza tudott fordulni.Kép Lehet, hogy csak véletlen, de olyan büszke voltam ráKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika

Sziasztok!

Marika!
Gratulálok a forgáshoz! Igen hamar kezdi! Nekem Karina meglehetősen lusta - meg farnehéz is -, úgyhogy nálunk a forgás, felülés, elég későn kezdődött. Most viszont - ha nem figyel - nagyon ügyesen felül és feláll. Egyébként meg inkább nyíg egy sort, hogy ültessem fel. Tudja ez a gyerek, hogy sokkal egyszerűbb, ha anya ülteti, állítja. A levegő páratartalma 40-60 % között mozog most, úgyhogy nem hiszem, hogy e miatt köhécsel. Télen viszont nagyon alacsony a páratartalom. Hát ilyen a panel lakás.

Kata007!
Nem jártál véletlenül ma dél körül a Corába? Volt ott egy házaspár 3 kislánnyal én meg vagy kétszer megfordultam utánuk, de nem mertem leszólítani az anyukát, mert nem voltam biztos abban, hogy Te vagy.

Anita!
Szerintem is vannak jó pelusok a házhozszállítóknak, bár én az egyik aloéssal melléfogtam. A Huggis duplagátasuk viszont nagyon jó, és szerintem az ára is elfogadható. Azt viszont nem tudom, hogy ez igazi Huggis-e, mert nekem csak egyszer volt Huggisom. Mi eddig Pamperst használtunk, de maxi méretben már 55 Ft körül van, s ez már igen drága. Meg szerintem az is jó ötlet, hogy kihozzák házhoz, nem kell nekünk innen-onnan cipelni.

Dodus!
A szilikonos forma a Centrumban 2500 körül van, és én nem igen akarok ennyi pénzt rászánni, mert nem vagyok abban biztos, hogy kihasználjuk.

Többiek hol vagytok?

Puszi! Kata
killes

Fogat mosni fogkefével mindenki megtanulhat, node körömkefével kinek jutna eszébe?
Kép
killes

Sziasztok!

Anita!
Azóta szerencsére nem volt harapás, de Dancsi sem engedi neki még a puszit sem csak az arcára.Kép
Tündéri Ádám a macival!KépKép
Máténak pedig gratula a fogacskához!!!Kép

Kata!
A francba, a francba, a francba!!!KépKépKép
Igen, voltunk ma a Corában!KépKépKép
Miért nem szólítottál meg? Ha tévedsz, legfeljebb elnézést kérsz.Kép Így viszont megismertelek volna én is személyesen.
Ja, nézd meg a profilomat. Ha ez a három lány volt, akkor tuti minket láttál.

Marika!
Gratula Dorkának a forgáshoz!KépKépKépKép
Látom az étvágya lassan a régi lesz!

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

De pangunk!Kép Uborkaszezon van? Na, gyertek már írjatok!

Marika! Gratulálok a forduláshoz! Bámulatos a kiscsaj. Vannak esetleg újabb képek?

Anita! Mindkét gyerkőcöd aranyos a képeken. Pelus a sutba?Kép

Killes! Gratu az új fogatokhoz! Jó nyaralást!

Többiek, gyertek ide!KépKépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Marika!
Máté étvágya remek,nagyon szívesen fogadja az új ízeket!Most már egy emberrel többnek kell főzőcskézni!A fogacska már nagyon szépen kocog,amikor a pohárból iszik!
Mindenki nagyon jól van,szerencsére Macika miatt sem kell aggódni,mert szépen gyarapszik.Ha így folytatja,Medve lesz belőle!Kép

A forgás nem véletlen,innen már nics megállás!Most már lassan jön a hátról hasra való átfordulás!

Kata!
Eddig nagyon meg vagyok elégedve a pelusokkal!A Belino nagyon jó éjszakára,mert kicsit vastagabb,az egyik aloés nekem sem tetszik,mert nincs derék gumírozása.Eddig egysem engedett ki nedvességet.A Huggis szerintem nem eredeti,de jó!
Az akciós kacsás is bevállt!
Mégegyszer köszi,hogy elküldted!
Tényleg!A popsitörlőjüket használtad már?Ha igen,jó?
Karina meggyógyult már?

Dodus!
Igen,Ádin már eggyáltalán nincs pelenka,de néha becsúrizik egy picit.Már éjszaka nagyon jól tudja tartani,úgyhogy innentől csak egyre ügyesebb lesz!Azért a lepedője alatt ott van a nejlon!
Látod,én nem főzök be!
1.Nem csináltam még 1x sem,
2.Nem is tudnám hová rakni.Kép /azt tudom,hogy üvegbe kell!/Kép
Mentek nyaralni?

Többiek!Hahó!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Kata007!
Igen Ti voltatok! Legközelebb, ha három gyerekkel látok egy hasonló nőt, biztosan leszólítom! Remélem, hogy nem jön vissza a hír, hogy egy nő zaklat családokat!

Anita!
Én még régebben kaptam ilyen popsitörlőt, de ez vékony fajta és én nem szeretem. Karinám jól van, holnap indulunk nyaralni.

Mindenkinek szép napokat! Kata
killes

Sziasztok!
Tegnap találkoztunk a Corában Neváékkal, jól vannak.
A tegnapi nagy esemény nálunk, hogy Hanga felállt!!Kép Mikor leültettem, akkor ismét bemutatta tudományát.
A múlt héten a család minden tagjának le lett vágva a haja, még picuré is. Pedig nagyon sajnáltam, mivel nagyon aranyos volt ahogy hátul és oldalt göndörödtek a tincsek.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske! Gratulálok a felálláshoz Hangának!Kép Nagyon ügyes!

Hétfőn nagy akváriumtakarítást rendeztünk és kb. három óra alatt végeztünk is.Kép Elég kevés halunk van, így a nyáron pótolni kell az elveszett egyedeketKép
Hétvégén elutazunk rokonlátogatóba, már alig várom!

Panka, már rég jártál erre! Táblánk sincs...Kép
Lehet, hogy nem is talál nyitott fülekre az ötletem. Egy újabb tali???

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok! Hétfőre valamit termeljetek, mert mit fogok olvasni, ha nem lesz főnököm?KépKépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

SziasztokKép

Csak kevés időm van így nem tudtam visszaolvasni a történéseket. Remélem mindenki jól van és szépen növeget minden baba.

Mi jól vagyunk, csak én vagyok kicsit depis a net hiánya miatt KépAnnyira hiányoztok!
Laura sokat nőtt, egyre ügyesebb. Lépeget, néha megáll a saját lábán de menni még nem akar. Én persze nem erőltetem, majd ez is eljön. Van 6 fogacskája. A szemészeten azt mondták, nem biztos, hogy kancsal lehet, hogy csak a széles orrnyereg zavarja. Most 1 hetes szemcsepp-kúra van és szerdán megyünk vissza vizsgálatra. Most nagyon zavarja a fény és láthatóan homályosan lát, állandóan dörzsöli a szemét.
Irodában kezd beindulni a munka. Kolléganő a vártnál gyorsabban tanul. Várjuk a további ügyfeleket. Ez amolyan ingyen reklám volt Kép
Mindenkinek puszi, majd próbálok jönni.
Éva
neva

Sziasztok Lányok
Igazán sok mondanivalóm nincs de azért szeretnék jó hétvégét kívánni mindenkinek

ZOLI
bbendi

Sziasztok!

Ma voltunk végre babaúszáson. Kedvenc kislányom a vízben töltött 15 percből kb 10-et ordított. Arra nem jöttünk rá mi volt a baja, talán a hidegebb víz, vagy az hogy sok volt a víz, vagy a sok baba (mellettünk a baba szintén sírt). Mindenesetre nem igaz az, hogy minden baba imádja a vizet.
Panka! Vasárnap 9-kor kezdődött, vagyis a körül. Elég sokan voltak két turnusban, 10-től a nagyobb babák voltak. A foglalkozás biztosan jó lett volna, ha mi is tudjuk azt csinálni. Mondjuk az elég rossz, hogy a vízben egymás mellett alig fértünk el. egy foglalkozás 600 Ft, ha 5 alkalmasat veszel, akkor 2500. Plussz neked a belépő (350 Ft).

Majd holnap jövök bővebben, mert nagyon nyűgös a babám.

Puszika mindenkinek, Marika
Marika

Sziasztok!

Nem tudtok valakit,akinek hálószoba bútor kellene?
Össze akarjuk rakni a 2 kismanót,így feleslegessé válik,azaz,hogy nincs hová tenni!
Fehér színü,arany szegélyes,tükrös,rakok be róla képet!

Pussz:Anita
kacajka

Kép
Ilyen a bútor!

Holnap írok bővebben!
Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem.Kép Remélem mindenki jól van.

Szombaton volt Beni keresztelője, hulla vagyok, még tart a romok eltakarítása ("csak" 30 vendég voltKép), de igyekszem és akkor már több időm lesz netezni is.

MarikaKép
Nekünk is elkéne már menni kipróbálni a babaúszást. Beninek már mindene megvan hozzá, csak nekem kéne venni egy fürdőruhát.Kép

DodusKép
Az én fülem nyitva van.Kép Mi benne vagyunk.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka! Fürdőruhát tessék venni, most vannak jó leértékelésekKép A táblázatban lehet javítani a harmadik oszlopnál, lehet növelni eggyelKép Mi vasárnap megint elmerészkedünk babaúszásra, ha most sem tetszik, akkor pihentetjük egy ideig a dolgotKép
Kereszelő 30 ember, nem sok egy kicsit (Vik szerint egy kissebb lagziKép), és te csináltál mindent, vagy volt segítség?

Neva! Nehogy depis legyél, mi itt vagyunk nekedKép És mindíg várunkKép laura szépen fejlődik neked, nem hiányzol nagyon neki, ha dolgozol? Iroda beindult rendesen?

Dodus! Tessék beszámolni nekünk az unalmas munkás órákrólKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Marika, boldog születésnapot!KépKépKép Elég rejtélyesen közölted, de azért rájöttem. A mai napom elég laza volt, mert a szervert javítják és szinte minden munkámat azon kell végezni. Így hát...Kép

Panka, 30 ember tényleg elég sok. Ez csak család volt, vagy barátok is? És a fényképek hol vannak???Kép

Tegnap láttam Kacajkát, de siettem, így nem szólítottam meg. Képzeljétek, megyünk a Forma-1-re. Már nagyon várjuk, bár még egy kicsit odébb van. Közületek volt már valaki?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok

Marika sok boldogságot Kép,Kép,Kép.

Dodus, mi már voltunk kamionversenyen, de F-re talán megyünk mi is most, van egy meghívásunk, nem tudom azomban elfogadjuk e.

Korábban is ilyen nyárias volt a termés a topikban nyáron ?
bbendi

Sziasztok!

Panka!
Nekem is lehet átírni a számot,igaz,már majdnem egy hónapja megváltozott!De valahogy elfelejtettem!Kép

Dodus!
Hol láttál?Vásárolgatni voltam,kis lakás átrendezést tartunk!Egyszobába rakjuk hétvégén a fiúkat,ha minden összejön!

Marika!
Utólag is nagyon Boldog születésnapot kívánunk!
Ne itgulj,az első jó pár úszás nálunk is ordítva zajlott,de utána nagyon szerette,imádott belecsúszdázni a vízbe!

Máténak már 2 foga van alul!A gyümölcsön kívül nem hajlandó mást enni,de azt viszont habzsolja!
Kicsit várok,aztán újra negpróbálom a zöldségeket!

Puszi:Anita
kacajka

Sziasztok!

A jövő héten szabin leszek, ne írjatok ilyen sokat, mint most, mert nem fogom tudni elolvasniKép

Egy kis pozitív energiát küldjetek Nevának, mert beteg. Pontosan nem tudom, hogy mi baja van, csak ennyit írt.

Anita! A Skála előtt láttalak, egy idősebb nővel (anyukád?) és egy helyes kisfiúval.Kép Hogy megy az átrendezés?

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Üdv, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok
Tudom nem érdemlem meg a sok hiányzás miatt de vigasztaljatok.

Az aranytökű Bendi kórházban van Kép,Kép,Kép.
Fekszúrták a fülét, még 1 hétig Bendi és anya nélkül vagyok Kép.

Remélem ti mind jól megvagytok.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Zoli!
Szegény Bendi baba!Küldünk neki sok-sok puszit,és ölelést vigasztalásul!
Tudom milyen rossz most neked!De most hogy már fölszúrták,nyugodj meg,mert innentől kezdve rohamos lesz a javulás!Már nem lesz az a feszítő érzés,és a gyógyszerek is megteszik a hatásukat!
KépKépKépKépKépKépKép-ezt neked küldöm!
Mióta anya lettem,még jobban sajnálom a beteg babákat,és sokszor érzek késztetést arra,hogy magamhoz öleljem őket,vígasztalás képpen.Gondolatban megölelem Bendit is!

Dodus!
Nem anya volt,együtt feküdtem vele kórházban,amikor Ádámot vártam,ő akkor szült.A kislánya 3 hónappal idősebb Ádinál!
A tündéri kisfiú kislány!Kép

Az átrendezés jól megy,szétszedtük Ádi szobáját teljesen,kipakoltuk az összes bútort belőle.Ez a mi hálószobánk lesz,ő pedig költözik Mátéhoz.
Ádikám ma itthagyott minket,elment nyaralni anyáékhoz!
Apa már búcsúzkodott,amikor Ádi kitalálta,hogy mennyünk Dámócra,ezt hajtogatta folyamatosan.Apa kérdezte,hogy jössz,és már ment is összeszedni a játékait,amit magával vitt!Annyiból jó,hogy apakolászásnál nics útban,de már most rettenetesen hiányzik!KépJövőhéten szombaton megyünk érte!

Puszi mindenkinek,és gyors gyógyulást a betegeknek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból, most próbáljuk kipihenni a nyaralás fáradalmait. Jól éreztük magunkat, de nem egyszerű három picivel bárhová menni (az ikres barátnőmékkel együtt nyaraltunk). Egy csomó múzeumba, várba nem tudunk bemenni, mert egyszerűen lehetetlen babakocsival közlekedni, kenguruval pedig ilyen hosszú időre nem bírjuk őket cipelni. De azért sok szépet láttunk. Voltunk a Visegrádi Palotajátékokon, a Lepencei strandon, az Esztergomi Bazilikában és nagyon sokat sétáltunk a Duna partján. A szállásunk tisztasága hagyott némi kivetnivalót, viszont nagyon jó volt, hogy három szobás, nagy nappalis apartmant kaptunk, így végül is a szobákat szinte csak alvásra használtuk, a kicsik nagyokat játszhattak a nappaliban. Ráadásul volt egy szauna és egy kis medence is, amit használhattunk. Volt lehetőség szabadtéri grillezésre, így néhányszor a vacsorát helyben meg tudtuk oldani, miután a gyerekek elaludtak. Összességében jó volt. Viszont az elalvás Karinának óriási gond. Nem hajlandó csak velem, vagy az apjával együtt elaludni és nagyon sokszor felébred éjszaka. Nem működik nálunk, hogy beteszem és beszélek hozzá, mert amikor beteszem a kiságyba, már rögtön ordít nem tudom megnyugtatni.
Szóval itt vagyok és mindenkit puszilok! Kata
killes

Sziasztok!

Be sem számoltam a múltkor, hogy voltunk csípőszűrésen, vagy min. Riskó doktornő szerint csak egy minimális eltérés van, még 5 hét terpeszgatyót rendelt és Siesta cipőt. Sajna ebben a melegben nincs szívem azt a pelust ráadni, így is izzad, mint a ló(?) Csak nem lesz belőle később probléma. Azért néha 1-2 órára ráadomKép
Meglátogattuk apát is a munkahelyén, nagy sikert aratott, egy ideig, aztán elkezdett sírni, akkor jól összeszaladtak a szobában, hogy mi van de csak megéhezett, szóval jól felordítottunk mindenkit. Többet nem is megyek még a környékére semKép
Vasárnap megint elaludtuk az úszást, olyan lusták vagyunk, mióta megvan babuci.Hiába most már csak akkor van alvás, ha Ő is alszikKépKépKép
Valamelyik nap találkoztunk Pankáékkal, Beni szép nagyfiú már, meg sem ismerném, ha az anyukája és az apukája nem lenne ottKép
A nagy hír, amit eddig nem akartam megosztani mert nagyon fél lábon állt, hogy költözünk. Sajna nemsokára már nem leszek miskolci lakos, azért remélem innen nem zártok kiKép Megyünk egy családi házba Szikszóra. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, mint ahogy mi terveztük az Istenek és a bank közbeszóltKép Így az áhitott tatarozás/felújítás csak ha már mi is ott leszünk akkor lesz. (Lehet, hogy egy pár napot anyóséknál töltünkKép) Szerintem kb október lesz, mire minden rendben lesz.
Szegény Dorkát már most sajnálom, mert nem szeret máshol lenni, hiába próbálok hasonló körülményeket teremteni neki. Ha most elköltözünk biztos egy két hét lesz, mire megszokja az új helyet, sőt ha még anyósékhoz is megyünk, akkor még több. Talán ennyi, majd biztosat nem is tudom mikor írok. Szerencsére net lesz, mert anélkül nem tudom mit kezdenék ottKép

Zoli! Bendi jól van? A többiek? Szétszéledtek a nyáron?

Anita! Pakolgatás, sikerült átrendezni a szobákat?

Kata! Azért örülök, hogy jól sikerült a nyaralás azért 3 picivel tényleg fárasztó lehetett.Karina csak este nem akar aludni, vagy nappal sem? Az ikrek Karinával egyidősek?

Kata007! Dancsinak BOLDOG NÉVNAPOTKép
Kép

Dodus! Talán hagyok neked egy kis olvasnivalótKép Forma-1-en voltatok, milyen volt?

Ditta, evaeva! Hogy bírjátok azt a nagy meleget? Pocaklakókkal minden rendben van?

Most már eldugulok, Puszika mindenkinek, Marika
Marika

Sziasztok!

Nagyon nagy a csönd az éterben!

Marika!
Mi is voltunk Riskó doktornőnél és ugyanezt mondta Karinának is. Lehet kapni olyan terpeszbetétet, ami nem pelenkanadrágos, hanem kantáros, az talán nem olyan meleg. Bár nekem nem nagyon tetszett, így én a pelenkanadrágost kilyukazgattam, hogy szellőzzön, mert még mindig a 20 éves anyagból csinálják. Én éjszaka mindig ráadtam, napközben viszont csak akkor, amikor aludt. Teljesen nem érdemes elhanyagolni, mert nagyobb baj lehet, mint ez a mostani kis kellemetlenség.
Egyébként az ikret 3 héttel kisebbek Karinámnál. Igaz ez sokkal többnek látszik, hiszen a kislányom ránézésre másfél évesnek is beillik, akkora nagy. Se este se reggel nem akkar aludni, pedig a szemét már szinte ki kell támasztani, olyan fáradt sokszor. Nagy nehezen (másfél óra után) úgy alszik el, ha mellébújok. Mintha félne egyedül. Sokszor álmában is ellenőrzi, hogy ott vagyok-e?
Puszi! Kata
killes

Sziaszok!

Cseppnyi kiesés után én is jelentkezem.

Marika!
Akkor nem is fogunk egymástól messze lakni.KépKépKép
Mert ugye Arnót Szikszó előtt van. Hátha így sűrűbben is tudunk majd találkozni.KépKép

Kata007!
Boldog névnapot Daniellának! (Én még nem tudok olyan aranyosat, mint Marika, de a szeretet nem kevesebbKépKép)

Dodusék nyaralni vannak. Most én pletyuzok. Ezt is Neváéktól tudom, mert találkozunk vasárnap kint a házunknál. Épp arra jártak, és jöttek nézelődni, mi meg pont kint voltunk.
Laura olyan kis szépség. Kristóffal csak úgy vigyorogtak egymásra. Ment az udvarlás ezerrel. Kép

Zoli!
Bendi hogy van?? Át tudom érezni a szomorúságodat. Küldök sok-sok puszit a kis haveromnak KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Múlt hét hétfőn Kristóf is ránk hozta a frászt. Ugye ő már "nagyfiú" és mindent szeretne már enni amit mi eszünk. MInt utólag kiderült egy cseppet elrontotta a gyomrát. Reggel még semmi baja sem volt, megitta a tejcsit, de amikor felébredt a délelőtti alvásból teljesen összehányta a kiságyat és olyan sápadt volt, hogy én még gyereket ilyen színben nem láttam. Csak csuklott össze, a szája lila, tiszta hűvös volt a bőre. Természetesen mindez 11-kor, amikor orvos már nincs, ügyelet meg még nincs. Még jó, hogy megvan már a kisautóm. Kaptam a gyereket (még jó, hogy anyósom ott volt) irány a GYEK. Kb. szerintem 5 perc alatt beértem az avasról. MEgálltam ahol parkolót találtam (utólag jól meg is büntettek, mert tilosban álltam). AZ első fehér ruhás hölgyre rávetettem magam, és mondtam, hogy valamit csináljanak ezzel a gyerekkel. Már csak utólag tünt fel, hogy dugig volt a felvételi. Különösebb gond nélkül egyből különszobába irányítottak minket. POnt az a főorvos asszony volt, aki Kristófot még amikor pici volt és bekerültünk felvette. Emlékezett ránk. MIre beértünk, már egész emberes lett a gyerek kinézete. Bent voltunk kb 2 órát megfigyelésen, hogy esetleg még hány-e. Itatgattam, és már utána nem hányt. Viszont a vérvételt nem úsztuk meg. Nekem kellett lefogni a gyerkőcöt, mert egyszerűen nem volt aki segítsen, annyi beteg volt. Szerencsére délután haza is engedtek minket.
Kérdeztem, hogy mi volt ez??????? Mire a dokinéni azt kérdezte, hogy bukós volt e Kristóf. Mondtam, hogy soha. Hányni is utóljára 3 hónaposan amikor beteg volt akkor hányt. MInt utólag kiderütl az ijedtségtől volt a nagy sápadás.
De azóta semmi baja.

A fiatal úr már kézenfogva jár. Felmászik mindenhova, és le-ki pakol mindent. Jó nagy, hisz 86-os ruhát hordunk. (KIngusnak 2 évesen vettem ekkorát).

Alakul a házunk is, csak elég lassan. MÁr kész a festés, a mázolás, most fejezik be a burkolást. Így lassan már tényleg el tudunk költözni. Remélem azért hamarabb, mint MarikáékKép.

Panka!
A táblácskánkban légszives az életkoromat kerek 30-ra javítani, mert vasárnap betöltöttem a 3. x-et.

Dodus!
HOgy legyen mit olvasnod!!KépKépKép
De jó nektek, hogy mentek az F1-re. EGyszer mi is szeretnénk.
Barátokkal mentek? Drága a jegy?(Hülye kérdésKépKépKép Időmérőre vagy a versenyre vagy mindkettőre mentek?

Anita!
Sikerült átrendezni a szobát?

Én már előre félek a pakolástól, csomagolástól. De majd csak lesz valahogy.

Netünk egyenlőre nem lesz, ha elköltözünk.Kép Majd megyek Marikáékhoz. Szépen bekéredzkedek, ha már kijön az elvonási tünet rajtam.KépKépKép
De rajta vagyunk a szervezésen.

További jó napot mindenkinek.
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok.Kép

Velünk semmi különös nincs, azért nem jelentkezem igazán, de olvasok rendszeresen.

Marika!
Gratula a költözéshez!
A terpesz gatyóhoz én is csak annyit fűznék, hogy nem szabad félvállról venni ha kislányról van szó. Gondolom a szokásos gyógyszertári gatyó van nektek is. Vágd ki belőle a belső műa. részt ahol csak tudod és már rögtön nem melegít annyira. Az 1-2 óra tuti nem elég. Ha többször nem is, de minden alvásnál add rá. Hidd el, nem kényelmetlen neki. Én Dodót mindig azon altattam, aztán amikor elaludt összekapcsoltam rajta.

Jó éjt nektek! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, már 1 napja itthon van Bendi meguntak bennünket a kórházban, hogy álandóan ott vagyunk Kép.
Ugy néz ki rendbejött az kiskrapek, még szedünk gyógyszert, de bizpm benne nem lesz gond.

Marika, Kriszta a költözés jó, de nem irigyellek beneteket. Sok pakolás, felfordulás.

Minden szüli és névnaposnak -tudjátok milyen feledékeny vagyok Kép,- sok boldogságot előre és utólag is.Kép.

Igyekezzetek pihenni minél többet, mert mindjárt vége a nyárnak és jön a tél.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Kata007!
Boldog nénvnapot Daniellának,kissé megkésve,de annál nagyobb szeretettel!

Zoli!
Örülök,hogy Bendi hazajött,és már jól van!

Kriszta!
Utólag neked is Boldog szülinapot!

Marika és Kriszta!
Igen,sikerült átrendezni,kíváncsi vagyok,hogy Ádám mit fog hozzá szólni!Szerintem nagyon aranyos lett,és van hely játszani is.De a hálószoba szekrény még mindig NEM kelt el!Így az odaszánt szekrényt nem tudjuk berakni,és addig a kinézett szekrényt sem tudjuk megrendelni!Kép Bosszantó amikor csak egy kicsi hiányzik ahhoz,hogy minden úgy legyen ahogyan szeretnénk,és nem jön össze!Még akad takarítani való,úgyhogy nem unatkozom.

Máté kezd hátrafelé menni,és egyre többet próbálkozik magaalá húzni a lábait a négykézlábon álláshoz!Bosszankodik,mert ha el akar érni valamit,akkor nrm előre,hanam hátrafelé halad!KépOlyan édes!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Itt találtok néhány új fotót Beniről.Kép

Holnap majd jövök bővebben. Addig is puszi mindenkinek.

Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Nekem ezt írja ki: "Az album nem publikus,
vagy nem található."Kép
Pedig nagyon megnézném...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Sajna én is így jártam. Kép

Kata!
Nancsinak utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok! Kép

Kriszta!
Neked sok Boldogságot Szülinapod alkalmából, és Kingának is Boldog Névnapot kívánok. Kép

Ma egy kicsit ünnepeltünk, Hanga Kincső 2. nevének napja van.

Gyüngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kriszta! Ti direkt csináltátok? Mind a két pöttömnek Nagyon Boldog NévnapotKép
Kép

Gyöngyöske! Nektek is Nagyon Boldog NévnapotKép
Kép

Panka! Azt hittem csak én vagyok béna, de ezek szerint nemKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Mikor elküldtem még működött, leellenőriztem. Most meg már nekem is ezt írja ki.Kép De azért megpróbálom mégegyszer.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=405&page=2

Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?